GHERONDA NECTARIE – mesaj de “felicitare” pentru papa Francisc/ CINE SUNT IEZUITII si CINE ESTE “PAPA NEGRU”?/ Papa – asteptat cu nerabdare in Israel/ DOCUMENTAR TVR despre asa-zisa “profetie” a papilor” (VIDEO)

26-03-2013 5 minute Sublinieri

PAPA Francisc megastar

“Relatiile dintre Vatican si poporul evreu nu au fost niciodata atat de bune in ultimii 2.000 de ani…”

(Shimon Perez, presedintele Israelului)

Cine este Iezuitul, conform dictionarului limbii grecesti al domnului Babiniotis?

Iezuitul = “Omul care da dovada de evlavie ipocrita, care arata virtute” (Dictionarul Babiniotis, p 774).

Impreuna cu urarile  si scrisorile de felicitare ale tuturor celor care au trimis mesaje catre biserica papistasa cu ocazia alegerii noului papa, transmitem si noi gerontas032umila noastra scrisoare de felicitare.

Calduroase urari bisericii papistase, care a ales Iezuitul perfect pentru tronul Romei.

Arhimandritul Nektarios Moulatsiotis,
Trikorfo Fokidos  16/3/2013

 

***

  • Adevarul:

Cine sunt iezuiţii, ordinul din care face parte noul Papă, Jorge Bergoglio?

Noul Papă, Jorge Mario Bergoglio, este primul suveran pontif ales din rândul iezuiţilor, un ordin religios al Bisericii Catolice care şi-a dedicat existenţa propovăduirii catolicismului pe noile continente şi încurajării educaţiei şi justiţiei sociale în lume.

Apropiaţii spun că Papa Francisc, aşa cum se va numi noul Papă Jorge Mario Bergoglio, este cunoscut pentru caracterul său umil şi iubirea faţă de categoriile sociale defavorizate.

iezuiti2Ordinul Iezuiţilor, care poartă numele de „Societatea lui Iisus”, a fost fondat în 1534 de un grup de studenţi ai Universităţii din Paris, în frunte cu Ignaţiu de Loyola. Printre membrii fondatori se numără şi Sfântul Francisc Xavier, după care şi-a luat numele actualul Papă. Xavier, poate cel mai cunoscut membru al ordinului, a convertit cei mai mulţi oameni la catolicism din istoria Bisericii, în timpul misiunilor sale în Asia.

Pe lângă Ignaţiu de Loyola, probabil singurul monah care a avut probleme cu legea şi a fost ulterior canonizat, şi Sfântul Francisc, există şi alţi membri cunoscuţi ai ordinului, din rândul iezuiţilor fiind canonizaţi 40 de membri.

José de Anchieta şi Manuel da Nóbrega sunt preoţii iezuiţi care au fondat oraşul brazilian Sao Paolo.

Iezuiţii, un ordin interzis în România

Iezuiţii au fost principalii promotori ai Contrareformei, căutând să restabilească credinţa catolică în ţări cu tradiţie protestantă, precum Anglia, Germania, Olanda şi Ungaria.

În Ucraina şi Transilvania iezuiţii au sprijinit afirmarea bisericilor greco-catolice, aducând importante servicii culturii ţărilor respective. Universitatea din Cluj este continuatoarea colegiului iezuit la care a învăţat şi Nicolae Pătraşcu, fiul lui Mihai Viteazul.

Iezuiţii depun patru jurăminte: pe lângă cele tradiţionale (ascultare, sărăcie, castitate), au introdus un nou jurământ – cel de ascultare necondiţionată faţă de Papă. Societatea lui Isus a fost desfiinţată în mai multe rânduri. În România ordinul a fost interzis ultima dată în anul 1948, odată cu instaurarea regimului comunist. După 1989 ordinul a reintrat în legalitate.

Educaţie şi justiţie socială

Ordinul din care provine noul Papă, Jorge Mario Bergoglio, s-a axat, în principal, pe justiţie socială şi pe educaţie.

În decursul timpului, iezuiţii au pus bazele mai multor şcoli şi universităţi, deschise tuturor categoriilor sociale. Membrii ordinului au dus misiuni educaţionale extinse, printre învăţăcei numărându-se Descartes, Voltaire, Moliere, James Joyce, Peter Paul Rubens, Arthur Conan Doyle, Fidel Castro, Alfred Hitchcock şi Bill Clinton. Pe lângă misiuni educaţionale, iezuiţii au pus accentul pe creştinarea noilor continente, fiind activi mai ales în Asia (Japonia, China, India) şi în America de Sud (Paraguay).

Anti-semiţi şi apoi eroi ai Holocaustului

Deşi în primii 30 de ani ai existenţei ordinului, Societatea lui Iisus a acceptat mulţi evrei convertiţi la catolicism, în 1593 a fost dat un decret care interzicea celor cu descendenţă evreică sau musulmană să acceadă în ordin. Decretul a fost în vigoare până în 1946, când a fost abolit. În timpul Holocaustului, naziştii îi considerau pe iezuiţi cei mai periculoşi duşmani.

De altfel, naziştii au luat şi măsuri dure împotriva Societăţii lui Iisus. În 1938, au închis un centru împotriva nazismului din Innsbruck şi au deportat mulţi preoţi iezuiţi în lagăre de concentrare. La o universitate iezuită din Kansas, Missouri, a fost amplasată în 2007 o placă pentru comemorarea a 152 de iezuiţi care şi-au dat viaţa în timpul Holocaustului.

Papa Negru, liderul ordinului iezuiţilor din care face parte şi noul Suveran Pontif

Începând de miercuri [13 martie], lumea are doi Papi: unul alb, în persoana lui Jorge Mario bergoglio-nicolas-04-300x204Bergoglio, fost cardinal de Buenos Aires, şi unul negru, în persoana spaniolului Nicolas Adolfo. Curios este că ambii sunt iezuiţi.

Însă cine este Nicolas Adolfo, aşa-numitul „Papă Negru”? Spaniolul este Secretarul General al Societăţii lui Iisus, liderul ordinului iezuiţilor, din care face parte şi Papa Francisc. Numele de „Papă Negru” este folosit de presă, însă niciodată de iezuiţi, care i se adresează lui Nicolas Adolfo cu „Părinte General”.

Şeful iezuiţilor este numit „Papă Negru” datorită culorii negre a hainelor pe care le poartă membrii ordinului, dar şi din cauza unor zvonuri care circulau prin ţările protestante europene în secolele 16 şi 17, potrivit cărora şeful iezuiţilor ar avea puteri malefice şi ar conduce din umbră Biserică Catolică.

Primul „Papă negru” din istorie a fost Ignaţiu de Loyola, care a fondat ordinul religios în 1534, împreună cu câţiva studenţi de la Universitatea din Paris. În ultima jumătate de mileniu, la cârma Societăţii lui Iisus, aşa cum s-au autointitulat iezuiţii, s-au aflat peste 30 de lideri.

În alegerea liderului, Societatea lui Iisus respectă câteva dintre cutumele Bisericii Catolice. Deşi nu este organizat un conclav secret, aşa cum se obişnuieşte pentru alegerea Papei, o întâlnire are loc la Roma, la doar câteva sute de metri de Capela Sixtină, între reprezentanţii tuturor provinciilor în care există iezuiţi. De exemplu, la alegerea lui Nicolas Adolfo au participat 226 de delegaţi.

Înaintea Congregaţiei Generale, au loc aşa-numitele zile de „murmaratio“, în care iezuiţii delegaţi discută despre profilul viitorului lider, dar şi despre atributele pe care acesta trebuie să le aibă, notează revista „Time”.

Alegerea noului „Papă Negru” se face prin vot secret, candidaţii având nevoie de o majoritate de trei sferturi ca să-l acceadă în fruntea ordinului.

Nicolas Adolfo a fost ales în iarna lui 2008, după ce olandezul Peter-Hans Kolvenbach, care conducea ordinul din 1983, a dorit să se retragă. De altfel, Kolvenbach este primul lider iezuit care a cerut vreodată permisiunea Papei ca să se retragă din funcţie.

iezuiti1Un scriitor american, Eric Jon Phelps, care şi-a dedicat viaţa problemelor contemporane religioase, a stârnit iureş cu o carte în care explică pe larg cum Ordinul Iezuiţilor, din care face parte noul Papă, Francisc, ar putea aduce sfârşitul lumii.

Alegerea Papei Francisc, despre care se ştie că e unul dintre liderii Ordinului Iezuiţilor, a dat naştere multor discuţii şi speculaţii. Cel mai mult se bate monedă pe faptul că, prin “mâna” lui, aşa numitul “papă negru” şi-a adjudecat şi ultimul bastion pe care şi-l dorea pentru a subjuga complet Planeta: Vaticanul.

Sunt foarte răzbunători

[…]. Această sintagmă e folosită pentru descrierea liderului suprem al iezuiţilor – generalul superior, care se îmbracă mereu în negru şi care e înconjurat dintotdeauna de un mare mister. Din 2008, liderul acestui ordin e Adolfo Nicolas, un spaniol de 76 de ani, despre care scriitorul Eric Jon Phelps a scris:

“E dictatorul absolut. Atunci când el vorbeşte, supuşii lui ascultă. El conduce acum lumea. El e şeful Papei de la Vatican şi va forma un guvern mondial”.

Mai mult, Jon Phelps susţine că ar avea documente care atestă implicarea iezuiţilor în evenimente precum asasinarea preşedintelui american J.F. Kennedy sau bombardarea nucleară a Japoniei, la Hiroshima şi Nagasaki.

“Iezuiţii nu uită, în cazul în care nu le dai atenţie. Şi apoi se răzbună într-un mod… istoric”, a mai afirmat Jon Phelps. În sprijinul teoriei conform căreia iezuiţii conduc servicii secrete din cele mai importante ţări, un istoric american, James Parton, a afirmat: “CIA, agenţia centrală americană, a fost creată de cavalerii de la Malta. Unul dintre fondatorii CIA a fost un romano-catolic fanatic irlandez”.

Adolfo Nicolas e «creierul» ordinului

Şeful Ordinului Iezuiţilor, generalul superior, e supranumit “papa cel negru”. Din 2008, funcţia i-a revenit unui spaniol, Adolfo Nicolas (foto). La el s-a făcut referire tot mai des în ultima vreme, în diverse cărţi cu teorii conspiraţioniste, că ar conduce din umbră destinele lumii. În afară de faptul că ar ghida guverne, servicii secrete, clanuri mafiote, ba chiar Hollywoodul şi celebre cluburi sportive din toată lumea, despre Adolfo Nicolas, “papa cel negru”, se spune că va aduce sfârşitul lumii. Conform predicţiilor Sfântului Malachia, ultimul papă de la Vatican va fi “negru”, adică, potrivit unor interpretări, în straie negre, de iezuit. Din cauza lui vor izbucni războaie şi molimi care vor declanşa Apocalipsa.

Presedintele israelian Shimon Peres l-a felicitat joi pe noul Papa, Francisc I, si l-a invitat sa vina in Israel cat mai curand posibil, pentru a promova pacea intr-o “regiune furtunoasa”, scrie AFP.

“Avem nevoie, mai mult ca niciodata, de o directie spirituala si nu doar politica. Cand liderii politici divizeaza, liderii spirituali unifica in jurul unei viziuni, valorile si o credinta care poate face aceasta lume mai usor de trait”, a afirmat Peres, intr-un comunicat.

Presedintele israelian l-a invitat pe suveranul pontif sa “viziteze Pamantul Sfant cu prima ocazie”.

“Va fi un oaspete binevenit pe Pamantul Sfant, in calitate de om de inspiratie susceptibil sa consolideze incercarile de a aduce pacea intr-o regiune furtunoasa”, adauga acest comunicat.

“Relatiile dintre VaPope Benedict and Shimon Perestican si poporul evreu nu au fost niciodata atat de bune in ultimii 2.000 de ani si sper ca ele se vor imbunatati atat in calitate cat si in substanta“, subliniaza Peres.

Presedintele israelian l-a primit la Ierusalim, in 2009, pe predecesorul lui Francisc, Benedict al XVI-lea, pe care l-a numit “drag prieten al poporului nostru, un intelectual profund care a contribuit atat de mult la apropierea istorica (…) dintre Biserica Catolica si poporul evreu”.

***

Despre asa-zisa “profetie a papilor” la Universul credinţei, TVR 1

Realizator Ion Lucian Ciucu


Legaturi:

***

***


Categorii

1. DIVERSE, Arhimandritul Nectarie Moulatsiotis, Noua ordine mondiala, guvern mondial (Pasi catre Antihrist?), Papa (Papism), Traduceri, Video

Etichete (taguri)

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

26 Commentarii la “GHERONDA NECTARIE – mesaj de “felicitare” pentru papa Francisc/ CINE SUNT IEZUITII si CINE ESTE “PAPA NEGRU”?/ Papa – asteptat cu nerabdare in Israel/ DOCUMENTAR TVR despre asa-zisa “profetie” a papilor” (VIDEO)

  1. Iaca iesii la suprafata ”papa cel negru” – nu la piele (cum credeam multi, inclusiv subsemnata) ci, mai rau – la suflet!

    Tare articolul!
    Voi cauta fisierul in care – cu cel putin 15 ani – citisem despre ordinul iezuitilor si despre “PAPA CEL NEGRU” al lor….Adolfo asta, serios, uscat ca o smochina,cu fata de nazist ros de venin concentrat, ma duce cu gandul la alt Adolf (zis si Hitler)!

    Ca sunt asasini de profesie si foarte razbunatori, se stie…li s-a dus buhul in istorie – noaptea Sf.Bartolomeu e una din grozaviile lor (din trecut) iar in prezent (asasinatele ”la comanda”) in numele dumnezeului lor – stiu ei, CARE!

  2. Curaj mare a avut “Gheronda” ca sa trimita o asemenea “felicitare” Bisericii Catolice! Are aceasta felicitare o fina “ironie” tipic “greceasca” in ea, dar si o serioasa nota “pejorativa” fata de linia tot mai neduhovniceasca si aproape total-lumeasca pe care o urmeaza pastorii catolici in toate problemele acestei “biserici”.
    S-ar putea insa sa nu primeasca un raspuns…sau eventual va primi unul tot…”perfect iezuit”…

  3. Aici putem vedea si ce zice Vaticanul despre aceste profetii care sunt din ce in ce mai mult cunoscute de lume.

  4. Domnul sa-l aiba in paza pe Gheronda Nectarie pentru acest curaj.Este un papa fatarnic.

  5. Si eu il vreau in paza Domnului,pe Gheronda Nectarie,asa cum m-am rugat si eu pentru Parintele EFREM,sint calauzele noastre.

  6. Cum pot sa le spui celorlalti ca scopul ultim al ocultei,al satanei este sa sfasiie rrrrau din biserica?
    Tocmai acest razboi intre bine si rau este declansat,si tocmai de aceea sint adevarate aceste profetii,culminand cu a doua venire?
    Iertati,Doamne ajuta!

  7. Dand o cautare pe google am gasit de ordinul asta al iezuitilor numai rautati. Cum ca se ocupa cu masacrarea celor care nu le sunt pe plac. Halal crestini… O teorie a conspiratiei care e cat se poate de reala.

  8. Desii nu vreu sa starnesc polemici, perosnal, nu cred in aceste profetii (mai ales ca vin de la eretici, asa cum nu cred in fenomenele Fatima, Medjugorie, calendarul maia, etc), pt mine este ca si cand te-ai duce la ghicitoare si iti ghiceste ceva ce se va intampla in viitor, de ce? ca diavolul are grija sa faca intr-un fel (daca cel implicat crede in asa ceva) ca ce ti se va intampla in viitor se semene oarecum cu ceea ce ti-a spus diavolul prin ghicitoare, ca sa te faca sa crezi in el…

    Pt. mintea mea de pamant si plina de patimi, poate sa vada numai ca lumea noastra – in toate aspectele ei- nu se indreapta spre bine, si cred ca depinde si de noi daca suntem si cati drepti au mai ramas in lume pana la venirea Fiului Omului (infricosatoare zii – pt. mine care abia de ma lupt cu ispitele marunte aduse de postul mare). Domnul sa ne ajute sa ramanem mai mult concentrati cu ochii la Hristosu cel rastignit pt noi.

  9. @ Ellaina:

    Am rectificat exprimarea legata de tema documentarului, fiindca din graba, reproducand doar titlul pus de TVR, am dat nastere la confuzii. Totusi speram ca se stie si se intelege si din alte postari care este pozitia noastra, dar si daca se vizioneaza CU ATENTIE, pana la capat si se intelege care este sensul acestui documentar, dupa parerea noastra destul de echilibrat facut, care pune in discutie subiectul intr-un mod academic, serios si induce subtil mai degraba, cel putin asa cum l-am inteles noi, ideea unei “agende” urmarite atent de conclavurile Vaticanului, atata vreme cat se spune ca acolo se tine cont (chiar daca nu se recunoaste oficial) de fiecare data de profilul indicat de “profetie”. Ceva ciudat se ascunde aici si nu ni se par lucruri prea curate. Dar, asa cum ai spus, dincolo de acesste aspecte cu un aer ocult, cel mai important este sa ascultam de cuvantul lui Hristos si al Sfintilor Parinti si sa luam aminte si la avertismentele si chemarile parintilor contemporani luminati de Dumnezeu. Aceia care ii hulesc sau ii batjocoresc si care, pe deasupra, au pofta mare de “carne” (de frate) in Postul Mare, singuri pe sine se vatama. Pana la urma, cine vrea sa inteleaga ca e vreme de trezvie si de pocainta, intelege din orice semn si din orice cuvant, cine vrea sa fie orb si surd, nu poate fi convins nici de Ilie si Enoh, ci si pe aceia ii va defaima. Dumnezeu sa ne ierte si sa ne miluiasca pe toti!

  10. Primul miracol al papei (sau ce se mai discuta pe la Vatican)
    http://www.genium.ro/ziare-locale/olt/ 🙂

  11. @ cititor:

    Linkul nu duce unde trebuie, probabil.

  12. Scuzati! Sper ca acum am nimerit mai bine.
    http://www.ziaruldeolt.ro/

  13. Admini!

    Eu nu ma mai uit la ‘universul credintei’ taaare de mult fiindca, sunt amestecate ACOLO, ca intr-un creuzet, dulcegarii ecumeniste, atitudini si un limbaj pro-ecumenist PE FATA ce imbie la o branzarie comuna – prin folosirea de catre moderatorii emisiunilor a unor termeni plini de evlavie si fior mistic, cand vine vorba de cardinali si/sau papi: spre exemplu, folosirea terminologiei de SFANT Parinte si nu SFINTIT (cum e la noi, la ortodocsi);

    -arogarea si incurajarea folosirii unor termeni si/sau a unor asemenea atitudini, in care varza mananca capra fiindca ar apartine aceluiasi VECIN, ma face sa emigrez din fata televizorului infiorata de manipularea grosolana facuta in numele ”credintei”;

  14. Dureros cel de-al doilea videoclip. Limitele ratiunii nu-si mai au rostul, simti cum te indepartezi instinctiv.

  15. http://www.evz.ro/detalii/stiri/in-apocalipsa-iisus-spune-ca-este-la-poarta-si-cheama-discursul-papei-francisc-inainte-10.html

    Evanghelizarea presupune zelul apostolic. Evanghelizarea presupune pentru Biserică îndrăzneala de a ieşi din ea însăşi. Biserica este chemată să iasă din ea însăşi pentru a merge către periferii, nu doar cele geografice, ci şi periferiile existenţiale: cele ale misterului păcatului, cele ale durerii, cele ale nedreptăţii, cele ale ignoranţei şi ale absenţei religioase, cele ale gândirii, cele ale tuturor suferinţelor.

    Când Biserica nu iese din ea însăşi pentru evanghelizare, ea devine “autoreferentă” şi atunci se îmbolnăveşte. Relele care, de-a lungul timpului, au afectat instituţiile religioase au rădăcinile în autoreferinţă, un fel de narcisism teologic.

    În Apocalipsă, Iisus spune că este la poartă şi cheamă. Evident, textul se referă la cei pe care îi cheamă din exterior pentru a intra… Însă eu cred că de fiecare dată Iisus bate dinăuntru pentru ca noi să îl lăsăm să iasă. Biserica autoreferentă îl poartă pe Isus Hristos în interior şi nu îl lasă să iasă.

  16. Referitor la discursul Papei, fara prea multe ocolisuri, nu pot sa spun decat ca da dovada de inteligenta diavoleasca. Vrand probabil sa lase sa se creada ca cei din Biserica trebuie sa-L arate pe Hristos lumii, adica sa evanghelizeze lumea, el gaseste un mod original de a face lucrul acesta, dandu-L pe Hristos afara pe usa… Adica conform logicii papale ar trebui ca oamenii sa il lase pe Hristos sa iasa, sa ramana fara El, si Dumnezeu s-ar duce asa, hai-hui printre oameni. Deci cade comuniunea, cade impartasirea, cade Biserica pana la urma. De fapt, daca stam mai bine si ne gandim, nu este o noutata cand Papa il da jos pe Hristos, si se vede el capul Bisericii care conduce lumea. [Nota: am scris Biserica cu majuscula dar poate ca mai corect era sa scriu: pseudo-Biserica].

    In ceea ce priveste profetiile despre acest nou papa putem spune ca in ultimul timp s-a vorbit mai mult despre: 1. un papa negru, 2. Petrus Romanus 3. ultimul papa.

    Despre prima cred ca ne-am lamurit, despre a doua, daca acceptam sa culegem informatii din atat de multe cate se pot spune despre un om, am gasi si aici explicatia ca acest papa are origini de pe la Roma si Francisc de Assisi se mai numea si Petru, si uite asa gasim si demonstratia asta. Insa ceea care suscita mai mult interes este cea din urma profetie. Si aici ar trebui sa facem diferenta intre ceea ce spun parinti imbunatatiti, care se invrednicesc sa fie vase alese ale Duhului Sfant, si ceea ce se vehiculeaza ca profetie sau demonstratie ce poarta acelasi nume.

    Insist asupra acestui lucru deoarece o profetie presupune o revelatie a adevarului care dezvaluie cunoasterea si in acelasi timp are si o parte de taina. Ori, oamenii auzind de o profetie au tendinta sa o treaca prin ratiunea lor si sa o dezbrace de taina. Si unii spun eu cred sau nu cred sau nu-mi pasa, poate sa fie, eu imi vad de ale mele, eu imi vad de Calea mea. Ori sensul profetiei trebuie sa fie indreptarea oamenilor, chemarea lor la pocainta, la a-L cauta pe Dumnezeu si mai mult. Daca omului nu ii pasa de aceste atentionari divine e ca si cum se face surd la dialogul cu Dumnezeu. Degeaba Noe a construit arca (ce poate preinchipui Biserica) ca oamenii radeau de el, nu le pasa, si isi vedeau in continuare de ale lor. N-au socotit ca ar trebui sa se refugieze pe arca (sau in Biserica).

    Pe de alta parte stim foarte bine ca tatal minciunii nu poate decat sa imite adevarul, si tot asa poate sa imite si o profetie, adica un adevar revelat. Astfel vedem cum in ultimul timp profetiile apocaliptice se inmultesc, dar ele nu sunt toate adevarate. Asa vedem cum, din te miri ce medii, apar demonstratii foarte rationale care spun ca Papa Francisc este profetul mincinos sau ultimul papa s.a.m.d.

    Ei, si aici apare problema: cum poate crestinul nostru sa faca diferenta intre ce este adevar si ce este imitare a adevarului? Si daca aude un cuvant de atentionare ce se schimba in viata lui? Daca scopul si rezultatul este apropierea mai mare de Dumnezeu atunci este drept, dar, daca fie nu-i pasa, fie isi strange o lada de cuie si se blindeaza, sau se ascunde pe nu stiu unde, inseamna ca n-a inteles nimic.

    Asadar, ca o concluzie, mai concret, as spune ca ceea ce ne-au spus recent parintii Elpidie si Nectarie este pentru a ne indemna la trezvie si la pocainta, iar ceea ce mai spun unii si alti despre acelasi subiect se poate foarte bine sa se incadreze la diversiune. Asadar sa cercetam duhurile!

  17. Pingback: SINCRETISM ANTIHRISTIC. Papa Francisc, alaturi de un seic si un rabin in “PELERINAJUL” din IERUSALIM. Patriarhul Bartolomeu si Papa Francisc vor semna o declaratie comuna, angajandu-se ca vor “MERGE INAINTE” pe drumul “CARE N
  18. Pingback: “Profetie” surprinzatoare a PAPEI FRANCISC: estimeaza ca mai are doar 2-3 ani de viata si nu exclude DEMISIA - Recomandari
  19. Pingback: Fostul presedinte israelian Shimon Peres propune un ONU AL RELIGIILOR CONDUS DE PAPA FRANCISC - Recomandari
  20. Pingback: Arhim. Nectarie Mulațiotis: “NOI CA POPOR NE-AM INDEPARTAT DE HRISTOS SI DE ACEEA DUMNEZEU A PERMIS SA NE CONDUCA TIRANII. Norii negri si marea ceață se apropie. Suntem in fața celui de-al treilea razboi mondial si nuclear“ -
  21. Pingback: Parintele Nectarie Mulatsiotis despre CURATIREA SUFLETULUI si ISPITELE pe care vrajmasul le aduce CRESTINULUI CASATORIT si MONAHULUI: “Nu trebuie sa ii lasam diavolului nici cele mai mici deschizaturi prin care sa intre” -
  22. Pingback: Papa Francisc acuzat de IDOLATRIE de fostul șef al Congregației pentru Doctrina Credinței, cardinalul Gerhard Müller. Sinodul Amazonian este considerat ca „SEMN AL VREMURILOR DE PE URMĂ” de conservatori catolici si prefigurare a „URÂCIUNII PUS
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare