CAZUL FLORIN BARBU: in ciuda implicarii autoritatilor române, MAREA BRITANIE DECIDE darea spre ADOPTIE a copiilor CUPLULUI GAY/ Un alt abuz: ANDREEA BRADEANU SI-A PIERDUT COPIII SI RISCA SI INCHISOAREA

22-06-2016 13 minute Sublinieri

barbu-465x390

Situație revoltătoare în Marea Britanie! Andy și Diana, doi copilași români, vor avea, de acum înainte, doi tați în rol de părinți.

Luni, la ora 17.00, ora României, o instanță londoneză a decis ca băiețelul și fetița cuplului de români Barbu-Racolța să rămână spre adopție la cuplul care îi are acum în custodie.

De fapt, procesul în care s-a dat această sentință nu mai avea legătură efectivă cu părinții naturali, ci era doar o decizie legată de capacitatea cuplului nou de părinți, doi tați, să îi adopte pe micuți.

Ambasada României

Reiau povestea pe scurt, În 2014, serviciile sociale din Haringey, Marea Brita nie, iau copiii de la părinți, pentru a-i proteja de stresul certurilor dintre mamă și tată. Se ajunge la procese, dar Andy și Diana (de 5 și, respectiv, 8 ani) ajung în custodia altui cuplu. La sfârșitul lunii trecute, instanța respinge patru propuneri ale familiei biologice de familii în care să fie dați copiii în custodie.

Acum, pe 20 iunie, statul român a avut – din câte știu eu, pentru prima oară – un reprezentant în sala de judecată. Juristul a adus un raport al Protecției Copilului din România privind o a cincea familie din țară dispusă să aibă grijă de Andy și Diana. Statul român e parte în proces, copiii având cetățenia părinților. La proces a venit și senatorul român Ben Oni Ardelean, susținător al familiilor de români din Diaspora care se confruntă cu astfel de probleme.

„Diana este disperată”

Având pentru prima oară atâta susținere din partea țării sale, Barbu scria pe Facebook: „Doamne ajută! Chiar în aceste momente au intrat în sala de judecată toate părțile implicate. Avocatul meu, domnul senator și un reprezentant al Ambasadei. Mulțumesc statului român și tuturor, sper să am vești bune!”


Pe 1 iulie, se judecă o cerere a serviciilor sociale ca Florin Barbu să fie arestat, considerându-se că a divulgat informații despre noua familie a copiilor săi.


Două ore mai târziu, scrie: „Diana este disperată să se întoarcă acasă.” Apoi a anunțat că a pierdut: „S-a refuzat repatrierea!”.

Pentru Florin Barbu, problemele juridice nu s-au terminat. Pe 1 iulie, se judecă o cerere a serviciilor sociale ca el să fie arestat, considerându- se că a divulgat informații despre noua familie a copiilor săi.

  • George Alexander:

LINIŞTEA DE DINAINTEA FURTUNII

Verdictul instanței judecătoreşti engleze în cazul Florin Barbu, de adopție forțată a celor doi copii de către un cuplu de homosexuali, este nu numai un afront adus bunului-simț, dar este chiar o palmă pe obrazul umanității!

Atunci când judecătorii integri sunt urmăriți şi persecutați de către autorități, când cei care cred în valorile morale din societate sunt sistematic eliminați, atunci când singura filosofie a omului de rând este cea a intereselor lui mărunte şi a libertăților – dar nu a Libertății!- nelimitate, uşuratice, puerile, facile, care exprimă mai curând decăderea noastră!, se ajunge acolo unde s-a ajuns…

La liniştea de dinaintea furtunii…

Verdictul acestei instanțe este nefast pentru societate. Este cel mai curat mod de compromitere în ochii lumii a societății vestice. Terra are, din fericire, 7,25 miliarde de locuitori astăzi! Țările acestea libertine nu reprezintă decât o mână de oameni! E drept, fiecare dintre aceste țări nu se poate despărți de imaginea sa de țară specială, unde elitele unui continent ne arată direcția vieții, controlând banii ce ne controlează mințile…

De ce îi percep alții, însă, tot mai mulți!, pe vestici, -chiar şi teroriştii!- ca pe nişte oameni care au doar bani, dar nu mai au nimic în rest, totuşi?!
De ce societățile din vest sunt percepute drept locul unde Sodoma şi Gomora s-au întâlnit şi însăşi rasa umană este pe cale de dispariție până la urmă?!

Degenerarea fără precedent pe care ambasadorii lor ne-o vând, ne-o predică, glorificând-o ca pe un stil de viață superior!, stăpâneşte aici, în Vest. Aici, nimeni nu se interesează de aproapele său. Nu contează cât suferim. Cultul Banului şi Sexul sunt valorile capitale!
Nişte savanți bine plătiți pot să ne explice oricând că este în Interesul Suprem al Ființei Umane să ne rătăcim, să trăim, fiecare, cum vrem, să ne naştem în eprubete, să ne împreunăm chiar cu morții!, când dorim… Doar avem Drepturi, nu-i aşa?!

Este, oare, însă, în interesul Tău şi-al Meu să trăim în promiscuitatea aceasta, în acest desfrâu?!
Este, oare, în interesul unor copii să se trezească într-o casă de homosexuali înainte de a găsi un sens în viața lor?!

Mă îndoiesc!
Copiii Barbu vor suferi traume de nedescris!
Societatea aceasta bolnavă, prin culpabilitățile ei subminează însăşi ideea de Om. Îi va distruge şi pe ei!

… Am văzut prin ziare, în Scandinavia, oameni care au vândut castraveți, devenind miliardari! Cum să-i permiți unui astfel de găgăuță –dacă are deviații sexuale şi psihice!- să traseze linie între ceea ce e rău şi ceea ce e bine şi, mai mult decât atât, să ne învețe, sofisticat, degradarea profundă numai pentru că are bani?!
Societatea îi poate garanta dreptul la viață, dar nu poate discrimina 98% dintre oameni numai pentru ca el să-şi facă de cap!

Homosexualii care au adoptat FORȚAT copiii Barbu – cu toată împotrivirea Tatălui!- au făcut, prin egoismul şi lipsa de empatie, de omenie – în definitiv, cel mai mare deserviciu chiar homosexualilor! Nu avem cum să ne comportăm acum, ca şi când nimic nu s-ar fi întâmplat… Pentru că am văzut apucăturile lor, cine sunt şi ce vor aceşti indivizi, homosexualii! Nu v-am lăsat să muriți, nu ne lăsați să trăim acum!…

Este clar că Florin Barbu îşi iubeşte copiii –ca orice om normal!, iar aceştia, la rândul lor, îl iubesc. În această situație, o mie şi una de păcate dacă ar avea, nu îi iei copiii unui părinte!
Dar, chiar dacă i-ai fi luat, de ce să îi dai homosexualilor când familia tatălui sau a mamei puteau să aibă grijă de ei?!

Acest caz nu se va termina aşa pentru că nu este vorba numai de o familie aici. Mai întâi de toate, este vorba de nişte principii… Nu ne dăm copiii – oricât de săraci am fi!- pe mâna altora!

Vor urma, deci, proteste. Tot mai multe proteste peste tot…
Mii, sute de mii de oameni îi vor spune acestui Tată, ieşind în stradă:

“Nu eşti singur, voi fi mereu cu tine!”.

PĂRINȚI DIN TOATE ȚĂRILE, UNIȚI-VĂ!

… Dumnezeule! Există momente când chiar ne îndoim dacă e mai bine să alegem adevărul care ne face rău! sau să regretăm doar, din complezență, vâlvătaia care se stinge în paharul de entuziasm, lângă noi…

Dar eu însumi am spus odată că adevărurile trebuie spuse aşa cum sunt. Şi nimeni dintre noi nu ar trebui să stea vreodată resemnat, în colțul lui!

În numele adevărului, deci, să ne reamintim câteva lucruri în legătură cu copiii noştri şi cu familiile lor!…

Familia Avramescu din Norvegia şi-a câştigat în instanța judecătorească dreptul de a-şi primi copiii înapoi… I-a primit vreodată?!… După ce a fost intimidată cu expulzarea, familia este amenințată cu închisoarea acum!

Familia Nan din Norvegia a fost distrusă. Omorâtă diabolic şi cinic de tirani.

Nimic nu moare, însă, cu adevărat în sufletul părinților Nan pentru copiii lor!… Chiar dacă i-au băgat în arestul poliției, chiar dacă, periodic, cei de la Barnevernet întorc cuțitul în rănile, în sufletul lor!, arătându-le copiii care țipă, zbătându-se neputincioşi după părinții lor…

Un angajat de la Barnevernet, cu 3 (trei) ani de studii!, făcut la normă şi fără niciun Dumnezeu, păşeşte încet cu bocancii săi, ca un şef de imperiu care nu răspunde în fața nimănui…

Familia Smicală din Finlanda şi-a câştigat în instanța judecătorească dreptul de a-şi primi copiii înapoi… Îi va primi vreodată?!… Barnevernet din Finlanda operează la fel ca fratele geamăn din Norvegia… Nu dă socoteală nimănui! E mai presus de Justiție, de orice lege pe care poate să o terfelească după placul său!

Unui om care a salvat mii de vieți în Finlanda, drept recunoştință, i se pune cămaşa de forță şi i se iau copiii!

Viața continua, însă, în diferite stadii, nu aşteptăm nimic de la mila nimănui. Nici măcar de la conştiința lor adormită.

Strigătul mamei disperate, căreia i s-a luat bebeluşul, românca Hermina Nilausen, din Danemarca, nu este auzit. Este o tăcere tainică pe care nu pot să o descriu… Cum să-i iei bebeluşul unei mame?! Unui animal, dacă i-ai face asta, te-ar omorâ pe loc! Unei ființe umane, însă, unei Mame!, i se ia bebeluşul de către nebunii lumii!

Lacrimile nu i se mai usucă pe obraz!

Andreei Brădeanu din Anglia i s-au luat 3 (trei) copii! S-a mințit, s-a manipulat în instanță, s-a jucat o piesă de teatru, de fapt, în care judecătorii au îmbrățişat pur şi simplu aventura!, iar rezultatul a fost cel scontat.

Democrația aceasta în care unii îți bagă pumnul în gură, forțându-te ca să taci, se transformă treptat într-o mare nebuloasă, observ! Inexplicabilă, dar reală, la orice pas!

Am venit în Instanță ca să plângem, Andreea! Nu ca să vedem că adevărul învinge… Adevărul umblă totdeauna cu capul spart!

Iar, Florin Barbu, această drama care ne sfâşie! Îi vor lua copiii – poate că deja au făcut-o!- şi îi vor da homosexualilor!

Care este dreptul natural al copiilor de a vedea o femeie şi un bărbat în jurul mesei atunci când se trezesc, atunci când întreabă de Mamă înainte de ivirea zorilor, atunci când le lipseşte ceva, poate dorul de Ea, cea care le-a dat viață?!

Oare, zornăitul cătuşelor, Doamne!, să fie singura cale care ne leagă de Tine pe noi, cei săraci?!

… Într-un taxi, prin Bucureşti, Ionuț, şoferul plânge… Soția, internată în spital cu fiul de 13 ani, care are nu ştiu câte incomensurabile dureri, îl sună plângând… N-au mai reuşit să plătească milioanele în plus pentru medicamentele fiului, iar starea lui de sănătate s-a înrăutățit grav… “Sunt un simplu om, îmi spune Ionuț, plângând, un simplu şofer de taxi care-şi trăieşte viața de pe o zi pe alta!”.

Dumnezeule!, îmi spun. Câți au nevoie de ajutor! Când vom schimba cultul banului în țara asta în Solidaritate pentru aproapele nostru?!

… Mulți strălucesc ca o stea, pesimist, gândind că iubirea e cel mai frumos lucru care s-a inventat.

Dar nu fac nimic.

Iar alții ne iau copiii… în continuare.

Alții mor lângă noi, fraților!

Nu numai rugăciunile ajută să ne redobândim copiii înapoi!

Nu numai politicienii care se implică ne redobândesc, ajutându-ne!

Nu numai avocații care ne ajută, ne inspiră…

Fiecare din noi poate contribui cu ceva! De aceea este nevoie de o organizație de luptă care, ascultând glasul străzii, al oamenilor!, SĂ LUPTE pentru noi!

“Vom lupta ajutând oamenii în fiecare caz…

Dar vom lupta şi Macro!, cu Sistemul care ne îngenunchează, cu teoriile perverse despre rasa umană, despre Familie, despre Copil, despre Violență…” Acesta este crezul Asociației pe care sunt pe cale să o întemeiez.

… Familia Bodnariu şi-a recăpătat copiii înapoi după 8 (opt) luni de chinuri! De traume! Să ne străduim să nu privim în urmă, totuşi, dar să susținem cu tărie viața şi să nu mai credem în niciun coşmar despre cum va arăta viitorul, oameni!
Dar, lupta va fi grea!

PĂRINȚI DIN TOATE ȚĂRILE, UNIȚI-VĂ!, de aceea…

Luni, 13 iunie 2016 a fost un nou termen în procesul în care românca Andreia Bradeanu (fostă Andreia Sutton) a fost târâtă de autoritățile britanice cu scopul de a o face să renunțe la lupta ei pentru cei trei copiii pe care serviciile britanice de Protecția Copilului i-au luat în custodie fără niciun temei legal.

Trebuie menționat că Andreia este sub incidența unui ordin judecătoresc care îi interzice să facă public orice detaliu legat de cazul ei. Încălcarea acestuia o plasează sub jurisdicția unui articol de sfidare a tribunalului care se pedepsește cu amenzi mari sau chair arestare. Totuși, ajungând la concluzia că tăcerea nu o mai ajută, și încurajată de cazul fericit al familiei Bodnariu din Norvegia, care a reușit să învingă în premieră omerta impusă de un sistem abuziv, Andreia a început să vorbească despre chinul pe care îl trăiește de ani de zile.

De asemenea, reamintim că cei trei copii (foto sus) au fost luați în custodie temporar, în timp ce mama lor era ținută zile întregi pe holurile tribunalului de familie, fiind târâtă ca martor într-un proces intentat de serviciile de protecția copilului pentru a dovedi vinovăția tatălui copiilor, acuzat de abuz sexual de fiica din prima căsătorie.

Acest proces inițial survenea după ce Andreia se despărțise deja de tatăl copiilor și se mutase în altă regiune, iar tatăl copiilor fusese deja investigat în același dosar pe vremea când copiii locuiau cu el în casă – dosar care fusese închis din lipsă de probe.

Înfățișarea din 13 iunie 2016 s-a făcut pentru a judeca pretinsele încălcări ale legii făcute de româncă în încercarea de a-și vedea fiicele aflate în îngrijire maternală la un cuplu care lucrează în sistemul de asistență socială. „Părinții sociali” desemnați de stat au acuzat-o că i-a atacat și au dat-o pe mâna poliției cu mărturii pe care tânăra mamă le califică drept mincinoase, spunând că are dovezi în acest sens.

Însă, indiferent de cine are dreptate, relatările româncei ridică mari semne de întrebare cu privire la modul de desfășurare a procesului – un proces care pare departe de a fi echitabil pentru ea. Redăm mesajele postate de Andreia Bradeanu după cea mai recentă înfățișare la Tribunalul de Familie:

Inca o zi de nedreptate 13 Iunie 2016. Acuzatorii nu au avut curajul sa ne priveasca in ochi cand au dat evidenta, au cerut sa fie pus panou intre noi sa nu ne vada.

Nu ne-a lasat sa interogam acuzatorii. Nici unul din politistii martori nu a fost acolo pt a fi interogati. Din nou au mintit sub juramant si s-au balbait. Judecatoarea a acceptat evidenta scrisa de la martori fara sa fie prezenti pt a fi interogati. Ne-a pus restrictie sa nu contactam fetele si sa nu intram pe strada lor.

Cand am spus judecatoarei ca plecam pt ca nu ne lasa sa interogam martoriii si ca nu ne-au dat cei de la politie tot ce trebuia, a spus ca daca iesim ne aresteaza. A amanat pana pe 13 Iulie cand va decide daca ne baga la puscarie. Pt a nu intra la puscarie, trebuie sa lucram cu ofiterul de probatie si sa acceptam ca comportamentul nostru este gresit. Comportamentul nostru nu este gresit ci a lor.

Cum poate gasi impotriva noastra cand nu au fost martorii acolo, cand nu ne-a lasat sa-i interogam pe acuzatorii si cand au ascultat inregistrarile?

Judecatoarea si procurorul au recunoscut ca nu au fost intalnite toate criteriile pentru hartuire. Au mai recunoscut ca nu ne-au dat nici o avertizare de hartuire. Asta inseamna ca am fost arestati ilegal si tarati prin iad ilegal. Pe langa asta ne-a dat amenda 620 de lire si inca una pe 13 Iulie. Astazi ni sa spus ca ofiterul de probatie este pedeapsa noastra. Tot dreptul de la proces corect ne-a fost luat. Nu mai vreau sa vorbesc…… ma simt foarte ranita la cata nedreptate exista si nimeni nu intervine. Astazi am fost declarati criminali, cand nu suntem…. criminali pt ca imi iubesc copiii si nu renunt la ei. Este foarte evident ca totul a fost fixat de la inceput si este un caz pierdut.

Alt mesaj, datând dinainte de începerea procesului:

Tribunalul refuza sa interoghez martorii. Ne-au ales ei un avocat arogant care a inceput sa fie verbal agresiv. A spus ca daca nu accept sa interogheze el, nu eu. Acest om nu s-a pregatit pentru a ma reprezenta, nu s-a uitat la evidentele mele, nu are tot ce trebuia politia sa ne dea. Nu ne-au dat inregistrariile si transcripturile de la interviul cu politia, nici inregistrariile de la telefoanele facute de catre ei la politie ca i-am hartuit. Nu ne-au dat nici video in care vorbeste Victoria. Legea spune clar ca pot si am dreptul sa interoghez. Este evident ca este facatura si ca vor sa imi ia acest drept pentru a nu iesi adevarul afara.

Suspiciuni cu privire la echitabilitatea procesului în justiție au existat și în cazul românului Florin Barbu (foto jos): autoritățile au refuzat să încredințeze copiii (cetățeni români) bunicilor lor din România, pretextând că cei mici nu cunosc limba română. Dar bona lor contrazice această afirmație, declarând pentru publicația Ziarul Românesc că micuții familiei Barbu vorbeau româna foarte bine.

Situația copiilor Sutton Brădeanu

Copiii au toți dublă cetățenie: română și britanică. Doi au fost născuți în Romania și toți trei au certficate de naștere românești. Românca a scris la Ambasada României, de unde i s-a comunicat că trebuie să meargă la proces pentru copii, că ei nu pot face nimic, pentru că au cetățenie dublă. Același răspuns incredibil a primit și de la Ministerul Afacerilor Externe din România.

Veștile despre situația copiilor româncei sunt și ele tulburătoare. Băiatul și fata mai mică fuseseră diagnosticați atât în Anglia, cât și în România, cu ADHD și erau sub tratament, iar mama lor făcuse cursuri pentru a învăța cum să abordeze mai bine educația și creșterea lor. Acestea dădeau rezultate, spune Andreia, dar brusc tribunalul familiei a decis că de fapt copiii nu au ADHD, ci mama lor nu a știut să îi crească.

Rezultatul a fost că, odată ajunși în custodia statului, problemele copiilor s-au înrăutățit, iar un medic a ajuns să confirme diagnosticul de ADHD. Prea târziu, însă, deoarece toate progresele făcute de băiat s-au șters, iar fetele suferă de stres cronic: una din ele are migrene și sângerări nazale abundente (foto jos, trimisă pe Facebook de Naomi înainte de a i se confisca telefonul mobil), iar cealaltă face crize în care se dă cu capul de pereți și le spune asistenților maternali că vrea să îi vadă morți, pentru a se putea întoarce la mama ei.

Starea băiatului s-a îmbunătățit după ce a ajuns la un moment dat în grija unui asistent parental care îi permitea să meargă să își viziteze mama. Când autoritatea a aflat acest lucru, băiatul a fost imediat scos din grija respectivei persoane și mutat, pentru a nu-și mai putea vedea mama.

Fetele au fost date în grija unui cuplu care nu trebuie să le permită să ia legătura cu mama lor. La școală nu au voie să se joace afară cu ceilalți copii în pauza, deoarece trebuie să fie păzite de mama lor, care o dată s-a deghizat pentru a se apropia de ele, în ciuda ordinului de interdicție.

fCând fac poze de grup cu ceilalți copii, fetelor Bradeanu li se cere să țină capul în piept, pentru ca mama să nu le poată identifica. O precauție care are mai degrabă rezultatul de tortură psihologică decât de protejare a identității, din moment ce mama a aflat până la urmă ce școală frecventează fetele și a făcut postări tulburătoare pe o rețea de socializare, cu riscul de fi arestată pentru că a făcut aceste informații publice în ciuda ordinului judecătoresc de a nu vorbi nimic despre cazul ei:

Fetita incercuita este printesa si sufletul meu Victoria. Este la ea la scoala. Tine capul in jos si fata acoperita cu sapca sa nu i se vada fata….. Nu este singura poza la scoala cu fata acoperita. Oare cum simte sufletelul meu de ingeras in fiecare poza facuta la scoala fiind fortata sa isi acopere fata iar altii copiii nu…. Asa au facut si cu pozele in care de afla Naomi. Oare cum simt eu cand vad asa ceva? Ce inseamna asta, ea nu este copil? Cat ma doare Doamneeeeeeeee!!!!!!!! Indura-te Doamne. Nu mai poooooot!! Pana cand? Ce inima sa ai in tine sa faci asa ceva cu copiii si parintii lor? Da Doamne te rog putere si mangaie sufletele mele si a copiiilor mei.

Se lucrează la ștergerea identității de sine a copiilor

Ca și în cazul lui Florin Barbu, și Andreei i s-a interzis să mai vorbească în limba română cu copiii și să le mai dea mesaje încurajatoare de sorginte creștină. Autoritățile au pretins că „îndoctrinează” copiii cu Biblia! Dar tocmai acestea îi ajută, deoarece copiii așa au fost crescuți. Când putea, băiatul Andreei o suna pe furiș și o punea să îi citească din Biblie și să îi spună rugăciunea Tatăl Nostru înainte de culcare.

Pe 28 mai, românii din Londra au făcut la reședința Premierului din Downing Street un miting de susținere pentr Andreia Bradeanu și Florin Barbu, românul pe ai cărui copii autoritatea a anunțat că îi va plasa spre adopție unui cuplu de homosexuali.

S-a strigat: „UK, give the kids back! Our kids already have parents”.

***

***

 


Categorii

1. DIVERSE, Confiscarea copiilor de catre stat, George Alexander, Homosexualitate

Etichete (taguri)

, , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

13 Commentarii la “CAZUL FLORIN BARBU: in ciuda implicarii autoritatilor române, MAREA BRITANIE DECIDE darea spre ADOPTIE a copiilor CUPLULUI GAY/ Un alt abuz: ANDREEA BRADEANU SI-A PIERDUT COPIII SI RISCA SI INCHISOAREA

  1. Postez mai jos ceea ce scrie in link-ul indicat la comentariul 1. Cred ca participarea este importanta. Lipsa de reactie ar da apa la moara abuzurilor care nu se vor opri aici,

    PROTEST AUTORIZAT LA BUCUREȘTI pentru FLORIN BARBU şi COPII LUI, duminică 26 iunie, ora 15.00

    Noi, cei care am iniţiat mai multe scrisori de protest către MAE, Guvern şi Ambasada Marii Britanii din Bucureşti pentru susţinerea cazului Barbu, (Ce s-a întâmplat pe 30 mai la MAE) vă invităm să ne fiţi alături la protestul de duminică, 26 iunie, între orele 15.00 – 18.00, în zona Universitate, la statuia lui Mihai Viteazu. Precizăm că avem autorizaţie eliberată de Primăria Capitalei.

    Reamintim că luni, 20 iunie 2016 cei doi copii minori ai lui Florin Barbu au fost daţi spre adopţie unui cuplu de homosexuali din Marea Britanie. Decizia a fost luată de un tribunal de la Londra și este definitivă.

    La proces au asistat atât reprezentanţi ai Ambasadei României, dar și Ben Oni Ardelean, senatorul PNL care s-a implicat și în cazul Bodnariu. Inițial, lui Ardelean nu i s-a permis accesul în sala de judecată, dar ulterior autoritățile din Marea Britanie au acceptat ca el să fie prezent în fața judecătorilor, însă cu o condiție: să nu ia cuvântul, potrivit napocanews.ro. Ardelean avea mandat din partea Senatului României să ia cuvântul în fața tribunalului. Senatorul Ardelean a precizat că este aberantă decizia instanței londoneze, deoarece cei doi copii sunt cetățeni români, iar Protecția Copilului din România trebuia să decidă în privința lor.

    Statul român are obligația constituțională să își apere cetățenii, şi nu doar pe hârtie!!! Vom protesta şi pentru celelalte familii aflate în aceeaşi situaţie din celelalte ţări europene!

    Iată și semnătura primarului general – interimar- încă în funcție:

    Vom cere:

    – negocieri directe între Guvernul României și cel al Marii Britanii, în cazul familiei Barbu;

    – negocieri directe și în celelalte cazuri de familii de români nedreptățite în străinătate;

    – încheierea de tratate cu statele europene (și numai ) în privința protecției cetățenilor români din afara țării, cu precădere a copiiilor, prin care să se stabilească faptul că prioritatea în privința rezolvării problemelor acestora o au autoritățile române. De asemenea, în privința adopțiilor, prioritate să aibă familia extinsă și celelalte rude sau persoane de aceeași cetățenie, religie, valori si orientare sexuală normală – creștină (homosexualii nu se pot căsători si nici nu pot infia copii în România și ca urmare, nici în afara țării nu e normal să poată adopta copii cetățeni români);

    – propunerea de directive la nivelul Uniunii Europene în privința celor de mai sus;

    – pe viitor, introducerea în Parlament a unei inițiative legislative de protecție sporită a cetățenilor români aflați în afara granițelor sau în interior, în cazurile în care aceștia se află în conflict cu cetățeni sau autorități străine.

  2. Da, e importanta participarea la miting, chiar trebuie cumva manifestata solidaritatea fata de acesti oameni.

  3. Pingback: PROTEST LA BUCURESTI pentru FLORIN BARBU, tatal ai carui copii au fost dati unor HOMOSEXUALI din Marea Britanie – Duminica, orele 15, Piata Universitatii, la statui | Cuvântul Ortodox
  4. Articolul a fost unul din cele mai triste si socante, vazand cata nedreptate (mai rau decat pe vremea comunismului) exista in tarile astea asa zis democrate. Acolo se imbina tendintele autoritare pe care englezii le-au avut fata de multe nefericite popoare ajunse colonii ale lor, cu tupeul care ti-l da o functie, combinat cu ambitia de a pune in aplicare ultimile ideologii gasite pentru a ataca marea majoritate a oamenilor.
    Acesti occidentali au o tendinta de corectitudine, dar care aplicata la noile ideologii rezulta un comunism aplicat fara mustrari de constiinta, un mod de a taia in carne vie stiind ca-ti indeplinesti atributile. Astia sunt mai periculosi decat brutele care au fost la noi, pt ca nu ies in evidenta, stiu sa oblige mass media sa taca si ofera destula paine si circ unui popor care ghiftuit in asa fel nu se mai deranjeaza sa vada un abuz si o incalcare a drepturilor omului lucru de care, de altfel, fac mult caz.
    Cat de usor pot fi manipulate masele de oameni, ce usor accepta ei cate o tehnica de a face rau, fara sa-si dea seama. Mai rau e ca in occident au fost mult timp luate hotarari bune democratice, dar in timpul razboiului rece la concurenta cu tarile comuniste din est. Ei sunt obisnuiti sa se ia hotarari democratice, dar acum… nu stiu sa vada realitatea, nu recunosc schimbarea in rau. Astia nu stiu sa se opuna pt ca au tendinta de a-si indeplini corect sarcinile… desi aici e vorba de o acceptare a unei ideologii, care le face rau si lor.
    Foarte buna initiativa unui protest si sper sa fie mai multe, acum oamenii mai sunt si plecati la mare, ca doar vedeti ce cald e…

  5. Pingback: PATRIARHIA ROMÂNĂ deplânge ”SITUATIA CRITICA” a familiei lui Florin Barbu cerând implicarea STATULUI/ ORORILE SISTEMULUI NORVEGIAN: familia AVRĂMESCU condamnata la INCHISOARE! Familia NAN – amenintata si ea cu PUSCARIA… | Cuvântul Or
  6. Pingback: PATRIARHIA ROMÂNĂ deplânge ”SITUATIA CRITICA” a familiei lui Florin Barbu cerând implicarea STATULUI/ ORORILE SISTEMULUI NORVEGIAN: familia AVRĂMESCU condamnata la INCHISOARE! Familia NAN – amenintata si ea cu PUSCARIA…/ SUFLETELE DE
  7. Pingback: PATRIARHIA ROMÂNĂ deplânge ”SITUATIA CRITICA” a familiei lui Florin Barbu cerând implicarea STATULUI/ Florin Barbu, Camelia Smicala si George Alexander la Realitatea TV si B1 (VIDEO)/ ORORILE SISTEMULUI NORVEGIAN: familia AVRĂMESCU condamnata la
  8. Pingback: MITROPOLIA ROMÂNĂ A EUROPEI OCCIDENTALE ii sprijina pe Florin Barbu si Claudia Racolța pentru recuperarea copiilor incredintati abuziv unor homosexuali/ ANDREEA SUTTON-BRĂDEANU, o alta româncă din Marea Britanie căreia i-au fost luati cei 3 copii,
  9. Pingback: FINLANDA TERORIZEAZĂ ȘI TORTUREAZĂ COPIII ROMÂNI SEPARAȚI ABUZIV DE MAMA LOR?! Camelia Smicală: “Mihai e tot mai distrus. A spus că e amenințat tot timpul, că-i este frică și că vrea acasă. În casele de copii din Finlanda sunt BOXE CA
  10. Pingback: Cazul ANDREEA BRADEANU (fosta SUTTON), mama careia statul britanic i-a pus BRATARA ELECTRONICA de infractori CA SA NU SE POATA APROPIA DE CEI 3 COPII, abuzati de un tata degenerat, CARE I-AU FOST LUATI in urma cu 7 ani: “După ce te omoară, după c
  11. Pingback: DRAMELE SI DISPERAREA MAMELOR lasate fara copii sau amenintate ca vor fi extradate si inchise pentru ca SI-AU SALVAT COPIII. Cazurile ANA MARIA STANCU si HERMINA GHEORGHE. Celei din urma i-a fost luat copilul DE LA NASTERE de Protectia Copilului din Danem
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare