CAMPANIA DE “MESIANIZARE” A PAPEI FRANCISC CONTINUA: cardinalul Schonborn pretinde ca noul Papa a fost ales de Duhul Sfant, prin SEMNE SI MINUNI

16-05-2013 1 minut Sublinieri

pope20n-11-web

Unul dintre cei mai importanti cardinali ai Bisericii catolice a facut o declaratie surpriza asupra alegerii Papei Francisc I. Desemnarea acestuia s-ar fi produs in urma aparitiei unor semne divine, din timpul conclavului desfasurat la Vatican.10262012p09pha

Cardinalul Christoph Schonborn, arhiepiscop de Viena, care a fost creditat cu sanse ca un posibil succesor al Papei Benedict al XVI-lea, a afirmat ca a avut personal doua “semne puternice” ca Jorge Mario Begoglio era “cel ales”, inaintea votului, potrivit The Telegraph.

El a spus ca doar interventia divina ar putea explica viteza cu care cardinalul argentinian a fost ales, desi nu era pe listele de candidati intocmite de expertii de la Vatican.

Vorbind la o conferinta anglicana desfasurata la Londra, el a precizat ca si arhiepiscopul de Canterbury, Justin Welby a avut o pozitie similara in legatura cu alegerea noului Papa.

El a spus ca alegerea a constituit “un mic miracol” si “un semn de la Dumnezeu” si ca cele doua biserici ar trebui sa lucreze impreuna pentru unitatea lor.

Schonborn s-a adresat unui public de 5.000 de persoane la Royal Albert Hall, la o conferinta organizata de proeminenta biserica Holy Trinity Brompton din vestul Londrei.

Cardinalul sustine ca era sigur ca in seara zilei de 12 martie, la inceputul conclavului, niciunul dintre cardinalii cunoscuti nu va fi ales.

Duhul Sfant l-a povatuit despre “cel ales”

Woman kisses Pope Francis' hand as he greets guests during general audience in St. Peter's Square at VaticanA fost o experienta extraordinara. Am fost condus de Duhul Sfant catre acest om, el a fost asezat in ultimul colt al Capelei Sixtine. Acest om a fost cel ales.

Am primit cel putin doua semne puternice: unul pe care vi-l pot spune, celalalt a fost in conclav si nu se poate vorbi despre asta, dar semnele reale de la Dumnezeu mi-au dat indicatia ‘el este cel ales‘”, a declarat Schonborn.

Cardinalul a spus ca imediat dupa o masa speciala, de dinainte de conclav, a [intalnit un cuplu din America Latina cu care era prieten].

I-am intalnit in afara basilicii si i-am intrebat: ‘Ai Duhul Sfant, poti sa-mi dai un sfat pentru conclavul care va incepe in cateva ore?Si femeia i-a soptit la ureche: ‘Bergoglio’, care era o indicatie a Duhului Sfant.

Si eu sunt sigur ca multi dintre noi au primit semne similare in timpul conclavului, altfel nu ar fi fost posibil sa terminam aceste alegeri atat de repede“, a povestit arhiepiscopul.

Legaturi:

***


Categorii

1. DIVERSE, Erezii, secte, rataciri, sminteli, inselari, scandaluri..., Papa (Papism)

Etichete (taguri)


Articolul urmator/anterior

Comentarii

18 Commentarii la “CAMPANIA DE “MESIANIZARE” A PAPEI FRANCISC CONTINUA: cardinalul Schonborn pretinde ca noul Papa a fost ales de Duhul Sfant, prin SEMNE SI MINUNI

  1. Cu siguranta se vor mai inventa si cateva “minuni”,va mai urma sa pogoare foc din cer si AVEMUS PROOROCUL!!!!Doamne apara si pazeste!

  2. “Am primit cel putin doua semne puternice: unul pe care vi-l pot spune, celalalt a fost in conclav si nu se poate vorbi despre asta, dar semnele reale de la Dumnezeu mi-au dat indicatia ‘el este cel ales‘”, a declarat Schonborn.
    …..

    Si eu sunt sigur ca multi dintre noi au primit semne similare in timpul conclavului, altfel nu ar fi fost posibil sa terminam aceste alegeri atat de repede“, a povestit arhiepiscopul.”

    cred ca banuiesc de unde vine semnul primit de majoritatea cardinalilor de care nu se poate vorbi LOL
    na ca nici eu nu o sa va spun de unde venea, dar va e clar, nu?

  3. Daca n-ar fi de plans, ar fi de ras…

  4. @raducu: Motivul pentru care cardinalul a spus că nu poate vorbi de un semn ce a avut loc în conclav este dat de faptul că toți cardinalii sunt puși să jure că nu vor spune nimănui ce se întâmplă în conclav.

  5. Deh, cardinalul Schoenborn ne confirmă spusele păr. Elpidie. Deja ar tb să ştim încotro se îndreaptă aceştia!!!

  6. Astia blasfemiaza cu sarg!

    Nu era nici-un Duh Sfant acolo!

    Era un drac arhicon care le-a gadilat urechea si orgoliul, a proorocire!

    Uitati-va la fata iezuitului asta de papa: in timp ce face smechereste cu degetul in sus (semn de aratare/arogare a puterii – psihologii spun ca numai oamenii ‘bazati’ pe ei, fac des semnul asta)isi pungeste inlauntru buzele cu barbia inainte, creeand o imagine de caraghioslac!

    In prima faza – ai senzatia ca papa asta e usor oligofren, in faza a doua – expresia (pe total) parca spune : le-am facut-o si o sa le-o (mai) fac…ce?! Vom vedea!

  7. Posibil ca acel calugar irlandez Malachy sa fi vazut ceva in legatura cu papii de la vatican – acesta ar fi ultimul papa inaintea unui mare razboi – Aparent, exista convergenta cu profetiile sf ortodocsi

  8. “[intalnit un cuplu din America Latina cu care era prieten]: “I-am intalnit in afara basilicii si i-am intrebat: ‘Ai Duhul Sfant….”

    Cum, el, cardinalul, ii spune unui cuplu (in cel mai fericit caz, oameni casatoriti) ca ‘Ai Duhul Sfant ‘….dar el cu ce duh lucreaza ?

    Si femeia ii sopteste (o fi fost ragusita)numele alesului. Si el, cardinalul, nu-si pune nicio intrebare, e plin de certitudinea ca are viziuni, vedenii si cefalee.

  9. mila lui Dumnezeu! Sa ne rugam!

  10. Are deja fata de BEAT(ificat), INCA din viata…

    Si or sa-l aseze pe acelsi palier cu ‘al dinaintea lui…cu merite recompensate prin Medalia de ”onoare” clasa 1 (la subsol) in grad (masonic) de cavaler (ratacitor), indracit(or)!

    Deja ii vad aureola …voi, nu?!

  11. “El a spus ca doar interventia divina ar putea explica viteza cu care cardinalul argentinian a fost ales, desi nu era pe listele de candidati intocmite de expertii de la Vatican.”

    Ar fi de ras daca n-ar fi de plans. Catolicii par mereu sa uite ca mai exista si alte duhuri, daca de duhuri e vorba, pentru ca mie totusi imi pare ca a fost un interes politic la mijloc si cei interesati si-au propulsat candidatul prin toate mijloacele (lumesti) posibile. Sau poate ca ambele variante sunt adevarate in egala masura.

  12. Pingback: Papa Francisc mai zice una: SI ATEII SUNT BUNI SI SUNT MANTUITI - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
  13. Pingback: RELIGIOZITATE ANTIHRISTICA: Pe urmele lui Ioan Paul II, PAPA FRANCISC se maimutareste purtand PODOABA DE PENE INDIANA [video]. Catolicism in bikini: mesa catolica uriasa pe PLAJA COPACABANA/ Cleric anglican… anticrestin: NU VREA UN DUMNEZEU “H
  14. Pingback: Papa Francisc reintroduce INDULGENTELE - Recomandari
  15. Pingback: “Smeritul” Papa Francisc zguduie catolicismul: “CINE SUNT EU SA JUDEC PREOTII HOMOSEXUALI? Nu homosexualitatea este problema…” - Recomandari
  16. Pingback: Parintele Porfirie despre CREDINTA ADEVARATA, PAPALITATEA ERETICA, teoria “toate religiile sunt adevarate” si MINUNILE MINCINOASE ALE DIAVOLULUI -
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare