CANONIZAREA PARINTELUI ARSENIE BOCA – campanie declansata oficial la… Radio Trinitas Sibiu

11-01-2012 1 minut Sublinieri

Parintele Arsenie Boca - icoana

[…]

“Darul vă aparține. Sunt rugăciunile voastre. Numai și numai rugăciunile voastre. Miercuri, 11 ianuarie, la ora 13.30 Părintele Arsenie Boca va vorbi în premieră la Radio Trinitas prin voi, prin noi și prin argumentele verbale ale celor ce ne trimit dovezi privind sfințenia sa. În cadrul emisiunii “Biserică și Societate“,- producție a Studioului Radio Trinitas Sibiu, se va declanșa, în premieră, campania canonizării oficiale a Părintelui Arsenie.

Prima emisune va avea ca invitat pe Părintele Petre Vamvulescu și pe toți prietenii Cenaclului Lumină Lină, organizație care pune “cu cărțile pe față“, în mod deschsi și oficial, pe însuși postul de radio al Patriarhiei Române, problema soluționării urgente a canonizării Părintelui Arsenie. Vă așteptăm să ne fiți alături. Trimiteți emailuri, părerile voastre, date, minuni, articole, interviuri și tot ceea ce găsiți și are legătură cu Părintele Arsenie. Nu e ușor, nu e la îndemâna oricui, dar împreună putem reuși. Tocmai de aceea, așteptăm să ne susțineți.

Până acum, s-a vorbit de Părintele Arsenie în fel și chip. Cu entuziasm, cu firesc, cu argumente emoționale și raționale. De acum însă totul devine serios și complex. Vă rugăm să ne scrieți și să ne ajutați!”

Prilej pentru aducere aminte:

Pentru o alunecare a omului de la nume la număr, au să dea seama toți înzestrații lui Dumnezeu, cei cu daruri, cu răspunderi, cu măriri, cu puteri și cu tot felul de haruri

Veți vedea și veți înțelege spurcăciunea peste tot în jurul vostru: la serviciu, în magazine, în instituțiile statului, în conducerea lui și, mai ales, în politică. Din nefericire, ea va intra pe furiș chiar și în sânul Bisericii, murdărind unele suflete de aici. Aproape că oamenii își vor pierde speranța. Doar cei care își vor păstra credința adevărată vor fi salvați și mare va fi atunci Slava lui Dumnezeu peste ei

Cititi si:


Categorii

Pagini Ortodoxe, Parintele Arsenie Boca, Preoti si duhovnici romani

Etichete (taguri)

, , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

83 Commentarii la “CANONIZAREA PARINTELUI ARSENIE BOCA – campanie declansata oficial la… Radio Trinitas Sibiu

VEZI COMENTARII MAI VECHI << Pagina 3 / 3 >>

 1. Slavit sa fie Dumnezeu ! Dragii mei, parerea mea este, sa-L lasam pe Bunul Dumnezeu sa hotarasca cine trebuie canonizat si cine nu trebuie canonizat. Un lucru este cert. Tara noastra n-a avut niciodata un sfant atat de mare ca Parintele Arsenie Boca. Eu il iubesc din toata inima mea.Si stiu sigur ca nu sant singura.Parinte Arsenie, roaga-te pentru noi, pacatosii! AMIN!

 2. Ar fi o simpla formalitate, oficioasa, lumeasca. Parintele Arsenie Boca, un sfant printre sfinti, a fost si este si va fi, mangaierea sufletelor noastre.Am fost la mormantul parintelui Arsenie si tot ce mi am dorit s a indeplinit.

 3. SFANTUL PARINTE ARSENIE BOCA A FACUT MULTE MINUNI ,CHIAR SI DUPA CE S-A MUTAT LA PATRIA DE SUS.M-AM RUGAT DE MULTE ORI PARINTELUI SI NICIODATA NU A INCETAT SA M-A AJUTE.PARINTELE A SPUS CA O SA NE AJUTE MAI MULT CAND VA MERGE LA DOMNUL,DOAR TREBUIE SA NE RUGAM. TREBUIE NEAPARAT SA MERGETI LA MORMANTUL PARINTELUI LA PRISLOP. PARINTELE ESTE UN MARE SFANT SI AR TREBUI CANONIZAT.

 4. ANUL ACESTA AM FOST LA PRISLOP LA MORMANTUL SFANTULUI PARINTE SI INTAMPLATOR AM FOST SI LA CHILIA PARINTELUI(DE LA MANASTIREA BRANCOVEANU MAI SUS 5KM PRIN PADURE,BINEANTELES DRUM ACCESIBIL)A FOST SI BAIETELUL NOSTRU IONUT IN VARSTA DE 6 ANI.TOT DRUMUL PARCA PARINTELE NE CALAUZEA PASII.LA UN MOMENT DAT NU MAI GASEAM INDICATOARE CATRE CHILIE,L-AM INTREBAT PE IONUT PE UNDE SA O LUAM SI NE-A ARATAT DRUMUL BUN SPUNANDU-NE CA PARINTELE I-A ARATAT DRUMUL.AJUNSI LA CHILIE AM PLANS DE BUCURIE SIMTINDU-I PREZENTA SFANTULUI PARINTE.DOAMNE AJUTA

 5. Pingback: INREGISTRAREA AUDIO a emisiunii care deschide campania de canonizare a Parintelui Arsenie Boca. Marturia PARINTELUI PETRU VAMVULESCU (audio) - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
 6. SUNT TOTAL DEACORD CU CANONIZAREA SF PARINTE ARSENIE BOCA . TREBUIE.MAI RAR ASA UN OM , PREOT , DUHOVNIC,DOCTOR DE SUFLETE SI UN AUTENTIC VAZATOR CU DUHUL.DOVADA STAU MULTE MARTURII ALE CELOR CARE L-AU VAZUT , CUNOSCUT ,ASCULTAT SI TOTI CEI PE CARE I-A AJUTAT.PE MINE UNA M-A AJUTAT FOARTE MULT SI MA AJUTA IN CONTINUARE.DECI TREBUIE FACUT ACEST LUCRU.

 7. DOAMNE AJUTA SA SE FACA MAI REPEDE ACEST LUCRU.

 8. De cate ori citesc despre viata si minunile Parintelui Arsenie, sufletul meu se inlacrimeaza de micimea si pacatosenia in care ne traim viata,in comparatie cu viata acestui sfant Arsenie suntem niste viermi care incercam sa iesim la suprafata dar pacatele nu ne lasa si diavolul ne striveste,dar cum putem noi sa iesim la suprafata ,fara ajutorul unor sfinti, care unii chiar au fost contemporani cu noi. Parintele Arsenie a facut si face deja aceste minuni cu noi si trebuie sa-l punem la loc de cinste printre sfintii parinti canonizati.
  Doamne ajuta sa se implineasca voia Domnului!

 9. Fie ca Bunul Dumnezeu să lumineze mintea celor ce cu credinţă dreaptă şi adevarata le-a dat şi înzestrat cu har sa asculte cuvîntul adevărului ce strigă şi se face cunoscut,iată pînă astăzi ca să fie canonizat acest mare duhovnic şi Sfint părintele ieromonah Arsenie Boca.Iată că a sosit vremea să se facă dreptate dreptului în credinţă şi iubitului părinte Arsenie ,dintre care cu bucurie eu nevrednicul de nici un ajutor,şi cel mai păcătos dintre toti,iertare că nu sint vrednic de gîndul care nu mă lasă de cînd am fost la mormîntul sfîntului,umplîndu-mă de o luminată pace pe care nu o simţi aici pe pămînt în veci,dar eu sint nevrednic mulţumindu-I Lui Dumnezeu că mă înumara şi pe mine printre oile sale,iar la înfricoşata judecată sa ne treacă cu gramada cum ne-a promis parintele,de vămile înfricoşaţilor spurcati la lumina cea vie şi vecinica!Amin!binecuvîntati sfinţi părinţi şi Doamne Ajută!

 10. Doamne ajuta!
  M-am intristat si m-am bucurat citind aceste randuri si comentariile! M-am bucurat ca,daca va fi voia Domnului in calentarul Ortodox se va mai adauga un Sfant cu culoare albastra. Faptul ca sunt controverse si atata rea credinta in unele comentarii mi-au intristat inima. Daca va fi voia Domnului Parintele Arsenie va fi canonizat, daca nu, nu. Dar fratilor, sa nu uitam ca ceea ce noi numim canonizare este o recunoastere oficiala a sfinteniei unor oameni, sfintenie care poporul a observat-o dinainte prin minuni,viata sfanta, daruri extraordinare(inalta smerenie, dragostea jertfelnica, blandetea, inainte vderea, stravedera, descernamantul, vindecarea bolilor)ale acestor oamnei, ori sacrificiul pentru credinta Ortodoxa si Dumnezeu(martirii). Nu ni se cade noua a judeca cine este sau nu sfant in Impratia lui Dumnezeu dupa ni se spune in Urmarea lui Hristos:”Multi oamnei se intreaba:<>(Mat.18,1), in vreme ce nu stiu daca ei insisi se vor invrednici a fi numarati printe cei mici. Este lucru mare a putea fi macar cel mai mic in cer, unde toti sunt mari, pentru ca toti se numesc si sunt fiii lui Dumnezeu”. Deasemenea sa nu cautam din vreo cauza personala sa ponegrim numele unor Parinti sau oamnei care s-au aratat plinitori ai poruncior lui Dumnezeu inca din aceasta viata:”Eu cunosc si pe cel dintai si pe cel de pe urma; Eu imbratisez pe toti intru nemarginita mea dragoste.[…] Cine dar uraste pe unul din cei mai mici ai Mei, nu iubeste nici pe cel mai mare, caci si pe cel mare cat si pe cel mic Eu i-am facut. Si cine va micsora vreun sfant, micsoreaza cinstea lui Dumnezeu si a tuturor celor din imparatia cerurilor”(Urmarea lui Hristos-Cap.LVIII: Sa nu judecam ascunsele judecati ale lui Dumnezeu). Deci sa nu mai ne gandim daca Parintele Arsenie trebuie sau nu canonizat sau daca Parintele Iustin, Paritele Visarion, Parintele Cleopa si toti Parintii nostri sau marturisitorii din inchisoare sunt vrednici de a fi numiti oficial Sfinti. Rade diavolu’ de noi!
  In loc sa multumim lui Dumnezeu ca in tara noastra s-au nascut asemenea oamnei noi stam si judecam! Nu se cade unui crestin una ca asta!
  Ma iertati va rog frumos daca prin aceste cuvinte am jignit pe cineva; am facut-o fara intentie!
  Domane pentru rugaciunile Preacuratei Maicii Tale, ale tuturor sfintilor romani stiuti si nestiuti, cu puterea Cinstiei si de viata purtaotarei Cruci, cu rugaciunile tuturor sfintilor si ingerilor pazeste tara aceasta Romania de toti dusmanii vazuti si nevazuti, miluieste pe toti romanii si daruieste pace lumii tale!

 11. Pingback: PARINTELE ARSENIE BOCA IN DUH SI ADEVAR – Straluciri de har din invataturile si minunile Cuviosului de la Prislop, in noi DOCUMENTARE AUDIO si VIDEO realizate de NICOLAE MARGINEANU. Marturiile Maicii Marina de la Man. Bic -
 12. Pingback: PARINTELE ARSENIE BOCA IN DUH SI ADEVAR – Straluciri de har din invataturile si minunile Cuviosului de la Prislop, in noi DOCUMENTARE AUDIO si VIDEO realizate de NICOLAE MARGINEANU. Marturiile Maicii Marina de la Manastirea Bic -
 13. Pingback: PARINTELE ARSENIE BOCA continua sa faca MINUNI SI DE DINCOLO DE MOARTE… -
 14. Pingback: PARINTELE ARSENIE – LUMINA PENTRU NEAMUL SAU, IN INTUNERICUL VREMURILOR VITREGE. Misionar al dreptei-credinte in fata greco-catolicilor: “Intoarceti-va acasa, la ortodoxie, si asa tot neamul prinde putere pentru ziua ce vine” -
 15. Pingback: Parintele Arsenie Boca despre POST, SPOVEDANIE, RUGACIUNEA MAICII DOMNULUI si LUPTA CU DIAVOLUL. Care este CEA MAI MARE MINUNE? -
 16. SUNT DE ACORD SI BUCUROS, CU CANONIZAREA PARINTELUI ARSENIE BOCA!

 17. SUNT DE ACORD SI PARINTELE AR MERITA SA FIE CANONIZAT!!!

 18. Dece numai Canonizarea Pr. Arsenie Boca și nu a tuturor sfinților din temnițelor Comuniste???

 19. Doamne ajuta ne si ne miluieste…….Cred ca este bine chiar foarte ce se intampla ca Marele Parinte al Ardealului……dupa cum a spus de cand era inca in viata de acolo de unde e ne va ajuta mai mult…..si se vede si se simte ca ne ajuta….

 20. “Pentru o alunecare a omului de la nume la număr, au să dea seama toți înzestrații lui Dumnezeu, cei cu daruri, cu răspunderi, cu măriri, cu puteri și cu tot felul de haruri”

  “Veți vedea și veți înțelege spurcăciunea peste tot în jurul vostru: la serviciu, în magazine, în instituțiile statului, în conducerea lui și, mai ales, în politică. Din nefericire, ea va intra pe furiș chiar și în sânul Bisericii, murdărind unele suflete de aici. Aproape că oamenii își vor pierde speranța. Doar cei care își vor păstra credința adevărată vor fi salvați și mare va fi atunci Slava lui Dumnezeu peste ei”

  Astazi vedem implinindu-se aceste profetii.

 21. Ma repet,eu ma rog Parintelui Arsenie ca la cel mai mare Sfant,nu l-am cunoscut, dar am citit

  doar cateva carti,am simtit marea putere de a face bine si ca prin minune am fost la mormantul Parintelui.Doamne Ajuta-i pe cei mari sa-l treaca in calendar,oricum milioane de romani i se roaga Bunului Dumnezeu prin Sfintiii contemporani.Amin!

 22. La mormantul parintelui Arsenie vin zeci de mii de oameni, dar sunt alte sute de mii care nu au cum sau cand sa ajunga din motive financiare, de sanatate, de timp etc.
  Va intrebati CE S-AR INTAMPLA CU ACESTI OAMENI DACA NU AR FI CANONIZAT ?
  Pentru cei care nu-l apreciaza, nici nu au ce pierde daca va fi canonizat, dar pentru noi , cei care am primit momente incredibile de trezvie la Viata in Hristos doar datorita interventiilor parintelui Arsenie de acolo “unde a mai fost”, care am fost adusi din razvratirea trupeasca la cunostiinta nimicniciei de sine intr-un mod atat de delicat cum numai un sfant stie sa ne aplece, ,socotesc ca NECANONIZAREA PARINTELUI ARSENIE DEVINE SIMILARA CU GENOCIDUL, pentru ca se va produce o mare drama in sufletul acestor oameni daca nu vor mai avea voie sa vorbeasca firesc de sfintenia lui ,ca acum, inainte de problema canonizarii .
  O minune primita este atat de intima, atinge coarde atat de sensibile, ca, spusa in gura mare isi pierde din maretie. Iar daca o scrii public fara sa stii cine o va citi si cum te va judeca pe urma, e ca atunci cand esti silit sa arunci margaritarele porcilor daca vrei sa fie recunoscute drept margaritare.
  Deci, DACA NU VRETI SA-L CANONIZATI, NU MAI RIDICATI PROBLEMA CANONIZARII PARINTELUI, CA SA NU SFASIATI IN NOI PE CINE AVEM MAI DRAG ! SA NE MAI PUTEM POVESTI UNUL ALTUIA, SPRE INTARIRE, MINUNILE LUI CARE ESTOMPEAZA CRIZA ACESTEI VIETI SI ASA DESTUL DE AMARE ! ORICUM, ODATA CU NECANONIZAREA PARINTELUI, ROMANIA VA RAMANE IN DOLIU PANA LA VENIREA A DOUA A LUI HRISTOS,CACI ALT INAINTEMERGATOR NU VOM MAI PRIMI.

Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Stirile zilei

Carti

Documentare