Un tanar aflat in coma s-a trezit cu doar cateva ore inainte de DECONECTAREA APARATELOR. Medicii intentionau sa-i DONEZE ORGANELE (video)

23-12-2011 1 minut Sublinieri

Un student din Arizona, aflat in coma din luna octombrie, in urma unui grav accident rutier, s-a trezit la viata cu doar cateva ore inainte ca medicii sa-l deconecteze de la aparate, transmite ABCNews. Doctorii sustineau ca creierul lui Sam Schmid nu mai functioneaza, organele sale urmand sa fie donate.

Schmid, student la Universitatea din Arizona, a fost grav ranit la 19 octombrie, intr-un accident pe o sosea din Tucson in care au fost implicate cinci masini. Ranile sale la creier au fost atat de grave incat spitalul local nu l-a putut trata, tanarul fiind transportat cu avionul la Barrow Neurological Institute, aflat in cadrul St. Joseph’s Medical Center in Phoenix. Acolo, doctorii au operat un anevrism cerebral sever.

Din cauza ca tanarul nu raspundea la operatie si tratament, medicii au decis sa discute cu familia posibilitatea deconectarii tanarului de la aparate si recoltarea organelor sale interne pentru a fi donate. Schimd a inceput insa sa raspunda “ca prin minune” la comenzile doctorilor, miscandu-si doua degete. Ulterior, el s-a ridicat din pat, iar astazi se deplaseaza cu ajutorul unui cadru si vorbeste, desi cu dificultate.

Doctorii sustin ca tanarul se va reface complet. “Nimeni n-ar fi putut sa-mi dea un cadou de Craciun mai bun decat acesta – niciodata, niciodata, niciodata”, a declarat mama studentului, Susan Regan, adaugand ca “spun tuturor… ca este un miracol”. “Am prieteni care sunt atei si care m-au sunat, spunandu-mi: Ma intorc la biserica”, a afirmat femeia.

La randul sau, neurochirurgul Robert Spetzler, care-l ingrijeste pe tanar, a spus ca recuperarea acestuia este miraculoasa: “Sunt uluit de aceasta refacere incredibila, intr-un timp atat de scurt… tinand cont de gravitatea ranilor sale”. Sam Schmid a declarat pentru ABCNews ca nu-si aminteste nimic din accidentul de masina in care a fost implicat. Pe langa ranile grave suferite la cap, tanarul si-a rupt mana stanga si ambele picioare.


Categorii

1. DIVERSE, Razboiul impotriva sanatatii, Video

Etichete (taguri)

, ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare