Deznodamantul crizei teroristilor de langa Paris: TOTI CEI 3 ATACATORI AU FOST UCISI de fortele interventie franceze, CEL PUTIN 4 OSTATICI AU MURIT, O PARTE DINTRE OSTATICI ELIBERATI din ambele locuri aflate sub atac (VIDEO)

9-01-2015 1 minut Sublinieri

B66_luNIgAELLwF

  • Hotnews:

VIDEO Imagini cutremuratoare cu asaltul trupelor antitero asupra magazinului evreiesc din Paris in care teroristul Amedy Coulibaly a luat mai multi ostatici

Postul francez BFM TV a surprins imagini extraordinare din momentul in care care trupele de elita antitero ale Politiei si Jandarmeriei franceze au dat asaltul decisiv asupra magazinului evreiesc in care teroristul Amedy Coulibaly s-a refugiat vineri dupa-amiaza cu mai multi ostatici. Trupele antitero au dat asaltul in jurul orei 18.10 (ora Romaniei) si au reusit eliberarea unui numar neprecizat de ostatici, precum si uciderea lui Coulibaly. Imaginile arata momentul in care trupele de elita au scos ostaticii, au intrat in cladire, dar si modul in care un politist a fost ranit de gloantele teroristului.

Bilantul actiunii este insa dur: Atentatorul ucis, 3 ostatici morti, 4 ostatici raniti grav intre viata si moarte, 2 politisti raniti grav, 1 politist ranit usor (surse medicale pentru RTL).

Reamintim ca Amedy Coulibaly a ucis joi dimineata o politista care il oprise in trafic in Paris. Coulibaly a reusit sa scape ieri, dar astazi a fost surprins de politisti si a reusit sa se refugieze intr-un magazin evreiesc din cartierul parizian Porte de Vincennes (una din intrarile in Paris, cartier locuit de multi evrei), unde a luat mai multi ostatici.

El le-a cerut fortelor de ordine sa nu atace depozitul in care se aflau fratii Cherif si Said Kouachi (presupusii atacatori de la Charlie Hebdo), care luasera si ei un ostatic vineri dimineata. In caz contrar, Coulibaly a amenintat ca-i va ucide pe toti ostaticii sai.

Legatura dintre Amedy Coulibaly si fratii Kouachi a fost anuntata in mod oficial de Ministerul francez de Interne, care a relatat ca toti au facut parte din aceeasi grupare jihadista in anii 2004-2005.


Exclusif France 2 : les images du face-à-face… by francetvinfo



Porte de Vincennes : les images de l’assaut du… by LCP

ULTIMA ORA/ VIDEO Toti cei trei atacatori care luasera ostatici in Paris vineri au fost ucisi. Imagini cu momentul asaltului

 Cei doi presupusi atentatori de la Charlie Hebdo, fratii Said si Cherif Kouachi, care se ascundeau intr-o tipografie la Dammartin unde luasera un ostatic, sunt morti, relateaza AFP. Surse apropiate anchetei au declarat pentru France Presse ca ostaticul luat de acestia a fost salvat si este teafar.

Ulterior, surse au declarat pentru Le Monde ca si Amedy Coulibaly, care luase ostatici intr-un magazin evreiesc din porte de Vincennes, a fost ucis. Politia declansase asaltul aproape conncomitent.

Informatia privind uciderea in asalt de catre trupele speciale a celor doi frati acuzati ca au comis atentatul de miercuri de la sediul Charlie Hebdo a fost confirmata de jandarmeria nationala.

[…]

Ora 18:35 Fratii Kouachi ar fi iesti din cladire tragand asupra fortelor de ordine, spun ziaristii de la BFM TV

Ora 18.23: Operatiune cu adevarat impresionanta a fortelor de elita ale Politiei si Jandarmeriei franceze: Asalturi concomitente in ambele locatii cu ostatici, asasinii de la Charlie Hebdo si camaradul lor au fost ucisi, ostaticii au scapat vii.

[…]

Ora 18:56 Cel putin patru ostatici de la supermarket at fi fost ucisi, anunta Reuters, care citeaza surse din politie


Prise d’otage porte de Vincennes : des blessés… by leparisien


Categorii

1. DIVERSE, Teroarea "terorismului", Video

Etichete (taguri)


Articolul urmator/anterior

Comentarii

86 Commentarii la “Deznodamantul crizei teroristilor de langa Paris: TOTI CEI 3 ATACATORI AU FOST UCISI de fortele interventie franceze, CEL PUTIN 4 OSTATICI AU MURIT, O PARTE DINTRE OSTATICI ELIBERATI din ambele locuri aflate sub atac (VIDEO)

VEZI COMENTARII MAI VECHI << Pagina 3 / 3 >>

  1. Pingback: CRIMA, RELIGIE SI CARICATURI. Cum vad Savatie Bastovoi, Iulian Capsali, Andrei Plesu si altii implicatiile ATACULUI ASUPRA “CHARLIE HEBDO”. Marsul de la Paris: MAREA ADUNARE MONDIALA. SE VA NASTE BIG BROTHERUL EUROPEAN? - Recomandari
  2. Tare faza de pe hotnews…unul din teroristi se duce la celalalt sa-i schimbe incarcatorul si sa-i bage glont pe teava. Curat profesionisti.
    Iar politistul cred ca nu avea incotro. Sa stea sa moara? A preferat sa dea in marsarier pentru a nu fi impuscat.

  3. In prima zi, acea ziarista care a deschis usa a spus ca avea niste ochi mari si ALBASTRI. Nu mai gasesc linkul. Cred ca era un clip video din timpul unui jurnal de stiri din Franta.

  4. Pingback: TERORISM CU PASAPORT DE REFUGIAT? Comentarii pe marginea ATENTATELOR DE LA PARIS. Eludarea cauzelor reale, construirea “DEMOCRATIEI” TOTALITARE si FANTEZIILE PSIHOTICE/ Papa Francisc: este un capitol din AL TREILEA RAZBOI MONDIAL/ Compasiunea
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare