RADACINILE NAZISTE ALE UNIUNII EUROPENE. Despre tehnocrati nazisti, Big Pharma si Codex Alimentarius

26-06-2012 6 minute Sublinieri

Am primit pe mail:

Ceea ce aţi vrut dintotdeauna să ştiti despre Bruxelles şi UE dar nimeni n-a îndrăznit să vă spună.

Sub titlul “Rădăcinile naziste ale UE” vă prezentăm o carte scrisă de Paul Anthony Taylor, Aleksandra Niedzwiecki, Matthias Rath şi August Kowalczyk, editată de Fundaţia de Sănătate Dr. Rath. În lucrare se arată că arhitectul-cheie al “Bruxelles/UE”, fondatorul Uniunii Europene, nu este altul decît Walter Hallstein, fost membru al organizaţiilor oficiale naziste în timpul celui de-al doilea război mondial, apărător al legilor naziste, scăpat prin minciuni ordinare de procesul pentru crime de război de la Nürnberg. De asemenea este documentat modul în care IG Farben – Cartelul German al Chimiei, Petrolului şi Medicamentelor şi-a continuat chiar şi după înfrângerea din al doilea război mondial, tentativa de creare a unui imperiu economic german, al IV-lea Reich. Pentru a atinge aceste scopuri au fost promovate la nivelul UE, printre altele, măsuri legislative care duc la eliminarea de pe piaţă a celui mai temut concurent al concernelor farmaceutico-chimice: terapile naturiste.

Prefaţă şi introducere:
Descarcă introducerea (304 kB)
Capitolul 1: Recapitularea dovezilor
Descarcă capitolul 1 (4.79 MB)
Capitolul 2: Walter Hallstein: proeminent avocat nazist şi arhitect cheie al “Bruxelles UE”
Descarcă capitolul 2 (2.79 MB)
Capitolul 3: “Marele Cartel al Sferei” şi cadrul său organizaţional
Descarcă capitolul 3 (332 kB)
Capitolul 4: Încercarea Cartelului Petrolului şi Medicamentelor de a-şi consolida puterea politică asupra Europei
Descarcă capitolul 4 (1.05 MB)
Capitolul 5: Guvernarea Bruxelles UE va pune capăt secolelor de libertate şi independenţă în Marea Britanie
Descarcă capitolul 5 (484 kB)
Capitolul 6: Cine e Cine în “Bruxelles UE”
Descarcă capitolul 6 (979 kB)
Capitolul 7: Releu de Viaţă
Descarcă capitolul 7 (61 kB)
Capitolul 8: Anexe
Descarcă capitolul 8(453 kB)
Mai multe informaţii:
Alte cărţi de citit

Autorii cărţii, printre care se numără şi un supravieţuitor al lagărului de la Auschwitz care n-a primit nici până în prezent compensaţia financiară pentru detenţie şi muncă forţată, spun o poveste pe care mulţi cititori ar putea să o descrie ca fiind greu de crezut. Probabil că mulţi vor spune că aceste informaţii istorice, documentate, la care se face referire în aceasta carte, ar fi trebuit să fie pe prima pagină a tuturor ziarelor. Faptul că această carte nu a fost adusă la cunoştinţa publicului de către mass media demostrează o dată în plus că trăim într-o dictatură în care marile adevăruri sunt cenzurate. Ţinând cont de acest lucru, responsabilitatea fiecăruia dintre noi este de a downloada şi citi această carte, de a o răspândi tuturor cunoscuţilor şi de a vizita şi studia documentele sursă listate în subsolul paginilor. Timp de aproape trei sferturi de secol lumii i s-a spus că al doilea razboi mondial a fost generat de un psihopat, Adolf Hitler şi de anturajul său de huligani rasişti. Adevărul este însă că cel de-al doilea razboi mondial a fost un razboi de cucerire condus în numele IG Farben – Cartelul German al Chimiei, Petrolului si Medicamentelor, cu scopul de a controla pietele globale în noile domenii ale produselor chimice patentate, in spatele acestora aflandu-se varfurile “iluminate” ale masoneriei precum hraparetii bancheri Rockefeller si Rothschild, care au fondat Rezerva Federala Americana.

Documentele oficiale ale Congresului S.U.A. si tribunalului de la Nurenberg pentru crime de razboi arata fara echivoc ca cel de-al doilea razboi mondial a fost nu numai pregatit, ci si facilitat logistic si tehnic de catre cel mai mare si mai renumit cartel al petrolului si medicamentelor de la acea vreme, si anume cartelul german IG Farben, format din Bayer, BASF, Hoechst si alte companii chimice. În rechizitoriul procesului de la Nuremberg se dovedeste ca fara IG Farben, cel de-al doilea razboi mondial nu ar fi avut loc. Dupa ce ambele încercari militare de a subjuga Europa si razboiul însusi au esuat, Cartelul Petrolului si Medicamentelor a investit în a treia încercare: cucerirea economica si politica a Europei prin intermediul Uniunii Europene cu sediul la Bruxelles.

De aceea, nu este surprinzator faptul ca arhitectii cheie ai “Bruxelles-UE” au fost recrutati din rândul acelor tehnocrati care deja facusera planurile pentru o Europa postbelica sub controlul coalitiei dintre nazisti si Cartel. Aceasta carte va aduce la cunostinta conducatorii cartelului – îmbracati nu doar în uniforme naziste, ci si în costume cenusii. Cel mai renumit dintre acestia a fost Walter Hallstein, primul presedinte al asa-numitei Comisii UE. Daca va intrebati probabil, de ce nu ati auzit pâna acum despre aceste lucruri cutremuratoare este foarte simplu. Dupa 1945, Cartelul a investit sute de miliarde de dolari cu un singur scop: sa rescrie istoria si sa-si ascunda trecutul criminal. Aceasta musamalizare, cu privire la originile corporatiste ale celor doua razboaie mondiale, a fost în mod evident conditia preliminara pentru cea de-a treia încercare a Cartelului – de aceasta data prin intermediul UE – de a cuceri si controla Europa. În mod evident, interesele Cartelului sperau sa-si consolideze controlul asupra Europei prin intermediul Uniunii Europene fara ca aceste radacini întunecate sa fie vreodata expuse.(…)

Dupa ce ultima încercare a Cartelului de a controla Europa a esuat în 1945, una din cele mai larg folosite scuze de catre actionarii sai politici a fost ca “nu au stiut”. Totusi astazi, dupa publicarea acestei carti, nici un politician nu poate face o astfel de afirmatie în apararea suportului sau continuu fata de “Bruxelles/UE”. Din perspectiva istorica, ceea ce este cel mai urgent necesar acum, este o miscare populara. Actiune deosebit de importanta pentru ca politicienii din multe tari europene au fost influentati de interesele corporatiste ale Cartelului Petrolului si Medicamentelor; astfel ei nu mai sunt aparatori independenti ai intereselor oamenilor. O miscare populara ar fi, de aceea, singurul garant al libertatii, democratiei si independentei pentru oamenii din Europa.

Sanatatea populatiei si scopurile UE

Unul dintre scopurile cheie ale cartelului corporatist care se afla in spatele UE este acela de a distruge sectorul terapiilor si produselor naturiste nepatentabile, cel mai mare concurent si cea mai mare amenintare la adresa bolilor de pe urma carora cartelul farmaceutic si industria farmaceutică globală scot profituri de mii de miliarde de dolari. De fapt liderii de la Bruxelles ai UE proiectează legile Europei acţionând ca niste reprezentanti ai acestor interese farmaceutice multinaţionale. Scopul aşa numitei “Food Supplements Directive“, (Directiva Suplimentelor Alimentare) de exemplu, legiferată în 2002, este acela de a impune restricţii stricte şi dictatoriale asupra tipurilor şi dozelor de vitamine şi minerale care pot fi conţinute în suplimentele nutritive. Pentru a masca această ameninţare, UE pretinde în mod fals că nivelurile permise pentru fiecare nutrient vor fi calculare ştiinţific prin intermediul unui proces numit “scientific risk assessment” (evaluarea ştiinţifică a riscului). Totuşi, realitatea este că majoritatea metodologiilor propuse pentru evaluarea presupusului “risc” de a consuma suplimente alimentare sunt orice numai ştiinţifice nu şi de fapt sunt profund eronate.

În mod similar “Traditional Herbal Medicinal Products Directive“, (Directiva Produselor Medicinale Tradiţionale din Plante) legiferată în 2004 supune produsele medicinale naturale din plante unui proces prohibitiv de înregistrare prin care toate plantele care nu au garantată o licenţă specifică sunt interzise şi scoase de pe piaţă. Prin decimarea în acest mod a sectorului plantelor naturale, UE intenţionează să elimine o ameninţare cheie pentru interesele financiare ale acţionarilor săi farmaceutici multimiliardari. Mai mult, într-o încercare de a limita până şi răspândirea informaţiei despre terapiile naturale, UE a legiferat în 2006 aşa numita “”Regulation on Nutrition and Health Claims” (Reglementarea Revendicărilor privind Nutriţia şi Sănătatea). Sub această legislaţie draconică, toate sugestiile sau implicaţiile faptului că un aliment sau nutrient are anumite proprietăţi nutriţionale benefice sau a faptului că există o anumită legătură între un anumit aliment / nutrient şi sănătate, sunt interzise cu excepţia situaţiei în care sunt în mod specific autorizate de Comisia Europeană – chiar dacă există dovezi ştiinţifice pentru aceste revendicări. Astfel, în disperarea sa de a proteja multimiliardara “Afacere cu Boala” a industriei farmaceutice, Bruxelul a recurs la activarea semnului distinctiv al tuturor dictaturilor politice – interzicerea libertăţii cuvântului. Pentru a ajuta UE în aceste încercări de a distruge sectorul sănătăţii naturale, în ianuarie 2002 s-a înfiinţat European Food Safety Authority (EFSA) (Autoritatea Europeană pentru Siguranţa Alimentaţiei). Dar în loc să îmbunătăţească siguranţa alimentaţiei şi să protejeze consumatorii aşa cum pretinde, EFSA este angajată în efortul continuu şi sistematic de a elimina terapiile naturale nepatentabile şi a informaţiilor despre ele, pe întregul continent european.

Legătura cu Codex-ul

Un partener cheie în încercările la nivel internaţional ale Cartelului de a limita accesul oamenilor la terapiile naturale este aşa numita Codex Alimentarius Commission (Codex), a Naţiunilor Unite (UN), organizaţie care este finanţată de World Health Organization (WHO) (Organizaţia Mondială a Sănătăţii) şi Food and Agriculture Organization (FAO) (Organizaţia pentru Alimentaţie şi Agricultură). Înfiinţat în 1963, activităţile principale ale Codex sunt centrate în jurul proiectării standardelor globale pentru toate produsele alimentare inclusiv suplimentele alimentare. Acţionând ca un bloc coordonat, cele 27 ţări membre ale UE utilizează din ce în ce mai mult Codex-ul ca vehicul pentru modelarea hranei globale şi reglementărilor suplimentelor, pentru a oglindi legea UE. Prin implementarea Codex restrictions on food supplements (Restricţiile prevăzute de Codex pentru suplimentele alimentare) în regiuni ca Asia de Sud-est prin Association of Southeast Asian Nations (ASEAN) (Asociaţia Naţiunilor din Asia de Sud-est); Africa, prin African Union (Uniunea Africană); America de Sud, prin Mercosur şi Union of South American Nations (Uniunea Naţiunilor Sud-Americane); şi America de Nord, prin propusa North American Union (Uniunea nord americană), Cartelul Farmaceutic intenţionează să transforme vieţile şi corpurile a miliarde de oameni într-o piaţă de desfacere pentru medicamentele lor sintetice patentate.

În rezumat:

1. UE este o structură dictatorială care serveşte unor interese corporatiste globale care ameninţă – încă o dată – vieţile a sute de milioane de oameni din întreaga Europă. Mai mult, dacă cetăţenii Europei nu acţionează acum, această structură va rămâne pe loc timp de generaţii viitoare şi va subjuga întreaga lume sub controlul său.

2. Din cauza concepţiei sale fundamental nedemocratice – cu Comisia UE deţinând întreaga putere executivă iar Parlamentul UE având doar rolul de frunză de smochin – structura UE nu este reformabilă. De aceea, ea trebuie să fie respinsă public de oameni, demontată şi eventual înlocuită de un sistem cu adevărat democratic de reprezentare: o Europă a oamenilor, de către oameni şi pentru oameni.

3. Demontarea influenţei dictatoriale a intereselor corporatiste care guvernează peste UE – şi astfel peste popoarele Europei – este o precondiţie pentru eliminarea pe scară largă a celor mai răspândite boli ale zilelor noastre inclusiv bolile cardiovasculare şi cancerul. Prin obţinerea controlului asupra bolii, vom putea crea o lume mai sănătoasă- pentru copiii noştri şi generaţiile viitoare.

Surse:

http://www.relay-of-life.org/ro/index.html

http://www.relay-of-life.org/ro/nazi-roots/further_reading.html

Rădăcinile naziste ale “Bruxelles UE”/ Demontarea ‘Bruxelles UE’ – o precondiţie pentru libertatea globală a sănătăţii naturale

Nota noastra:

Materialul este interesant, insa partial, militant si parte a solutiei “democratizarii” UE, care duce la acelasi deznodamant ca “germanizarea” sa: crearea unei Europe federale in care suveranitatea natiunilor nu mai exista nici macar e forma.

E partial pentru ca priveste formarea UE doar din perspectiva intereselor corporatiste. Cu siguranta, au existat mai multe interese in spatele agendei europene, si au existat mai multi oameni cheie decat Walter Hallstein. Unul altul este, de pilda, Jean Monnet, al carui rol in crearea structurilor supranationale ale UE este documentat in “Uniunea Europeana sau marea amagire. Istoria secreta a constructiei europene”, de Cr. Booker si R. North.

Insa principiul urmator este foarte corect expus:

nu este surprinzator faptul ca arhitectii cheie ai “Bruxelles-UE” au fost recrutati din rândul acelor tehnocrati care deja facusera planurile pentru o Europa postbelica sub controlul coalitiei dintre nazisti si Cartel.

Intr-adevar, Germania Nazista asumase deja ideea formarii unei Europe Federale si, in epoca, se vorbea mult despre “noua ordine europeana” rezultata in urma dominatiei acesteia. Evident ca cei implicati in aceste planuri au fost foarte utili eurocratilor, la fel cum savantii germani care lucrau pentru Hitler au fost foarte utili CIA si SUA. Despre acest lucru a se vedea si:

In prezent, un rol esential il joaca tehnocratii Bilderberg, care au dat presedintele UE si diversi comisari:

A se vedea si:

Multe alte referinte despre UE se pot gasi in postarile de mai sus.

In ceea ce priveste rolul Germaniei actuale, a se vedea:

Analiza de mai sus e militanta deoarece fundatia care a realizat cartea este o adepta a terapiilor naturiste, explicandu-se astfel si atacarea regulamentelor europene in domeniu. Criticarea acestor regulamente este intru totul indreptatita si pot fi gasite si la noi pe site argumente similare legate de ce face UE in privinta suplimentelor si produselor naturiste sau in privinta Codexului:

Aspectul militantist se regaseste si in pledoaria “democratizarii” Europei, ceea ce nu va duce insa decat la intarirea institutiilor centrale europene care, evident, vor fi controlate in continuare tot de corporati, tehnocrati si eurocrati din Bilderberg, chiar daca s-ar mari rolul Parlamentului European.


Categorii

Germania, Masonerie, Opinii, analize, Razboiul impotriva populatiei, Razboiul impotriva sanatatii, Uniunea Europeana, globalizare, guvernarea europeana (UE)

Etichete (taguri)

, , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

14 Commentarii la “RADACINILE NAZISTE ALE UNIUNII EUROPENE. Despre tehnocrati nazisti, Big Pharma si Codex Alimentarius

  1. Traim intr-o lume in care Dan Brown se vinde bine.

    Multe argumente fortate. Cum poti trata naturist asemenea boli : Leucemia , A.I.D.S , tifos, holera, malarie ,”banala” variola ?

    Aud mai mereu de UE nazista, rolul Germaniei.

    Cred ca uitam extrem de usor ca R.F.G a fost ocupata de americani 50 de ani si ca acolo s-au investit niste miliarde de dolari.

    Uitam foarte usor ca nazistii sunt vanati in toata lumea de catre cei pe care i-au torturat.

    Sunt vreo 11 membrii fondatori de mare prestigiu. Oare toti aceia erau nazisti ?

    Ni se spune ca cel mai renumit ar fi Walter Hallstein. Eu m-as gandi la Churchill. Si pe cale de consecinta la planul Schuman .

    Ca sa nu ma lungesc prea mult : istoria arata foarte clar ca va exista mereu o clasa dominanta si un cerc de interese care va stapani popoarele slabe.

    UE se apara de invazia chineza deocamdata. Sau ne prefacem toti ca nu observam cum incet-incet industriile europene se destructureaza iar oamenii raman fara locuri de munca ?

    Cat priveste o politica comuna europena, aceasta este o sperietoare doar pt. marii afaceristi rau-voitori care nu vor mai putea face atat de usor afaceri cu statul.

    Dar si pt. politicienii care creeaza deficit pe carca viitoarelor generatii, ei punandu-se la adfapost pt. multe generatii de-acum inainte.

    Pt.oamenii de rand care – ORICUM SUNT EXPLOATATI DE MILENII BUNE – nici nu conteaza astfel de lucruri “HIGH”.

    Saracii de ei sunt exploatati si spiritual. S-a abolit real sclavia ?

  2. Nu trebuie să exagerăm față de puterea economiei în așezarea lumii contemporane dar nici să ne prefacem că nu are nici o influență mai ales că marile corporații germane din timpul celui de-al doilea război mondial i-au sprijinit atât pe aliați cât și pe cei din axa Berlin-Roma-Tokio. De altfel toate lagărele de concentrare nu erau lagăre de exterminare, cum era gulagul rusesc unde se muncea fără noimă – vezi Arhipelagul gulag -, ci erau lagăre de muncă supuse marilor industriași – vezi și lozinca scrisă deasupra lagărului de la Auschwitz. De latfel în timpul procesului de la Nuremberg au fost condamnați o serie de mari industriași. Sunt destule cărți scrise de istorici adevărați, nu de conspiraționiști buimaci – nu știu dacă este cazul cărții prezentate aici pentru că nu am citit-o -, care ne arată destul de clar puterea industriașilor în ultima conflagrație mondială. Una dintre ele este Armele lui Krupp de William Manchester ( http://www.scribd.com/doc/52875684/William-Man-Chester-Armele-Lui-Krupp ).

  3. Pingback: Nu NATIONALISMUL conduce la razboi, ci ambitia de a crea un IMPERIU EUROPEAN si dorinta de UNIFICARE - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
  4. Pingback: Scandalul GlaxoSmithKline sau CUM MITUIESTE SI FALSIFICA INFORMATII O COMPANIE BIG PHARMA - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
  5. Pingback: Dr. Rath catre Angela Merkel: GERMANIA devine iar INSTRUMENT DE CUCERIRE A EUROPEI, cu pretul a milioane de vieti sacrificate [VIDEO] - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
  6. Pingback: PORTRETUL BIG PHARMA dupa un studiu britanic independent si dupa justitia americana: CORUPTIE, INTERES MINIM PENTRU SANATATE SI MAXIM PENTRU PROFIT - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
  7. Pingback: “Lupta pentru pace”, in sfarsit premiata! UNIUNEA EUROPEANA, PREMIUL NOBEL PENTRU PACE - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
  8. Pingback: Radu Portocala: REGIONALIZAREA SI FEDERALIZAREA ROMANIEI erau si pe agenda GERMANIEI NAZISTE. De la al treilea Reich si URSS la UE sau DINAMICA DEZMEMBRARII - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
  9. Pingback: “Scenariile” Comisiei Europene pentru ECONOMIA PLANETARA: controlul nasterilor, legalizarea EUTANASIEI, sistarea ajutoarelor familiale, CONTROLUL MASS-MEDIA - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
  10. Pingback: EUROCRATIE. Comisia Europeana blocheaza un medicament vital PROTEJAND INTERESELE UNEI COMPANII FARMACEUTICE ADVENTISTE - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
  11. Pingback: Demostene Andronescu despre UNIUNEA EUROPEANA CA PRELUNGIRE TOTALITARA “SOFT” A COMUNISMULUI BOLSEVIC. Si despre colonizarea euro-americana, prin instrumente ca FMI si Banca Mondiala -
  12. Pingback: “ADEVARATA FATA A UNIUNII EUROPENE”- [VIDEO - subtitrare in limba romana]. Un film documentar britanic despre agenda MEGA-GUVERNULUI de la Bruxelles - Recomandari
  13. ”Nu s-a găsit
    Ne pare rău, nu se potriveşte niciun termen cu criteriul de căutare introdus.” Nu functioneaza niciunul din link-urile de download ale cartii. Daca se poate remedia, ar fi exelent. Multumesc!

Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare