Manifestarile tolerante si generoase ale “lumii bune” dupa isprava Coalitiei pentru Familie: linsarea LIANEI STANCIU si a lui FELIX TATARU, desfiintarea contului de Facebook al OLIVIEI STEER

29-05-2016 4 minute Sublinieri

cenzura

  • Paginademedia: 

ARHIVĂ. Reacție pe Facebook: Liana Stanciu, pe o copertă din ’99, “nu crede în căsătorie”

ARHIVĂ. Reacție pe Facebook după ce Liana Stanciu a declarat că susține petiția de trei milioane de semnături care cere Parlamentului să definească familia ca fiind formată dintr-un bărbat și o femeie.

Alexandru Climescu a postat o fotografie cu realizatoarea TV pe coperta revistei TVmania, de acum 17 ani. “Liana Stanciu nu crede în căsătorie”, era titlul de pe prima pagină a ghidului TV din 1999.

Fotografia de arhivă vine într-un moment în care realizatoarea emisiunii Arte, carte şi capricii (totdată preşedintele Asociaţiei Părinţi pentru ora de religie) susţine iniţiativa Coaliției pentru familie, care ieri a a depus la Parlament trei milioane de semnături pentru revizuirea Constituției, astfel încât să nu permită căsătoria între persoane de acelaşi sex. 

“Coaliția pentru familie înmânează Parlamentului cea mai mare și mai impresionantă scrisoare. Este o scrisoare cu peste 3 milioane de semnături, probabil cel mai important eveniment pentru protejarea familiei. Pentru că e prima dată când trei milioane de români au semnat proiectul pentru revizuirea Constituției, pentru a se recunoaște fără echivoc faptul că familia este alcătuită dintr-un bărbat și o femeie”, spune Liana Stanciu.

Tot ieri, odată cu semnăturile, Coaliţia pentru familie a depus la Parlament o scrisoare de 30 de metri lungime şi 1,5 m lăţime prin care dorește să-i convingă pe politicieni ca în toamnă să fie organizat un referendum pentru revizuirea Constituţiei. […]

Liana Stanciu, despre iureșul creat pe online: Nu m-am gândit niciodată la aceste interpretări

[…] Înainte de discuția cu Liana Stanciu, reamintim că realizatoarea emisiunii Arte, carte şi capricii (totdată preşedintele Asociaţiei Părinţi pentru ora de religie) a declarat public că susţine iniţiativa Coaliției pentru familie, care a depus la Parlament trei milioane de semnături pentru revizuirea Constituției, astfel încât familia să fie definită ca alcătuită din bărbat și femeie.

Declarația Lianei Stanciu, pentru Paginademedia.ro:

Liana Stanciu: Toată această poziție sprijină ideea de familie. De opt ani merg prin spitale, de doi ani merg la un centru de plasament, am văzut ce înseamnă copii fără părinți, care nu știu ce înseamnă mamă și tată.

De aceea am spus că eu cred că un copil are nevoie de tată și de mamă.

Paginademedia.ro: S-a interpretat…

Liana Stanciu: Nu eu am dat această interpretare. Nu m-am gândit niciodată la aceste interpretări. Este un subiect care mă rănește profund.

Îmi doresc să trăiesc într-o țară în care copiii să nu sufere după lucrurile pe care le fac adulții. E prea multă suferință.

Reacțiile au fost dure pe Facebook. Se poate înțelege că prin includerea ideii de mamă și tată ca familie se limitează căsătoriile între persoane de același sex?

Eu nu am spus asta. Ceea ce am spus eu este, cum am precizat, că un copil are nevoie de mamă și de tată. Și mai mult decât orice, de iubire. De la asta am pornit.

Ai fost acuzată de homofobie…

Eu nu am spus nici că sunt în stânga, nici că sunt în dreapta. Nu am spus aceste lucruri, nu sunt ale mele, nu le gândesc și nu le simt.

Nu am spus nimic și nu am susținut nimic din acele lucruri.

Mi-am făcut suficient rău cu povestea asta, care a fost făcută cu cele mai bune intenții. Voi continua să ajut, fără să fac publice aceste lucruri, cum s-a întâmplat și până acum.

Interpretarea a fost că nu ești de acord cu căsătoriile între persoane de același sex.

Nu pentru asta militez eu, ci pentru o soluție pentru copiii abandonați, pentru copii cu probleme, pentru copiii care nu au familie și nu sunt doriți. Treaba mea este să contruiesc ceva pentru ei.

Consider că nu am făcut nimic ca să lezez pe cineva. Un copil are nevoie de tată și de mamă. Pentru mine a fost un șoc ce s-a întâmplat.

Îmi pare rău că asta s-a înțeles. Repet: sunt lucruri pe care nu le-am spus, nu lea-m simțit, nu le gândesc și nu sunt ale mele. / integral pe paginademedia.ro

Peste 130 de publicitari si oameni de comunicare ii solicita lui Felix Tataru, intr-o scrisoare deschisa, clarificari in scandalul Coalitia pentru Familie. Aceasta solicitare vine dupa ce Felix Tataru a salutat initial, pe Facebook, dupa care a sters postarea, cele trei milioane de semnaturi stranse pentru interzicerea casatoriilor homosexuale.

“Mobilizare fara precedent in istoria Romaniei. Ce bine ca nu am uitat cine suntem. Bravo Coalitia pentru Familie!!!”, scrisese initial Felix Tataru, fondatorul agentiei GMP si cel care a condus multa vreme IAA Romania, asociatie ce reprezinta interesele pietei de comunicare. El este acum Senior Vice President si President-Elect al IAA Worldwide, organizatia globala din care face parte IAA Romania.

Dupa reactiile negative ale internautilor, Tataru a sters postarea si a precizat ca se delimiteaza de orice derapaj homofob.

Acum, cei peste 130 de publicitari cer clarificari suplimentare. Iata mai jos scrisoarea acestora:

“In atentia domnului Felix Tataru, Senior Vice President IAA Worldwide

Stimate domnule Tataru,
Am vazut scuzele exprimate pe pagina dumneavoastra de Facebook si recunoasterea faptului ca ati ‘ranit credintele’ prin postarea dumneavoastra de acum cateva zile, legata de initiativa Coalitiei pentru Familie.

Va acceptam scuzele si ne-a bucurat foarte mult acest pasaj din mesajul dumneavoastra:

‘MA DELIMITEZ DE ORICE DERAPAJ HOMOFOB SI DE ORICE FORMA DE EXPRIMARE RADICALA CARE ADUCE ATINGERE LIBERTATII OMULUI’.

Legat de acest pasaj, avem totusi o intrebare:

prin ‘orice derapaj’ va referiti si la propunerea legislativa de modificare a Constitutiei, initiata de Coalitia pentru Familie?

Va intrebam asta pentru ca esenta propunerii pe care ati sustinut-o este homofoba, limitand drepturile minoritatilor sexuale. Acesta deriva din formularea pe care Coalitia o propune – ‘casatoria dintre un barbat si o femeie’ – care ar inlocui formularea existenta in Constitutie, anume ‘casatoria dintre soti’.

Va multumim anticipat pentru clarificarea pozitiei dumneavoastra”.

Semnatarii scrisorii deschise sunt: […]/ integral pe hotnews.ro

Din sectiunea de comentarii a articolului de pe hotnews:

Pai unde te crezi, dom’le, aicea, intr-o democratie liberala, unde spune fiecare ce crede? Alea sunt vremuri revolute, demult apuse. Nu ti-a fost invatatura de minte ce-a patit Brendan Eich, seful Mozilla, si mai recent Curt Schilling, comentator sportiv la TV? Au comis blasfemii impotriva religiei tolerantei, au fost excomunicati, dati afara si infierati de inchizitia corectitudinii poltice, cum se cuvine.

Doar stie tot omul luminat ca in Constitutia romana, cat si cea americana, au pitit bine parintii fondatori dreptul la casatorii homosexuale, numai asteptand sa-l scoata la ivela clarvazatorii natiunii. Asa ca sa nu vina sleahta de habotnici a lu’ BOR cu definitii de pe vremea lui bunica, care incalca Constitutia, doar ca n-am stiut pana acum.

Demersul Coaliției pentru Familie de modificare a Constituției a provocat reacții dure ale susținătorilor homosexualilor. Toate persoanele care și-au manifestat într-un fel sau altul susținerea pentru Coaliția pentru Familie au fost atacate, cel mai bun exemplu fiind cel al lui Felix Tătaru.

Florin Iaru a mers mai departe și i-a atacat pe toți semnatarii listei pentru organizarea referendumului și a spus direct că este vorba de “3 milioane de proști”. În acest caz este acceptată libertatea de exprimare.

De același tratament a avut parte Oliva Steer. Fosta vedetă a Pro Tv a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj de susținere a Coaliției pentru Familie prin care atacă ofensiva LGTB. Iată mesajul Oliviei Steer:

”Romania e în al 27-lea an de declin demografic și curând nu va mai plăti nici pensii, că nu va mai avea cine alimenta fondul.

Între timp ne luptăm cu dezinfectanții diluați, statul mafiot și ofensiva organizațiilor LGBT, care nu mai vor doar dezincriminare (au primit-o imediat după ’90), toleranță (le-a fost dată, nimeni nu le contestă dreptul de a avea relații și de a le afișa, în parade stradale chiar), recunoaștere (o au, iar la nivel artistic, din plin!), ci vor, de câțiva ani și la noi, căsătorii gay și drept de adopție. Asta înseamnă copii crescuți în spiritul homosexualității și deci, curând, o rată și mai mică a natalității. Cât mai e până la extincția totală, Dumnezeu știe… Poate cu încă un mic efort, puțin de tot.

Dar până atunci, 3 milioane de semnături care susțin familia tradițională au fost depuse, la Palatul Parlamentului, într-o încercare disperată de a mai salva ceva. E – cine știe – gestul ultim al majorității fertile înainte să fie înghițită cu totul de pretențiile unei minorități sterile”, a scris Olivia Steer pe Facebook.

După publicarea mesajul a urmat un  lung șir de invective, apoi de raportări la Facebook. În urma acestora, pagina de Facebook a Oliviei Steer a fost blocată.


Categorii

1. DIVERSE, Razboiul impotriva Bisericii/ crestinismului, Razboiul impotriva familiei / vietii/ copiilor, Revizuirea constitutiei

Etichete (taguri)


Articolul urmator/anterior

Comentarii

25 Commentarii la “Manifestarile tolerante si generoase ale “lumii bune” dupa isprava Coalitiei pentru Familie: linsarea LIANEI STANCIU si a lui FELIX TATARU, desfiintarea contului de Facebook al OLIVIEI STEER

  1. Welcome to EU.

    Acum nu mai este nevoie de manusi.
    Dreptul la libera exprimare si decizii democratice actioneaza numai intr-o singura directie, cea considerata “politically correct”.

    Cine se opune este linsat social si mediatic (si poate chiar fizic) asa cum erau pedepsiti in trecutul comunist, nu chiar indepartat, asazisii “reactionari”.

    O Europa comuna nu are nevoie decat de o religie decorativa, de biserici muzeu in care oricine poate inchiria contra cost o nunta.

    De fapt nu poti crea si conduce o Europa comuna decat aplicand principiile orwelliene.

    Idealurie naziste si comuniste converg intr-o Europa asazis comuna in care toti trebuie fortati sa sustina aceeasi propadanda.

    Ein Volk, ein Reich, ein Führer !!!

  2. Desfiintarea contului de facebook al Oliviei Steer indica clar o doza de lasitate perversa.

    Persoanei in cauza i s-a anulat posibilitatea de a raspunde jignirilor si calomniilor revarsate asupra ei de cloaca gaystapovistilor.

    Reflexele antrenate de atac in gasca ale acestor “frumosi si liberi” ma face sa ma gandesc ca au fost invatate (si perfectionate) de la generatia comunista precedenta (parintii lor) pe cand acestia “infierau cu manie proletara” pe reactionari si chiaburi.

    Deci Facebookul este OK pentru lisaj mediatic si social, inflated ego si selfies . Atata tot.

  3. Iti trebuie mare putere,care vine dintro credinta desavarsita,sa te declari inpotriva casatoriilor gay,sa le spui, celor ce te agreseaza verbal,ca nu poti sa fii deacord cu ceea ce Dumnezeu uraste,mai ales daca esti o persoana publica si trebuie sa declari public pozitia ta.Daca pana acum a fost un inceput al departajarii oilor de capre, acum incepe jertfa pe care trebuie adusa marturisirii.DOAMNE AJUTA!

  4. Ca gaselnita lgbt a ajuns la noi via SUE asta e indiscutabil. Insa ravna si stilul cu care este implementata tine de un specific autohton si duce cu gandul la acel segment social stabil din tara noastra, caracterizat prin propensiunea pt tradare de frate (turnatorie), tradare de tara, parazitism, lipsa de educatie si scruoule, imbecilism agresiv si buna organizare – segment cunoscut indeobste sub denumirea generica de ‘securitate’/’securisti’, si care a proliferat in apele tulburi ale ‘tranzitiei’ si prolifereaza in continuare in forme tot mai monstruoase in insalubritatea fetida si fertila a nww.

    Nu imi dau seama CATI sunt astia – asta mi se pare intrebarea-cheie. De vreme ce exista 3 mil de semnaturi, poate ca nu sunt majoritari. Dar s-ar putea sa reprezinte totusi un procent consistent (intre 20 si 50% deja vorbim de cifre tulburatoare), sau poate unul mic dar nemaipoment de bine pus la punct si eficient.

    Cat de eficienti sunt arata, de ex, tocmai faptul ca au reusit sa o baneze pe O. Steer si sa-i intimideze pe Felix Tataru si Liana Stanciu care vorbesc ca niste oameni intimidati. Cu alte cuvinte, au devenit ‘mai catolici decat papa’. Spun asta pt ca fb blocheaza un cont cand sunt prea multe raportari. Or sunt o groaza de conturi DECLARATE anti-lgbt care functioneaza bine-mersi in UE/SUA. Exemple:

    https://www.facebook.com/1000000-Strong-Against-Gay-Marriage-107523449280436/

    https://www.facebook.com/MothersAgainstGayMarriage/

    https://www.facebook.com/I-bet-we-can-get-10-million-or-more-people-AGAINST-same-sex-marriage-337139816170/

    https://www.facebook.com/Say-No-To-Same-Sex-Marriage-198851616800022/

    si cate altele in alte limbi nu or mai fi…

    Prin urmare originea problemei o fi in ‘occidentul putred’, dar avem si noi mucegaiurile autohtone care fac sa se prinda buruienile mai ceva ca in pamantul de bastina.

  5. Problema e in acel occident care a facut o “rocada a ideologiilor” devenind el, occidentul, de stanga. Incepand cu tarile anglofone canada australia apoi urmatoarele, unde au aparut partide asa zis social democrate care aveau in agenda aceasta raspandire a homosexualiatii ca motiv de a “te lua” de altii si a impune ceva prin care poti sa invinuiesti si sa controlezi pe ceilalti. Asta e ideologia actuala pe care nu o vad multi si care se impune.
    Te indispune atitudinea agresiva la adresa celor care au initiat desi au fost mai multi, imi pare rau ca nu am fost si eu printre initiatori.
    Ar fi acum un moment in care sa se zica “SI EU SUNT COALITIA PENTRU FAMILIE” asa ca-n franta. Ar trebui incurajati cei atacati asa aiurea de niste ciudati care fac ce li se dicteaza. Exista asemenea indivizi in comentariile de pe gandul si adevarul doua dintre latrinele care transmit cea mai malefica informatie si INSTIGA la ura provocand discutii in care acei dobitoci platiti fac afirmatii impotriva celorlalti comentatori si mi s-a intamplat atunci la Colectiv sa vad asemenea dubiosi platiti sa scrie folosint cuvinte jicnitoare la adresa celorlalti. Daca le zici cat sunt de tampiti se mai potolesc si e nevoie de cineva care sa stea pe site uri sa mai dea cate o replica acelor paraziti, pentru a aparea si pareri corecte normale.
    E important pt cei care citesc sa vada si o parere corecta.
    Stilul asta comunist agresiv era si inainte si se vede si acum. Noi nu avem o reactie la asa ceva dar ar trebui. E ceva de neimaginat cata prostie si slugarnicie se gaseste in afirmatiile acelor asa zisi comentatori, se vede ca sunt pusi, pentru ca scriu asa fara rost negand ceea ce spun ceilalti. Poate ar trebui promovata aceasta admirabila initiativa cat mai multora, de pe facebook.

  6. Libertatea de exprimare se opreste acolo unde oamenii nu sunt de acord cu propaganda fundamendalist-religioasa. Cine nu este cu noi, este impotriva noastra. Acesta este dictonul dupa care se ghideaza aceasta coalitie asa-zis pentru familie si sustinatorii ei (prin tot felul de “tromete”).Prin urmare, esti catalogat automat “satanist”, “sorosist” s.a.m.d. daca ai indrazneala sa iesi din “linia” trasata de ei. Trist ca in Romania anului 2016 se instaureaza incet, dar sigur, o dictatura religioasa, de tipul statului islamic. Insa nu este totul pierdut. Daca in Irlanda oamenii s-au trezit si au votat masiv astfel incat doi oameni adulti care se iubesc si au discernamant sa se poata casatori, Romania poate dovedi ca poate fi Irlanda Europei de Est, nu este totul pierdut.

  7. @Dan

    Daca in Irlanda oamenii s-au trezit si au votat masiv astfel incat doi oameni adulti care se iubesc si au discernamant sa se poata casatori, Romania poate dovedi ca poate fi Irlanda Europei de Est, nu este totul pierdut.

    Asta am si spus de la bun inceput: nimeni nu ii impiedica pe sustinatorii LGBT sa faca o initiativa similara cu cea a Coalitiei. Asta ar fi, de fapt, raspunsul cinstit, nu propaganda penibila despre “ura” si “dictatura religioasa” de tipul “statului islamic”. Mai ales asta cu Statul Islamic spune totul…

    Libertatea de exprimare se opreste acolo unde oamenii nu sunt de acord cu propaganda fundamendalist-religioasa.

    In traducere: limitele libertatii de exprimare sunt arbitrare si vrem sa le impunem noi, cei care dorim ca oamenii religiosi sa nu aiba drepturi politice.

  8. ”Ca voi egalitate dar nu pt.catei…..”(Grigore Alexandrescu).Asta este democratia de astazi,si nunumai la noi.Sunt la putere si dau legi peste capul poporului,dupa cum ii taie capul.Vor sa distruga tot ce a fost,religie,traditie etc., pt. a instaura ”raiul pamantesc”.DOAMNE AJUTA!

  9. @Dan:

    am cateva intrebari:

    – casatoria este la origine o institutie religioasa. Ti s-ar parea normal sa le pretinda preotilor sa ii cunune religios? (asta e intrebare-test apropo de intelegerea conceptului de ‘democratie’)

    – ti se pare normal sa adopte copii? Sau sa creasca copii?

  10. Ce face pacatul din om… din oameni…….

  11. Cel mai rău mi se pare că linșajul mediatic și atacul furibund al activiștilor pro-gay duce la îndobitocire. Ei nu vin cu argumente logice și sunt imuni la ele; vin doar cu propagandă. Pt că nu se gândesc decât la plăcere imediată și stricată, sfidând orice moralitate și adevăr. Iar prin propaganda și asaltul lor ne provoacă și pe noi să gândim în aceiași termeni, adică simplist și reducționist, pătimaș.
    Mă refer doar la un exemplu: căsătoria este un drept. Nu, ea este o evidență, o realitate care se referă la altceva, arată că suntem ființe morale, responsabile, nu niște păpuși sau maimuțe care nu știu decât să gângâie și să colcăie în propriile patimi. Din acest unghi, căsătoria trebuie apărată pentru a ne apăra noi ca oameni de dezumanizare, de dezintegrare morală și sufletească.

    Pe de altă parte, mârșăvia acestor inși se dovedește a fi fără margini. Sunt în stare să scoată ochii pentru fapte ce țin de trecut. Nu iau în calcul pocăința, îndreptarea, lucru ce definește absolut perosana umană. E un fel de poliție a gândirii. Pe când ar trebui să fim conștienți că păcatul și greșelile ne caracterizează pe toți, nimeni nu este fără de păcat, dar mari și importanți sunt cei care nu se prăbușesc sub povara patimilor, ci se ridică. Mare a fost Hristos, Care nu a săvârșit nici un păcat și este modelul absolut și incontestabil pt a-L lua ca reper. În numele Lui și în virtutea credinței noastre (manifestată în fapte și pocăință), avem tot dreptul și chiar datoria de a apăra un adevăr fundamental. Poate pocăința și îndreptarea ar trebui să fie o piesă de rezistență grea în fața anihilării reperelor morale propusă de „partida gay”.

  12. “căsătoria trebuie apărată pentru a ne apăra noi ca oameni de dezumanizare, de dezintegrare morală și sufletească.” – așa cred și eu.

    Am auzit de mai multe ori justificarea: nu e cazul pentru o atitudine tranșantă cu lumea pentru că Biserica nu e încă în pericolul de a ajunge în catacombe.
    Nu sunt de acord cu acest punct de vedere și cu acest îndemn la placiditate, incongruent cu îndemnurile și învățăturile Sfinților Părinți ai Bisericii. Este forțat argumentat în jurul unei drepte socoteli interpretată după nevoia de argumentare de moment, nu după Duhul Adevărului. Din frică, pe scurt.
    Pentru că, pe de o parte, Biserica văzută este deja în catacombe. Nu fizic. Ci în duhul segregării și ostracizării. Este alungată din lume în duh, imediat ce își deschide gura prin oarecare din mădularele sale să mărturisească adevărul, Adevărul.
    Cum este bunăoară cazul acesta. Unul din foarte-foarte multele de aceeași natură.
    Pe de altă parte, fizic rămâne în lume din două motive: unul e mila Domnului. Celălalt este nevoie vrăjmașului de a-i păstra forma pentru planul lui viclean: să-și pregătească biserica aceea care o să-l intronizeze văzut.
    Altfel, dacă Biserica Luptătoare, prin mădulare sale, între care ne aflăm și noi mai mult sau mai puțin, tot din mila Domnului – deci, dacă mădularele sale ar mărturisi tot adevărul și numai adevărul, acelea de mâine ar fi și fizic alungate în catacombe fizice. Nu am îndoială.

    Asta este mărturia mea de om păcătos mai mult decât oricare de aici.

    Domnul să ne ierte și să ne mântuiască.

  13. Pentru a avea o sansa cat de mica ca demersul Coalitiei pt Familie sa nu fie in van, este obligatorie iesirea din spirala tacerii (cand o minoritate vocala se impune in fata unei majoritati tacute). Aici este responsabil fiecare in parte.

    Fiti siguri ca deviatii nu primesc indicatii in plic insa striga cat ii tin bojocii.

    Propunere: sa se lanseze o moda a tricourilor albe cu inscriptii pro-familie. Este un mod de marturisire atractiv, decent, vizibil. Se “confisca” albul pentru familie iar in perioada asta calduroasa vor fi multi care vor “marturisi” chiar si fara voia lor (pt ca asa au hainele :). La asta nu se poate ajunge decat daca va exista o masa critica a celor care vor purta tricouri inscriptionate.

    Mesajele de pe tricouri pot fi cat mai diverse si este de preferat ca fiecare sa-si aleaga genul de mesaj care crede ca-l reprezinta (ex. un tricou purtat de un tanar f chipes, care atrage natural privirile femeilor, cu inscriptia “Nu sunt homosexual, este ceva rau in asta?” ar putea avea un impact considerabil).

    Mesajul sa fie pozitiv, tonic, constructiv. Sa transfere discutia in zona valorilor nationale, a firescului, a binelui (in antiteza cu cei care poarta tricouri negre cu insemne sataniste). Chiar si mesajele aparent neutre (de genul “Asta este Romania”, “si eu port tricou alb” in motivul stilistic si coloristic al logo-ului Coalitiei samd) vor avea sensul lor pentru ca vor deschide noi directii de a privi tema familiei intr-un context de universalitate si valori perene. Un mesaj de tipul “Sunt barbat, genul firesc” ridiculizeaza teoria genului (de fapt creeaza un pic de confuzie – doar ei au declansat razboiul semantic, de ce sa nu li se raspunda prin subminarea sensului dat de ei) insa vor fi putini amatori de a-l purta – de cercetat.

    Din pacate lumea se muta in spatiul virtual iar intrebarea este daca merita sa mergi acolo dupa ea doar ca sa-ti sustii punctul de vedere. Cred insa ca dincolo de ceea ce se intampla in noaptea mintii de pe internet conteaza mai mult realitatea palpabila. Asa ca o marturisire la vedere, cel putin in acest moment, ar fi mai de impact decat cea de pe internet (sigur, cine se afla pe acolo poate sa le raspunda decelebratilor).

    Iar daca vreun purtator de tricou va fi apostrofat, sa fie pregatit sa tipe ca-n gura de sarpe ca se simte discriminat.

  14. “Din păcate lumea se mută în spațiul virtual iar întrebarea este dacă merită să mergi acolo după ea doar ca să-ți susții punctul de vedere. Cred însă că dincolo de ceea ce se întâmplă în noaptea minții de pe internet contează mai mult realitatea palpabilă.” – da.
    Lumea este înecată în virtual. La propriu.
    Și de ani de zile deja, chiar și în puținul timp în care nu privești un monitor tot duci cu tine și în tine virtualitatea. Din ce în ce mai puțini oameni trăiesc în realitate, deși toți umblăm și vorbim pe străzi, în vârful muntelui și pe unde ne mai aflăm… Suntem de mult înghițiți de o virtualitate multistratificată, care dă în meta-virtualitate. O închisoare preacorupătoare și nepalpabilă.

  15. Fratilor, sa-i aratam si noi sustinerea noastra deputatului Ninel Peia, e un adevarat patriot. Sa-i transmitem un mesaj, sa-l promovam in retelele de socializare, e poate singurul politician care face intr-adevar ceva pentru viitorul copiilor nostri:

    http://www.ninelpeia.ro/comunicate/lege-pentru-inocenta-copilariei-deputat-ninel-peia/

    http://www.ninelpeia.ro/aparitii-in-presa/am-avut-dreptate-vaccinurile-ne-au-ucis-copii/

    http://www.ninelpeia.ro/aparitii-in-presa/domnilor-iohannis-si-ciolos-demisia-sunteti-complici-la-pruncucidere-inutililor/

  16. In cazul in care Curtea Constitutionala ar considera ca initiativa Coalitiei pentru Familie nu poate fi acceptata, pentru ca ar incalca niste drepturi garantate prin Constitutie, as propune o alta abordare: intr-o astfel de situatie, ar rezulta ca CC considera ca, la momentul votului din 2003, intentia legiuitorului aprobata prin referendum a fost sa permita casatoriile homosexuale; intr-o astfel de situatie, cred ca cei care au votat la acel referendum ar fi indreptatiti sa considere ca au fost inselati, ei considerand ca articolul respectiv din Constitutie se referea numai la barbat si femeie, si nicidecum la casatoriile homosexuale; de aceea, ar fi indreptatita cererea lor ca votul lor la referendum sa fie anulat, pe motiv de dol. Data fiind majoritatea mica cu care a trecut referendumul, daca un milion de persoane ar solicita ca votul lor sa fie anulat, ar rezulta ca la referendumul din 2003 nu a fost intrunit cvorumul, deci Constitutia din 2003 ar deveni ilegala, cu toate consecintele (inclusiv legate de UE si NATO !).
    Totusi, o astfel de abordare necesita o analiza juridica deosebit de complexa, pe care un amator ca mine nu o poate face.

  17. Observati schimbarea politica corecta, “pe tacute”, a definitiei homosexualitatii in dictionar, de la o atractie considerata anormala in 2000 la ceva aparent firesc si neutru in 2012 (o simpla etapa din procesul de spalare a creierelor):

    HOMOSEXUALITÁTE s. f. Sexualitate a unui homosexual; pederastie, inversiune sexuală, invertire sexuală. [Pr.: -xu-a-] – Din fr. homosexualité.
    Sursa: DEX ’12 (2012) |

    HOMOSEXUALITÁTE adj., s. f. atracție sexuală ANORMALA față de persoane de același sex; inversiune sexuală. (< fr. homosexualité)
    Sursa: MDN '00 (2000) |

    https://dexonline.ro/definitie/homosexualitate

  18. HRISTOS A INVIAT!

    va scriu din ANGLIA … unde cap de afis e acest scandal…CARE IN ROMANIA nu a ajuns. Ce zice Cernea de monstrii astia?

    http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/news/7185833/BREAKING-Lesbian-partners-found-GUILTY-of-murdering-2-year-old-boy-subjected-to-heartless-cruelty-before-he-died.html

  19. Andrei, cazurile acestea (și altele de același tip, în alte aspecte de viață) sunt atât de multe în lumea “civilizată” încât i-ar izbi pe oameni în creștetul capului să le parcurgă sumarul într-o bună zi… Cred că sunt lucruri foarte greu de dus pentru cei mai mulți, chiar și dintre noi, ortodocșii care merg la biserică.

    Anglia e mereu într-un astfel de scandal. De fapt, foarte multe scandaluri. Și nu e nici pe departe singurul stat în care e așa. Noi românii nu știm cât de păziți am fost și încă suntem de Dumnezeu. Nu știm că ar trebui să cădem în genunchi mereu și să-I mulțumim cu lacrimi, că ne păzește de satanizarea cea mai grozavă. Toată lumea “occidentalizată” (din Japonia până în SUA și din Australia până în Scandinavia) este înecată în cea mai cruntă bestializare. Pentru cine are rugăciune fierbinte pentru sine și pentru oamenii în dureri, să caute despre fenomene în masă exemplificate de cazuri cum sunt: “The Boy with the Henna Tattoo”, cazul Fiona Barrett, “Afghanistan’s bacha bazi”, cazul Vicki Polin, cazul Annabelle Forest, documentarul realizat de BBC și nedifuzat “Conspiracy of Silence”, sau “Satanic Human Sacrifice FBI Raid 1998” … și multe-multe altele.

    http://www.icsahome.com/articles/psychogroups-and-cults-in-denmark
    https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_satanic_ritual_abuse_allegations

    De mai multe ori am fost întrebat de câte un frate cum poate duce omul astfel de grozăvii odată ce le află.
    Iar răspunsul e numai unul, până la sfârșitul veacului: trăind cu Hristos, în Biserica Lui. Numai Domnul și Biserica Lui ne păzesc de întuneric și de vrăjmașul.

  20. Astazi la 21.30, pe Realitatea TV, Virgiliu Gheorghe vs. Remus Cernea.

  21. Dacă are cineva înregistrarea discuției să o pună și aici, vă rog mult.

  22. Pingback: PATAPIEVICI CRITICA TEROAREA MORALA, STALINISTA, A CORECTITUDINII POLITICE. Cine sunt prostii Europei?/ Andrei Plesu despre casatoria homosexuala/ COMENTARIU DESPRE LIMITELE DISCURSULUI NEOCONSERVATOR
  23. Pingback: ITSI BITSY, radio pentru copii fondat de familia TATARU: emisiuni si postari despre ORIENTARI SEXUALE "DIFERITE" si "beneficiile" MASTURBARII. Si asta nu e totul
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare