PROVITA ROMANIA: Vaccinul pentru gripa porcina: periculos si ineficient!

18-09-2009 Sublinieri

Material întocmit de către Federaţia Organizaţiilor Ortodoxe Provita din România în 12 septembrie 2009
run.jpg

Este incurajata multiplicarea si distribuirea lui.

1. Ce este virusul  gripei porcine?

  • noul tip de virus gripal A H1N1 nu se aseamănă cu nici un alt virus precedent izolat, după cum arată ultimele date din luna mai. (“New details on virus’s promiscuous past”, Jon Cohen, Science 2009, 324, 1127 şi Garten RJ, Davis CT, Tussell CA et al.  Antigenic and genetic charatcteristics of swine-origin 2009 A (H1N1) influenza viruses circulating in humans. Science 2009, 325, 197-201.)
  • acest virus a fost sintetizat în laborator: Dr. Johan Hultin, de la Universitatea de Stat din Iowa, a extras cu succes material genetic, de la un cadavru obez de 30 şi ceva de ani, de sex feminin, care a murit de gripa spaniola în 1918, împreună cu 85% dintre sătenii din Brevig Mission (numită Teller Mission in 1918), într-o singură săptămână. Victimele gripei spaniole din care a fost extras materialul genetic au fost îngropate în permafrost-ul Arctic. În această pandemie au murit cel puţin 50 de milioane de oameni din întreaga lume.
  • oamenii de ştiinţă au recreat materialul genetic al virusului gripei spaniole din 1918, într-un laborator finaţat de Guvernul SUA. Virusul obţinut a fost apoi combinat în mod artificial cu virusul comun H3N2 si o minoră gena de lipitură din Eurasia – H5N1 – tulpina gripei aviare. Virusul gripei aviare sau H5N1, care a lovit Asia in 2006, contine unele mutatii genetice ale virusului din 1918.
  • în final, acest virus conţine material genetic de la doua tulpini de gripă porcină, două tulpini de gripă umană şi o singura tulpină de gripă aviară ;
  • Centrul pentru Controlul Bolilor (CDC) numeşte virusul rezultat “novel flu”, incorect spus “virusul gripei porcine”. Actuala tulpină de gripă “novel” suferă o mutaţie rapidă la om, animalele necontractând virusul. (Din cauza rapidei mutaţii a virusului si a faptului că, spre deosebire de anul 1918, acum la nivel global, mijloacele de transport sunt mai rapide, este un lucru normal ca oamenii de stiinţă să estimeze că, atât ceasul molecular al virusului A/H1N1 cât şi mijloacele moderne de transport, vor face ca aproape toate ţările din lume sa aibă experienţa unui focar A/H1N1 în următoarele câteva luni. Ce este diferit la virusul A/H1N1 este că, spre deosebire de alte noi tulpini de virusi care suferă mutaţii rapide la apariţie, apoi încetinesc mutaţiile, şi în final se opresc în întregime, ” the novel” nu dă încă semne de încetinire a ratei de mutaţie, ca atare, oamenii de stiinţă îşi fac griji, fiindcă A/H1N1 este generat sintetic şi nu se comportă ca unul natural. (Raportul  Wayne Madsen – 21 mai 2009. Wayne Madsen este un jurnalist de investigatie din Washington DC, autorul acestui Raport. Copyright © 2009 WayneMadenReport.com).

(http://alexaionescu.wordpress.com/2009/07/24/istoria-virusului-h1n1-si-viitorul-nu-prea-roz/)

Notă. Există 3 tipuri de viruşi gripali: A, B si C. Virusul de tip A este cel care cauzează majoritatea îmbolnăvirilor la om, păsări şi mamifere. Genomul său conţine 8 segmente de ARN codificind 11 proteine. Viruşii sunt clasificaţi pe subtipuri pe baza celor 2 glicoproteine majore de suprafaţă: hemaglutinina (H) şi neuraminidaza (N). Prin segmentarea genomului, virusul are capacitatea de a-şi rearanja segmentele genomice şi de a se recombina, crescând astfel rata de evoluţie şi generare de noi tulpini.   Recombinarea este larg utilizată în laborator în procesul creării de noi vaccinuri. (Olsen B, Munster VJ, Wallensten A, Waldenstrom J, Osterhaus ADME and Fouchier RAM. Global patterns of influenza A virus in wild birds. Science 2006, 312, 384-8.)

panflu.jpg

2. Cât de gravă  este gripa porcină?

  • simptomele de gripa porcina sunt cel mult moderate;
  • în  iulie 2009 au fost inregistrate 40617 cazuri de gripa in SUA din care 319 decese, ceea ce inseamna o mortalitate de 0.8 %, desi se pare ca rata mortalitatii a fost de fapt mult mai redusa. Experţii estimează că de fapt numai unul din 20 de cazuri de gripă sunt raportate. ( “2009 flu pandemic in the United States“, Wikipedia, 22 July 2009,)
  • Marea Britanie este cea mai afectată ţară a Europei şi presa a raportat zilnic despre pandemie în luna iulie. Acolo oamenii pot primi sfaturi şi chiar tamiflu fără să fie consultaţi de medici. În săptămâna deschiderii noiii linii telefonice pentru raportarea cazurilor de îmbolnăviri, s-a ajuns la cifra de îmbolnaviri record de 100.000, cu un total de 30 decese, ceea ce înseamnă o mortalitate de 0.03 % (probabil o rată a mortalitatii mai apropiată de realitate); (“Swine flu website overwhelmed by demand as new cases double in a week“, Owen Bowcott and Severin Carrell, The Guardian, 23 July 2009)
  • acestă rată de mortalitate este mai scăzută decât în cazurile de îmbolnăviri cu o gripă obişnuită tip A.

swinfluapgrahpic.jpg

3. Principiul vaccinării – o eroare medicală?

  • vaccinurile de gripă  sunt produse tradiţional din viruşi non-virulenţi (atenuaţi sau slăbiţi). Pentru ca vaccinurile să fie eficiente trebuie să conţină virusul care afectează populaţia, dar în formă non-virulentă. Vaccinul acţionează prin faptul că sistemul imun este activat prin expunerea la forma non-virulentă(ne-patogenă) a virusului şi ca urmare produce anticorpi care protejează organismul de forma patogenă a virusului. (Hood E. Environews Innovations 2006 Environmental Health Perpectives  114, A108-111.);
  • studii recente, dar şi mai vechi, au demonstrat că injectarea de material genetic străin direct în fluxul sanguin conduce la mutaţii genetice şi oncogeneză (formarea cancerului) în organismul care primeşte acel material. Cercetătorii elveţieni Phillipe Anker şi Maurice Stroun de la Laboratorul de Biochimie şi Fiziologie Vegetală a Universităţii din Geneva, pionieri ai biologiei moleculare, au publicat periodic în reviste medicale rezultatele cercetărilor întreprinse continuu, din anii ’60 până în prezent. Ei au descoperit că substanţele biologice care intră direct în curentul sanguin pot deveni parte integrantă a codului genetic uman. Studiile lor au demonstrat că acizii nucleici ADN şi ARN nu există numai în nucleul celulelor, ci mici cantităţi de material genetic circulă liber în spaţiul extracelular al tuturor organismelor vii. Majoritatea vaccinurilor aflate în uz curent sunt preparate din virusuri vii atentuate.
  • Virusurile se numără printre cele mai simple microorganisme vii, fiind formate din căteva şiruri de ADN sau ARN învelite într-o capsidă proteică; această structură extrem de simplă nu le permite să trăiască independent, ci doar în interiorul unei celule vii care să le ofere nutriţie şi condiţii de reproducere. La ora actuală, există două mari tipuri de celule folosite în producţia vaccinurilor: celule de provenienţă animală (rinichi de maimuţa, embrion de pui, etc.) şi celule de provenienţă umană. Referitor la celulele de provenienţă umană, se ştie că, în mod normal, acestea nu supravieţuiesc în afara corpului omenesc. Celulele umane utilizate curent în producţia de vaccinuri sunt aşa-numitele linii de celule “nemuritoare. Acestea sunt, de fapt, celule canceroase provenite din diferite tipuri de tumori umane sau celule fetale provenite din embrion uman avortat, singurele capabile să supravietuiască in vitro şi să se dividă fără limită de timp şi spaţiu. Aceste culturi de celule sunt hrănite, de obicei, cu un amestec nutritiv pe bază de ser extras din embrionul bovin. Virusurile vaccinale sunt capabile să includă material genetic din celulele pe care sunt cultivate şi din amestecul nutritiv aplicat, deci toate ingredientele folosite în producţia industrială a vaccinurilor reprezintă tot atâtea surse de contaminare a produsului final. Purificarea totală a vaccinului final este, practic, imposibilă, deoarece nici un laborator din lume nu este capabil, la ora actuală, să separe total virusul vaccinal de resturile din mediul de cultura. Acest lucru este recunoscut oficial, în sensul că standardele actuale pentru fabricarea vaccinurilor consideră drept contaminare acceptată până la 100 pg (picograme) de ADN heterolog pe doza de vaccin.
  • în prezent, se ştie că inducţia cancerului este un fenomen care porneşte de la o singura celulă şi că o singură unitate functională de ADN străin în genomul celulei-gazdă poate induce transformarea celulară malignă. O confirmare a acestor adevăruri este descoperirea, în anul 1960, a virusului SV40 (Simian Virus 40) în vaccinul anti- polio oral “Sabin”, preparat cu virus viu. Ulterior, s-a descoperit că şi vaccinul anti-polio “Salk” (varianta cu virus inactivat, administrat pe cale injectabilă) este contaminat, deoarece virusul a supravieţuit formaldehidei folosite pentru inactivare. Cercetătorii americani Sweet şi Hilleman de la Merck Institute for Therapeutic Research, care au făcut descoperirea, afirmă că toate cele 3 tulpinide virus polio vaccinal au fost găsite infestate. Virusul SV 40 provine din rinichiul maimuţei verde din Africa, pe care s-a cultivat, dintotdeauna, vaccinul anti-polio. Confirmarea rolului oncogen al acestui virus a venit în momentul în care genomul viral SV40 a fost descoperit în tumori maligne diverse ale adulţilor injectaţi cu vaccinul anti-polio în copilarie: mezotelioame, 3 limfoame, 18 limfoame non-hodgkiniene, 26 tumori cerebrale, 4,8 osteosarcoame, 6 tumori maxilo-faciale. “Virusurile ascunse“, cum au fost denumite,  au o particularitate care explică şi numele lor: deşi creează distrucţie marcată in vitro şi in vivo, ele nu sunt recunoscute de sistemul imunitar uman, deoarece nu au în structura lor antigenele critice necesare pentru identificare. Ele determina, astfel, boli grave,trenante, ale sistemului nervos central si periferic, frecvent cu sfărşit letal. Cercetătorul care le-a descoperit afirmă că ele pot fi considerateo arma biologică a naturii”, deoarece pot îmbrăca forme structurale diferite, dar îşi păstrează capacitatea de a se include în celula nervoasă şi de a o distruge. Martin consideră virusurile ascunse o problemă de sănătate publică.
  • Actul vaccinării trebuie înţeles, în ultimă instanţă, ca un act de introducere de material genetic străin direct în fluxul sanguin. Campaniile de vaccinare în masa au avut un impact covârşitor asupra populaţei, în sensul că au condus, pe termen lung, la mutaţii genetice imprevizibile şi la alterarea în sens negativ a codului genetic uman. Legătura dintre mutaţiile genetice şi oncogeneza la om a fost demonstrată ştiinţific, iar creşterea incidenţei şi mortalităţii prin cancer este o realitate a zilelor noastre.

belgium.png

4. Eşecurile ultimei vaccinări în masă în SUA

În 1976 s-au înregistrat câteva cazuri de gripă porcină în rândurile soldaţilor de la Fort Dix, New Jersey şi numai unul dintre ei a decedat, cel mai probabil din cauza eforturilor fizice prea mari decât din cauza gripei. (“Now legal immunity for swine flu vaccine makers” F, William Engdahl,  Global Research 20 July 2009, http://www.globalresearch.ca/index.php?context=va&aid=14453).

Aceasta a dus la lansarea unei vaccinări în masa a 40 milioane persoane împotriva unei pandemii care nu s-a materializat. Mii de oameni au cerut despăgubiri pentru leziunile cauzate de vaccinare. Cel putin 25 de oameni au murit i 500 au paralizat. (http://en.wikipedia.org/wiki/1976_swine_flu_outbreak şi  Haber P, Sejvar J, Mikaeloff Y and DeStefano F., Vaccine and Guilaain-Barre syndrome. Drug Saf 2009, 32, 309-23.).

swine-flu-1967-2009-31.JPG

5. OMS şi febra vaccinării în masă.

  • ordinul vaccinarii în masa în toamna acestui an a venit de la OMS (Organizaţia Mondială a Sănătăţii). La începutul lui iulie 2009, un grup de experţi în vaccinuri a concluzionat că epidemia este de neoprit, iar Marie-Paul Kieny, directorul OMS pe direcţia cercetării vaccinurilor a spus că toate naţiunile vor trebui să aiba acces la vaccinuri şi că vaccinul va trebui să fie gata de administrare în septembrie. Criticii arată că „experţii în vaccinare” sunt influenţaţi de producătorii de vaccinuri care vor să căştige profituri enorme de pe urma contractelor cu guvernele. Dar argumentul decisiv împotriva vaccinării în masă este că vaccinul nu e eficient, ba mai mult, e chiar periculos.
  • cu toate că situatia a fost deja împinsă dincolo de orice limita, există intenţia de a produce doze tot mai mici de vaccinuri cu ajutorul unei serii de noi adjuvanţi, totul petrecându-se cu binecuvântarea OMS. (H1N1 ‘swine flu’ vaccine, postnote, May 2009, number 331); ( http://www.parliament.uk/documents/upload/postpn331.pdf)
  • un raport recent al OMS asupra principalilor producători de vaccinuri a concluzionat că în cel mai bun caz se pot produce 4.9 miliarde doze de vaccin AH1N1 anual asumându-se cea mai economică dozare (aceasta include utilizarea de adjuvanţi toxici selectaţi de fiecare producător) precum şi utilizarea la maximum a capacităţilor de producţie. (Collin N, de Radiguès X, Kieny MP; The World Health Organization H1N1 Vaccine Task Force. New influenza A(H1N1) vaccine: How ready are we for large-scale production? Vaccine. 2009 Jun 26 in press doi:10.1016/j.vaccine.2009.06.034).
  • Dr.Vasile Astărăstoaie (Preşedintele Colegiului Medicilor din România):

O.M.S. introduce dictatura medicala!

O.M.S., până acum, orice evaluare s-ar face, a dat dovadă de ineficienţă totală. Nici unul dintre programele O.M.S. nu au dat rezultate aşa cum au fost prezentate.” În plus, toată această escaladare a gradului de alertă s-a făcut fără consimţământul miniştrilor sănătăţii din ţările membre O.M.S. O.M.S.-ul este acum un „colhoz” internaţional: în ultimii 25 de ani, s-a transformat într-o instituţie care îşi întreţine birocraţia proprie – ca şi Uniunea Europeană, ce merge pe acelaşi drum. Îşi ia măsuri de supravieţuire. Toate decesele din lume datorate gripei porcine au fost la persoane care aveau deja imunodeficienţă prin boli anterioare. O.M.S.-ul încearcă să introducă o dictatură medicală, ca şi sănătatea publică (DSP), care a început să încalce drepturile naturale ale omului, pentru că, vedeţi: a introdus carantina, a interzis libera circulaţie, a introdus vaccinarea obligatorie, s-a încălcat autonomia pacientului care nu poate refuza tratamentele obligatorii. Toate, pe acest principiu al siguranţei colectivităţii. Nu există un echilibru între drepturile pacientului şi acest principiu al siguranţei. Şi atunci O.M.S.-ul introduce, cred că e corect termenul, dictatura medicală. Ne învaţă, de exemplu, cum să mâncăm, fără să ţină cont că a existat o selecţie naturală bazată pe comportamentul alimentar. În plus, în momentul de faţă, noi fetişizăm nişte concepte în medicină, care iarăşi introduc dictatura, cum sunt, de exemplu, ghidurile, protocoalele şi medicina bazată pe dovezi”. (6/2009 /Revista “Presa Ortodoxă”: GRIPA A H1N1 – O PROPAGANDĂ PENTRU O.M.S.?).

  • Jurnalista austriacă Jane Burgermeister: “Înalţi oficiali ai SUA, ONU şi OMS fac parte dintr-un “sindicat internaţional al crimei, controlat de bancherii care administrează şi rezerva Federală a Statelor Unite. Acest grup este pe cale să comită “cel mai mare genocid biologic” din lume, folosindu-se de vaccinul împotriva virusului AH1N1. Acestea sunt câteva dintre acuzaţiile pe care jurnalista austriacă le aduce unor oficiali ONU şi OMS, într-un dosar depus la FBI (informează site-ul de ştiri javno.com). Mai mult, ea intenţionează să ceară interzicerea măsurilor de vaccinare forţată a populaţiei din SUA şi alte ţări afectate de gripa porcină. Potrivit reporterului, grupul a lansat un virus creat artificial, pentru a elimina o parte din populaţie şi pentru a obţine profituri din vânzarea vaccinului, prin companiile farmaceutice. În aprilie 2009 ea a adus dovezi referitoare la faptul că laboratoarele Baxter au eliberat în mod intenţionat 72 de kilograme de virus al gripei aviare activ. Se pare că virusul ar fi fost livrat de către OMS către 16 laboratoare din patru ţări. (http://antena3.ro/stiri/stiinta/gripa-porcina-si-teoria-conspiratiei-o-jurnalista-austriaca-acuza-oms-si-onu-de-bioterorism-si-tentativa-de-genocid_75907.html)

swinflu1.jpg

6. Vaccinare cu orice preţ?

Virusul există, gripa se extinde şi, indiferent de provenienţă sau de forma benignă a gripei, ceea ce îngijorează mai ales publicul sunt programele guvernamentale de vaccinare în masă menite să combată epidemia şi care ar putea fi mai rele decât epidemia însăşi. Astfel Departamentul de Sănătate al SUA şi cel al Securităţii Naţionale au declarat în aprilie, la scurt timp după apariţia epidemiei, că gripa porcină este o urgenţă a sănătăţii. Ca rezultat, unele şcoli au fost închise, unii oameni puşi în carantină iar companiile farmaceutice au încheiat contracte valorând în total 7 miliarde de dolari pentru a fabrica vaccinuri care vor fi puse în circulatie de către Administraţia pentru Alimente şi Medicamente. Aceasta înseamnă că vaccinurile vor fi testate pentru numai câteva săptămâni pe câteva sute de voluntari: copii şi adulţi înainte de a fi administrate tuturor şcolarilor, în toamna anului 2009, începând cu luna octombrie. Mai mult, ca urmare a legislaţiei federale adoptate de Congres în 2001, o autorizaţie pentru uz de urgenţă permite companiilor farmaceutice, oficialităţilor din sistemul de sănătate şi oricui care se ocupă de administrarea vaccinurilor experimentale, ca în timpul unei stări de urgenţă, să fie protejat legal în cazul în care populaţia suferă leziuni în urma vaccinării. Secretarul Serviciilor Umane şi de Sănătate, Kathleen Sebelius, a garantat fabricanţilor de vaccinuri, imunitate totala în faţa legii, împotriva oricăror plângeri în instanţă care ar putea rezulta în urma vaccinării. Unele state vor să impună vaccinarea obligatoriu prin lege.

(http://www.i-sis.org.uk/fastTrackSwineFluVaccineUnderFire.php).

a.)  vaccinul este periculos:

vaccinurile în sine pot fi periculoase, în special vaccinurile din germeni atenuaţi sau noile vaccinuri recombinate din acizi nucleici (cum este şi în cazul gripei porcine), acestea având un potenţial de a genera tulpini virulente prin recombinare, iar acizii nucleici recombinaţi pot cauza maladii autoimune.

creşte riscul de astm: un studiu pe 800 copii suferind de astm a arătat că cei care au fost vaccinaţi anti-gripal au efectuat un număr ridicat de vizite la doctor şi la camera de urgenţă datorita problemelor cauzate de astm. Acest studiu a fost confirmat de un raport din 2009 care arată că copiii cu astm care au fost vaccinaţi cu FluMist (vaccin antigripal) au prezentat un risc de 3 ori mai mare de spitalizare;

sindromul Guillain-Barre: este o boală autoimună care cauzează paralizia braţelor şi picioarelor şi, în cazuri rare, a întregului corp. În unele cazuri, GBS a dus însă la paralizie completă sau chiar la moarte;

o sursă majoră de toxicitate a vaccinurilor antigripale o constituie adjuvanţii, substanţe care au menirea sa amplifice acţiunea vaccinurilor: cele mai multe vaccinuri au un conţinut periculos de mare de mercur sub formă de thimerosal (un conservant letal) de 50 de ori mai toxic decât mercurul insuşi. O doză destul de mare poate cauza disfuncţii pe termen lung la nivel imunologic, senzorial, neurologic, motor şi comportamental. Otrăvirea cu mercur duce la autism, sindrom de atenţie deficitară, scleroză multiplă, deficienţe de vorbire şi limbaj. Un alt adjuvant comun pentru vaccinuri este hidroxidul de aluminiu care cauzează alergie şi şoc anafilactic. Cei mai mulţi adjuvanţi noi, incluzând MF59, ISCOMS, OS21, AS02 şi AS04, sunt mai toxici decât hidroxidul de aluminiu. Unele doze de vaccin vor conţine squalena, cauzatoare a sindromului războiului din golf şi a altor dizabilităţi. (Ho MW. How to stop bir flu instead of the vaccine-antiviral model. Science in Society 35. 40-42, 2007.)

b.) vaccinul este ineficient:

numeroase studii arata ca vaccinurile anti-gripale protejeaza putin sau deloc si nu exista motive sa credem ca vaccinul impotriva gripei porcine va fi diferit;

– la copiii sub 2 ani eficienta vaccinurilor de tip inactiv a fost similara cu efectul placebo;

– la copii peste 2 ani vaccinurile prin spray nazal continind virusi de virulenta redusa si vaccinurile injectabile continind virusi morti previn intre 59 si 82 % din imbolnaviri. Prevenirea altor boli asemanatoare gripei a fost de numai 33-36 %. ; (Swine flu pandemic now ‘unstoppable’: WHO official”, Agence France-Presse 13 July 2009, Calgary Herald, http://www.calgaryherald.com/Swine+pandemic+unstoppable+official/1788693/story.html).

– Vaccinurile de gripa sunt la fel de nefolositoare pentru adulti si batrini, dind protectie redusa sau deloc impotriva unei game de imbolnaviri, inclusiv a pneumoniei.

de26-1.jpg

7. Cine produce vaccinul?

5 companii la nivel global au contracte pentru a produce vaccinul: Baxter International, GlaxoSmithKline, Novartis, Sanofis-Aventis si AstroZeneca.

Care sunt aceste companii?

a.) Novartis a provocat un scandal de presa in 2008 ca urmare a testelor clinice cu vaccinul H5N1 (pentru gripa aviară) desfasurate in Polonia. Testarea a constat in administrarea vaccinului la 350 persoane fara adapost de catre asistente medicale si medici polonezi, fapt care a dus la moartea a 21 dintre cei testati si la aducerea personalului medical in instanta de catre politia poloneza. Novartis a pretins la vremea respectiva ca decesele nu au fost determinate de vaccin care au spus tot ei “fusese testat fara probleme pe 3500 de alte persoane”. Tot Novartis a anuntat in 13 iunie ca a produs vaccin impotriva gripei porcine utilizind tot tehnologia bazata pe culturi de celule si adjuvantul MF59.  Acest adjuvant este de natura uleioasa si contine Tween80, Span85 si squalena . Studiile efectuate pe soareci au aratat ca adjuvantii uleiosi induc probleme motorii si paralizie. Squalena induce artrita severa la soarecii de laborator iar in cazul subiectilor umani s-a constatat ca administrarea de squalena intre 10 si 20 ppm (parti pe miliard) duce la probleme grave ale sistemului imun si aparitia de maladii autoimune;

b.) Vaccinul de la GlaxoSmithKline (GSK) va fi produs din antigeni ai recent izolatei tulpini gripale si va contine adjuvantul AS03 care a fost aprobat de UE impreuna cu vaccinul anti-gripa aviara H5N1 in 2008. Conform Raportului European Public de Evaluare  AS03 contine squalena (10.68 miligrame), DL-alfa-tocoferol (11.86 miligrame) si polisorbat 80 (4.85 miligrame). Vaccinul H5N1 contine de asemenea 5 miligrame thiomersal (derivat de mercur), polisorbat 80, octoxynol 10 si diferite saruri anorganice. Compania promoveaza agresiv diferite sisteme de adjuvanti pe post de “adjuvanti avantajosi” pentru a reduce doza de vaccin .  Vaccinul pe care GSK il produce va fi testat pe un numar redus de persoane in timp ce conform rapoartelor compania cauta sa “cantareasca pericolul pandemiei fata de riscurile unui vaccin potential periculos”. Acest fapt a fost caracterizat ca riscant de prof.  Hugh Pennington, un microbiolog pensionat de la Universitatea Aberdeen, Scotia. “Prin limitarea testelor clinice, Glaxo risca sa nu calibreze doza de vaccin in mod optim si aceasta ar duce la o vaccinare care nu numai ca nu protejeaza populatia ba mai rau ii pune sanatatea in pericol” a aratat Pennington. Glaxo a declarat ca e pe cale sa produca şi o masca de fata antivirală pentru a preveni infectia si ca totodata a crescut productia medicamentului Relenza pentru bolnavii suferind deja de gripa porcina. (“Update: 1-Baxter can take no more H1N1 flu vaccine orders”, Bill Berkerto, 16 July 2009, Reuters.  http://www.reuters.com/article/marketsnews/idINN1644290820090716?rpc=33).

c.) Franta a comandat vaccinuri de la Sanofi, GSK si Novartis dar nu vede nici-un motiv pentru care ar trebui scurtata durata testelor clinice. Compania farmaceutica franceza Sanofi-Aventis isi dezvolta propriul vaccin impotriva gripei porcine pe care il va testa la inceputul lui august. Se estimeaza ca va fi nevoie de 2 luni si jumatate de testari pentru ca sa se obtina un vaccin “eficient si sigur” dupa cum arata Albert Garcia purtatorul de cuvint al companiei care a mai declarat ca “vaccinul va fi gata in noiembrie sau decembrie”. (“Update: 1-Baxter can take no more H1N1 flu vaccine orders”, Bill Berkerto,16 July 2009, Reuters.)

(http://www.reuters.com/article/marketsnews/idINN1644290820090716?rpc=33)

d.) Baxter in schimb va incepe testarile clinice in august.

În decembrie 2008, o filială Baxter din Austria a trimis spre testare vaccinul uman anti-gripal contaminat cu tulpina letala virală H5N1 de gripă aviară în 18 ţări incluzând Cehia, unde testările s-au soldat cu moartea animalelor de laborator utilizate (24).  Ziarele cehe au ridicat problema dacă nu cumva firma Baxter a încercat în mod deliberat să stârnească o pandemie. (“Bird flu mix-up could have spelled disaster”, NewScientist 6 March 2009, http://www.newscientist.com/article/mg20126983.400).

experts-concerned-about-flu-mrsa-combo.jpg

8. Cum poate fi împiedicată vaccinarea în masă în România? Să luăm exemplu de la CNIV?

În SUA, Centrul de supraveghere se opune vaccinarii scolarilor. Cum? Guvernul SUA intentioneaza ca in momentul redeschiderii scolilor, in septembrie, sa vaccineze toti elevii dar Centrul National de Informare asupra Vaccinurilor (CNIV) a cerut administratiei Obama si tuturor guvernatorilor de stat sa aduca dovezi ca aceasta este “necesar si fara riscuri de sanatate” cerind “controlul strict al vaccinului, inregistrarea, monitorizarea, raportarea si asigurarea de compensatii in cazul tulburarilor produse de vaccinare”, deoarece vaccinurile vor fi testate pentru numai cateva saptamini pe citeva sute de voluntari: copii si adulti inainte de a fi administrate tuturor scolarilor, in toamna!”. Ceea ce este mai mult decât riscant! CNIV se intreaba daca statele sunt pregatite sa se supuna reglementarilor de securitate ale vaccinurilor din 1986, cuprinse in Actul National despre Leziunile rezultate din Vaccinarea Infantila, care include:

  • Sa se dea parintilor informatii scrise despre beneficiile si riscurile vaccinului inaintea vaccinarii copilului
  • Inregistrarea vaccinurilor administrate copilului inclusiv numele producatorului si numarul lotului
  • Inregistrarea vaccinurilor administrate in cartea de sanatate a copilului
  • Inregistrarea problemelor de sanatate seriose aparute ca rezultat al vaccinarii in cartea de sanatate a copilului si inaintarea imediata a unui raport Sistemului de Raportare a Reactiilor Adverse ale Vaccinarilor.

CNIV ar vrea sa stie daca statul va acorda compensatii finaciare pentru eventuala lezare a copiilor prin vaccinare impotriva gripei porcine si daca parintilor li se vor da “informatii complete si reale despre riscurile vacinarii impotriva virusului gripei porcine” si daca vor avea dreptul sa zica “nu” vaccinarii. Co-fondatorul si presedintele CNIV Barbara Loe Fisher a spus: Parintii si legislatorii ar trebui sa se intrebe:

  • De ce sunt copiii cei care trebuie sa primeasca cei dintii un vaccin experimental?
  • Sunt scolile echipate ca sa inregistreze consensul informat al parintilor inainte de vaccinare, sa tina evidenta vaccinarilor si sa excepteze de la vaccinare copii care din motive de sanatate ar fi supusi unor riscuri majore in cazul vaccinarii?
  • Vor sti cei care administreaza vaccinul sa monitorizeze copii, sa inregistreze imediat, sa raporteze si sa trateze orice problema de sanatate seriosa aparuta in urma vaccinarii?
  • Va avea statul resurse financiare pentru a acorda compensatii copiilor lezati?

(“Swine flu vaccine should not be given to children in schools”, Barbara Loe Fisher, National Vaccine Information Center, 22 July 2009)
(
http://www.nvic.org/NVIC-Vaccine-News/July-2009/Swine-Flu-Vaccine-Should-Not-Be-Given-to-Children.aspx)

vaccty_dees.jpg

9. Cum putem combate epidemia de gripă porcină in mod eficient, simplu şi fără pericol?

Există in mod clar moduri mai eficiente de a combate pandemia decit vaccinarea in masa:

  • deasa spalare a miinilor,
  • suflarea nasului in batiste de unica folosinta,
  • evitarea aglomerarilor, aminarea deschiderii scolilor
  • dieta sanatoasa,
  • exercitiul fizic,
  • vitamina D in cantitate suficienta pentru a stimula imunitatea.

(Ho MW. How to stop bir flu instead of the vaccine-antiviral model. Science in Society 35. 40-42, 2007.)

sc_handwashing-thumb-250-0-18.jpg

10. Să  evităm  medicamentul antiviral Tamiflu!

  • Peste jumătate din copiii care sunt trataţi cu Tamiflu contra gripei porcine simt efecte secundare precum ameţeală şi coşmaruri, arată un studiu britanic;
  • circa 150.000 de persoane cu simptomele gripei porcine au primit acest medicament până acum. Un studiu făcut la trei şcoli din Londra şi alte regiuni ale Angliei arată că 51-53 procente din copii suferă de efecte secundare.
  • Un total de 103 copii au participat la studiu, din care 85 au primit medicamentul preventiv după îmbolnăvirea unui coleg de şcoală. Din aceştia 45 au simţit efecte secundare. Cel mai frecvent efect a fost ameţeala (29 procente), urmat de dureri de stomac sau crampe (20 procente) şi probleme cu somnul (12 procente).
  • Aproape un copil din cinci a simţit un efect secundar “neuropsihiatric”, precum incapacitatea de a gândi clar, coşmaruri sau comportament straniu, conform studiului publicat în Eurosurveillance.

(http://antena3.ro/stiri/stiinta/studiu-tamiflu-medicamentul-pentru-gripa-porcina-provoaca-cosmaruri-copiilor_76928.html)

swinflu3.jpg

11. Să  nu acceptăm să devenim cobaii vaccinului AH1N1!

Marea Britanie se pregăteşte pentru un program de vaccinare în masă, care se va dovedi o ‘nebunie’ dat fiind că vaccinul împotriva gripei porcine nu a fost încă suficient testat, scrie cotidianul britanic The Times. Programul de vaccinare nu va fi însă numai pentru Marea Britanie, ci pentru întreaga Europa, evident şi România şi ,deci, lucrurile ne privesc direct. În primul rând, spune The Times, gripa porcină este cu mult mai blândă decât s-a aşteptat, ceea ce face ca boala să nu se manifeste mai drastic decât o răceală severă şi deci ca vaccinarea să fie pusă sub semnul întrebării. Există motive serioase pentru vaccinarea celor care suferă de boli are plămânilor, inimii sau rinichilor sau a celor cu sisteme imune slăbite, a femeilor însărcinate şi a copiilor sub cinci ani, însă doar dacă vaccinul funcţionează şi este sigur. A te grăbi însă să distribui vaccinul şi să vaccinezi populaţia înseamnă însă că nu există o idee privind cât de eficient este acesta, deşi există cercetări despre eficienţa vaccinurilor împotriva gripei, care pot oferi informaţii legat de aşteptările de la un vaccin împotriva gripei porcine. Administrarea în masă a vaccinului împotriva gripei porcine în America anului 1976 pentru a preveni o epidemie, deşi a avut drept consecinţă faptul că milioane de persoane au fost imunizate, a fost oprită după o creştere a cazurilor de sindrom Guillain-Barré (GBS) printre cei cărora le-a fost administrat vaccinul. GBS este o boală autoimună care cauzează paralizia braţelor şi picioarelor şi, în cazuri rare, a întregului corp. În unele cazuri, GBS a dus însă la paralizie completă sau chiar la moarte. Cercetările ulterioare au estimat că a existat un caz de GBS la fiecare 100.000 de administrări ale vaccinului. În aceste condiţii, vaccinarea unui număr mare de britanici se va dovedi un uriaş pariu, potrivit The Times. Şi chiar dacă, cel mai probabil, ea va salva multe vieţi, vaccinul ar putea avea efecte secundare grave, care ar putea duce în cazuri extreme până la moarte. În acest context, administrarea se dovedeşte un pariu pe care ameninţarea virusului, aşa cum se prezintă ea în momentul de faţă, nu îl justifică, conchide ziarul britanic.

(http://www.badin.ro/2009/07/vom-deveni-cobai-pentru-testarea-vaccinului-a-hn-t.html

Paul Joseph Watson, Prison Planet, Luni, 31 August, 2009 : Un document pentru uz intern dezvaluie planurile guvernului francez de a impune vaccinarea in masa asupra intregii populatii, pe centre regionale. Aceasta va putea sa fie realizata de catre echipe de injectare, sustinute de medici generalisti si beneficiind de aparatura adecvata.

Ministrul Sanatatii, Roselyne Bachelot, a declarat agentiei Associated Press saptamina trecuta ca vaccinarea va fi voluntara dar ca ea le cere tuturor celor care locuiesc in Franta sa se vaccineze. Vaccinul va fi pus la dispozitie la jumatatea lui octombrie. 94 milioane de doze, mai mult decit suficient pentru a asigura vaccinarea celor 61.5 milioane de locuitori, au fost achizitioante la pretul de 1 miliard euro iar primele transporturi de vaccin au sosit deja.

Cu toate astea un document destinat uzului intern si semnat de Ministrul Sanatatii si de cel de Interior, Brice Hortefeux descrie procedura de vaccinare sistematica a intregii populatii prin intermediul unor centre de vaccinare care se vor deschise pe cuprinsul intregii tari si care vor fi deservite de echipe ce vor lucra in 4 schimburi.

Copii de virsta scolara vor fi si ei vaccinati de echipe mobile care vor trece pe la fiecare scoala, acoperind toata tara. Bebelusii de peste 6 luni vor si ei vaccinati.

Esential e ca medicii generalisti si sistemul sanitar in general nu vor avea rolul principal in aceasta campanie de vaccinare ceea ce face ca totul sa para mai degraba o operatie militara decit una de ocrotire a sanatatii.

Un alt aspect vital al campaniei de vaccinare este faptul ca se va tine evidenta cui s-a vaccinat si cui nu prin intermediul cardurilor de sanatate cu microcip pe care toti cei care locuiesc in Franta trebuie sa la aiba. Datele se vor centraliza si cei care nu s-au vaccina vor fi identificati.

Documente similare se pare ca circula in toate cele 194 de state membre ale OMS. (inclusiv România)

Acestea sunt adresate inaltilor functionari guvernamentali carora li se ordona sa supervizeze si coordoneze vaccinarea fortata in regiunile pe care le au sub control si sa elaboreze totodata planuri adecvate de vaccinare pina la jumatatea lui septembrie.

Publicul va fi informat numai la sfirsitul lui septembrie de planurile de vaccinare prin presa locală.

Documentul mai mentioneaza legile franceze (Articolul L3131-8 si L3131-9) care obliga personalul medical sa administreze vaccinuri daca guvernul o decreteaza sau sa suporte consecintele legale. Aceasta inseamna ca unii lucratori din sanatate se vor gasi in dificultate clara.

Punerea la punct a unor centre de vaccinare localizate in locuri “securizate” aminteste de lagarele de concentrare naziste precum Buchenwald unde prizonierii erau ucisi prin injectii.

Planul francez detaliaza sarcinile echipelor de vaccinare, felul in care centrele vor fi organizate, unde va fi plasata mobila necesara (precum mesele) si numarul de vaccinari care trebuie executat intr-un anume interval de timp de catre centre de diferite marimi.

O echipa de vaccinare se presupune ca va vaccina in jur de 360 persoane in 4 ore.

Un “post” de vaccinare va cuprinde 3 agenti, unul va pregati vaccinul, unul il va administra iar al treilea va inregistra persoanele vaccinate.

S-a raportat recent sa guvernul Marii Britanii a trimis o scrisoare confidentiala neurologilor punindu-i in garda cu privire la sindromul Guillain-Barre, care ar putea fi provocat de vaccin.

S-a aratat ca unele doze de vaccin vor contine mercur cauzator de autism si tulburari neurologice. Alte doze vor contine squalena, cauzatoare a sindromului razboiului din golf si a altor dizabilitati.

whovac_dees.jpg

12. Plătim pentru propria moarte: vaccinurile care îmbogăţesc companiile producătoare pot să ne ucidă

În spatele mediatizării deşănţate a vaccinurilor se ascunde un adevăr înspăimântător: niciunul dintre vaccinurile existente la ora actuală, pentru niciuna dintre boli, nu este cu adevărat eficient. Nu s-a demonstrat ştiinţific eficienţa vaccinurilor, ci din contră s-a demonstrat că ele sunt foarte periculoase, transmiţând un număr mare de virusuri şi generând veritabile epidemii. În plus, substanţele care fac parte din vaccinuri, precum mercurul şi aluminiul, pot produce autism, Alzeheimer, cancer, etc. Prin vaccinare, suntem păcăliţi să plătim bani grei şi să îi îmbogăţim chiar pe cei care încearcă astfel să ne ucidă.

(http://www.biblebelievers.org.au/who.htm)

no-jab.jpg

Cititi si:

*


Categorii

Gripa porcina / Vaccinuri, Portile Iadului, Vremurile in care traim

Etichete (taguri)


Articolul urmator/anterior

Comentarii

57 Commentarii la “PROVITA ROMANIA: Vaccinul pentru gripa porcina: periculos si ineficient!

<< Pagina 1 / 2 >> VEZI COMENTARII MAI NOI

  1. (…)
    sincer,au cam luat-o razna.acuma pe bune:chiar ii deranjam atat de tare?
    si mai e ceva:
    oare nu tot oameni dintre noi vor executa ordinele?
    oare acei oameni sunt atat de convisi ca da rezultate ca si-au vaccinat proprii copii?
    sau sunt selectati cei fara copii sau din sistem si li s-a promis ca nu-s obligati sa si-l faca
    la asta nu v-ati gandit?
    oameni buni ,lasam la o parte teorii ale conspiratiei si tot bla bla-ul,ca tuturor ne place un pic de senzational,DA VA SPUN CA ASTA DEPASESTE NESIMTIREA!acuma na si eu,ca unde-i lege nu-i tocmeala,da se mai duca “undeva”cu legile lor ,ca lumea asculta si -si vede de treaba.da sa-mi bagi ceva cu deasila pe gat ,ca sa vrea OMS,ASTA-I DEJA GENOCID
    ma gandesc cu groaza daca o vor face obligatorie,ne-am ars.!mai ales noi cei cu copii.
    (…)
    ma ,da nu se mai satura de bani.pai asta vine acuma inainte de a introduce banii virtuali(cipurile)ca oare cum o sa mai scape ei de ceva TURMA?!
    BAGATI LA CAP CA NIMENI NU E IMPOTRIVA de a se trata cu ceva util!!!!!!!!
    da parca e prea cusuta cu ata alba!poate sunt prea revoltat!dar cei care au copii stiu ce spun!tu ca si om matur te mai orientezi,fugi undeva ,protestezi,vezi tu ce faci,da cu astia mici ce facem?!
    PROPUNERE:OK, e virusul nociv?lasa-ma sa decid daca vreau sa mor de AH1N1 sau de moarte prin nevaccinare!ca oricum odata declansata epidemia,ca au recunoscut si ei,degeaba mai faci vaccinul!!!!!DEGEABA!!!!!!asta nu au cum sa spuna nu.si atunci?
    agresivitatea cu care e face acest vaccin nu duce altundeva decat sa credem ca tot ceea ce se spune despre PLANUL LOR e adevarat!sau?
    o zi buna si fara vaccinuri!”””SUCCESURI”””””

    Nota admin.: A trebuit sa eliminam pasajele care puteau intra chiar sub incidenta codului penal din mesajul tau si te rugam sa ai mai multa grija la ceea ce dai drumul in scris, din cauza maniei. Iti intelegem enervarea, dar trebuie sa ne si oprim la timp si sa nu ajungem la alte idei total necrestinesti.

  2. admin ,

    zilele trecute atrageam atentia ca s-ar putea ca multi sa se inghesuie sa fie vaccinati daca se vor inmulti cazurile de deces cauzate de gripa ( sau nu numai ) dar atrageam atentia ca cei care vor refuza s-ar putea sa fie parati de cei din jur . Astazi am citit cu stupoare ca
    http://www.ziare.com/actual/social/09-18-2009/suspect-de-gripa-porcina-internat-cu-forta-la-un-spital-din-pitesti-890043 . Iata ce face frica . Va puteti inchipui o isterie generata de inmultirea cazurilor , de frica de moarte ? Se pare ca in Romania sunt sanse sa vedem asa ceva , romanii sunt mai neinstruiti , neinformati si foarte impulsivi in timp ce cei cu capul pe umeri spun , in general , “nu-i treaba mea sa intervin ” .
    Doamne ajuta !

  3. asta cam asa-i.da daca te documentezi un pic ,nu tu,in general vorbind/individ,nu o sa-l mai “torni “pe vecinu ca daca el a luat-o,este probabil ca si tu s-o iei da nu de la el de la altul depinde de SISTEMUL IMUNITAR AL FIECARUIA!asa-i sau gresesc?!

  4. daca sistemul imunitar e tare,la revedere gripa porcilor,ca trece pe langa tine,sau cel putin racesti un pic.daca te vaccinezi,atunci nu faci decat sa lasi “usa descuiata a sistemului tau imunitar” si e petrecere mare:virusul da discoteca.face ce vrea din tine.asa cum el se modifica,si sistemul imunitar vine cu noi arme.te-ai vaccinat?la revedere,te-ai dezarmat:eu asta am inteles pana acum din ceea ce spun specialistii imunologi!simplu.se moare din gripa normala mai mult decat din INVENTIA ASTA PORCINA.DA CHIAR LUMEA E CHIOARA!???????

  5. Imi aduc aminte ce spunea parintele nostru paroh:
    “Poporul nostru (se referea insa si la ortodoxie) e lovit din mai multe parti deodata: credinta si religia (se loveste in cinul preotesc si in tainele bisericii), sanatatea (E-uri câte incap!), tineretul (vezi scoala + educatia care se fac in zilele noastre!), limba noastra (cu multele neologisme cu care e lovita), sentimentul national-patriotic (care e pierdut; tinerii vor sa mearga in strainate sa se realizeze acolo!), familia (care tinde sa nu mai existe), etc.”

    Se pare ca antihristii au inceput sa imbatrâneasca si sa nu mai aiba rabdare sa se intâmple totul natural. Asa ca provoaca o criza (sau mai multe!) ca sa rezolve problemele. A inceput criza financiara, acum e gripa porcina, in curând vine si “gripa” atomica. Incet, incet, o sa devenim foarte putini si foarte ascultatori! Cu partea financiara ne mai descurcam, cu sanatatea – mai alegem leacurile babesti (daca putem!) dar in schimb cu mâncarea si apa va deveni interesant: o sa cerem pecetea ca sa putem avea o coaja de pâine si o gura de apa!!!

    De o buna bucata de vreme am fost “pacaliti” cu diverse probleme: cipuri, icoane + religie in scoli, junk food pentru copii in scoli, gripe de diverse tipuri, probleme politice sau sportive, ungurii, …! Dar cred ca vin in curând toate deodata si din mai multe directii! Nu degeaba spun Parintii nostrii ca trebuie sa avem rabdare si sa ne invatam cu tot mai putine!

    Doamne, ajuta-ne si nu ne lasa! Da-ne putere si inteleciune sa putem trece prin toate astea cu bine!

  6. In Canada medicii vor fi platiti cu 500 dolari pe ora ca sa se ocupe de bolnavii de aceasta gripa (oare de ce?) A scris in ziarele nationale. De asemenea au trimis aboriginalilor din rezervatii bodybags (saci de plastic pt. morti) in loc de provizii medicale. Si-au cerut scuze pe urma, dar se pare ca la aboriginali pregatirile pt. moarte inseamna sa chemi moartea, deci e clar ca s-a urmarit inspaimintarea populatiei.
    S-a scris tot in ziare in ultimele zile ca “epidemia” va incepe la sfirsitul lui septembrie si ca va fi cel mai rau in mijlocul lui octombrie. Cred si eu, ca doar ei stiu exact cand vor da drumul la virus.
    Armata suedeza a declarat ca ei sunt gata sa ajute la vaccinarea populatiei. Desi tarile scandinave au putina populatie.
    In 1976 au murit nu 25 de persoane cum spune wikipedia (care e un CIAsiMOSAD front) ci 1600. O mie sase sute. Un ziarist ale carui carti sunt f.greu de gasit(EustaceMullins) a documentat toata ticalosia de atunci in cartea sa Murder_By_Injection.

  7. Pingback: Razboi întru Cuvânt » Despre vaccinul H1N1 cu mercur si squalena impus femeilor insarcinate
  8. Cred ca vaccinarea obligatorie care ni se pregateste e repetitia generala pentru “vaccinarea” finala cu cipurile 666.
    Doamne ajuta!

  9. @Sorin

    Nu stiu care din Sf.Parinti (din zilele noastre) spunea ca, intr-adevar…unii desteptandu-se si nedorind cip-ul, sub asa-zisa pandemie de gripa (aviara, porcina sau de mai stiu eu de ce fel…)o data cu vaccinul iti va implanta fie cip-ul care din zi in zi este tot mai mic si mai sofisticat fie va duce la imputinarea populatiilor prin boli si, in cele din urma deces.

    Asa ca, Protocoalele Sionului sunt mai mult decat adevarate si puse in aplicare.
    Sa nu-l uitam pe ziaristul canadian Serge Monaste care a murit in conditii ‘suspecte’ riscandu-si viata publicandu-se si la noi, la editura Samizdat “Protocoalele de la Toronto” – sunt mai actuale previziunile/profetiile decat oricand altcandva apropos de legea martiala, controlul si supunerea populatiilor sub teroare si legi, lagare speciale pentru inadaptati si refractari, arestari abuzive, experiente pe oameni…

  10. E apa de ploaie felul in care “ortodocsii” din Romania(majoritatea) abordeaza aceste rele contemporane….!Daca oamenii nu se schimba launtric degeaba aud de pericolul vaccinurilor, al cipurilor, sau al etc!
    Vorba Cuv. Paisie Aghioritul…”daca omul nu pricepe sensul cel tainic al vietii nu poate sa faca nici un pas spre urcusul duhovnicesc”
    Nu sunt pesimist si nici nu descurajez activitatile misionare dar felul in care se actioneaza nu ajuta pe nimeni!
    Sa luam exemplu de la Sf arh. Mihail pe cand se impotrivea diavolului pt trupul lui Moise si multe alte cazuri si nu in ultimul rand al vorbelor spuse de Sf. Arhidiacon Stefan pe cand era martirizat si o astfel de atitudine sa avem cand vorbim…macar sa o mimam decat sa facem pe haoticii si disperatii!

  11. Sf Ioan Botezatorul nu spunea pocaiti-va ca se apropie diavolul ci spunea pocaiti-va ca s-a apropiat imparatia cerurilor…!
    E trist felul in care unii iau atitudine…si la predica si in misionarism dar si pe net!Nu ma apuc sa dau exemple negative ca asta sigur nu indreapta raul facut, dar un lucru afirm cu tarie: Se face multa sminteala cand se procedeaza cu agresivitate si graba!
    …sa ne aducem aminte de Ingerul digital 1 in care pecetea era cipul…iar acum in Ingerul digital 2 se zice si de implant uman cu cip dar si de raza laser pe mana respectiv frunte!Ce sa mai creada bietii oameni cand au mintea zapacita si tulburata?De aceea zicea Cuv Paisie: cereti mereu de la Dumnezeu pocainta!POCAINTA!

  12. Doamne ajuta!

    Este un articol foarte bun, si este bine sa se faca Lumina in aceasta lume tot mai plina de intuneric. Din dorinta de a nu se merge in extreme as dori sa comentez doar o mica parte sa nu se inteleaga gresit de cititori:

    “injectarea de material genetic străin direct în fluxul sanguin conduce la mutaţii genetice şi oncogeneză”
    “niciunul dintre vaccinurile existente la ora actuală, pentru niciuna dintre boli, nu este cu adevărat eficient.”

    Desigur nu orice material genetic introdus in fluxul sangvin va conduce la mutatii genetice – asta ar insemna ca la o simpla taiere (care va introduce o multime de bacterii si bacterii virusate) sa fim modificati genetic.
    Trupul uman este o taina si chiar si dupa caderea lui Adam are mijloace foarte bune de protectie.

    Cred totusi ca este bine sa se ramana in duhul dreptei socoteli si sa nu se combata totusi orice vaccin, sau mai mult poate, orice medicament. Ar fi bine totusi sa se spuna care dintre virusuri sunt mai mult nocive decat benefice. Nu sa se generalize si sa se afirme despre toate vaccinurile ca nu sunt eficiente.

    Este clar ca exista un curent de manipulare din ce in ce mai accentuat, dar la fel de clar este ca se formeaza si un curent un pic putin cam panicat – de exemplu ne temem sa nu se injecteze cipul odata cu vaccinul. Admin, este bine de clarificat si aceasta problema din timp. Daca se vroia introducerea cipului fara consimtamantul omului se putea face de la nasterea copilului oricum. Dar aplicarea pecetii se va face cu consimtamantul persoanei, cu liberul arbitru (chiar daca vor fi unele ingreunari exterioare).

    Multumesc!

  13. @ghenadie

    Ce vorbe-s astea?! Cica ‘macar sa mimam’…dar ce? suntem la Teatru Notara? Parca a spus Cineva cum sa vorbim: “Ce este Da, Da! Ce este Nu, Nu”…restul este de la altcineva; apoi, eu stiu ca ceea ce ai in inima aia sa ai si-n gura, sa nu fii fatarnic/inchipuit ca sa faci impresie; iar lumea nu ‘face’ pe haotica/disperata de dragul spectacolului ci, pentru ca simte ca se apropie funia de par – pentru cine are ochi si urechi sa-nteleaga fiindca, fie vorba intre noi – multi/multe vor accepta orice numai sa nu se puna rau cu sistemul!

    Iar in functie de mersul lucrurilor, ‘noutatea’ din ingerul digital 2 este spusa demult (Apocalipsa 13 -ing.Mircea Vlad) si chiar de vrednicul de pomenire Cuv.Paisie care spunea ca, ‘incrustare’ adica cod-bare si/sau implant cu cip se vor folosi deopotriva – fie una, fie alta trec prin cititorul de cod; diferenta notabila este ca, prin cip iti prelucreaza simtirea, iti anuleaza vointa, iti modifica gandirea.

  14. Nu fac apologie societatii din zilele noastre…dar nici celor care pun in gura lor legea lui Dumnezeu iar partea si-o pun cu furul!Este uimitor sau poate ca nu s-a inventat cuvant pt maniera in care sunt ajutati acum oamenii de catre tipicari si extremisti!
    Pe unele situri fratii se acuza,pe unele santuri se judeca,prin unele piete se urla…dar de ce nu se intampla nimic util din tot acest stres?
    Sf Serafim de Sarov parca zicea: Dobandeste duh sfant ca sa se ajute si cei din jurul tau!

    Cum vi se pare sa vorbesti de masoni,avorturi,cipuri,muzica satanica iar apoi oamenii sa te vada prin Metro,Real,Plus sau cumparand produse ale unor firme care sponsorizeaza prezervative,anticonceptionale,etc sau ascultand Madona,linkin park samd!E FATARNICIE…daia zice si parintele Aldea: “Acum toata lumea tipa si nimeni nu asculta…”

  15. @Magda
    Sunt in fata unei dileme de proportii!Poate cineva sa spuna da sau nu la cele duhovnicesti daca inca nu a zis da sau nu mai intai lui Hristos?
    Sf Serafim Rose zicea ca nu traim nici macar pe jumate ortodox si aici nu cred ca se referea la tipic devreme ce insusi zicea ca Dragostea trebuie sa le biruiasca pe toate cele ale firii si ale legii!
    Sincer nu am cum sa stiu cate trepte din scara Sf Ioan Scararul ai urcat tu si unde te afli acum dar un lucru e valabil pt toti: daca ochiul nu e curat nici inima nu e curata, iar orb pe orb duce in groapa!
    Eu sunt orb….

  16. Pingback: Parohia “Sf. Nectarie Taumaturgul” – Coslada (Madrid) » Blog Archive » Federaţia Organizaţiilor Ortodoxe Provita din România: Nu vaccinului pentru gripa porcină
  17. @ Ghenadie
    Dragă Ghenadie, îmi vine greu să delimitez cele de folos din mesajul frăţiei tale. Şi asta din pricina mea,- pentru că chiar îmi vine greu- la nivelul meu. Oare ce este desăvârşit pe lume ? Oare nu toate au în ele şi bine şi rău ? Nu de noi depinde ce alegem şi cum şi pentru ce folosim – fiecare după măsura sa- ? Dacă ar fi să aruncăm cele nedesăvârşite, ce ar mai rămâne ? Iar de nu lucrăm cu ce ni se oferă cu ce am mai lucra căutând doar cele desăvârşite ? Nu vreau câtuşi de puţin să te supăr sau să te fac să suferi, ci doar doresc să ne străduim -fiecare- să nu facem să cadă îndoiala asupra acestui site, asupra muncii, dăruirii şi dragostei de Dumnezeu de biserică de credinţă şi de neam, ce se face aici.Eu, citind mesajele frăţiei tale tind să le văd exact în acelaşi fel în carevezi frăţia ta pe cele ce leai comentat. Lumea este aşa cum o vedem şi o percepem, cu toate ale ei.Noi trebuie să fim altfel.Nu adaug mai mult, pentru că am văzut puterea de analiză şi de pătrundere a frăţiei tale. Te rog nu te supăra că am spus acestea şi iartă-mă.

  18. @ghenadie

    Eu vorbeam de sinceritate iar nu de constientizarea urcarii Scarii lui Ioan…ca sunt la poalele dealului, ca sunt pe prima treapta, a doua ori a treia…Dumnezeu stie! Spune Sf.Ioan Gura de Aur: “Dumnezeu nu se slaveste in cei multi, ci in cei putini; nu in cei tari, ci in cei slabi, dar sinceri si credinciosi”

    Chiar daca suntem pacatosi, crestini cu numele iar nu cu fapta intotdeuna… baremi sa nu facem rabat de la ceea ce este corect si batatorit in ceea ce priveste credinta prin Sf.Traditie, Sf.Scriptura ori scrierile Sf.Parinti; eu stiu doar ca ma lupt sa fiu cum trebuie si ca, uneori reusesc alteori nu, deseori ma vad mai rea decat multi care nu stiu nimic despre Dumnezeu si realizez ceea ce voi pati si-aici si dincolo fiindca ‘sluga care stie putin va fi batuta putin, sluga care stie mult va fi batuta mult’ prin caderi absurde, nejustificate, copilaroase…dar, in fiecare zi ma straduiesc sa pun inceput bun si cad, ma ridic, iar cad, iar ma ridic ‘de cate ori cazi, scoala-te si te vei mantui’.

    Toti, sau aproape… ne aflam in fata lui ‘fac raul pe care nu-l doresc’ luptandu-se in noi puterile intunericului cu cele ceresti noi aflandu-ne la mijloc, fiind ba de partea lui Dumnezeu, ba de partea lumii si-a stapanitorului acesteia, uneori inviorandu-ne (duhovniceste)cu cercetarea Darului Sf.Duh care, ne umbreste, ne indulceste, ne imbarbateaza, ne lumineaza…deseori (re)devenind lumesti prin aplecarea firii naravite, egoiste, iubitoare de sine si de placeri si-aici ma refer la credinta si la caderea spirituala, in duh pentru ca, “prin credinta ne vine duhul – fie din pamant, fie din iad, fie de la Dumnezeu. Precum credinta, asa si duhul.”(Sf.Nicolae Velimirovici); in ceea ce priveste credinta ‘la aratare’ poti fi cazut chiar daca iti faci cumparaturile din piata (inca!) si de la magazinele de cartier nu neaparat de la “Metro,Real,Plus sau cumparand produse ale unor firme care sponsorizeaza prezervative,anticonceptionale,etc sau ascultand Madona,linkin park…” – daca ai observat, cel putin aici in Bucuresti au aparut ca ciupercile dupa ploaie filiale ale Bancilor in fiecare cartier distrugandu-se incet, incet…micile magazine; pietele vor fi inghitie curand de supermarket de unde iti vei cumpara si patrunjelul, si pasta de dinti, si painea…asta si vor: prin cititorul de card sa vada ce/cat mananci, ce/cat consumi, ce preferinte ai, cat de modest sau lacom esti…te imbie la inceput -ca apoi sa fie obligatoriu -prin card sa faci toate operatiunile pentru plata facturilor de la telefon, cablu, lumina, gaze, samd…surubul se strange frate Ghenadie si, multi sunt/vor fi orbi, surzi si muti…

  19. @ viorel

    La o “simpla taiere” nu se introduce material genetic in corp, ci doar bacterii. Depinde unde erai si ce faceai atunci. Daca atunci cand te-ai taiat erai intr-un laborator, creind un virus mortal sau un vaccin la fel de mortal, probabil ca sansele sa-ti intre material genetic strain sunt mult mai ridicate.
    Nu exista bacterii “virusate”. Inca. Poate acum lucreaza la ele ?

  20. @cAsAndrA

    http://en.wikipedia.org/wiki/Virus – Virusii infecteaza celule – deci inclusiv bacterii. Este bine de stiut ca fara bacterii virusii nu se pot inmulti.

    Nu am inteles ce ai vrut sa zici despre “material genetic”. Materialul genetic fara sa fie incapsulat intr-o forma de viata (celula, bacterie, virus) nu are nici o relevanta, este doar materie. Numai viata se poate reproduce si “ataca” alte celule. Materia poate cel mult sa otraveasca – dar nu are putere de control asupra unui organism.

    Ideea mea pe care am vrut sa o exprim este asta: Daca se vrea sa se introduca in corp ceva, oricum se poate face cand se naste copilul – nu-i asa?
    Este o diferenta intre botezul Ortodox care are putere chiar daca se face asupra unui copil fara sa isi exprime consimtamantul (nasii il exprima). Diavolul nu are puterea de a face adept dintr-o persoana fara consimtamantul (liberul arbitru) acelei persoane.

    Viata este uimitoare, o taina, care nu se poate cuceri de mintea omului in totalitate. Ar fi bine de lamurit influenta materiei asupra vietii – daca cu ajutorul materiei, sau mijoacelor exterioare pot sa induc ganduri si dispozii pai atunci omul nu ar avea nici o sansa. Dar eu cred ca mai mult decat face diavolul – atacuri mentale, nu se poate face. Diavolul poseda dupa o cedare a omului – iar in cazurile copiilor dupa o ingaduinta data de Dumnezeu pentru indreptarea celor din jur.

    Nu trebuie atacate toate vaccinurile – parerea mea. Vaccinurile gripale trebuie combatute, intr-adevar. Si trebuie accentuat pe faptul ca la momentul aparitiei gripei spaniole nu se stia de antibiotice si cei mai multi oameni au murit de la infectii, nu de la virus. Singurul virus cu adevarat periculos este SIDA.

    Doamne ajuta!

  21. @Viorel

    Eu cred ca, cine se spovedeste si se impartaseste nu-i mai trebuie vaccin: gripal, aviar, porcin…iar daca – cu toate astea – vei fi doborat de boala cu atat mai bine, inseamna ca te cheama la EL mai repede, nu?

    Sa nu-l subestimam pe dracu’in schimb…este invechit in rele si, are experienta de 7500 de ani de la Adam incoace; este perfectionat in manipulare si lucreaza cu slujitorii lui si-a tehnicii din ziua de azi.

    La sfarsit el va lucra asupra tuturor celor 5 simturi si, razboi greu si aprig va fi pe capul crestinilor; iata un fragment din “Protocoalele de la Toronto” :

    DOCUMENTELE : Pergamentul lui Holzhauser

    “Mai multe persoane m-au intrebat : ‘dar cand, exact, se vor intampla toate aceste lucruri ? Cand va sosi ziua izbavirii noastre ?’ Raspunsul la aceasta intrebare, ca si la multe altele, se gaseste partial in textul unui Vechi Document care a fost pierdut in timp de mai multe secole, dupa care a fost regasit in mod miraculos. Acest Document al Trecutului a fost scris in secolul al XVII-lea si este cunoscut sub denumirea de ‘Pergamentul lui Holzhauser’ – un batran calugar solitar, care a murit anonim in anul 1658. Acest om al lui Dumnezeu nici macar nu a fost constient de importanta continutului scrierilor sale, care deschideau o poarta spre intelegerea finalului nostru de secol XX. Public aici, pentru prima oara, fragmentul care se refera la epoca noastra contemporana. Astfel, mai multe persoane vor avea posibilitatea de a vedea cu exactitate daca faptele pe care le vad si le aud corespund perioadei in care traiesc. Iata ce spune in ‘Pergamentul lui Holzhauser’ :

    Va fi o epoca a napastelor, a nefericirii, a umilirii Bisericii…In acele vremuri cumplite, imparatiile se vor bate cu alte imparatii si toate Statele vor fi pustiite de disensiuni intestine. Principatele si Monarhiile vor fi rascolite ; va avea loc o pauperizare aproape generala si o foarte mare mizerie in lume…O foarte mare parte din Biserica Latina va abandona adevarata credinta si va cadea prada ereziilor, nelasand in Europa decat un mic numar de buni catolici…Abunda oamenii carnali care, abuzand de libertatea constiintei, se reped dupa obiectele concupiscentei lor…Blasfema tot ceea ce nu cunosc si se corup in tot ceea ce cunosc in mod firesc, ca niste animale fara judecata…Se dezlantuie asupra perceptelor divine si omenesti, iar disciplina ramane neluata in seama ; Sfintele Canoane nu mai conteaza cu nimic, iar legile Bisericii nu sunt mai respectate de catre clerici decat legile civile de catre popor…Fiecare e antrenat sa creada si sa faca tot ce vrea, conform instinctului carnii…PORTI NUMELE DE OM VIU DAR ESTI MORT…Nu se mai gaseste nicaieri in tribunale nici justitie, nici echitate ; ci numai acceptiunea persoanelor si a darurilor, ceea ce face ca procesele sa devina interminabile…
    Umilinta este aproape necunoscuta in acest secol…Se ia in ras modestia crestina, care este tratata ca o neghiobie si o prostie, in vreme ce se considera intelepciune (…) talentul de a tulbura prin intrebari fara sens si prin intrebari complicate toate axiomele de drept, preceptele morale, Sfintele Canoane si Dogmele ale religiei ; in acest fel, nu mai exista nici un principiu oricat de sanatos, de autentic, de vechi si de sigur care sa fie scutit de cenzura, de critici, de interpretari, de modificari, de delimitari si de intrebari din partea oamenilor.
    Nu se mai cultiva decat spiritul, nu si inima, in educatia copiilor, care sunt facuti sa fie neascultatori, imprastiati, vorbareti, rebeli si nereligiosi…Parintii ii iubesc cu o dragoste dezordonata, disimulandu-le defectele, nu ii corijeaza, si nu-i pun sa respecte disciplina casnica…
    Ecleziastii si religiosii ; cat sunt de nefericiti ; caci multi dintre ei poarta numele de oameni vii, dar sunt morti…Porti numele de om viu, dar esti mort in falsa doctrina ; esti mort in ateism si in pseudo-politicianism ; esti mort in ipocrizie si in justitia simulata ; esti mort in pacatele tale oculte ; in secretul ororilor tale ; esti mort in voluptati si in delicii ; esti mort in obraznicie ; in gelozie si orgoliu ; esti mort in pacatele carnii, in necunoasterea misterelor si a lucrurilor necesare pentru mantuire ; esti mort, in sfarsit, in lipsa religiozitatii si in dispretuirea Cuvantului lui Dumnezeu…
    In credinta catolica, majoritatea sunt nepasatori, ignoranti, amagiti de ereticii care isi aplauda propria fericire, se bucura de ea si ii iau in ras pe adevaratii credinciosi, pe care de altfel ii vad napastuiti, saraciti si nefericiti. In acelasi timp, nimeni nu mai studiaza stiintele sacre…
    Nu vedem nicaieri altceva decat calamitatile si dezastrele ; in vreme ce totul e pustiit de razboi…Numai principate ravasite, numai monarhi ucisi, numai supusi alungati si numai oameni conspirand spre a intemeia republici…
    Acesta este momentul…Aceasta va fi vreamea…
    Acest nepretuit text din secolul al XVII-lea este mai mult decat revelator pentru epoca noastra, poate numai cu exceptia acelora care tin cu tot dinadinsul sa fie orbi ; orbi pentru a refuza, trebuie sa recunoastem, dovezile, in favoarea catorva clipe iluzorii. “

  22. ‘PROFETIILE SAPTAMANII MARI’.

    Trebuie sa precizam ca toata Istoria Crestinismului este asemenea unei copii la indigo a vietii lui Iisus Hristos. Primii doua mii de ani ai Crestinismului reprezinta cei Trei ani de Viata publica a lui Hristos, Saptamana Mare si Duminica Pastilor. Iata ce afirma aceste Profetii :
    Nu te lasa prada somnului, om din viitor, fiindca Semnele lui Dumenzeu nu au fost date nici visatorilor, nici nechibzuitilor. S-a spus ca Domnul tau va veni ca un fur ; iar Vremea cand El va veni la fiecare dintre voi, in chip neasteptat, va fi o perioada a Istoriei in timpul careia cei mai multi dintre oameni au sa fie adormiti. Fiti atenti la toate Semnele ; intelegeti sensul profund al Patimii Lui, fiindca acesta ascunde Pecetea Divina a Mantuirii voastre.
    Inchide-ti ochii catre lume ; acopera-ti urechile cu mainile si opreste-te din vorbirea zadarnica, fiindca Dumnezeul tau are sa incredinteze ceva sufletului tau chinuit si insingurat.
    Va veni o zi cand Iisus va fi aclamat in felurite tari si chiar si in fata mai multor Imparatii in acelasi timp. Pazeste-te de ziua aceea ! Teme-te pe buna dreptate de ziua aceea, daca atunci te vei gasi sub imperiul pacatului si te vei bucura de a fi astfel. Dar, daca, dimpotriva, esti un adevarat slujitor al lui Dumnezeu, atunci bucura-te pentru ca ziua izbavirii tale este aproape.
    Cand aclamatiile se vor fi risipit, atunci va veni ‘Noaptea Noptilor’, ‘Tradarea Tradarilor’ impotriva Crestinatatii, in momentul in care Duminica Floriilor va asfinti. In acele zile, oamenilor le va fi dat sa traiasca tot ceea ce poate fi mai trist. Iuda va renaste din adancuri, pentru un scurt timp. Orice vor putea atunci adevaratii crestini sa foloseasca impotriva blasfemiei, paharul trairii infamiei veacurilor va trebui sa fie baut pana la drojdii.
    Apoi, dupa ‘Noaptea de pe Muntele Maslinilor’, urmata imediat de arestare, noaptea va acoperi atunci toata omenirea, in timp ce multi Carmuitori Crestini si Discipoli ai lor se vor grabi sa se ascunda, iar altii isi vor trada propriul sange precum si propria carne. Dar aceasta Napte va cunoaste si cativa Crestini, mai rari, murind vitejeste impreuna cu Carmuitorii lor, ca martiri. Pentru aceasta, ei vor fi cateva dintre cele mai stralucitoare pietre pretioase din coroana Domnului lor.
    Inca o data, Petru se va lepada de trei ori de a fi fost un adevarat ucenic al lui Iisus, in vreme ce o mare parte din Crestinatate va parasi pentru un timp calea adevaratei credinte. Si ei se vor lepada de credinta lor, cu trei prilejuri insemnate. Atunci, noaptea isi va urma cursul ; vremurile inrobirii se vor intinde peste tot.
    Nu fii necugetat. Nu te lasa manat de mandrie, crezand ca vei fi aparat de aceste intamplari cumplite pentru ca duci o viata de bun crestin, sau ca vei scapa de Cruce fiindca te-ai umplut de tot felul de multumiri fata de tine insuti, printre care si acea de a te socoti asemenea unui sfant. Nu-ti amintesti ce i-a cerut intr-o zi Domnul aceluia care se credea un adevarat credincios intru Dumnezeu ? Si ce sa mai spunem despre primele secole ale Bisericii, cand adevaratii crestini mureau in toate felurile pentru Credinta lor ? Erau cu totii smintiti, sau se inselau, preferand sa fie sfasiati de fiarele salbatice in fata unei gloate care ii insulta si radea de ei ? Nu fii necugetat !
    In fata Marelui Preot al falsului Ierusalim de atunci la Roma, Crestinii acelor vremuri tulburi vor trebui sa raspunda pentru Credinta parintilor lor in care continua sa creada. Vor fi tarati de la Marele Preot la Caiafa, unde vor fi injositi, luati in ras, acoperiti de scuipaturi, apoi acuzati de inalta tradare pentru li se va aminiti viata lor trecuta de violenta si tradare impotriva omenirii. Vor fi arestati si acuzati de vrajitorie, fiindca parintii lor vor fi faptuit miracole de-a lungul istoriei ; acuzati de mii de ori de ucidere, fiindca parintii lor vor fi exterminat triburi in numele Crucii de-al lungul istoriei ; acuzati de a fi raspandit false credinte, fiindca parintii lor le vor fi propovaduit multimilor ca Iisus a fost singurul si adevaratul Dumnezeu al universului ; acuzati de idolatrie, fiindca vor crede ca Iisus este Dumnezeu ; si acuzati de perversiuni impotriva propriilor copii, fiindca ii vor fi invatat valorile crestine ale trecutului.
    Pentru toate acestea, vor fi lipsiti de libertate, in timp ce copiii le vor fi rapiti de autoritati pentru a fi dati ca ucenici in familii bogate care vor impartasi credintele noii imparatii.
    Inca o data, nu fii necugetat ! La fel cum Crestinatatea a prins aripi la Roma, persecutiile vor porni tot de la Roma, fiindca in acele vremuri Biserica va fi rasturnata fata de ea insasi. La fel cum s-a intamplat, va fi asa fiindca alesii vor fi primii care sa-si dea sangele pentru Domnul lor. Petru si Pavel vor muri la Roma pentru placerea gloatelor pervertite.
    Reprezentantii religiosi ai tenebrelor vor atat de exasperati de umilinta si Credinta de neabatut ale discipolilor lui Petru si Pavel, incat isi vor pierde toate mijloacele. Ii vor da asadar pe mana lui Pontius Pilat al Imparatiei lor religioase. In palatul lui, acesti dintai adevarati credinciosi vor fi judecati pentru crime pe care niciodata nu le-au faptuit.
    Pentru a le slabi credinta si curajul, ca si pentru a le face placere Preotilor Templului acelor Timpuri, acel ambasador al Imparatului ii va supune torturilor de tot felul, unele mai insidioase decat altele, caci vor fi nascocite in scopul de a frange vointa. Acolo, vor fi biciuiti si umiliti in toate chipurile cu putinta. In sfarsit, vor fi incoronati cu Cununa de Spini a Timpurilor si vor avea de suferit, in suflet, chinul de a vedea multimile respingandu-L pe Iisus ca singura cale posibila a Mantuirii lor.

  23. Astfel aratati in fata gloatelor de necredinciosi, cu carnea sfartecata, vor suferi parasirea din partea familiilor, a prietenilor din trecut si a propriului lor popor. Toate acele mutimi turbate de manie vor prefera sa depuna juramant in fata reprezentantului Antihristului care, inca o data, se va spala pe maini de sangele lor. Incepand din acea zi unica va fi interzis, de catre Noua Monarhie, sa se dea un pahar cu apa oricui ; caci in acele vremuri, Caritatea va fi fost intemnitata intr-o epoca glaciara.
    Ingreunati de povara Crucii, vor urca pe drumul Calvarului, unde gloata ii va coplesi cu turbarea lor fata margini. De trei ori Crestinatatea va cadea in genunchi, dar tot de trei ori se va ridica, intr-o acceptare totala a destinului ei.
    Ajunsa pe culmea Calvarului, va avea mainile crucificate pentru ca, atunci, lumea va fi lipsita de mila ; picioarele ii vor fi crucificate fiindca se va interzice sa se aduca multimilor Cuvantul lui Dumnezeu. Apoi, trupul acestei Crestinatati va fi rastignit pe Cruce fiindca va trebui sa se serveasca drept pilda multimilor pervertite din noua Imparatie.
    Dupa aceea, va veni Timpul secetei, cand toata Crestinatatea va fi lipsita de Prezenta lui Dumnezeu. Nu va avea parte decat de vorbe amare si de izolare absoluta de restul lumii.
    La fel cum a spus Iisus : ‘Tata, de ce m-ai parasit ? ‘, Crestinatatea va trai parasirea totala, in seama ei insasi, fara nici o mangaiere.
    Apoi. Lancea ii va strapunge Coasta din care se vor scurge o picatura de sange si o picatura de apa, fiindca atunci si ea va trebui sa astepte moartea fara nici o certitudine dinainte ca Dumnezeu Tatal se va lasa atins, pentru ca apoi sa-si lase Bratul sa cada asupra omenirii.
    Prêt de un timp nemasurat, o tacere grea va acoperi atunci tot intinsul pamantului. Din Vinerea Mare pana la ultimul ceas al Sambetei Mari, chiar inaintea Duminicii Pastilor, omenirea va fi acoperita de o intunecime grea, vreme de trei zile si trei nopti, in care Dumnezeu ii va pedepsi El insusi pe oameni. Antihristul va fi azvarlit in Infern, pe cand peste tot pamant orice constructie omeneasca purtand un singur graunte de trufie va fi nimicita. Suferintele oamenilor vor fi atunci pe masura relelor lor launtrice. In aceste vremuri, pamantul va semana cu un enorm cimitir, un desert fara orizonturi. Numai aceia care-si vor fi pastrat eroic in adancul lor insile adevarata Credinta in Iisus Hristos, Credinta primilor martiri ai Bisericii, Credinta Sfintilor, vor supravietui Sfintei Manii a lui Dumnezeu.
    Vai tie, om al acelor Timpuri care-ti vei rade de aceste Profetii, caci lipsa ta de umilinta te va cufunda in robia greselilor tale, fara nici-o nadejde a vesniciei.
    Cand se vor ivi zorile Zilei de Pasti, toti credinciosii adevarati vor fi atunci reinnoiti pe un pamant reinnoit si dansul. Va fi Ziua Invierii, ziua Pacii lui Dumnezeu.
    In Iubirea Sa nemarginita pentru copiii Lui, Dumnezeu nu-i va fi lasat Antihristului dacat cinci Puteri asupra oamenilor. Acestea nu vor avea forta decat peste cele cinci simturi : ‘Cel al vederii, al mirosului, al atingerii, al auzului si al gustului’. Niciodata Antihristul nu va putea atinge sufletul omului, caci acesta nu ii apartine cu nici-n chip. Dar, asupra acestor ‘cinci simturi’, va avea deplina putere.
    Fii asadar vigilent, om al viitorului, fiindca in acele zile de pe urma, simturile tale iti vor fi cei mai cumpliti dusmani. Pentru a le atinge si corupe, si a face din tine sclavul sau, Antihrist va nascoci asemenea masini ispititoare incat, fara ajutorul lui Dumnezeu, nici chiar cei Alesi nu se vor putea mantui. Iar daca Timpul Timpurilor nu va fi atunci scurtat, toti vor fi pierduti, chiar si cei Alesi. In acele zile intunecate, numai cei Umili vor putea rezista luminilor ispititoare ale falsei libertati.
    Inca o data, nu fi necugetat. Inca nu ai inteles ca tu esti singura faptura a lui Dumnezeu din tot universul ? Teme-te de simturile tale, caci acestea te vor incatusa pentru vesnicie.”

  24. @Magda

    Daca cine se spovedeste si impartaseste si nu mai are nevoie de vaccin, de ce ar avea nevoie de medicamente in general? Nu minimizez Sf Taina a Euharistiei, dar in caz de boala suntem trimisi la doctori si medicamente. Tocmai pentru a ne smeri, si a realiza ca avem nevoie de fratele nostru, aproapele de langa noi, doctorul.
    Desigur Sf Spovedanie, si Impartasanie au rolul rol de a lovi in cauza bolii si in cazuri de exceptie vindeca si boala. Dar asta nu exclude folosirea chibzuita de medicamente.

    In citatele care le-ai dat vad ca sustii exact ce am zis si eu, diavolul nu se poate atinge de suflet fara acordul omului. Imi par a fi cu iz catolic totusi citatele.

    Eu am vrut doar atat sa atrag atentia unei extreme. Nu se poate rezolva o extrema (vaccinuri gripale inutile) prin alta extrema (nici un vaccin nu e bun).

    Dumnezeu sa ne miluiasca!

  25. @Magda
    Tu spui:
    “iar daca – cu toate astea – vei fi doborat de boala cu atat mai bine, inseamna ca te cheama la EL mai repede, nu?”

    Daca refuz sa iau medicamente pe baza faptului ca Dumnezeu ma va vindeca oricum, nu se aseamana cu ispita de a ma arunca de sus ca ingerii ma vor prinde? Intrucat exista riscul de a fi judecat ca sinucigas prefer sa iau medicamente (despre care ma voi informa evident) si daca Dumnezeu va dori sa ma ia prin boala, o poate face si cu medicamente cu tot, nu?
    Depinde cu ce atitudine o faci – smerenie sau putina credinta.

    Medicamentele, mancarea, somnul sunt elemente trupesti care ne amintesc ca suntem oameni cu scopul de a ne smeri. Ignorarea lor totala este doar o extrema. Imbuibarea cu ele este o alta extrema.

  26. @Viorel

    Vezi…tu vorbesti de medicamente, eu vorbesc de vaccinuri!
    Bineinteles ca, daca te doare capul iei antinevralgic, daca faci o criza de colecist chemi medicul, samd…nu m-am aruncat in extreme cu toate ca, intr-un viitor apropiat cine nu va fi cip-uit nu va avea dreptul la asistenta medicala asa ca, mergi pe mana lui Dumnezeu – asta neinsemnand ca-l ispitesti, este?

    Problema – in cazul de fata – se refera la vaccinurile astea care, atrag dupa sine boala mai grava sau foarte grava (paralizie spre ex.)si/sau moartea – adica ma dau pe mana la nebunii astia ca sa ma ‘termine’ iar copiilor nostrii – la fel – sa se chinuie si/ori sa nu fie adulti capabili sa se ingrijeasca pe sine. Ai inteles?

    Apoi, ma refeream la Sf.Impartasanie si la credinta care, amandoua pot actiona in mod minunat impotriva asa-zisului bau bau (gripa: porcina, aviara, samd…); bineinteles ca Pronia Divina va hotara daca vei muri din pricina uneia dintre ele refuzand vaccinul si/sau acceptandu-l – la mijloc sta discernamantul tau si credinta ta; Dumnezeu actioneaza acolo unde ii acorzi incredere si vrea sa vada aplecarea inimii tale incotro merge: spre lume inghitand hapul pe nemestecate sau spre EL luminandu-te ce trebuie sa faci.

    Referitor la gripa aviara nu s-a dovedit sa fi fost si la noi cu-adevarat chiar daca au sacrificat orataniile cu forta din curtile oamenilor iar de ea n-a murit nimeni, este? Vezi…

    Ceea ce-am postat are iz catolic dar se potriveste vremurilor noastre, nu crezi?

  27. @Magda

    Daca te-ai referit doar la vaccinurile gripale sunt intru-totul de acord si eu. Ideea de la care plecasem era ca se afirma in articol ca toate vaccinurile nu sunt eficiente – ceea ce nu este chiar asa. Evident ca vaccinurile gripale sau cel de col uterin sunt “gaselnite” pentru a prosti omenirea si a mai face un ban cine trebuie.

    Multumesc pentru rabdare, Dumnezeu sa ne lumineze.

  28. @Magda, @Viorel. V-am urmarit “dialogul”. Imi sunteti dragi, voi, si toti care sunt gazde sau vizitatori ai acestui “lacas”.
    Dumnezeu sa va ajute!

  29. http://www.razbointrucuvant.net./files/pliant_gripa_porcina_color_evidentiat.pdf

    De aici puteti descarca pliantul realizat de PROVITA: “Vaccinul impotriva “gripei porcine” – un atentat la viata umana!”
    Este incurajata multiplicarea si distribuirea lui.

Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Carti

Articole recomandate

Rânduială de rugăciune

Articole Recomandate

Carti recomandate