ZEITGEIST: de la un film diversionist “anti-sistem” si anticrestin la Miscarea globala de ”schimbare si constientizare sociala”, care se afirma si in Romania

11-03-2011 5 minute Sublinieri

Evenimentul anual global Zeitgeist Day, sau ZDay, care are scopul de a atrage atenţia publică asupra Mişcării Zeitgeist şi a Proiectului Venus, se va desfăşura anul acesta timp de două zile, în Capitală, pe 12 martie la Eurocinema – Tinerimea Română, şi pe 13 în Club Control.

Cei care vor să afle mai multe despre Mişcarea Zeitgeist şi Proiectul Venus sunt aşteptaţi sâmbătă, 12 martie, de la ora 17:00, la Eurocinema, unde vor putea discuta direct cu reprezentanţii Mişcării Zeitgeist România.

Duminică, 13 martie, de la ora 19:00, toată lumea se va distra la petrecerea organizată în Club Control, „The Revolution is Now ZEITGEIST”. (…)

Ce este Zeitgeist?

Zeitgeist este “spiritul unei epoci şi al societăţii sale”.În prezent, Zeitgeist este cea mai mare mişcare pentru schimbare socială pe care lumea a cunoscut-o vreodată. În mai puţin de doi ani avem mai mult de 500.000 membri.

Mişcarea Zeitgeist nu este una politică, nu ţine cont de noţiuni divizionare, cum ar fi naţiuni, guverne, rase, religii, apartenenţe de orice natură sau clase sociale. Totul în viaţă este o progresie naturală.

Specia umană are, din nefericire, capacitatea de a încetini drastic progresul şi a paraliza evoluţia prin intermediul structurilor sociale. Lumea pe care o vedem astăzi, plină de războaie, corupţie, elitism, poluare, sărăcie, boli epidemice, încălcarea drepturilor omului, inegalitate, discriminare şi criminalitate, este rezultatul acestei paralizii.

Ceea ce facem pentru noi înşine moare odată cu noi, ceea ce facem pentru ceilalţi şi pentru umanitate rămâne şi este nemuritor. (Albert Pine)

Evenimentele sunt organizate de Mişcarea Zeitgeist România.

Comentariul nostru:

Miscarea Zeitgeist este un fel de retea globala care are ca principal mijloc de perpetuare a doctrinei si auto-organizare noile media si internetul – noul mediu social in care si prin care se fac si desfac campanii, miscari, revolutii. Membrii miscarii Zeitgeist sunt inscrisi, de altfel, intr-o baza de date de pe internet, o statistica primara a membrilor pe tari fiind disponibila chiar pe siteul oficial. Cei mai numerosi membrii, aproape 90 000, sunt din SUA, urmata de Canada si Rusia cu aprox. 26 000 membri, si de… Romania, cu peste 16 000. Deci stam bine si la capitolul Zeitgeist!

Dar, pentru ca o astfel de miscare nu este destinata sa ramana doar in virtual, iata ca asistam si la o perpetuare in real: ca orice secta ce se respecta si vrea sa acapareze total adeptii sai. Din seria transpunerilor in fapta face parte si campania de mai sus, care are deja un istoric in spate.

Miscarea, initiata in 2008, nu este centralizata, nu are un lider anume, si nu este strict legata de filmele documentare celebre omonime ale lui Peter Joseph, pe care le considera doar ca o sursa de inspiratie (desi se dezic de teoriile mai ”tari” promovate prin ele).

Ei chiar pretind ca, de fapt, ar fi bratul activist al Proiectului Venus al unui oarecare ‘inginer social’, pe numele sau Jacque (da, fara s) Fresco. Pe scurt (caci nici nu e mare filosofie in sistemul lor), acest proiect considera ca sistemul actual economic, bazat pe moneda si profit, este rau, si trebuie inlocuit cu unul bun si corect care imita natura. Acest lucru se intampla desfiintand moneda si profitul – cum altfel – si inlocuind actualul sistem cu unul in care economia se bazeaza pe redistributia corecta a resurseloras simple as that, cum ar spune chinezul. Nu mai cumparam nimic, ne vine totul dupa nevoi datorita genialului sistem de management al resurselor naturale pe care l-a imaginat Fresco.

Dar aceste viziuni simpliste sunt doar o parte a doctrinei Miscarii. Principalul in aceasta doctrina, de factura tipica New Age este conceptia progresista si scientista, conform careia raiul pe pamant este la o distanta infinetizimala de noi, tot ceea ce ne ramane de facut fiind “sa constientizam” (se ne iluminam, cum ar veni) ce genereaza raul in societate, sa il inlaturam, si sa instauram, cu ajutorul stiintei, binele. Si ce genereaza raul? Tot ce exista acum ca structuri sociale (actualul sistem), tot ce inseamna putere si stratificare si, mai ales, religia (crestinismul, in principal) si economia bazata pe profit, cele care genereaza lacomie, coruptie, diviziune. Deci – la gunoi cu ele. In schimb, scopul Zeitgeist este de a promova unitatea si egalitatea universale, care sunt finalitatea unui proces natural de evolutie, blocat insa de sistemul ”degenerativ” si ”expirat” din prezent, care se face vinovat de toate relele din societate, inclusiv de infractiuni, crime etc.

Luat stricto sensu, Miscarea Zeitgeist se ”talcuieste” astfel: zeitgeist este climatul intelectual, moral si cultural al unei epoci. Miscarea Zeitgeist isi propune, astfel, sa determine o “revolutie” globala, sa aduca, chipurile, “schimbarea” ordinii mondiale actuale, schimbare atat de mult dorita de unii, a climatului dominant al timpului nostru, o schimbare pe care actuala “criza” economica generalizata, pare sa o reclame ca pe o “necesitate” naturala. Dar, dupa cum am vazut, este vorba de o schimbare care corespunde unui proces evolutiv blocat de structurile care genereaza putere si diviziuni, dintre care cele mai ”rele” sunt cele… religioase.

Documentarele Zeitgeist, create de regizorul Peter Jospeh, care se lauda ca sunt deja vazute de peste doua sute de milioane de oameni si ar fi cele mai vizionate din istorie, contin o suma de mega-falsuri anti-sistem si anti-religie care se invart toate in jurul ideii ca suntem manipulati si controlati prin tot ce exista ca structura in lume – religie (in special crestinism), economie, social, politic. In ”compozitie” sunt amestecate si oarecari adevaruri, pervertite insa de punerea lor intr-un context cu totul falsificat, asa cum astazi se intampla peste tot si cu orice tema care, pana acum niste ani, era tabu, inclusiv cu temele mai incomode din spatiul ortodox. Astazi “adevarurile interzise” se spun, “teoriile conspiratiilor” sunt libere, influente si fac milioane de adepti, dar se spun asa cum vor “ei”…  Adica amestecate serios cu minciuni sau deturnate in solutii cu mult mai false si mai nocive decat asa-zisele “mega-dezvaluiri” pe care le transmit. Aceste ”adevaruri” sunt legate in special de sistemul bancar si de campania dusa in SUA impotriva Federal Reserve.

In Zeitgeist Addendum, venit dupa ce in primele serii a deconstruit (in stilul senzationalist, amatorist si complet urechist) ”sistemul”, Peter Joseph vine si cu ”solutia”: adica exact cu modelul de ”economie bazata de resurse” promovat de Fresco si de Miscarea Zeitgeist.

Genul de miscare si ideologie anti-sistem promovata de ”secta” zeitgeist au fost ”demascate” de un alt lider proeminent anti-sistem: Alex Jones, care aici juca rolul ”lucidului” de serviciu. Nu pentru falsurile perpetuate despre crestinism, ci pentru viziunea si solutia de tip socialist promovata de Zeitgeist Addendum – accentul pus pe lacomia si coruptia generate de existenta banilor si a profitului. Adica, o conceptie foarte apropiata de cea a marxismului.

In schimb, pentru ”miscarea” alternativa a lui Alex Jones, nu banii sau profitul sunt problema, ci big-government”, adica sistemul mult mai concret de guvernare bazat pe restrangerea libertatii, pe proliferarea mega-structurilor guvernamental-financiaro-militare si pe promovarea noii ordini mondiale. Astfel incat, pentru Alex Jones, Zeitgeist este o manevra manipulatorie de deturnare a curentului pentru libertate, adica a… ”adevaratului” curent anti-sistem.

Asistam, de fapt, la rivalitatea dintre doua conceptii anti-sistem la fel de false, atat in premise, cat si in solutii. Avem asadar, pe de o parte, anti-sistemul de tip Zeitgeist, socialist (marxist), generalist, utopic si colectivist, si, pe de alta, anti-sistemul de tip Jones, ”conservator” (in sens de promotor al unei conceptii clasic-federaliste despre SUA; Alex Jones a fost implicat si in Partidul Republican, ”dreapta” americana), luptator impotriva ”noii ordini mondiale”, a Big Brother etc. Cea mai mare problema nu sunt nici profitul sau moneda, nici elita ascunsa care are pe agenda noua ordine mondiala, acestea fiind simptome (acolo unde sunt reale) – nu cauze. Cea mai mare problema este descoperita noua de doua mii de ani intr-o scriere numita… Noul Testament si intr-o “institutie” numita Biserica – anume, pacatul. Iar finalitatea sau deznodamantul vremelnic al raului care dospeste acum in lume este imparatia lui Antihrist, o imparatie care se va instaura prin extraordinara putere de seductie si de amagire a ultimului inselator. Si care nu va fi, probabil, in toate datele si formele ei, atat de previzibila ca ce este descris acum drept noua ordine mondiala. In felul lor specific, aceste false curente anti-sistem hranesc de fapt o asteptare falsa, o stare de “pregatire” complet gresita, eretica (pentru ca in duh strain) cu privire la viitorul omenirii, stare de asteptare  care va fi pusa tocmai in slujba primirii si chiar chemarii Antihristului.

Necazul este ca multe din subiectele abordate de aceste curente sunt chiar reale si de mare importanta (falsa amenintare a terorismului, minciuna criminala a incalzirii globale, politicile de reducere a populatiei, ofensiva sistemelor mondiale de supraveghere de tip Big Brother, ticalosia sistemului bancar-corporatist si a celui farmaceutic, etc.) dar, odata ce sunt monopolizate de astfel de curente, ele isi pierd credibilitatea pentru o buna parte a opiniei publice. Rolul acestor miscari anti-sistem este, de altfel, tocmai ceea ce Alex Jones acuza la Zeitgeist: manevre manipulatorii de denaturare a unor adevaruri si de deturnare in fundaturi-capcana a curentelor sceptice fata de curentul mainstream.

Succesul acestor curente anti-sistem dar si anti-crestine este explicabil datorita senzationalismului ieftin pe care il perpetueaza, datorita lipsei de profunzime si de spirit critic a marii mase de consumatori de productii ”anti-sistem” (care nu se osteneste sa verifice ”dezvaluirile” sau teoriile vandute drept mari secrete – cum ar fi, de pilda, atacul la crestinism din Zeitgeist, o prostie buna numai pentru inculti). Si, desigur, mai mult si mai grav decat orice, a faptului ca… se adreseaza oamenilor (sau acelor parti din fiecare dintre noi) care, in absenta legaturii vii cu Hristos, se hranesc din duhul lumii acesteia.

Legaturi:


Categorii

Erezii, secte, rataciri, sminteli, inselari, scandaluri..., Opinii, analize, Raspunsurile Bisericii la problemele vremurilor, Razboiul impotriva Bisericii/ crestinismului

Etichete (taguri)

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

18 Commentarii la “ZEITGEIST: de la un film diversionist “anti-sistem” si anticrestin la Miscarea globala de ”schimbare si constientizare sociala”, care se afirma si in Romania

  1. ..”16. După roadele lor îi veţi cunoaşte. Au doară culeg oamenii struguri din spini sau smochine din mărăcini?
    17. Aşa că orice pom bun face roade bune, iar pomul rău face roade rele.
    18. Nu poate pom bun să facă roade rele, nici pom rău să facă roade bune.
    19. Iar orice pom care nu face roadă bună se taie şi se aruncă în foc.
    20. De aceea, după roadele lor îi veţi cunoaşte. ”

    http://www.bibliaortodoxa.ro/carte.php?id=55&cap=7

  2. Zeitgeist este filmul cu cel mai mare grad de diversionism.Il face pe om sa creada intr-o corectitudine sociala si intr-o ordine mondiala perfecta dar in care Hristos lipseste cu desavarsire.Acest film te trece prin toate registrele antropologiei culturale si prin medicina facandu-ne sa credem ca noi chiar ne tragem din maimuta desi nu pronuntaacest lucru. Este un film care contine toate formele de manipulare:intelectuala, morala, sociala.Este “copilul” oamenilor de stiinta, de fapt cred ca este produs de scientologi intr-o incercare -pe fondul acestei “crize” mondiale- de a-L scoate pe Dumnezeu definitiv din viata oamenilor si de ai face sa nu mai creada in altceva in afara de “traieste clipa” aici,scum,fara nici o piedica.Filmul te face sa crezi ca ei te vor ajuta sa faci diferenta intre bine si rau cand de fapt el te educa sa alegi intre rau si rau pt ca cei care nu au harul Sfantului Duh nu au discernamant iar acest discernamant se obtine prin rugaciune nu prin contemplari psihanaliste si filozofice.pentru cei care se lasa “dusi” de valul acestui film ar fi mai bine sa puna “genunchiul” la munca si sa-si adunca aminte de cuvintele lui Petre Tutea care zicea “intre baba de la tara care se roaga in genunchi si intelectualul care face la fel nu este nici o diferenta, in acel moment ei sunt egali”

  3. Zeitgeist (din germana: zeit=timp, geist=spirit), spiritul timpului sau al societatii, “spiritul unei epoci şi al societăţii sale”.

    Succesul acestui documentar se datoreaza nu doar ideologiei anti-sistem promovate, dar si manipularii nu doar la nivel de informatie dar mai ales la nivel mental, prin spalarea creierului cu ajutorul numeroaselor mesaje subliminale si a tehnicilor de manipulare de tip hipnotic prezente in documentar. Zeitgeist abunda in sunete si imagini cu caracter hipnotic, scopul fiind acela de a aduce privitorul intr-un soi de transa/inductie hipnotica in care acesta devine mai sugestibil, mai receptiv la mesagele transmise subliminal, pentru a se putea imprima mai usor in subconstient. Mai ales la inceput exista 9 minute in care se transmit acest gen de sunete si imagini (fiind, se pare, cenzurate de youtube). Am citit ca niciun alt material video nu a continut vreodata atat de multe frame-uri hipnotice. Din aproximativ 180.000 frame-uri, s-ar parea ca peste 135.000 sunt incarcate de continut hipnotic audio/video. Sunetele sunt unde binaurale hipnotice (binaural brainwaves signals) si se regasesc pe parcursul filmului mai ales in momentele cheie cand se sugereaza o actiune, insotite de mesaje subliminale, adica comenzi mentale, pt. un efect mai mare. In stare de deplina constienta exista posibilitatea ca omul sa nu accepte ideile sugerate prin acest gen de mesaje. Este o manipulare psihica diabolica, prin care se incalca libertatea de vointa si de constiinta a privitorului.

    Denumirea proiectului, Venus (Luceafarul), iarasi e dubioasa si nu este intamplator aleasa.

    Dintre toate religiile, cea pe care se insista este cea crestina, pentru ca ea este cea care deranjeaza. Am observat, chiar si in multe dintre cartile cu continut anti-sistem, care dezvaluie masoneria si increngaturile elitei oculte, ca autorii se grabesc sa combata si sa nege nu doar sistemul economic si financiar si gruparile oculte ce stau in spatele deciziilor importante, dar si religia, crestina in special, ca facand parte din acest sistem opresiv, menita sa inrebeasca pe oameni, chipurile ca acestia sa fie ascultatori de conducere, sa nu se razvrateasca, printr-o asa-zisa spalare a creierului. Iar aici au pacalit pe foarte multi care, mai naivi si necunoscatori, au ajuns sa blameze Biserica… multa sminteala s-a provocat prin acest gen de carti si documentare, prin amestecarea adevarului cu minciuna. Nu se urmareste decat anarhia pentru a se putea instala mai usor un sistem draconic de supraveghere si control a populatiei, si indepartarea oamenilor de Biserica crestina…

  4. Dupa parerea mea miscarea Zeitgeist pare un fel de nou comunism cu alta utopie . De ce spun ca arata asa , pentru ca citind cu atentie maretele lor planuri de eliberarea omenirii de sub tot fel de juguri , nu pot sa remarc ca asa ceva doreau si comunistii . Iar apoi prin aceias stinta cu care si comunisti aduceau raiul muncitoresc pe pamant este valabila si la ei . Acelas ceva gen Venus , ca si inainte statul comunist este cel ce distribuie tuturor in mod egal resursele . Prea multe similitudini . Sa nu fi auzit ei de vorba : cine imparte parte isi face , sau ca unii sunt mai egali decat altii .

    Nu pot sa cred ca acesti Zeitgeist umbla cu cioara vopsita , ma intreb … oare omenirea nu a invatat nimic din istorie . De fapt nu cred ca istoria va ajuta pe cineva vreodata ci doar adevarata credinta in Iisus Hristos care ne invata sa nu ne incredem in oameni sau sisteme politice caci sunt utopii seducatoare . Biserica ne invata sa ne punem increderea doar in Mantuitorul nostru Iisus Hristos singurul care ne poate salva .

  5. Similar ca realizare cu acest film si la fel de hipnotic este “Lo Sfidante” in care insa sunt amestecate ca intr-un ghiveci opinii din toate culturile si religiile posibile. Sa ne ajute Dumnezeu sa ramanem limpezi la minte ca sa ne putem feri pe noi si copiii nostri de impactul devastator, intr-adevar new age-ist al unor astfel de facaturi! Iertati-ma ca am intervenit, de obicei pe acest site ma limitez sa citesc pentru ca ma consider destul de nestiutoare in domeniu, dar vizionand cateva secvente din Zeitgeist pe youtube am fost socata de asemanarea cu Sfidante pe care il vazusem mai de mult si de impactul hipnotic, pur si simplu iti doresti unde vrea autorul documentarului sa ajunga cu acel discurs si acele imagini bulversante, abia te poti abtine sa nu urmaresti, seductia exercitata de imagini este naucitoare! Am auzit ca asa sunt conditionati oamenii, prin filme si muzica, incat din persoane foarte cumsecade ajung sa dezvolte comportamente total deviante fata de felul lor normal de a fi. Doamne-fereste!

  6. Pingback: ZEITGEIST: de la un film diversionist “anti-sistem” si anticrestin la Miscarea globala de ”schimbare si constientizare sociala”, care se afirma si in Romania « LUPTA PENTRU INIMA, MINTE SI ORTODOXIE
  7. Pingback: Razboi întru Cuvânt » REPORTAJ “ROMANIA, TE IUBESC” despre ratacirile preotului Cristian Pomohaci de la Mosuni. Si alte fenomene sectare de psihoza in masa si… marketing religios
  8. Pingback: Razboi întru Cuvânt » DE CE CAUTA OMUL SEMNE, MINUNI SI VINDECARI PARANORMALE?
  9. Pingback: Razboi întru Cuvânt » ZICAND CA SUNT INTELEPTI, AU INNEBUNIT: “gurul astrofizician” Hawking declama inexistenta Raiului si moartea filosofiei/ CTP (Cristian Tudor Popescu) se taie cu briciul lui Occam/ “Spiritul timpului” s
  10. Pingback: Razboi întru Cuvânt » ZICAND CA SUNT INTELEPTI, AU INNEBUNIT: “gurul astrofizician” Hawking declama inexistenta Raiului si moartea filosofiei/ CTP (Cristian Tudor Popescu) se taie cu briciul lui Occam/ “Spiritul timpului” s
  11. Pingback: Razboi întru Cuvânt » DIN SERIA ‘APOCALIPSA ACUM’: NASA isi alarmeaza angajatii privind o iminenta catastrofa. SE PREGATESTE CEVA?
  12. Pingback: Razboi întru Cuvânt » (update) CARE-I SENSUL CRIZEI ITALIENE? Soros iarasi iese la rampa pentru a sustine ca unica solutie la criza datoriilor eurozonei este “uniunea fiscala europeana”
  13. Pingback: CHINA AR PREGATI UN ATAC CU RACHETE IMPOTRIVA SUA. Serghei Lavrov, ministrul de externe al Rusiei, critica iar scutul de la Deveselu
  14. A considera o astfel de societate ateica, stiintifica si rece , fara nici un Dumnezeu este o totala eroare. O societate care contribuie in mod solidar, unitar la incadrarea tuturor persoanelor, oferindu-le intr-o maniera egala si reala posibilitatea de exprimare de orice fel, care te sustine in gasirea adevaratelor pasiuni, adevaratei creativitati, a surselor de inspiratie si creativitate care te defineste nu este in nici un caz o societate anti-religioasa.

    Stiinta si Tehnica nu sint altceva decat Divinitatea in Actiune. Ele sunt singurele care au contribuit la bunastarea fiecaruia si pot face mult mai mult de atat. Nu politicienii sau politica sunt cei care au contribuit la imbunatatirea vietii fiecaruia in mod real. Nu ei au inventat becul, sau calculatorul, sau orice altceva. Politicienii sunt in fapt complet irelevanti.

    Poate ca astazi esti un functionar nevoit sa lucrezi la cine stie cine pe cine stie cat fara nici cea mai mica placere pentru ceea ce faci, iar adevarata ta pasiune este pictura sau muzica, lucruri care nu te prea ajuta in castigarea traiului acum, pentru ca nu-I asa nu sint niste lucruri tocmai aducatoare de “profit”. Si totusi acestea sunt lucrurile reale care te definesc, care te implinesc, care te fac ceea ce cu adevarat esti – si atunci de ce trebuie sa te ascunzi sub masca de functionar, de ce trebuie sa canti pe la vre-un colt de strada pentru ceva “profit”.

    Nu poti sa-l gasesti pe Dumnezeu decat daca faci ceea ce cu adevarat i-ti place. Goana permanenta dupa “profit”, tacita sau voita, nu te va ajuta niciodata sa-l gasesti pe Dumnezeu.

    O astfel de societate nu poate decat sa te ajute intr-un mod semnificativ mai relevant decat cea actuala.

    Acestea fiind zise trebuie sa mai mentionez ca nu sunt deloc de acord cu cei care presupun ca aspectele pe care o astfel de societate le aduce nu sunt altceva decat un alt drum pavat cu bune intentii catre iad. Ei bine, daca “iadul” este sub forma celor mentionate mai sus , atunci merg acolo bucuros, pentru ca in mod sigur cu “bunele intentii” aduse de societatea actuala atat mediului inconjurator cat si majoritatii oamenilor, nu ajung in “rai”.

  15. @eu:

    Asta promiteau si comunistii si de ”proiectul” lor s-a ales… iadul. In comunism, se spunea, fiecaruia o sa i se ceara dupa posibilitati si o sa i se dea dupa nevoi. Mai ales, se zicea, in comunism fiecare o sa faca ceea ce va vrea, dimineata, de pilda, intra in tura ca miner, la pranz da cu pensula ca pictor, iar seara tine conferinte despre ultimele cuceriri spatiale.

    Noi, crestinii-ortodocsi, nu credem in astfel de visuri, pentru ca ele sunt utopii periculoase care o sa se termine in masacre si in genocid, in suferinte fara de numar, iar istoria a dovedit-o cu prisosinta. Chiar in aceste momente asistam la instaurarea unei alte utopii (http://www.cuvantul-ortodox.ro/2011/12/10/bine-ati-venit-in-inchisoarea-economica-ue-arbeit-macht-frei/) . Noi avem o singura casa si o singura imparatie – Biserica; un singur Imparat, pe Hristos, si singurele noastre porunci sunt continute in Evanghelie, unde sunt FERICIRILE. Orice alta invatatura care promite raiul pe pamant este o groaznica amageala in care sunt atrasi oamenii. Si acum se pregateste terenul pentru un ultim mare totalitarism, care va atrage pe toti cei naivi care se asteapta sa traiasca intr-un paradis terestru (http://www.cuvantul-ortodox.ro/2010/03/16/in-mars-fortat-spre-noua-ordine-sociala-ii-ultimul-totalitarism/ si vezi si aici: http://www.cuvantul-ortodox.ro/2011/11/24/mesia-iudeilor-antihrist-razboiul-lui-gog-si-magog-armaghedon-si-imparatia-universala-a-israelului-dupa-profetiile-rabinice-iudaice/ ).

    Dumnezeu nu este rece si distant. El este o Persoana. Nu are nevoie de stiinta si tehnica, de surubaraie si ciocan, sau de cipuri si calculatoare, pentru a se apropia de om. Toate acestea sunt inventii omenesti care, intr-un final, se transforma in curse pentru om. Dumnezeu, dragoste fiind, se apropie de noi prin Fiul Sau, Iisus Hristos, si ne incalzeste inimile prin darul Duhului Sfant, a treia persoana a Sfintei Treimi. Aceasta este adevarata comuniune, raiul ceresc, aici se implinesc si toate nazuintele noastre, dorurile si asteptarile.

  16. Pingback: Vindecari si vindecatori sau CUM DEOSEBIM SFINTENIA DE SARLATANIE? - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
  17. Pingback: Guvernarea mondiala si RELIGIA NOII ORDINI MONDIALE. Rolul ezoterismului tehnocratic si globalist BAHA’I - Recomandari
  18. Pingback: Alex Jones despre planul GOOGLE de instaurare a unui BIG BROTHER mondial [VIDEO] - Recomandari
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare