Propaganda masonica la vedere: MARELE ORIENT FEMININ promoveaza “cultura masonica”

13-09-2012 1 minut Sublinieri

În perioada 15-16 septembrie la Muzeul Național de Istorie va fi organizat Salonul Internațional de Arte și de Cultură Masonică cu sprijinul Marelui Orient Feminin Român.

Pe parcursul desfășurării evenimentului vor fi conferințe cu participare internațională, expoziții cu vânzare de carte la care participă Editura Herald, Editura Rao, Editura Nestor, precum și expozițiile cu vânzare de obiecte de inspirație masonică, vestimentație și decoruri masonice.

Toate acestea vor fi deschise publicului. Menționăm că taxa de intrare la expoziții în cuantum de 4 lei este percepută și încasată exclusiv de către Muzeul Național de Istorie a României.

Sambata, 15 septembrie 2012

            10.00 – Deschiderea Salonului

  • 10.30 – Cuvant de deschidere Graziela Barla, Mare Maestru al Marelui Ordin Feminin Roman
  • 10.45 – Conferinta “Traditia populara si constructia lojilor satesti”, Viorel Danacu Mare Maestru al Marii Loji Nationale a Romaniei – Loja de ritualistica comparata si cercetari masonice.
  • 11.30 – Conferinta “Cum sa folosesti tehnicile de comunicare pentru a transmite valorile masoneriei”, Corrado de Cecco, Gran Cancelliere agli Esteri, Gran Loggia d`Italia
  • 12.15 – Lansare carte “Francmasoneria din Romania – o istorie ilustrata pe scurt”, Horia Nestorescu Balcesti istoric, directorul Centrului International de Studii Francmasonice, editura Nestor si conferinta “Cultura masonica prin intermediul cartii”, Horia Nestorescu Balcesti, directorul Centrului International de Studii Francmasonice, editura Nestor.
  • 13.15 –14.00 – Pauza
  • 14.15Concert masonic: partituri de Mozart, Ceaicovski, Dimitrescu, Enescu. Intepreti: Mircea Dumitrescu, Sofia Smarandescu, Florian Dragomir, Daniela Tudor si Adrian Lazar;  la pian, prof. Smaranda Ilea.
  • 15.00 – Vernisaj expozitie de pictura si conferinta “Artele vizuale si masoneria”, Mircea Deaca, artist plastic, fost Mare Maestru al Marelui Orient al Romaniei
  • 16.00 – Cateva consideratii despre “Mass Media si Masonerie”, Bogdan Gamalet, Mare Maestru al Marii Loji Simbolice Romane
  • 16.45 – Conferinta “Viitor si trecut uman; perspective francmasonice” (problema discriminarii), Caius Traian Dragomir, Mare Maestru de Onoare al Marii Loji Nationale Romane 1880.
  • 17.30 – Conferinta “Masoneria secolului XX. Rolul lojilor feminine in contemporaneitate”, Graziela Barla, Mare Maestru al Marelui Ordin Feminin Roman.
  • 18.00 – Inchiderea Salonului.

Duminica, 16 septembrie 2012

10.00 – Deschiderea Salonului

  • 10.30 – Lansare carte “Masonerie si spiritualitate”, Antoniu Martin, doctor in istorie, editura Gutenberg Univers, Arad.
  • 11.00 – Vernisaj – Expozitie – “Spectru”, Mihaela Muraru Mandrea – M.O.F.R.
  • 12.00 – Conferinta “Simbolismul solar in societatile secrete si in ornamentica populara”, conf. univ. dr. Paula Popoiu – M.O.F.R.
  • 16.00 – Concluzii. Inchiderea Salonului.


Categorii

1. DIVERSE, Masonerie

Etichete (taguri)

, , , , , , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

7 Commentarii la “Propaganda masonica la vedere: MARELE ORIENT FEMININ promoveaza “cultura masonica”

  1. In zilele noastre nu mai ai incredere in mai nimic prezent pe pamant cand vezi ca masoneria se infiltra peste tot.Azi mergeam intr-o zona din Ploiesti si surpriza langa sediul PDL Prahova din Ploiesti a aparut biserica evreieasca cu scris evreiesc si in loc de cruci sus in varf era semnul masonic al celui rau 2 de triunghiuri ptr cei care stiu. Interesant este ca pana acum nu am vazut,atunci ma intreb cate biserici si altele incep sa fie controlate de masonerie afisand cu nesimtire semnele satanei nu e normal ca nimeni sa nu observe ca sa ia ulterior masuri. Abia am asteptat sa va informez cu aparitia acestor asa zis biserici al evreilor cu semnul masonic in loc de cruce sus in varf. Dumnezeu sa ne pazeasca!

  2. Aşteptăm cu interes reacţia Arhiepiscopiei Ortodoxe de Bucureşti unde are loc evenimentul! Sperăm că în sensul atitudinii Sf. Sinod din 1937….

  3. PUFULETE,
    “semnul masonic al celui rau 2 de triunghiuri ptr cei care stiu”.
    Eu nu prea stiu, nici nu-nteleg, dar ma bucur ca ne-ati informat cu aceste aparitii. 🙂

    Puterea Sfintei Cruci a carei inaltare o praznuieste astazi Biserica Ortodoxa poate sa apere neamul romanesc de orice duh rau, oricat de mediatizat ar fi acela.
    “Mantuieste Doamne poporul Tau, si binecuvinteaza mostenirea Ta!”

  4. pufulete problema este ca noi santem indifernti la toate aceste aparitii si asta ne va costa

  5. Pingback: MASONERIA MONDIALA IN BUCURESTI. Gala a premiilor masonice transmisa la TVR 2, cu premierul Ponta si alti invitati de seama! - Recomandari
  6. Pingback: Masonul Danacu vrea sa recruteze preoti. Reactia importanta a pr. Stoica: “POZITIA SINODULUI BOR DIN 1937 CU PRIVIRE LA MASONERIE A RAMAS NESCHIMBATA” - Recomandari
  7. Pingback: Conferinta internationala pe teme de geopolitica balcanica organizata la Bucuresti de… MASONERIA FEMININA DIN ROMÂNIA | Cuvântul Ortodox
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare