PROFESORUL MENCINICOPSCHI, DIN INCHISOARE: “Slava Domnului ca sunt la inchisoare fara sa fiu vinovat! Supravietuiesc cu credinta in Adevar, in Dumnezeu!”

5-03-2015 1 minut Sublinieri


Dr. Mencinicopschi: Nu mi-e ruşine că sunt în inchisoare nevinovat…

“[…] – Cum arata lumea penitenciarului? Cum traiti in aceasta lume a pedepsitilor, a vinovatilor, stiindu-va o persoana integra, care v-ati sustinut nevinovatia pana in ultima clipa a procesului?

O lume a suferintei, o lume a durerii sufletesti, a vinovatilor, dar, din pacate, si a unor oameni nevinovati! Slava Domnului ca sunt la inchisoare fara sa fi omorat, furat, inselat, corupt!

– In conjunctura data, cum supravietuiti? Care este ecuatia supravietuirii sub povara unei decizii nedrepte? Ce framantari aveti, ce preocupari? […]

– Supravietuiesc cu credinta in Adevar, in Dumnezeu. Lucrez, citesc mult, ma documentez in cele mai noi descoperiri din domeniul meu: bilogie moleculara, biologie celulara, biologie genetica, patogeneza bolilor, nutritie sanatoasa si patologica. Lucrarile mele sunt dedicate unor boli moderne cu o puternica componenta nutritional-epigenetica, cum ar fi boala celiaca, intoleranta la gluten. O boala devastatoare, putin cunoscuta si diagnosticata la noi, dar cu o evolutie aproape epidemica… […] Desigur, scriu carti si despre patogeneza bolilor cardiovasculare, legate de alimentatie si stilul de viata modern, despre alte boli nutritionale. Dar se pare ca a scrie carti in inchisoare este ceva condamnabil. Nu mai inteleg nimic! Este adevarat ca numai unele glasuri au putut sa gandeasca asa ceva, de necomentat!

– Au trecut 6 luni de zile de cand va aflati in executarea pedepsei definitive data in deja celebrul dosar ICA. Pe culoarele Justitiei, cand am discutat, in timpul ultimei faze procesuale, la Curtea de Apel, ati avut un moment in care ati simtit ca acesta va fi deznodamantul. De ce? Care era motivatia?

– Am simtit care era deznodamantul, care era previzibil pentru orice roman de buna credinta si neatins de morbul rautatii viscerale, grobiene! Cine a privit desfasurarea evenimentelor nu putea sa aiba decat acest sentiment al unei executii implacabile, POLITICE, fara a se tine cont de VICTIME COLATERALE!

[…]

– Cum caracterizati conditiile din penitenciar si grijasistemului fata de condamnati?

– Conditiile din penitenciar sunt pe masura sumelor alocate acestui sector.

– Ce transmiteti oamenilor cunoscuti sau necunoscuti, ca mesaj?

– Traim vremuri de mari drame, generate de o profunda criza morala, ce a cuprins societatea si risca sa ne dezbine, sa ne distruga! AVETI GRIJA CA CEEA CE NI SE INTAMPLA SA NU SE MAI POATA INTAMPLA UNOR OAMENI NEVINOVATI! Tuturor celor care ma cunosc le spun ca NU MI-E RUSINE CA SUNT IN INCHISOARE NEVINOVAT, ca trec printr-o perioada de sporire spirituala, ca eu CRED IN DREPTATEA DIVINA. Tuturor le transmit toata pretuirea si dragostea mea!”.

Gheorghe_Mencinicopschi-sunt-nevinovat

Antena 3 a cerut aprobarea Administraţiei Naţionale a Penitencoarelor (ANP) să realizeze un interviu cu prof. univ. dr. Gheorghe Mencinicopschi, condamnat ca o victimă colaterală în dosarul Telepatia, însă postul de televiziune nu a primit aprobarea.

În acest caz, singura cale a rămas cuvântul scris, aşa că întrebările i-au fost trimise lui Mencinicopschi prin corespondenţă, iar profesorul ne-a răspuns.

[…]

 Legaturi:


Categorii

1. DIVERSE, Gheorghe Mencinicopschi, Justitie, Video

Etichete (taguri)


Articolul urmator/anterior

Comentarii

6 Commentarii la “PROFESORUL MENCINICOPSCHI, DIN INCHISOARE: “Slava Domnului ca sunt la inchisoare fara sa fiu vinovat! Supravietuiesc cu credinta in Adevar, in Dumnezeu!”

  1. Ar putea nemtalaul sa-l gratieze.

  2. Doamne ajuta!
    Tot respectul si sincera simpatie pentru Domnul Profesor Mencinicopschi!Este intr-adevar la inaltimea unui mare si adevarat Profesor,prin definitie.Dumnezeu sa-l aiba in paza Sa.

  3. Dl. Mencinicopschi este o victima a sistemului pentru ca a avut curajul sa ne spuna ce ascund alimentele de pe piata.Pacat ca un astfel de om valoros face inchisoare si nu este gratiat.

  4. Mii de amanunte care ne pot salva viata ne-au fost daruite de catre dl. Profesor. Numai daca ma gandesc ca intr-o emisiune a pomenit ca margarina cauzeaza grave aritmii cardiace. Am verificat pe propria-mi piele cand am consumat napolitane sau produse de patiserie care contineau margarina. Eu mi-am schimbat complet felul de a gati si de a manca in urma sfaturilor dlui Profesor. Maica Domnului sa-l ocroteasca!

  5. Pingback: PROFESORUL MENCINICOPSCHI INTERNAT IN SPITAL IN URMA UNEI CRIZE CARDIACE | Cuvântul Ortodox
  6. Din cauza ca a spus ADEVARUL la televiziune tuturor oamenilor ,Mencinicopschii este in inchisoare.

Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare