MASONERIA si TITANICUL. O arhiva secreta urmeaza sa dezvaluie CUM A FOST MUSAMALIZATA ANCHETA scufundarii celebrului vas si care este AMPLOAREA INFLUENTEI ORGANIZATIEI OCULTE IN TOATE SFERELE SOCIETATII BRITANICE: “Arhiva ar putea duce la o reexaminare a aproape 200 de ani de istorie britanică”. DAR IN PREZENT?

28-11-2015 2 minute Sublinieri

Titanic

Francmasonii au mușamalizat ancheta privind scufundarea Titanicului pentru a ajuta anumite personaltăți de la vârful piramidei să scape nevinovate, potrivit unei arhive secrete ce urmează să fie făcută publică. Printre numele persoanelor celebre implicate s-ar afla și Winston Churchill
Ancheta în 1912 care trebuia să găsească responsabilii pentru moartea celor 1.500 de vieți de pe Titanic a exonerat majoritatea persoanelor implicate, inclusiv proprietarii navei, precum și căpitanul ei, informează Daily Mail.

Publicarea unei arhive secrete de francmasonilor – ce conține două milioane de nume de membri din 1733 până 1923 – relevă amploarea implicării masonice în societatea britanică. Arhiva contine numele a trei regi, oameni politici, judecători, militari sau episcopi.

Experții cred că arhiva ar putea duce la o reexaminare a aproape 200 de ani de istorie britanică, dezvăluind scara de influență masonică la toate nivelurile societății britanice într-un moment în care Marea Britanie a fost una dintre țările cele mai puternice din lume.

Arhiva urmează să fie publicată online de serviciul de genealogie Ancestry.

În timp ce conexiunile masonice ale lui Winston Churchill, Oscar Wilde, Lord Kitchener, Rudyard Kipling si Edward VIII sunt cunoscute, înregistrările oferă prima imagine cuprinzătoare a întregii Francmasonerii din ultimii 200 de ani.

Totodată, prin publicarea arhivei, ar putea ieși la suprafață și adevăratul motiv al scufundării Titanicului.

Legăturile strânse ale francmasonilor au făcut ca o sesizare a senatului SUA din acea vreme în legătură cu numărul mici de bărci de salvare de pe navă să fie trecută cu vederea, relatează Mediafax.

Potrivit aceleiași surse, ancheta care s-a desfăşurat în Marea Britanie, supravegheată de Lord Mersey, a exonerat Consiliul de Comerţ de orice vină. Înregistrările arată că lordul Mersey a fost un francmason de top.

Un alt aspect important în derularea anchetei îl constituie prezenţa numelor a cel puţin doi dintre cei cinci evaluatori experţi în cadrul investigaţiei – John Harvard Biles, un specialist în arhitectură navală, şi Edward Chaston, evaluatorul inginer – aceştia fiind, deasemenea, găsiţi în arhiva masonică. Chiar si  Edward Smith, căpitanul navei Titanic a fost mason.

Și președinteke șantierului naval care a construit nava de lux, alături de directorii societății White Star sunt pe lista francmasonilor.

“Ancheta Titanicului care s-a desfăşurat în Marea Britanie a anului 1912 a fost acum  catalogată drept – lapte de var, pentru că i-a exonerat pe majoritatea celor implicaţi. Doar trei pasageri au fost intervievaţi, iar ei au fost toţi de la prima clasă”, a declarat procurorul britanic Nic Compton.

Vezi si:

 ***

 


Categorii

1. DIVERSE, Masonerie, Video

Etichete (taguri)

, , , , , , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

5 Commentarii la “MASONERIA si TITANICUL. O arhiva secreta urmeaza sa dezvaluie CUM A FOST MUSAMALIZATA ANCHETA scufundarii celebrului vas si care este AMPLOAREA INFLUENTEI ORGANIZATIEI OCULTE IN TOATE SFERELE SOCIETATII BRITANICE: “Arhiva ar putea duce la o reexaminare a aproape 200 de ani de istorie britanică”. DAR IN PREZENT?

  1. Ohoo, si inca cum ar trebui revizuita – cel putin la nivel de interpretare – istoria britanica! Mai ales rolul lor real in declansarea celor doua razboaie. Am mai spus-o: e suficient, ca profan, sa citesti cu atentie Kissinger (Diplomatia). El insusi admite ca politca MB a fost dezastruoasa atat inainte de primul cat si inainte de cel de-al doilea RM. El insusi admite ca inertia MB a fost de fapt factorul esential care a permis Germaniei sa actioneze, in ambele cazuri. Pt cei care inca mai cred in rivalitatea UK-Germania, o lectura atenta duce la concluzia ca MB a favorizat permanent cresterea Germaniei. Kissinger pune asta in seama psihologiei sefilor de cabinet de atunci (Lloyd George, Grey, Chamberlain, daca nu ma-nseala memoria…) si a obsesiei MB legate de puterea Frantei, chipurile gresit intelese. Ca au facut tot posibilul sa slabeasca Franta, asta nu avem motive sa nu o credem pt ca e un fapt notoriu si admis istoric. Dar ca acest lucru s-ar fi intamplat pt ca era subestimata forta Germaniei, de lucrul asta ma indoiesc, pt ca Franta atragea mereu atentia asupra acestui lucru si nu doar Franta, ci si generalii din armata britanica. Datele existau cu gramada, iar englezii pot fi invinuiti de orice, numai de prostie nu . Da, Franta a fost slabita, dar incurajand Germania cu pretul declansarii celor doua razboaie. Cat despre justificarile care stau EXCLUSIV in psihologia unuia sau altuia dintre liderii politici ai vremii – astea mi se par inacceptabile. Cand citesti despre ce s-a intamplat atunci ai impresia ca toti erau loviti de dambla, ca prin farmec! Chiar asa? Sigur ca psihologia actorilor-cheie conteaza, dar erau ei oare „actorii-cheie”? Mai ales in conditiile in care de pe harta conflictului lipsesc elemente importante – ca, de pilda, iata, loialitatea fata de masonerie.

  2. Nu ma stiu exact unde a citit, dar se estimeaza ca masonii cuprind 10 – 15% din populatia masculina adulta a Marii Britanii…

  3. Absolut off topic:
    https://www.youtube.com/watch?v=Jx9pnmq5mM0&index=19&list=RDYzoyTqyEYUU
    Un fel de cantec-rugaciune din Basarabia. Merita ascultat!
    Cer iertare pentru amestecul in alt lapte!
    Semnat: musca.

  4. Tocmai cand uitasem episodul cu “flacara violet”, Dragnea pomeneste despre “un grup restrâns de oameni cu puteri oculte”:
    “decizia luată acum un an și jumătate de Iohannis și un grup restrâns de oameni cu puteri oculte a fost că indiferent cum va fi eu să fiu anihilat. ”
    https://www.hotnews.ro/stiri-esential-22548212-liviu-dragnea-prima-reac-dup-votarea-codului-penal-nu-cred-scap-nu-vreau-plec-prostul-din-aceast-via.htm

  5. @ nimeni:

    Nu in sensul asta a folosit termenul, ci in cel de putere ascunsa, subterana (“statul paralel”).

Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare