INDUSTRIA FARMACEUTICA si ALIMENTELE MODIFICATE GENETIC. Emisiunea “Intre bine si rau” (Video – TVR)

22-04-2015 43 secunde Sublinieri

Industria farmaceutica si alimentele modificate genetic, noi forme de exterminare, manipulare si control in contextul unei noi ordini mondiale. O emisiune de exceptie marca Liviu Mihaiu şi Timeea Bereczki – “Intre bine si rau” editia din 05-05-2014. Sursa: tvr+


Categorii

1. DIVERSE, Organisme modificate genetic (OMG), Razboiul impotriva populatiei, Video

Etichete (taguri)

, , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

4 Commentarii la “INDUSTRIA FARMACEUTICA si ALIMENTELE MODIFICATE GENETIC. Emisiunea “Intre bine si rau” (Video – TVR)

  1. E foarte enervant cu acest prezentator că are niște oameni atât de importanți în domeniul sănătății și nu îi lasă să vorbească. Am renunțat să mă uit deoarece mi se părea frustrant cum acest om îi întrerupea pe toți. Prezentatoarea era cu mult mai bun simț și era în stare să își asculte invitații.

  2. Geniala emisiunea.Un subiect lipsa era cel al vaccinurilor,bomba pentru sanatatea genetica a oamenilor pe termeni lung.Aia ar fi fost o emisiune bomba(mai ales in contextul actual).

  3. Pingback: ROMANIA SE PREGATESTE SA ADOPTE ORGANISMELE MODIFICATE GENETIC… pe fondul unui lobby intens al CORPORATIILOR OMG, infiltrat in politica, presa si mediul academic, | Cuvântul Ortodox
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare