BOMBA LUI LIVIU DRAGNEA: In premiera, o FEMEIE DE RELIGIE MUSULMANA ar putea deveni primul-ministru al României! SEVIL SHHAIDEH, apropiata sefului PSD – candidat de premier! DEVENIM CAMPIONI MONDIALI LA CORECTITUDINE POLITICA. Drum liber in România pentru cat mai multi imigranti si pentru mega-moschee?

21-12-2016 4 minute Sublinieri

ministrul_sevil_shhaideh_18335800

  • Hotnews:

BREAKING NEWS Surpriza uriasa anuntata de Liviu Dragnea: Sevil Shhaideh e propunerea de premier. Sevil Shhaideh a fost mana dreapta a lui Nicusor Constantinescu si a colaborat cu Dragnea la Ministerul Dezvoltarii

[…]

Declaratii Liviu Dragnea:

  • PSD a castigat alegerile si aveam dreptul legitim sa solicit pentru mine functia de premier. In acelasi timp am tinut cont de doua lucruri: afirmatiile presedintelui si de o lege in vigoare. Nu vreau sa solicit aceasta functie deocamdata. In acelasi timp nu vreau nici sa arunc aceasta responsabilitate uriasa.
  • In acelasi timp am avut nevoie si sa fac o candidatura care sa tina cont de cateva conditii: sa nu mearga in interes personal sau pentru presa, sa mearga acolo sa munceasca si in care sa am incredere totala.
  • In acelasi timp, asa cum am spus in campanie si dupa alegeri, nu promovez un conflict inutil. Am venit cu o solutie care sa sper sa fie acceptata, sa realizeze rapid un guvern. Aceasta propunere este o persoana pe care o cunoasteti, cunoaste activitatea din toate ministerele.
  • Aceasta propunere este si un mesaj puternic ca imi asum intreaga responsabilitate pentru acest guvern.
  • I-am spus presedintelui ca stabilitatea macroeconomica este fara niciun fel de ezitare avuta in vedere in programul nostru de guvernare.
  • am inclus in impactul bugetar si unele masuri pe care le-am anunta in programul nostru de guvernare.
  • mergem pana la 2,95% deficit in buget.
  • Daca va fi desemnata ar putea fi premierul Romaniei si eu, in primul rand, responsabilul politic, vorbim de un guvern politic care are capacitatea sa-si asume responsabilitati. Responsabilitatea politica este in primul rand la mine si nu am de gand sa o las.
  • va fi o monitorizare si o implicare efectiva atat de la partid cat si de la Parlament, indiferent ce pozitie voi avea eu de astazi sau de maine.
  • n-am vrut -chiar daca mi-au cerut colegii de partid sau jurnalisti – sa fortez o lege pentru a obtine functia de prim-ministru.
  • nu avem de gand sa pornim niciun conflict, dar daca legitimitatea noastra va fi amenintata vom proceda in consecinta.
  • plec de la prezumtia de buna-credinta a presedintelui, pe care ne asteptam sa o exercite in zilele urmatoare.
  • nu cred ca presedintele va actiona impotriva unui vot popular si impotriva unei majoritati clare, constituite, si care ar putea de azi sa se si mai mareasca.
  • Eu sunt un om consecvent si tot ce am spus in aceasta campanie va fi respectat. Am spus de la inceput ca vom avea o singura propunere. Punct. Nu are rost sa venim cu a doua propunere.
  • Cu presedintele am avut o discutie asezata si fomala in care i-am spus ca ne intereseaza ca stabilitatea macroeconomica sa fie mentinute, ca situatia de securitate sa fie mentinuta si intarita.
  • De asemenea i-am spus ca si guvernul va fi format din oameni care merg acolo la munca si la colaborare cu toate institutiile statului roman cu conditia ca toate institutiile sa intelega ca sunt ale statului roman si ca trebuie sa actioneze astfel si nu impotriva intereselor Romaniei.
  • Sevil Shhaideh este membru PSD din iulie 2015. Nu am facut un concurs de vedete, nu va fi un guvern de vedete. Notorietatea doamnei Sevil Shhaideh si a colegilor va fi data de munca de la guvern.
  • Guvernul va avea un drum foarte bine stabilit si articulat pe care trebuie sa-l duca la indeplinire. Nu va fi usor de pus in practica.

Cine este Sevil Shhaideh, propunerea PSD pentru functia de prim-ministru: Primul inalt demnitar roman musulman

Sevil Shhaideh, propunerea anuntata de Liviu Dragnea pentru functia de Prim-Ministru, a fost in 2015, timp de sase luni ministrul al Dezvoltarii regionale, preluand mandatul chiar de la Liviu Dragnea ce demisionase in mai 2015 ca urmare a condamnarii din prima instanta in dosarul Referendumului. Anterior, a fost secretar de stat in Ministerul Administratiei Publice si Dezvoltarii Regionale din 2012, iar inainte de Ministerul Dezvoltarii, a fost director de servicii in cadrul Consiliului Judetean Constanta, un apropiat al fostului baron PSD Nicusor Constantinescu. Shhaideh a fost primul ministru pos-decembrist care a depus juramantul cu mana pe Coran.

Sevil Shhaideh, a fost numita in mai 2015 Ministru al Dezvoltarii Regionale, preluand mandatul de la Liviu Dragnea care demisionase ca urmare a condamnarii din prima instanta in dosarul Referendumului. Anterior, din 2012, a fost secretar de stat in Ministerul Administratiei Publice si Dezvoltarii Regionale. Saideh a lucrat, inainte de Ministerul Dezvoltarii, ca director de servicii in cadrul Consiliului Judetean Constanta.Sevil Shhaideh este un apropiat al lui Liviu Dragnea, dar si a fostului bar0n PSD de Constanta, Nicusor Constantinescu. Potrivit Pro TV, Liviu Dragnea si Nicusor Constantinescu i-au fost martori la cununia din 2011, cu sirianul Akram Shhaideh, al doilea sot.Shhaideh, fina lui Liviu Dragnea si a lui Nicusor Constantinescu?In mai 2015, odata cu numirea sa in functia de ministru al Dezvoltarii, in presa au aparut informatii cum ca Sevil Shhaideh este de fapt fina lui Liviu Dragnea si a lui Nicusor COnstantinescu, cei doi fiind martori la nunta sa.Intrebat cu privire la relatia sa cu aceasta, Liviu Dragnea a raspuns:

Presa a scris si a vorbit multe in aceste zile. Sunt unii cetateni care lucreaza in presa, doamne si domni, care si-au permis sa-si bata joc si de unii membri din familia mea care sunt morti, si care, de asemenea, si-au permis sa minta sau sa dezinformeze: in religia musulmana nu exista termenul de nas. Sunt martori. Atunci cand se casatoresc doi, un barbat si o femeie, de religie musulmana, sunt unii care participa la acel eveniment si sunt martori. Nu exista termenul de nasi si fini. O cunosc pe doamna Sevil cred ca de 15 ani, nu numai eu, toti cei care am lucrat in administratia locala. Acolo am fost mai multi si am fost numiti martori. Nu exista nasi si fini.

Legaturile de rudenie dintre Sevil Shhaideh si Liviu Dragnea, precum si Nicusor Constantinescu, au fost confirmate de senatorul PSD de Constanta Nicolae Moga, care a declarat vineri pentru Evenimentul Zilei: “A cununat-o Nicusor Constantinescu si s-a bagat si Liviu Dragnea, sa nu fie numai un nas”.

Sevil Shhaideh – CV-ul

Sevil Shhaideh s-a nascut la 4 decembrie 1964 si a absolvit Facultatea de Planificare Economica si Cibernetica din cadrul Academiei de Stiinte Economice din Bucuresti in 1987.

A urmat o serie de cursuri de perfectionare: expert in administratie publica (USAID, Washington DC, SUA, 1995) si manager ONG (USAID, Washington DC, SUA, 2001), manager de proiect (Oracle University, 2002 si PM Solutions Romania, 2004), auditor (TUV Institution, 2003).

Are o diploma de Master in Managementul Proiectelor de Afaceri, obtinuta in cadrul Facultatii de Stiinte Economice a Universitatii ”Ovidius” (2005-2007).

Si-a inceput cariera profesionala ca analist programator in cadrul Trustului pentru Mecanizarea Agriculturii Constanta (1987-1991), a devenit, apoi, manager Sisteme Informatice in cadrul Directiei de Munca si Protectie Sociala a judetului Constanta (1991-1993) si director Sisteme Informatice in cadrul Consiliului Judetean Constanta (1993-2007).

A ocupat functia de coordonator responsabil cu elaborarea amendamentelor legislative cu privire la actele normative ce reglementeaza administratia publica locala in cadrul Uniunii Nationale a Consiliilor Judetene din Romania (UNCJR) si de director general, Directia Generala de Proiecte, Consiliul Judetean Constanta (2007-2012).

Este presedinte al Asociatiei Nationale a Informaticienilor din Administratia Publica (ANIAP) din 2000, potrivit Agerpres.

Sevil Shhaideh este noul ministru al Dezvoltarii. Liviu Dragnea, intrebat daca e fina lui: In religia musulmana nu exista termenul de nas. Am fost martor (mai 2015):

Sevil Shhaideh, secretar de stat in MDRAP, a fost numita miercuri ministru al Dezvoltarii Regionale si Administratiei, portofliu pe care il preia de la Liviu Dragnea. Aceasta a depus la ora 17:00 la Cotroceni juramanatul de investire in functie. Sevil Shhaideh este o apropiata a lui Liviu Dragnea. Presa a relatat ca Shhaidehh ar fi fina lui Liviu Dragnea si a fostul sef de CJ Nicusor Constantinescu, afirmatie facuta si de senatorul PSD de Constanta Nicolae Moga. Intrebat despre relatia sa de rudenie cu noul ministru, Liviu Dragnea a declarat miercuri ca “in religia musulmana nu exista termenul de nas. Sunt martori”. Referindu-se la acest subiect, premierul Victor Ponta i-a calificat drept “prosti” pe jurnalistii care au transmis ca Shhaideh este fina lui Liviu Dragnea: “Am aflat ca doamna ministru, desi e musulmana, are un nas crestin. Deci, nici nu stiu daca sa rad sau sa pland cand aud atatia prosti care publica stiri.

[…]

Nota noastra:

Mutarea lui Liviu Dragnea tine de pur machiavelism politic. Este important sa facem distinctiile. Propunerea sefului PSD, dna Shhaideh, corespunde unui profil de corectitudine politicaRomania ar deveni prima tara europeana cu premier femeie musulmana. 

Totodata, dna Shhaideh este de extractie pur pesedista. Ea nu provine din organizatiile sorosiste care constituie, de fapt, infrastructura corectitudinii politice in Romania si nu pare a fi emanatia aripilor “progresiste” ale serviciilor secrete. Prin urmare, ea nu raspunde la ordinele acestor comanditari. Cel mai probabil, dependentele ei sunt legate strict de anturajul PSD si de felia de servicii inca arondata de acest partid.

Dragnea a facut o nominalizare care este, privita strict politic, foarte inteligenta. Presedintele minoritar Iohannis se vede concurat de o nominalizare si mai minoritara, care cade pe sensibilitati europene stringente. Unul din atuurile sale, inclusiv in raport cu PSD, scartaie serios. Aura de minoritar a presedintelui va fi serios provocata daca va cauta sa refuze premierul musulman si femeie, pe deasupra.

Si pe plan extern, nominalizarea este aproape imbatabila in actualul context.

Poate doar daca DNA va descoperi ceva dosare la momentul oportun. Atunci naratiunea corectitudinii politice va fi concurata de naratiunea anticoruptie.

Pe fond, conteaza, pana la urma, mai putin faptul ca e posibil sa avem o femeie musulman premier. Conteaza mai mult care sunt obiectivele si agenda lui Dragnea, care si-a afirmat, initial, niste proiecte mai degraba in linia national-suveranista. 

CV-ul Doamnei Sevil Shhaideh

61671133


Categorii

1. DIVERSE, Alegeri in Romania, Criza refugiatilor/ imigrantilor, Opinii, analize, Razboiul impotriva Romaniei

Etichete (taguri)

, , , , , , , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

92 Commentarii la “BOMBA LUI LIVIU DRAGNEA: In premiera, o FEMEIE DE RELIGIE MUSULMANA ar putea deveni primul-ministru al României! SEVIL SHHAIDEH, apropiata sefului PSD – candidat de premier! DEVENIM CAMPIONI MONDIALI LA CORECTITUDINE POLITICA. Drum liber in România pentru cat mai multi imigranti si pentru mega-moschee?

VEZI COMENTARII MAI VECHI << Pagina 3 / 3 >>

  1. @M, logos: O caracteristica a limbii persane este ca nu are feminin si masculin. Traducerea din si in alte limbi a persanei sufera din cauza asta. Dar se vede ca sunt greseli de exprimare (din punctul nostru de vedre) si nu informatii gresite. Inclusiv cea cu “Romania respinge”, care este o exprimare de ziarist de la vechiul EvZ. (sau OTV, Romania TV de astazi etc.)

  2. @Titus
    Nu era o problema pentru mine textul, insa era lucrul pe care l-am remarcat ca neadevarat. Singura problema este ca m-ai pus acum alaturi de propagandistul “M”. 🙂

  3. @logos: imi cer scuze, nu stiu ce a fost in mintea mea de am raspuns pe graba. O sa ma revansez cumva daca o sa am ocazia 😉

  4. Dupa ce toti godacii au laudat ca pe o agerime deosebita numirea lui Sevil pentru postul de PM, incepe sa se pulverizeze aura maestrului international de sah Dragnea, iar leul intra in picaj.
    Dolarul atinge un nou maxim istoric în faţa monedei naţionale. Euro a ajuns la cel mai ridicat nivel din ultimii trei ani.
    http://www.stiripesurse.ro/pre-ul-crizei-politice-dolarul-un-nou-recod-euro-a-explodat_1171313.html

    Asta in conditiile in care, dolarul a inceput sa cada pe pietele internationale!

    The dollar is retreating after rising to the highest level in more than a decade on speculation the incoming president will boost inflation, paradoxically sending consumer confidence (measured by the University of Michigan) to decade highs, on expectations of record low inflation.
    The dollar dropped the most in two weeks, sliding alongside bond yields, while oil retreated from its highest close in 17 months.
    “The dollar fall was mostly due to renewed doubts about the U.S. recovery after pending home sales dropped in November. This is where the risk-off reversal started,” said Ipek Ozkardeskaya, senior market analyst at London Capital Group. “This pushed the exhausted U.S. bulls to the sidelines and triggered a sell-off in both the dollar and U.S. stocks. We’re seeing a bit of follow through in Europe today,” she said.
    http://www.zerohedge.com/news/2016-12-29/us-selloff-spooks-thinly-traded-global-markets-sending-stocks-yields-dollar-lower

  5. Marele Maestru Dragnea a gasit din nou solutia optima! Sorin Grindeanu nu poate fi respins prea usor de Klaus Iohannis. Marele semn de intrebare in dreptul sau e legat de relatia cu SRI (LOL)
    Cred ca prin padurea Baneasa au sarit niste dopuri de sampanie. E greu de definit relatia lui Sorin Grindeanu cu serviciile, dar observam cum, incepind cu 2012, in cariera sa au aparut preocuparile pentru chestiuni de securitate si siguranta nationala. Contactele cu serviciile de informatii au venit, logic, ca urmare a prezentei sale in comisia parlamentara de control, dar e de presupus ca si in calitate de ministru al Comunicatiilor a avut dosare comune cu acestea.
    http://www.hotnews.ro/stiri-opinii-21501155-solutia-sorin-grindeanu-reprezentant-noii-generatii-psd-isti-efecte-riscuri.htm

  6. Ce nu e bun pentru Vest e bun pentru noi. Dupa ce ii triaza stiintific pe imigranti, ni-i paseaza noua pe aia mai nesiguri.

    http://www.evz.ro/autoritatile-romane-aduc-si-ascund-posibili-teroristi.html

    In cazul asta un prim-ministru musulman si cu sot din Siria, cunoscatori mai buni decat noi ai acestor oameni in cautare de refugiu, ar fi fost de mare ajutor sa-i mai triem si noi o data, iar pe cei care chiar ca sunt periculosi, sa-i trimitem inapoi de unde au venit. Poate tocmai asta este punctul sensibil pentru care le-a fost atat de teama mai ales vesticilor, iezuitilor milostivi pe spatele altora si executantului de la Cotroceni de alegerea lui Dragnea. In spatiu nu pot sa-i trimita, asa ca Romanai e o optiune la fel de buna. Daca nu il accepta nici pe Grindeanu, atunci n-am dreptate si e o schema paranormala de-a lui Iohannis si am confundat cireasa de pe tort cu bomboana de pe coliva functiei.

  7. @Ileana
    Stirea cu iezuitii este foarte tare! Habar n’aveam ca sunt bagati in asta, dar cu un Papa iezuit care sustine deschis pe imigranti, nici ca ma mira. Ce ma mira este ca ierarhii pravoslavnici nu par sa aiba habar de ce fac iezuitii in ograda lor, sau poate au primit instructiuni sa se faca ca nu vad.

    In sect 4 pe Maior Ilie Opris e un centru al iezuitilor pt imigranti.
    In vară au inceput sa construiasca in curte o alta cladire destul de mare si azi au aparut masini parcate acolo inscriptionate cu JPR Romania “sa sustinem cauza refugiatilor”
    Am găsit site-ul iezuiţilor http://www.jrsromania.org. Am luat legătura cu Cătălin Albu director executiv al centrului. Şi am descoperit „complicităţi ticăloase” ale autorităţilor cu organizatorii internaţionali ai migraţiei. Dl Albu confirmă lucrările, spune că este vorba de centrul nou în care se vor desfăşura activităţi cu „refugiaţii” şi că centrul vechi va deveni doar pentru cazare. Acum sunt 18 persoane. Dar vor fi mai multe. Câte? Nu ştie încă. Spune că au în grijă, în toată ţara undeva spre 1000 de persoane, apoi revine şi spune că precis peste 500. Interesant. Aş merge mai curând pe 1000. Numai în grija iezuiţilor. Cu ce bani construiesc? Fonduri europene şi evident bani de la buget pentru completare.

    De pe site aflăm alte lucruri interesante. Două extrem de importante.

    De exemplu, aflăm despre proiectul „Cazare pentru imigranti ilegali – alternativa la custodia publica si o sansa la viata demna” care are ca obiectiv specific oferirea de cazare migrantilor vulnerabili ca alternativa la masura luarii in custodie publica.
    http://www.evz.ro/autoritatile-romane-aduc-si-ascund-posibili-teroristi.html

  8. Incep sa cred ca adevaratul motiv al respingerii lui Shhaideh a fost implicarea ei in planul de regionalizare a tarii, inceput de Dragnea si continuat de ea la carma MDRAP.

    Shhaideh: Ma cunosc cu domnul presedinte de cand era dansul primar. Eu eram presedinta unei asociatii profesionale si am discutat atunci despre descentralizare. Refuz sa cred ca sotul meu ar fi putut fi un motiv al refuzului
    Dragnea: Am semnale puternice din tara ca oamenii vor sa iasa in strada.
    http://revistapresei.hotnews.ro/stiri-radio_tv-21501456-dragnea-shhaideh-romania-sevil-spsu-copiilor-stea-casa-nu-mai-uite-televizor.htm

    “Mă cunosc cu domnul președinte Iohannis de când era dânsul primar. Eu eram președinte la o asociație profesională și am făcut schimb de experiență la Sibiu”, a declarat Sevil Shhaideh la România TV.
    http://www.evz.ro/sevil-shhaideh-a-fost-amenintata-dupa-ce-a-fost-propusa-premier.html

    Nu am reusit sa aflu la ce “asociație profesională” care se ocupa cu regionalizarea era presedinta Shhaideh.

    Sa vedem niste informatii interesante din copiile cache ale ministerului dezvoltarii regionale condus azi de VASILE DÎNCU.

    Iata ce aparea pe siteul MDRAP in vremea cand Dragnea era la carma ministerului:
    Seminar romano-polonez privind impactul procesului de regionalizare-descentralizare asupra absorbtiei fondurilor europene

    Conferinta de presa comuna sustinuta de viceprim-ministrul Liviu Dragnea, ministrul dezvoltarii regionale si administratiei publice, si Raman Luis Valcarcel Siso, presedintele Comitetului Regiunilor
    http://web.archive.org/web/20131027213857/http://regionalizare.mdrap.ro/

    Care vasazica patriotul Dragnea stia ca dezmembrarea tarii prin regionalizare ne va aduce mai multi bani de la UE si lucra la regionalizare impreuna cu spaniolul Siso.

    Ramon Luis Valcárcel Siso is a Spanish politician and Member of the European Parliament from Spain. He has served as President of the Autonomous Community of the Region of Murcia from 1995 to 2014, and former president of the Committee of the Regions (CoR) of the European Union.
    https://en.wikipedia.org/wiki/Ram%C3%B3n_Luis_Valc%C3%A1rcel

    Ministrul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice (2012-2015)
    În această funcție, finalizează negocierile cu Comisia Europeană pentru o serie de programe de finanțare: Programul Operațional Regional, Programul Operațional Capacitate Administrativă (POCA)[11], Programul National de Dezvoltare Locala (PNDL)
    https://ro.wikipedia.org/wiki/Liviu_Dragnea#Ministrul_Dezvolt.C4.83rii_Regionale_.C8.99i_Administra.C8.9Biei_Publice_.282012-2015.29

  9. @ M:

    Cred ca ajunge cu trollingul sereist. Desigur, serviciile noastre iubite de asta au respins-o, fiindca tin tare mult la aceasta tarisoara…

  10. @admin2
    Eu obisnuiesc sa prezint argumente, asa ca poate te obosesti sa argumentezi la obiect si eventual logic, cand pui niste etichete, ca badaranii poate sa spuna oricine.

  11. @M

    Trollingul nu e logic si nu merita argumente. Ce poti face este sa nu mai procedezi astfel, ca nu te-am etichetat pe tine in niciun fel, ci am caracterizat o conduita. Considera asta un avertisment.

  12. @M

    Ceea ce prezinti tu in postarea respectiva sunt presupuneri, nu argumente. Argumentele in cazul de fata nu le poate prezenta decat o persoana: presedintele KI. Si frumos si democratic ar fi fost sa o faca, altfel pare o simpla si antidemocratica etalare de muschi (cam ofiliti si neconvingatori de altfel, pt ca astfel de teribilisme nesustinute de vana si istetimea corespunzatoare anunta de regula prabusirea). Restul sunt simple speculatii (in cel mai bun caz).

Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare