Vaccin anti-gripa H1N1 ce favorizeaza NARCOLEPSIA si la tineri

27-03-2013 1 minut Sublinieri

Pregnant lady being vaccinated

Agenţia suedeză pentru reglementarea produselor medicale (Läkemedelsverket) a afirmat marţi că un vaccin împotriva gripei H1N1 produs de compania britanică GlaxoSmithKline a favorizat narcolepsia la copii, aşa cum fusese deja stabilit, dar şi la tinerii sub 30 de ani, informează agerpres.ro.

Agenţia a publicat rezultatele unui studiu desfăşurat pentru a “confirma legătura dintre vaccinarea cu Pandemrix şi narcolepsie la persoanele de sub 20 de ani şi pentru a evalua eventuala legătură la tinerii adulţi de peste 20 de ani”, care nu fusese încă examinată.

Studiul concluzionează că riscul de narcolepsie s-a triplat la tinerii vaccinaţi cu vârste sub 20 de ani şi s-a dublat la cei cu vârste cuprinse între 21 de ani şi 30 de ani. Riscul se reduce apoi odată cu vârsta şi este aproape nul la cei de peste 40 de ani. 

Narcolepsia, sau maladia Gelineau, este o afecţiune neurologică rară care se manifestă prin somnolenţă excesivă şi oboseală extremă în timpul zilei. Potrivit unui studiu britanic recent, circa 25-50 de persoane la 100.000 suferă de maladie pe plan mondial.

60% din populaţia suedeză a fost injectată cu Pandemrix în timpul campaniilor de vaccinări împotriva gripei H1N1, în 2009/2010. Atât Suedia, cât şi Finlanda au constatat ulterior o creştere a numărului de cazuri de narcolepsie: circa 200 de suedezi şi 79 de finlandezi între 4 şi 19 ani au fost afectaţi de maladie. Guvernele celor două ţări au decis să indemnizeze persoanele afectate.

În Suedia, Agenţia de indemnizare a accidentelor medicale a indicat marţi că va continua să studieze dosarele celor 90 de adulţi afectaţi.


Categorii

1. DIVERSE, Vaccinuri / legea vaccinarii obligatorii

Etichete (taguri)

, , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

1 Commentariu la “Vaccin anti-gripa H1N1 ce favorizeaza NARCOLEPSIA si la tineri

  1. http://www.globalresearch.ca/cia-targeted-assassinations-by-induced-heart-attack-and-cancer/5326382

    In 1931, Cornelius Rhoads, a pathologist from the Rockefeller Institute for Medical Research, purposely infects human test subjects in Puerto Rico with cancer cells; 13 of them died. Though a Puerto Rican doctor later discovers that Rhoads purposely covered up some of the details of his experiment and Rhoads himself gives a written testimony stating he believes that all Puerto Ricans should be killed, he later goes on to establish the U.S. Army Biological Warfare facilities in Fort Detrick Maryland (origin of the HIV/AIDS virus, the Avian Flu virus and the Swine Flu / A-H1N1 virus), Utah and Panama, and is named to the U.S. Atomic Energy Commission, where he begins a series of radiation exposure experiments on American soldiers and civilian hospital patients.

    Tot articolul este extraordinar,poate ar fi bine sa fie tradus si publicat pe ric( aduce si ceva lumina asupra mortii lui Slobodan Milosevici si asupra adevaratilor responsabili de crimele si razboiul din Yugoslavia )

Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare