SECERA SI CIOCANUL PE FOND ALBASTRU

4-12-2008 Sublinieri

 uessr.jpg

George Cusnarencu, in Cronica romana: “Cincizeci de ani am trait intr-o continua propaganda politica la care Occidentul a supus planeta cu cinism si fara crutare: ca “socialismul” sau “comunismul” sunt state centralizate care nu lasa loc pietei libere si liberei initiative, iar el, Occidentul, este singurul aparator al pietei libere si al liberalismului. Inchisi in “lagarul” pe care ei insisi ni l-au proiectat, robi ai propagandei occidentale lansata zilnic in unda de “Europa Libera”, am crezut timp de cinci decenii ca lucrurile chiar asa si stateau. A trebuit sa ne eliberam din gulagul la care ne-au condamnat cu interesul lor cinic, ca sa descoperim ca lucrurile nu stateau deloc asa. Si a trebuit sa mai treaca alti douazeci de ani ca sa ne dam seama ca, de fapt secera si ciocanul, atat de demonizate, si-au schimbat steagul rosu si s-au asezat pe unul albastru, al Occidentului.

Cum a fost posibil? Simplu, cu ajutorul aceluiasi Cartel al media occidentale. Nu o data am scris ca daca media cartelului vrea sa spuna ca Pamantul a fost lovit ieri de un asteroid devastator, aceasta stire apare pe toata planeta si de a doua zi toata lumea, de la tractoristi la presedinti de state si prim-ministri, va vorbi la unison despre cat de devastator a fost lovit Pamantul de asteroid. Asa s-a intamplat cu SARS, va mai amintiti, cu gripa aviara. Razboaiele azi se declanseaza din inaltele cabinete ale Cartelului media conectat la Biroul de peste Ocean. Se declanseaza si se castiga inainte de a se trage vreun glont. La concertul cartelului se mai adauga si asa-zise organizatii mondiale independente, cum ar fi Organizatia Mondiala a Sanatatii care face la comanda, peste noapte, un studiu global si declara, stire preluata apoi de Cartel, ca jumatate din populatia planetei va muri daca se produce o pandemie de gripa aviara, de pilda. Dupa asemenea anunt catastrofal, toate economiile tarilor din lumea a treia au fost puse pe butuci si importurile de carne de pui de la occidentalii feriti de gripa aviara au cunoscut impulsuri spectaculoase. Cartelul nu declanseaza decat actiuni care sa aduca profituri uriase Occidentului, mereu pe seama tarilor din lumea a treia, total predate marilor economii. Este si cazul tarii noastre. Dupa ce s-au facut jocurile, cine a mai auzit de gripa aviara? Unde e OMS care anunta sfarsitul lumii?

Dar sfarsitul lumii nu este unul singur. Sunt cam doua la cinci ani. Pentru ca, dupa sfarsitul lumii provocat de pneumonia atipica si gripa aviara, a venit incalzirea globala. Nu este zi in care sa nu auzim despre aceasta noua gogorita. Lansata de Cartel, ideea a devenit brusc bun comun al Planetei. Consfatuiri, Summit-uri mondiale, directive. Ideea a prins mai bine decat Nostradamus de care unii se mai indoiesc. Jocurile se fac inca o data pe pe spatele economiilor din tarile mici si peste doi ani, cand razboiul economic va fi castigat, nimeni nu va mai vorbi despre incalzirea globala.

De fapt, conceptul a si inceput sa fie uitat, pentru ca, recent, a fost pus la cale de catre Cartel un nou sfarsit al lumii: criza financiara si criza economica globala. Dupa ce de decenii ni s-a tot spus ce extraordinara este globalizarea, cate beneficii ne aduce ea, incat pana si papagali din tara noastra vanturau ideea pe la congrese si consfatuiri (in realitate nu este decat punerea in practica a hegemoniei economice a SUA si aliatilor ei occidentali), aflam acum ca suntem condamnati la moarte din cauza ca la americani s-a declansat criza financiara. Ceea ce a dus Cartelul la lansarea unui nou cuvant-cheie: criza mondiala. Atunci cum ramane cu teoria propagandistica de decenii conform careia sistemul economic occidental, in frunte evident cu cel al SUA, este varful de lance al umanitatii? Ce a ramas din zicala privitoare la superioritatea Occidentului in fata restului lumii? Si daca a pornit de la ei, de ce ne loveste pe noi?

Daca esti nitel atent, ceva incepe sa te deranjeze: cum se face ca o chestie care ar trebui, cel putin propagandistic, tinuta sub obroc, este fluturata ca o victorie? Stai si asculti si nu-ti vine sa crezi: Marea Britanie recunoaste ca este in criza economia si este nevoita sa lase oamenii pe drumuri, bancile nu mai dau credite din cauza crizei, turistii nu se mai duc la mare din cauza crizei. In SUA toata lumea se lauda cu criza de parca au descoperit elixirul tineretii. Cand in istorie s-au mai laudat tarile occidentale cu ceva devastator? Cand au recunoscut ca sunt in criza? Chiar si cand erau in criza, negau si puneau realitatea pe seama “propagandei comuniste”. N-ar fi recunoscut nici daca intreg Occidentul ar fi fost pus cu genunchii pe coji de nuca! Si acum, recunosc de dimineata pana seara ca sunt intr-o criza economica majora. Ceva nu e in regula.

Practic, cu noul concept lansat de Cartel si pus la cale de strategii asa numitei Noi Ordini Mondiale, Occidentul considera ca a venit momentul sa arunce la gunoi legile sacrosante ale asa zisei economii de piata libera. Asadar, adio liberalism, adio libera initiativa. Occidentul se indreapta spre ceea ce a hulit, propagandistic, de decenii: statul centralizat. Si cum sa explice Occidentul propriilor cetateni hraniti la supermarket-uri si cu televizor pe masa, fara sa bata la ochi? Se lanseaza ideea crizei mondiale. Buna la toate. De la somaj pana la credite. Viata occidentalilor – caci a celorlalti cetateni din lumea a treia, inclusiv din tara noastra, nu conteaza – nu va mai fi ca inainte. Liberalismul a murit, lumea trebuie sa mearga incolonata si sa nu carteasca.

Interesant cum Bush jr. si-a inceput mandatul cu un 11 septembrie politic si si-a terminat mandatul cu un 11 septembrie financiar. Si prima actiune, si a doua, au fost planificate pentru o noua era hegemonica. In timp ce toti se prabusesc, SUA se ridica. Evident, tot pe spinarea tarilor din lumea a treia. Si toti asteapta sa fie salvati de Occident. De aia este criza mondiala o victorie pentru Occient, de aia se lauda cu ea. Si flutura steagul. Numai ca acum, Occidentul poarta un steag albastru pe care flutura secera si ciocanul. In curand, chiar si cercul de stele al Uniunii europene va flutura pe un steag, dar de data asta rosu!

Occidentul este noul dictator, iar tarile lumii a treia, satelitii supusi. Schema nu e noua. Noi chiar am trait-o. Ei au ravnit mereu la asta, si acum a venit momentul sa o puna in practica”.

ue-urss.jpg


Categorii

Noua ordine mondiala/ Masonerie, Opinii, Portile Iadului

Etichete (taguri)


Articolul urmator/anterior

Comentarii

19 Commentarii la “SECERA SI CIOCANUL PE FOND ALBASTRU

  1. Imi pare rau sa o spun, dar nu prea inteleg rostul postarii acestui articol. Desi va “vizitez” cu regularitate si cu placere, de data aceasta sunt cel putin contrariata.
    In primul rand, o fi avand Occidentul pacatele lui, multe si grele, nu neg deloc asta. Dar sa mergi cu demonizarea lui pana acolo incat sa incerci sa ocultezi ororile comunismului mi se pare cam exagerat. Timp de 50 de ani poporul roman a fost supus in primul rand unui sistem politic si unei propagande in numele carora au fost omorati oameni si s-au daramat biserici, si cred ca e suficient daca amintesc doar atat.
    Dincolo de asta insa, nu credeti ca ar fi mai de folos pentru toti daca ne-ati pune in fata doar cuvintele cu adevarat de folos ale unor repere viabile (Sfinti Parinti, mari duhovnici…)? Eu una asta astept sa gasesc de fiecare data cand accesez acest site.

  2. Va multumim, dar nu este prima noastra postare de acest fel. Nu credem ca oculteaza nimeni ororile comunismului, dimpotriva, ci incercam sa aratam, prin diverse voci (iar aceasta de aici nu difera prea mult nici de cea a unor mari duhovnici) pericolele care ne pandesc astazi sau formele noi pe care le imbraca in prezent comunismul… si nu este vorba de lucruri teoretice, ci de ceea ce are legatura directa cu vietile noastre si cu ordinea lumii. Iar legatura intre comunism si ceea ce se intampla acum (daca citim atent asta se si arata in articol) este mult mai stransa decat ne-am putea astepta si a fost facuta de catre multi oameni mult mai mari, inaintea scriitorului Cusnarencu. Iar Occidentul… e un fel de a zice, ca sa nu se spuna direct masonerie.

    Avem imperioasa nevoie sa intelegem ceea ce traim astazi, sa identificam si sa divulgam mijloacele prin care se incearca astazi o noua si mult mai subtila re-educare. Avem nevoie, cum zicea Sfantul Ignatie, sa intelegem duhul vremurilor, sa cercetam semnele, ca sa nu fim luati prin suprindere. Nu ne este de folos a ne refugia, cel putin in lume traind (desi nu numai) intr-o zona anistorica; evazionismul “duhovnicesc” nu este neaparat o solutie duhovniceasca (a se vedea si scrierile Cuviosului Paisie Aghioritul care pleda pentru o prezenta a crestinului in lume, in sensul de a fi constient de ceea ce se intampla si de a marturisi, a denunta minciunile si huelele impotriva Adevarului). Alte pilde puternice in acest sens sunt si parintele Gheorghe Calciu, parintele Seraphim Rose sau scriitorul rus Alexandr Soljenitan, care, in forme diferite, au luptat impotriva raului din lume indiferent de deghizarile sau localizarile lui si au pledat pentru o imbinare intre viata propriu-zis duhovniceasca si actiunea sociala.

    Va recomandam si urmatoarele materiale pentru o mai buna receptare:
    http://www.cuvantul-ortodox.ro/2007/09/06/pr-gheorghe-calciu-parintele-nostru-marturisitor-masoneria-si-organizatiile-internationale/
    http://www.cuvantul-ortodox.ro/2007/11/19/parintele-gheorghe-calciu-pitesti-dupa-pitesti/
    http://www.cuvantul-ortodox.ro/2007/07/05/cuviosul-serafim-rose-astazi-in-rusia-maine-in-america/
    http://www.cuvantul-ortodox.ro/2007/12/10/de-la-reeducarea-prin-tortura-la-reeducarea-soft-abolirea-constiintei-glasul-lui-dumnezeu-in-om/
    http://www.cuvantul-ortodox.ro/2007/12/15/intre-teroare-si-torpoare-sau-taina-faradelegii-in-actualitate/
    http://www.cuvantul-ortodox.ro/2008/10/09/a-doua-viziune-a-staretului-antonie-invataturi/
    http://www.cuvantul-ortodox.ro/2008/10/01/criza-mondiala-control-mondial/

  3. @Alivally
    Iertata a-mi fie indrazneala, dar cred ca acest articol face parte din subiectele traditionale ale acestui site, iar daca nu am fi naivi am vedea ca acest occident nu este atat de curat pe cat am impresia ca il vezi tu, iar aceasta oroare istorica numita comunism a putut sa se dezvolte cu sprijinul si interesul Occidentului, dar trebuie sa recunosc ca in Occident sunt si persoane de buna credinta, dar autorul articolului,se refera la cei din occident care au puterea. Fa doar o scurta trecere in revista a tarilor care au fost dominate de comunism: Romania, Serbia, Bulgaria, Rusia, Georgia, Grecia, tari cu populatie majoritar ortodoxa, in care principala propaganda a fost cea atee.Nu crezi ca lucrurile nu sunt intamplatoare? iar acest articol are ca scop sa indice urmatoarele pericole ce se abat asupra ortodoxiei, vente din partea Occidentului. ca urmare este vorba de marturisire ortodoxa, nu de mari duhovnici, cum te asteptai, ci de oameni simpli, ca autorul acestui articol.
    Doamne ajuta!!1

  4. Pertinent articol. Ai spus lucrurilor pe nume, ai pus degetul pe rana! Felicitari!

  5. Ideea e ca “pacatul originar” al Occidentului este ca a nascut comunismul (e o discutie mai lunga cum a facut-o). La 20 de ani de la disparitia URSS devine tot mai evident ca sistemul capitalist si comunist sunt 2 capete ale acelasi fiare – bicefale. Restul e propaganda. Marii bancheri capitalisti au finantat si comunismul si au ametit lumea cu “razboiul rece” – exista marturii si dovezi legat de asta.

    Asemanarile sunt tot mai clare, pe zi ce trece, intre UE si URSS. Atata doar ca UE este o “fiara” mai stilata, actioneaza mai “chirurgical” – vrajmasul invata si el din nereusitele trecutului.
    Cateva asemanari intre cele 2 sisteme, la o privire rapida:
    – propaganda – publicitate – invatamant ideologic
    – materialism – ateism – anticrestinism – evolutionism
    – omul e vazut ca o piesa a Sistemului
    – renuntarea voita la traditii pentru dezradacinarea popoarelor
    – politica pro-avort
    – cenzura – “corectitudine politica”
    – crime politice (Experimentul Pitesti aprox= Guantanamo Bay), SUA au purtat razboaie cu zeci de natiuni de pe glob in ultimii 50 de ani, pentru “pacificare” desigur, cu milioane de victime
    – anihilarea vointei si luciditatii – prin tortura in comunism – prin hedonism in capitalism (aici se pacalesc oamenii, capitalistii sunt asasini “simpatici” dar la fel de eficienti: avortul, homosexualitatea, vaccinurile infectate fac chiar mai multe victime, dar in liniste, si fara urme si creeaza si impresia de libertate de alegere)

    Deocamdata UE se arata mai “umanitar” decat comunismul pana isi intareste stapanirea si pana metodele de actiune si crimele comuniste sunt uitate de popoare. Dupa aceea se va starge lantul – si deja a inceput sa se stranga.

    Cam asta e in rezumat legatura cu Occidentul. Acum ca a cazut comunismul s-a trecut la faza globalizarii galopante, ajutate de nesfarsite crize artificiale.

    Cuvintele Sf Parinti trebuie puse in contextul lumii in care traim si alese astfel incat sa ne ajute sa gasim solutii, sa luam hotarari bune, in Duhul lor. Pentru asta e nevoie sa stim pe ce lume traim atat cat ne este posibil sa privim prin valul de minciuna. In acest fel cuvintele Parintilor ne pot fi cu adevarat “de folos” – un lucru iti este de folos atunci cand ai identificat o nevoie, o lipsa pe care sa ti-o implineasca.
    Altfel le citim doar ca “arta pentru arta”, fara sa stim la ce sa le folosim.

    Numai bine si Doamne ajuta-ne!

  6. @admin, Marius Uta

    Va multumesc pentru raspuns si lamuriri.
    Stiu ca tema articolului e una curenta pe acest site. Nu o resping, cum ati putea crede. Problema, din punctul meu de vedere, e aceea de credibilitate a “vocii” care o abordeaza. As citi oricand si oricat, de pilda, ce spune parintele Calciu in legatura cu acest subiect. Sugeram doar un filtru ceva mai atent. Daca gresesc, imi cer iertare.

  7. Pentru mine acest articol e prilej de metanie la Duhul Adevărului, uimit de smerenia şi discreţie dumnezeiască cu care se strecoară prin oricât de neînsemnata întredeschidere a unei minţi, ca să o poarte spre Lumină.
    Toate convertirile pe care le cunosc ( inclusiv a mea) au început cu o revelaţie asupra marii şarlataniii numită LUME. Care, dincolo de dimensiunile şi orânduirile ei, nu-i decât nenorocita cetate a lui Cain: refugiul celor care, conştienţi sau nu ( şi aici vine şi acest articol, pentru a conştientiza) se ascund de Dumnezeu. Ritmul tot mai sufocant al vieţii moderne, febrilitatea de a inventa, progresa, rezolva, improviza etc. ascunde fuga de Dumnezeu.
    Roşu sau albastru, cu stele, ciocane, seceri sau fără, nu e decât un văl aruncat peste Icoană.
    Articolul de mai sus e încă un efort de a-l smulge, DE TOT, de pe sufletul nostru: ca să-i vedem Chipul! ŞI SĂ NU MAI FUGIM! SĂ NE OPRIM, SĂ-NGENUNCHIEM ŞI SĂ NE ÎNTOARCEM!
    Doamne-ajută!

  8. Da,e adevarat comunismul a fost experimentul teoriei lui Marx si Engels,dar facut nu la ei in tara de bastina ci altundeva departe si sub lupa observand de departe,cum se zbat bietii cobai.Acum in occident se admira rezultatele comunismului in China,cum chinezii la ei acasa sau emigrand in occident sunt atat de constiinciosi si muncitori si deci ce efect are saracia si comunismul asupra productiei.Chinezii in Anglia au cele mai bune rezultatae la scoala dupa care vin cei de origine din India si Pakistan.

  9. Cine se mai indoieste ca suntem cei de pe urma, le amintesc de vedenia proorocului Daniel cu statueta aceea: picioarele erau amestecate de fier cu lut ceea ce reprezinta amestecul popoarelor si micimea – ca traire si tarie – fata de aurul curat, de argintul si arama de dinainte!

    Acel om, acea statueta reprezinta civilizatiile trecute pana in prezent; cei de-acum suntem amestecati si ne-am corcit – si la propriu si la figurat – imprumutand sau adoptand – dupa caz – elemente pagane, necrestine comportandu-ne ca atare!

    Sfarsitul civilizatiilor il reprezinta piatra (care este Hristos) ce vine si spulbera gigantul! Asa si noi, vom fi spulberati intr-o clipita; marirea si autosuficienta datorata dobandirii bunurilor materiale vor fi trimise in ‘afara’, aerul le va vantura ca pe nimic, cu nimic alegandu-se cei care au alergat nebuneste doar pentru trup!

    Se-apropie Ziua ce mare cand, vom sta descoperiti – trupul unit cu sufletul asteptand tremurand, verdictul: cei de-a stanga si cei de-a dreapta! Infricosatoare zi pentru unii, mareata si plina de bucurie pentru altii! Sa ne rugam fierbinte sa fim pe partea dreapta, imbarbatandu-ne si nevoindu-ne, lasand la o parte lenea, sminteala si grozaviile care sunt fiindca nu au alt scop decat a ne inrobi, a ne lepada intinand sufletul si pierzandu-l – inca de-aici – pentru vesnicie!

  10. As avea cateva observatii de facut:

    1. Cum ati fi reactionat daca parintii vostri ar fi fost chemati la Securitate saptamanal pentru declaratii?
    2. Cum ati fi reactionat daca unul dintre voi nu ar fi putut sa se inscrie la facultate pentru ca nu avea origine sanatoasa?
    3. Cum ati fi reactionat daca mama dumneavoastra ar fi fost chemata periodic la BOB-ul locului de munca si i s-ar fi spus ca e ste data afara din serviciu pentru ca tatal ei nu era membru de partid?
    4. Spuneti ca numai Ortodoxia a fost sub comunism? Gresit. Cititi istoria. Si Polonia, Cehia, Slovacia, Croatia, Slovenia, Macedonia, Germania de Est au fost sub comunism. Grecia pasami-te nu a fost totusi in lagar, iar Cuba este inca. Ca sa nu mai vorbim de China.
    5. Cine a distrus elita intelctualitatii romanesti din perioada interbelica (in proportie de 99%)?

    Sunt de acord ca societatea occidentala nu e perfecta, dar s-a dovedit mult mai buna decat cea comunista.
    Sunt de acord ca tarile mici se supun economic celor mari, dar acest lucru a fost, este si va fi. Nu este o noutate.

    Exemplele pot continua, dar ma opresc aici.

  11. Din nefericire, articolul prezinta purul adevar, chiar daca el vine de la un jurnalist.
    Sistemul capitalist deja spala creierele oamenilor, insa mult mai “rafinat” decat a facut-o comunismul.
    Iar istoria o demonsteaza clar si fara ascunzisuri cum Statele Unite a intors spatele Romaniei si altor tari aflate la limita alegerii intre comunismul bolsevic si papucul nazist (in cel de-al 2-lea razboi mondial). Unde a fost “politica anticomunim” a Americii atunci?
    Si tot America, ceva mai tarziu, era prima care se erija cu politica ei “anticomunista” si de respectare a “libertatii omului”. “The big fat American ly” cum ar numi-o unii, care opereaza numai acolo unde vrea sau “este nevoie”.

    Daca ii vorbesti unui occidental, fie el si crestin, despre asa ceva te crede nebun.
    Vedeti dvoastra aici este problema.
    In comunism a existat o puternica rezistenta crestina, chiar daca ea a fost aruncata in majoritate in inchisoare. Din nefericire astazi chiar si putinii crestini ramasi, cumpara aceasta “minciuna occidentala”.

  12. “Europa Libera”

    Cartel al media occidentale

    Daca esti nitel atent, ceva incepe sa te deranjeze: cum se face ca o chestie care ar trebui, cel putin propagandistic, tinuta sub obroc, este fluturata ca o victorie? Stai si asculti si nu-ti vine sa crezi: Marea Britanie recunoaste ca este in criza economia si este nevoita sa lase oamenii pe drumuri, bancile nu mai dau credite din cauza crizei, turistii nu se mai duc la mare din cauza crizei.

    Cand in istorie s-au mai laudat tarile occidentale cu ceva devastator? Cand au recunoscut ca sunt in criza? Chiar si cand erau in criza, negau si puneau realitatea pe seama “propagandei comuniste”.

    Practic, cu noul concept lansat de Cartel si pus la cale de strategii asa numitei Noi Ordini Mondiale, Occidentul considera ca a venit momentul sa arunce la gunoi legile sacrosante ale asa zisei economii de piata libera. Asadar, adio liberalism, adio libera initiativa. Occidentul se indreapta spre ceea ce a hulit, propagandistic, de decenii: statul centralizat.

    Interesant cum Bush jr. si-a inceput mandatul cu un 11 septembrie politic si si-a terminat mandatul cu un 11 septembrie financiar. Si prima actiune, si a doua, au fost planificate pentru o noua era hegemonica.

    Consider ca articolul este bun . Acum peste 200 de ani s-a nascut o FIARA ce a fost acum 20 de ani ranita de moarte dar a reaparut si popoarele vor merge dupa ea . M-am straduit sa demonstrez de mult timp acest lucru , nu reiau acum toate informatiile utile ce-l argumenteaza , doar punctez ca :

    De aceeasi parere este si Vladimir-Bukovsky :

    http://saccsiv.weblog.ro/2008-09-07/507226/Vladimir-Bukovsky-%3A-Uniunea-Europeana-%2C-N—.html

    Mass-media si cinematografia sunt demonstrate a fi in mana LOR :

    http://saccsiv.weblog.ro/2008-11-15/591874/Mass-media-%2C-cinematografie-%2C-EVREI-%2C-eli—.html

    iar in afara de cele prezentate in articol , au si menirea a indeparta pe individ de Dumnezeu si de a-l pregati cu „ religia „ asteptarii , acceptarii si inchinarii la antihrist :

    http://saccsiv.weblog.ro/2008-11-23/601086/NEW-AGE-%2C-religia-viitorului-GUVERN-MONDI—.html

    PAPUSARII au creat crize si razboaie si au finantat mereu ambele tabere . Se spune ca iluminatii doreau declansarea a trei razboaie mondiale pentru asezarea lucrurilor pe fagasul dorit de ei . Albert Pike a si confirmat-o .

    Primul razboi a fost declansat pentru destramarea marilor imperii suspecte ca fiind neloiale noii forte , pentru capitalizarea PAPUSARILOR , pentru pregatirea celui de al doilea , si pentru primul pas spre GUVERNUL MONDIAL , anume Liga natiunilor ( 1919 ) .

    Al doilea razboi a pornit , in jurul chestiunii evreiesti , ELITELE folosind , dupa terminarea lui , etnia precum un zid protector , un formidabil sistem datorita caruia nu poti zice ceva de ei caci se declanseaza automat reactii de combatere a “ anti semitismului “ . Apoi pentru formarea ONU ( 1945 ) si toate organismele financiare mondiale din ce in ce mai centralizate : World Bank Group ( 1945 ) sau International Monetary Fund . ( 1944 ) .

    Al treilea , va fi si cel mai cumplit , fiind legat si petrecandu-se simultan cu crizele financiare , alimentare ( inca de anul trecut avertizam , inclusiv faptul ca tot ce nu este important supravietuirii , ca de exemplu case , masini , va avea un pret prabusit iar mancarea , apoi apa , un pret urias ) , marile miscari de strada .

    Tot ei au declansat si marile crize financiare pentru ca acumulau de fiecare data mai multa forta si dirijau cursul evenimentelor pe lina dorita de ei . Ben Bernanke , presedintele consiliului guvernatorilor Federal Reserve , de care s-a tot auzit in ultima vreme , recunostea :
    “ Referitor la Great Depression , aveti dreptate , noi am facut-o . Ne pare rau . “

    http://saccsiv.weblog.ro/2008-10-13/550819/Familia-ROCKEFELLER-si-NOUA-ORDINE-MONDIA—.html

    „ Alegerea „ lui Obama confirma drumul spre GUVERNUL MONDIAL de STANGA …

  13. Pingback: Secera si ciocanul pe fond albastru « bataiosu.ro
  14. Doamne ,eu,sincer inca nu sunt pregatita pentru vesnicie,desi….cum o fi voia Domnului..dar..Cunosc oameni credinciosi,care se spovedesc regulat si care (de ex.)au primit o bursa in State.Doamne cum s-au mai schimbat…Acum lauda America si intreg occidentul. Apoi sunt oameni de la noi,care cred ca toate discutiile noastre despre credinta,ortodoxie,complotul acesta mondial impotriva oamenilor marunti(ca noi),sunt vorbe goale. De aceea nu va suparati pre alivally,caci acesta este duhul acestui veac. Si nu e unul unit cu Adevarul.Parintele Arsenie Papacioc,la jelania unei femei ,ca ni se duc tinerii la secte,la yoga,ca pleaca peste granita si se leapada de traditaia noastra pentru un blid de linte, a zis:”stai linistita femeie,din turma lupul nu poate fura decat oile bolnave sau razlete”

  15. Pana si Antena 1 practica la stiri autocenzura.
    Dl. Dan Voiculescu, fost securist al lui Ceausescu, a inteles prin anul 2000 de la Codrut Seres parca, fiu de securist, ca pt a supravietui in era globalista, trebuie sa intri in masonerie.

    Pana sa intre in masonerie, Antena 1 era cat de cat binevoitoare cu Biserica Ortodoxa; dupa 2001 este constant critica.

    La o editie Observator, a intrat in discutie controversa despre vaccinul Gardasil. Stirista de servici, a prezentat in mod favorabil efectuarea vaccinului, insa spre final a PUNCTAT SCURT DESPRE POSIBILITATEA CA CEI CE FAC VACCINUL SA NU MAI POATA FACE COPII.

    Dan Voiculescu si cei ce au realizat Observatorul stiau despre nocivitatea acestui vaccin, dar a fost ordin de la Bilderberg probabil, prin intermediul Madalenei Albright ca vaccinul sa fie prezentat favorabil.

    Tot ce au putut face crainicii, a fost sa lanseze discret O SUSPICIUNE – pt cei ce au urechi de auzit.

    Spre deosebire de Antena 1, Realitatea TV si Pro TV fac publicitate agresiva vaccinului.

    SE PARE CA NUMAI ATAT MAI POTI FACE AZI, CHIAR DACA ESTI MOGUL DE “PRESA”.
    IN CAZ CONTRAR TE PASTE FALIMENTUL ca pe Vadim care nu a inteles miscarea decat prea tarziu.

    Omului de rand, care isi extrage informatiile din media deja uniformizata, nu ii ramane decat sa fie atent la aceste mici “detalii”, dupa care sa inceapa investigatii pe cont propriu.

    PS Lui Gigi Becali, care dorea sa infiinteze un post TV cresitn si care sa promoveze “valorile nationale”, i s-a respins de vreu 7 ori de catre CNA, cererea de infiintare.
    Sa vedem cat va rezista Trinitas TV.

  16. Cu umilinta simt nevoia sa postez si eu aici, desi de ceva vreme urmaresc acest site.

    Ma adresez in primul rand celor ce cred ca astfel de articole nu-si au rostul aici.

    Nu stiu daca autorul articolului a vazut atat in comunism cat si in Occident, in “democratie”, implinirea Scripturii. Observ ca le-a sesizat, dupa parerea mea, adevarata natura.
    Nu vreau sa fac acum un proces nici comunismului nici Occidentului caci nu sunt in masura, sunt tanar, am 31 de ani si nu ma pot pronunta in ceea ce priveste, mai ales, comunismul, dar pe care l-am aflat citind despre el. Tocmai am citit “Intoarcerea la Hristos” a lui Ioan Ianolide pe care o recomand. Veti fi cutremurati de chinurile diavolului…

    In ceea ce priveste Occidentul pot doar sa-mi dat cu parerea caci ii sunt contemporan si nu pot sa nu vad ceea ce se intampla.
    Eu cred ca e de preferat Occidentul si “democratia” pentru singurul motiv ca nu esti condamnat pentru ceea ce gandesti, poti sa-ti manifesti credinta ortodoxa, poti sa-I slujesti lui Hristos. INCA se mai poate, desi se intetesc semnele ca nici asta nu ni se va mai permite in curand.

    De aceea, eu zic ca astfel de articole sunt binevenite atat pentru cei care cred in “teoria” asta cat si pentru cei care vad in Occident si “democratie” ceva frumos si nevinovat.

    Eu vad in toate aceste regimuri care guverneaza lumea ceea ce Sfintii Parinti au avertizat inca de acum cateva sute de ani: instaurarea imparatiei lui antihrist…
    Ce credeti ca este Noua Ordine Mondiala? De ce credeti ca “a aparut” aceasta “criza financiara mondiala”?
    Ca sa stii sa te aperi de un dusman, mai intai, trebuie sa-l cunosti ca sa stii cum sa ripostezi.

    Cine are urechi de auzit… va auzi si cine are ochi de vazut… va vedea.

    Iertare pentru cei ce, poate, i-am suparat.

  17. “Pricina pentru care comunismul cuprinde lumea nu se datoreaza faptului ca ar fi mai inteligent decat capitalismul sau democratiile sau altceva similar, ci faptului ca Occidentul este intr-un vid spiritual, iar cand vidul acesta este prezent, comunismul nu face decat sa inainteze, cucerind teritoriu dupa teritoriu, ajungand ca in prezent sa cucereasca aproape o jumatate de lume. Insa comunismul nu are raspunsul final, pentru ca este ceva cu totul negativ.(…) mai devreme sau mai tarziu, intreg sistemul se va prabusi. Deci comunismul nu are solutia; nu poate cuceri lumea, aducandu-i fericirea, asa cum pretinde. Dar, in acelasi timp, el pregateste terenul pentru un lucru foarte important ce trebuie sa se produca inainte de sfarsitul lumii, iar acesta este guvernul mondial unic si unificat, din care crestinismul a fost cumva dat afara. Iar pana acum comunismul a facut acest lucru cu foarte mult succes (…)”. (Cuviosul Serafim Rose: “Astăzi in Rusia, mâine în America”)

  18. @ Alivally:

    Nu-l cunoastem pe Cusnarencu, stim doar ca e un scriitor optzecist, nu-i cunoastem insa scrierile si ideile, in afara acestui articol (al carui link ni l-a semnalat o sora intru Hristos), insa ni s-a parut extraordinar ca asa ceva s-a strecurat intr-un din ziarele noastre, e drept cu unul din cele mai mic tiraje (nu stiu cine mai citeste, macar online, Cronica Romana) si cred ca trebuie sa ne obisnuim ca, (aproape) indiferent cine spune un adevar dintre cele tabu astazi sa nu stam sa-i disecam viata sau scrierile, ci sa ne bucuram de o asemenea marturisire rarisima (care te face automat un marginal si un proscris pentru “lumea buna”), pentru ca este vremea in care Dumnezeu face si pietrele, si magarii sa vorbeasca, daca cei trimisi de El sa o faca tac, tac, tac… Cu o tacere… asurzitoare, cum mai spuneam candva.

  19. @cristina catrina

    Mi-a placut :”stai linistita femeie,din turma lupul nu poate fura decat oile bolnave sau razlete”…dar ce ne facem ca, unele oi se imbolnavesc pe parcurs, capata sindromul ‘oii nebune’ (prin puterea ‘exemplului’), ori se invart in loc, numai se intorc la staul fiindca fie nu mai pot, fie nu mai stiu sa se mai intoarca – adica:

    1.cele capiate, ‘inteleg’ crestinismul ca pe ceva usor sau foarte usor de ‘dus’si d-aia trag spre ecumenism sau alte religii/culte fiindca e lesne sa te ‘mantuiesti’ asa decat prin ortodoxie care te trimite la spovedanie (in primul rand) iar de-aici la recunoasterea pacatelor ce inseamna cunoasterea de sine, privire in sine, la sine…si uite-asa fug de dogma si n-o aproba pentru ca este prea greoie de rumegat!

    2.cele care se invart in loc si nu-si mai gasesc locul sunt cele care cunosc ortodoxia, inteleg dogma dar nu aplica nimic din ceea ce stiu/cunosc;

Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Carti

Articole recomandate

Rânduială de rugăciune

Articole Recomandate

Carti recomandate