PLUMB-UL AVORTULUI SI AL PROSTIEI AGRESIVE. Sefa Organizatiei Femeilor PSD o ataca pe Claudia Boghicevici, propusa la Ministerul Muncii, pentru optiunile ANTI-AVORT

8-02-2012 2 minute Sublinieri

Rovana Plumb

Preşedinta Organizaţiei de femei a PSD, Rovana Plumb, îl întreabă pe Mihai Răzvan Ungureanu dacă este la curent cu opţiunile anti-avort ale Claudiei Boghicevici, propusă la Muncă, şi dacă îi împărtăşeste opinia că trebuie o intensă campanie împotriva acestui fenomen. Potrivit unui comunicat al PSD, Boghicevici ar fi afirmat: “Un aspect des ignorat, în primul râ nd de societate, dar care va avea consecinţe dezastruoase pentru populaţia Româ niei, este problema avortului. … Noi ne dorim să ne implicăm în rândul societăţii şi să ducem o puternică campanie antiavort. Se va dedica toata atenţia şi efortul pentru a obţine rezultate cât mai bune, acestei campanii deja alăturandu-i-se biserici, medici, psihologi, profesori, societatea civilă, iar împreună vor marşa împotriva acestui fenomen devastator”.

“Nu dorim să intrăm în polemici indirecte cu doamna Boghicevici pe marginea unei opţiuni puternic condamnate de specialişti. Vrem doar să atragem atenţia domnului Ungureanu că este dator să le respecte cel puţin pe milioanele de femei din România traumatizate în perioada comunistă, când interdicţia avortului a produs cicatrici psihice adânci şi multă suferinţă – o suferinţă pe care o credeam încheiată odată cu acea epoca. Nominalizarea doamnei Boghicevici ca ministru al Muncii se poate dovedi un ecou al epocii comuniste şi al primitivismului în domeniul tratării femeii“, avertizează Plumb.

Totodatăm, ea informează că OFSD se opune faţă de desemnarea ca ministru al Muncii “a unei persoane ce doreşte interzicerea avortului şi ar avea astfel posibilitatea să impună sau să promoveze o astfel de politică, prin intermediul deciziei guvernamentale şi fondurilor publice”.

Preocuparea noastră în domeniul social este cât se poate de reala, de aceea până în prezent multe probleme au fost deja rezolvate. Dorinţa noastră este să continuăm să facem performanţă, dar mai ales ne dorim ca oamenii să simtă preocuparea noastră şi mai ales să simtă efectele muncii noastre.

Un aspect des ignorat, în primul rând de societate, dar care va avea consecinţe dezastruoase pentru populaţia României, este problema avortului. Mereu a fost considerat a fi un subiect tabu şi din aceste motive s-au evitat discuţiile despre avort. De aici şi lipsa de conştientizare la nivel public a consecinţelor acestuia.

Noi ne dorim să ne implicăm în rândul societăţii şi să ducem o puternică campanie antiavort, de aici s-a născut proiectul ‘Preţuieşte Viaţa!’, un proiect destinat societăţii civile, elevilor,studenţilor şi tuturor celor care au deschiderea de a ne asculta şi a înţelege consecinţele acestui act.

‘Domeniul social nu se limitează doar la problemele concrete şi pragmatice. Consider că avem obligaţia de a ne implica în acest proiect care e de natură să ne facă mai buni, pentru că viitorul fără copii nu există. Invităm pe toţi cei interesaţi să se alăture acestui proiect, în primul rând pentru viitorul nostru, nicidecum pentru imagine’, a declarat deputatul arădean Claudia Boghicevici, iniţiatorul proiectului ‘Preţuieşte Viaţa’.

Pentru toţi cei care doriţi să vă implicaţi în acest proiect sau să aflaţi informaţii despre programul nostru, ne puteţi contacta la adresa de e-mail pretuiesteviata18@yahoo.com,sau pe facebook ‘Pretuieste Viata’.

Nota noastra:

Claudia Boghievici mai este cunoscuta si pentru un proiect prin care Biserica putea dezvolta parteneriate civile cu statul, care, fara sa fie total inocent, a fost atacat de aceeasi tagma a stangistilor isterici (de aceasta data stangisti “pe bune”, adica cei cu adevarat nocivi, cei care au optiuni ETICE de gen pro-avort, anti-biserica, ASUR-isti si RemusCerneni, etc., nu cei care vor pastrarea statului social sau incetarea privatizarilor).

Prea putini s-au sesizat insa, din cauza cetii de pe mintea lor anti-biserica si anti-viata, de faptul ca problema reala este deschiderea finantelor publice catre ONG-uri. Tot un fel de privatizare a serviciilor sociale!


Categorii

1. DIVERSE, Razboiul impotriva familiei / vietii/ copiilor, Razboiul impotriva Romaniei

Etichete (taguri)

, , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

8 Commentarii la “PLUMB-UL AVORTULUI SI AL PROSTIEI AGRESIVE. Sefa Organizatiei Femeilor PSD o ataca pe Claudia Boghicevici, propusa la Ministerul Muncii, pentru optiunile ANTI-AVORT

  1. Pregatim o replica. Stay tuned.

  2. Impotriva avortului si impotriva Rovanei plumb,care este o cucoana rasfatata pe bani publici si o depravata. Pro Claudia Boghicevici!

  3. @Magda:

    Lasati, nu e nevoie de postacime pedelista pe aici. 🙂 Si nu pro – Clauda, ci pro-viata! Cat despre rasfatatii pe banii publici, acestia sunt, chiar de ieri, la guvernare, ca si alaltaieri…

  4. @ Magda:

    … si impotriva contraceptiei, pe care, apropo, o promoveaza Dna ministru a muncii adusa de Dl. Falca!

  5. De aceea ne pedepseste Dumnezeu, vorba parintelui Ioanichie Balan, si din cauza avorturilor.
    Nu putem sa fim de acord cu madam Plumb, sa savarsim crima.
    Sa se interzica avortul, sunt pentru.

  6. Pingback: Primul test picat de Ponta: IULIAN IANCU NU A FOST NUMIT LA ENERGIE in noul guvern USL. Nici LIVIU VOINEA sau DANIEL DAIANU. In schimb, avem Rus, Georgescu, Orban si Cepoi: oameni eterni ai sistemului transpartinic - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
  7. DECLARAŢIA POLITICÃ A SENATORULUI ION MOISIN
    DIN SENAT ÎN 2 FEBRUARIE 1998, CU PRIVIRE LA PRINCIPIILE
    PROIECTULUI LEGII ANTIAVORT (PE CARE L-A DEPUS).
    „Domnule preşedinte,
    Doamnelor şi domnilor,
    Această declaraţie o fac în nume personal.
    Întrucât la discutarea prealabilă a proiectului de lege antiavort în comisia de specialitate a Senatului României şi în materialele din mass-media apărute pe această temă s-au manifestat puncte de vedere opuse, unele vădind ignoranţa, socotesc necesară expunerea în faţa Senatului şi, totodată, a opiniei publice a principiilor pe care se bazează proiectul legii antiavort, aşa cum se desprind ele din poziţia întregii Biserici creştine şi, în special, a Bisericii Ortodoxe Române şi a cercetărilor medicale actuale cu privire la fătul uman imediat după concepere.
    1. Medicina modernă afirmă că omul este om din clipa concepţiei.
    2. Teologia afirmă că fătul primeşte suflet creat de Dumnezeu din momentul conceperii.
    3. Avortul este o crimă trupească, deoarece ia viaţa trupească a unui om.
    4. Avortul este o crimă sufletească, deoarece fătul nu mai poate fi botezat după ce este ucis şi astfel sufletul său este lipsit pentru veşnicie de viaţa supranaturală cerească, adică de fericirea supranaturală eternă.
    5. Un medic ginecolog care face avorturi, femeile care fac avort, personalul medical auxiliar care cooperează la actul avortului săvârşesc la fiecare avort o dublă crimă: una trupească şi una sufletească – păcat de moarte.
    6. Legislatorii care votează legi de liberalizare a avortului, politicienii care susţin asemenea legi, soţul femeii care se învoieşte la avort, ziariştii care apără avortul şi toţi susţinătorii din rândul publicului ai avortului se fac responsabili în conştiinţă, în faţa lui Dumnezeu, de favorizarea unui
    păcat grav.
    7. Atât teologia, cât ăi medicina actuală susţin că fătul, din momentul conceperii, este o persoană umană, deosebită de persoana mamei, deci mama nu are drept de decizie asupra vieţii fătului, pentru că nimeni nu are drept de decizie asupra vieţii altuia şi nici chiar asupra propriei vieţi,
    decât Creatorul, adică Dumnezeu.
    8. Avortul încalcă atât art. 22 din Constituţia României, care garantează dreptul la viaţă al persoanei umane, cât şi convenţiile internaţionale privitoare la drepturile copilului care prevăd expres dreptul său la viaţă.
    9. Expunerea de motive la proiectul de lege antiavort subliniază datoria statului de a susţine mamele pentru încurajarea naşterilor, cu un concediu de naştere extins la 3 ani pentru fiecare copil, în cadrul căruia salariul să se acorde integral, cu un salariu matern pentru femei acordat până când ultimul copil ajunge la vârsta de 18 ani, într-un cuantum proporţional cu numărul de copii născuţi şi crescuţi, urmat apoi de o pensie maternă pentru restul vieţii mamei, proporţional cu numărul de copii născuţi şi crescuţi.
    10. Statul are datoria de a educa populaţia nu în spiritul evitării naşterilor, ci în spiritul încurajării naşterilor.
    Problema de bază a poporului român este evitarea dispariţiei biologice, care în ultimii ani a devenit deja o realitate incipientă, pentru că, deja, mor mai mulţi decât se nasc. În caz contrar, un asemenea stat şi un asemenea regim, care promovează avortul în locul întăririi familiei prin naşterea de copii lucrează direct împotriva interesului fundamental al poporului român, abdicând de la misiunea asumată în cel mai înalt aspect al ei.
    Într-o pastorala specială, către clerul şi credincioşii din Patriarhia Română, citită în toate bisericile ortodoxe din România, datată iunie 1997 şi semnată de Prea Fericitul Patriarh Teoctist, Sfântul Sinod atenţionează forurile legiuitoare, cerându-le să stopeze aceste crime la scară naţională, prin revizuirea reglementărilor care au liberalizat avortul.
    Vă mulţumesc. (Aplauze).”
    (Declaraţie reprodusă după documentul original. Tipărită în „Monitorul Oficial al României”,
    anul IX, nr. 10, partea a II-a, Joi, 19 februarie 1998, p. 13-14).

  8. Pingback: update – [VIDEO] – REVOLTA la PUNGESTI (Vaslui): satenii se opun angajatilor CHEVRON care vor sa instaleze PRIMA SONDA DE EXPLORARE/ Protopopul Vasile Lăiu: DE ZIUA MOLDOVEI S-A INFIPT UN CUTIT IN INIMA MOLDOVENILOR! - Recomandari
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare