TRANSSEXUALISMUL APLICAT COPIILOR ESTE ABUZ – opinie a Colegiului Pediatrilor Americani. “IDEOLOGIA GENDER FACE RAU COPIILOR”

28-03-2016 1 minut Sublinieri

transgender_no_entry

Colegiul Pediatrilor Americani a dat publicitatii un comunicat in care a afirmat ca reclasificarea de gen a copiilor, cunoscuta sub numele de transsexualism sau transgender, constituie abuz asupra minorilor, cf. The Blaze

“Colegiul Pediatrilor Americani face apel la educatori si legislatori sa respinga toate politicile care conditioneaza copiii sa accepte drept normale o viata de impropriere chimica si chirurgicala a sexului opus”, se afirma in comunicatul intitulat “Ideologia Gender face rau copiilor”. “Faptele, nu ideologia, determina realitatea.”

Comunicatul, ce va fi urmat de un document mai amplu ce va fi emis in vara lui 2016, contine ceea ce Colegiul considera a fi 8 fapte obiective care sprijina argumentul de a incadra reclasificarea gender, in mod oficial, ca abuz:

1. Sexualitatea umana este o trasatura obiectiva binara: XY si XX sunt marcari generici ai sanatatii, nu marcari generici ai dezordinii.

2. Nimeni nu se naste cu un anume gen. Toti se nasc cu un anume sex biologic. Genul (constientizarea calitatii de a fi barbat sau femeie) este un concept sociologic si psihologic; nu este o trasatura biologica obiectiva. 

3. Convingerea unei persoane ca este ceva ce nu e constituie, in cel mai bun caz, o gandire confuza. Cand o persoana biologic sanatoasa ca baiat crede ca e fata sau invers, avem de-a face cu o problema psihologica obiectiva din mintea acestor copii ce ar trebui tratata ca atare. 

4. Pubertateanu este o boala si blocarea hormonilor pubertatii poate fi periculoasa. Reversibila sau nu, blocarea hormonilor pubertatii induce o stare de boala – absenta pubertatii – si inhiba cresterea si fertilitatea unui copil ce este, altfel, sanatos biologic. 

5. Conform DSM, ultima editie, 98% dintre baietii confuzi si 88% dintre fetele confuze cu privire la identitatea d egen accepta, in cele din urma, sexul lor biologic. 

6. Copiii ce blocheaza pubertatea pentru a isi apropria celalalt sex vor necesita hormoni in adolescenta. Hormonii incrucisati (testosteron si estrogen) sunt asociati cu riscuri periculoase pentru sanatatse ce includ, dar nu sunt limitati, la tensiune mare, infarct, cancer. 

7. Rata sinuciderilor este de 20 de ori mai mare printre adultii care folosesc hormoni incrucisati si fac tratament chirurgical pentru schimbarea sexului, chiar si in Suedia, care este una dintre tarile cele mai afirmative in materie de LGBT. 

8. Conditionarea copiilor astfel incat sa considere ca dobandirea sexului opus prin mijloace chimice si chirurgicale este ceva normal si sanatos constituie abuz asupra minorilor. 

Comunicatul a fost emis sub autoritatea Presedintelui Colegiului, Dr. Michelle A. Cretella, a Vicepresedintelui, Dr. Quentin Van Meter si a profesorului de la Johns Hopkins Medical School Psychology Dr. Paul McHugh. De asemenea, McHugh, care a fost seful psihiatrilor de la Johns Hopkins, a scris in  Wall Street Journal in 2014, numind transgenderismul o “dezordine psihica” si numind schimbarea de sex o “imposibilitate”.

Comunicatul a starnit proteste, fiind numit “transfobic” si atribuit lobby-ului crestin. Poate fi citit in intregime AICI.


Categorii

1. DIVERSE, Homosexualitate, Razboiul impotriva familiei / vietii/ copiilor, Transcrieri-Redactari

Etichete (taguri)

, , , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

4 Commentarii la “TRANSSEXUALISMUL APLICAT COPIILOR ESTE ABUZ – opinie a Colegiului Pediatrilor Americani. “IDEOLOGIA GENDER FACE RAU COPIILOR”

  1. “People do not realize that feminism is mass indoctrination because they cannot identify the perpetrator, the means or the motive.

    Recently Aaron Russo, the producer of Bette Middler’s movies and “America: From Freedom to Fascism” identified all three confirming what I have been saying.

    ( https://www.youtube.com/watch?v=zCpjmvaIgNA )

    While trying to recruit Russo for the CFR, Nicholas Rockefeller told him that his family foundation created women’s liberation using mass media control as part of a long-term plan to enslave humanity. He admitted they want to “chip us.” Google “Rockefeller Foundation” and “Women’s Studies” and you’ll get a half million citations.

    The hidden goal of feminism is to destroy the family, which interferes with state brainwashing of the young. Side benefits include depopulation and widening the tax base. Displacing men in the role of providers also destabilizes the family.” (“How The Rockefellers Re-Engineered Women”, by Henry Makow PhD )

  2. Pingback: DREPTURILE PARINTILOR vs EDUCATIA SEXUALA/ Lobby-ul GAY cere institutiilor UE introducerea OBLIGATORIE a CASATORIILOR HOMOSEXUALE in tarile membre/ RITUALUL PARADEI ANORMALITATII – din nou in Romania/ Ultima psihoza – “REVOLUTIA TRANSGEN
  3. Pingback: TRANS-TIRANIA. Intr-o lume TRANSGENDER, identificarea BIOLOGICA a femeii si a barbatului este ILEGALA. Se intampla deja in unele tari occidentale
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare