INCENDIU LA VALEA SCREZII. O casa din asezamantul parintelui Tanase a ars complet

12-03-2017 46 secunde Sublinieri

Un incendiu a izbucnit, sâmbătă seară, în complexul social de la Valea Screzii, judeţul Prahova, al asociaţiei Pro Vita, înfiinţată de preotul Nicolae Tănase.

Este a doua oară când lovește dezastrul. Prima dată, focul a izbucnit în postul Crăciunului, în 2011, când a ars depozitul de alimente. În complexul social sunt copii orfani sau abandonaţi. Focul a cuprins o clădire cu două etaje care nu era locuită şi nu s-a extins la alte imobile. Conform specialiștilor de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Prahova, incendiul care a izbucnit sâmbătă seară a fost provocat de un rest de ţigară aruncat neglijent. Focul a afectat o clădire cu parter şi două etaje, arzând obiecte de uz gospodăresc şi mobilier. 25 de pompieri au intervenit cu şase autospeciale, operaţiunea încheindu-se după aproape trei ore.

În postul Craciunului 2011, un incendiu izbucnit în zori la așezământul din Valea Screzii unde 400 de copii și bătrâni erau în grija preotului Tănase, a mistuit în câteva ore depozitul cu alimente, cantina, clubul și o clădire în care se aflau acte, cărți și calculatoare. Incendiul a izbucnit la 4 dimineata, se pare de la un calculator. În câteva minute, prima clădire, construită acum de părintele Tănase, era în flăcări. Îngrijitorii, foști copii crescuți aici, i-au scos pe cei mici din dormitoare.


Categorii

1. DIVERSE, Parintele Tanase (Valea Plopului)

Etichete (taguri)

, , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

3 Commentarii la “INCENDIU LA VALEA SCREZII. O casa din asezamantul parintelui Tanase a ars complet

 1. “incendiul care a izbucnit sâmbătă seară a fost provocat de un rest de ţigară aruncat neglijent”

  Oare cum au gasit “specialistii” de la ISU mucul de tigara intr-o casa care a ars complet?
  Celalalt incendiu a izbucnit la 4 dimineata, de la un calculator.
  S-ar zice ca pe acolo bantuie fantome care fumeaza in case nelocuite si pornesc calculatoarele inainte de cantatul cocosilor.

 2. Staretul unei manastiri din judetul Vaslui, Movila lui Burcel, agresat si jefuit in timp ce dormea intr-o chilie
  Lovit in timp ce dormea, staretul Stefan Gusa a reusit sa fuga din chilie intr-o alta incapere a manastirii, iar in momentul in care a revenit in camera sa, a constatat ca-i lipseau cheile de la doua masini, precum si cele de la biserica.
  http://www.hotnews.ro/stiri-ultima_ora-21659828-staretul-unei-manastiri-din-judetul-vaslui-agresat-jefuit-timp-dormea-intr-chilie.htm

 3. Pingback: PARINTELE NICOLAE TANASE, dupa incendiul din Valea Screzii: MAREA NENOROCIRE ESTE DISPARITIA ROMÂNILOR
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare