Fara sa stim, in fiecare zi mancam UN COCKTAIL DISTRUGATOR de E-uri (VIDEO)

23-10-2013 1 minut Sublinieri

Mâncăm în fiecare zi un cocktail de E-uri. Ar trebui să facem însă slalom printre mâncăruri. Dacă la o masă consumăm mai multe produse care conţin aditivi alimentari, chiar în limitele permise, ne punem sănătatea în pericol, ne avertizează specialiştii. Doza de E-uri ajunge la câteva zeci de grame în fiecare zi. Mai grav este că nu ştim ce mâncăm. Asta pentru că puţini sunt românii care verifică ingredintele înainte de a pune alimentul în coş.

Caşcavalul şi iaurtul conţin E 260, carnea, crenvurşti, salamul şi muşchiul de porc conţin de la E 249 până la E 252, înclusiv E 621, considerat un E periculos. Nici pâinea n-a scăpat de E-urui. Conţine E 282. Iar sucul şi berea conţin E 220 şi E 338. În total, doza zilnică de E-uri ajunge la 20 de grame.

Dacă mâncăm cel puţin două produse care conţin aceeaşi aditivi alimentari, deja doza zilnică permisă este depăşită, iar sănătatea este pusă în pericol.

Combinaţia dintre E-uri şi unele substanţe din carne formează o adevărată bombă cancerigenă care afectează ficatul şi tubul digestiv.

După o masă copioasă bogată în alimente cu E-uri, un pahar de suc este exact ce nu trebuie, avertizează specialiştii. Mai ales că gustul de fructe vine din coloranţi şi arome.

Consumul excesiv de alimente bogate în E-uri afectează şi aspectul fizic. Mai mult de jumătate dintre români declară că se confruntă cu problema kilogramelor în plus. Iar aproximativ un sfert suferă deja de obezitate.

aditivi-300x199

Mai multe amanunte, puteti citi/asculta/vedea, la:


Categorii

1. DIVERSE, Alimentatia (E-uri aditivi cancerigeni), Documentare/ Reportaje, Razboiul impotriva sanatatii, Video

Etichete (taguri)


Articolul urmator/anterior

Comentarii

2 Commentarii la “Fara sa stim, in fiecare zi mancam UN COCKTAIL DISTRUGATOR de E-uri (VIDEO)

  1. Alimentele artificiale, pline de E-uri, in combinatie cu privitul la televizor, duc la modificari structurale ale creierului, la copii.

    http://www.youtube.com/watch?v=-XJZF00d7UI#t=92

Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare