IPS Pimen pune capat “BOBOTEZEI ECUMENISTE” de la Siret (VIDEO)

12-01-2012 39 secunde Sublinieri

În orasul Siret din județul Suceava de mulți ani slujba de sfințire a Aghasmei Mari din ziua Bobotezei s-a săvârșit împreună cu clerici romano-catolici și greco-catolici! Acest lucru a contrariat și îngrijorat pe mulți credincioși din oraș și a mâhnit pe preoții din împrejurimi.

Anul acesta, răspunzând plângerilor aduse de mireni din orașul Siret și de preoți ortodocși din orașele invecinate, Înaltpreasfinția Sa Părintele Pimen, Arhiepiscopul Sucevei și Rădăuților a participat în persoană la slujba de sfințire a Agheasmei Mari din Siret, punând astfel capăt unui întreg șir de greșeli grave în slujirea de credință a preoților ortodocși ai locului.

Salutăm răspunsul Înaltpreasfinției Sale, Părintele Pimen ce nu a lăsat fără răspuns plângerea fiilor de credință cât și a mirenilor și preoților ortodocși care au luat atitudine în această privință.

Iată că se poate! Slavă Domnului! […]


Categorii

Ecumenism, Erezii, secte, rataciri, sminteli, inselari, scandaluri..., IPS Pimen, Video

Etichete (taguri)

, , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

7 Commentarii la “IPS Pimen pune capat “BOBOTEZEI ECUMENISTE” de la Siret (VIDEO)

  1. Slavă Domnului!

  2. Dumnezeu sa-l rasplateasca!

  3. Adevarat Ierarh ! Dumnezeu sa-i rasplateasca !

  4. Vrednic, este!

  5. O rezolvare delicata si corecta a problemei.

  6. UN ADEVARAT IERARH! dar cel care a permis aceste lucruri pana acum ? sub indrumarea cui s-au savarsit?

  7. Sa-i dea Dumnezeu sanateate si s a il luminze in continuare , dar mai ales sa aiba curaj . Clar , acum e pe lista neagra a masonilor a ziaristilor si pe toate ecranele tv.ro
    Dar asta nu inseamna cá de frica ciorilor nu mai semánám cínepá

Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare