Curtea Suprema din SUA decide ca parintii nu mai au dreptul de a da in judecata producatorii de vaccinuri. PRILEJ DE REFLECTIE ASUPRA MEGA-CAPCANEI CARE NI SE INTINDE ASTAZI, PRIN PROVOCAREA DISPERARII SI A REVOLTEI

1-03-2011 10 minute Sublinieri

Introducerea noastra:

Va prezentam traducerea unui articol de pe site-ul Natural News pentru evenimentul comentat, legat de hotararea extrem de grava a Curtii Supreme de Justitie a SUA. Tinem sa facem mentiunea ca NU impartasim modul simplist si ideologic in care autorul articolului de pe Naturalnews.com priveste fondul problemei si nici stilul alarmistinstigator care razbate din acest material. In plus, mai mult decat atat, consideram primejdioasa viziunea autorului, conform careia s-a ajuns, practic, la un razboi legitim intre populatie si industria farmaceutica care, impreuna cu guvernul, actioneaza astfel incat… genereaza disperare, violenta si rezistenta. Dincolo de aceasta avertizare…

Decizia Curtii Supreme a SUA, luata in cazul concret al unei victime atestate a vaccinurilor, arata pana unde a ajuns influenta gruparilor industriale farmaceutice, pe de o parte, dar si a gruparilor care planifica politici malthusiene asupra populatiei, pe de alta parte. In aceasta privinta (si numai in aceasta privinta!), vehementa articolului de mai jos este intru totul justificata. O asemenea de-responsabilizare juridica a producatorilor de vaccinuri, cuplata cu un mediu academic puternic arondat bugetelor Big Pharma, cu agentiile statale sau mondiale care promoveaza intens vaccinurile in masa (OMS, de pilda), arata ca ”baietii” nu glumesc si nu au de gand sa se opreasca din marsul construirii minunatei lumi noi, in care omul este prins cu seringile ca intr-un insectar.

Scandalul imens de acum 1 an, creat de ancheta Consiliul Europei, care a aratat cum poate sa lucreze industria farmaceutica manipuland frica oamenilor si docilitatea guvernelor nu pare sa fi lasat deloc urme. Ba, mai mult, in Uniunea Europeana, desi s-a dovedit ca un vaccin e nociv, autoritatea principala ii acorda, in continuare, tot sprijinul

Asadar, evident ca evenimentul in sine este relevant si arata pana unde a ajuns cardasia dintre guverne si marile corporatii farmaceutice. Capcana este ca, in aproape toate situatiile similare care deja sunt coplesitoare, la acest gen de probleme-cauza sau de probleme-provocare se raspunde cu un gen tot mai tipic si previzibil de reactii “revolutionare”, insotite de propulsarea unor lideri de opinie, care cauta sa capteze toata revolta populatiei intr-o directie de revolta, care este adesea nu numai radicala, ci de-a dreptul extremista.

Si astfel omul este pus in pozitia imposibila de “lose/lose”, de sah-mat, de “situatie fara iesire” (omeneasca!): frontal, guvernul si corporatiile care savarsesc abuzuri din ce in ce mai mari, pana la cele totale, absolutiste, fara drept de apel pe o cale obisnuita, juridica, pasnica;  de pe flancuri, o presa ‘oficiala’ (mainstream) care vede in orice atitudine de respingere a unor produse farmaceutice (si nu numai) o dovada de fanatism si extremism condamnabile; din spate, agentii provocatori anti-sistem care comaseaza pe fagase controlate “energiile” de indignare ale corpului social si pe care le imping cu putere spre revolta – daca se poate cat mai violenta e cu atat mai ‘bine’…

Este genul de situatie in care “sistemul” joaca la ambele capete, cu doua maini, pe deasupra vederii noastre: provocand atat problema, cat si reactia (controlata) la ea, despre care discutam odata, intr-un cu totul alt context, inca unul destul de minor, local si punctual: “SISTEMUL” sau CUM LUCREAZA SATANA “LA DOUA MAINI”.

Pacaleala este banala, si totusi subtila. Aparent si logic, din bun-simt, daca esti om sanatos si credincios, nu ai cum sa nu fii de partea celor “revoltati” si sa nu fii, reflex, “anti-sistem”. E firesc ca in constiinta ta sa respingi si sa fii indignat la maximum de toata aceasta presiune fara precedent de control total, de otravire, de agresiune ideologica si de pervertire morala care s-au generalizat, pentru a distruge tot ce inseamna credinta curata, normalitate, traditie, viata, sanatate, familie, intimitate, libertate, etc. Problema, la care prea putini reflectam, este insa atunci cand oamenilor li se canalizeaza colectiv aceste energii ale disperarii si ale furiei firesti nu inspre o directie de asumare inteleapta, matura, ba chiar duhovniceasca si ecleziala, sa zicem, in cazul nostru, a provocarilor (vezi aici), ci spre trasee “revolutionare”, “eroice”, “haiducesti”, multe deja pregatite si “coapte” din vreme, spre “solutii” incarcate poate si de o aura mistica, avansate de “lideri providentiali” iesiti de nicaieri, care au forta si “carisma” de a le deturna si exploata nemultumirile si nevoile inspre cele mai primejdioase forme de asociere si de actiune. Intotdeauna, mai ales pentru cei obisnuiti sa ia de bun tot ce circula mediatic, mai ales daca apasa pe butonul de alarma si este impartasit “viral” de multimi anonime, dar solidare, va ramane valabil riscul de a nu vedea intregul “tablou” al situatiilor, cu toate datele problemei si de a cadea din lac in put, de a se arunca cu capul inainte, la primul strigat aparent mai credibil de tipul: “Dupa mine!” .

E incomod de acceptat, dar ar trebui sa fie de inteles oricuarui om dotat cu putina refelexivitate si cu o minima intelegere a istoriei, a actiunii structurilor oculte din societate (fie ele servicii secrete sau organizatii “discrete”) si a mersului lumii de astazi, ca la nivelul de perfectiune a controlului societal la care s-a ajuns, pur si simplu NU SE POATE ca “gulerele albe” sa nu tina cont si sa nu prevada din vreme strategii de infilitrare si de deturnare a oricarei forme de opozitie fata de agenda “oficiala”. E cu neputinta sa ne inchipuim ca “opozitia”, “disidenta” si “revoltele” de ordin colectiv, mai ales cand iau o forma foarte explicita, publica, galagioasa, ostentativa si cu impact popular, de succes la mase, cand contin chemarea clara de inregimentare disciplinata, cand se contureaza ideologic si devin niste fenomene de o forta si de o influenta redutabila ar fi lasate sa se nasca si sa se dezvolte liber, de capul lor… Dintotdeauna aceste structuri au apelat la diversiuni. Diavolul insusi este Marele Diversionist al Istoriei. Sa ne imbatam deci cu amagirea ca de aceasta data ne-a uitat si ca nu va mai sti sa ia chipul “binelui”, tocmai acum cand, dupa atata amar de vreme, si el, si fortele omenesti care ii slujesc, au capatat o experienta uriasa, s-au iscusit si s-au rafinat pana la nivele de neimaginat?! Prin urmare, de ce am fi atat de creduli si de naivi in fata oricarei posibile diversiuni, luand de buna, de-a gata, orice “versiune” a realitatii care ni se vantura, “salvator” prin fata ochilor nostri… hamesiti dupa certitudini izbavitoare, dupa dreptate si adevar, dupa libertate, dar si dupa… predarea in fata unei autoritati care sa ne scuteasca sa mai reflectam si singuri?!

Amagirea este foarte mare atunci cand ne centram numai pe abuzurile “oficialilor”, pe propaganda acestora, pe planurile asasine ale elitelor antihristice (mai mult sau mai putin secrete) ale planetei, care, iata, au devenit tot mai agresive, mai ostentative, mai concertate, mai fatise si mai reusinate. Este putin probabil ca totul sa fie intamplator si este foarte primejdios sa te arunci si sa musti momeala de a reactiona spontan, reflex, revoltat si disperat, dupa cum esti provocat sa o faci, si de a te duce rapid dupa aceia care iti ofera, suspect de generos, planuri si trasee de salvare foarte lumesti, care iti reduc anxietatea si iti hranesc dependenta psihologica, care stiu sa-ti vanda iluzia ca esti “pe maini bune”, ca nu mai esti singur si vulnerabil in fata asaltului generalizat si dezlantuit al raului, si ca, impreuna cu toti cei la fel de revoltati ca si tine, sub conducerea unui lider investit cu toata increderea, veti putea chiar rasturna aceasta ordine criminala.

Constatam, de altfel, ca mai toate siteurile principale americane anti-sistem, de la Global Research la Natural News – si acestea sunt doar doar cateva din cele verificate – au intrat in fibrilatie de cand cu revoltele din tarile arabe din Africa, revolte pe care “unii” le doresc a fi provocate si in SUA. Ne aducem aminte si de recentul comentariu al lui Noam Chomsky, un cunoscut intelectual stangist, dar si lider de opinie anti-sistem. Asadar, acum pretutindeni se aplica proverbul: “bate fierul cat e cald” – caci se simte in aer miros de pucioasa – adica se cauta sa nu fie cumva ratat momentul, ca tot se afla pe val spiritul revolutionar.

Atentie insa cand valul acesta este “chemat”, este programat sa vina si la noi, chiar daca, fara doar si poate, el va trebui “turnat” in forme “adaptate” specificului local, deci sa nu ne asteptam la repetitii la indigo ale revoltelor din lumea araba! Este esential sa fim foarte precauti, atenti si treji la tot ce apare astazi, de oriunde ar veni, e esential iarasi sa nu ne credem niciunul dintre noi liberi de inselare si sa ne temem de orice vine sub infatisarea “dreptatii”, a “bunelor intentii”, dar nu cu duhul si cu mijloacele lui Dumnezeu, ale Evangheliei. Sa ne amintim ca asa va lucra si Antihristul, si asa lucreaza si inaintemergatorii sai: nu prin raul explicit, nu punandu-si (la figurat vorbind) coarne si gheare la vedere, ci pozand in personificarea Binelui si a Virtutii.

Sa stam bine, sa stam cu frica, sa luam aminte… Si sa stam in Biserica, mai lipiti decat oricand de Sfintele Taine, de rugaciune, de Liturghie, de slujbe, de duhovnic…

***

– sursa foto –

Newsletter NaturalNews

Intr-o decizie pronuntata ieri, Curtea Suprema a SUA a vandut poporul american, a violat Constitutia si si-a batut joc de conceptul de stat de drept in America prin refuzul de a permite parintilor unui copil care a avut de suferit in urma vaccinarii de a-si exercita dreptul de a-si cauta dreptatea prin intermediul sistemului judiciar.

Cu un vot de 6 la 2, Curtea Suprema a SUA a hotarat ca parintii copiilor ce au suferit de pe urma vaccinarii nu au dreptul de a da in judecata producatorii chiar daca vaccinurile le omoara copiii!

Aceasta hotarare confirma faptul ca producatorii de vaccinuri au imunitate totala in toate procesele din SUA, iar parintii nu se mai pot folosi de sistemul judiciar pentru a cere despagubiri pentru copiii lor care au suferit de pe urma vaccinarii.

In esenta, administratia SUA a legalizat violenta medicala impotriva copiilor. Iata raportul meu complet asupra situatiei:
http://www.naturalnews.com/031453_Supreme_Court_vaccinations.html
Mark Sircus numeste asaltarea copiilor nostri de catre vaccinuri “terorism al Big Pharma”. Iata punctul sau de vedere:
http://www.naturalnews.com/031452_Supreme_Court_vaccines.html
Tot astazi: Intr-o poveste incredibila, tatal unei tinere ce avut de suferit de pe urma vaccinarii – care a avut 150 de episoade de convulsii pe zi – a fost atat de orbit de producatorii de vaccinuri incat spune ca daca ar putea sa dea timpul inapoi, ar face-o din nou!

http://www.naturalnews.com/031469_vaccine_brain_seizures.html
De asemenea, astazi a aparut stirea ca Bill Gates ii mitueste pe jurnalisti si controleaza aparitia stirilor cu banii sai. Puteti spune “povesti pro-vaccin”? http://www.naturalnews.com/031468_journalism_Seattle.html

*


(NaturalNews) Cu un vot de 6-2, Curtea Suprema a SUA a dat o decizie care ii opreste pe parintii copiilor ce au avut de suferit din cauza vaccinarii de la a intenta procese producatorilor de vaccinuri. Parintii Robalee si Russell Bruesewitz din Pittsburgh, si-au vazut copilul sanatos vatamat de un vaccin impotriva difteriei, tetanosului si a tusei convulsive in aprilie 1992. La cateva ore de la administrarea vaccinului, fiica lor Hannah a intrat in convulsii. Astazi ea inca mai sufera de convulsii reziduale.

Parintii au cerut despagubiri mai intai intentand un proces la curtea ce trateaza cazurile referitoare la vaccinare – un sistem pseudo-judiciar special constituit de administratia SUA pentru a da imunitate totala companiilor farmaceutice in timp ce ofera despagubiri parintilor copiilor afectati de vaccinuri ce vor sa renunte la acuzatii. De la infiintarea ei in 1986, curtea a platit 1,9 miliarde de dolari parintilor copiilor afectati de vaccinuri.

Dar in cazul familiei Bruesewitz, cererea lor a fost refuzata. Instanta ce trateaza cazurile referitoare la vaccinare este totusi condusa de administratia SUA, iar administratia nu vrea sa plateasca prea multe despagubiri deoarece ar crea un precedent pentru un caz de vatamare datorata vaccinurilor care ar putea sa coste administratia miliarde (sau chiar mii de miliarde) de dolari in despagubiri neplanificate.

Asa ca cei doi parinti Bruesewitz au decis sa inainteze cererea lor in sistemul judiciar obisnuit, aceasta fiind ultima lor optiune de a cere dreptate pentru raul facut copilului lor de ceea ce poate fi numit doar “un produs defect” (vaccinul).

fam. Bruesewitz

Marea nedreptate a imunitatii de jurisdictie a producatorilor de vaccinuri

Este interesant faptul ca majoritatea oamenilor sunt de acord cu ideea ca atunci cand corporatiile fac produse periculoase care fac rau copiilor sau ii omoara, acestea ar trebui sa fie trase la raspundere. Producatorii de carucioare sau de lapte praf, de exemplu, nu au imunitate de jurisdictie. Nici producatorii de scaune de copii pentru automobile sau de patuturi pentru copii. In toate cazurile, in afara de producatorii de vaccinuri, corporatiile sunt responsabile pentru siguranta produselor lor. Dar ca prin minune, atunci cand vine vorba de vaccinuri, siguranta nu e problema lor pentru ca oricum au raspundere zero.

Reiese ca raspunderea a fost transferata administratiei federale care conduce o instanta de tip “hai sa ne batem joc de justitie” ce trateaza cazurile referitoare la vaccinuri. Acest fapt pune administratia federala in pozitia de a nega validitatea afirmatiilor legitime ca vaccinurile vatama copiii, pentru ca daca ar admite un astfel de lucru, ar rezulta in potentiale despagubiri de mii de miliarde de dolari tuturor parintilor ai caror copii au fost vatamati de vaccinuri.

Ceea ce avem aici, oameni buni, este o adevarata musamalizare de tip “fiti gata, nu stiti nimic, negati adevarul” ce implica Big Guvern si Big Pharma lucrand impreuna in secret. Guvernul da industriei vaccinurilor imunitate totala, iar apoi se iau de mana pentru a nega faptul ca vaccinurile ar cauza vreun rau.

Intre timp, parintiilor li se refuza dreptul constitutional la un proces echitabil! Aceasta este consecinta deciziei de astazi a Curtii Supreme, care a condamnat acum nenumarati copii la convulsii, coma sau moarte cauzate de vaccinuri – chiar in timp ce parintii lor nu vor avea nici un mijloc legal legitim de protesta.

Acesta este motivul pentru care situatia nu e doar o parodie de sanatate publica, dar si o parodie de justitie.

Vaccinurile sunt violenta medicala impotriva copiilor

(…) Nu trebuie sa fii geniu ca sa realizezi ca aceasta imunitate totala inlatura orice grija pentru siguranta al producatorilor de vaccinuri. Neavand nici o raspundere, ce motivatie ar putea sa aiba pentru a imbunatati siguranta produselor lor? Nu au nici o motivatie. Nu este de mirare ca vaccinurile continua sa fie atat de periculoase, fiind produse cu mercur, aluminiu si formaldehida, printre alte ingrediente neurotoxice.

Intreaga situatie este extraordonara. Industria vaccinurilor capata imunitate totala. Guvernul refuza parintilor dreptul lor constitutional la un proces echitabil. Copiii continua sa fie vatamati si omorati de vaccinuri, si totusi parintii nu au nici un mijloc prin care sa isi caute dreptatea.

Lucrul acesta este complet ne-american. Este o violare a constitutiei, o violare a justitiei si, bineinteles, o violare a sanatatii copiilor nostri. Este efectiv un act de terorism medical sponsorizat de stat impotriva parintilor si a copiilor.

Faptul acesta duce la intrebarea: cand parintilor li se refuza un proces echitabil, cand li se incalca drepturile constitutionale, cand li se refuza infatisarea in fata instantei si li se refuza despagubirile pentru raul adus asupra copiilor lor, ce optiuni le mai raman?

Aceia carora li s-a refuzat dreptatea in justitie, o vor cauta in alta parte.

Acesta este momentul in care vor intra fara indoiala in scena actele de violenta. Violenta este ultima optiune disperata a celor carora li s-au inchis toate celelalte optiuni de a li se rezolva problemele pe cale pasnica. Atunci cand instantele, guvernul si corporatiile au conspirat impotriva ta pentru a-ti vatama copii si apoi iti refuza orice mijloc de atac legal, este doar o problema de timp inainte ca vreun parinte al unui copil ce a avut de suferit de pe urma vaccinarii decide sa isi ia soarta in propriile maini prin acte de violenta comise impotriva celor care le-au vatamat copiii.

Sa nu intelegeti ca sustinem astfel de actiuni. NaturalNews a militat in mod consinstent si repetat pentru a nu folosi violenta pentru a rezolva problemele. Dar totusi nu putem nega faptul ca datorita aceastei conspiratii lege/industrie farmaceutica/guvern ce vatama copii in timp ce refuza parintilor orice mijloc de atac legal, este inevitabil ca parintii furiosi, lipsiti de drepturile lor vor ajunge mai devreme sau mai tarziu la un punct de fierbere si vor decide sa caute dreptatea in singurul mod care le-a mai ramas.

De altfel, vaccinurile sunt o forma de violenta medicala impotriva copiilor. Este absurd ca statul sa isi mentina pozitia ca poate sustine un sistem de violenta impotriva copiilor fara a instiga la violenta a forma de reactie. Sursa violentei este, bineinteles, statul insusi, care acum s-a angajat chiar si la deposedarea parintilor de dreptul de a refuza pe motive religioase.

Industria vaccinurilor declara razboi copiilor din America

Acesta este, precum am mentionat anterior, un act de razboi impotriva copiilor din America. Mai devreme sau mai tarziu, orice razboi stimuleaza aparitia unei rezistente. Si astazi, miscarea de rezistenta impotriva vaccinurilor creste rapid, tot mai multi parinti, doctori sau chiar oameni de stiinta alturandu-se in fiecare zi. Fiecare deces al unui copil din cauza vaccinurilor reprezinta sange pe mainile celor care impun vaccinarile si ale guvernului care acum conspira in mod declarat pentru aceasta.

Pot doar sa ma rog ca Dumnezeu sa aibe mila de sufletele celor care impun decesele din cauza vaccinurilor, pentru ca fara indoiala parintii acestor copii mutilati sau decedati nu vor avea. Intr-o vreme in care guvernul conspira activ la vatamarea sau chiar uciderea copiilor vostri printr-un sistem de violenta medicala, parintii nu numai ca au dreptul natural – dar au si datoria – de a lua masuri active de a proteja copiii lor de rau.

Revolta impotriva statului ce sustine vaccinurile

Daca aceasta problema a sustinerii de catre stat a actelor de violenta medicala impotriva copiilor nu poate fi rezolvata in mod constitutional – dreptul garantat la un proces echitabil, in mod trist si inevitabil va fi rezolvat prin acte de revolta populara. Aceasta este lectia ce se invata astazi pretutindeni in lume: in Egipt, Libia, Iran sau chiar Wisconsin.

Atunci cand Poporul este suprimat, cand copiii sunt mutilati de catre stat, cand drepturile lor sunt incalcate de instante si cand simt ca nu mai le ramane nici o optiune, mai devreme sau mai tarziu vor iesi in strada cu bete, pietre sau gloante. Intr-un fel sau altul, ei vor cauta dreptatea care le-a fost refuzata de sistemul corupt, ce opereaza intr-un conspiratie criminala cu industria vaccinurilor.

Ma rog pentru America. Si ma rog pentru victimele industriei vaccinurilor. Ma rog, desi nu indraznesc sa sper, ca aceasta grava injustitie poate fi rezolvata fara o eventuala varsare de sange comisa de cei care au fost adusi la disperare de catre un sistem corupt de violenta medicala impotriva copiilor condus in mod criminal.

Nota: Preluarea acestei traduceri (asa cum s-a mai intamplat) de catre alte siteuri sau publicatii fara insotirea ei de “disclaimer”-ul (avertismentul) nostru introductiv NU are consimtamantul nostru si da dovada relei-credinte a celor care intreprind un astfel de furt.

Legaturi:

***


Categorii

Dezinformari, hoaxuri, diversiuni, manipulari, Era Big Brother, Opinii, analize, Razboiul impotriva familiei / vietii/ copiilor, Razboiul impotriva sanatatii, Traduceri, Vaccinuri / legea vaccinarii obligatorii

Etichete (taguri)

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

43 Commentarii la “Curtea Suprema din SUA decide ca parintii nu mai au dreptul de a da in judecata producatorii de vaccinuri. PRILEJ DE REFLECTIE ASUPRA MEGA-CAPCANEI CARE NI SE INTINDE ASTAZI, PRIN PROVOCAREA DISPERARII SI A REVOLTEI

VEZI COMENTARII MAI VECHI << Pagina 2 / 2 >>

  1. Pingback: OBLIGATIVITATEA VACCINARILOR. Ministerul Sanatatii CONDITIONEAZA intrarea la GRADINITA de CARNETUL DE VACCINARI. Marturia unui parinte despre experienta negativa a “IMUNIZARILOR” si opinia dr. Adrian Cacovean - Recomandari
  2. Pingback: VASILE VOICULESCU (†26 aprilie 1963) despre SUFLETUL FARA IUBIRE. O distopie profetica exceptionala despre LOBOTOMIZAREA LUMII -
  3. Pingback: RAZBOIUL IMPOTRIVA EBOLA. Industria farmaceutica pregateste noi VACCINURI EXPERIMENTALE avand ca pretext “CRIZA PANDEMICA”, SUA trimite … TRUPE MILITARE ca sa combata virusul - Recomandari
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare