TERORISMUL VACCINARILOR LA ORDIN (1): Québecul sub regulile militare ale OMS-ului

16-09-2009 2 minute Sublinieri

quarantined-british-stude-001.jpg

Sursa:

http://www.theflucase.com

3 septembrie 2009

Québecul sub regulile militare ale OMS-ului

Dupa cum scot in evidenta legile privind sanatatea publica, Québecul a implementat acelasi tip de legi pandemice draconice care permit vaccinarea obligatorie, punerea in carantina si punerea in uz a taberelor de concentrare asemanatoare celor din Massachussets si alte state si natiuni de pe intinsul pamantului, incorporand reglementarile internationale de sanatate ale OMS-ului din 2005.

quebec.jpg

Legea privind sanatatea publica

Capitolul I

Obiectul legii

Protectie, intretinere si imbunatatire

1. Prezenta lege are drept obiect protectia sanatatii populatiei si crearea conditiilor favorabile intretinerii si imbunatatirii starii de sanatate si de confort a populatiei in general.
2001, c. 60, a. 1.

Vigilenta sanitara

2. Anumite masuri promulgate de catre actuala lege vizeaza sa permita autoritatilor sanatatii publice sa exercite o vigilenta sanitara in sanul populatiei si sa le confere acestora puteri in vederea intervenirii in cazul in care sanatatea populatiei este amenintata.

Amenintare la adresa sanatatii populatiei

In prezenta lege, se intelege prin amenintarea sanatatii populatiei prezenta in cadrul acesteia a unui agent biologic, chimic sau fizic susceptibil (deci doar susceptibil, nu dovedit a fi cauza) a cauza o epidemie in cazul in care prezenta acestuia nu e controlata. (…)

Capitolul IX

Sectiunea III

Declararea starii de urgenta

123. Pe durata starii de urgenta sanitara, in ciuda oricarei dispozitii contrare, guvernul sau ministrul, daca acesta a fost imputernicit, poate, fara amanare si fara alte formalitati, pentru protectia sanatatii populatiei:

1. sa ordone vaccinarea obligatorie a intregii populatii ori a unei anume parti a acesteia contra variolei sau contra unei alte boli contagioase care ameninta grav sanatatea populatiei si, daca e cazul, sa intocmeasca o lista de persoane ori grupuri care ar trebui vaccinate prioritar;

2. sa ordone inchiderea institutiilor de invatamant sau al oricarui alt loc de grupare/ intalnire

3. sa ordone oricarei persoane, minister sau organism, sa-i comunice ori sa-i permita accesul imediat la orice document ori informatie aflata la dispozitia sa, fie aceasta chiar si o informatie personala, un document ori o informatie confidentiala

4. sa interzica accesul la o parte ori la intreg teritoriul in cauza sau sa nu permita accesul decat anumitor persoane si in anumite conditii, ori sa ordone, cand nu exista o alta cale de protectie, pentru cat timp va fi necesar, evacuarea persoanelor de pe o parte ori de pe intreg teritoriul sau vecinatatea respectiva si sa vegheze, in cazul in care persoanele atinse nu au alte resurse, la adapostirea, aprovizionarea cu alimente si imbracaminte, ca si la securitatea acestora.

5. sa ordone constructia oricarei lucrari sau punerea in uz a  instalatiilor sanitare ori de distributie a serviciilor de sanatate si a serviciilor sociale.

6. sa ceara ajutorul oricarui minister sau organism apt sa sprijine efectivele desfasurate

7. sa faca cheltuieli si sa finalizeze contractele pe care le considera necesare

8. sa ordone orice alta masura necesara protectiei sanatatii populatiei

Persoane cu imunitate

Guvernul, ministrul sau oricare alta persoana nu va putea fi urmarita in justitie pentru o actiune savarsita cu buna credinta (buna credinta, adica executarea ordinelor dictaturii medicale fara alte comentarii, n.n.) in exercitiul ori executarea acestor puteri.
2001, c. 60, a. 123.

Alte puteri

124. Declararea unei stari de urgenta sanitara nu impiedica autoritatile sanatatii publice sa-si exerseze puterile ce le sunt conferite prin alte dispozitii ale prezentei legi.

Ordine sau directive ale directorului national

Pe durata unei stari de urgenta sanitara, ministrul actioneaza cu sprijinul directorului national al sanatatii publice, iar ordinele sau directivele date de catre directorul national al sanatatii publice trebuie sa fie executate in aceeasi maniera ca si cele ale ministrului.
2001, c. 60, a. 124.

Vaccinarea obligatorie

125. In cazul in care o vaccinare obligatorie este ordonata in virtutea articolului 123, ministrul va trebui sa puna la dispozitie vaccinurile necesare si sa se asigure ca serviciile de sanatate necesare sunt oferite.

Costuri

Ministrul isi asuma astfel costurile aferente distribuirii serviciilor de sanatate necesare, astfel incat vaccinurile sa fie administrate, dar si, dupa caz, a costurilor de achizitie a acestora.
2001, c. 60, a. 125.

Impotrivire

126. Daca o persoana se impotriveste sa se supuna vaccinarii vizate printr-un ordin dat in virtutea articolului 123, orice judecator al Curtii Québecului sau al unei curti de justitie municipala a oraselor Montréal, Laval sau Québec  cu jurisdictia in localitatea in care se gaseste acea persoana, poate sa-i ordone sa se supuna vaccinului.

Vaccinarea

In plus, judecatorul poate, daca are motive serioase sa creada ca acea persoana nu se va supune vaccinarii si daca considera ca protectia sanatatii publice justifica aceasta, sa ordone ca persoana in cauza sa fie condusa intr-un loc stabilit pentru a fi vaccinata.
2001, c. 60, a. 126

Cerere

127. Ordonanta vizata de catre articolul 126 se obtine la cererea unei autoritati a sanatatii  publice ori a unei persoane imputernicite de catre o astfel de autoritate pentru a prezenta o asemenea cerere.

(…)

Source: http://www2.publicationsduquebec.gouv.qc.ca/dynamicSearch/telecharge.php?type=2&file=/S_2_2/S2_2.html

fema-army.jpg

Cititi si:


Categorii

Epidemii, gripa porcina, gripa aviara, e.coli, Razboiul impotriva sanatatii, Traduceri, Vaccinuri / legea vaccinarii obligatorii

Etichete (taguri)


Articolul urmator/anterior

Comentarii

12 Commentarii la “TERORISMUL VACCINARILOR LA ORDIN (1): Québecul sub regulile militare ale OMS-ului

 1. ce sa va intampla cu oamenii care vor refuza sa primeasca vaccinul?dati-mi un raspuns concret.cum vor fi obligati sa-l primeasca?

 2. Vom vedea ce se va intampla… Deocamdata semnalele care ne vin inspre alte tari (care si ele executa ordinele OMS) sunt dintre cele mai sumbre cu putinta:

  http://www.cuvantul-ortodox.ro/recomandari/2009/09/16/terorismul-vaccinarilor-la-ordin-1-quebecul-sub-regulile-militare-ale-oms-ului/

  http://www.cuvantul-ortodox.ro/recomandari/2009/09/10/guvernul-francez-planuieste-vaccinarea-fortata-a-intregii-populatii/

  Si nu-s decat 2 exemple, mai avem de tradus si despre situatia din alte locuri, incepand cu SUA.

  Vedeti si: http://nostrabrucanus.wordpress.com/2009/09/13/mais-ou-sont-les-docteurs-dantan/

 3. Iertati, dar nu se poate accesa articolul .

  Mi se intimpla numai mie?

 4. Ma refer la “Scandal imens: o tanara amenintata cu deportarea daca refuza vaccinarea cu Gardasil”

 5. Hmm.. la noi linkul e functional: http://www.urbaniulian.ro/2009/09/15/scandal-imens-o-tanara-amenintata-cu-deportarea-daca-refuza-vaccinarea-cu-gardasil/

  PORT ST. JOE, Florida, 12 Septembrie – O adolescenta adoptata care a trăit în Port St Joe, Florida, se confruntă cu riscul de a fi deportata in Anglia pentru ca a refuzat o vaccinare, conform spuselor ei si ale mamei ei. Scandalul tinde sa ia amploare dupa ce mai multi avocati si societati civile au anuntat ca nu este posibil ca omul si vointa acestuia sa fie anihilate de autoritatile care fac jocul firmelor producatoare de medicamente, ce vor sa isi cladeasca profiturile pe incalcarea libertatilor civile .

  Simone Davis, 17, a spus ca nu are nevoie de vaccinarea cu Gardasil, care protejeaza împotriva virusului cu transmitere sexuala HPV (virusul papilloma uman), pentru ca ea nu este activa sexual, a relatat ABC News.

  Totusi, guvernul SUA impune imigranţilor de sex feminin cu vârste cuprinse între 11 şi 26 de ani sa primeasca vaccinul Gardasil înainte sa poata deveni cetăţeni.

  Simone a fost abandonata de cand era bebelus, în Anglia, şi a fost adoptată la 3 ani de către bunica ei paternă, Jean Davis, care s-a căsătorit cu un american si s-a mutat la Port St Joe, Florida.

  Jean Davis a început demersurile de solicitare a cetăţeniei pentru Simone cu aproape 10 de ani în urmă, a spus ABC.

  Ca un creştin devotat, care si-a luat un angajament privind virginitatea, Simone susţine ca ea nu este în nici un pericol de a dezvolta un cancer de col uterin şi nu vede nici un motiv pentru a primi vaccinul. Fetele nascute americane sunt încurajate, dar nu este necesar, sa faca vaccinul.

  Simone şi Jean Davis, au solicitat o derogare din motive morale şi religioase, dar au fost refuzate. Ele au 30 de zile pentru recurs. Fără cetăţenie, Simone poate fi trimisa înapoi în Anglia, relateaza ABC

  “Am impresia ca ei fac niste experimente pe imigranţi pentru a vedea cum vom reactiona si apoi vor administra vaccinul cetăţenilor”, a declarat Simone. “Dacă acesta este un vaccin atata de grozav, de ce nu este obligatoriu pentru toată lumea?”

 6. Pingback: Razboi întru Cuvânt » TERORISMUL VACCINARILOR LA ORDIN (2). SUA - Stat politienesc si lege martiala sub prextextul pandemiei
 7. Am primit prin e-mail:

  Les sacs mortuaires de Santé Canada
  Mise à jour le mercredi 16 septembre 2009 à 16 h 35

  Sacii mortuari ai Ministerului Sanatatii din Canada

  Des chefs autochtones dénoncent la décision de Santé Canada d’envoyer aux communautés éloignées du nord du Manitoba qui ont été les plus touchées par la grippe A (H1N1) au printemps dernier des housses mortuaires.

  Sefii autohtoni denunta decizia Ministerului Sanatatii Canada de a trimite comunitatilor indepartate din nordul provinciei Manitoba, cele mai atinse de gripa A (H1N1) in primavara acestui an, a unor saci mortuari.

  Au moins quatre Premières Nations ont reçu des dizaines de sacs à dépouille en vue d’une deuxième éclosion du virus. Ces objets ont été envoyés en même temps que du désinfectant pour les mains et des masques pour le visage en vue d’une deuxième éclosion.

  Cel putin 4 din Primele Natiuni au primit duzine de saci mortuari in cazul unei a doua izbucniri a virusului. Acestia au fost trimisi alaturi de dezinfectant pentru maini si masti pentru fata.

  Le grand chef David Harper, qui représente les communautés autochtones du nord du Manitoba, mentionne que ces housses mortuaires envoient le mauvais message. Personne, dit-il, ne comprend pouvoir le gouvernement fédéral a agi ainsi.

  Marele sef David Harper, care reprezinta comunitatile autohtone din nordul Manitobei, mentioneaza ca acesti saci mortuari transmit un mesaj negativ. Nimeni, spune acesta, nu intelege de ce a actionat astfel guvernul federal”.

  Sursa:
  http://www.radio-canada.ca/regions/manitoba/2009/09/16/003-sacs-mortuaires.shtml

  “It really makes me wonder if health officials know something we don’t,” said Harper. “Don’t send us body bags. Help us organize. Send us medicine.”
  ``Ma intreb cu adevarat daca oficialitatile Ministerului Sanatatii stiu ceva ce noi nu stim“, a spus Harper. (David Harper)“Nu ne trimiteti saci mortuari! Ajutati-ne sa ne organizam! Trimiteti-ne medicamente!

  Sursa:
  http://www.canada.com/health/Health+minister+orders+probe+H1N1+body+shipment+Manitoba+natives/2000782/story.html

  Alta sursa:
  http://www.flutrackers.com/forum/showthread.php?p=295215

  Din pacate, aceste stiri se leaga dramatic de clar de altele de acelasi fel:
  Mega cimitire in Marea Britanie pentru a face fata celui de-al doilea val de gripa porcina din aceasta toamna
  Belgia isi pregateste cimitirele pentru un eventual numar mare de decese din cauza noii gripe

 8. este exact ceea ce exprimam intr-un comentariu de zilele trecute : acum sunt destul de multi care se opun , sunt scandalizati , intrigati , s.a.m.d. , dar si pentru ca sunt rationali si se gandesc ca deocamdata n-ar trebui sa se ia asemena masuri pentru un virus care nu are cine stie ce grad mare de periculozitate . Lucrurile se schimba in cazul in care vezi ca se pune problema arondarii unor mari suprafete pentru cimitire , apar trenuri ale mortii , vezi imagini cu mii si mii de cutii de dimensiunea si forma sicrielor si mai nou sunt distribuiti saci mortuari . Psihologia este urmatoarea : din ce in ce mai multi oameni vor fi convinsi ca va fi prapad si vor cere vaccinarea pentru ei si familia lor , mai mult chiar , veti vedea ca se vor para unii pe altii de frica sa nu fie contaminati de la cei nevaccinati . Exact asta este scris si in Cuvantul Domnului . Se implineste din nou . Doamne ajuta !

 9. am intrebat zilele trecute pe cineva, care a citit destul de multe despre riscurile vaccinarii, daca isi va vaccina copilul. Raspunsul: “daca va fi obligatoriu, da, il voi vaccina. Nu am incotro”. Atunci ce sa mai comentam despre cei care habar nu au ce implica vaccinarea?

 10. Pingback: Război întru Cuvânt » PROVITA ROMANIA: Vaccinul pentru gripa porcina: periculos si ineficient!
 11. Pingback: Razboi întru Cuvânt » Despre vaccinul H1N1 cu mercur si squalena impus femeilor insarcinate
 12. MILIOANE DE OAMENI AU OBOSIT “DE VIAŢĂ”.

  Chiar de la începutul anului 2010 am scris un articol: MILITARII NU MAI STAU NICI EI…PE LOC REPAUS ! (ORDONANŢA 230 / Apel la preşedinte).
  http://meritulcetateanuluiputernic.ning.com/profiles/blog/list
  În aceast sens, deja au fost semnalate unele aspecte ale realităţii în Jurnalul National, în data de 14.01.2009, sub următoarea formă: „Un grup de cadre militare în rezervă a trimis ieri o scrisoare deschisă către preşedintele Traian Băsescu pentru a-i cere sprijinul în actuala situaţie de criză, accentuată prin Ordonanţa 230/2008, care interzice cumulul pensie-salariu. Militarii au preferat să rămână în anonimat, temându-se de eventuale “represalii de la nivel înalt” de care, spun aceştia, au mai avut parte de-a lungul carierei profesionale”.
  După nu mult timp, în mass-media, dar în special pe Internet, aceste nemulţumiri ale militarilor, dar în special ale celor în rezervă, se amplifică tot mai mult. Iată cum se încheie un material intitulat: „SCRISOARE CĂTRE UN VIITOR MAREŞAL”, scris pe site-ul: http://viitorul.wordpress.com/2010/05/09/apel-catre-armata-faceti-va-datoria
  “Ţara este la acel moment de criză când numai Armata o mai poate salva, ţara are nevoie de adevăraţi bărbaţi de stat şi nu de păpuşi mecanice, marionete dirijate din spate, papagali cu megafoane şi ciocli naţionali cu mănuşi de import, ţara are nevoie de un real bărbat de stat, de un general Franco, general, colonel sau sublocotenent, care însă dacă vor scoate ţara din această cumplită nenorocire, va primi de la patrie cel mai înalt onor posibil, va fi, nu ridicat, ci înălţat la gradul de MAREŞAL”.
  La începutul lunii septembrie a.c. distinsul prof. dr. generalul în rezervă Mircea Chelaru, a fost invitat la Televiziunea Poporului de către directorul acesteia, domnul Dan Diaconescu.
  Cu acest prilej, fostul comandant al Armatei Române a relatat telespectatorilor OTV-lui faptul că starea naţiunii este deosebită, că cetăţenii României au obosit “de viaţă”.
  La întrebarea moderatorului postului de televiziune OTV, Dan Diaconescu:
  „ce soluţii găsim pentru ca oamenii să nu ne mai moară cu zilele”, distinsul invitat a răspuns:

  “Nimeni nu a reuşit de la Carol I să se atingă de instituţia militară, dar, totuşi, acum putem spune adevărul în faţă, bazându-ne pe articolul 30 (din Constituţia României), dreptul la libera exprimare.
  Video
  Ne aflăm într-o stare de calamitate publică şi am mandatul generaţiei mele, să-i atrag atenţia domnului Boc că: NE VOM LUA REVANŞA !
  Video
  Erorile istoriei la nivelul unei naţiuni nu se repară cu schimbarea guvernelor. Există în prezent o dezordine fără sfârşit, este nevoie de o nouă orânduială.
  Video
  Atenţie la modelul de moralitate creştină, pentru a preântâmpina abaterile de la regula comportamentului moral public.
  După cum ştim, în acest moment biserica şi armata sunt singurele instituţii credibile cetăţenilor şi de aceea, consider că şi biserica trebuie să se implice activ în viaţa obştei.”
  Video http://milioanedeoameniauobositdevia.blogspot.com

  Sursă: MCP Press Agency, Mihai Georgevici

Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare