MONICA MACOVEI, acerba militanta pro-gay si candidat la alegerile prezidentiale – sustinuta de toti fanii DNA, inclusiv de unii agenti “ortodocsi”: “RELIGIA NU ARE CE CAUTA IN SCOLI, ci ISTORIA RELIGIILOR ar trebui introdusa”

12-09-2014 1 minut Sublinieri

monica-macovei-ramane-sa-legalizam-casatoriile-homosexuale-in-romania

Europarlamentarul Monica Macovei s-a întâlnit, în această dimineață, cu mai mulți oameni de cultură din Timișoara cu care a discutat despre problemele existente în societatea românească. Educația a reprezentat primul punct de discuție, europarlamentarul nu a ratat ocazia de a-l ataca pe premierul Victor Ponta și a comentat că “e greu să le ceri studenților să nu copieze, când avem un premier plagiator”. Provocată de un profesor de la Universitate Politehnica din Timișoara să-și exprime punctul de vedere cu privire la faptul că în școli se predă religia, Monica Macovei a precizat că “religia nu are ce căuta în școli, ci istoria religiilor ar trebui să fie introdusă. Lasă copilul să-și aleagă singur religia și dă-i istoria religiilor, care reprezintă de fapt istoria umanității, e multă cultură generală acolo”.

Nu a lipsit de la eveniment și Marius Giura, organizatorul Festivalului de Jazz de la Gărâna, care s-a plâns de faptul că, în acest an, ministrul Culturii, Kelemen Hunor, nu i-a mai finanțat proiectul. Monica Macovei s-a arătat indignată de faptul că evenimentele culturale importante nu sunt finanțate și l-a învățat pe Marius Giura ce să spună atunci când va mai fi refuzat de guvernanți. “Săptămânal, din fondul de rezervă se dau bani pentru biserici, pentru asta sunt bani. “Dacă aveți bani pentru biserici, dați și pentru cultură”, așa trebuie să le spuneți guvernanților când veți mai fi refuzat. Bani sunt, există acest fond de rezervă care ar trebui folosit atunci când este nevoie, în caz de calamități, inundații, etc, dar 90 % din acești bani s-au dus la biserici. Mai bine s-ar da acești bani căminelor de bătrâni”, a explicat Monica Macovei.


Categorii

1. DIVERSE, Alegeri in Romania, Razboiul impotriva Bisericii/ crestinismului, Razboiul impotriva Romaniei, Scoala romaneasca, Tradatori si lichele

Etichete (taguri)

, , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

36 Commentarii la “MONICA MACOVEI, acerba militanta pro-gay si candidat la alegerile prezidentiale – sustinuta de toti fanii DNA, inclusiv de unii agenti “ortodocsi”: “RELIGIA NU ARE CE CAUTA IN SCOLI, ci ISTORIA RELIGIILOR ar trebui introdusa”

  1. Fata de securist,nevasta de securist ,ea insasi procuroare comunista implicata chiar si in mineriada din iunie 90.Pasiune pentru alcool si pentru homalai.Cum sa nu vorbeasca asa?Este un etalon pentru ceea ce inseamna UE.

  2. vai de copii nostri ce vremuri ai va astepta, aceasta individa este produsul sistemului satanic

  3. pai da, vai de copiii nostri, ca noi toti ne-am dorit sa prisoseasca mintea si i-am antrenat in acest sens, asa cum si noi am fost antrenati, in loc sa antrenam inima spre Cel de Sus…

    probabil ca aceasta respectabila doamna n-a plagiat ca altii, desi dupa aspect pare ruda cu alta persoana, care era academician doctor inginer…

    ce folos, insa!

  4. Cine o va alege ca presedinte intr-o Tara care se declara 90la Suta Ortodoxa? Cum a ajuns in UE? Cine voteaza in Romania si bazat pe Ce criterii? Asta nu pot sa inteleg!

  5. Cat rau a putut sa faca femeia asta tarii! Sa nu-i ajute Dumnezeu in lucrarea nelegiuirilor!

  6. @ Emma:

    Intreaba-te mai bine cum de o sustin si o aclama fanatizati inca si unii activisti si intelectuali ortodocsi (cel putin asa se pretind), anume dintre aceia care ne ataca si pe noi prin calomnii, josnicii si rastalmaciri care mai de care mai ticaloase, mai infricosatoare…

  7. DE AIA sunt asa multi -iepuri- pentru ciolan…fiecare are o misiune si o emisiune unde apare sa MUSTE Biserica Nationala a ROMANILOR…MUSTE-le trag la ce stim…noi iubim europenii dar nu POLITRUCII DE ACOLO si de peste tot…E si vina voastra ca nu promovati mai mult oameni precum poetul IOAN ALEXANDRU…

  8. https://www.youtube.com/watch?v=9a0HX_vuoKM CEL MAI NORMAL POLITICIAN ROMAN…care normal ca exploda la indiferenta si interferente…

  9. va rog dati acest film lui tanti Macovei, Web-ER…SI ALTOR INUMANE…ca o sa gaseasca aici multe calitati ale celor de o speta cu ei…dar TOTUSI POCAITI PE FINAL…marturisind ce ne aduce VESTUL(SALBATIC)…

    https://www.youtube.com/watch?v=HQfaTagqtIk

  10. De pe facebook:

    Cum poate minti un om cat de cat serios si inteligent atat de stangaci?
    Monica Macovei, catre un tip care se plangea ca nu capata nimic de la guvern pentru organizarea unui festival de jazz: “Săptămânal, din fondul de rezervă [al guvernului] se dau bani pentru biserici, pentru asta sunt bani. “Dacă aveți bani pentru biserici, dați și pentru cultură”, așa trebuie să le spuneți guvernanților când veți mai fi refuzat. Bani sunt, există acest fond de rezervă care ar trebui folosit atunci când este nevoie, în caz de calamități, inundații etc, dar 90 % din acești bani s-au dus la biserici. Mai bine s-ar da acești bani căminelor de bătrâni”.
    Hai sa vedem cat la suta din fondul asta au primit, in realitate, bisericile. Sa aruncam o privire pe o analiza facuta de ziarul Gandul: http://www.gandul.info/politica/ultima-impartire-pe-sest-a-milioanelor-din-fondul-de-rezerva-al-lui-ponta-spre-primarii-si-biserici-cum-a-cheltuit-guvernul-in-2013-bugetul-paralel-11756982.
    In 2013, spune articolul asta, fondul de rezerva al guvernului s-a ridicat la 557.305.000. Din acesti bani, cea mai mare parte a fost directionata catre spitale si primarii si doar 20 de milioane pentru biserici (prin Secretariatul pentru Culte). Asta inseamna 3.6%, nu 90%, cum sustine Macovei.

    P.S. In 2014 s-au alocat 6 milioane de lei pentru reabilitarea a doua manastiri (Nicula si Tismana) si restaurarea Casei Sofian (monument arhitectonic din Botosani, aflat in proprietatea Mitropoliei Moldovei).

  11. @Mihai:

    Problema majora pe care sustinatorii “ortodocsi” ai Monicai Macovei o au este ca o sustin (sau au sustinut-o, ca in cazul de fata) in ciuda agendei sale favorabile (ba chiar militant-agresive) LGBT si a sustinerii agresive a lobby-ului greco-catolic. Nu doar respectiva doamna medic, ci si cei de la Noua Republica, care s-au batut cu pumnul in piept ca sunt primul partid ce ii sustin candidatura, precum si …noii lor simpatizanti. Pozitiile Monicai Macovei pe aceste teme sensibile erau publice demult si arhimediatizate:

    http://www.cuvantul-ortodox.ro/recomandari/2014/02/07/monica-macovei-corina-cretu-si-renate-weber-fac-parte-din-grupul-lbgt-din-parlamentul-european-sprijinind-voluntar-si-oficial-homosexualii-si-drepturile-perversiunilor-sodomice/

    http://www.cuvantul-ortodox.ro/recomandari/2012/06/01/uniunea-europeana-lobby-homosexual/

    http://www.cuvantul-ortodox.ro/recomandari/2012/08/26/gittenstein-macovei-greco-catolici/

    Iar pozitia recenta a Monicai Macovei pe tema religiei nu ar fi trebuit sa surprinda pe nimeni, daca ne gandim ca exact acelasi lucru l-a cerut Liiceanu, unul din primii sustinatori vocali ai acesteia. Deci, ori avem de-a face cu oameni lipsiti de discernamant, ori cu oameni care acum, oportun, se delimiteaza, caci ar fi prea de tot sa se pretinda si “din Biserica” si sustinatori ai anticrestinilor.

  12. Euroecumenistamason a ajuns să ne de a sfaturi cum să ne mântuim!!! Să alegem orice altfel de religie in afara de cea ortodoxă. Istoria Religiilor este cea mai bună în viziunea ”PREOTESEI”. Adica ne propune ”preoteasa” un sincretims de religii care este NEW AGE (NOUA EPOCA/ERA), prin care să învățăm despre masonerie , wudu și martorii lui iehova etc, care toți sunt împotriva lui Hristos Fiul lui Dumnezeu Cel Unul nascut din Fecioara Maria. Incă nu am fost informaţi de nici un cult din România, chiar şi mason, ca fiind apartenentă a vreunui cult în calitate de ”preot” din lumea aceasta. Dacă nu este ”preot” atunci avem toate datele din articolul sus menționat să credem că ea totuși funcționează ca și ”preotasă” a vreunui club select in secret. Dacă este așa să îi fie ruşine că nu are curajul să ne spună ce este de fapt politician sau ”preotesă”. Că există astăzi lozinca ca biserica să nu facă politică, pentru că nu este obiectul ei. Atunci Monica Maocovei cu a cui drept face ea religie in țara asta? Cu avizul a cărui cult din țara asta face ecumenism? Dar ea eumenista poate să facă religie. Biserica să nu facă politică dar, statul da. Să invătăm istoria religiilor, ca nu cumava să aflăm Adevărul. Adică să învățăm despre masoni (despre cum sa dam adoratie satanei, nu?) si martorii lui Iehova. Asta vrem sa votam? Toata istoria religiilor la un loc formeaza un cult cu mai multi dumnezei. adica ne intoarcem la cultul imperiului roman? Acesta ne propune ”preoteasa”?

  13. ”oameni” de genul nenea monica macovei si tanti remus cernea au ajuns ca sa ne ”reprezinte”

  14. Eu cred că Monica Macovei minte
    http://www.george-damian.ro/eu-cred-ca-monica-macovei-minte-5970.html

    Monica Macovei ne povestește că a văzut ea cum un preot s-a oprit din slujba de parastas pe marginea mormântului ca să ceară bani (aici). Eu unul cred că Monica Macovei minte. S-a întâmplat să am de-a face cu mulți preoți din multe părți ale țării, pentru botezuri, nunți și slujbe de înmormântare. Niciodată principala problemă nu a fost reprezentată de bani, mai degrabă de coordonarea în timp și spațiu a evenimentului. În experiența mea personală destul de bogată în domeniu nu am avut de-a face cu astfel de preoți, care să îmi condiționeze serviciul religios (mi s-a întâmplat să fiu refuzat, dar popa în cauză mi-a explicat că avea o agendă foarte încărcată și nu putea fi la două slujbe în același timp).

    Setea de bani a preoților este un motiv recurent al tuturor discursurilor anti-clericale, dar asta este o poveste lungă și complicată. Pe scurt, legenda cu popa care nu bagă mortu-n groapă până nu primește banii a auzit-o toată lumea și orice român poate să povestească o variantă, la care dacă nu a participat el direct (foarte puține cazuri!) atunci cu siguranță a auzit-o de la o rudă sau cel mai bun prieten.

    Lucrurile sunt mai simple. Monica Macovei s-a convertit la mijlocul anilor 90 la confesiunea greco-catolică și de atunci are o poziție constantă împotriva Bisericii Ortodoxe Române. Bineînțeles, își maschează discursul anti-ortodox vorbind despre principii general valabile, dar de fiecare dată greul loviturii îl încasează Biserica Ortodoxă. Oricum, candidatura ei nu mai contează după ieșirile recente pe teme religioase, va obține un procent sub 1%.

  15. @ admin:

    Desigur ca minte, ca si cu cei 90 la Suta, care de Cind am vazut Procentul mi-am dat seama ca e o gogoasa. Si inteleg ca sint oameni de “cultura” si partide Ce o sustin. Ceea Ce nu inteleg este cum de, in ciuda attitudinilor ei care NU sint o noutate si au fost mediatizate, despre care se stie, Romanii totusi au votat aceasta individa in UE? Ptr ca sa nu uitam ca sondajele din Romania privind “toleranta” LGBT ar Sugera succesul unui alt fel de candidat. Deci este o discrepanta enorma pe undeva…

  16. Acesiasi treba si in Grecia diferenta ca cineva a luat atitudine cititi acest aricol

    INCREDIBIL! IEHOVIȘTII ȘI MASONII ”AU SCRIS” CAPITOLE ÎN MANUALUL DE RELIGIE – Ce atitudine ar trebui să avem față de masonerie?

    http://graiulortodox.wordpress.com/2013/12/30/171-incredibil-iehovistii-si-masonii/

  17. @ Emma:

    Pentru ca s-a votat pe liste de partid si era a doua pe lista la PDL care, chiar daca nu a strans multe procente petnru un partid… au fost totusi destule pentru a intra si ea.

  18. Pingback: TARA INVATAMANTULUI DIGITALIZAT: copii care invata la lumina lumanarii si invatatoare care si-au transformat sufrageria in SCOALA [reportaj VIDEO]/ Modelul urmat de Ministrul Pricopie in chestiunea manualelor digitale: ALBANIA!/ UN RASPUNS PE TEMA RELIGIE
  19. Pingback: TARA INVATAMANTULUI DIGITALIZAT: copii care invata la lumina lumanarii si invatatoare care si-au transformat sufrageria in SCOALA [reportaj VIDEO]/ Modelul urmat de Ministrul Pricopie in chestiunea manualelor digitale: ALBANIA!/ UN RASPUNS PE TEMA RELIGIE
  20. Pingback: IPS Laurentiu Streza: AVERTISMENT CATRE CANDIDATII LA PREZIDENTIALE REFERITOR LA LEGILE ANTICRESTINE [video] - Recomandari
  21. Pingback: Candidatii la presedintia României între STERGEREA IDENTITATII NATIONALE SI RELIGIOASE, circul diversionist de mahala si SFIDAREA NESIMTITA A ADEVARATELOR TEME SI PROBLEME ALE POPORULUI - Recomandari
  22. Pingback: FOREIGN POLICY – editia in limba romana: “Usurel cu religia in scoli”. CAMPANIE IMPOTRIVA OREI DE RELIGIE - Recomandari
  23. Pingback: Cum raspunde MONICA MACOVEI prin manipulari atunci cand este intrebata despre DREPTURILE GAY si ORA DE RELIGIE - Recomandari
  24. Pingback: “RAZBOIUL LUMILOR BOLNAVE”. Alegerile prezidentiale: intre CEARTA POLITRUCILOR, TRADAREA INTERESULUI NATIONAL si POGROMUL IMPOTRIVA SARACILOR - Recomandari
  25. din cate stiu eu Dumnezeu reprezinta iubire, dar aici vad decat ura, pentru homosexuali , ptr aia , ptr aia , si ce? daca interzici casatoriile nu o sa mai existe homosexuali ??? ce sa facem , sa-i omoram??? unde e iubirea aia despre care NU se vorbeste nici in biblie , dar toti spuneti ca exista, oameni idioti!

  26. @M:

    Daca, pe buna dreptate, recunosti ca Dumnezeu e iubire, de ce nu asculti iubirea? Daca din dragoste Dumnezeu ne avertizeaza sa ne pastram in firea noastra, de ce refuzam aceasta dragoste si facem exact pe dos decat ne cere El?

    Altfel, multumim pentru compliment.

  27. @M,

    Nu trebuie sa iubim patima, pacatul. Homosexualitatea, ca si desfranarea (intre barbat si femeie), ca si aceasta este condamnata de Biserica, ambele reprezinta pacate, iar pacatele ne duc in iad. Ce folos sa sustii homosexualitatea, daca in urma practicarii acesteia te duci in iad? Mai este aceasta iubire? Dumnezeu stie ce este bine pentru SUFLETELE noastre, de aceea nu a permis acest pacat (nu intamplator singurele cetati arse cu foc din cer au fost Sodoma si Gomora). Dumnezeu a creat pe Adam si Eva si le-a spus “inmultiti-va”. In firea omului este doar legatura dintre barbat si femeie, asa a fost facut omul, ca sa procreeze, nu sa desfraneze fara rost. Legalizarea casatoriilor intre persoane de acelasi sex, ca si legalizarea prostitutiei, inseamna legalizarea pacatului, adica legalizarea faradelegii, impotriva legilor lui Dumnezeu. Casatoria nu ar avea sens nici intre barbat si femeie, daca nu ar fi binecuvantata de Dumnezeu. Altfel e o simpla hartie.

  28. Pingback: ASUR vrea sa puna CURTEA DE CONTURI pe BISERICA/ RELIGIE SAU ETICA?/ Scade increderea in BOR?/ PATRIARHUL DANIEL – desfiintat pe motive de campanie electorala - Recomandari
  29. Interesant este ca cea care se doreste viitoare prima doamna a Romaniei a votat pentru raportul Estrela si Macovei impotriva… oare de ce nu spuneti nimic de asta si induceti lumea in eroare?
    http://vremurivechisinoi.blogspot.ro/2013/10/surpriza-in-parlamentul-european.html

  30. PE cine si cu ce am indus in eroare? Am dat informatia privitor la voturile europarlamentarilor romani pe teme de acest gen de fiecare data cand a existat sau cand am remarcat-o. Referitor la Raportul Estrela, am aratat aici cine a votat pentru:

    http://www.cuvantul-ortodox.ro/recomandari/2014/05/23/sinodul-alegerile-europarlamentare-agenda-lgbt-agenda-familiei/

    Contra rezoluţiei alternative şi, implicit pentru raportul Estrela s-au pronunţat liberalii Norica Nicolai, Ovidiu Silaghi şi Renate Weber şi social-democraţii Victor Boştinaru, Corina Creţu, Minodora Cliveti, Viorica Dăncilă, Ioan Enciu, Ioan Mircea Paşcu şi Dan Claudiu Tănăsescu, alături de deputatul neafiliat Adrian Severin.

    Contra rezoluţiei alternative şi, implicit pentru raportul Estrela s-au pronunţat liberalii Norica Nicolai, Ovidiu Silaghi şi Renate Weber şi social-democraţii Victor Boştinaru, Corina Creţu, Minodora Cliveti, Viorica Dăncilă, Ioan Enciu, Ioan Mircea Paşcu şi Dan Claudiu Tănăsescu, alături de deputatul neafiliat Adrian Severin.

    Trei deputaţi s-au abţinut de la vot (Corneliu Vadim Tudor –PRM, Sabin Cutaş – PC şi Silvia Ţicău – PSD, alţi 5 lipsind de la vot: Daciana Sârbu (PSD), Adina Vălean (PNL), Cătălin Ivan (PSD), Eduard Hellvig (PNL) şi Dan Dumitru Zamfirescu (PRM).

    Două luni mai târziu, Raportul Lunacek, referitor la căsătoriile persoanelor de acelaşi sex, a fost adoptat cu votul europarlamentarilor PSD şi PNL şi cu opoziţia celor ai PDL, UDMR.

    Despre cum participa Daciana Sarbu la votul pro-LGBT al socialistilor europeni am aratat si aici: http://www.cuvantul-ortodox.ro/recomandari/2012/06/01/uniunea-europeana-lobby-homosexual/

    Asta o face pe Macovei mai putin pro-Gay sau ii sterge sustinerea pentru Accept?! Asa ca vedeti sa nu va duca iubirea pentru anumiti politicieni (sau agenti straini) si prejudecatile in eroare.

  31. Se pare ca este si membra fondatoare si de onoare a asociatiei Accept, care promoveaza drepturile LGBT.

    http://www.napocanews.ro/2014/10/monica-macovei-candidata-homosexualilor-din-romania.html

  32. Pingback: Lovitura grava data de CURTEA CONSTITUTIONALA predarii religiei in scoala: a decis ca PARINTII TREBUIE SA DEPUNA O CERERE SPECIALA PENTRU INSCRIEREA COPIIILOR LA ORA DE RELIGIE - Recomandari
  33. Pingback: Parintele Mihai-Andrei Aldea: “AM INTRAT INTR-O EPOCA DE PERSECUTIE DESCHISA ANTI-ORTODOXA! Si mi se pare mai mult decat evident ca ESTE DOAR INCEPUTUL!” - Recomandari
  34. Hai ca am mai auzit una!Pai nu ne cunoastem bine credinta noastra si sa se introduca o istorie a religiilor?Dar stie dumneaei, propunatoarea, cat de mare este istoria religiilor?La ce foloseste?Lovituri peste lovituri date ortodocsilor.Se tinde tot spre ecumenism, dar Hristos a spus ca daca nu putem renunta la un pacat din cauza unui madular bolnav sa taiem acel madular ca sa se salveze restul.

  35. Pingback: “De ce oare talharii se aduna imprejurul Bisericii si o batjocoresc?” PENTRU CA NU NE MAI DOARE SI NU MAI APARAM BISERICA ATUNCI CAND ESTE TERFELITA, “pentru ca nu ne mai identificam cu ai nostri“ (PREDICA AUDIO) -
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare