SOROSLEAKS. Hackerii au spart siteurile FUNDATIEI PENTRU O SOCIETATE DESCHISA a influentului GEORGE SOROS. Influentarea dezbaterilor electorale, manipularea temelor migrantilor si a crizei financiare din Europa, “consilierea” mai marilor lumii. MONICA MACOVEI – PREFERATA “PROGRESISTA” A FUNDATIEI IN ROMÂNIA

18-08-2016 7 minute Sublinieri

George Soros Puppet Master

În iunie, Fundația pentru o Societate Deschisă raporta FBI un furt de date din partea unui grup de hackeri, arată thefreethoughtproject.com. La peste o lună distanță, site-ul DC Leaks făcea publice mai mult de 2.500 de documente interne ale fundației lui Soros. 

Unul dintre aceste documente arată de pildă cum Fundația pentru o Societate Deschisă alocase un buget de 500.000 euro pentru un program destinat să contracareze influența Rusiei în rândul democrațiilor europene. Iar pe măsură ce aceste fișiere sunt parcuse, noi revelații apar. Cum ar fi o lista a proiectelor depuse spre finanțare cu ocazia alegerilor europene din 2014 (vezi aici). Pentru România, să reținem proiectul în valoare de 91.500 euro care își propune să contracareze discursurile “încărcate de ura” din rândul partidelor extremiste sau a altor forțe politice care afectează comunitatea LGBT, rromii și femeile, printr-o strategie de expunere publică și ironizare, conform ipotezei că o condamnare publică a discursurilor xenofobe va face ca aceste atitudini să fie mai puțin tolerate pe viitor (persoana de contact desemnată pentru acest proiect era Ovidiu Voicu de la Fundația pentru o Societate Deschisă ). Un alt proiect câștigat de APADOR-CH își propunea să creeze un mecanism de sancționare a mesajelor politice extremiste și a dezbaterilor organizate în jurul acestora. Valoarea proiectului era de 17.000 euro și s-a derulat între aprilie și decembrie 2014.

DC Leaks pretinde a fi munca unor “hacktivisti” americani care apreciază și apară liberatea de expresie, drepturile omului și guvenarea în interesul poporului. Mai mulți experți în securitatea informatică din Statele Unite încearcă să identifice amprenta specialiștilor din serviciile speciale rusești, așa cum s-a încercat și în cazul interceptărilor mesajelor unor membri marcanți ai Partidului Democrat. Cu atât mai mult cu cât există scurgeri de informații (în special emailuri) care arată încercările unui influent general american de a provoca un conflict cu Rusia (e vorba de Philip Breedlove, fostul șef al comandamentului european al NATO din partea SUA).

Fundația pentru o Societate Deschisă a lui Soros a finanțat printre altele organizația jurnaliștilor de investigații care a dezvăluit afacerea Panama Papers (evaziune fiscală a mai multor magnați și persoane influente, printre care și apropiați ai lui Putin), investigație criticată ulterior de WikiLeaks care a arătat că finanțatorii proiectului ținteau în regimul lui Putin.

Miliardarul George Soros a fost “călcat” de  hackeri. Purtătoarea de cuvânt a fundației pe care acesta o deține – fundația pentru o Societate Deschisă – a declarat că a fost angajată o firmă privată de securitate cibernetică, care a stabilit că scurgerea de informații a fost limitată.

Site-ul Dcleaks, creată de un grup de activiști americani,  a publicat în acest weekend documentele sustrase de la fundația lui George Soros.

Documentele sustrase sunt din anii 2008-2016 și privesc entități din mai toate regiunile globului, inclusiv Banca mondială și Casa Albă.

Printre ele se numata și unele intitulate ”Criza europeană: Evoluții esențiale din ultimele 48 de ore” (cu referire la criza imigranților) sau ”Dezbaterea despre Ucraina în Germania”, scriestiripesurse. Este vorba despre strategii, planuri de acțiune, priorități și alte activități ale fundației, inclusiv rapoarte despre alegerile din Europa, politica migrației și a azilului în Europa.

Un e-mail publicat în cursul săptămânii trecute de WikiLeaks arată cum Soros a sfătuit-o pe Hillary Clinton cum sa gestioneze criza politică din Albania din 2015, sfaturi pe care Clinton le-a urmat intocmai.

Draga Hillary,
O situație gravă a apărut în Albania, care necesită o atenție urgentă, la nivelurile superioare ale guvernului Statelor Unite. Este posibil să știți că o demonstrație de opoziție la Tirana, vineri, a dus la moartea a trei persoane și distrugerea de proprietăți.
Există îngrijorări serioase în continuare legat de o contra-demonstrație care urmează să fie organizat de către partidul aflat la guvernare, miercuri, și un eveniment organizat de opoziție cu două zile mai târziu, pentru a comemora victimele. Perspectiva a zeci de mii de oameni care intră pe străzi într-un mediu politic deja inflamat bolnav pentru afectează revenirea ordinii publice și a procesului democratic fragil al țării.
Cred că două lucruri trebuie să fie făcute de urgență:
1. Folosiți greutatea deplină a comunității internaționale asupra prim-ministrului Berișa și a liderului opoziției, Edi Rama, pentru a preveni alte demonstrații publice și să modereze public declarațiile.
2. Numiți un înalt oficial european în calitate de mediator. În timp ce eu sunt preocupat de retorica folosită de ambele părți, sunt deosebit de îngrijorat cu privire la acțiunile primului-ministru.
[…]
SUA și UE trebuie să lucreze în deplină armonie in aceasta privinta, dar date fiind aspirațiile europene ale Albaniei, UE trebuie să preia inițiativa. De aceea, am sugerăm numirea unui mediator, cum ar fi Carl Bildt. Martti Ahtisaari sau Miroslav Lajcak, toți aceștia au legături puternice în Balcani.
Fundația mea din Tirana monitorizează situația îndeaproape și poate furniza o analiză independentă a crizei.
Vă mulțumesc, George Soros

Recentele dezvăluiri DC Leaks despre finanțările dubioase ale lui George Soros, fie pentru a manipula alegerile din Europa, fie pentru a sprijini cauze anti-israeliene, reprezintă o lovitură importantă la adresa lui Hillary Clinton, dat fiind că Soros este unul dintre cei mai importanți donatori ai candidatului Democraților în alegerile pentru Casa Albă.

Până acum, în acest ciclu electoral din Statele Unite, Soros a donat peste 25 de milioane de dolari pentru Clinton și alți membri ai Partidului Democrat, relevă un documentar realizat de Observer.

De asemenea, Soros a mai finanțat și Media Matters, un ONG care monitorizează presa americană, întemeiat de David Brock și care acționează fățiș în beneficiul lui Clinton (de pildă, Media Matters desfășoară programul Correct The Record, care angajează trolli pentru a răspândi ideologia pro-Clinton pe Internet și a contracara atacurile la adresa acesteia), scrie Observer.

Soros a fost și un donator major și pentru Center for American Progress, un think tank fondat de managerul de campanie al lui Clinton, John Podesta. CAP conduce și site-ulpro-Clinton ThinkProgress.com.

Legăturile dubioase dintre Soros și Clinton au influențat inclusiv mandatul de secretar de stat al acesteia. Un e-mail publicat de Wikileaks dezvăluie că, în 2011, Soros o instruia pe Clinton să se amestece în politica Albaniei – îndemn pe care aceasta l-a urmat.

Soros a tras foloase directe din Acordul de Liber Schimb cu Panama, încheiat în 2011 ca urmare a presiunilor lui Clinton și Obama, după cum arată dosarul Panama Papers, mai multe companii ale mogulului fiind implicate în scandal. Acordul de Liber Schimb cu Panama a deschis porțile pentru ca miliardari asemenea lui Soros să beneficieze de paradisul fiscal.

Soros și-a creat o proastă reputație de mogul lacom la începutul anilor 1990, când de unul singur a aruncat economia Marii Britanii în criză, speculând împotriva lirei sterline. Afacerea, numită „Miercurea Neagră”, i-a adus lui Soros un profit de peste un miliard de dolari, pe spinarea economiei britanice.

În 1998, prim-ministrul Malaysiei l-a atacat pe Soros pentru că ar produce influențe negative asupra economiei țării sale speculând împotriva monedei acesteia.

Senatorul democrat Tim Caine, care candidează pentru funcția de vicepreședinte al Statelor Unite în tandem cu Hillary Clinton, a participat recent la o cină privată cu fiul lui Soros, Alexander, despre care se știe că are mereu ușile deschise la toți liderii democrați.

La ceremonia de desemnare a lui Clinton drept candidată, participanții la Convenția Democraților au avut grijă să sublinieze că sumele uriașe de bani pompate în campania candidatei lor nu îi vor afecta câtuși de puțin mandatul, în caz de victorie.

Despre legăturile dintre donațiile pentru Clinton din partea marilor companii și donatori individuali și cum au influențat acestea mandatul ei de secretar de stat s-au scris numeroase articole și tomuri întregi.

Nu există nici un temei să credem că lucrurile se vor desfășura altfel, dacă Clinton va fi aleasă președinte. Ușile deschise pentru Soros la Clinton și la alți lideri ai Partidului Democrat au fost bine documentate.

Autorul documentarului din Observer încheie pe un ton sumbru:

„Democrația a involuat spre un sistem care funcționează numai pentru milionari și miliardari, cu bani și cu dorința ca vocile acestora să se facă auzite la guvernare, prin donațiile uriașe din campanie, reducând în același timp la tăcere vocea alegătorului american de rând.”

O listă cu fundații, institute și alte tipuri de ONG-uri a fost publicată azi pe Internet. Se spune că lista ar fi fost procurată de un grup de hackeri.

Lista ciudată a fost publicată sub titlul: ”Lista completă a ONG-urilor pentru manipularea alegerilor în statele membre UE”

IATĂ LISTA ONG-URILOR CARE AR FI FINANȚATE DE MILIARDARUL AMERICAN George Soros

Potrivit jurnaliștilor de la Bloomberg în spatele noilor dezvăluiri s-ar afla serviciile ruse de spionaj.

Datele au fost publicate de un site nou apărut în contextul alegerilor prezidențiale din SUA – DC Leaks – iar datele par a proveni de la George Soros Open Society susțin cei de la USA Newsflash.

George Soros s-a trezit cu mail-ul spart. Mai multe documente ale Soros Open Society Foundation au ajuns să fie scurse pe Internet. 

Într-unul dintre documentele scurse pe soros.dcleaks.com sunt descriși mai mulți europarlamentari care au avut sau au legături cu Soros Open Society Foundation. Printre ei se numără și europarlamentari români.

Iată numele europarlamentarilor români și descrierea lor:

Daniel Buda– avocat și profesor universitar, numeroase responsabilități de partid din 2000, parlamentar național între 2004 și 2012, președinte al Comisiei pentru Afaceri Juridice, Disciplină și Imunități din 2008 până în 2012. Interesat de anticorupție și transparență, afaceri juridice și constituționale, cooperare civilă și judiciară, integrare europeană. A publicat mai multe articole despre guvernarea națională și europeană;

Corina Crețu – economist, purtătoare de cuvânt al lui Ion Iliescu între 1992 și 1996 și 2000-2004, senatoare între 2004 și 2007, observator electoral OSCE în Moldova în 2005 și în Bosnia și Herțegovina în 2006, deputat din 2007, vicepreședintele Comitetului pentru dezvoltare. Interesată de dezvoltare internațională, afaceri economice și europene, integrare europeană, pace, migrație și azi, zona Schengen și Europa de Est. Mai degrabă la conducere, voce importantă în rândul deputaților europeni și de stânga din Est.

Andi Lucian Cristea– activist politic, ofițer de presă pentru partidul său, interesat de drepturile omului din lume și integrare europeană.

Damian Drăghici– premiat muzician și antreprenor, consilier pe problemele romilor, delegat APCE, interesat de drepturile romilor, libertatea de circulație, drepturile omului.

Monica Macoveiavocat și procuror, interesat de libertăți civile, anticorupție, transparență, egalitatea sexelor, drepturile omului, drepturile tuturor minorităților, inclusiv a persoanelor LGBTI și romi. Hotărât progresivă, aliat incontestabil al valorilor societății deschise, nu ezită să meargă împotriva instrucțiunilor grupului său, cu toate acestea uneori pierde pe mâna sa, set de priorități intransigente.

Ionel Sorin Moisă- economist, interesat de integrare europeană,  Europa de Est, guvernarea UE.

Norica Nicolai- avocat, interesată de afaceri juridice, ocuparea forței de muncă, justiție și afaceri interne, integrare europeană, egalitatea sexelor, azilul și migrația, spațiul Schengen.

Ioan Mircea Pașcu– profesor universitar, interesat de afaceri externe, securitate apărare, sprijinul UE pentru regiunea danubiană, vecinătatea estică.

Cristian Preda– profesor de științe politice, interesat de drepturile omului în lune, de vecinătatea estică și afaceri externe. Timide vederi progresiste și pragmatice, autorul mai multor cărți despre politica românească și liberalism, avid vorbitor de limba franceză.

Adina Vălean– profesoară, interesată de comerț internațional, piață unică, integrare europeană, favorizează TTIP.

Renate Weber interesată de libertățile civile, azil și migrație, probleme de muncă, drepturile omului, egalitatea de gen, drepturile tuturor minorităților, inclusiv romi și LGBTI, pace și democrație.

Iuliu Winkler– inginer, interesat de utilizarea regională și structurală de fonduri, drepturile vorbitorilor de limbi minoritare, etnic maghiar.

*

*


Categorii

1. DIVERSE, Dezinformari, hoaxuri, diversiuni, manipulari, Noile totalitarisme, dictatura si reeducare, Tradatori si lichele, Uniunea Europeana, globalizare, guvernarea europeana (UE)

Etichete (taguri)

, , , , , , , , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

15 Commentarii la “SOROSLEAKS. Hackerii au spart siteurile FUNDATIEI PENTRU O SOCIETATE DESCHISA a influentului GEORGE SOROS. Influentarea dezbaterilor electorale, manipularea temelor migrantilor si a crizei financiare din Europa, “consilierea” mai marilor lumii. MONICA MACOVEI – PREFERATA “PROGRESISTA” A FUNDATIEI IN ROMÂNIA

  1. Pingback: OAMENII LUI SOROS STRANG RANDURILE: Nicusor Dan (USR) vrea sa defileze mai departe cu CIOLOS, GHINEA si toti tehnocratii “in civil”/ SORIN DUMITRESCU: “Grupările Soros AU IMPLEMENTAT VALORI STRAINE, AU DISTRUS ROMÂNIA şi au acaparat i
  2. Pingback: Jerusalem Post despre CAMPANIA LUI SOROS DE CREARE A HAOSULUI GLOBAL si OMERTA MASS-MEDIA asupra dezvaluirilor DCLeaks. CE GRUPARI FINANTEAZA MAGNATUL? “Scopul lor este de a submina democratiile occidentale si de a face imposibil guvernelor sa menti
  3. Pingback: SORIN DUMITRESCU – apel curajos si vehement catre ACADEMIA ROMÂNĂ pentru apararea de asaltul dizolvant al GRUPARILOR SOROS: “Vînzătorii de pămînt românesc, veritabili vînzători de ţară, sînt dublaţi de INTELECTUALII VÎNZĂTORI DE
  4. In perioada 1993-1997, Soros a finantat cu 6 milioane de dolari organizatii din Statele Unite care promovau legalizarea drogurilor. El a fondat propriul sau institut pentru legalizarea drogurilor si pentru practicarea pe scara larga a eutanasiei. E vorba chiar de ‘Institutul pentru o Societate Deschisa’. Judecand dupa activitatile sale, s-ar parea ca in viziunea lui Soros societatea deschisa este o tara sau un conglomerat de tari care accepta jaful, specula, substantele halucinogene si suprimarea vietii prin cat mai multe mijloace considerate legale, grupate sub termenul generic “eutanasie”.

    Despre speculatiile financiare ale lui Soros si sistemul financiar masonic pe care il sustine si ale carui jocuri le face, pot fi gasite mai multe informatii aici: http://www.fortasigratie.ro/realitati-contemporane/societatile-secrete-sistemul-de-minciuna-planetara-solutii-partea-5.htm

  5. Clotilde Armand a explicat, joi seară că Fundația Soros s-a oferit să îl ajute pe soțul ei la un moment dat.
    “George Soros a avut un efect bun asupra noastră, pentru că din cauza lui suntem aici”
    http://www.stiripesurse.ro/clotilde-armand-despre-rela-ia-cu-soros-a-avut-un-efect-bun-asupra-noastra_1153579.html

    Bogdan Diaconu, după protest: Erau oamenii lui Soros, inclusiv Clotilde Armand
    http://www.dcnews.ro/bogdan-diaconu-dupa-protest-erau-oamenii-lui-soros-inclusiv-clotilde-armand_516850.html

  6. Pingback: ROMÂNIA DISPARE! “Depopularea ţării intră într-o fază şi mai avansată, mai dramatică”. “Arhitecții dezastrului și haosului” ne-au găsit si soluția: PRIMITI MIGRANTII CA SA AIBA CINE SA VA PLATEASCA PENSIILE!/ Zeci de mii d
  7. Pingback: Cazul suedez – modus operandi pentru implozia Europei intregi? COLAPSUL “CONTROLAT” AL STATULUI SUB ASEDIUL INFRACTIONALITATII PROTEJATE DE CORECTITUDINEA POLITICA pana la criminalizarea ca “rasisti” a cetatenilor normali, EN
  8. Pingback: RETEAUA SOROS CARE CONDUCE ROMÂNIA. Tehnocrati, experti, activisti ONG-isti si super-staruri ale anticoruptiei, finantati din aceeasi sursa: GEORGE SOROS. Printre ei, DACIAN CIOLOȘ, NICUȘOR DAN si alti actori influenti ai politicii si administratiei |
  9. Pingback: ALEGERILE AMERICANE – UN “ARMAGHEDON” CRUCIAL PENTRU SOARTA INTREGII LUMI, in special pentru soarta CRESTINILOR si a LIBERTATII DE GANDIRE: “Bătălia e o încercare existenţială, o cotitură de civilizaţie”/ KILLARY CLINT
  10. Pingback: IN INTERIORUL GUVERNULUI INVIZIBIL: RAZBOIUL, PROPAGANDA, CLINTON SI TRUMP: “Trump este detestat de catre cei in pozitii de putere in SUA din motive care nu au nimic de-a face cu opiniile si comportamentul sau respingator” | Cuvântul Ortodox
  11. Pingback: GEORGE SOROS la emisiunea 60 minutes (CBS) in 1998. Patronul “SOCIETATII CIVILE” de pretutindeni prezinta un PROFIL clar de SOCIOPAT | Cuvântul Ortodox
  12. Pingback: Scurtă privire „la cald” asupra protestelor din România, ianuarie-februarie 2017 – Ţara mea de dor
  13. Pingback: FILIERELE ISRAELIENE ALE ANTI-SOROSIMULUI. Folosita ca marota pentru a invoca pericolul "antisemitismului", tema SOROS este parte a unei ALIANTE atipice
  14. Pingback: Injectare de fonduri uriase in NEOBOLSEVISMUL global(ist). GEORGE SOROS a transferat 18 MILIARDE de dolari pentru Fundatiile pentru o Societate Deschisa/ Amintiri de consilier prezidential: SANDRA PRALONG a revenit in România prin SOROS
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare