Seful HEXI PHARMA, Dan Condrea, MORT (?!) in urma unui ACCIDENT DE MASINA menit a sugera sinuciderea. EXECUTIE SI ACOPERIRE A URMELOR? “Cadavrul” si masina ridicate in timp record, ipoteza sinuciderii avansata abuziv de Politie, inainte de orice ancheta! (VIDEO)

22-05-2016 18 minute Sublinieri

UPDATE

***

Ne-au trebuit trei luni sa intelegem, unii dintre noi, ca la la Colectiv a fost un “false flag”, mai pe romaneste un atentat camuflat inabil intr-un accident.

Odata cu asasinarea lui Condrea, incepem sa intelegem nitel ce este si cu “Scandalul Hexi Pharma“?

PS Era filat! Masina a fost ridicata in timp record!

O sinucidere oportuna-firmele Secu merg mai departe

Condrea a fost sinucis exact cand incepuse sa se vorbeasca mai raspicat despre firmele SRI si ajutorul dat Hexi de “baieti” pentru insurubarea in pozitia monopolista in care o gaseau anchetele lui Tolontan…statul securist a mai sacrificat un pion pentru a ramane in avantaj pe tabla de sah a economiei….ramane cu nebunii personificati de madam Pruna (si noile ei limitari ale libertatilor cetatenesti) si deontologul Tapalaga amorezat de binecunoscutele clante, cu caii de la ambasada SUA si boii din DNA…mai are o tura la Deveselu care ne apara de super-puterille nucleare Iran si Corea de Nord, regele e la Bruxelles iar regina e bine aparata de sistemul militarizat si secretizat cu care defileaza serviciile in Romania …va e dor de nelipsitele ticuri ale omniprezentului Coldea?…n-o sa le revedeti la comisia de ancheta a SRI, nu face deranjul pentru un amarat ca seful Hexi…

ah, va amintiti, cu cateva zile inainte Condrea incercase sa-si lichideze firma….n-a reusit dar au reusit sa-l lichideze altii pe el…oricum, Codruta nu se grabise prea tare cu ancheta Hexi iar de acum incolo de ce atata graba, doar s-a facut dreptate, nu?

Semne de intrebare:
-in statul procurorilor, unde arestarile se fac la vedere pentru suspiciuni rezonabile, pentru Condrea nu se gasise inca timp…ce pacat, in arest ar fi trait si acum
-Condrea se decisese brusc sa nu mai foloseasca bolidul din dotare ci un jaf tocmai bun sa te sinucizi pe sosele uscate
-impactul psihologic maxim fusese depasit pentru patronul Hexi…chiar si Tolontan o rarise cu articolele, urma ancheta, un proces de cativa ani, poate arest la domiciliu, etc…cam putin pentru o sinucidere pe varful dezechilibrului emotional, nu?
-politia rutiera era sigura ca a fost sinucidere….ce convenabil!…mai exista sabotaje, atentate, ca sa nu mai zic de infarct dar politia rutiera era foarte sigura ca e sinucidere de la prima vedere….
-inca un baiat finut, din lumea medicala, alege o moarte violenta facandu-se zob cand ar fi avut destule solutii mai soft, pe baza de pastile

***

Intrebare de 100 de puncte: cine a livrat informatia ca o vecina a lui Condrea a declarat ca l-a vazut abatut cu putin timp in urma si i-ar fi spus ca “decat sa fie inchis mai bine se omoara”? Cum de au identificat asa de oportun sursa, avand in vedere diferenta foarte scurta intre ora accidentului si cea a sosirii informatiei care detensioneaza emotiile publicului?…

***

Ha, ce timide sunt in tratarea subiectului zilei – “sinuciderea” lui Condrea – organele deontologilor, ma refer la Adevarul si Hotnews. Coruptia nu mai ucide, bai? Daca scotea Parlamentul nu stiu ce chitibus ca sa dilueze pedepsele plagiatorilor, facea Hotnews breaking news din sfert in sfert de ora….acu’ vad ca Tapalaga a dormit ca un prunc aseara, n-a acoperit inca subiectul…sau o fi la sedinta de sumar cu “baietii”?

S-a produs o sinucidere. Întrebarea e: l-au sinucis pe el sau pe altul?

***

Ce v-am spus, oameni buni? Lucrurile se leagă: actele se aflau lângă cadavrul desfigurat, soţia l-a recunoscut după haine, ba a apărut şi vecina de bine care a declarat că i-a spus ei că decât să facă puşcărie mai bine moare.

Şi-atunci de ce mai trăncăniţi, băi conspiraţioniştilor? Voi credeţi că securitatea face lucruri de mântuială?

ACTUALIZARE Sebastian Ghiță susține că Dan Condrea era filat de serviciile secrete.

Criminalistul Tudorel Butoi a avansat teoria potrivit căreia Dan Condrea ar fi putut fi înlocuit, la volanul mașinii, cu o altă persoană, asupra căreia au fost plantate actele patronului Hexi Pharma. Rezultatele unei identificări complete s-ar putea afla în 24 de ore.

ACTUALIZARE Dan Condrea a fost identificat de soție, după haine. Patronul Hexi Pharma se afla la volanul mașinii si era singur. Drumul era drept și fusese parcurs de Condrea de nenumărate ori. Automobilul este complet distrus, după ce s-a izbit foarte puternic de un copac. Se pare că nu există urme de frânare.

“Dan era un as al volanului” susține un prieten al victimei.

Potrivit Realitatea TV, Dan Condrea conducea mașina tatălui său, fondatorul Hexi Pharma.

(Știrea inițială)

Patronul companiei Hexi Pharma, Dan Condrea, a murit într-un accident de circulație care s-a produs duminică seară în județul Ilfov, între localitățile Buftea și Corbeanca, potrivit unor surse citate de B1 TV.

Informația nu este confirmată încă de polițiștii care fac cercetări la fața locului.

Potrivit primelor informații victima este desfigurată și nu a putut fi încă identificată, dar actele găsite asupra acesteia îi aparțin lui Dan Condrea. Totodată, mașina implicată aparținea Hexi Pharma.

  • PeSurse:

Victor Ponta, reacție după moartea patronului Hexi Pharma: Ce știa acest om și cine se temea?

Fostul prim ministru, Victor Ponta, a avut o primă reacție în cazul morții patronului Hexi Pharma, Dan Codrea. Victor Ponta își exprimă nedumerirea și se declară șocat cu privire la împrejurimile în care a murit acesta și ridică mari semne de întrebare în acest sens.

„Dumnezeule! Chiar e socant! Ce se intampla in tara noastra?!? Cum e posibil asa ceva?!? Cine are putere sa faca asa ceva?!? Ce stia acest om si cine se temea de ce stia el?!? Din pacate Romania in 2016 inseamna frica , suspiciune si forte nevazute care de fapt ne decid viata!, a scris Victor Ponta pe pagina sa de Facebook.

 Victor Ponta, lovitură teribilă pentru serviciile secrete. Ce dezvăluie după moartea lui Dan Condrea

Fostul prim ministru, Victor Ponta, revine cu o precizare la postarea inițială făcută pe marginea morții patronului Hexi Pharma, Dan Condrea, pe pagina sa de Facebook. Practic, acesta spune că în mandatul său de aproape 4 ani ca prim ministru nu a primit nici o informare pe tema Hexi Pharma, la fel și premierul Emil Boc.

„Ps – am vazut ca a confirmat si Comisia de Control a SRI ca in mandatul meu de aproape 4 ani ca Prim Ministru nu am primit NICI MACAR O SINGURA INFORMARE pe tema “Hexi Pharma” / la fel in mandatul de 3ani al Premierului Emil Boc!!!”, a scris Victor Ponta pe Facebook.

Totodată, Victor Ponta a dat share unui articol în care Călin Popescu Tăriceanu, prim ministru în perioada 2004-2008, declara în urmă cu o săptămână, când scandalul în care era implicată Hexi Pharma lua proporții, că  ar  exista suspiciuni potrivit cărora în spatele Hexi Pharma s-ar afla “inclusiv un serviciu secret care foloseşte firma ca sursă de venituri”.

Comisia parlamentară pentru controlul SRI a analizat documentele oficiale transmise de Serviciul Român de Informații privind criza din sănătate și a constatat că între anii 2011 – 2016 instituția a pus la dispoziția factorilor de decizie de la nivel central 115 documente de informare vizând infecțiile intraspitalicești sau care abordează și subiectul infecțiilor nosocomiale, unele dintre acestea vizând și acțiuni ale unor societăți comerciale, inclusiv ale Hexi Pharma.

În perioada 2011-2016, în fruntea Guvernului s-au aflat următorii premieri: Emil Boc (2008-2012), Mihai Răzvan Ungureanu (9 februarie 2012-7 mai 2012), Victor Ponta (2012-2015) și Dacian Cioloș (2015- în curs).

Sorina Matei, ipoteză EXPLOZIVĂ: implicarea RTV în cazul morții lui Dan Condrea

Jurnalista Sorina Matei analizează primele informații în urma morții patronului Hexi Pharma, Dan Condrea. Jurnalista corelează o serie de informații și lansează o ipoteză bombă: s-ar fi știut că urma acest accident.

”Fapte.Moare Condrea.Cum o fi murit.
1. RTV e singura tv care are imagini de la faţa locului. Imediat.
2. RTV pregătise o emisiune cu oameni lichitaţi, morţi sau something.
3. Inculpatul SRI e primul care sare, as usual, şi cere filme de la filaje SRI ( de unde ştie că au fost filaje, de unde ştie eventuale operaţiuni în desfăşurare, de unde ştie că îl fila SRI) şi nu mai ştiu ce.
Mă scuzaţi, dar e noaptea minţii”, scrie Sorina Matei.

  • GSP/  Mirela Neag, Cătălin Tolontan, Răzvan Luţac: 

Unul dintre ultimele sms-uri ale lui Condrea: ”Stați liniștiți că nu o să mai lucrez în domeniu!”

Ca o ironie a destinului, Dan Condrea a murit pe șoseaua dintre laboratorul Unilab, casa lui era în apropierea laboratorului, și fabrica Hexi Pharma.

Astăzi, duminică, se împlinesc patru săptămâni de când l-am întâlnit pe Dan Condrea.

Atunci i-am arătat cele două rețete care demonstrau că Thor și Suprasept erau diluate inteționat, din fabricație.

Era 24 aprilie 2016.

N-a negat nimic, după cum n-a negat niciun moment după aceea.

A spus doar că va verifica. A luat hârtiile și a plecat spre fabrica Hexi Pharma din Mogoșoaia. Au venit acolo Flori Dinu, directorul general, directorul de producție Mihail Leva și alți câțiva oameni apropiați lui Condrea.

După patru ore, bărbatul a plecat din fabrică, singur la volan, și a luat-o exact pe drumul pe care, ieri, la 18:45, și-a găsit sfârșitul într-un accident solitar de mașină. Fără urme de frânare.

Ce a vrut să spună cu acest sms?

Azi, la prânz, înainte de accident, am discutat cu mai mulți oameni din compania Hexi Pharma. Ca să aflăm ce se mai întâmplă.

Condrea se izolase de ceilalți din companie, care îl considerau responsabil.

Dialogul cu unul dintre acești oameni. Încă o dată, discuția cu sursa din Hexi Pharma a avut loc cu aproximativ cinci ore înainte de accident.

– Ați mai păstrat legătura cu Dan Condrea?
– Îmi dădea mesaje când și când. Mi-a dat un mesaj recent.

– Și ce a scris în el?
– „Stați liniștiți că nu o să mai lucrez în domeniu!”.

– Ce înseamnă asta?
– Nu-mi dau seama exact. Se referă probabil la ideea că ar putea să-și revină compania fără el, eu așa citesc mesajul.

– Condrea este surprins de rezultatul analizelor?
– Da, este șocat. Spune că știa de Thor, a recunoscut asta, dar de celelalte de jură că nu știa că au probleme.

– Flori Dinu cum este?
– Pe calmante.

– Și ea e șocată?
– Da, pentru că spune că nu știa nimic, absolut nimic despre diluare. Că doar Condrea conducea fabrica, nimeni în afară de el nu avea legătură cu fabrica.

Către o vecină, cu o săptămână înainte: „Decât să fac închisoare mai bine mă omor”

Sms-ul către omul din Hexi e bizar, însă nu e, neapărat, unul al unui sinucigaș.

Pe de altă parte, varianta sinuciderii a fost anticipată de o vecină care s-a întâlnit cu Dan Condrea exact weekend-ul trecut. „Condrea era abătut și mi-a spus că decât să facă închisoare mai bine se omoară”.

Condrea a intrat în primul copac, dintr-un lung șir de pe șoseaua dreaptă.

Mai mulți parlamentari din Comisia de Control al SRI au cerut imediat să se facă public filmul filajului.

„Este ciudat! Cum să nu fie filat?”, a spus senatorul Daniel Savu, membru al Comisiei de Control al SRI.

Numai că, din declarațiile oficiale, primii care au ajuns la el au fost cei de la Ambulanță.

Dacă exista filaj, normal ar fi fost să coboare și să încerce să-i dea primul ajutor.

În această seară, patronul Dan Condrea a murit într-un accident rutier.

La cîteva minute, deputatul Sebastian Ghiță, membru în Comisia de Control a SRI, a vrut să facă o declarație. N-a spus-o direct și oficial, dar lasă să se înțeleagă că îi e realmente teamă și pentru soarta lui.

– Bună seara, ce doriți să spuneți?

– Că mîine ne vom întruni în Comisia Parlamentară și vom cere ca echipa de filaj să facă public raportul și filmul accidentului.

– Sînteți sigur că exista o echipă de filaj?

– Cum să nu existe?! După un asemenea scandal public să nu existe este imposibil. Aici nu vorbim despre cineva care a furat din rația de mîncare, ci care a participat la o operațiune criminală de pe urma cărora au murit, probabil, zeci de mii de oameni prin infecțiile nosocomiale. Cum să nu fie urmărit în fiecare moment?

– Dar comisia din care faceți parte nu are nici o atribuție decît în materie de SRI. Dacă nu erau de la SRI?

– Nu ne putem asuma riscul ca România să fie considerată un stat mafiot! Nu pot muri oameni fără o explicație clară. Eu am avut mereu încredere în instituții, dar acesta este un caz care se cere lămurit!

– Încă o dată: nu e treaba dumneavoastră dacă nu e filajul de la SRI.

– Era un caz de siguranță națională! Dar indiferent cine l-a făcut, Parchetul, DNA, cei de la MI sau SRI, echipa de filaj trebuie să spună oamenilor ce s-a întîmplat. Este fără precedent în România și nu putem fi considerați un stat mafiot. Mîine se poate întîmpla oricui!

O martoră care a dus acte împotriva lui Condrea l-a sunat aseară, înspăimântată, pe procurorul de caz. Două întrebări pentru investigatori: 1. L-ați filat? 2. Din convorbirile telefonice nu v-ați dat seama că e posibil să se sinucidă?

Două întrebări fundamentale pentru clarificare circumstanțelor morții:

  1. A fost sau nu filat Dan Condrea pe șosea? Este greu de înțeles dacă n-a fost supravegheat de vreme ce știa că va fi audiat luni dimineață! Nu-l filezi cu 12 ore înainte de a ajunge la Parchet, unde urma să fie reținut?! Dan Condrea era un om în stare de orice, ceea ce a fost probat dramatic duminică seară. ”Să facă orice” înseamnă că putea să fugă, să intre cu mașina în Piața Universității sau să-i caute pe cei care urmau să depună mărturie împotriva lui. Unul dintre acești martori care a depus deja acte împotriva lui Condrea era înspăimîntat aseară și a  sunat imediat la procurorul de caz. Nu-l filezi pe Condrea în această situație?
  2. În ultimele săptămîni, Gazeta Sporturilor a publicat că Dan Condrea  era deprimat, că era însingurat, că cei din firmă îl considerau vinovat pentru ce s-a întîmplat. În același timp, au existat convorbiri ale lui și sms-uri din care se putea deduce posibilitatea sinuciderii. Nici aceste indicii nu au fost sesizate de Parchet vreme de trei săptămîni?!

Investigație de Mirela Neag, Răzvan Luțac și Cătălin Tolontan

O ironie de destin. Dan Condrea a murit pe șoseaua dintre laboratorul Unilab, casa lui era în apropierea laboratorului, și fabrica Hexi Pharma.

Patronul Hexi a suferit un accident de circulație duminică seara, în jurul orei 18:30. Prima ipoteză a poliției este aceea a sinuciderii.

Condrea a intrat în primul copac, dintr-un lung șir de pe șoseaua dreaptă.

”Mașina avea viteză foarte mare”, susține un martor ocular. ”Nu sînt urme de frînă”, au declarat cei ajunși la fața locului.

În acest moment, unica posesoare majoră a secretelor lui Hexi Pharma, firmă acuzată că a pus la cale o operațiune de diluare a dezinfectanților în peste 300 de spitale și de spălare de bani, rămîne directorul general Flori Dinu.

„De altfel, Flori Dinu era cea care avea la degetul mic toate legăturile cu directorii de spital și cu mogulii sistemului medical. Condrea nu se băga peste contractele din spitale, Florin Dinu le știa”, a spus pentru Gazetă o sursă din Hexi Pharma.

„Flori Dinu era cea participa la licitații și-i coordona pe agenții de vînzări. Prin ei circulau banii veniți din străinătate”, a mai spus sursa.

”Flori Dinu nu era o simplă angajată. Puterea ei în firmă era mult mai mare decît cea a unui director. Ea neagă orice legătură recentă cu fabrica și cu diluarea, dar pe rețetele de acum cîțiva ani apare și semnătura ei”, afirmă oamenii care cunosc afacerea Hexi Pharma.

Dan Condrea își ținea banii în conturi din străinătate. Unul dintre aceste conturi personale este CH5704835064767572000 de la Credit Suisse Elveția.

Contul este deschis din 2008, de cînd a început și afacerea prin firme off-shore din Cipru, țară unde avea alte conturi.

La un moment dat, firmele off-shore le pusese formal pe numele unor angajați, printre care și Flori Dinu, susțin surse din firmă.

Acestea conturi erau, practic, recipientele secrete din care veneau banii pentru mita din sistemul medical din României. „Și tot din aceste conturi mai luau și protectorii lui Condrea”, susține o sursă care-i cunoaște afacerile.

Aseară, Condrea era așteptat de fetița de 10 ani.

Condrea divorțase de soția lui Laura, cu care fusese împreună vreme de 15 ani, din Facultatea de Medicină din 1994 și pînă în 2009.

În acest week-end, fata de 10 ani rămăsese la soția lui. După-amiază, perioada de vizită se încheia, iar mama și fata îl așteptau ca să vină să ia copilul.

„Condrea n-a apărut și chiar ne întrebam ce se întîmplă”, a mărturisit fosta soție unor prieteni.

„La un moment dat, la ușă a apărut Filipoaie, șoferul lui de la firmă, un tip ciudat care lucrase înainte într-o instituție de forță”, a povestit fosta soție amicilor.

„Noi ne uitam la desene animate, nu știam ce s-a întîmplat. Șoferul nu ne-a spus, mai bine, că a protejat-o pe fetiță”, a încheiat fosta soție.

Întrebată de prieteni dacă Dan Condrea era depresiv, Laura, care a avut multe conflicte cu el și este subiectivă, a răspuns: „Nu era genul care să se omoare, ci genul care te omora el pe tine. Dacă e sinucidere, l-au împins să facă asta!”. După 7 ani de cînd se consideră urmărită de oamenii și de aliații lui Condrea, despre care susține că i-a luat toți banii, fosta soție este tulburată, iar autoritățile nu i-au luat versiunea SF niciodată în calcul.

Dan Condrea era un șofer experimentat, „și era pasionat de karting”, a mărturisit un angajat al Hexi Pharma, care exclude accidentul clasic de circulație.

Opelul în care se afla Dan Condrea era o mașină din 2010, inscripționată Hexi Pharma.

O cumpărase pentru tatăl său, fostul farmacist al Spitalului Universitar de Urgență fiind fondatorul afacerii și stingându-se în 2011.

Astăzi, duminică, se împlinesc patru săptămâni de când l-am întâlnit pe Dan Condrea. Atunci i-am arătat cele două rețete care demonstrau că Thor și Suprasept erau diluate inteționat, din fabricație.

Era 24 aprilie 2016.

N-a negat nimic, după cum n-a negat niciun moment după aceea.

A spus doar că va verifica. A luat hârtiile și a plecat spre fabrica Hexi Pharma din Mogoșoaia. Au venit acolo Flori Dinu, directorul general, directorul de producție Mihail Leva și alți câțiva oameni apropiați lui Condrea.

După patru ore, bărbatul a plecat din fabrică, singur la volan, și a luat-o exact pe drumul pe care, ieri, la 18:30, și-a găsit sfârșitul într-un accident solitar de mașină. Fără urme de frânare.

Ce a vrut să spună cu acest sms?
Duminică, la prânz, înainte de accident, am discutat cu mai mulți oameni din compania Hexi Pharma. Ca să aflăm ce se mai întâmplă.

Condrea se izolase de ceilalți din companie, care îl considerau responsabil.

Dialogul cu unul dintre acești oameni. Încă o dată, discuția cu sursa din Hexi Pharma a avut loc cu aproximativ cinci ore înainte de accident.

– Ați mai păstrat legătura cu Dan Condrea?
– Îmi dădea mesaje când și când. Mi-a dat un mesaj recent.

– Și ce a scris în el?
– „Stați liniștiți că nu o să mai lucrez în domeniu!”.

– Ce înseamnă asta?
– Nu-mi dau seama exact. Se referă probabil la ideea că ar putea să-și revină compania fără el, eu așa citesc mesajul.

– Condrea este surprins de rezultatul analizelor?
– Da, este șocat. Spune că știa de Thor, a recunoscut asta, dar de celelalte de jură că nu știa că au probleme.

– Flori Dinu cum este?
– Pe calmante.

– Și ea e șocată?
– Da, pentru că spune că nu știa nimic, absolut nimic despre diluare. Că doar Condrea conducea fabrica, nimeni în afară de el nu avea legătură cu fabrica.

Către o vecină, cu o săptămână înainte: „Decât să fac închisoare mai bine mă omor”
Sms-ul către omul din Hexi e bizar, însă nu e, neapărat, mesajul unui sinucigaș.

Pe de altă parte, varianta sinuciderii a fost anticipată de o vecină care s-a întâlnit cu Dan Condrea exact weekend-ul trecut. „Condrea era abătut și mi-a spus că decât să facă închisoare mai bine se omoară”.

Mai mulți parlamentari din Comisia de Control al SRI au cerut imediat să se facă public filmul filajului.

„Este ciudat! Cum să nu fie filat?”, a spus senatorul Daniel Savu, membru al Comisiei de Control al SRI.

Numai că, din declarațiile oficiale, primii care au ajuns la el au fost cei de la Ambulanță.

Dacă exista filaj, normal ar fi fost să coboare și să încerce să-i dea primul ajutor. Sau poate că i-au dat și au dispărut.

La cîteva minute după ce televiziunile au anunțat accidentulfatal, deputatul Sebastian Ghiță, membru în Comisia de Control a SRI, a vrut să facă o declarație pentru ziar.

Ghiță n-a spus-o direct și oficial, dar lasă să se înțeleagă că îi e realmente teamă și pentru soarta lui.

– Bună seara, ce doriți să spuneți?
– Că mîine ne vom întruni în Comisia Parlamentară și vom cere ca echipa de filaj să facă public raportul și filmul accidentului.

– Sînteți sigur că exista o echipă de filaj?
– Cum să nu existe?! După un asemenea scandal public să nu existe este imposibil. Aici nu vorbim despre cineva care a furat din rația de mîncare, ci care a participat la o operațiune criminală de pe urma cărora au murit, probabil, zeci de mii de oameni prin infecțiile nosocomiale. Cum să nu fie urmărit în fiecare moment?

– Dar comisia din care faceți parte nu are nici o atribuție decît în materie de SRI. Dacă nu erau de la SRI?
– Nu ne putem asuma riscul ca România să fie considerată un stat mafiot! Nu pot muri oameni fără o explicație clară. Eu am avut mereu încredere în instituții, dar acesta este un caz care se cere lămurit!

– Încă o dată: nu e treaba dumneavoastră dacă nu e filajul de la SRI.
– Era un caz de siguranță națională! Dar indiferent cine l-a făcut, Parchetul, DNA, cei de la MI sau SRI, echipa de filaj trebuie să spună oamenilor ce s-a întîmplat. Este fără precedent în România și nu putem fi considerați un stat mafiot. Mîine se poate întîmpla oricui!

Patronul firmei Hexi Pharma Dan Condrea a murit, duminică seara, în urma unui grav accident de maşină pe un drum din judeţul Ilfov. Potrivit unor surse, Dan Condrea fusese invitat, luni dimineaţă, la Parchetul ICCJ pentru a i se aduce la cunoştinţă acuzaţiile formulate de procurori împotriva sa.

Dan Condrea divorțase de soția lui Laura, cu care fusese împreună vreme de 19 ani, din Facultatea de Medicină din 1994 și pînă în 2009.

În acest week-end, fata de 10 ani rămăsese la soția lui. După-amiază, perioada de vizită la mamă se încheia și soția și fata îl așteptau ca să vină să ia copilul.

“Condrea n-a apărut și chiar ne întrebam ce se întîmplă”, a mărturisit fosta soție unor prieteni. “La un moment dat, la ușă a apărut șoferul lui de la firmă, un tip ciudat care lucrase înainte într-o instituție de forță”, a povestit fosta soție amicilor.

“Noi ne uitam la desene animate, nu știam ce s-a întîmplat. Șoferul nu ne-a spus, mai bine, că a protejat-o pe fetiță”, a încheiat fosta soție, potrivit gsp.ro.

Întrebată de prieteni dacă Dan Condrea era depresiv, Laura, care a avut multe conflicte cu el, depunînd plîngeri a răspuns: Nu era genul care să se omoare, ci genul care te omora el pe tine. Dacă e sinucidere, l-au împins să facă asta!“.

Dan Condrea era un șofer experimentat, “mergea tare și bine, făcea și karting”, a mărturisit un angajat al Hexi Pharma.

Procurorul General al României: Dosarul privind accidentul lui Dan Condrea va fi preluat de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie

Patronul Hexi Pharma, Dan Condrea, a murit într-un accident de circulație petrecut pe raza județului Ilfov. Acesta se afla într-o mașină ce avea sigla firmei pe care o conducea. Nu au fost găsite urme de frânare la fața locului, iar soția lui Dan Condrea i-ar fi recunoscut hainele. Mașina a fost ridicată în timp record de autorități. Dosarul privind accidentul lui Dan Condrea va fi preluat de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

UPDATE: Dosarul privind accidentul patronului Hexi Pharma, Dan Condrea, în urma căruia omul de afaceri a decedat, va fi preluat de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. Dosarul va fi preluat de Secţia de Urmărire Penală şi Criminalistică din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, sub coordonarea domnului procuror Romulus Varga. Un procuror de la parchetul local s-a deplasat la faţa locului pentru a participa la cercetări. Autoturismul a fost ridicat şi dus la sediul IPJ Ilfov. Toata probele ridicate de la faţa locului au fost conservate”, a declarat Procurorul General al României, Augustin Lazăr, pentru mediafax.ro.

UPDATE: Mașina în care se afla Dan Condrea a fost ridicată în timp record de autorități.

UPDATE: Motorul mașinii a zburat la aproximativ 30 de metri de locul impactului. Nu există urmă de frânare, spun polițiștii și martorii care sunt la fața locului. Trupul neînsuflețit a fost preluat de Serviciul de Medicină Legală Ilfov și a fost dus la IML.

Înainte să se oprească în copac, mașina ar fi circulat pe acostament circa 20 de metri. Surse EVZ spun că mașina patronului Hexi Pharma ar fi intrat, inițial, în alt arbore.

Totodată, mașina IML care transporta trupul neînsuflețit al patronului Hexi Pharma era însoțită de o mașină în care se aflau membri familiei acestuia.

UPDATE: Soția lui Dan Condrea i-ar fi recunoscut hainele. Mașina patronului Hexi Pharma s-ar fi izbit puternic într-un copac.

Accidentul s-a produs pe șoseaua care leagă localitatea Buftea de Corbeanca. Din primele imagini reiese că mașina în care se afla patronul Hexi Pharma a fost distrusă.

Victima era singură în mașină și a murit pe loc, spun reprezentanții ISU pentru EVZ.

”Nu este nevoie de descarcerare. Am trimis doar o specială pentru incendii, dar doar ca să supravegheze zona”, a declarat pentru EVZ, purtătorul de cuvânt al ISU București – Ilfov, Adrian Marin.

”Bărbatul, care avea vârsta de 40 de ani, a fost găsit decedat. S-au încercat manevre de resuscitare, dar nu a mai putut fi readus la viață. Avea leziuni foarte grave, incompatibile cu viața. S-a ajuns foarte repede la locul accidentului pentru că aveam ambulanță în zonă”, a declarat Alis Grasu, managerul Serviciului de Ambulanță București – Ilfov.

5 concluzii la cald în urma “accidentului” de mașină suferit de patronul Hexi Pharma.

1. Cine l-a executat pe Dan Condrea a avut grijă să fie destul de clar pentru toată lumea că n-a fost nici accident, nici sinucidere, dar în același timp neconstrângător pentru lege să decidă că ar fi fost asasinat. Ei încearcă să transmită un mesaj pentru restul, care știu la fel de multe: liniște!

2. Era destul de clar că Dan Condrea era un psihopat util care umplea pușculițele altora. Acum este și mai clar că este destul de jos în lanțul trofic. Foarte probabil se pregătea (sau a apucat) să vorbească.

3. SRI nu mai are nici o scuză să ascundă informările pe care pretinde că le-a făcut referitor la infecțiile intraspitalicești. Fiecare zi care trece fără elucidarea cazului presează ca o suspiciune directă asupra serviciului iar fiecare informație aflată acolo poate ajuta la rezolvarea lui. Oricum nu a existat niciodată vreo justificare pentru ca datele să fie secrete – acum există un motiv imperativ ca ele să fie desecretizate.

4. Președintele și prim-ministrul României au de dovedit în mod expres că nu sunt parte la operațiunea de mușamalizare. Până acum au lăsat exact impresia pe care o lăsa ministrul Achimaș când încerca să susțină că “doar 4%” dintre probe au probleme. Impresia respectivă s-a confirmat.

5. Mafia locală încearcă pe cât se poate să folosească arme legale și au la îndemână toată panoplia: dosare penale, decizii administrative, la nevoie legi. Derapajele violente apar doar în cazurile extreme, la disperare – Tinu, Marta, Panait, Crivăț.

  • Antena3:

Dan Condrea a fost ucis? Moartea patronului Hexi Pharma ridică numeroase semne de întrebare

Moartea patronului Hexi Pharma ridică şi mai multe semne de întrebare după dezvăluirea preşedintelui Senatului despre legăturile dintre compania pe care o conducea şi serviciile secrete.

Călin Popescu Tăriceanu declara, în urmă cu o săptămână, că firma lui Dan Condrea ar fi fost un paravan prin care un serviciu secret obţinea bani din activităţi comerciale.

Victor Ponta se declară şocat de moartea lui Condrea şi se întreabă retoric cine se temea de informaţiile deţinute de Condrea, dar şi cine avea puterea de a-l face să dispară.

Dan Condrea era principalul personaj din ancheta procurorilor în cazul dezinfectanţilor diluaţi din spitale.

Moartea lui va face mai grea munca procurorilor care vor da o importanţă mai mare angajaţilor săi implicaţi în scandal.

Firma nu se va putea închide odată cu decesul patronului, pentru că anchetatorii au dispus deja măsuri preventive atunci când Condrea a încercat devalizarea acesteia printr-o inginerie financiară.

Teorie explozivă! Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, A DISPĂRUT la comandă

Varianta dispariţiei la comandă a lui Dan Condrea este alimentată şi de fosta lui soţie.

Aceasta le-a declarat jurnaliştilor de la GSP.RO că Dan Condreanu era genul care să se omoare, ci genul care te omoră el pe tine. Dacă e sinucidere, l-au împins să facă asta!, spune femeia.

În momentul accidentului, Dan Condrea se îndrepta spre casa fostei soţii, de unde trebuia s-o ia pe fiica sa de 10 ani. În plus, ca o ironie a sorţii, Dan Condrea a murit pe şoseaua dintre laboratorul Unilab şi fabrica Hexi Pharma.

Ipoteză halucinantă în cazul morții lui Dan Condrea. Patronul Hexi Pharma NU ar fi fost în maşina care s-a izbit violent de copac

Criminaliştii iau în calcul inclusiv ipoteza halucinantă potrivit căreia Dan Condrea NU ar fi fost în maşina care s-a izbit violent de copac.

Identitatea celui care a murit în accident urmează să fie stabilită atât în urma unor teste de amprentă, cât şi în urma testului ADN.

O altă informaţie, care adânceşte misterul în jurul morţii patronului Hexi Pharma, este legată de maşina pe care acesta p conducea în momentul producerii accidentului.

În general, acesta conducea un bolid de lux, care oferă un grad înalt de siguranţă tuturor pasagerilor, însă duminică s-a urcat la bordul unei maşini pe care nu o mai folosise niciodată, un simplu automobil de serviciu.

Paznicul complexului rezidenţial unde locuia Dan Condrea spune că afaceristul a plecat de acasă transfigurat.

Purtător de cuvânt de poliție în cazul morții patronului Hexi Pharma, Dan Condrea: Luăm în calcul și varianta sinuciderii

Poliția ia în calcul varianta sinuciderii în cazul accidentului omului de afaceri Hexi Pharma, Dan Condrea, cel care a murit duminica seara.

“Este vorba de un singur autoturism implicat, autovehiculul se deplasa dinpre Corbeanca, colegii mei nu au găsit urme de frânare. Mașina a fost sigilată. Este vorba de un bărbat de 39 de ani, este persoana la care faceți referire. Se va face o expertiză. Era decedat la momentul în care au sosit polițiștii. Există doi martori, un biciclist și un autovehicul care a fost depășit de autovehiculul victimei. A fost audiată deja un martor. Polițiștii efectuează cercetările în aceeași modalitate în care există cercetările în care o persoană este decedată. Automobilul a fost ridicat pentru a se face cercetările. Incidentul a fost sesizat la 18.47. În urma expertizei se va stabili viteza cu care rula mașina și orice detalii care ar indica cauza incidentului. Nu au existat urme de frânare. Luăm în calcul și varianta sinuciderii”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Capitalei.

Lucian Diniță, comisar șef Poliția Română, despre moartea patronului Hexi Pharma: Deontologic, polițiștii nu au voie să vorbească despre sinucidere

Fostul șef al Poliției rutiere a comentat la Antena 3 accidentul mortal în care a fost implicat patronul Hexi Pharma, Dan Condrea.

“Ați arătat o imagine care este elocventă, lovitura este stânga față. În condițiile unei lovituri laterale, victima este la o distanță apreciabilă de mașină sau dacă este aproape de mașină, atunci se fac alte măsurători. La cum arată ceea ce arătați dumneavoastră, trebuia ca mașina să fie mai departe pe câmp.

Deontologic, polițiștii nu vorbesc de sinucidere. Este lovitura pe stânga, e intrare pe contrasens, sau explozie pe partea dreapta și rotire. La un impact frontal, motorul se orientează către șofer și îl găsim în interiorul autovehiculului. Este de reținut ceva, în acea zonă sunt cinci pomi”, a declarat Lucian Diniță, la Antena 3.

Accidentul în care a murit Dan Condrea vine la cinci ani după ce un fost asociat de-ai săi, Miron Panaitescu, a fost implicat într-un accident de mașină produs chiar de el, în care i-a murit soția.

Conform ultimelor informații, mașina cu care Condrea a făcut accident, un Opel, nu era a lui, ci a tatălui său. Condrea conducea, de regulă, o mașină puternică, mai sigură, Porsche Cayenne.

Există informații și că Dan Condrea ar fi trebuit să fie audiat în cursul zilei de luni.

Accidentul patronului de la Hexi Pharma vine la numai 5 ani după ce Miron Panaitescu, fostul său asociat, a făcut un accident de mașină. În 2011, mașina condusă de acesta a căzut de pe un pod. Soția care îi era alături a murit pe loc. Panaitescu  a fost condamnat pentru ucidere din culpă.

#‎DanCondrea‬ era PATRONUL ‪#‎hexipharma‬ , nu directorul general, nu administratorul firmei, nu cenzor, nu el semna contractele de achiziție/furnizare dezinfectanți, nu el făcea controlul calității produselor Hexi. ‪#‎Condrea‬ era omul din spatele firmei, care încasa dividente fără să trebuiască să semneze pentru altceva. Sunt mulți penaliști care se întrebau cum vor stabili procurorii legătura de cauzalitate între cei omorâți de nosocomiale și faptele lui #Condrea. Nu văd pe ce încadrare juridică l-ar fi putut agăța pe Condrea, nu văd cum ar fi dovedit procurorii instigarea/complicitatea la infracțiuni împotriva vieții sau sănătății. Se prefigura probabil un dosar de înșelăciune cu pedeapsă de la unu la maxim 5 ani (art.244(2)C.pen) și acela muuuult tras de păr și dovedit cu martori, care ar fi dus în derizoriu bunătate de campanie ‪#‎corupțiaucide‬ și care ar fi lăsat punctual deschisă calea acțiunilor pentru răspundere delictuală civilă, până reușea să bage firma-n insolvență/lichidare. Asta strict pe partea juridică, fără să mai vorbim despre ce știa el, pe câți mituise, unde au ajuns banii din offshore-uri. #Condrea pare că s-a protejat atât de bine că i-a lăsat fără alternativă.

masina-accident-dan-condrea-3-1024x1024


Categorii

Inscenari, facaturi, Mircea Badea, Razboiul impotriva Romaniei, Servicii secrete, Sistemul romanesc de sanatate, Video

Etichete (taguri)

, , , , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

34 Commentarii la “Seful HEXI PHARMA, Dan Condrea, MORT (?!) in urma unui ACCIDENT DE MASINA menit a sugera sinuciderea. EXECUTIE SI ACOPERIRE A URMELOR? “Cadavrul” si masina ridicate in timp record, ipoteza sinuciderii avansata abuziv de Politie, inainte de orice ancheta! (VIDEO)

  1. Florin B.

    La asta ma gandeam si eu… Doamne iarta ma!

    Catavencii :))))

  2. *Academia Catavencu…in fine..

    Mai deunazi am fost la ‘Atac de Ziua Nationala’. Instructiv! 🙂

  3. Mda…

    Interesant, intr-adevar, cand te gandesti ca serviciul de informatii al unei tari are distinct pe agenda uciderea in masa a populatiei acelei tari! Inteleg cand faci bani furand de la buget, direct sau indirect, mai ales ca ocazii sunt nenumarate. Dar cand furi ucigand in masa, deja suna a altceva. Pus cap la cap si cu vanzarea aproape totala a acestei tari, nu poti sa nu te intrebi: suntem cumva ‘discret’ evacuati din tara noastra pt a face loc altora? Stiu, suna a SF. Dar la cat SF am avut parte pana acum, nimic nu mai e de mirare.

  4. @Doroteea

    Cred ca mergem prea departe cu agenda distincta a uciderii in masa. Mai degraba e vorba de ”victime colaterale„, cu tot cinismul asociat acestei formule si a gandirii din spatele ei. Adica, pentru unii, oamenii sunt marfa si carne de tun si nimic mai mult. Agenda distincta este, insa, legata de putere, influenta, modelare, control…

  5. admin:

    Cu astia nu mai stii ce sa zici, sunt periculosi rau… Lipsiti complet de scrupule, si muuulti pe deasupra. Ca tot am revenit la catavenci, textul asta al lui Buscu e bun la rascolit memoria si la inteles exact cu cine si, mai ales, cu CATI avem de-a face:

    http://www.catavencii.ro/editorial/jurassic-nup/

    Nu rautatea lor ma sperie, ci numarul lor. Pt ca nu poti sa faci astfel de lucruri fara TONE de complici! (apropo si de articolul de la inpolitics postat de tine)

  6. http://www.justitiarul.ro/am-aflat-unde-e-condrea-la-loc-cu-verdeata/

    http://pressone.ro/editorial/atentatul-national/

    Protagonistul celei mai grave dezvăluiri de presă de după aderarea României la UE iese din scenă. Asta e singura certitudine în acest moment: nu-l vom mai vedea pe patronul Hexi Pharma. Cinic vorbind, nici nu mai contează dacă în mașina care s-a făcut praf duminică seară era el sau altcineva.

    Dispare, astfel, omul care deținea informații esențiale privind atentatul sistematic comis în ultimii ani asupra unei întregi țări.

    Dacă, în urmă cu câteva luni, cineva ne-ar fi spus că în România are loc un experiment diabolic, că mii de oameni mor cu zile pentru că substanțele cu care sunt dezinfectate sute de spitale nu au nici un efect asupra microorganismelor cu potențial infecțios, am fi zis că așa ceva e posibil doar într-un roman distopic ori într-un film de mâna a treia, din categoria celor menite să sporească anxietățile.

    În fapt, populația României a fost nici mai mult, nici mai puțin decât obiectul unei crime în masă, iar statul nostru se cutremură din temelii de când s-a aflat adevărul.

    Există trei posibilități mari și late, una mai cumplită decât cealaltă: patronul Hexi Pharma era fie agent străin, fie racolat de un serviciu secret românesc, fie ambele.[…]

  7. Avand in vedere ca nicaieri in lume, in nici-o tara, indiferent de sistemul ideologic care este la conducere (capitalism, socialism, comunism, dictatura …), nimeni nu poate avea o afacere de asemenea anvergura fara implicarea unor “asociati” din serviciile secrete, este clar ca si acest patron reprezenta doar “gardul vopsit” al afacerii. “Leoparzii” erau in spatele gardului, la fel ca si in cazul lui Dinu Patriciu sau a altor afaceri mari din Romania sau de oriunde.

    Probabil ca “asociatii” din serviciile secrete lucreaza de zor acum pentru a elimina veriga urmatoare, care ar putea duce la ei, prin stergerea, pierderea sau contrafacerea probelor care i-ar pute implica.

    Este posibil sa fie doar niste oameni din servicii, dar este posibil sa fie implicat si un intreg serviciu secret. Se stie foarte bine, de zeci de ani, ca inclusiv CIA sau alte asemenea servicii sunt implicate activ in trafic de droguri, armament, atacuri teroriste sub steag fals, trafic de persoane asasinate … afaceri ilegale care le furnizeaza sume pentru finantarea activitatii.

    Nu exista afacere mare si nici oameni bogati fara sa fie sustinuti si protejati de un serviciu secret.

  8. @ sluga…

    Pai nu mai e un scret pt nimeni deja ca Hexy era firma SRI-ului (nu doar niste oameni implicati), desfasurand activitati, de fapt, in profitul (negru) al serviciului, iar dezvaluirile de acum nu au venit dintr-o subita criza de onestitate a unora (de la un ziar de sport, ha-ha-ha), ci ca urmare a declansarii razboiului pe vaiata si pe moarte (iata ca si la propriu!) intre servicii. A se vedea linkurile de la finalul postarii la celelalte postari pe tema scandalului dezinfectantilor.

  9. @Doroteea

    Eu sunt de aceeasi parere ca suntem usor evacuati. O data prin jefuitorii autohtoni, cu mintea setata tot dinafara cu un singur gand, sa distruga tot ce au construit romanii mai de valoare si statea in calea importurilor pe bani grei. Ei sunt cei care au infometat efectiv poporul in prima etapa. In al doilea rand de cei care ne-au oferit pe tava altor state care, vezi Doamne, ar sti sa ne conduca mai bine decat am fi noi capabili, sa ne scape de propriile puslamale, dar care au avut si ei grija sa nu cumva sa ne bucuram de un sistem sanitar care are ca principiu salvarea de vieti omenesti, ci de unul mai mult sau mai putin de forma, comparativ cu cel al altor state civilizate. Asta poate si din dorinta, conforma cu gandirea patrihotilor de la nr. 1 cel putin, de a nu incuraja strainii sa se pripaseasca pe aici si sa-i concureze pe ei. Situatie similara cu cea a drumurilor rele, spaima strainilor pentru multi ani. Si tot desteptii de la nr. 2 sunt cei care au prabusit efectiv sistemul de invatamant, dupa ce ciudatii de la nr. 1 deja il impingeau din prostie si mamonie la vale. Iar, in al treilea rand, cred ca intervin direct unele “forte”, care au clar interesul sa ajungem popor tolerat in propria tara, ca prea avem padurile de care ar avea ei nevoie sa faca mai ieftin o mobila, lemnaria la o casa etc. Prea avem resurse si fraierii sa lucreze ieftin si sa traiasca cu aer. Nu mai spun de peisaj, care ar tine si de cald si de frig, in functie de cei care s-ar visa pe aici, unii mai de la nord sau altii mai de la sud-est. Aici exista si riscul sa iasa cu paruieli intre pretendentii la o tara intreaga, sau macar o provincie, doua. Unii, de la nr. 1 si 2, s-au prins poate ca s-ar putea si ei cu ai lor sa fie evacuati la inghesuiala si mai incearca sa repare ceva. Nu i-au incurajat pe straini sa vina la noi individual sau in grupuri mici, si sa se naturalizeze, dar poate vin acum unii cu un poporas intreg si se pun cu fundul pe noi. Sa vad cine mai respira. Oricum, ideea ca ne trebuie si parlamentari straini a fost deja lansata.

    Ciolos merge la intalniri cu svabii banateni si promite restituirea proprietatilor, dar unde ii duce pe sutele de mii de romani care le-au luat locul? Cum o sa le ia miile de hectare romanilor? Cate cereri sunt? De ce romanii nu stiu nimic? Ce bine pica si un ambasador de-al lor. Poate ca e vorba doar de cei carora li s-au confiscat casele sau de cie nationalizati, dar aia poate ca or fi fost rezolvati pana acum. Tin minte ca ungurii i-au depagubit pe nemtii lor in anii ’90, iar nemtii din RFG erau oripilati, pentru ca ii despagubise masiv si statul german. Nu am nimic cu depagubirea lor, dar restituirea proprietatilor nu stiu cum exact s-ar face fara a nedreptati pe cineva.

    http://adevarul.ro/locale/timisoara/dacian-ciolos-intalnirea-svabilor-ulm-avem-nevoie-facem-treaba-nemteasca-nu-doar-banat-ci-alte-parti-tara-asa-bineveniti-1_57389f4e5ab6550cb8f6b729/index.html

    “Avem şi diferite instumente, cadre, prin care să discutăm probleme comune, problemele dumneavoastră ce ţin de repararea nedreptăţilor suferite în perioada dictaturii comuniste, de restituirea proprietăţilor. Urmărim lucrările comisiei guvernamentale a etnicilor germani, urmărim cu atenţie discuţiile acestor instaţe, încercăm să facem ce ţine de noi să rezolvăm cât mai multe din aşteptările dumneavoastră”, a mai spus Cioloş. ”Ştiu că există încă probleme legate de restituirea proprietăţilor confiscate de comunişti, o parte au fost rezolvate, o parte sunt în curs. Rămâne în atenţia noastră finalizarea acestui proces de restituire, vom lucra în continuare la rezolvarea problemelor. Doresc să mulţumesc domnului ambasador Hurezeanu, care a decis să creeze o structură care să centralizeze cererile şi solicitările dumneavostră la ambasadă, să le trasmită autorităţilor din România. Sper astfel să fim mai eficienţi în modul nostru de lucru”, a afimat premierul.

  10. Miroase puternic a inscenare, altfel, cam slabut regizata.

  11. N-am citit eu “restituirea proprietatilor confiscate de comunisti”, deci nu e vorba de cele “despagubite” deja de comunisti la emigrare, dar si asa o sa fie dificil. E greu si astfel, pentru ca cel putin la noi jn judet, cam tot terenul ce le-a apartinut svabilor are alt proprietar si e cultivat. Noi avem in sat cateva familii de nemti care au rezistat ispitei de a pleca si o duc acum ca in pampas si le merge foarte bine. Sunt dintre cei care erau instariti si sunt acum stapani pe vechile lor averi + ce au mai achizitionat, dar sunt si iubitori de tara, atat cat o putem iubi si noi ceilalti cand mai luam si suturi de la ea. Sa ajute Dumnezeu sa nu iasa cu nemultumiri de nicio parte.

    Cu privire la trecerea in nefiinta a patronului Hexipharma, cred ca acesta s-a alaturat in ceruri comandantului trupelor romane din Irak si comandantului roman al Aeroportului din Kandahar, care tot la volan si-au gasit sfarsitul cand au dat prin patrie acum cativa ani. S-ar putea insa sa fie si coincidente, daca nu cumva nu erau urme de frana nici la ei.

  12. Din ce cred și din ce știu:
    – da, este o regizare. Rămâne de văzut a cui.
    – da, suntem eliminați într-un fel sau altul, sistematic și programat, ca neam. Nu am nici un dubiu.
    – da, se fac înțelegeri de tipul Ciolos-șvabi mai tot timpul, indiferent de actorii aflați pe moment în rolurile puterii reale (supra-)statale. Vezi, de exemplu, “retrocedările” (trădările) din Transilvania pe rol sau finalizate.

    “Se știe foarte bine, de zeci de ani, că inclusiv CIA sau alte asemenea servicii sunt implicate activ în trafic de droguri, armament, atacuri teroriste sub steag fals, trafic de persoane asasinate … afaceri ilegale care le furnizează sume pentru finanțarea activității.
    Nu există afacere mare și nici oameni bogați fără să fie susținuți și protejați de un serviciu secret. ” – nu este doar adevărat, dar și o stare de fapt încă din istoria veche, arhaică. Gravitatea adăugată exponențial este impactul global pe care îl are acum practica asta.

  13. Pingback: “ACCIDENTUL” PROFITABIL AL PATRONULUI HEXI PHARMA si MULTIMEA DE INTREBARI CARE RAMAN DESCHISE (video) | Cuvântul Ortodox
  14. Ileana:

    Da, cam asa vad si eu. Totusi strainii au fost incurajati sa vina in momentul in care a devenit legala cumpararea terenurilor. Sunt sigura ca exista undeva o evidenta publica, nu am studiat-o, dar ar fi interesant de stiut procentul proprietatilor straine.

    Un amendament legat de sanatate: s-a intors sor-mea de curand din State (a fost in vizita) impresionata, intre altele, de dedicatia, omenia, profesionalismul si atentia cu care sunt tratati oamenii in spitale. A fost la o sectie de neonatologie (nou-nascuti). Cei nascuti prematur, care trebuiau incubati, erau fiecare in grija unei asistente (mama putand sa-i vada oricand). Inlocuisera incubatoarele propriu-zise cu un sistem care permitea copiilor sa nu mai fie acoperiti, stiut fiind efectul psihologic negativ al incubatorului (creeaza un reflex autist se pare). Salonul fiecarei mame era aranjat ca un fel de garsoniera, cu canapea extensibila astfel incat tatal sa poata sta si el primele zile, sa se obisnuiasca cu copilul. Si asta intr-un spital de stat, dintr-un stat din sud (nicidecum unul prea instarit). Bineinteles, auzind-o povestind ne-a venit in minte incendiul de la Giulesti si asistenta UNICA pe salon care a si picat victima pt ca s-a dus la toaleta. Deci nu cred ca peste tot sistemul sanitar e formal.

  15. @Doroteea

    Ma refeream ca sistemul nostru, pe langa ale lor, babane, pare de decenii mai mult de forma, simbolic, mai ales cu privire la finantarea si dotarea lui asigurate slab de catre decidentul politic. Nu pot sa spun insa ca n-am avut si doctori extraordinari, cel putin la noi in Timisoara si din cate stiu si in alte centre importante, care cumva au compensat aceste lipsuri inadmisibile si au mai facut practic si voluntariat pe salarii penibile cel putin la inceput. Acum insa ramanem si fara doctori si alt personal medical. M-am exprimat nefericit si confuz.

  16. Ileana:

    Aaa, inteleg… Adevarul e ca nici eu nu ma pot plange de medici. In marea majoritate a cazurilor am avut de-a face cu medici ok, profesionisti. Personalul auxiliar ma tem ca reprezinta marea problema a spitalelor aici. Si, desigur, dotarile. Acum ar mai fi intrebari legate de noile generatii de medici, desigur…atatia cati or mai fi si ei…

  17. CLAR, ASASINAT PRIN MIJLOACE TEHNICE – mijloace care presupun specialisti in programare/hacking , control de la distanta si monitorizare GPS

    VIDEO – THE GUARDIAN 2015 – Inginerii deveniți hackeri preiau controlul de la 15 km distanță asupra unui Jeep Cherokee. Blochează ușile, dezactivează frânele, opresc motorul, accelerează mașina, învârt volanul fără ca șoferul să poată face ceva.

    https://www.theguardian.com/technology/2015/jul/21/jeep-owners-urged-update-car-software-hackers-remote-control

    …SRI tocmai ne treansmite prin comisia scamatorilor ca nu a existat filaj pt Condrea si ca HexiPharma nu constituie caz de siguranta nationala…..:)

  18. http://www.stiripesurse.ro/stelian-tanase-spune-tot-adevarul-dan-condrea-era-doar-papu-a-inuta-de-alte-personaje_1135444.html

    http://www.stelian-tanase.ro/condrea-nu-fost-singur/

    “Marea problema a afacerii HexiPharma- amplificată de disparitia suspectă a patronului firmei – este de a răspunde la intrebarea – cine se află în spatele acestei mega-afaceri!? Dacă este cineva! Pentru că ne putem la rigoare imagina că Dan Condrea a fost de capul lui. A creat haiducește o super mașinărie de a produce bani și – ca un manager eficient a condus fff bine afacerea. De ce nu, in fond!? Dar ne putem intreba dacă nu cumva Dan Condrea era doar păpușa, ținută de alte personaje. In România, datorită mediului mafiotizat și cartelat dîn lume afacerilor nu te poți dezvolta dacă nu ai susținere politică, a partidelor, a serviciilor secrete, a guvernului, a administratiei locale. Și dacă deschizi o pizzerie, tot trebuie să ai o protecție, măcar la primărie, dacă nu și mai sus. In plus apar doritori gata sa te dijmuiască, de la Direcția sanitara pina la polițaiul din colț. E imposibil să dezvolți asemenea megaafaceri de unul singur. E clar. Chiar dacă ai încerca, apar neinvitați șacalii și cer partea lor ca taxă de protectie, să te apere de concurență, să nu-ți dea cineva foc la prăvălie și sa te bage in faliment, etc.”,

    “El nu putea dezvolta o asemenea afacere (cu sute de licitatii cistigate, cu sute de spitale si manageri,.cu mii de contracte, cu minister, cu nenumărați clienti – o rețea vasta ) fără complicitați multiple la nivel inalt în instituții importante. Dan Condrea nu a dus acasă intreg profitul. L-a impărtit cu diversi. Dacă se ia urma banilor este posibil să se afle cine sunt ei și în numele cui a acționat. Chestiunea este dacă se dorește aflarea acestor lucruri.”

  19. Printr-o faza asemantoare a trecut o prietena in Sua, prin 2003-2004, cand chiar la semafor Isuzu ei n-a mai raspuns la comenzi si a trecut din fericire fara evenimente prin interesectie si masina s-a oprit cand s-o gatat si inertia. Am inteles ca au fost rechemate mai multe masini in fabrica pentru ca aveau probleme. Iar noi am patit-o cu masina cand am alimentat de la o benzinarie de unde nu trebuia si s-a oprit pur si simplu motorul de doua ori, la viteza maricica. Era si Saptamana Mare cand s-a oprit prima oara si chiar in noaptea de Inviere a doua oara si fix pe un pod, iar sotul a frecat cu nadejde parapetul. L-am sunat pe mecanic si el a intrebat: Acum porneste masina? Am zis: da. Atunci e de la benzina proasta, a spus el. Deci facea chestia asta, dar apoi pornea iarasi, ca si cand n-ar fi avut nimic. N-am mai alimentat decat de la anumite companii de atunci. Masina era japoneza din 2002, dar poate la masini cu computer mai istet se poate bloca totul, daca nu functioneaza corect. Dumnezeu stie ce a s-a intamplat in cazul sefului hexi, dar e pacat de orice suflet de om sa moara inainte sa se pocaiasca.

  20. Pingback: MIZELE ASCUNSE ALE SCANDALULUI HEXIPHARMA, acoperite de inscenari lugubre, de tragedii incerte si de mega-“dezvaluiri” tolontane deloc inocente CARE FAVORIZEAZA COMPANII STRAINE (FRANCEZE!), toate invaluite in MUTENIA SUSPECTA A MARILOR INSTIT
  21. Pingback: Lectura de weekend (CLXIII) – Foarfeca
  22. Pingback: TARA CANCERULUI. Deficit cronic de oncologi in tara cu 1 MILION bolnavi de cancer! RAZBOIUL SERVICIILOR SI PROCURORILOR GOLESTE SISTEMUL DE SANATATE/ ”Gazeta Sporturilor” devine ”Gazeta Anti-Arafat”? CREATORUL SMURD, DE VINA PENTRU PRABUSIREA ELIC
  23. Pingback: TOLONTANIADA ANTI-SPITALE ESCALADEAZA EMOTIONAL SI OPORTUN. Pacientul cu ceafa in care colcaie viermii si concluzia noului ministru al Sanatatii: SPITALUL DE ARSI AR TREBUI DESFIINTAT, IAR PACIENTII TRIMISI IN… STRAINATATE! (Video) | Cuvântul Ortod
  24. Pingback: SCANDALUL DEZINFECTANTILOR HEXIPHARMA, O URIASA DIVERSIUNE? Primele teste oficiale de eficienta au aratat ca loturile au fost diluate in NORME LEGALE! | Cuvântul Ortodox
  25. Pingback: ...ȘI DACĂ E ADEVĂRAT? De la sârma găsită în colonul Gabrielei Firea și INTOXICAȚIILE SUSPECTE CU MERCUR SAU ARSENIC ale unor foști miniștri până la CAZUL SORIN CRIVĂȚ, ofițerul acoperit mort în închisoare "cu spume la gură" (
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare