Assange: SISTEMUL NU VREA CA TRUMP SA CASTIGE: “Băncile, serviciile de informaţii, companiile de armament, capitalul străin fac toate front comun în spatele lui Hillary Clinton. La fel şi presa”/ Legatura dintre finantarea STATULUI ISLAMIC si FUNDATIA CLINTON

5-11-2016 1 minut Sublinieri

hillary-clinton-admit-creating-al-qaeda-900x350-1

Julian Assange, fondatorul WikiLeaks, declară ca Hillary Clinton îi minte pe americani în ce priveşte adevărata anvergură a sprijinului primit de organizaţia teroristă Stat Islamic din partea aliaţilor Statelor Unite. Afirmatiile au fost făcute într-un interviu realizat de jurnalistul britanic John Pilger la Ambasada Ecuadorului din Londra, acolo unde Assange s-a refugiat în 2012. Interviul va fi difuzat sâmbătă de RT, televiziunea Kremlinului.

Assange aminteşte de un e-mail al lui Hillary Clinton publicat în octombrie 2016. Mailul a fost trimis în august 2014, când actuala candidată la preşedinţie era secretar de Stat al SUA. Clinton îi cerea lui John Podesta (atunci conislier al presedintelui Obama, iar acum şeful campaniei lui Clinton) să “pună presiune” pe Qatar şi Arabia Saudită,“care oferă sprijin financiar şi logistic clandestin pentru Statul Islamic şi alte grupări sunnite radicale”.

“Cred că este cel mai important email din toata colecţia”, a spus Assange. “Toţi analiştii ştiu, şi chiar guvernul american a fost de acord cu asta, că anumite personaje saudite au susţinut ISIS şi au finanţat ISIS, dar tertipul era să se spună că este vorba de anumiţi şeici “răi” care foloseau banii din petrol cum doreau ei, în timp ce guvernul dezaproba aceste acţiuni. Însă acest email arată că guvernul Arabiei Saudite şi guvernul Qatarului au finanţat ISIS”.

Assange a mai vorbit şi despre conflictul de interese dintre poziţia lui Clinton ca secretar de Stat, fundaţia condusă de Bill Clinton şi oficialii din Orientul Mijlociu care nu au fost sinceri când vorbeau despre dorinţa lor de a combate terorismul.

“Saudiţii, qatariotii, marocanii, bahrainezii, în special oficialii din primele două ţări, ofereau toţi banii aceştia Fundaţiei Clinton, în timp ce Hillary Clinton era secretar de Stat, iar Departamentul de Stat aprobă vânzări masive de arme, în special în Arabia Saudită”, a spus John Pilger.

“În mandatul lui Hillary Clinton a fost încheiat cel mai mare contract pentru arme din lume, cu Arabia Saudită: peste 80 de miliarde de dolari. În timpul mandatului ei, exporturile totale de arme ale SUA s-au dublat”, spune Assange.

“Desigur, consecinţa a fost că grupul jihadist ISIS a fost creat cu banii celor care dau bani şi Fundaţiei Clinton”, spune Pilger. “Da”, raspunde Assange.

În cursul interviului, Assange a răspuns la acuzaţia adusă de tabăra lui Hillary Clinton şi de presa occidentală de main stream cum că WikiLeaks încearcă să influenţeze alegerile prezidentiale în favoarea lui Donald Trump şi în interesul Rusiei. Assange a spus ceea ce comunică şi regimul Putin – că e-mailurile furate din sistemul informatic al Comitetului National al Partidului Democrat din SUA nu provin de la hackeri ruşi, cu atât mai puţin de la unii care să aibă legături cu guvernul de la Moscova.

Mai mult, Assange a reluat teza pe care a lansat-o în urmă cu o săptămână: deşi Donald Trump este practic la egalitate în sondaje cu Hillary Clinton, el nu are nicio şansă să câştige alegerile de pe 8 noiembrie.

“Analiza mea spune că lui Trump nu-i este permis să câştige. De ce spun asta? Pentru că tot sistemul este împotriva sa. Trump nu are niciun sistem de partea sa, poate cu excepţia credincioşilor evanghelici, dacă ăsta se poate numi sistem. Băncile, serviciile de informaţii, companiile de armament, capitalul străin fac toate front comun în spatele lui Hillary Clinton. La fel şi presa. Atât patronii din presă, cât şi jurnaliştii”, a spus Assange.


Categorii

1. DIVERSE, America, Statul Islamic (ISIS)

Etichete (taguri)

, , , , , , , , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

26 Commentarii la “Assange: SISTEMUL NU VREA CA TRUMP SA CASTIGE: “Băncile, serviciile de informaţii, companiile de armament, capitalul străin fac toate front comun în spatele lui Hillary Clinton. La fel şi presa”/ Legatura dintre finantarea STATULUI ISLAMIC si FUNDATIA CLINTON

  1. Spirit cooking – un nou scandal care ii are ca protagonisti alaturi de Hillary Clinton, pe Tony Podesta si fratele sau John, dar si pe controversata Marina Abramovic:
    https://www.conservativeoutfitters.com/blogs/news/wikileaks-john-podestas-satanic-dinner-warning-graphic-content

  2. @ Carmen:

    Am vazut. Ne-ar ajuta o traducere sau o sinteza a informatiilor (pentru publicare).

  3. @ Stef:

    Muta, te rog, comentariile, la postarea corecta, cu Clinton. Multumim!

  4. Dezvaluiri despre satanistii care conduc SUA – copii rapiti si omorati in sacrificii ritualice in cercurile de putere occidentale – conexiunile cu staff-ul de campanie al lui Hillary Clinton. Informatii despre care nu se discuta un cuvant in media din Romania .Urmariti cu atentie –
    Ar merita rezumat si transcris intr-un articol
    https://www.youtube.com/watch?v=RRr6CTYjPUk

  5. Ca suport pentru link-ul de mai sus – Aparent , Hillary va fi arestata :
    http://yournewswire.com/nypd-hillary-clinton-child-sex-scandal/
    “New York Police Department (NYPD) detectives have uncovered evidence of a ‘child sex ring’ on Anthony Weiner’s laptop that they say could “put Hillary Clinton away for life“.
    According to NYPD sources, files found on Weiner’s newly found laptop which he shared with his wife Huma Abedin, show evidence of a political pedophile ring operating within Washington, involving members of Congress as well as numerous top Clinton aides and insiders.
    According to reports, a folder on Weiner’s laptop named “life insurance” contains explicit evidence that both Hillary Clinton and Huma Abedin helped run and cover-up a Washington pedophile sex ring.
    https://conservativedailypost.com/breaking-nypd-has-just-come-forward-to-convict-hillary/
    http://www.usapoliticstoday.com/patriots-won-nypd-announces-preparing-arrest-hillary-clinton/
    http://newstarget.com/2016-11-04-nypd-to-play-major-role-in-exposing-hillary-clinton-ready-to-make-arrests.html
    http://www.thenewamerican.com/usnews/crime/item/24549-nypd-source-weiner-laptop-has-enough-evidence-to-put-hillary-away-for-life?src=ilaw

  6. In continuare ,pentru facut părul măciucă – Forte demonice guverneaza actuala politica americana/occidentala .Retele bine protejate in sisemul politic/ bancar/ militar si al serviciilor speciale adora pe satana . Holywood-ul in aceeasi oala.
    Jurnalistul Doug Hagmann discuta cu cercetatorul Russ Dizdar.

    https://www.youtube.com/watch?v=obTr62798lw

  7. DOVEZI tot mai clare gasite in mail-urile lui Hillary – Un mail din Oct 2015 invita membrii staff-ului de campanie la o petrecere privata in localitatea Lovettsville – acolo ii asteapta o piscina incalzita cu trei copii de 11, 9 si 7 ani >>”livrati pentru distractie” :

    “An Oct. 2015 email inviting members of the campaign to a rural getaway pointed out that three children ages 11, 9 and almost 7 would be supplied for entertainment.
    According to the email:
    With enormous gratitude to Advance Man Extraordinaire Haber, I am popping up again to share our excitement about the Reprise of Our Gang’s visit to the farm in Lovettsville. And I thought I’d share a couple more notes:
    We plan to heat the pool, so a swim is a possibility. Bonnie will be Uber Service to transport Ruby, Emerson, and Maeve Luzzatto (11, 9, and almost 7) so you’ll have some further entertainment, and they will be in that pool for sure. And with the forecast showing prospects of some sun, and a cooler temp of lower 60s, I suggest you bring sweaters of whatever attire will enable us to use our outdoor table with a pergola overhead so we dine al fresco (and ideally not al-CHILLo).
    The FBI and NYPD have reportedly opened up an investigation into sex crimes linked to Hillary Clinton.

    http://www.infowars.com/bombshell-hillary-linked-to-child-rape-network-emails-suggest/
    https://wikileaks.org/podesta-emails/emailid/49435

  8. Pe scurt, povestea suna cam asa: seful de campanie al lui Hillary Clinton, John Podesta, impreuna cu fratele sau Tony sunt interesati, asa cum dezvaluie Wikileaks, sa participe la asa-numitele “cine spirituale” initiate de catre Marina Abramovic, un artist destul de controversat care prefera sa foloseasca practici oculte initiate de Alester Crowley. http://www.infowars.com/spirit-cooking-clinton-campaign-chairman-invited-to-bizarre-satanic-performance/
    Interesul celor doi Podesta fata de preocuparile oculte ale Marinei Abramovic arunca o lumina indoielnica asupra celor din anturajul lui Hillary, in contextul in care anterior chiar asupra candidatei planasera acuzatii similare. http://nymag.com/daily/intelligencer/2016/11/spirit-cooking-explained-satanic-ritual-or-fun-dinner.html

  9. Aici puteti vedea un interview cu Marina, blazonul familiei Abramovic si capodopera divei: “Buzele lui Thomas”:

    Abramovic Family Crest, Courtesy of the Marina Abramovic Archives

    LIPS OF THOMAS, Performance, 2 hours, Krinzinger Gallery, Innbruck, 1975 © Marina Abramovic
    http://www.thegroundmag.com/marina-abramovic-an-interview-with/

  10. 2030 sau “până în 2030”

    Încă în februarie 2013, şeful Statului Major al armatei ruse, generalul Valeri Gherasimov, declarase că urmează un nou război global de amploare, a spus expertul militar rus Pavel Felgengauer.

    “Aşa-zisul război pentru resurse. Undeva după 2025 sau 2030, o catastrofă totală se va întâmpla, va fi o penurie groaznică de resurse naturale: petrol, gaze, apă etc. Ca urmare, va începe un război global sau o serie de conflicte regionale, în care ţările şi popoarele vor lupta pentru resurse. Se aşteaptă ca asupra Rusiei să se năpustească din toate părţile, având în vedere teritoriul său imens, bogat în tot felul de resurse”, a explicat Felghengauer teoria ce predomină în aceste zile la Kremlin.

    http://m.capital.ro/expert-militar-rusia-se-pregateste-de-un-razboi-global-pentru-resurse.html
    Atât doar că nu este doar o simplă teorie vehiculată de ici-colo, ci o teorie care constituie osatura “Planului de Apărare a Federației Ruse”, plan care a fost promulgat sub formă de lege în 2013, căpătând adtfel caracter normativ si obligatoriu. Cum ar veni, toate politicile și strategiile Ministerului de Apărare Rus dezvoltate din 2013 incoace, au la bază această previzionare a războiul pe resurse – 2030 – Anno Domini. Expertul citat de cei de la Capital e Pavel Felgenhauer, senior fellow la Jamestown Foundation, unul din cele mai redutabile think-tankuri la ora actuală de pe piața. Iar domnul Felgenhauer a reluat recent “subiectul 2030 – războiul resurselor” în paginile think-tankului cu care colaborează:
    https://jamestown.org/program/russias-relations-west-deteriorate-military-prepares-resource-wars/
    De ce v-am pomenit de războiul pe resurse, Felgenhauer si Planul Defensiv Rus? Pentru că m-am intrigat anul: 2030. De ce m-am intrigat anul. Deoarece în 2009 am dat peste un studiu absolut excelent, elaborat de un alt think-tank de top, Hudson Institut, la cererea Pentagonului, studiu intitulat “Marele Război Siberian din 2030“. Marele război Siberian se dovedește a fi un război asupra resurselor, recte Siberia, între China și Rusia. George Damian, căruia i-a picat în mână studiul, scrie:

    Scenariul american redactat în anul 2008 descrie în detaliu o intervenție hibridă a Chinei în regiunea Siberiei – pe un model care a fost văzut în realitate în anul 2014 cu prilejul intervenției ruse în Ucraina. Asemănarea până la identitate a celor două scenarii – cel siberian, pe hârtie și cel ucrainean, în realitate – face extrem de interesantă sinteza din rândurile următoare care redă principalele direcții ale unui conflict ruso-chinez imaginat în laboratoarele planificatorilor militari americani

    http://moldnova.eu/ro/cum-va-pierde-rusia-siberia-anul-2030-scenariul-unui-razboi-din-viitor-6091.html/
    Cu o mică rectificare din partea mea. Studiul nu a fost la secret, dovada ca a putut fi downloadat până acum câțiva ani (2011), când a dispărut de pe piața. Dar, recent, surpriză…de un timp apare încărcat și liber la dwnld, nu pe Hudson Institut ci chiar pe site-ul Ministerului Apărării american:
    https://www.google.ro/url?q=http://www.dod.gov/pubs/foi/Reading_Room/International_Security_Affairs/09-F-0759_The_Great_Siberian_War_Of_2030.pdf&sa=U&ved=0ahUKEwjQibSmopTQAhXKthQKHXf9Db0QFggLMAA&usg=AFQjCNHym2UySjNRF4vjOu1IxgY3OdtmFw

    Ideea ar fi, în concluzie, ca două documente, din care unul devenit lege, documente elaborate pentru Pentagon și echivalentul sau rusesc ( deci maxim de seriozitate și gravitate) si in care se vorbește despre război între 2 superputeri, apare acelasi termen limită pentru izbucnirea conflictului: 2030. Ain’t that creepy?
    P.S.
    Știți să faceți focul cu amnarul?

  11. China, la momentul actual, se confruntă cu cu aceeași dilemă cu care s-a confruntat Japonia înainte de cel de al II-lea Război Mondial: să meargă după resurse fie în Nord, deci Saibiria, ori să privească în Sud, prin strâmtorile asiatice controlate de SUA, spre Orientul Mijlociu si Africa.
    La Nord te cerți cu rușii, la sud te strâng în menghina strâmtorilor americanii. Ce te faci? Nu poți pune pe hold un miliard de chinezi, clasă muncitoare, doar pentru că nu ai fost în stare să asiguri resursele prime, deoarece, intr-o lună, fără salarii, te zboară cu tot cu “un partid – două sisteme”.
    Atunci unde îți îndrepți privirile?
    Degeaba ai asfaltat toată Africa, dacă nu ai logistica necesară care ți-ar permite să aperi investițiile (asta dacă reușești să treci de Malacca si sa sari peste vreo două, trei portavioane americane). În Orientul Mijlociu e o mizerie de nedescris si deja s-a invitat acolo altcineva cu mult înaintea ta. Cam morocănos tipul si nu cred că are chef să împartă ceva cu tine.
    Începi să te strecori în Asia Centrală, dar e insuficient. Au gaz, dar nu petrol. Așa că joci low-profile si speri că bodybuildingul nuclear pe steroizi economici va avea efect cât mai repede.
    Între timp, Lex Luthorul american, din undergroundul său ocult, savurează ideea unei asmuțeli între urs si dragon, încăierare care
    i-ar permite să intervină salutar, punând batausilor pe masa o mega-giga oferta: cea a unui sistem de Securitate de la Atlantic la Pacific, un uber NATO, un NATO pe steroizi, masca perfectă pentru imperiul global. Sau… dacă ursul si dragonul continuă încăierarea, îi poate potoli de nu se mai ridică nici unul de jos, ever.
    – Eeee, hurray, ne-ai scăpat de catastrofa mondială, Captain America !! Hip, hip, ura. Condu lumea, te rugam!

  12. Țineți minte:
    SUA, Canada, Marea Britanie, Franța, Germania, Italia (America de Nord si Europa) s-au deghizat în UE si NATO și au pornit sa cucerească lumea.

  13. @enkidu:

    Un singur amendament (opinie personala): Franta si Italia n-au nicio treaba (sau nu mai mult ca altele), sunt simple instrumente, nu stau ele decat conjunctural si aparent la masa stapanilor. Afacerea e anglo-saxona, ei sunt rasa ‘superioara’. Dar, evident, nici dintre ei nu toti sunt dispusi sa intre in joc. Si, desigur, in afara de ei mai sunt si altii, ii stim, uratorii de Hristos, ‘tatucii tatucilor.’

    Oricum, nu statele mi se mai par principalii actori sau beneficiari in aceasta dinamica. Sunt evident alte structuri, paralele si, probabil, nu perfect omogene. Dar suspectez ca in aceste structuri anglo-saxonii, alaturi de evrei, au un rol determinant.

    O mentiune: nu ca as avea ceva cu anglo-saxonii – din contra. Paturica asta ‘mica dar rea’ de care vorbim nici macar nu o vad reprezentativa pt rasa. Dar presupun ca e bantuita de o ideologie de acest gen. De la prea multe ‘spirit recipes’ cred ca li se trage. :))

  14. @doroteea
    Mda, Franța și Italia, aceste femeiuști robite de oculta mondială, împovărate de păcate post-coloniale si purtate de multe feluri de pofte economice….”mereu învăţând şi neputând niciodată să ajungă la cunoaşterea adevărului.”

  15. @Elena
    Mai interesant este comentariul la articolul de la linkul postat, pentru ca asta este de fapt in plan, revolutia mondiala, care a inceput deja in unele tari precum Venezuela.

    Anonim7 noiembrie 2016, 18:07

    O haita de cretini retardati bogati care in visele lor se cred zei…pe linga ei se aciuaza precum purecii pe un ciine toti parvenitii si avarii (i.e. Clinton Crime family si uneori capete incoronate) o sa-i ajunga revolutia mondiala din urma pe toti si capetele le vor fi puse in pari…ROTFLMAO

  16. @enkidu

    Ohh, aceste femeiusti marunte si depravate si barbatii care le conduc! :))

    Vad ca ti a casunat pe femei, ca prea pui la feminin toate relele din lume. Oricum, poetica reprezentare a unei lumi cu tari-personaje in spatele carora popoarele si oamenii se estompeaza discret pana la insignifianta.

  17. @Doroteea
    Nimeni nu subapreciaza curajul Femenilor care lupta cu pieptul gol!

    Mai multe activiste FEMEN au protestat dezbrăcate în secţia în care candidatul republican Donald Trump trebuie să voteze.
    http://jurnalul.ro/stiri/externe/sua-alegeri-prezidentiale-2016-video-activiste-femen-protest-topless-in-sectia-in-care-trump-trebuie-sa-voteze-728210.html

    P.S. Cuvantul “femen” din evanghelii spune multe despre agenda luptatoarelor pentru drepturile femenilor..

  18. Pingback: ALEGERILE AMERICANE – UN “ARMAGEDON” CRUCIAL PENTRU SOARTA INTREGII LUMI, in special pentru soarta CRESTINILOR si a LIBERTATII DE GANDIRE: “Bătălia e o încercare existenţială, o cotitură de civilizaţie”. KILLARY CLINTO
  19. @M

    Ciudate sugestii pt condeiul unui crestin…
    Stii cine este mai mare intre sfinti? Mai gandeste te. Se vede ca Domnul are o parere mai buna despre femei decat unii crestini mai exigenti.

    Nesabuinta si veninul in exprimare ma indoiesc ca fac parte din acele optiuni de comportament care paveaza drumul catre Cer.

  20. @Doroteea

    Nesabuinta vine din necunoasterea unora care se grabesc sa traga concluzii fara sa aibe cunostiintele necesare.

    Femen se traduce skoptsy in rusa si ucrainiana. A ramas si un oras in apropiere de Kiev cu acest nume.
    http://ro.getamap.net/harti/ukraine/ukraine_(general)/_skoptsy/

    Mai mult despre femenii din Rusia si Ucraina
    http://rbth.com/politics_and_society/2016/08/25/the-skoptsy-the-story-of-the-russian-sect-that-maimed-for-its-beliefs_624175

  21. Pingback: ALEGERILE AMERICANE – UN “ARMAGHEDON” CRUCIAL PENTRU SOARTA INTREGII LUMI, in special pentru soarta CRESTINILOR si a LIBERTATII DE GANDIRE: “Bătălia e o încercare existenţială, o cotitură de civilizaţie”/ KILLARY CLINT
  22. @M

    Scz!! Am citit ‘femei’ in primul paragraf 😛
    Aha. O sa citesc atent, am prins ideea
    @admini
    Nu mai e nev sa postati comentariul anterior

  23. Pingback: IN INTERIORUL GUVERNULUI INVIZIBIL: RAZBOIUL, PROPAGANDA, CLINTON SI TRUMP: “Trump este detestat de catre cei in pozitii de putere in SUA din motive care nu au nimic de-a face cu opiniile si comportamentul sau respingator” | Cuvântul Ortodox
  24. Pingback: Arestarea lui Julian Assange, fondatorul Wikileaks, spune ceva (si) despre starea lamentabila a jurnalismului
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare