RECUNOASTEREA UNIUNII EUROPENE CA STAT DE CATRE ONU: O CHESTIUNE DE TIMP, crede europarlamentarul britanic Daniel Hannan (VIDEO)

26-05-2011 38 secunde Sublinieri

Este doar o chestiune de timp pana cand Uniunea Europeana va cere oficial Natiunilor Unite recunoasterea ca stat. Declaratia sustinuta in plenul Parlamentului European de catre europarlamentarul britanic Daniel Hannan a provocat rumoare pe internet si laicuri si dislaicuri pe retelele sociale.

“UE are deja propriul ei Parlament, propria moneda, presedinte, ministru de Externe, steag, granita, pasaport, permis de conducere. Este doar o chestiune de timp pana cand Uniunea Europeana va cere oficial Natiunilor Unite recunoasterea ca stat. Ceea ce, bineinteles, se intampla chiar acum, din nefericire si cu sprijinul Guvernului meu. … Membri UE trebuie sa fie constienti de ceea ce presupune aceasta recunoastere”, a declarat Hannan, membru al Partidului Conservator din Marea Britanie. El reprezinta grupul european al conservatorilor si reformistilor, al carui secretar-general este.

Hannan a fost dat afara in 2008 din grupul democratilor din Parlamentul European si s-a alaturat ulterior anti-federalistilor, noul grup al euroscepticilor. Este si jurnalist pentru The Daily Telegraph, precum si autorul catorva carti despre reformele democratice.


Categorii

1. DIVERSE, Uniunea Europeana, globalizare, guvernarea europeana (UE)

Etichete (taguri)

, ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

5 Commentarii la “RECUNOASTEREA UNIUNII EUROPENE CA STAT DE CATRE ONU: O CHESTIUNE DE TIMP, crede europarlamentarul britanic Daniel Hannan (VIDEO)

  1. Pingback: Razboi întru Cuvânt » “SCHIMBARI REVOLUTIONARE” PENTRU GUVERNAREA EUROPEANA: propunerea unor taxe si impozite care sa fie platite direct Comisiei Europene
  2. Pingback: Razboi întru Cuvânt » LA VREMURI DE CRIZA VIN IDEILE “MARI”: Ce propune Tony Blair: un presedinte ales pentru Uniunea Europeana! Sau despre strategia euro-constrictor
  3. Pingback: Razboi întru Cuvânt » Adevaratul MARE PERICOL si cursa in care cad inclusiv patriotii sinceri: “SA VINA UN GUVERN EUROPEAN SAU MONDIAL SA NE SCAPE DE BASESCU!…” (video)
  4. Pingback: Nigel Farage: CEI CARE VORBESC DESPRE STATELE UNITE ALE EUROPEI SUNT PLATITI PENTRU ASTA/Deficitul democratic al Uniunii Europene
  5. Pingback: “ADEVARATA FATA A UNIUNII EUROPENE”- [VIDEO - subtitrare in limba romana]. Un film documentar britanic despre istoricul si agenda MEGA-GUVERNULUI de la Bruxelles - Recomandari
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare