MAREA RESETARE: NE ÎNTOARCEM LA SCLAVIE GENERALIZATĂ. “Dă-mi mie dreptul asupra trupului tău!” ȘANTAJUL cu vaccinarea al “Fiarei globaliste”, ca “taxă pe libertate” și folosind momeala IUBIRII NOASTRE PENTRU CONFORT (Predică audio și text)

19-08-2021 Sublinieri

Pr. Tudor Ciocan – Cuvânt la Sf. Maslu, Biserica Hagiu, 16 august 2021:

„[…] În epoca sclavagistă, sclavagismul a fost de bază. Relațiile interumane erau pe bază de sclavie. Erau câțiva, puțini raportat la numărul total de liberi, și ceilalți erau sclavii acestora. Dacă ne luăm după ceea ce ne învăța pe noi Iluminismul și apoi a preluat materialismul istoric, sclavii nu aveau nici un fel de drepturi, erau considerați niște unelte ale proprietarilor de sclavi. Nu s-a putut menține acest statut la nesfârșit – și o să spun imediat de ce – și atunci, încetul cu încetul, sclavii au devenit iobagi. Asta înseamnă că începeau să aibă niște drepturi, niște libertăți, stăpânul iobagului nu mai putea să dispună după bunul său plac de iobag ca de sclav; acesta putea să se căsătorească, avea copii, dar avea obligația totdeauna să plătească niște dări în zile de clacă stăpânului și nu avea voie să plece de pe moșia stăpânului.

După aceea, a venit epoca modernă în care s-a desființat și iobăgia, zilele de clacă au fost înlocuite cu impozitele, practic, și în care omul a devenit, practic, din ce în ce mai liber în țara sa.

După care suntem în epoca aceasta, sau am fost în epoca aceasta a globalismului, în care omul a devenit total liber în lumea aceasta, adică se putea mișca unde voia, cu condiția să-și plătească niște impozite.

Acuma, trecerea de la sclavagism la cealaltă epocă, la epoca medievală, s-a făcut în primul rând din pricina creștinismului. Pentru că în momentul în care Hristos a venit pe pământ, El, practic, a desființat orice robie. Cum anume a desființat robiile? A desființat ceea ce-l forța pe om să facă ceea ce nu voia el. Omul care crede în Hristos este liber. Chiar dacă din punct de vedere social are niște obligații, în sufletul său este liber. Pentru că nu se mai teme de moarte, și moartea este universală, moartea e de o democrație absolută! Orice om care se naște, moare la un moment dat. Și moartea de asta este pentru omul necredincios o barieră. Hristos, învingând moartea pentru fiecare dintre noi, ne dă această speranță că după moarte putem să dobândim veșnicia împreună cu El. Și deodată a rupt principala legătură cu care eram legați în lumea aceasta.

Hristos Însuși S-a supus legii, S-a supus și legii păgâne, legii Imperiului Roman, a plătit dări, după cum știți, iar primii Apostoli, deși îi îndemnau pe ceilalți să se poarte cu sclavii ca și cu frații, n-au îndemnat de la început să fie eliberați toți, dar acesta era duhul, al libertății fiecăruia dintre noi, sociale, astfel încât fiecare dintre noi să putem să alegem ce vrem să facem cu viața noastră.

Acum este evident că s-a schimbat aceasta. Aceasta este noua, marea resetare, paradigma cea nouă în care ne mișcăm. Libertatea aceea pe care o aveam de a ne mișca oriunde în lumea aceasta s-a luat de la noi. De ce s-a luat de la noi? Sub pretextul bolii respective. Și ni se dă această libertate dacă suntem dispuși să plătim o taxă care se cheamă vaccin. Adică dacă suntem dispuși, practic, să ne supunem fiecare dintre noi trupurile noastre voinței mai-marilor noștri, pentru că așa au hotărât ei. Dacă nu suntem dispuși, atunci ne întoarcem la iobăgie. Altfel spus, suntem legați de glie, ne plătim zilele de clacă, v-am spus, prin impozite, și să știți că nu sunt puține. Mi-am făcut o socoteală, impozitele sunt 30%-40% din salariul brut. Asta înseamnă că dacă un an are 200 zile de muncă, de fapt noi lucrăm pe clacă aproape 80-90 de zile, pe moșia stăpânilor lumii acesteia, pe principiul că aceștia ne asigură sănătatea și siguranța individuală. Deci, oricum plătim clacă, prin impozite. Mai plătim clacă și prin alte taxe pe care le dăm și pe alimente, și pe benzină și pe toate celelalte. Plătim. Dar acuma ni se reduce și libertatea individuală. Ni se condiționează libertatea de acceptarea acestui vaccin. Deci, ne întoarcem la iobăgie. Aceasta este „marea resetare” pe care o vor mai-marii lumii acesteia: iobăgia.

Cei care cred ei că vaccinându-se vor obține libertate, se înșală amarnic. Se înșală de două ori. În primul rând că nici ei nu știu ce efecte va avea acest vaccin asupra lor peste 2, 3, 5, 8, 10 ani. Și vă spun ca să fie foarte clar, am mulți foarte apropiați care s-au vaccinat, inclusiv din familie, deși le-am spus, vorbind cu diverși medici care știu bine despre ce vorbesc, problema cea mare este că nu se știu efectele peste 3, 4, 4, 10 ani. Și atuncea ai de ales între a te vaccina și a nu te vaccina și fiecare își estimează riscul.

Pe de altă parte, în momentul în care mai-marii lumii acesteia, și cum am început s-o numesc „fiara globalistă”, pentru că chiar asta este, au hotărât că ei pot dispune de trupurile noastre, pot să ne forțeze să facem ce nu vrem noi cu trupurile noastre, prin acest șantaj al iobăgiei, în momentul acela nu se vor opri. Nu [doar] c-o să vină a doua, a treia, a patra vaccinare, ci or să vină și alte condiționări din ce în ce mai mari pentru fiecare, indiferent dacă sunt vaccinați sau nu. Adică lumea se va îndrepta spre sclavie. Spre o sclavie generalizată.

Cui îi place sclavia generalizată? În nici un caz lui Hristos. Ea va fi și va fi dată nouă și prezentată ca ofertantă pentru ca să ne „scape” din marile probleme și frământări ale lumii. Ni se va spune: „Vrei să scapi din acestea? Dă-mi mie cutare drepturi!” În cazul de față, „Dă-mi mie dreptul asupra trupului tău!” „Mie”, cuiva „de sus” care nu este Dumnezeu, care este mai degrabă Antihrist. Aceasta este mentalitatea și așa funcționează.

Deci, marea resetare”, deocamdată înseamnă reducerea libertăților noastre, pe care le-am dobândit de fapt pentru că Hristos S-a întrupat, a murit pe Cruce și a înviat, și pentru că oamenii, Biserica a propovăduit această Evanghelie și foarte mulți oameni au crezut în această Evanghelie. Pentru foarte mulți oameni a contat mai mult credința în Hristos decât viața aceasta. Și atunci s-a ajuns la această lume liberă. Asta este strict moștenirea creștină a Jertfei lui Hristos pe Cruce. Nu este moștenirea lui  Mohammed, nu este moștenirea lui Buddha, cu atât mai puțin a legii sinaitice, mozaice. Este strict moștenirea lui Hristos.

[S-a decis că] această moștenire trebuie să o pierdem și am pierdut-o dacă nu suntem cu mare atenție, sub diferite pretexte, chiar cu citate din Sfânta Scriptură – și bineînțeles, deformând citatele din Sfânta Scriptură, fiind deformate conceptele fundamentale ale creștinismului. O pierdem, Îl pierdem pe Hristos, ne pierdem libertatea, ne întoarcem la sclavie.

Așadar, în momentul acesta, ce-avem de făcut noi este să ne apropiem fiecare dintre noi de Hristos. Fiecare dintre noi, pentru că nu avem niciun acces, nu mai vorbesc la mai-marii lumii acesteia, nici măcar la mai-marii noștri și nici măcar la primarul de sector nu avem acces la modul serios, sau la consilieri, ca să putem influența ceva. Singurul care poate să ne ajute pe noi în momentul acesta este Hristos.

Și pentru asta trebuie să ne ferim de păcatele noastre – și care nu sunt numai păcatele evidente: avortul, crima, desfrâul, furtul -, ci este un păcat mai puțin evident, anume acela de a vrea să avem confort. Să trăim confortabil în lumea aceasta. Nu să trăim decent, ci să trăim confortabil în lumea aceasta. Pentru că sub pretextul confortului, suntem dispuși să facem compromisuri. „O viață avem, hai s-o ducem bine azi! Hai în viața asta să ajungem în concediu nu-știu-unde, hai s-avem nu-știu-ce mașină, hai s-avem nu-știu-ce televizor”, „hai s-avem…” tot felul de aceste lucruri care sunt bune, dar nu sunt strict necesare. Hai să am hainele mai scumpe pe mine, hai să am…”, „hai să am o casă mai mare”. Da, bune, dar nu strict necesare. Astea țin de confortul nostru și confortul nostru în momentul ăsta este pârghia prin care suntem șantajați, suntem reduși la iobăgie.

Dacă eu însă caut să mă apropii mai mult de Hristos, să înțeleg că acest confort poate să fie, poate să nu fie, mi-e indiferent. Dacă este, foarte bine, e un bonus, mulțumim Ție, Doamne, dacă nu este, să și-l ia mai-marii lumii acesteia, să se plimbe unde vor, să aibă câte case vor, câte palate, câte domenii, câte iahturi, câte avioane vor, să desfrâneze ei cât vor, treaba lor ce fac, să se distreze cât vor, pe zilele noastre de clacă, nu se distrează pe zilele lor, dar eu să fiu lăsat liber. Dacă eu stau în fața lui Hristos și-I cer aceasta, atunci voi înțelege cum funcționează și celelalte și atunci voi fi cu adevărat liber și mă voi întoarce cu adevărat la o viețuire creștină. O viețuire în care Hristos să fie prezent efectiv în viața mea. Nu doar o teorie, nu doar o învățătură frumoasă, nu doar ceva care-mi mângâie frumos urechile, îmi  desfătează auzul, ci cu adevărat să-mi schimbe viața mea de zi cu zi.

Și veți vedea că dacă vă întoarceți și ne întoarcem fiecare dintre noi către Hristos, cât putem noi și dăm deoparte confortul lumii acesteia, deodată, deși mai marii lumii acesteia ne vor sclavi, pentru că Antihristul, pentru că satana ne vrea sclavi, noi vom fi de fapt liberi. Pentru că va fi în noi libertatea Duhului, pentru că în fiecare dintre noi Duhul va striga: Avva Părinte! Și pentru că cel care-l are pe Dumnezeu ca Părinte nu mai poate să fie înrobit de nimeni în lumea aceasta. AMIN!

***

Paul Bașotă (Facebook):

Vaccinul este un impozit de proporții gigantice, plătit de toate guvernele din lume către un număr select de concerne pharma, cu un număr select de acționari.

Ne aflăm în plin socialism corporatist:
– statul decide vaccinarea obligatorie și o impune cu forța
– statul planifică numărul de doze de vaccin
– corporațiile livrează marfa
– prețurile sunt stabilite între stat și corporații
– corporațiile sunt plătite de la buget
– statul se ocupă de logistică, distribuție și reclamă

Economia vaccinului este o economie planificată de stat, în folosul monopolurilor corporatiste – la fel ca în industria eoliană și cea a automobilului electric.

Statul nu mai lucrează în folosul cetățenilor, ci în folosul corporațiilor, împotriva cetățenilor.

Corporația este noul stat.

Legături:

FIARA GLOBALISTĂ ne amenință acum cu PIERDEREA VIEȚII ACESTEIA, după ce ne-a SLĂBĂNOGIT prin INDUCEREA SISTEMATICĂ A UNOR IDOLI, FALSE MODELE și a “VALORILOR” BUNĂSTĂRII, DESFRÂULUI ȘI DISTRACȚIILOR. Ce am alege între vindecarea trupului și iertarea sufletului? (AUDIO, TEXT)

Părintele TUDOR CIOCAN: “Ceea ce gustăm acum, această limitare a libertății este doar sămânța societății viitoare în care ACEASTĂ LIBERTATE ESTE NIMICITĂ! În momentul în care începi să cedezi libertatea, ÎN CHIAR TRUPUL TĂU, la presiunea autorității, DEJA NU MAI EXISTĂ O LIMITĂ” (audio, text)

“Mai suntem noi stăpâni pe trupurile noastre sau puterea politică decide pentru trupul meu?”. MUCENICII, PERSECUȚIILE ȘI VICLENIA “BINELUI COMUN”. “Să fim vigilenți, cu luare aminte! Diavolul este viclean, înșală şi perverteşte” (AUDIO, TEXT)

PACATELE MICI, INJECTIILE MICI sau RAUL FACUT IN DOZE MICI, PE NESIMTITE… Predica despre BISERICA, “STIINTA” si “PROMOVAREA VACCINARII”: “Desi trupul este trecator, este bine sa-l folosim pentru a ne apropia de Hristos cu el, conservandu-ne sanatatea, NU FACAND EXPERIENTE PE EL” (audio, text)

Părintele Tudor Ciocan – CUVÂNT DE ACTUALITATE despre ispitirea „tehnologiei izbăvitoare”, LIBERTATEA DE OPȚIUNE versus DICTATURA ANTIHRISTICĂ și FORȚAREA VACCINĂRII. Între NOUL TURN BABEL și NOUL POTOP iminent… (AUDIO, TEXT)

Între “circ” și “război” – de la arenele arhipline de la “EURO” sau WIMBLEDON la “TULPINA DELTA” și IMPERATIVUL VACCINĂRII “infailibile” și culpabilizante. CINE ȘI ÎN CE SCOP NE MINTE ȘI NE ÎNGROZEȘTE, contând pe uitarea noastră? “Vrem să ne lăsăm manevraţi ca o cireadă sau încercăm să deschidem puțin ochii?”

Cuvânt al Părintelui Tudor Ciocan: HRISTOS CA ÎMPĂRAT AL VIEȚII NOASTRE, sobornicitatea Bisericii și MASELE MANIPULATE de către cei puternici ai lumii: “Nu putem să schimbăm cursul istoriei, dar putem să ne rugăm lui Dumnezeu să ne întărească El cum știe, ca să fim credincioși până la sfârșit”

PR. TUDOR CIOCAN: “Dacă vrem cu adevărat să trăim în Adevăr, TREBUIE SĂ MĂRTURISIM, SĂ DENUNȚĂM MINCIUNA CU CARE SUNTEM BOMBARDAȚI SISTEMATIC și trebuie să ne vedem fiecare dintre noi păcatele noastre și să-i cerem lui Dumnezeu să ne ajute să ne curățim de acestea” (VIDEO, TEXT)

Pr. Ioan Dumitriu: SĂ NU LUĂM DECIZII ÎN STARE DE PANICĂ sau sub manipularea propagandei, ALE CĂROR EFECTE LE VOM RESIMȚI ȘI LE VOM REGRETA MAI TÂRZIU! “Nu trebuie oare să fim prudenți la tot ce ni se oferă? Pentru că în vremuri de criză și de război nimeni nu mai răspunde de viața nimănui!” (VIDEO, TEXT)

GHERON EFTIMIE DIN KAPSALA (Sfântul Munte): “Sub pretextul sănătății ne este desființată libertatea. După frica virusului, a venit TERORISMUL DIN PRICINA VACCINĂRII OBLIGATORII. Situația de astăzi pregătește și prevestește epoca lui Antihrist”

UN STAREȚ DIN SFÂNTUL MUNTE despre ÎNȘELĂCIUNEA VACCINULUI și vremurile pe care le trăim: “Se pare că lucrurile se îndreaptă exact spre un Guvern unic mondial”

 

***

“POCAINTA este si o IESIRE DIN IDOLATRIA MODERNA. Noi am intrat in imperiul asta al ‘BUNASTARII’, al vietii ‘mai bune’, pentru ca DIAVOLUL STIE CA FACE MAI MULTA ROADA CU ‘BUNASTAREA’ DECAT CU PRIGOANA – Predica audio in Duminica Sfantului Ioan Scararul a PROTOS. IOAN de la SIHASTRIA PUTNEI

CEA MAI PRIMEJDIOASA TEMNITA E ACEEA IN CARE TE SIMTI BINE

“Tu ce esti dispus sa faci pentru Acest Iisus Hristos?” – CUVINTE ZGUDUITOARE ale Parintelui HRISOSTOM RADASANU la sarbatoarea SFANTULUI MARE MUCENIC GHEORGHE (video, text): “Sa nu ne asteptam la ceva bun de la aceasta lume! Noi, crestinii, nu suntem din aceasta lume. Obisnuiti-va cu ideea! COMODITATEA NE INVATA SA FIM MICI, SA FIM SCLAVI SI EA VA AJUNGE SA NE UCIDA SUFLETUL!”

“Ne-am slabanogit cu totul, abia palpaie credinta noastra, suntem dispusi a ne plia dupa cei ce au puterea, ACCEPTAM ORICE, DE DRAGUL DE A NE PASTRA LINISTEA SI CONFORTUL. Ne-am invatat cu COMPROMISUL, cu DUBLU-GANDITUL, cu adevarurile ciuntite, care sunt mai rele decat minciunile”. Pr. CEZAR AXINTE – cuvant cu putere multa despre MARTURISIRE vs. LASITATE si ISPITELE DINAUNTRUL UNEI COMUNITATI unde se pierde smerenia si se raceste iubirea

CÂND COMODITĂȚILE, PLĂCERILE ȘI PĂCATELE “MICI” AJUNG SĂ NE DEA RĂZBOI MARE: “Cel mai teamă să ne fie de noi înşine şi de PUTERILE ÎNTUNERICULUI CARE SUNT ÎN NOI, HRĂNITE DE MULT TIMP… Vă daţi seama, dacă la nişte lucruri micuţe nu renunţăm, ce să mai zicem de cele mai mari?” – Predică a Pr. Ciprian Negreanu la SFÂNTUL MARE MUCENIC DIMITRIE, IZVORÂTORUL DE MIR


Categorii

Noua ordine mondiala/ Masonerie, Portile Iadului, Preot Tudor Ciocan, Vaccinarea obligatorie, Vremurile in care traim

Etichete (taguri)

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

5 Commentarii la “MAREA RESETARE: NE ÎNTOARCEM LA SCLAVIE GENERALIZATĂ. “Dă-mi mie dreptul asupra trupului tău!” ȘANTAJUL cu vaccinarea al “Fiarei globaliste”, ca “taxă pe libertate” și folosind momeala IUBIRII NOASTRE PENTRU CONFORT (Predică audio și text)

  1. Rugati-va va rog pentru Parintele Neofit de Morfou! A contactat virusul covid.
    Niciunul din cei care au fost la sarbatoarea Maicii Domnului in preajma Mitropolitului nu a fost testat pozitiv, pana acum.

    Doamne ajuta!

  2. Doamne ai grija de Parintele Neofit de Morfu sa fie sanatos.

  3. Pingback: Predica Părintelui BOGDAN FLORIN VLAICU despre PURTAREA CRUCII, LEPĂDAREA FRICII DE MOARTE și MĂRTURISIREA LUI HRISTOS în zilele noastre, ale ÎNCEPUTULUI NOILOR FORME DE PERSECUȚIE, prin discriminare și concediere pe motiv de nevaccinare: “S
  4. Pingback: CINE SUNT TÂLHARII ȘI CINE ESTE SAMARINEANUL? “Noi, ca societate globală, suntem căzuți între tâlhari, mai-marii lumii acesteia globale. Aceia sunt tâlharii. Ne-au furat un an jumătate de viață și o să ne mai fure. NOUA NORMALITATE ESTE
  5. Pingback: “SUPRA-OAMENI”, OAMENI ȘI “SUB-OAMENI” ÎN EPOCA “NOII NORMALITĂȚI”: “În mulți dintre noi zace câte un mic dictator care acum s-a trezit. Fiecare dintre noi trebuie să ne luptăm cu sub-omul din noi. De ce
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Carti

Articole recomandate

Rânduială de rugăciune

Articole Recomandate

Carti recomandate