Cuv. Paisie Aghioritul despre semnele timpului, Antihrist si pecetea 666

5-01-2009 Sublinieri

image_123072392483975500_1.jpg

“Din pacate, unii “cunoscatori” infasa pe fiii lor duhovnicesti ca pe niste prunci, chipurile, ca sa nu-i mahneasca. “Nu vatama asta; nu-i nimic. E suficient sa credeti launtric“. Sau spun: “nu vorbiti despre subiectul acesta – despre buletine si pecetluire – ca sa nu se mahneasca oamenii”. In timp ce de le-ar spune: “Sa incercam sa traim mai duhovniceste, sa fim mai aproape de Hristos si sa nu va temeti de nimic, si de va trebui vom si marturisi” – ii vor pregati oarecum. Daca cineva cunoaste adevarul, isi face probleme si se trezeste. Il doare pentru situatia de astazi, se roaga si ia aminte sa nu cada in cursa”.

111.jpg

Despre Antihrist

“- Parinte, spuneti-ne ceva despre Antihrist.

– Sa spunem mai bine despre Hristos… Cat putem, sa fim langa Hristos. Daca suntem cu Hristos, ne vom teme de Antihrist? Oare nu exista duh antihristic acum? Raul face duhul antihristic. Si daca se va naste si un monstru antihrist si va face unele neghiobii, va fi luat in ras la sfarsit. Se vor petrece multe evenimente. Poate veti apuca sa traiti si voi multe din semnele scrise in Apocalipsa. Incet-incet destule incep sa iasa la iveala. Strig si eu netrebnicul de atatia ani! Situatia este infricosatoare, ciudata. Nerozia a intrecut limitele. A venit lepadarea si ramane ca acum sa vina “fiul pierzarii” (2 Tes. 2,3). Totul va deveni un spital de nebuni. In harababura ce va stapani, fiecare stat se va ridica sa faca orice-i spune cugetul. Dumnezeu sa ajute, ca interesele celor mari sa fie astfel incat sa ne ajute. Din ce in ce vom auzi de ceva mai nou. Vom vedea facandu-se lucrurile cele mai neasteptate, mai nerationale. Numai ca evenimentele se vor derula cu repeziciune. Ecumenism, piata comuna, un stat mare, o religie dupa masurile lor. Acesta este planul diavolilor. Sionistii pregatesc pe cineva de Mesia. Pentru ei Mesia este imparat, adica va stapani aici pe pamant. Martorii lui Iehova si ei viseaza la un imparat pamantesc. Sionistii vor prezenta unul si martorii lui Iehova il vor primi. Vor spune “Acesta este“. Se va face mare zapaceala. In mijlocul acestei zapaceli toti vor cere un Mesia, ca sa-i mantuiasca. Si atunci vor prezenta pe unul care va spune: “Eu sunt Imam, eu sunt al cincilea Buda, eu sunt Hristos pe care-l asteapta crestinii, eu sunt acela pe care-l asteapta Martorii lui Iehova, eu sunt Mesia evreilor”. Va avea cinci “eu“-uri ! … Evanghelistul Ioan atunci cand in prima sa epistola spune: “Copiii mei… ca vine antihristul, iar acum multi antihristi s-au aratat…” (1 In. 2, 18), nu intelege ca asteptatul Antihrist va fi ca prigonitorii Maximian si Diocletian, ci ca Antihristul cel asteptat va fi intr-un fel ca un diavol intrupat, care se va prezenta poporului israelian ca Mesia si va insela lumea.

Vin ani grei, vom avea incercari mari. Crestinii vor avea mare prigoana. Si uita-te: oamenii nici nu inteleg ca traim in semnele vremurilor, ca pecetluirea inainteaza. Traiesc ca si cum nu s-ar intampla nimic. De aceea spune Scriptura ca va cauta sa insele, de va fi cu putinta, si pe cei alesi (Mt. 24,24; Mc. 13,22). Cei care nu vor avea intentie buna, care nu vor fi luminati, se vor insela in anii apostaziei. Pentru ca cel ce nu are harul dumnezeiesc, nu are claritate duhovniceasca, asemeni diavolului.

– Parinte, sionistii cred cele despre Antihrist?

– Acestia vor sa stapaneasca toata lumea. Ca sa le reuseasca scopul, folosesc vrajitoria si satanismul. Satanolatria o vad ca pe o putere, care ii va ajuta in planurile lor. Adica vor sa stapaneasca lumea cu putere satanica. Pe Dumnezeu nu-L pun in socoteala lor. Se vor binecuvanta asadar de Dumnezeu? Din asta Dumnezeu va scoate multe lucruri bune. Celelalte teorii satanice au tinut cel putin 70 de ani; ale acestora nici 7 ani nu vor tine.

– Parinte, atunci cand aud despre Antihrist simt o frica inauntrul meu.

– De ce te temi? Va fi mai infricosator decat diavolul? Acesta este om. Sfanta Marina l-a batut pe diavol si Sfanta Iustina a alungat atatia. La urma urmei noi n-am venit sa ne aranjam in aceasta lume.

181_antichristslayselijah_11c.jpg

Imparatul pamantesc al evreilor

Semnul ca se apropie implinirea proorociilor va fi daramarea templului lui Omar din Ierusalim. Il vor darama, ca sa rezideasca Templul lui Solomon, care, precum se spune, a fost zidit in locul acesta. In cele din urma sionistii il vor aseza acolo pe Antihrist ca Mesia. Am auzit ca evreii deja se pregatesc sa rezideasca Templul lui Solomon.

– Parinte, evreii, desi citesc Vechiul Testament, cum de nu cred in Hristos?

– Nu te duci sa le-o spui asta evreilor? Evreii au avut fanatism de la inceput. Ei inteleg, dar egoismul ii orbeste. Daca ar fi luat putin aminte, n-ar fi ramas nici un evreu (necrestinat).

– Cele pe care le-au citit, cum le-au explicat?

– Cum le-au explicat si cum le explica? Noimele duhovnicesti le fac materiale. De pilda, ceea ce spune proorocul Isaia “au inflorit pustiurile Iordanului” (Is. 35,2), sa vezi cum au explicat-o. Ca sa arate ca a inflorit pustiul, au intors inapoi un rau, au facut diguri, gradini, au sadit banani, lamai, portocali, au facut numai livezi, asadar spun ca “a inflorit pustiul”. Pe toate asa le explica. In timp ce cuvintele acestea ale Proorocului se refera la renasterea lumii prin Sfantul Botez, prin baia nasterii din nou.

– Acum asteapta pe imparatul pamantesc?

– Da, pe Antihrist. Rabinii stiu ca a venit Mesia si ca L-au rastignit. Am aflat de la o persoana ca, atunci cand un evreu trage sa moara, merge rabinul si-i spune la ureche: “Mesia a venit“. Vezi, ii mustra constiinta, pentru ca se simt vinovati, dar nu se smeresc.

– Si ce castiga ca o spun in vremea aceea ?

– Nimic. O spun asa, deoarece ii mustra constiinta si cred ca, spunand-o, sunt in regula.

– Ceilalti nu aud?

– Nu, caci i-o spun la ureche. Si unii copii ai evreilor s-au razvratit impotriva rabinilor. “Mesia a venit – spun ei; pe care Mesia il asteptati?”. In America un grup de tineri care se ocupa istoriceste de Sfanta Scriptura scot o revista in care este scris: “Mesia a venit. Celui care nu crede ca a venit Mesia ii vom trimite in dar revista, pana ce va crede. Cel care crede, sa trimita ajutor, ca s-o trimitem si altora ca sa creada“.

– Acestia sunt evrei?

– Da, evrei.

– Au devenit crestini?

– Ei, daca au crezut tot e ceva. [este vorba, probabil de asa-numitii evrei mesianici, nota noastra]

– Se poate sa existe rabini crestini in ascuns?

– Rabini sa fie crestini in ascuns? Daca se face crestin, mai ramane rabin? Adica sa invete pe evrei ca n-a venit Mesia si atunci cand trag sa moara sa le spuna ca a venit?

templu-lu-solomon.gif

Pecetea – 666

– Parinte, peste cat timp se vor petrece aceste evenimente?

– Intarzie din pricina ta si a mea, ca sa dobandim o stare duhovniceasca buna. Dumnezeu inca mai rabda, pentru ca de se vor intampla acum ne vom pierde amandoi. Nu se spune nicaieri in invatatura lui Hristos despre un anumit timp (Mt. 24,36; Mc. 13,32; F.Ap. 1,7; I Tes. 5,1;) insa Scriptura spune ca semnele vremurilor vor instiinta despre venirea lor (Mt. 24,29 s.u.; Mc.13,24 s.u; Lc.21, 25 s.u;). Sa fim intotdeauna gata si le vom vedea atunci cand se va apropia timpul. Atunci vom fi mai siguri. “Timpul si experienta le vor descoperi celor treji” (Sf. Andrei al Cezareii – “Explicarea Apocalipsei Sf. Ioan Evanghelistul“, Cap. 38, pg 106, 340C) – spune Sfantul Andrei al Cezareii. Mi-a cazut in mana o carte care avea pe coperta un 666 mare. Ei, oameni lipsiti de marime de suflet! O fac ca sa-l prezinte frumos pe 6 si sa obisnuiasca lumea cu el. Astfel, incet-incet va veni si pecetluirea.

– Parinte, si nasturii ce se cos la haine se vand prinsi pe niste hartii care au numarul 666.

– Mai, si diavolul asta! Pe cartelele de credit l-au pus de mult timp. Acum si pe nasturi. Multi pun pe 666 ca firma, ca sa fie preferate produsele lor. Unul il sprijina pe altul. Adica 666 sa ia de la 666. S-a scris ca atunci cand va circula reclama cu sarpele ce isi mananca coada, asta va insemna ca evreii vor stapani toata lumea. Acum si-au pus numarul si pe unele bancnote. 666 a cuprins si China si India.

– Parinte, cum de stiu si totusi pun acest numar?

– Sfantul Evanghelist Ioan stia ce va face diavolul, precum si proorocii au proorocit ca-L vor vinde pe Hristos pentru “treizeci de arginti” (Zaharia 11, 1-13;), ca-L vor adapa cu otet (Ps. 68, 22), ca-I vor imparti hainele (Ps. 21, 19). Cu 2000 de ani in urma s-a scris in Apocalipsa ca oamenii se vor pecetlui cu numarul 666. “Cine are pricepere sa socoteasca numarul fiarei; caci este numar de om. si numarul ei este sase sute saizeci si sase” (Apoc. 13,18). Pentru evrei numarul 666 este simbolul economiei. Evreii, precum se arata in Vechiul Testament, au pus impozit concret neamurilor pe care le-au supus in diferite razboaie. Impozitul anual era de 666 talanti de aur (3 Regi 10,14 si 2; Par. 9,13). Acum, ca sa supuna toata lumea, pun iarasi acest numar de impozit vechi, care se leaga de trecutul lor slavit. De aceea nu vor sa-l inlocuiasca cu alt numar. Adica 666 este simbolul lui mamona. L-au luat de la greutatea aurului – nu stiau aceasta ce o spune Sfantul Ioan in Apocalipsa – dar nu inceteaza sa fie mamona. Evanghelia insa spune: “sau Hristos sau mamona“. “Nu puteti sluji lui Dumnezeu si lui mamona” (Mt. 6,24). Lucrurile inainteaza in mod programat. In America cainii umbla fiind pecetluiti cu un emitator si, pac!, ii gasesc. Asa stiu unde se afla fiecare caine. Cainii care nu au marcaj si sunt fara stapan, ii omoara cu raze laser. Dupa aceea vor incepe sa-i omoare si pe oameni. Au pecetluit tone de pesti si-i urmaresc din satelit in ce mare sunt. Acum iarasi a aparut o boala, pentru care au aflat un vaccin care va fi obligatoriu si, ca sa-l poata face cineva, il vor pecetlui. Cati oameni nu sunt deja pecetluiti acolo cu raze laser, unii pe frunte si altii pe mana. Mai tarziu, cel care nu va fi pecetluit cu nr. 666 nu va putea nici vinde, nici cumpara, sau sa ia imprumut, sa fie numit intr-un post etc. Imi spune gandul ca Antihrist cu acest sistem vrea sa prinda toata lumea si, daca cineva nu este in sistem, nu va putea lucra etc., fie el rosu, fie negru, fie alb, adica toti. Va supraveghea astfel printr-un sistem economic care va controla economia mondiala si numai aceia care au primit pecetea cu numarul 666 vor putea avea acces la schimburi comerciale. Dar ce vor pati oamenii care se vor pecetlui!… Mi-a spus un specialist ca prin razele laser se pricinuiesc vatamari. Oamenii care se vor pecetlui vor atrage astfel razele soarelui si vor fi atat de vatamati, incat isi vor manca limbile de durere (Apoc. 16,10). Cei care nu se vor pecetlui vor petrece mai bine decat ceilalti, pentru ca Hristos ii va ajuta pe cei ce nu s-au pecetluit. Acesta nu este putin lucru!

Parinte, cand ii va ajuta? Dupa aceste evenimente?

– Nu, chiar atunci.

– Parinte, daca nu vor putea vinde si cumpara, cum vor putea petrece mai bine?

– Sa vezi, Dumnezeu stie un mod, il stiu si eu. Asadar…, m-a preocupat mult subiectul acesta si mi-a trimis dupa aceea… o telegrama. Mai, mai, cum ne iconomiseste Dumnezeu !

– Parinte, de ce pecetluirea se numeste si increstare?

– Pentru ca nu este la suprafafa. Ce inseamna “a incresta“? Nu inseamna a trage linii adanci, crestaturi? Pecetluirea va fi increstare, pe care o vor pune mai intai pe toate produsele si dupa aceea vor impune sa se faca si cu raze laser pe mana sau pe fruntea oamenilor. Acum doi ani i-am spus unui medic din Toronto despre pecetluire si acum, mi-a spus acela, a citit intr-un ziar ca in loc de cartela cer amprentele (Staretul se referea la imaginea palmei ce inlocuieste cartela) de la mana. Ei inainteaza, dar nu putem spune ca va fi asta sau aceea. Unele televizoare trimise in ultimul timp in Grecia au si un aparat care urmaresc pe cei ce privesc la televizor. Peste putin toti cei ce vor avea televizor vor privi la televizor, dar vor fi vazuti si ei. Adica vor urmari si vor fi urmariti. Li se va controla astfel prin computer toata viata lor; ce spun, ce fac, totul. Vezi la ce fel de dictatura s-a gandit diavolul! La Bruxelles au o cladire intreaga cu 666, in care-si adapostesc computerul. Acest computer poate controla miliarde de oameni – sunt aproape 6 miliarde toata lumea. Toate le vor fi cunoscute printr-o rasucire de buton. Unii europeni s-au impotrivit, deoarece se tem de dictatura mondiala. Noi, ortodocsii, ne impotrivim, pentru ca nu-l vrem pe Antihrist si, fireste, nici dictatura. Ne asteapta evenimente, dar nu vor dura mult. Pe cat s-a vatamat Ortodoxia prin comunism, pe atat se va vatama si acum.

diagrama5.gif

Noile buletine de identitate

– Parinte, a spus cineva: “Cum de folositi bancnota de 5.000 de drahme care are pe ea nr. 666? Acelasi lucru este si cu buletinul”.

– Hartia de 5.000 este ban – si lira Angliei are pe ea pe regina Elisabeta; asta nu vatama. “Cele ale Cezarului, Cezarului” (Mt. 22,21; Mc. 12,17). Aici insa este vorba de identitatea mea, este ceva personal; nu este ban. Identitatea inseamna ceea ce inseamna si cuvantul; adica cineva se identifica cu cele pe care le declara. Ei pun pe diavolul si sa semnez ca il primesc. Cum sa fac asta?

– Parinte, ce legatura are acest buletin de identitate cu pecetluirea?

– Buletinul de identitate nu este pecetea; este introducerea pecetluirii.

Parinte, lumea intreaba ce sa faca in legatura cu noile buletine de identitate.

– Atunci cand va intreaba, voi cel mai bine sa le spuneti oamenilor sa intrebe pe duhovnicii lor si sa faca rabdare sa vada cum va actiona Biserica, pentru ca multi pun intrebari, dar putini inteleg raspunsurile. Deoarece eu am scris clar in brosura “Semnele vremurilor“: fiecare sa actioneze potrivit cu constiinta lui. Desigur, unii spun: “Ei, acestea sunt o parere a unui calugar; nu este pozitia Bisericii”. Eu insa nu mi-am spus parerea mea, ci am formulat simplu cuvintele lui Hristos, ale Evangheliei, pentru ca propria noastra parere trebuie s-o supunem voii lui Dumnezeu, ce se exprima in Evanghelie. Altii, spun cele contrare celor ce le-am spus eu, spunand ca le-a zis Parintele Paisie. Unii, care le aud, desi lucrurile sunt asa de serioase, nu intreaba daca sunt asa, daca intr-adevar le-am spus, ci le cred. Eu nu ma tem; le spun cu curaj. Vin si la Coliba si arunca 666 in cutie. In sfarsit, asta nu-i nimic! Intr-o zi mi-au pus o inscriptie pe usa … Am crezut ca a venit cineva, nu m-a gasit si a scris “lipseste”, ca s-o vada si altcineva. Dar ma uit mai bine, si ce sa vad ? Era scrisa o ocara. O astfel de ocara n-am auzit nici cand eram mirean. Toata aceasta situatie va primi o maturatura buna, dar vom trece si noi o furtuna. Lumea s-a ridicat, trebuie sa ne ridicam si noi cu multa rugaciune. Pe unii ii intereseaza subiectul buletinelor de identitate, altii il exploateaza si creeaza probleme. Biserica trebuie sa ia o pozitie corecta. Sa vorbeasca; sa explice credinciosilor ca sa inteleaga ca de vor lua buletinul de identitate, asta va constitui o cadere. In acelasi timp sa ceara de la stat ca noul buletin cel putin sa nu fie obligatoriu. Daca Biserica ia o pozitie serioasa se va respecta libertatea credinciosilor, asa incat cel ce vrea isi va lua noul buletin, iar cel ce nu vrea, sa-l pastreze pe cel vechi; atunci vor plati numai cateva nuci tari, pentru ca ceilalti le vor sta impotriva. Cea mai multa lume isi va face treaba sa. Cei ce vor voi sa se foloseasca (lumeste) vor avea noul buletin, iar ceilaiti, sarmanii, cei credinciosi, vor avea buletinul vechi si-i vor chinui. Acum, fiindca ministrul a fagaduit sa nu puna 666 in buletinele de identitate, nici la vedere, nici nevazut, si asta e ceva. Vom avea rabdare si se va vedea ce va fi si numai faptul ca spun ca nu il pun pe 666 este ceva. Se leapada si ei insisi. Sa vedem in cele din urma ce vor pune. Pana sa circule noile buletine de identitate, poate veni urgia lui Dumnezeu. Dupa aceea, nu inseamna ca in 24 de ore toti vor trebui sa-si scoata buletine noi. Sa iasa primele; se vor examina, sa iasa ministrul mincinos, si atunci lupta va fi dreapta. Daca acum continuam protestele, aceia vor spune: “Iata, acestia pricinuiesc tulburare. Desi nu s-a pus problema, ei striga si protesteaza”. Cainele, daca e pazitor bun, latra atunci cand vine hotul. Cand pleaca, tace. Daca insa continua sa latre, atunci nu e pazitor bun.

– Parinte, au mai spus ca, deoarece avem toleranta religioasa, sa nu se mai treaca apartenenta religioasa in noile buletine de identitate.

– Da, pe ei nu-i intereseaza, pe mine insa ma intereseaza, pentru ca este identitatea mea. Scrie de unde sunt si ce sunt. Daca nu va aparea apartenenta religioasa pe buletin, se vor ivi probleme. De pilda, va merge cineva la biroul de casatorii. Daca buletinul spune “ortodox” – indiferent de cate carate este – e in regula. Daca insa nu scrie apartenenta religioasa cum sa i se dea certificat de casatorie? Pentru Biserica lucrul acesta va produce incurcatura (Nota: In Grecia certificatul de casatorie il da numai Biserica Ortodoxa, care nu admite casatoria religioasa cu neortodocsi). Iar daca se pune religia de buna voie, asta va fi si ca o marturisire. Europa este Europa. Aici este altceva.

pasaportes_thumb4.gif

Mod viclean de introducere a pecetluirii

Incet-incet, dupa cartela si buletin de identitate, adica dupa “indosariere”, vor inainta in mod viclean la pecetluire. Vor sili prin diferite mijloace viclene, pentru ca oamenii sa primeasca pecetea pe frunte sau pe mana. Vor forta astfel lucrurile si vor spune: “Va veti misca numai cu cartele; banii se vor desfiinta“. Va da cineva cartela la magazin si va cumpara si vanzatorul va lua banii din banca. Cel ce nu va avea cartela, nu va putea nici vinde, nici cumpara. Pe de alta parte vor incepe sa faca reclama “sistemului perfect”, pecetluirii cu raze laser cu 666 pe mana sau pe frunte, care nu se va vedea la exterior. In acelasi timp la televizor vor arata ca cutare a luat cartela cutaruia si i-a luat banii din banca si vor spune mereu: “Mai sigura este pecetluirea cu raze laser pe mana sau pe frunte, pentru ca numai detinatorul isi stie numarul lui. Pecetluirea este sistemul perfect. Celalalt nu-ti va putea lua nici capul, nici mana si nici nu-ti va vedea pecetea. De aceea lasa acum pe hoti, pe facatorii de rele sa are. Au jefuit 15 chilii din jurul Careii. Pe unul l-au omorat ca sa-l prade. Astfel fiecare va afla prilejul sa prade si sa ia orice vrea. Sa spunem ca vrea sa rapeasca un ogor; va spune ca era chipurile al bunicului sau, sau ca l-a inchiriat candva pentru pasunat, asa ca, hai, vezi daca poti sa-i dai de capat. Vor spune dupa aceea cei competenti: “Din pacate nu-i putem controla; controlul se poate face numai la computer“, si vor inainta spre pecetluire. Vor cauta apoi la computer sa vada daca esti pecetluit, ca sa te serveasca sau nu. Cei trei ani si jumatate ( Vezi Dan. 9, 27; Apoc. 12, 6 si 15, 5. Vezi de asemenea St. Irineu de Lugdun, “Mustrarea si rasturnarea cunostintei false in cinci carti”, Cartea 5, Sources Chretiennes 155, Paris 1969, pp. 323 si 387. ) vor fi grei si o vor plati unii care nu vor fi de acord cu acest sistem. Pentru unii ca acestia vor gasi vreo pricina si-i vor baga in inchisoare. Dupa un an ii vor duce in alt oras pentru cercetari, ca sa treaca pe la alt tribunal; dintr-un oras in altul. Dupa aceea vor spune: “Sa ne ierti, esti nevinovat. Daca ai fi fost pecetluit, am fi cercetat despre tine intr-un minut. Acum insa nu-ti putem face control“.

– Parinte, vor putea impune pecetluirea cu sila?

– “Politetea” lor nu va ajunge pana acolo! Vor fi politicosi pentru ca vor fi … europeni. Vor arata ca sunt la inaltime. Nu vor chinui pe oameni, dar omul nu va putea trai, daca nu are pecetea. Vor spune: “Fara pecete va chinuiti! Daca ati fi primit-o, nu ati fi trait asa de greu”. Nu vor putea folosi nici monezi de aur, nici dolari daca vor avea. De aceea, daca fiecare se va ingriji sa traiasca de pe acum simplu, in cumpatare, va putea trai in acei ani. Sa aiba un ogoras, sa cultive grau, cartofi. Sa puna putini maslini si atunci, cu vreun animal, cu vreo capra, cu putine gaini va putea infrunta nevoile familiei sale. Pentru ca si provizii de ar face, nu-i vor folosi mult, deoarece alimentele nu tin mult, ci se strica repede. Fireste, greul va dura putin, trei-trei ani si jumatate. Pentru cei alesi se vor scurta zilele (Vezi Mt. 24,22; Mc. 13,20). Nu-si vor da seama cand au trecut. Dumnezeu nu va lasa pe om neajutorat.

– Parinte, in acesti ani grei va interveni Hristos?

– Da. Vezi, daca aici unui nedreptatit, care are dispozitie buna, fiindca este indreptatit sa primeasca ajutorul dumnezeiesc, i se arata de multe ori sfintii, Maica Domnului, Hristos, ca sa-l mantuiasca, cu cat mai mult atunci cand sarmana lume se va afla intr-o situatie atat de grea. Va fi o vijelie, o mica ocupatie a lui Satana – Antihrist. (…) Hristos isi va lasa faptura Sa? Se va arata la punctul culminant, cand oamenii nu ar mai putea iesi, singuri, ca sa-i mantuiasca din mainile lui Antihrist.(…)

fall_of_antichrist.jpg

Pecetluirea este una cu lepadarea

Desi Sfantul Ioan Evanghelistul spune clar in Apocalipsa despre pecetluire (Apoc. 13, 16 s.u.; 14, 9 s.u.; 16, 2 si 20, 4.), unii nu inteleg. Ce sa le spui? Din pacate, auzi o gramada de neghiobii ale mintii de la unii “cunoscatori” contemporani. Unul spune: “Eu voi primi buletinul cu 666 si voi pune si o cruce”. Altul: “Eu voi primi pecetea pe frunte si-mi voi face si o cruce pe ea…” si o gramada de asemenea prostii. Ei cred ca se vor sfinti in felul acesta, cata vreme acestea sunt inselari. Un episcop mi-a spus: “Eu, langa semnatura voi face si o cruce. Nu ma lepad de Hristos, ci, simplu, ma slujesc (folosesc)”. “In regula – ii spun – tu esti episcop si pui o cruce langa numele tau in virtutea calitatii ce o ai; altul este arhimandrit si pune si el, datorita rangului ce-l are, o cruce. Lumea ce va face?Lucrul murdar nu se sfinteste. Apa curata primeste harul si se face aghiazma. Urina nu se face aghiazma. Piatra se face paine prin minune. necuratia nu primeste sfintenie. Prin urmare, diavolul, Antihristul, atunci cand este in buletinul nostru de identitate, pe mana sau pe fruntea noastra cu simbolul lui, nu se sfinteste desi am pune si o cruce. Avem puterea Sfintei Cruci, a Lemnului Sfant, a harului dumnezeiesc al lui Hristos, numai atunci cand pastram harul Sfantului Botez, prin care ne lepadam de satana, ne unim cu Hristos si primim Pecetea Sfanta: “Pecetea darului Sfantului Duh“. Vezi, unii ca acestia merg inainte cu o logica… Vor pune alaturi o cruce si totul e in regula. Si desi vedem ca Sfantul Apostol Petru s-a lepadat numai la exterior de Hristos, dar si asta a fost tot lepadare (Mt. 26, 69-75; Mc. 14, 66-72; Lc. 22, 54-62; In. 18, 16-18 si 25-27) acestia se leapada de pecetea cea sfanta a lui Hristos ce li s-a dat la Sfantul Botez, ca sa primeasca pecetea lui Antihrist, si spun ca au inlauntrul lor pe Hristos!

– Parinte, dar daca cineva primeste pecetea din nestiinta?

– Aceasta se va putea intampla numai din nepasare. Ce nestiinta sa fie, atunci cand lucrurile sunt atat de clare? Chiar daca nu ar sti cineva, trebuie sa se intereseze si sa afle. Daca spunem ca n-am stiut si pentru asta am primit pecetea, Hristos ne va spune: “Fatarnicule, fata cerului stiti s-o judecati, iar semnele vremilor nu puteti!” (Mt. 16,3). Chiar de s-ar pecetlui cineva din nestiinta, pierde harul dumnezeiesc si primeste lucrarea diavoleasca. Vezi, copilasul, la Sfantul Botez, atunci cand preotul il afunda in apa primeste pe Sfantul Duh, fara ca acela sa-si dea seama de asta si dupa aceea salasluieste in el harul dumnezeiesc.

lastjudgementbattle.jpg

Explicarile proorociilor

– Parinte, unii spun: “Ceea ce este scris de la Dumnezeu, aceea se va face. Ce ne mai intereseaza altceva?”

– Da, o spun, dar nu este asa, bre copile! si eu aud pe unii spunand: “Evreii nu sunt asa de prosti sa se tradeze cu 666, cand Sfantul Ioan Evanghelistul o spune clar in Apocalipsa. Daca ar fi tost asa, ar fi facut-o intr-un mod mai inteligent, mai ascuns”. Ei bine, carturarii si fariseii nu stiau Vechiul Testament? Anna si Caiafa nu stiau mai bine ca toti ca era scris ca Hristos va fi tradat pentru “treizeci de arginti”? De ce n-au dat 31 sau 29 de arginti si au dat “treizeci”? Deci erau orbiti. Stia Dumnezeu ca asa se vor petrece lucrurile. Dumnezeu toate le cunoaste de mai inainte, dar nu hotaraste de mai inainte – numai turcii cred in ceea ce este scris, in Kismet (in soarta, destin). Dumnezeu stie ca un anumit lucru se va face asa, insa omul il face din lipsa lui de minte. Nu Dumnezeu a dat porunca, ci vede pana unde va ajunge rautatea oamenilor si ca parerea lor nu se va schimba. Nicidecum ca asa a randuit Dumnezeu.

Altii se ocupa cu proorociile si fac propriile lor talcuiri. Cel putin nu spun: “asa imi spune gandul“, ci spun: “asa este“, si apoi isi expun o serie de teorii proprii. Unii, iarasi, le explica dupa cum vor ei, ca sa-si indreptateasca patimile lor. Rastalmacind ceea ce a spus Sfantul Chiril: “mai bine sa nu se petreaca semnele lui Antihrist in zilele noastre” (Sfantul Chiril al lerusalimului “Cateheze”, Cateheza a XV-a catre cei ce vor sa se lumineze, cap. 18., Ed. Inst Biblic, 1945, p. 415.) , unul care vrea sa se indreptateasca pe sine si frica sa, spune: “A, vezi Sfantul Chiril s-a temut ca nu cumva sa se lepede; sunt eu mai presus de Sfantul Chiril? Prin urmare, chiar de m-as lepada de Hristos, nu e nimic…Dar Sfantul a spus sa nu se petreaca, nu pentru ca se temea, ci pentru ca sa nu-l vada pe Antihrist cu ochii sai. Vezi ce face diavolul?

Din pacate, unii “cunoscatori” infasa pe fiii lor duhovnicesti ca pe niste prunci, chipurile, ca sa nu-i mahneasca. “Nu vatama asta; nu-i nimic. E suficient sa credeti launtric”. Sau spun: “nu vorbiti despre subiectul acesta – despre buletine si pecetluire – ca sa nu se mahneasca oamenii”. In timp ce de le-ar spune: “Sa incercam sa traim mai duhovniceste, sa fim mai aproape de Hristos si sa nu va temeti de nimic, si de va trebui vom si marturisi” – ii vor pregati oarecum. Daca cineva cunoaste adevarul, isi face probleme si se trezeste. Il doare pentru situatia de astazi, se roaga si ia aminte sa nu cada in cursa. Acum insa ce se intampla? In afara de faptul ca unii isi dau propriile lor talcuiri, se tem si ei ca oamenii lumesti, in timp ce ar fi trebuit sa se nelinisteasca duhovniceste si sa-i ajute pe crestini, aducandu-i la nelinistea cea buna si intarindu-i in credinta ca sa simta mangaierea dumnezeiasca.

Ma mir cum de nu-si fac probleme dupa toate aceste evenimente ce se intampla? De ce nu pun cel putin un semn de intrebare la talcuirile mintii lor? Si daca il ajuta pe Antihrist in pecetluire, cum nu se gandesc ca atrag si alte suflete la pierzanie? Atunci cand Sfanta Scriptura spune: … sa insele, daca e cu putinta si pe cei alesi” (Mc. 15,22), se refera la faptul ca se vor insela aceia care le explica pe toate numai cu mintea lor.

Asadar, in spatele “sistemului perfect”, al “cartelei de ajutorare”, al computerului de asigurare, se ascunde dictatura mondiala, sclavia lui Antihrist. “… ca sa-si puna semn pe mana lor cea dreapta sau pe frunte, incat nimeni sa nu poata cumpara sau vinde, decat numai cel ce are semnul, adica numele fiarei, sau numarul numelui fiarei. Aici este intelepciunea. Cine are pricepere sa socoteasca numarul fiarei, caci este numar de om. Si numarul ei este sase sute saizeci si sase” (Apoc. 15, 16-18)”.

(Din: Cuviosul Paisie Aghioritul,Trezire duhovniceasca“, Editura Evanghelismos, Bucuresti, 2002, sursa online: Razboiul nevazut)

NB: Am dat la o parte din acest fragment acele fraze ale Cuviosului care denota niste involuntare accente milenariste, nesustinute de invatatura soborniceasca a Bisericii, pentru a nu provoca deruta si confuzie.

00.jpg

A se vedea si:


Categorii

Cuviosul Paisie Aghioritul, Noua ordine mondiala/ Masonerie, Portile Iadului, Profetii si marturii pentru vremurile de pe urma

Etichete (taguri)


Articolul urmator/anterior

Comentarii

117 Commentarii la “Cuv. Paisie Aghioritul despre semnele timpului, Antihrist si pecetea 666

VEZI COMENTARII MAI VECHI << Pagina 3 / 4 >> VEZI COMENTARII MAI NOI

 1. dragi frati ma aflu in afara tarii daca as putea de aici sa ajut cu ceva sunt dispusa .daca trebuie sa alerg pe aici dupa semnaturi fac orice ca doar si hristos face atitea pentru mine. deci LA LUPTA!

 2. IUBIRE SI LUMINA! “EU SI TATAL MEU UNA SUNTEM ” SI ASA ESTE !

 3. eu am doar 20 de ani…..mai am multe de vazut in timpu vietii….dar sa ajungi sa nu ai ce manca, unde sta…cat traieste un om in aceasta viata -vizavi de eternitate.PUTIN..noi in viata asta tot ce facem e pentru a ajunge ,,curati”spre viata cealalta care e vesnica si nu se rezuma la 100 de ani sau 116 mai stiu eu….greu cum trec dar trebuie sa strigam in gura mare la televiziuni,ziare,in biserici sa nu accepte omenirea acest semn ,sa facem propaganda, nu putem renunta acum de comunism care reprezenta o supraveghere a vieti omului , a conducerii acelei vieti…am scapat, am invins..acum e a 2-a revolutie dar nu va mai fi la nivel de tara ci la nivel mondial trebuie doar sa ne unim ca si rugaciunea e mai puternica atunci cand mai multe suflete isi inalta ruga…deci fratilor nu va fie teama de foamete,moarte si ce o mai veni noi pt vesnicie traim aici pe pamant..INPOTRIVITIVA SI DOMNU VA VA FI APROAPE…

 4. Frate, ma uimesti ca ai avut rabdare sa descifrezi logica binara a acelor numere.Dar cum de nu poti vedea copacii de padure? pur si simplu s-a ales in mod CONVENTIONAL(in limbaj de specialitate)ca fiecare cifra de la 0 la 9 sa aiba 2 reprezentari binare (scrise cu 0 sau 1)pentru a realiza interfata cu scanerul.Asa cum probabil bine cunosti, cifrele din jumatatea stanga a bar-codului, sunt reprezentate binar sau chiar vizual prin un cod anume (nu conteaza care), dar si prin negativul lui, pe cand in jumatatea din dreapta a bar-codului, numerele sunt reprezentate doar prin codul unic stabilit initial.De plida, poti gasi in jumatatea dreapta a bar-codului cifra 5 in forma ei specifica -atat binar, cat si vizual(nu conteaza exact forma), pe cand in jumatatea stanga poti gasi aceiasi cifra sub 2 forme:ori cea identica cu forma din dreapta (s-o numim cea prestabilita initial )ori sub forma ei inversa(in loc de 0 pui 1 si in loc de 1 pui 0, iar ,,la ochi ” se coloreaza albul cu negru si negrul cu alb).Dar se vede clar la ochi daca ai un produs cu cifra 6 pe jumatatea din dreapta a bar-codului,se vede la ochi ca 6 are 2 bare paralele subtiri si lungi, care exista pe toate barcodurile-la inceput, la mijloc si la sfarsit.Deci toate PRODUSELE-DEOCAMDATA, sunt pecetluite. Pentru a le cumpara electronic mai usor,pe viiitor va trebui ca si noi sa ne pecetluim …cu 666, pentru a fi compatibili cu produsul. DART ASTA NU E NIMIC.LA NIVEL DE SOFT EXISTA 666,de ex.in sistemul UNIX, in toate paginile, sau www=666(w e reprezentarea cifrei 6))

 5. http://fymaaa.blogspot.com/2009/01/cerere-suspendare-citeste-i-da-mai.html

  INTRATI, AVETI ACOLO TOATE DEMERSURILE POLITICE CARE SE FAC IMPOTRIVA IMPLEMENTARI PASAPOARTELOR BIOMETRICE. DEASEMENEA AVETI SI O “CERERE DE INTERVENŢIE ÎN INTERES PROPRIU” PE CARE O PUTETI COMPLETA SI TRIMITE IN SEMN CA VA IMPOTRIVITI ACESTEI IMPLREMENTARI!!!!!!!!!!

 6. Este clar ca este ceva necurat atunci cand cineva (oricine ar fi el) vrea sa stie oricand unde esti si daca se poate si ce faci. Informatie inseamna putere. Daca cineva stie tot timpul unde te afli inseamna ca detine putere asupra ta. Este ca si cum ai permite sa fii tot timpul controlat. Asta presupune inrobire. Oricum ideea este ca nu sunt de acord cu implementarea cipurilor in nici un fel de document (permis de conducere, pasaport, buletin etc.)si nu-mi voi schimba parerea. Imidoresc ca si autotitatile sa ajunga la aceiasi concluzie.

 7. ceva se ascunde si nu vor sa stie lumea adevaratul motiv cu cipurile cum sa ne controleze tot timpul si de ce cine vrea sa tina evidenta fiecarui om la ce foloseste si cui ,este adevcarat a venit timpul cand anticristul va veni sa conduca lumea semnul 666 este peste tot si dece nu este alt semn ,ce scrie in biblie este adevarat .codul de bare si cipurile au chiar cod 666 chiar si www=666 pe intrenet nu santem asa de prosti sa nu stim dar se observa caci nici biserica nu are o influienta mare asupra oamenilor ,totul se dcteaza si se eczecuta este chiar de necrezut ce se intanpla ,toti vedem si nu are nimeni putere sa se inpuna ferm contra lui ,sa ne rugam si sa cerem ajutorul de la domnul caci cu el vom scapa mai usoer de ce va urma ,credinta o sa ne salveze de anticrist o sa biruim si o sa-l invingem inpreuna cu domnul ,biserica ortodoxa sa nu aprobe si sa nu sprijine inplantul cu cipuri la popor .

 8. Din nou a disparut textul in care ii incriminam pe masoni . Se pare ca nu le convine ei vor sa para facatori de bine.De fapt sunt inaintemergatorii lui antihrist si nu trebuie denigrati plesnesc de manie cand apare un comentariu negativ la adresa lor da asta e adevarul sunt satanisti si ne vor raul.Se ascund in spatele fetelor bisericesti cata lasitate de ce nu-si fac cunoscute adevaratele intentii.Nici nu o vor face pentru ca sunt inselatori
  mincinosi nu vor sa spuna adevarul pentru ca stapanul lor ii pedepseste.Frati crestiNI CRECETATI CU ATENTIE pe cei ce va conduc nu va lasati inselati nu fiti naivi cereti sa se dezvaluie toate numele care se ascund in spatele patriarhilor si preasfintilor nostrii parinti si cum reusesc sa-i oblige sa-i accepte in preajma lor.

 9. 1. Fericit bărbatul, care n-a umblat în sfatul necredincioşilor şi în calea păcătoşilor nu a stat şi pe scaunul hulitorilor n-a şezut;
  2. Ci în legea Domnului e voia lui şi la legea Lui va cugeta ziua şi noaptea.
  3. Şi va fi ca un pom răsădit lângă izvoarele apelor, care rodul său va da la vremea sa şi frunza lui nu va cădea şi toate câte va face vor spori.
  4. Nu sunt aşa necredincioşii, nu sunt aşa! Ci ca praful ce-l spulberă vântul de pe faţa pământului.
  5. De aceea nu se vor ridica necredincioşii la judecată, nici păcătoşii în sfatul drepţilor.
  6. Că ştie Domnul calea drepţilor, iar calea necredincioşilor va pieri.

 10. 14. “Iată a poftit nedreptatea, a zămislit silnicia şi a născut nelegiuirea. ” Cat de mult se potrivesc aceste cuvinte ale psalmistului cu vremurile care le traim .
  ]

 11. Deschide ochii si priveste în jur. Ţi se vorbeste de libertate si democratie. si ce vezi? Vezi cum legile firesti dupã care omenirea s-a condus veacuri de-a rîndul – Legea lui Dumnezeu -, este schimbatã în numele libertãtii. În numele libertãti, o minoritate ocultã încearcã sã ne convingã cã Legea lui Dumnezeu nu este dreaptã. si ce zic ei?

  Dumnezeu a zis: “Eu sînt Cel ce sînt”, ei zic: “Fii tot ce poti fi! Tu esti dumnezeu”.

  Dumnezeu a zis: “Eu sînt Dumnezeul tãu sã nu ai alti dumnezei afarã de Mine”, ei zic: “Închinã-te la orice dumnezeu, dar descoperã pe dumnezeul din tine”.

  Dumnezeu a zis: “Sã nu ucizi”, ei zic: “Nu existã ucidere, ci doar legitimã apãrare”. Dumnezeu a zis: “Sã nu furi”, ei zic: “Nu fura, ci negociazã”.

  Dumnezeu a zis: “Sã nu curvesti”, ei zic: “Curvia este religia noastrã. Poti sã curvesti cum vrei si cu cine vrei, prin ea ajungi la dumnezeul nostru”.

  Ce înseamnã aceasta? Înseamnã sã urmãm lui Lucifer care a vrut sã se facã pe sine dumnezeu. Sã credem, adicã, cã noi putem depãsi conditia de robi, ca mai apoi sa ne rãzvrãtim împotriva lui Dumnezeu, cu gîndul de a deveni stãpîni pe noi însine. Dar acest lucru nu se poate. Putem respinge darurile lui Dumnezeu ce decurg din supunerea fatã de poruncile Lui, dar sã-i luam locul nu putem. Nici Lucifer nu a putut. Cînd a gîndit sã-si punã scaunul mai sus decît a lui Dumnezeu, a si cãzut în prãpastia iadului, devenind din înger al luminii, înger al întunericului si al groazei. Diavolul de mii de ani încearcã a-i însela pe oameni ca sã-l proclame Dumnezeu.

  De sute de ani organizatii oculte, secrete, vîndute Satanei pun la cale o rãzvrãtire împotriva lui Dumnezeu în care sã fie atrasã omenirea întreagã. Aceastã minoritate ocultã odatã cu ridicarea omului împotriva lui Dumnzeu activeazã si gena supunerii neconditionate fatã de o autoritate.
  Acest text nu-mi apartine

 12. Masoneria, organizatia satanista oculta care conduce lumea
  Masoneria impotriva lui Dumnezeu
  Secolul al XIX-lea este secolul ofensivei francmasoneriei impotriva crestinismului. Masonii creeaza scoli laice opuse celor confesionale. Conventul masonic de la Lausanne, intrunit la 6 septembrie 1875, la care au participat 10 consilii supreme din 22 cate au fost convocate, neaga credinta in Dumnezeu.
  Consiliile supreme ale Scotiei, SUA, Americii Centrale si Irlandei, intrunite in 1877 la Edinbourgh, denunta deismul declaratiei de la Lausanne. Marele orient al Frantei, intr-un convent din septembrie 1877, suprima articolul 1 din statutul sau, cel care consfintea existenta lui Dumnezeu si nemurirea sufletului. Din 1880, Marea Loja Sobolica Scotiana abandoneaza si ea referinta la Marele Arhitect al Universului. La 20 aprilie 1884, Papa Leon al XII-lea emite o bula prin care decreteaza francmasoneria ca “sinagoga lui Satan”. Masoneria este condamnata si de biserica ortodoxa.

 13. Negocierile privind infiintarea pactului unitar NATO se poarta cu rapiditate pe timpul blocadei sovietice asupra Berlinului (iunie 1948 – mai 1949), iar pe data de 4 aprilie 1949 se semneaza la Washington pactul. Planul Marshall era gandit tot de francmasoni (Marshall era francmason) si se baza pe ideea masonica a integrarii europene.

  Bomba atomica le va fi furnizata rusilor prin tradarea unor masoni. Cercurile sioniste vor fi implicate puternic in aceasta tranzactie. Visul masoneriei europene se realizeaza in 1958 prin crearea Comunitatii Economice Europene. In 1991, intalnirea de la Maastricht propune un nou tratat asupra Uniunii Europene. Se urmareste: integrarea economica si sociala a statelor membre, moneda unica, transferul catre uniune al suveranitatii monetare nationale si aplicarea unor sanctiuni pentru tarile membre care se indeparteaza de criteriile stabilite ale convergentei.

  Sa mai subliniem un fapt, si anume legatura francmasoneriei cu miscarea iudaica si cu sionismul. Exista o teorie a conspiratiei privind controlul capitalismului occidental de catre evrei. Iudaismul avea in comun cu masoneria lupta impotriva crestinismului. Rabinul Tarphan va spune “Evangheliile trebuie arse fiindca paganismul este mai putin periculos pentru credinta evreiasca decat crestinismul”.

 14. Pingback: Razboi întru Cuvânt » Cum se legitimeaza noua ordine (Noutati 22-23 februarie 2009)
 15. Scriu in speranta de a fi invatat :Am avut un vis ce cred sa ramana doar la stadiu asta adica de cosmar.Paraca eram la marginea unui sat langa o fantana si o dara mare de lumina strabatea cerul si un asteroid mare a cazut mi se pare ca undeva in vest zic eu parca asa am vazut in vis.In momentul impactului am vazut o explozie uriasa urmata de sufl pe care l-am simtit.Apoi totul era pustiu uscat.As vrea sa-mi explice cieva ca eu nu inteleg ce inseamna si ma sperie foarte tare.Poate credeti ca am inventat dar va spun ca este adevarat asa am visat si nu inteleg de ce.Sper sa fie doar un vis urat de al meu si ca asa ceva sa nu se intample.
  Fie ca Domnul nostru Isis Hristos sa ne binecuvanteze pe toti amin.
  Astept lamuriri.

 16. Stai linistit, frate, noi nu ne incredem in vise. Cu siguranta e de la vrajmasul, evident si dupa “roadele” starilor provocate fratiei-tale. Nu va cadea niciun asteroid distrugator, oricum 🙂

 17. Pingback: Război întru Cuvânt » Cu sau fara cip? - studiu al unor specialisti romani din Canada
 18. Rugăciuni pentru vremurile de acum (1)

  Doamne Atotputernic, priveşte la turma Ta din Răsărit,
  zilele furtunilor cumplite vor veni curând,
  nori negri ca smoala se rostogolesc în zare
  peste culmile asfinţitului.
  Nori negri vestesc zilele urgiei,
  zilele când fierul înroşit
  va sfârâi în carnea robilor Tăi
  însemnându-i cu pecetea proorocită,
  zilele în care oamnenii vor fi infieraţi ca vitele,
  zilele când ghimpii antihristului se vor înfige adânc
  în carnea pruncilor-
  până la noi se aude scâncetul lor şi ne astupam urechile.
  Tragem în piept aerul fierbinte şi ne arde beregata.
  Doamne, Răsăritul a ajuns ca o turma de oi
  încolţită de lupi flămânzi.
  Bisericile Tale trag clopotele
  chemând credincioşii la rugăciune.
  Ochii noştri sunt îndreptaţi către Tine, Bunule Păstor,
  cântările Dumnezeieşti sunt luate de îngeri
  şi purtate spre Tine.
  La Tine ne este nădejdea,
  întăreşte pe robii Tăi cu tăria mucenicilor,
  fă ca glasul aleşilor Tăi care acum strigă în pustie
  să pătrundă în inimi şi în suflete
  şi să fie ascultat acel cuvios albit de ani
  care nu şi-a plecat genunchiul idolilor şi învăţăturilor străine
  şi care strigă bătându-şi pieptul
  asemenea lui Iona cel ce a stat trei zile şi trei nopţi
  în pântecele peştelui.

  Gavriil STIHARUL

 19. Pingback: Război întru Cuvânt » “LA APUSUL LIBERTATII” - fragmente (1)
 20. Pingback: Război întru Cuvânt » “LA APUSUL LIBERTATII” - fragmente (2)
 21. Pingback: Război întru Cuvânt » “LA APUSUL LIBERTATII” - fragmente (5)
 22. Pingback: Război întru Cuvânt » “LA APUSUL LIBERTATII” - fragmente (4)
 23. Pingback: Război întru Cuvânt » “LA APUSUL LIBERTATII” - fragmente (3)
 24. Pingback: Război întru Cuvânt » Parintele Ioan Krestiankin (1910-2006) despre totalitarismul european si despre “al optulea sinod”
 25. Doamne ajuta !

  Vreau sa fac referire la fraza asta:

  “Unele televizoare trimise in ultimul timp in Grecia au si un aparat care urmaresc pe cei ce privesc la televizor. Peste putin toti cei ce vor avea televizor vor privi la televizor, dar vor fi vazuti si ei. Adica vor urmari si vor fi urmariti. Li se va controla astfel prin computer toata viata lor; ce spun, ce fac, totul. ”

  Dupa ce acum vreo 2-3 luni am citit profetia asta, ma tot gandeam cum s-ar putea una ca asta…
  Apoi, mai tarziu, aici in Italia au inceput sa se faca fortari de trecere la televiziunea digitala. Am pus pe seama dorintei de castig. Dar ceva mai tarziu, am aflat ca si in Romania si in alte tari din Europa vor trebui sa faca trecerea la digital. Conform unui ordin UE !!!! Si in America se face trecerea… Eh, aici mi s-a parut ciudat si aveam in minte fragmentul din profetia Cuv. Paisie Aghioritul. Ca daca-i ordin de la cei care servesc diavolul, nu putea sa fie unul pentru binele lumii.
  Dar dupa cum vedeti de aici, asa cum ei obisnuiesc, prezinta doar avantajele : http://ro.wikipedia.org/wiki/Televiziunea_digital%C4%83_terestr%C4%83

  Si astazi surpriza ! Am dat peste niste video-uri de-ale unor persoane care au descoperit ca aparatele pentru transmisia digitala au telecamere si microfon !!!

  Iata unul
  http://www.youtube.com/watch?v=TQ4iIM8Eljc .
  De aici puteti vedea mai multe video-uri legate de subiectul asta.

  Poate se gaseste cineva dintre cei care citesc mai priceput si ar putea sa confirme sau sa infirme ?

  Oricum, eu una ma incred in profetiile Cuviosului Paisie si nu ma incred in intentiile Americii si ale UE. Deci cred ca ar trebui sa atentionam pe cat mai multi de pericolul asta si sa renuntam cu totul la Tv.

  Caci, conform acestui articol: http://www.zf.ro/business-hi-tech/1-4-milioane-de-gospodarii-trebuie-sa-treaca-la-televiziunea-digitala-pana-in-2012-3882091/ , pana in 2012 toti vor trebui sa isi schimbe televizorul sau sa achizitioneze un aparat de transmisie digitala.
  Apare iar anul fatidic 2012.

 26. @cris

  tan-tanammm….recunosc! Casa parintilor mei este dotata cu 3 camere avand fiecare TV-ul lui/ei! Pai, daca e asa, pe-asa…ma lipsesc de transmisia lor digitala si basta! Mai greu cu mama saraca pentru ca…bolnava si pensionara cum e…se uita/tot uita la Tv si nu-i pot impune eu, sa nu se uite! Dar…vorba ta! Ciudat cum toate, sau aproape toate se ‘leaga’ de anul 2012! Fericiti toti cei care, vor reusi sa se depatimeasca, inlesneasca cu altceva…

 27. Pingback: Razboi întru Cuvânt » CAMPIONII DREPTURILOR ANTIHRISTICE, AI TIRANIEI SI AI FATARNICIEI (Noutati de presa 29-30 iunie 2009)
 28. “Antihrist va fi foarte învăţat şi va cunoaşte toate vicleniile sataniceşti şi va face multe minuni false şi semne amăgitoare. Pe el îl vor vedea toţi şi îl va auzi lumea întreagă (prin televiziune, radio, etc., n.ed.). Pe oamenii săi el îi va ştampila cu semnul său. Însă pe adevăraţii creştini, care i se vor opune, are să-i urască cu ură mare. Atunci va începe ultima şi cea mai mare prigoană a creştinilor care vor refuza ştampila satanei (semnul 666)”. (Sf. Lavrentie de la Cernigov)

  Si, intr-o alta versiune, exista si o completare importanta a spuselor de mai sus ale Sfantului Lavrentie:

  Fericit si preafericit va fi omul care nu va dori si nu va vedea fata spurcata a lui Antihrist. Cine va vedea si va asculta cuvantul hulitor de Dumnezeu al lui Antihrist, fagaduintele pentru toate bunurile pamantesti, acela va fi ademenit si va merge cu inchinaciune inaintea lui si impreuna cu el va pieri si va arde in focul cel vesnic”.

 29. Pingback: Război întru Cuvânt » Fericitul sfarsit al Cuviosului Paisie Aghioritul: MUCENICIE, ADEVARATA MUCENICIE…
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Carti

Articole recomandate

Articole Recomandate

Carti recomandate