POMPILIU DIPLAN face deconstruirea riguroasa si DEMISTIFICAREA PSIHOZEI/MASCARADEI COVID-19, pretextul perfect pentru CONTROLUL TOTALITAR AL POPULATIEI: “Ca si cum comunismul chinez le-a zis tuturor: Drepti! Toata lumea, drepti!” – CANTAREA PANDEMIEI si “OIFICAREA” POPULATIEI (video, text)

30-05-2020 7 minute Sublinieri

Pompiliu Diplan: Toată presa românească este într-un fel de cântare a pandemiei (Cristoiu Tv | 20 mai 2020)

(FRAGMENTE)

Ion Cristoiu Timp de două luni, omenirea a experimentat un caz unic în istorie. Nici stalinismul, nici fascismul, nici faraonii, nici măcar mongolii nu au interzis oamenilor să iasă din casă. Este ceva aberant. Nu e vorba [numai] de respectarea drepturilor omului, e vorba de ceva unic în lume și în istorie, fiind motivat de „pericolul” Coronavirus. Dar avem dreptul să ascultăm toate punctele de vedere, să ne îndoim de măsurile luate. Și nici un pericol din lume, nici măcar Apocalipsa nu justifică încălcarea drepturilor omului.

Pompiliu Diplan – Apocalipsa nu se poate desfășura fără încălcarea drepturilor omului.

I.C. – E o campanie împotriva celor care contestă aceste măsuri. Care este punctul dumneavoastră de vedere în legătură cu restricțiile și cu pandemia?

P.D. – Eu contest mascarada minciunii, cum am numit-o, de aici pornește totul, toate libertățile care ni s-au luat, ni s-au luat din cauza unor premise false, false nu numai în România, false în întreaga lume.

Avem de a face cu un psy-op (psychological operation), astefel încât lumea trebuia să se sperie bine de tot, în timp ce se sperie trebuie să-și formeze niște opinii, în timp ce și le-a format – trebuie să nu și le mai schimbe. Aceste lucruri trebuiau discutate în primul rând în adevăr în mass-media, or mass-media acționează ca la un ordin militar.

I.C. – În primul rând, acceptați că există coronavirus?

P.D. – Da, bineînțeles.

I.C. – Dar negați paranoia creată de coronavirus…

P.D. – Absolut. Părerea mea și a multora este că autoritățile au făcut dintr-un țânțar, armăsar prin propagandă. Mă refer la inutilitatea carantinării oamenilor sănătoși, la dramatizarea enormă a pericolului. Asta se numește panică. S-a născut o nouă generație de manipulatori cu sânge rece. Părerea mea, cu 40 de milioane de euro s-a uns presa.

I.C. – Dumneavoastră spuneți că avem de a face cu o psihoză.

P.D. – O ambiguitate prepozițională mare cât apocalipsa. Cifrele s-au umflat în primul rând cu etiologia, adică cu cauzalitatea bolii. La toate guvernele s-a manifestat aceasta. Li s-a spus medicilor că dacă simptomele seamănă cu coronavirus, oamenii trebuie internați, chiar și fără teste. Mulți asimptomatici probabil au făcut boala, eu probabil am anticorpi, dumneavoastră asemenea, dacă ați avut o răceală, dacă ne face testul suntem peste 20%, cum numesc ei, asimptomatici. De fapt, suntem oameni sănătoși care fie au virusul, fie au trecut de boală fără s-o știe. Ei bine, toți aceștia, dacă dă trenul peste ei, vor fi raportați ca morți de Covid, nu cu Covid. Această prepoziție „cu” a făcut ca cifrele să se umfle. Nelu Tătaru a scăpat o păsărică într-o emisiune, spunând că doar 13% au murit de Covid pur. Deci din 1100 decese, doar 143 au murit de Covid.

Nu se mai face autopsie prin ordin de ministru, legea manipulării cadavrelor obligând la asta. Vă dați seama cât de mare este ipocrizia? După ce că umflă datele, cum a fost și cazul de la Suceava unde s-au numărat testele, nu cazurile, de exemplu 7 teste au fost considerate 7 cazuri.

I.C. – Normal era să se facă autopsie și autopsia să arate dacă au fost morți de coronavirus.

P.D. – Exact. Întrebarea este, dacă măcar 10% din această manipulare cu testele ar fi reală, care ar fi scopul? Distanța de la teorie la practică este foarte mare cu aceste teste. Acestea au fost raportate de către CDC (Center of Disease Control) ca fiind valide din punct de vedere al detectării, că ești cu Covid, dar nu te detectează că ai o infecție cu Covid. Valabilitatea acestui test a fost contestată de propriul lui autor, de către CDC și nu în ultimul rând, are o rată de fals pozitiv de 30%. După cum ați văzut, președintele Tanzaniei a râs bine de tot de aceste organizații, Clinton Foundation, Gates Foundation, făcând teste pe o papaya și pe o capră și au ieșit pozitive. Deci mai există țări care nu vor să se alinieze la această zăpăceală.

[…]

I.C. – Dumneavoastră sunteți împotriva restricțiilor.

P.D. – După cum se exprimă mulți epidemiologi, lași epidemia să curgă. Se poate ca la un moment dat spitalele să fie foarte aglomerate, cum a fost în Italia și cu asta s-a terminat. Orice epidemie crește de la sine, ajunge într-un vârf și apoi trece de la sine. Asta trebuia să facem cu toții. Să așteptăm să treacă de la sine. Asta e vocea bunului simț. Și câteva țări au făcut asta: Belarus, Japonia, Suedia, Islanda.

I.C. – Cum de a renunțat Boris Johnson la această abordare?

P.D. – Bună întrebarea. Johnson a pornit cu un plan, dar între timp s-au tras niște sfori. Imperial College of London, care a primit 67 milioane de dolari de la Fundația Gates, este un cuib de viespi politice după părerea mea. Și acolo, liderul pe care îl vedem și la National Geographic cu vaccinarea obligatorie, Neil Ferguson, a făcut el un calcul așa: „decât să mă înșel în minus, mai bine mă înșel în plus; hai să vă spun – va fi îngrozitor.” Spunea că vor fi 500.000 de morți și a avut 13 coautori, ca să vă dați seama câtă politică se face în știință. Pe baza acestor cifre, în SUA urmau să fie 2.000.000 de morți și de aici s-a sucit și Trump.

I.C. – În SUA cine profețea aceste cifre?

P.D. – Anthony Fauci și Deborah Birx, care au luat predicțiile de la Imperial College.

I.C. – Au fost milioane de morți în SUA?

P.D. – Nu. Au fost 70-80.000, adică cam ca la o gripă strașnică. 60.000 de oameni mor la o gripă în America. Așa au murit și acum, Dar, atenție! E ca la noi. N-a mai murit nimeni de cancer, n-a mai murit nimeni de altă gripă, de accidente vasculare, deoarece pe toți așa-ziși asimptomatici, oameni sănătoși din punct de vedere al covidului, dacă mureau din altceva îi raportau aici. Dar ce face Neil Ferguson după toată această mascaradă? După ce Johnson și Trump deja intraseră pe lockdown strategy, el vine și spune că s-a înșelat. Nu vor fi 500.000 de morți, vor fi 20.000. Realizați diferența? Nu spune 200.000, adică de 2,5 ori mai puțin, zice 20.000, adică de 25 de ori mai puțin. Science. British science! 67 milioane de dolari. Dar lockdown strategy fusese definitivată. Aia era targetul, astfel încât oamenii să se obișnuiască cu ritualul lipsei de libertăți. Asta este miza în toată lumea.

I.C. – Cine a venit cu ideea statului în casă pe toată planeta? Mulți zic că avem de a face cu o dictatură a medicilor. Bun, ei exagerează, dar politicienii decid.

P.D. – Această întrebare ar trebui să vi-o pun eu. Este o „ciumă roșie” generalizată. Parcă comunismul chinez le-a zis tuturor: Drepți! Toată lumea, drepți! La chinezi există un leninism digital de toată frumusețea. Pe toată lumea termoscanează, pe toată lumea urmărește, li se dau puncte socialePână și Putin și Lavrov au acceptat acest model. Nu am o explicație de ce atâtea guverne au făcut asta. Dacă mă întrebați pe mine, aceste lucruri au fost aranjate dinainte și acum s-a dat un fel de semnal pentru această platformă de execuție: cei care au vrut să-și facă vaccinare obligatorie își fac vaccinare obligatorie, cei care au vrut să instaleze antene 5G, le instalează peste noapte, cei care au vrut să scape de banii lichizi, au luat mantra plății cu cardul…

I.C. – De ce? Care e afacerea la plata cu cardul?

P.D. – Controlul financiar al populației. În momentul în care plătești cu cardul, toată lumea, inclusiv Big Brother, vede.

I.C. – Nu m-am gândit la asta. Deci dacă plătești cu cardul, băieții știu totul.

P.D. – Bineînțeles. Plata cu cardul face parte din această imensă panoramă a controlului populației. Și termoscanarea prin ritualul ei face parte din obișnuirea psihologică a oamenilor cu controlul populației. „Oificarea” populației.

I.C. – E undeva o încercare de transformare a noastră în turmă. Parcă suntem în filmele SF.

P.D. – Vă aduceți aminte de Bill Gates, care spunea că trebuie să stăm în casă până se găsește un vaccin. Ei bine, ca omul să ajungă să-și dorească vaccinul, trebuie să pornească de la ceva mult mai rău. Trebuie să pornească de la o pușcărie. Pușcăria asta se cheamă #stațiacasă. Acest acasă e peste tot în lume.

I.C. – Ce a câștigat omul cu toate revoluțiile din istorie a pierdut în două luni. Să-ți trebuiască o hârtie ca să ieși din casă, să mergi undeva, nici Ceaușescu n-a făcut așa ceva. Omul e făcut să fie liber. Cum vedeți evoluția paranoii în legătură cu al doilea val al pandemiei?

P.D. – Nu am de unde să știu ce se discută la pupitrul de comandă, unde evident mesajele sunt concepute special pentru România, Polonia sau Ungaria. Autoritățile noastre trag de timp. Cineva le-a zis: „lungiți-o cât puteți, țineți-i pe oameni psihotici, că văd că la voi merge.”

I.C. – Credeți că experimentul a reușit?

P.D. – Statistic vorbind, din păcate a reușit. Cum? Cu propaganda umflării cifrelor. Ca să vă dați seama cât de mare este minciuna, spitalele sunt goale. Oamenii mor de accidente vasculare, deoarece trebuie să aștepți după testul Covid.

I.C. – Spitalul Municipal din Câmpina, transformat în spital covid cu 300 de paturi, cu 70 de medici și 200 de asistente, au avut un singur pacient! În două luni și ceva.

P.D. – Medicul american Ivette Lozano spune că Asociația Medicală Americană nu a instruit-o ce trebuie să facă cu cei care au coronavirus. Ea s-a inspirat din tratamentul lui Didier Raoult și a tratat pacienții cu hidroxiclorochină și azitromicină, iar după 30 de ore, bolnavii au plecat acasă, nemaiavând febră sau simptome. Ce credeți că s-a întâmplat? Asociația Farmaciștilor a interzis vânzarea în farmacii a hidroxiclorochină fără prezentarea diagnosticului. S-a ajuns să se trateze în continuare cu clorochină pe diagnostice false, astfel încât oamenii să nu fie luați din case. O poveste cinică și un sistem criminal care vrea câți mai mulți morți, pentru că dacă ai cât mai mulți morți, ai cât mai multă panică. Dacă ai cât mai multă panică, ai legitimitate pentru control.

I.C. – Ce rol credeți că a avut presa?

P.D. – Serviciile știu întotdeauna de câți oameni e nevoie ca să pornești un bulgăre de zăpadă. Depinde de la redacție la redacție. Mi-e milă de acei ziariști care au cei infiltrați printre ei. Trebuie să fie o atmosferă extrem de toxină în aceste redacții. Toată presa românească este într-un fel de festival al „Cântării Pandemiei”.

I.C. – A reușit deci experimentul? La anul ne putem trezi că vor spune că vin extratereștrii.

P.D. – E complicat. E suficient valul doi al pandemiei. Și asta din „cauza” noastră că n-am stat suficient de mult în casă și n-am respectat măsurile, și mai ales din cauză că nu suntem vaccinați. Dacă am fi vaccinați, totul s-ar rezolva. OMS are un program până în 2030, care se numește No One Left Behind. Este distopia lui George Orwell sau cum zice Orson Welles,  noi nu mai suntem bolnavi. Vă dați seama cât de nebuni sunt aceștia care vor să ne ofere o lume în care să nu mai existe nici măcar o simplă răceală? Cum vine asta? Aia e o lume de plastic.

I.C. – Ce rol au avut epidemiologii la noi?

P.D. – Echipa pe care o vedeți, este echipa manipulării. Cercel e parte din echipă, pe Rafila l-am văzut mai temperat, Slavă Domnului! Arafat este până la capăt „încătușat”, iar Marcel Vela cred că este un om credincios care a făcut toate eforturile, dar e puțin naiv și executant.

I.C. – Ce este cu cenzura aceasta pe internet?

P.D. – Democrația nu poate funcționa în vreme de pandemie. Covid a îmbolnăvit democrația, iar Google și Youtube (care aparține Google) au zis gata cu propaganda împotriva OMS. Ce spune OMS este literă de lege. Toți cei care neagă vaccinurile au dispărut de pe Google, nici pe Youtube. Uitați de libertatea cuvântului în America. Ea nu mai există, iar dacă acolo nu mai există de ce implementează automat și la noi? De ce să închizi site-uri?

I.C. – Comunismul introdusese cenzura.

P.D. – Se tem. De la Event 201, cu cinci săptămâni înainte de primul caz, ei făceau simularea acestor evenimente. Se tem că oamenii ar putea avea discernământ.

I.C. – Dar despre purtarea măștii ce părere aveți?

P.D. – E o botniță. Suntem niște manechine ambulante care ne arătăm lipsa noastră de demnitate. Este un simbol al „incultei” [ocultei – zis ironic] mondiale – amuțirea populației. Ca și termoscanarea. Parcă am fi niște oi atinse cu fierul roșu sau niște conserve, la care nu mai contează conținutul, ci doar codul de bare.

I.C. – Dumneavoastră considerați că toate acestea nu sunt altceva decât limitări ale individualității umane. Omul totuși nu s-a născut cu mască. Dacă în decembrie `89 spuneai că nu există teroriști, era fake news, te interizcea. Acuma știm că nu au existat teroriști în decembrie `89. Atunci, ca și acum, toată lumea stătea în casă convinsă că sunt teroriști. Dacă noi făceam o emisiune ca aceasta atunci, ne arestau și poporul român ne bătea cu pietre.

P.D. – Ca și atunci, ca și acum, televiziunea nu ne aparține. Noi degeaba strigăm „ne vrem viața înapoi” și credem că românii inteligenți vor fi în stare să-i adune pe aceștia și să-i bage la pușcărie.

I.C. – În Piața Universității în `90 se striga „libertate te iubim, ori învingem, ori murim”.

P.D. – Iar noi strigăm: „mai bine infectat decât încătușat” !

[…]

teaser la un interviu dat de mine acum 3 zile filmul complet aici (pe care va sfătuiesc să îl downloadati pt ca postarea nu cca face mulți purici preș fb asa cum nici filmul fundației Arsenie boca nu a stat decât 7h pe youtube – apoi l-au dat jos). Download scrie pe noi! https://www.facebook.com/pdiplan/videos/10158208853649054/

Publicată de Pompiliu Diplan pe Joi, 14 mai 2020

 

Legaturi:

DR. VASILE ASTARASTOAE in dialog cu MARIUS TUCA si ION CRISTOIU (video, text). “Nu exista o alta dictatura mai grava decat DICTATURA POLITICO-MEDICALA, pentru ca pe o spoiala de stiinta se justifica orice masura”. CE S-A GRESIT FLAGRANT IN STAREA DE URGENTA, CE MASURI INUTILE SAU ABSURDE SE IAU IN STAREA DE ALERTA?

VIRGILIU GHEORGHE despre PANDEMIE, teroarea mediatică, VACCINAREA obligatorie și TRANSFORMĂRILE NOII ORDINI MONDIALE: “Asistăm la cel mai mare experiment social și mediatic din istoria lumii”

GIORGIO AGAMBEN despre instaurarea „TERORII SANITARE” și permanentizarea DISTANȚĂRII SOCIALE. Se va mai putea defini o astfel de societate ca fiind UMANĂ?/ Fostul președinte al Cehiei, Vaclav Klaus: DACĂ OAMENII NU VOR SPUNE NU, NE AȘTEAPTĂ O DISTOPIE!

Filosoful italian Giorgio AGAMBEN despre CONTAGIUNE și NORMALIZAREA STĂRII DE URGENȚĂ

Regizorul CRISTI PUIU, reflecții amare despre „REGIMUL CÂINESC” și „non-sensul de talie cosmică” al DISTANȚĂRII SOCIALE și restricțiilor anti-covid. „Mi-e teamă că ne îndreptăm către o formă de TOTALITARISM pe care nu îndrăznim să îl denumim. Când vom ajunge să ne gândim o să ne gândim din puşcărie la asta”

CORONA-VI(ru)SUL TOTALITAR al “filantropilor” plutocrației. BILL GATES și “NOUL NORMAL”. De la EVENT 201 la ID2020

BILL GATES, care finanțează cercetări pentru un vaccin anti-Covid-19, susține VACCINAREA GLOBALĂ pentru stoparea pandemiei și consideră că RISCURILE și despăgubirile pentru EFECTELE SECUNDARE trebuie asumate de guvernele naționale. Din nou despre ce este adevărat și ce este fals despre filantropii cu agende globale

MARII INCHIZITORI AI PANDEM(ON)IEI. “Filantropul” salvator BILL GATES și scenariile de ieșire provizorie din carantină – FĂRĂ ADUNĂRI PUBLICE ÎN LUME, PÂNĂ NE ÎNȚEAPĂ PE TOȚI CU VACCINUL LUI, PESTE 18 LUNI? Ce este adevărat și ce este fals din agenda multimiliardarului, privind MONITORIZAREA CELOR VACCINATI? Către un nou apartheid: IMUNIZAȚI cu certificat digital vs. CARANTINAȚI?

Epidemia de coronavirus intre EXPERIMENTELE DARPA in domeniul armelor biologice si omniprezenta “vizionara” a magnatului BILL GATES – de la SIMULAREA RECENTA A UNEI PANDEMII DE… CORONAVIRUS, la PREVIZIUNILE CATASTROFICE a milioane de morti si pana la FINANTAREA DEZVOLTARII UNUI VACCIN. Nicio legatura cu preocuparile mai vechi privind… REDUCEREA POPULATIEI MONDIALE, inclusiv prin VACCINURI (si VIDEO)

MARELE CONSPIRATOR si DISCIPLINAREA LA SCARA PLANETARA/ “Injecteaza FRICA si STAPANESTE!” sau drumul inapoi de la Huxley la ORWELL/ Apocalipsa LIVE, omul complet VIRTUALIZAT si auto-decapitarea lumii/ COVID-19: BOMBA care distruge civilizatia. VIRUSUL TOTALITARISMULUI si MIZA REALA A ”RAZBOIULUI LINGURITEI” “Zilele cand Cipul va deveni obligatoriu nu sunt departe. Mai aproape este insa vacccinarea obligatorie”

MICHAEL LEVITT, profesor de biologie la Stanford și premiat Nobel: Măsurile de izolare socială NEDIFERENȚIATE sunt o GREȘEALĂ IMENSĂ. Răul făcut de închidere va depăși CU MULT orice salvare de vieți (Video)

PREȚUL CARANTINEI (I). Michael Levitt, premiat Nobel: „Cred că măsurile de carantină vor produce mult mai mult rău decât viețile salvate”/ Sute de medici trag un semnal de alarmă în SUA: IZOLAREA PRODUCE VICTIME ÎN MASĂ

EXPERT SUEDEZ, consilier al guvernului Suediei și al directorului general al OMS, pentru ”UnHerd”: Strategia privind izolarea totală NU se bazează pe DOVEZI ȘTIINȚIFICE (Video)/ Profesorul suedez polemizează cu „arogantul” NEIL FERGUSON, preconizând o rată a mortalității Covid-19 de doar 0,1%

OPINII #In-numele-Libertatii. CENZURA COVID, semnele intoarcerii in forta a POLITIEI GANDIRII, a TURNATORIEI GENERALIZATE si a jinduirii dupa “tatuci” salvatori. ASASINAREA DEZBATERII PUBLICE si linsajul vocilor alternative. GENERATIA “MARELUI INCHIZITOR”, pentru care LIBERTATEA celuilalt este un AFRONT/ “Cine hotaraste ca sunt STIRI FALSE? Cei care detin PUTEREA. Fix la fel cum, pe vremuri, Europa Libera era interzisa de comunisti”

Jurnalistul TUCKER CARLSON despre CENZURAREA opiniilor unor medici critici față de măsurile de izolare socială: „MASS-MEDIA NU MAI PUNE SUB SEMNUL ÎNTREBĂRII PUTEREA, CI CONSPIRĂ CU EA”. Cum începe SUA să semene tot mai mult cu China (Video)

Un expert al OMS vrea ÎNDEPĂRTAREA DIN FAMILII a celor infectați cu coronavirus și IZOLAREA lor SOCIALĂ. Jurnalistul TUCKER CARLSON critică măsurile NERAȚIONALE de ÎNCHIDERE a activităților profesionale din SUA (Video): “Este timpul să începeți să aveți grijă de întreaga populație. Și oamenii sănătoși suferă rău”

CORONAVIRUSUL ȘI AGENDA GLOBALISTĂ sau de ce „leacul” poate fi mai rău decât boala. Prin legea marțială medicală, spre reprimarea dizidenței și controlul populației?

DE CE AU MURIT ATÂT DE MULȚI pacienți cu CORONAVIRUS în ITALIA?/ OPINII CRITICE ale unor experți medicali față de MĂSURILE EXTREME împotriva COVID-19. „Toate aceste măsuri conduc la AUTODISTRUGERE și sinucidere colectivă”

CORONAPOCALIPSA, denunțată de alți experți dizidenți/ Studiu important în THE LANCET despre estimările privind severitatea COVID-19/ Jurnalist italian: virusul, folosit pentru dobândirea PUTERII TOTALITARE?

#RAȚIUNE-NU-ISTERIE. Administrația Trump renunță la MODELUL PREDICTIV susținut de BILL GATES în combaterea pandemiei/ Studiu israelian care pune la îndoială eficiența DISTANȚĂRII SOCIALE extreme/ De ce este umflată RATA MORTALITĂȚII?/ Cum DEMONTEAZĂ alți savanți GERMANI teoriile oficiale despre COVID?

RAȚIUNE, NU ISTERIE. Dr. Vasile Astărăstoae despre “CALARETII APOCALIPSEI” epidemiologice si DEZVRAJIREA NUMERELOR GENERATOARE DE PSIHOZA si de reactii distructive. CU MASCA SAU FARA MASCA? “Utilizarea corectă a măștii în public corelat cu o igienă strictă sunt mult mai eficiente decât carantina sau izolarea personală”

IADUL CONCENTRAȚIONAR DIN CHINA, pe cale de a fi generalizat la nivel global? CORONAVIRUSUL – oportunitate pentru instituirea STATULUI POLIȚIENESC CEL MAI DRACONIC CU PUTINȚĂ/ Directorul general al OMS apasă BUTONUL ROȘU DE PANICĂ: „Un virus poate avea consecințe mai puternice decât orice acțiune teroristă. ESTE INAMICUL PUBLIC NUMĂRUL 1 PENTRU ÎNTREAGA LUME”


Categorii

Dezinformari, hoaxuri, diversiuni, manipulari, Inscenari, facaturi, Noile totalitarisme, dictatura si reeducare, Noua ordine mondiala, guvern mondial (Pasi catre Antihrist?), Pandemia de coronavirus/ COVID-19, Razboiul impotriva populatiei, Video

Etichete (taguri)

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

4 Commentarii la “POMPILIU DIPLAN face deconstruirea riguroasa si DEMISTIFICAREA PSIHOZEI/MASCARADEI COVID-19, pretextul perfect pentru CONTROLUL TOTALITAR AL POPULATIEI: “Ca si cum comunismul chinez le-a zis tuturor: Drepti! Toata lumea, drepti!” – CANTAREA PANDEMIEI si “OIFICAREA” POPULATIEI (video, text)

  1. Pingback: MAREA MINCIUNĂ. O propagandă primitivă caută să mențină vie SPAIMA DE COVID-19/ Arafat citează trunchiat un studiu despre ASIMPTOMATICI, care ar fi responsabili pentru jumătate din INFECTĂRI/ Mircea Badea: „De fiecare dată când autoritățil
  2. Pingback: PROPAGANDA ”CULTULUI” COVID "IN LOCUL CEL SFANT"? Ucenicii lui Arafat, Rafila si Tataru si folosirea "amvonului" ca tribuna de promovare agresiva a OBEDIENTEI OARBE fata de masurile de "protectie" ale STATULUI. "Mul
  3. Pingback: MEDIC SPANIOL "din prima linie" DA DE PAMANT CU DEZINFORMARILE autoritatilor si ale mass-media: "E mereu profitabil sa vorbesti despre un VACCIN dupa ce AI BAGAT SPAIMA in oameni. Poate ar fi mai bine sa se gaseasca un VACCIN IMPOTRIVA FRIC
  4. Pingback: "Sfoara și săpunul le aducem noi sau ni le dați dumneavoastră?”. CRISTI PUIU - un om liber denunțând ABUZUL DE PUTERE al celor care folosesc INJECTAREA FRICII și MECANISMUL ȚAPULUI ISPĂȘITOR la adresa cetățenilor. "Poate exista o d
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare