SAPTAMANA SODOMEI IN ROMANIA: Homosexualii ii invita pe politicieni sa marsaluiasca impreuna la “marsul diversitatii” de sambata. Masinaria propagandei pro-gay duduie: SE CERE REEDUCAREA TINERILOR CARE SUNT PREA HOMOFOBI SI ANTISEMITI SI PREA MARCATI DE TRADITIONALISM SI RELIGIE

31-05-2011 6 minute Sublinieri

Vor ajunge oare activistii gay sa batjocoreasca simboluri religioase cum au facut-o la Tel Aviv?

Minoritatile sexuale i-au invitat şi pe politicieni la marşul diversităţii. Motivul? Politicienii trebuie să le apere drepturile, spun ei. Iar marşul de sâmbătă viitoare are toate şansele să iasă din nou cu scântei. Noua Dreapta anunţă deja un protest şi le cere celor cu preferinţe sexuale diferite să nu se manifeste public.

Una din trei persoane nu acceptă să stea în preajma unui homosexual. Toleranţa faţă de gay, lesbiene, transexuali este în continuare scăzută, arată cel mai recent studiu. Iar, minorităţile sexuale se tem din ce în ce mai tare. Dovadă numărul mic de participanţi, de la an la an, la marşul diversităţii.

Studiile arată că, mai mult de jumătate dintre tinerii din România nu agreează ideea de a avea un prieten gay. Marşul diversităţii a atras până acum, în fiecare an, incidente. La a treia ediţie, zeci de persoane au ajuns la spital în urma altercaţiilor dintre Noua Dreaptă şi reprezentanţii minorităţilor sexuale.

În replică la marşul diversităţii, cei de la Noua Dreaptă vor organiza, sâmbătă un marş al normalităţii. Marşul homosexualilor se va desfăşura sâmbătă pe traseul Bulevardul Unirii, Piaţa Constituţiei până în Parcul Izvor.

Propaganda pro-gay la emisiunea IN PREMIERA

[Vezi filmul, sters de pe youtube, la: http://inpremiera.antena3.ro/reportaje/via-a-sub-curcubeu-45.html]

Remarcam cum, anul acesta, masinaria de propaganda pro-sodomie a schimbat subtil abordarea. Probabil datorita faptului ca sunt speriati ca de la an la an apar din ce in ce mai putini participanti la aceste marsuri la umbra curcubeului, in timp ce, de partea cealalta, marsurile normalitatii strang tot mai multi romani, care, si in cadrul sondajelor isi declara “intoleranta” si preocuparea legata de astfel de deviatii de comportament psihic si sexual (asa cum este cazul cu homosexualitatea).

Asa incat, anul acesta avem surpriza sa descoperim ca ni se prezinta povesti emotionante, in al caror ambalaj sentimentalist este strecurata si referirea la credinta, la Biserica, la Dumnezeu. Cum o fi  posibil asa ceva? A ajuns  oare Dumnezeu sa slujeasca pacatului? Este un abuz al crestinismului, un tertip descris foarte bine de Parintele Savatie Bastovoi in cartea sa Diavolul este politic corect in capitolul care contine convorbirea dintre masonul batran si episcopul pensionat:

– Cînd ai citit ultima dată Biblia, Preasfinţite?
– Ce întrebare-i asta? O citesc des… Chiar ieri am citit… Citesc…
– Am citit-o şi eu. Recunosc că nu am înţeles mare lucru. Dar am reţinut cîteva momente care m-au marcat. Ţi-aduci aminte scena ispitirii lui Iisus?
– Sigur, cum să nu?
– Şi cu ce L-a ispitit Diavolul pe Iisus?
– Cum cu ce? Cu pîine… Cu bogăţii… Cu slava deşartă…
– N-ai înţeles nimic, Preasfinţite!
– Atunci spune tu…
– Cu Biblia, Preasfinţite! Cu Biblia! Cum şi-a început Diavolul ispitirea?
– „Scris este”…
– Şi cum i-a răspuns Hristos?
– Tot cu replici din Scriptură… Bine-nţeles…, se dumiri episcopul, surprins că nu s-a gîndit pînă atunci la asta.
– Asta nu aţi priceput voi, dar am înţeles o noi! De pildă, ce a însemnat pentru biserică legalizarea căsătoriilor homosexuale? Ştii prea bine. Dar nu aţi replicat niciodată, chiar dacă toată Biblia e împotrivă! A fost destul să vă arătăm locul în care scrie „nu judeca şi nu vei fi judecat” sau „Dumnezeu este dragoste”, ca voi să vă lăsaţi convinşi că aveţi Biblia de partea voastră. Deşi şi voi, şi noi ştiam prea bine că totul este o minciună. Că nu este decît un joc al Diavolului! Un joc pe care l-aţi acceptat şi din care nu v-aţi mai putut retrage… Vă rătăciţi, neştiind Scripturile, Preasfinţite! Sper că şi această replică îţi e cunoscută?
– Lasă asta…
– E replica lui Hristos! Şi cui a fost dată? Tocmai cărturarilor şi fariseilor! Celor care citeau Scriptura zilnic, ca şi tine! Dar nu înţelegeau nimic din ea… Diavolul, Preasfinţite, a înţeles Scriptura şi a folosit-o împotriva voastră! (…)

Este imbucurator, in acest sens, ca Mitropolia Iasilor a avut o reactie ferma, acum ceva timp, in privinta scandalului afiselor revoltatoare cu bebelusul “homosexual”. Avand in vedere ca Marsul Gay are loc in Bucuresti, de aceasta data este necesara o reactie din partea Patriarhiei (sau, altfel, a Arhiepiscopiei Bucurestilor) care sa condamne ferm astfel de manifestari, si nu, asa cum a fost cazul acum cativa ani,  a celor care protesteaza fata de aceste marsuri – ce promoveaza nefirescul si lovesc in familie.

Masinarie care – iacata – se vaieta, mai nou, prin gura reprezentantilor sai, cum ca in Romania nu exista educatie si civilizatie precum in Vestul “civilizat”,  “tolerant”… pana si in maduva oaselor. [Ca o paranteza: stiti cati membrii are societatea ACCEPT? 30! Cati “simpatizanti”? 200! Cam tot atatia cat se aduna si pe la “paradele” cu pricina. Daca ne raportam la populatia Romaniei de aproximativ 20 de milioane, atunci cu greu ii putem spune pana si minoritate.]

Revenind, pe cale de consecinta, acestia spun ca este nevoie de cursuri de formare in ceea ce priveste drepturile omului si, desigur, educatie sexuala. Nu numai ca vor sa fie “acceptati” ca oameni sanatosi cand sunt bolnavi, dar mai vor si sa ne educe cum ca noi, ceilalti, suntem  intoleranti si lipsiti de iubire. Si pana la urma, nici nu se inseala, asa suntem, dar fata de pacat, nu fata de pacatos. Oare ei vor putea intelege aceasta? O vor putea accepta?
Mira-ne-am. Nu e pe agenda.

De teama reacţiilor celor din jur, multe persoane care formează cupluri gay preferă să-şi consume relaţiile mai mult în spatele uşilor închise. Cuplurile homosexuale, dar şi persoanele bisexuale se lovesc şi acum de prejudecăţi. Studiile arată că, dacă ar afla că o rudă e gay, jumătate dintre români ar ţine secret.

Astăzi începe Săptămâna Diversităţii, în care românii sunt invitaţi să afle mai multe despre oamenii LGBT (colectivitatea lesbiană, gay, bisexuală şi transsexuală). Mulţi dintre cei care fac parte din această comunitate se confruntă cu probleme legate de discriminare. Cătălin şi Marcian (numele sunt fictive pentru că persoanele în cauză nu vor să se expună) simt zi de zi ce înseamnă să fii „diferit”.( …)

sondaj: fara homosexualitate in Romania

Prea puţină toleranţă

Fenomenul discriminării e des şi foarte des întâlnit în România, cred peste 60% din conaţionali, iar 61% din ei sunt de părere că homosexualii sunt discriminaţi într-o mare şi foarte mare măsură, arată un studiu realizat, în noiembrie 2010, de Consiliul Naţional al Discriminării. Aceeaşi cercetare indică, de asemenea, că 65% din români ar ţine secret dacă ar afla că un membru al familiei e gay. Studiul mai arată şi că 50% din români nu s-ar simţi confortabil cu un coleg de muncă homosexual, iar 56% n-ar fi dispuşi să ia masa cu o astfel de persoană.

Minciuni deliberate

O altă cercetare, realizată de Fundaţia SOROS România, tot în 2010, relevă faptul că tinerii români sunt extrem de intoleranţi, o proporţie însemnată dintre ei putând fi caracterizaţi drept xenofobi şi antisemiţi, potrivit autorilor studiului. Trei sferturi dintre elevi n-ar dori să aibă ca vecini persoane de altă orientare sexuală, iar regiunea care se declară cel mai aprig împotriva homosexualilor este Moldova.

Aceste rezultate nu sunt întâmplătoare; se încadrează într-un complex de valori mai larg, a cărui interpretare ne arată că tinerii români sunt departe de ceea ce ar trebui să fie un cetăţean, spune Claudiu Tufiş, autor al studiului şi cercetător la Institutul de Cercetare a Calităţii Vieţii.

Dacă aceste cifre ar rezulta în Germania, ţara şi-ar pune serioase probleme de conştiinţă. S-ar căuta sistematic să se înţeleagă ce trebuie schimbat pentru dregerea acestei scăpări ruşinoase de civilizaţie, e de părere Florin Buhuceanu, activist pentru drepturi sexuale şi membru al organizaţiei Accept. În România, spune el, nimeni nu pare să se sinchisească de faptul că suntem o ţară a Uniunii Europene în care există un nivel ridicat de homofobie. Aceste cifre îngrijorătoare şi mai ales lipsa de politici publice care să remedieze cumva problema îi determină pe membrii minorităţilor sexuale să recurgă la „invizibilitate”.

Acest lucru duce la o proastă reprezentare a acestor minorităţi, lasă loc minciunii deliberate, falsurilor induse educaţional. Fiecare dintre noi ne expunem în grade diferite faţă de cei apropiaţi şi, uneori, faţă de colegi, familie şi cercuri mai largi“, afirmă Buhuceanu. E o negociere continuă la care e constant somată orice persoană LGBT. Unii reuşesc mai bine, alţii preferă camuflajul pentru a-şi proteja viaţa privată“, adaugă acesta.

Generaţia care se va afirma public

În ceea ce priveşte acceptarea minorităţilor sexuale, situaţia se schimbă foarte încet, iar pentru o accelerare a ritmului ar trebui ca oamenii să fie conştienţi de gradul prea mare de intoleranţă pe care îl au, spune Irina Niţă, director executiv al Accept, asociaţia care organizează, din 2004, evenimente pentru promovarea diversităţii şi Marşul GayFest.

Sociologul Claudiu Tufiş crede că ritmul nu trebuie să ne mire, câtă vreme suntem într-o societate puternic tradiţională şi religioasă. Potrivit lui, a arăta cu degetul către alţii, mai puţin toleranţi ca noi, pentru a ne justifica propriile lipsuri, nu e o abordare constructivă.Singurul termen de comparaţie acceptabil e idealul cetăţeanului tolerant, care îşi respectă aproapele, indiferent de cât de diferit e sau pare să fie“, spune Claudiu Tufiş.Orice ţară care se ia în serios gândeşte politici educaţionale publice care să ducă la o mai bună înţelegere a diversităţii etnice, culturale, religioase şi sexuale, care dă forţa şi farmecul unei democraţii relaxate“, susţine Florin Buhuceanu.

Potrivit acestuia, la noi lipsesc cu desăvârşire educaţia cetăţenească, drepturile omului şi educaţia sexuală. Dar, adaugă tot Buhuceanu, generaţia gay a celor de 20-30 de ani se va afirma public şi profesional fără complexe, iar vizibilitatea lor va schimba inevitabil societatea şi „va duce la mai puţine crispări”.

Irina Niţă, de la Accept, este de părere că lucrurile ar merge mai bine dacă politicienii şi-ar aminti că şi minorităţile sexuale fac parte din populaţia ţării şi dacă ar accepta să participe la evenimentele din Săptămâna Diversităţii. Deocamdată însă, doar politicienii străini susţin public manifestările, iar singura dintre instituţiile pe care se pot baza persoanele LGBT este, potrivit Irinei Niţă, Consiliul Naţional al Discriminării. Accept are 30 de membri şi 200 de simpatizanţi. Tot 200 e şi media participanţilor la Marşul Gay, mult mai mică decât numărul românilor LGBT, arată specialiştii.

 

Peste 30 de persoane, inclusiv cetateni straini, au fost arestate sambata la Moscova in timpul confruntarilor dintre activistii pentru drepturile homosexualilor si nationalisti rusi, in timpul unei noi incercari de a organiza o parada gay in centrul capitalei Rusiei, transmite Reuters. Acesta este cel de-al saselea an consecutiv in care homosexualii nu reusesc sa organizeze un mars in capitala rusa.

Activistii homosexuali au sperat ca noul primar al Moscovei, Sergei Sobyinin, va permite desfasurarea paradei, dupa ce, ani de zile, autoritatile au refuzat sa aprobe marsul lor. Homosexualii intentionau sa depuna flori la Monumentul Soldatului Necunoscut. Activistii gay care s-au strans langa zidul Kremlinului au fost atacati de grupuri de extrema dreapta si ultra-ortodocsi rusi. Politistii au intervenit imediat. O alta adunare a activistilor gay, desfasurata in apropiere de sediul guvernului, a fost risipita de fortele de securitate dupa circa 20 de minute.

Agentiile de presa ruse au scris ca peste 30 de persoane au fost arestate, inclusiv doi activisti americani, care au amenintat ca vor face plangere la Consiliul Europei sa deposedeze Rusia de drepturile de vot in cadrul organizatiei din cauza violentelor impotriva homosexualilor. Homosexualitatea a fost decriminalizata in Rusia in 1993, insa prejudecatile impotriva persoanelor gay ii forteza pe acestia sa nu se expuna public la Moscova.

In octombrie 2010, Curtea Europeana pentru Drepturile Omului a amendat Rusia pentru ca a interzis paradele homosexualilor in Moscova, o decizie considerata “istorica” de activistii gay.

 


Categorii

Razboiul impotriva familiei / vietii/ copiilor

Etichete (taguri)

, , , , , , , , , , , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

27 Commentarii la “SAPTAMANA SODOMEI IN ROMANIA: Homosexualii ii invita pe politicieni sa marsaluiasca impreuna la “marsul diversitatii” de sambata. Masinaria propagandei pro-gay duduie: SE CERE REEDUCAREA TINERILOR CARE SUNT PREA HOMOFOBI SI ANTISEMITI SI PREA MARCATI DE TRADITIONALISM SI RELIGIE

  1. “Trei sferturi dintre elevi nu doresc sa aibe vecini persoane de alta orientare sexuala”. Extraordinar! Gandul ma duce la “Pecetea Darului Sfantului Duh” de la Botez.

    ACCEPT are 30 de membri si circa 200 de simpatizanti. Sunt putini, dar cate legiuni de diavoli or fi acolo? S-au mutat toti din pustie in cetate…

    “Minoritatile sexuale se tem din ce in ce mai tare” – De Dumnezeu nu se tem?

  2. “Orice ţară care se ia în serios gândeşte politici educaţionale publice care să ducă la o mai bună înţelegere a diversităţii etnice, culturale, religioase şi sexuale, care dă forţa şi farmecul unei democraţii relaxate“, susţine Florin Buhuceanu.

    Sa nu ne mangaiem si nici sa ne amagim la gandul ca sunt putini cei ce tolereaza sodomia la noi! Cei care orchestreaza lucrurile sunt de o perseverenta diabolica. Pregatiti-va! Vor face tot ce au facut in Occidentul european, SUA (si aici rezistenta a fost foarte mare la inceput), Canada, etc: o sa scoata tot arsenalul Hollywood din dotare, filme, reportaje melodramatice, emisiuni cu invitati in studio, inclusiv emisiuni pe canale politiste prezentand homosexuali ucisi salbatic de homofobi, toate cat mai lacrimogene si mai socante (mai ales ca acest arsenal exista si strategia e deja si mai bine pusa la punct). Aceasta reeducare a functionat foarte bine si peste tot a fost doar o chestiune de timp.
    Parinti, atentie nu doar la televiziunile care vor transmite toate acestea cat mai ales la ceea ce li se va prezenta copiilor la scoala! In acest caz si profesorii (care sunt la randul lor si parinti) ar trebui sa fie vigilenti si fermi, nu doar parintii. Sa nu fie nepasatori si delasatori, si sa nu mearga cu acest curent. Se vor face presiuni foarte mari iar politicienii sunt vanduti, e adevarat, dar sa nu se lase amagiti sau infricosati. Feriti-i pe copii atat cat puteti! Paza buna trece primejdia rea. Faptul ca strategiile lor sunt educationale !!! dovedeste odata in plus ca homosexualitatea este dobandita ulterior nasterii si nu mostenita genetic! Chiar daca tendinte la desfranare, de orice fel, pot exista, la anumite persoane, si ca rezultat al pacatelor inaintasilor, in Biserica gasim leacul si pentru acestea. Viata in Hristos si educarea in credinta ne va asigura cea mai buna ocrotire.
    Lipsa de reactie este si ea o dovada a lipsei de frica de Dumnezeu. Nu trebuie sa batem pe nimeni si nici sa facem circ in strada, dar trebuie o reactie ferma de respingere din partea tuturor, in frunte cu Biserica.

    Politica sau nu, cinste Moscovei si primarilor ei pentru rezistenta de care da dovada in aceasta problema.

  3. @daniela

    Sa nu ne mangaiem si nici sa ne amagim la gandul ca sunt putini cei ce tolereaza sodomia la noi!

    Oh, da, nici nu o faceam. Remarcam doar frazeologia folosita de aceste grupuri de presiune pentru a isi justifica agenda.

    Lipsa de reactie este si ea o dovada a lipsei de frica de Dumnezeu. Nu trebuie sa batem pe nimeni si nici sa facem circ in strada, dar trebuie o reactie ferma de respingere din partea tuturor, in frunte cu Biserica.

    Politica sau nu, cinste Moscovei si primarilor ei pentru rezistenta de care da dovada in aceasta problema.

    Subscriem.

  4. San Francisco in US si Vancouver in Canada sunt orasele speciale ale homosexualilor, unde au cea mai mare putere. Grav este ca acolo exista chiar profesori homosexuali.

    Iar intr-un parc la malul oceanului, chiar langa Gradina Botanica a orasului, unde vin multi parinti cu copiii pe weekend, dupa 4 dupa masa homosexualii barbati au libertate totala si absoluta in aer liber. Nici macar nu poti protesta sau reclama pe cineva pentru ca printre ei sunt si politisti. Si se uita ei urat la tine ca-i deranjezi, desi poate habar n-ai unde ai nimerit!

  5. “Faptul ca strategiile lor sunt educationale !!! dovedeste odata in plus ca homosexualitatea este dobandita ulterior nasterii si nu mostenita genetic!”

    Excelent punctat, Daniela!

    La un moment dat le-am adus invataceilor spre traducere un articol in limba franceza in care autorul combatea viguros, cu argumente stiintifice si religioase conceptul de “homoparentalitate”, legat de dreptul pe care-l cer homosexualii sa se casatoreasca si sa adopte copii. Am intimpinat o rezistenta fatisa din partea unui student si o rezerva destul de evidenta din partea altora. Se vede deja cit este de primejdioasa aceasta propaganda sustinuta. Cred ca ca in liccee exista deja profesori care contribuie la “educatia tinerilor in spiritul tolerantei fata de minoritati”. Daca adminii sint de acord, o sa redau in alt coment o parte din articolul cu pricina.

  6. Pingback: Razboi întru Cuvânt » OPERATIE DE SCHIMBARE DE SEX IN ROMANIA : “minunile” contra naturii ale unui sistem sanitar falimentar si falimentat
  7. @ Daciana:

    Sigur ca suntem de acord.

  8. Si chiar nu a observat nimeni crucea rasturnata de la minutul 10:47? Nu cred….
    Nu stiu locatia filmarii, dar asta e chiar prea de tot…
    NU doresc sa combat pe SVM, dar la San Francisco sunt moastele sfantului Maximovici… Nu cred ca ar permite asa ceva…. America in sine e un parc al destrabalarilor, dar si al “HONK IF YOU LOVE JESUS. Text while driving if you want to meet Him”. (promit sa revin cu poze)

  9. @adrianad:

    Nu, mai ales ca era greu de observat, nimeni nu a stat sa urmareasca asa atent porcaria de facatura de la In premiera. Intr-adevar, apare asa ceva, in treacat, la un moment dat.

  10. Pingback: Razboi întru Cuvânt » Articolele saptamanii: TOTALITARISM HOMOSEXUAL: ceea ce doresc homosexualii nu este o egalitate in fata legii, ci un control al constiintei
  11. Pingback: Război întru Cuvânt » CONTRA MARSURILOR SI PROPAGANDEI “GAY”. Duhovnici si ierarhi romani care au vorbit impotriva PACATULUI HOMOSEXUALITATII. Ar trebui si mai mult, dar…
  12. Pingback: Razboi întru Cuvânt » Eveniment de gravitate majora: REZOLUTIE ”ISTORICA” A ONU PRIN CARE SE CONSFINTESC DREPTURILE GAY CA DREPTURI ALE OMULUI!
  13. Pingback: Razboi întru Cuvânt » Articolele saptamanii: BISERICA NU POATE APROBA NICIODATA HOMOSEXUALITATEA. Surpriza: Despre problema propagandei homosexuale si atitudinea Bisericii in… chiar ziarul Lumina
  14. Pingback: Razboi întru Cuvânt » CLIPUL VIRAL PRO-HOMOSEXUAL: Cum manipuleaza gruparile gay copiii in aplauzele mass-media
  15. Pingback: Noul Cod Civil, partea foarte buna: INTERZICE CASATORIILE SI PARTENERIATELE HOMOSEXUALE!
  16. nimeni nu poate sa inteleaga pe cineva aflat in suferinta decat cel care a trecut prin ceva asemanator….cam asa stau lucrurile si cu homosexualitatea… e foarte simplu sa acuzi si sa dai cu pietre. Isus nu a facut-o cu femeia prinsa in pacat si sunt sigur ca nu ar fi facut-o nici daca i-ar fi adus in fata un homosexual, doar pentru un singur motiv DRAGOSTEA . O dragoste pe care nici un om nu o poate intelege.EL uraste pacatul dar iubeste pe pacatos ! Biblia fara echivoc condamna homoesxualitatea ca pacat,uraciune…si ca orice pacat duce la moarte,neparasit la moarte vesnica. Si totusi homosexualitatea nu e ca orice pacat,nu este o optiune chear daca unii fac din ea asa ceva din motive pe care numai ei le stiu….Nimeni in mod normal nu alege sa fie homosexual ,pur si simplu asa se naste si e dovedit stiintific,ca e de vina o mutatie genetica la fel ca in cazul oricarei boli genetice DAR…toate mutatiile genetice sunt cauzate de pacatul razvratirii si al neascultarii omului fata de Dumnezeu.In acest caz se pare ca dispare vina celui atins de acest pacat si pna la un punct asa e.Punctul acela e momentul in care Duhul lui Dumnezeu il convinge pe acel om k face ceva rau. Din acel moment incepe lupta cu firea pacatoasa, EU-l,poate una din cele mai grele lupte dar din care se poate iesi biruitor doar prin puterea lui Isus Domnul.In cer vor fi printre cei mantuiti si fosti homosexuali biruitori ai acestui pacat si multi cu pacate apreciate de oameni mici nu vor fi acolo pentru ca nu le-au parasit.Tot ce poate face un homosexual care vrea sa fie mantuit este abstinenta si apropierea de Dumnezeu pana la curatarea minti si a cugetului prin puterea Duhului Sfant.Niciodata pe acest pamant el nu poate fi altceva decat ce e conforn zestrei genetice pe care o are dar Dumnezeu da vointa si putere prin care firea pacatoasa sa fie pusa pe cruce si pe tronul inimii sa fie doar Isus.Problema tolerantei trebuie rezolvata dupa metoda si intelepciunea lui Dumnezeu ,altfel conflictul nu se va stinge.Majoritatea trebuie sa accepte ca acesti oameni exista si sunt de multe ori printre cei dragi ai lor.Apoi intr-un fel sa ii ignore pornind de la premiza ca orice ostilitate provoaca reactie pe masura. in ce privete pe homosexualii care tin la identitatea lor sexuala ,trebiue sa se abtina de la orice provocari si afisari publice. Daca au spatiile lor de socializare reale sau virtuale cred ca e suficient ,paradele gay sunt de prost gust si nu fac bine nimanui.Aceasta ese punctul meu de vedere in calitate de homosexual inscris in cursa pentru mantuire.Inca lupt si cred ca Domnul meu Isus va face din mine un biruitor .si El sa ne ajute pe toti la acesta …amin !

  17. @sergiu:

    1. Postarea nu este despre pacatul homosexualitatii pur si simplu, ci despre PARADE PUBLICE si despre PRESIUNI ALE GRUPARILOR HOMOSEXUALE care cer DREPTURI GAY, cum sunt ele denumite. Cum ar fi: dreptul la casatorie, la adoptarea de cuplurile LGBT a copiilor si multe altele. Asta inseamna mai mult decat o slabiciune, inseamna o siluire publica a constiintei, a legilor si a moralei. Cand se clameaza si se revendica transformarea homosexualitatii in NORMA, in LEGE, atunci e cazul sa fim foarte fermi. Altfel, din cauza propagandei si a legislatiei, niciodata nu vor mai exista oameni cazuti in acest pacat care sa se intoarca la cele firesti.

    2. Nu e adevarat ca homosexualitatea este innascuta! E o propaganda ieftina si NU EXISTA STUDII care sa ateste aceasta afirmatie. Ea e sustinuta doar de gruparile homosexuale. Si daca avem credinta, nici nu poate fi real. Innascuta e frica, de pilda, dar nu desfranarea! Asa si cu homosexualitatea – este un pacat, o patima catre care poate exista o predispozitie sau nu, insa in niciun caz nu exista conditionare genetica determinanta. E ca si cum am spune ca fiul unui ucigas e absolvit de propriul pacat al uciderii pentru ca a mostenit o predispozitie catre manie de la tatal sau. Nu, frate, fiecare e vinovat de pacatul sau, chiar daca are de luptat cu unele inclinatii pacatoase mai mult decat cu altele.

    3. Vindecarea inseamna tocmai VENIREA IN FIRE, deci vindecarea de patima. Ea se obtine prin staruinta, Spovedanie si Impartasanie, prin participare la Sf. Maslu. Asta daca facem parte din Biserica (ortodoxa), caz in care ar trebui sa stim ca “Isus” se scrie Iisus.

  18. Pingback: DIALOG CU UN HOMOSEXUAL: despre respingerea CELUILALT, indreptatire, autosuficienta si anti-civismul propagandei gay - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
  19. Pingback: SAPTAMANA URACIUNII SODOMITE: GayFest 2012, vasta agresiune propagandista care va culmina cu PARADA GAY (”Miscarea Diversitatii”) - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
  20. Pingback: DESPRE HOMOSEXUALITATE CA PACAT SI BOALA cu Parintele Pantelimon Șușnea si Staretul Iustin Miron de la Oașa (si AUDIO) -
  21. Pingback: BOMBA ATOMICA CU CEAS PUSA LA TEMELIA FAMILIEI SI A BISERICII. O noua PRIGOANA impotriva crestinilor, in Romania, incepe prin noua CONSTITUTIE dictata de lobby-ul HOMOSEXUAL? -
  22. Pingback: GayFest 2013. FAMILIA CRESTINA – sub asediu orchestrat si inversunat, amenintata cu disparitia. “CE URMEAZA? URMEAZA COPIII NOSTRI!” -
  23. Pingback: VREME REA. COPIII: folositi deja in propaganda LGBT de la "MARSUL DIVERSITATI"/ "Marea topiala" a PARADEI GAY, circ sodomit "strategic" impanat cu VATAFI IMPERIALI/ Cu ce ne afecteaza CASATORIA HOMOSEXUALA? Controlul gandirii
  24. Pingback: PARADE GAY LA TEL-AVIV SI ATENA/ Sinodul Bisericii RUSE pe tema homosexualitatii si transsexualitatii/ Crin Antonescu: recul pe tema FAMILIEI TRADITIONALE si PARTENERIATELOR CIVILE [video] - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
  25. Pingback: PARADE GAY LA TEL-AVIV SI ATENA/ Sinodul Bisericii Ruse pe tema homosexualitatii si transsexualitatii/ CRIN ANTONESCU, tot in doua luntri, se spala pe maini ca Pilat: RAMANE CONTRA casatoriilor si adoptiilor homosexuale, dar NU MAI LUPTA pentru interzicer
  26. Pingback: Revizuirea Constitutiei: AMENDAMENTUL CARE DEFINEA FAMILIA CA RELATIE INTRE UN BARBAT SI O FEMEIE ELIMINAT in compensatie cu scoaterea discriminarii pe baza orientarii sexuale - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
  27. Pingback: Pr. C-tin Sturzu despre dictatura homosexuala: “TRAIM MOMENTELE CELE MAI CUMPLITE DE DUPA 1989, DAR PUTINI SUNT CONSTIENTI. Va veni o persecutie “corecta politic”, cum n-a mai cunoscut istoria României!” | Cuvântul Ortodox
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare