VOCEA COMENTATORILOR referitoare la cazul atentatelor de la Oslo: “Aici se dorea a se ajunge!… CRESTINII SUNT VINOVATI” si: “Sa ne intre bine in capetele noastre seci ca APROAPELE ESTE TERORIST”

26-07-2011 2 minute Sublinieri

Miron Stelian Daniel

Submitted on 2011/07/25 at 18:21

Aici se dorea a se ajunge!

Mai intii se delegitimeaza ideea de comunitatate prin impunerea scelerata a comunismului in citeva tari, cu efectele cunoscute. Mai apoi se delegitimeaza ideea de nationalism, prin finantarea de catre industriasii evrei a ascensiunii lui Hitler. Si acesta si-a facut treaba. In acest mod cine va vorbi de prioritatea valorilor comunitatii in fata egoismului individualist va fi etichetat comunist (chiar daca ar vorbi din perspectiva crestina), iar cel care se va raporta la valorile natiei lui si la drepturile istorice ale acesteia va fi etichetat ca nationalist, fascist sau nazist.

Mai apoi trebuia acreditata ideea de terorism, pentru a se impune o noua ordine mondiala. Cum crestinii, chiar eretici fiind unii, nu se prea ocupa cu asta, trebuia sa se dea ideea cuiva. Cum in afara de medievalii hassasini islamici (o secta de citeva zeci de oameni) nimeni nu avea chef de asta, trebuia creat contextul.

Astfel, dupa ce marile puteri (finanta din spatele lor, de fapt) au croit harta Orientului Mijlociu incit arabii sa fie cit mai nemultumiti si slabiti, pentru a li se da exemplul de ce au de facut, Statul Israel a fost infiintat ca urmare a campaniilor teroriste ale nationalistilor israelieni.

Deci s-a dat exemplu de ”terorism bun”, iar apoi (din informatii autorizate Hamas-ul a avut si contributia Mosad-ului la infiintare) s-a altoit ideea la arabi. Acestia, au imbratisat-o cu entuziasm, pentru ca au fost adusi la exasperare intentionat. Dupa ce zeci de ani ”terorismul islamic” a fost legitimat cu succes, acum are loc faza finala: acreditarea, prin osmoza si echivalenta, a terorismului de orice alta factura. Din care principala tinta va fi TERORISMUL CRESTIN.

Si cum ”victoriile” occidentale din Irak si Afganistan au ”demonstrat” ca prin masuri ”specializate”, coercitive, se poate tine in friu terorismul, acelasi principiu se va aplica pentru controlul terorismului crestin.

Tot ce s-a experimentat de la Revolutia Franceza incoace au fost teste pentru acest moment. Toate ingineriile sociale si toate formele de teroare au avut ca scop pregatirea momentului in care va fi legitimata teroarea impotriva ‘teroristilor’ crestini.

Nu de alta dar, “…crestinii sunt vinovati de incendierea Romei…” NU??? :) :) :)

***

utzu

2011/07/25 at 14:12

(…)

(…)

N-aş vrea să se creadă că sunt într-o frenezie expectativă a haosului. E mai puţin important câte atentate vor urma, câte vor fi prezentate ca fiind dejucate de veghea autorităţilor, cât instrumentarea ideologică a acestora. Ca regulă, cele ce ţintesc starea de haos sunt dese (hezbolah), iar cele ce urmăresc fundamentare ideologică sunt mai rare (Unabomber), întrucât nu are timp să se sedimenteze ideologia respectivă în conştiinţa populaţiei. Eu aş “miza” dacă îmi permiteţi acest termen, pe o densitate temporară a acestora, cât să ne intre bine în cap că iubirea aproapelui este o neglijenţă criminală. Acum, cred că cel mai clar indicator al veridicităţii acestor atentate, este caracterul spontan. Sunt sigur că suntem destul de înţelepţi încât să nu considerăm întâmplătoare picarea la Ţanc a unui nou atentat într-un moment de stagnare a dezbaterii publice.

Rămâne de văzut dacă se doreşte preponderent haos sau fundamentarea unei ideologii. Iertaţi-mă!

Legaturi:


Categorii

Cuvantul cititorului, Razboiul impotriva Bisericii/ crestinismului

Etichete (taguri)


Articolul urmator/anterior

Comentarii

19 Commentarii la “VOCEA COMENTATORILOR referitoare la cazul atentatelor de la Oslo: “Aici se dorea a se ajunge!… CRESTINII SUNT VINOVATI” si: “Sa ne intre bine in capetele noastre seci ca APROAPELE ESTE TERORIST”

  1. Intai de toate nu cred ca arianul blond este un psihopat, un psihopat se conduce dupa patimile lui, pe cand arianul terorist se conducea dupa strategii militare. Prima faza care o declansaza este razboiul psihologic, scrie vrute si nevrute pe net, teorii care sa justifice cauza lui nobila si sa creeze confuzie. Se vede ca si acum mass media lucra din greu la analiza teroristului. Modul de operare a asaltului armat este si mai concludent asupra strategiei militare. Intai creaza o diversiune printr-o explozie in centrul capitalei, ca astfel el nestingherit sa poata actiona in liniste, stind ca politia si servicile de urgenta sunt ocupate in zona calamitata.

    Suspect este si viteza cu care a aparut si poza cu arianul mason, deh a vrut baietii sa astupe gura crestinilor care ar fi putut spune ca totul este opera masonilor. Acuma ca au arata ca este si de al lor mai poti sa zici ceva?

    Dupa cate imi amintesc acuma nu demult stimabilul presedinte European, Herman van Rompuy, se pronunta asupra pericolului nationalist, care in viziunea sa poate reprezenta sfarsitul mult iubitei democratii multiculturale Europene. Uite cum actiunea teroristului blond crestin, manson, nationalist si ce o sa mai descopere presa, a venit ca o manusa pe spusele stimabilului prezident. Sa fie Mr. Rompuy un nou profet al zilelor noastre ?

  2. http://www.hotnews.ro/stiri-international-9549704-autoritatile-norvegiene-puteau-preveni-atentatele-teroriste-serviciile-secrete-norvegiene-monitorizau-anders-breivik-inca-din-luna-martie.htm

    Serviciile de informatii norvegiene au esuat in prevenirea celui mai mare act de terorism inregistrat vreodata in Norvegia, mai ales ca atacatorul Anders Behring Breivik cumparase ilegal o cantitate importanta de substante chimice ce puteau fi folosite pentru construirea unei bombe, fapt care l-a adus in atentia serviciilor secrete norvegiene.

    Anders Breivik se afla pe lista de supravegheati a serviciilor secrete inca din luna martie, dupa ce acesta cumparase online o cantitate importanta de substante chimice de la un producator polonez. In ciuda informatiilor detinute, autoritatile norvegiene au decis sa nu ia masuri, considerand informatiile “nerelevante”, potrivit RIA Novosti, care citeaza mai multe surse media.

    http://www.realitatea.net/breivik-va-fi-examinat-de-doi-psihiatri_856401.html

    Doi psihiatri au fost desemnaţi să facă o evaluare a sănătăţii mintale a suspectului pentru atentatele din Norvegia, informează BBC News.

    Anders Behring Breivik a ucis vineri cel puţin 76 de oameni, punând o bombă în apropierea sediului Guvernului şi apoi deschizând focul asupra tinerilor laburişti reuniţi pe o insulă din apropierea capitalei.

    În depoziţiile făcute la poliţie şi la tribunal, suspectul a recunoscut asasinatele, dar nu a pledat vinovat, pentru că nu acceptă să răspundă penal pentru ele. Cu alte cuvinte, el nu crede că trebuie să fie pedepsit pentru ceea ce a făcut. În mintea sa, fapta sa este una bună, este eroică, era necesară. El a spus că scopul nu a fost să ucidă cât mai mulţi oameni, ci să atragă atenţia că trebuie atacată societatea şi structura societăţii.

    Breivik şi-a petrecut ani întregi studiind şi pregătindu-şi atacul. Chiar dacă a declarat că este în legătură cu încă două celule, specialiştii consideră că mai degrabă a acţionat singur. De altfel, şi el mărturisea în manifestul publicat înainte de atacuri că i-a fost greu să se ascundă în toţi aceşti ani de cei mai apropiaţi prieteni, dar a considerat că numai aşa poate reduce la maxim riscurile operaţiunii sale.

    Profesorul Jeremy Coid, specialist în psihiatrie la Universitatea din Londra, spune că e foarte probabil să existe o profundă tulburare mintală în cazul lui Breivik – posibil o psihoză paranoidă sau o tulburare delirantă. E posibil, totodată, să aibă o personalitate narcisistă pronunţată sau chiar o tulburare de personalitate schizoidă.

    Ian Stephen, un specialist în psihologie, spune că documentul de peste 1.500 de pagini elaborat de norvegian este unul dintre cele mai înfricoşătoare documente pe care le-a citit vreodată. “Este scris de un om care este extrem de meticulos în dezvoltarea filosofiei sale şi el a documentat totul, în mod clar şi-a petrecut mult timp citind, făcând cercetări, căutând pe internet, citind cărţi şi şi-a formulat politica sa absolutistă de ură (…)”, a explicat Stephen.

    În cazul oamenilor care suferă de o boală psihică, ei par să se concentreze în totalitate pe credinţele pe care le au.

    Breivik este pe de altă parte o persoană care are acumulată foarte multă mânie şi trebuie descoperită sursa acestei mânii, a explicat Coid.

    Experţii vor încerca, de asemenea, să analizeze cum îşi percepe Breivik identitatea. Unele fotografii îl înfăţişează purtând costume militare sau de francmason. În altele apare ca fiind un tip arătos şi îngrijit. “Arată foarte grandios şi grandoarea este adesea o trăsătură a personalităţii delirante şi paranoide”, spune profesorul Coid, care nu exclude ipoteza unei personalităţi narcisiste. Când un narcisist comite o atrocitate, de obicei se întâmplă când i-a fost rănit psihicul şi vrea să se răzbune.

    Profesorul mai spune că o cheie pentru diagnosticarea lui Breivik sunt relaţiile lui – dacă are relaţii apropiate, de pildă o iubită, dacă în trecut a avut relaţii normale de prietenie şi de când i s-a deteriorat starea mintală. Dacă nu a avut asemenea relaţii, este mai degrabă o persoană care a fost izolată de societate şi este mult mai probabil să aibă o personalitate schizoidă, un individ care funcţionează cu o formă de autism şi care şi-a făcut din ideologia extremei-drepte o obsesie.

    Luni, Breivik a apărut la tribunal senin, calm, având parcă un zâmbet imperceptibil pe faţă. Nu a apărut îmbrăcat în uniformă, cum ceruse, ci într-o cămaşă şi pulover roşii. Ceruse ca audierea să fie publică, pentru a-şi expune, bucurându-se de imensa atenţie mediatică, motivaţiile şi convingerile sale. Audierea a avut loc însă cu uşile închise. Potrivit poliţiei, suspectul s-a declarat, la interogatorii, dispus să facă închisoare pe viaţă. Şi la interogatorii a părut calm şi neafectat de ororile comise.

    În cazul în care se ajunge la concluzia că suferă de o boală psihică, procurorii nu vor accepta aceasta cu uşurinţă aceasta. În general, persoanele bolnave mintal sunt haotice şi lipsite de autocontrol. Or Breivik s-a dovedit extrem de concentrat şi de organizat.

  3. Nationalismul excesiv se numeste filetism si este anti-crestin ortodox.
    Se poate citi in Sfanta Scriptura,cand Duhul Sfant se pogoara peste Sfinti Apostoli neamurile de acolo fiecare aude in limba lui ce propovaduiau Sfintii Apostoli.
    Apoi,pe vremea Sfintilor Apostoli, Bisericile se fac localizate geografic,nu o biserica pentru un neam si alta biserica pentru alt neam,adica sa se fi facut biserica numai pentru neamul grec,numai pentru neamul iudeu, etc.

    Nu e nicio problema ca intr-o biserica sa se slujeasca in mai multe limbi,asa e mai frumos.

    Doar se stie cum inselau dracii pe multi crestini europeni,sa sustina sclavia,sa considere pe cei de rasa neagra urmasii fiului lui Noe de a fost blestemat de tatal sau,ii inselau dracii ca dupa ce ca promovau sclavia altora sa o motiveze si biblic.
    Cei care sustin natiunile pure din punct de vedere etnic nu au nicio sustinere in Noul Testament pentru aceasta,ci au gasit ei nu stiu unde nu stiu ce prin VT.
    Punctul asta de vedere cu natiunile pure e insuflat de draci si e sustinut si de sionisti.
    Apoi nimeni nu a zis sa fie persecutat crestinismul,cei din Norvegia de au murit tocmai pe baza poruncilor lui Dumnezeu Iisus Hristos sustin sa se dea voie palestinienilor sa isi faca stat acolo (in Israel).
    Eu zic ca aceia (Partidul laburist norvegian) au un punct de vedere crestin ortodox,referitor la aceasta problema,iar Breivik este inselat de draci,la punctul sau de vedere.

    Avraam a bine-placut mult lui Dumnezeu si pentru ca era iubitor de straini si asa zice Sfantul Apostol Pavel sa fie si crestini ortodocsi,nu sa sustina “natiunile pure”.
    Ce I G Duca nu a fost asasinat de altii inselati de draci ca acordase azil la cateva sute de mii de evrei in Romania?
    Pe aceia nu ii inselau la fel dracii sa gaseasca nu stiu ce sustinere crestina,zic ei,la ideile acelea dracesti?

    Daca mai cititi pe net o sa vedeti ca aceia (partidul laburist norvegian) sustin sa fie trimise si trupe NATO acolo (in Israel),sa nu mai lase pe aceia de ii inseala draci din Israel ,soldati de neam evreu, sa prigoneasca civili palestinieni.
    Si eu sustin aceasta idee.

    Nu crestini se zice sunt vinovati ci fundamentalismul,care mie mi se pare ca e insuflat de draci.
    Despre “crestini marturisitori”, Sfantul Grigorie Palama,acela era crestin adevarat,cand a discutat cu niste musulmani s-a apucat sa le zica “ereticilor,va duceti in iad,ca nu credeti asa si pe dincolo!musulmanismul trebuie distrus etc etc etc”?
    Daca citesti pe la viata Sfantului Grigorie se vede ca a vorbit cu dansii foarte bland si smerit si nu i-a numit in vreun fel peiorativ.
    A zis despre Preasfanta Treime,dar nu jignindu-i pe ceilalti si ce credeau dansii.
    Sfantul Grigorie Palama marturisea despre Preasfanta Treime prin modul de vorbire de comportare etc.Ca doar si Sfantul Grigorie Palama era crestin marturisitor.

    Unii zic ca Dumnezeu Iisus Hristos a pus mana pe bici sa dea in nu stiu care pacatosi din templu,dar nu pare asa,ci pare ca a luat bici pentru a scoate afara din templul din Ierusalim oile si boii.Pentru ca este smerit fara de sfarsit nu si-a folosit puterea sa ca Dumnezeu ci le-a scos afara ca un simplu om,si cum scoti boul afara de undeva,daca nu vrea sa iasa,altfel decat cu biciul?
    “Şi, făcându-Şi un bici din ştreanguri, i-a scos pe toţi afară din templu, şi oile şi boii, şi schimbătorilor le-a vărsat banii şi le-a răsturnat mesele. ”
    Pe schimbatorii de bani nu zice ca i-a scos afara de din templu,nu pare ca zice asta,ci doar ca le-a rasturnat mesele.

  4. Anders Breivik se afla pe lista de supravegheati a serviciilor secrete inca din luna martie — DAR L-AU SCAPAT PRINTRE DEGETE, chiar asa? nu stiam ca si norvegieni se pricep la chesti romanesti.

    În general, persoanele bolnave mintal sunt haotice şi lipsite de autocontrol. Or Breivik s-a dovedit extrem de concentrat şi de organizat. — EI, ACUMA DACA OMUL A VRUT SA INFIRME TEORIA, CE VRETI SI VOI, 🙂

    … si totusi, socul declansat de Anders Breivik a venit in cel mai bun moment pentru a se justifica o schimbare. Ramane de vazut urmarile posibile si masurile care se vor lua.

  5. “În cazul în care se ajunge la concluzia că suferă de o boală psihică, procurorii nu vor accepta aceasta cu uşurinţă aceasta. În general, persoanele bolnave mintal sunt haotice şi lipsite de autocontrol. Or Breivik s-a dovedit extrem de concentrat şi de organizat.”

    Ia te uita! De cand procurorii se pricep mai bine la bolnavii psihic decat psihiatrii?
    Ramane de vazut daca abordarea cazului va lua, intr-adevar, o turnura mai normala, si daca, in aceste conditii, se va atenua elanul idiot si chiar criminal, al unei mass-media, ideologizata ea insasi, in primul rand, de a-si propaga teoriile “geniale” despre portretul ideologic al noului terorist – fundamentalistul crestin! Teorii scoase cam repede din joben, ca si cum ar fi asteptat “calde”, pregatite pe masa, facaturi care nu sunt altceva decat o parte a propagandei lor anticrestine.
    Ar trebui sa li se dea o replica! Anders Breivik este, de fapt, produsul societatii secularizate, alienate si alienante, a educatiei satanizante oferita de aceasta societate fara Dumnezeu atat prin scoli, cat si prin televiziune, internet si toata mass-media. Iata unde poate duce aceasta!

    Astazi pe CNN a fost prezentat un interviu cu tatal lui Anders Breivik, care se pare ca l-a parasit pe cand avea un an, si care a spus ceva de genul: “mai bine s-ar fi sinucis decat sa omoare atata lume” adaugand ca nu vrea sa aiba nimic de-a face cu el. Iar stirea li s-a parut tuturor ceva extraordinar! Iata un tata dur dar vertical, nu-i asa?! Nimeni nu l-a intrebat pe acest tata daca nu se gandeste ca ar putea avea si el o vina cat de cat, ca baiatul lui a ajuns un dezechilibrat mintal si un scelerat, poate si pentru faptul ca nu a fost langa el ca sa-l cresca, sa-l protejeze, sa-l educe si sa-i ofere dragoste, putin echilibru si un exemplu.

  6. http://www.mediafax.ro/externe/anders-behring-breivik-a-fost-ajutat-de-doua-celule-teroriste-si-consumase-droguri-inainte-de-crime-atacatorul-a-fost-surprins-ca-planul-i-a-reusit-video-8525872

    Conform avocatului, Anders Breivik a fost “puţin surprins” că planul său a reuşit.

    http://www.dcnews.ro/2011/07/europol-va-realiza-un-portret-exact-al-extremismului-de-dreapta-din-europa/

    Organizaţia europeană de cooperare în domeniul poliţiei, EUROPOL, are ambiţia să realizeze un “portret exact şi actualizat al extremismului de dreapta” în Europa, dar în special în nordul continentului, în urma masacrului de vineri din Norvegia, a anunţat marţi organizaţia, citată de AFP.

    “Încercăm să pregătim un portret exact şi actualizat al extremismului de dreapta în Europa, mai ales în Europa de Nord”, a declarat Soren Pedersen, purtătorul de cuvânt al EUROPOL, citat de Mediafax.

    Organizaţia a creat, vineri, un centru operaţional, alcătuit din aproximativ 50 de experţi, din domeniul informaţiilor, anchetatori, specialişti în explozivi şi în terorism, oferind tot sprijinul posibil autorităţilor norvegiene, în urma dublului atac din Norvegia, în care au fost ucise 76 de persoane.

    Ulterior, EUROPOL a făcut apel la forţe de poliţie din diferite ţări europene, între care Scotland Yard, în Marea Britanie, pentru a primi susţinerea experţilor naţionali, care urmează să asiste organizaţia în realizarea portretului extremismului european de dreapta.

    “Este dificil să se spună cât timp va lua, dar este necesar să fie activi o săptămână sau două, alături de EUROPOL”, a precizat Pedersen.

    Norvegianul Anders Behring Breivik, în vârstă de 32 de ani, a recunoscut că este autorul dublului atac, de vineri, în Norvegia, vizând sediul Guvernului şi o şcoală de vară a Partidului Laburist norvegian.

    Breivik a revendicat legături cu extrema dreaptă şi şi-a exprimat, pe Internet, ura faţă de islam şi gândirea antimarxistă.

  7. “Încercăm să pregătim un portret exact şi actualizat al extremismului de dreapta în Europa, mai ales în Europa de Nord”, a declarat Soren Pedersen, purtătorul de cuvânt al EUROPOL, citat de Mediafax”.

    Pai da, asa cum au facut si in Romania anilor cincizeci, pe baza studiilor Scolii de la Frankfurt. O sa faca portretul robot al individului care trebuie reeducat. Si stati calmi, ca va fi cat se poate de generos. Nu se limiteaza ei la minoritatea de psihopati, ci la toata minoritatea de crestini care nu sunt de acord cu teza ca “Dumnezeu e peste tot”. Adica, si la musulmani, si la budisti, si la animisti, si la anglicanii homosexuali, etc. Pana la urma, degenerarea culturii europene trebuia sa produca si un psihopat din asta, ca sa poata incepe valul doi al reeducarii neomarxiste.

  8. Dezaxatii, sau mai bine zis, ca sa-l parafrazez pe mihailt, sufletele pustiite in care s-au salasluit dracii, trag instinctiv la ideologie. Pentru ca vor sa moara mai cu sens, daca oricum cred (simt) ca dupa moarte ii inghite neantul. Pentru ca sunt lipsiti de lumina lui Hristos. “Dezvrajirea” civilizatiei europene, care a dus nu doar la moartea religiilor (prima faza, antebelica) ci si a pseudoreligiilor ideologice (a doua faza, postbelica) cauzeaza extrem de multa suferinta psihica. Ca oamenii nu mai pot sa moara cu un scop, fie el si fals, asa ca teroristii islamici. D-aia s-au si umplut stadioanele de violenta. E un reflex la disparitia motivatiilor ideologice. O descatusare anarhica si tembela a instinctelor, in lipsa unui tel precis. Cazurile cele mai tragice si cele mai sinistre sunt cele cu psihopatii din liceele americane, care-si impusca colegii pe motiv ca aia si-au batut joc de ei pentru ca erau prea slabi sau prea grasi. Ca tot veni vorba de narcisim si de culmile narcisiste ale individualismului modern. Dar va dati seama ca dezaxatul care moare asa sufera enorm din lipsa de sens. Si se pare ca acest Breivik a gasit solutia, mingea fiindu-i ridicata la fileu de teroristii islamici. De fapt e o copie fidela a lor. Omul a inteles ca, dezaxat (gol pe dinauntru) fiind, are de ales intre tipul asasinului din liceul american (fara sens) si tipul teoristului islamic (cu “sens”). Si e primul (sau de fapt al doilea, dupa Unabomber), dintr-o serie care s-ar putea sa se prelungeasca, care opteaza pentru cea de-a doua varianta care-i face viata mai interesanta. In acest caz, narcisistul se delecteaza socand o opinie publica corecta politic pana in maduva oaselor care traduce totul in logica victimizatoare. Care ii compatimeste pe sinucigasi, drogati, homosexuali, dar care ii uraste de moarte pe intoleranti. Mai exact pe intolerantii lor, europeni (care nici nu mai existau pana nu s-a nacut Breivik din paroxismul corectitudinii politice). Existenta intolerantilor nonoccidentali o neaga. Care tolereaza totul, mai putin moartea cu sens. Si vine Breivik si le da peste bot. Na! Uite ce fac eu pe toata ordinea corectitudinii politice! Si tocmai d-aia obtine infinit mai multa atentie mediatica decat ratacitii din campusurile americane. Este primul dintr-o serie care se poate prelungi care nu se razbuna in sistem ci pe sistem. Dar manat tot de ceea ce parintele Seraphim Rose numea nihilismul distrugerii. Tot din dorinta de a vedea sange si oameni ingroziti care se tarasc implorand mila. Intr-o vaianta mai cool! Mai revolutionara! Mai satisfacatoare pentru ego-ul sau! In mod clar, individul acesta vine din subterana lui Dostoievski.

  9. Pingback: Ce mai zic expertii in terorismul ”alb” de extrema dreapta: STATUL AR TREBUI SA INTERVINA DACA INFLUENTA IDEOLOGICA A PARINTILOR AMENINTA BUNASTAREA COPIILOR
  10. foarte bun comentariul domnului Old Believer. la cât mai multe! Doamne, ajută!

  11. Pingback: Cand judecata bunului simt se aplica si realitatilor monstruoase: DESPRE ABERATIA POLITIZARII ATENTATELOR SOCIOPATULUI NORVEGIAN SI LUMEA CELOR CU IDEI FIXE
  12. @mihailt
    Tu zici ca ideea cu natiunile pure este insuflata de draci si sustinuta de sionisti,insa cine sunt care vor sa-i stranga pe toti oamenii laolalta ca “fii ai aceluiasi Dumnezeu”,zicand ca natiunile trebuie sa dispara iar cei care incearca sa le apere in vreun fel sa fie anihilati(suprimati)ferm ?

    “Nu e nicio problema ca intr-o biserica sa se slujeasca in mai multe limbi,asa e mai frumos”.

    Chiar este de folos asta ? Nu cred ca atunci cand se vorbeste de slujirea in Biserica putem sa vorbim de “frumos” sau “mai frumos”,ci de slujirea in Adevar.Eu zic ca lucrile sa ramana asa cum au functionat 2000 de ani,fara nici un fel de inovatie insuflata de duhul inselator al lumii de acum.

  13. Pingback: UPDATE: Suspectul crimelor de la Toulouse, incercuit, se revendica de la Al Qaeda. SOCIOPATUL veacului XXI: egolatru si doritor de faima pe INTERNET - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
  14. Pingback: Cum se explica ATENTATELE TERORISTE ALE SOCIOPATILOR (“lupii singuratici”) intr-o era a SUPRAVEGHERII si a SERVICIILOR SECRETE? - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
  15. Pingback: Prof. Ion Patrulescu (Timisoara, 2008, ultima parte): “ECUMENISMUL ESTE PROIECTIA IN BISERICA A NOII ORDINI MONDIALE SI PREGATIREA INSTALARII LUI ANTIHRIST. Daca nu esti corect politic, nu ti se da voie sa existi!“ -
  16. Pingback: CAZUL DISPARITIEI IULIEI IONESCU – eleva de 15 ani ce ar fi fugit de acasa “la manastire”. BISERICA, DUHOVNICUL SI “SITE-URILE RELIGIOASE” – VINOVATII DE SERVICIU? - Recomandari
  17. Pingback: Un text de acuta actualitate: Toleranta şi “corectitudinea politica”: NOUA MILITIE A GANDIRII (“SPIRITUALA”) SI NOUA REEDUCARE TOTALITARA ANTICRESTINA. Directivele staliniste se aplica la litera astazi. Se intorc anii `50? | Cuvâ
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare