“ACOPERITII” LUI BASESCU SI LOGICA BOLSEVICA

18-08-2012 1 minut Sublinieri

Îi prefer pe susţinătorii cinstiţi ai lui Băsescu portocaliilor recent vopsiţi în culorile de camuflaj ale echidistanţei. Ăştia n-ar mai spune pentru nimic în lume că sînt de partea lui. Joacă pentru Băsescu, dar umblă şi cu fluierul în gură. Sînt jurnalişti, analişti, oengişti sau forumişti. Pentru ei, dacă ţii cu Băsescu, eşti independent. Dacă-l critici, eşti uselist. Dacă ţii cu Băsescu, eşti patriot. Dacă ai îndoieli în ceea ce-l priveşte, ori faci jocul Vocii Rusiei, ori ai fost cumpărat de Voiculescu, ori te-ai dat cu mafioţii. Dacă ţii cu Băsescu, eşti pro-occidental. Dacă nu, eşti bolşevic şi ţi-e dor de Ceauşescu.

Dacă te faci că nu pricepi că Băsescu dă instrucţiuni din sediul lui de campanie Curţii Constituţionale şi Parchetului, eşti apărătorul democraţiei. Dacă remarci că Parchetul pune în practică azi ce-a zis Băsescu ieri, umbli să spargi capul Justiţiei.

Dacă spui că toţi cei care au stat acasă la referendum sînt de partea lui Băsescu, eşti o persoană lucidă care susţine o evidenţă. Dacă spui că la referendum cei 7,4 milioane de oameni care au votat împotriva lui Băsescu sînt mult mai mulţi decît cei care au votat să-l vadă preşedinte, te laşi manipulat sau, mai rău, încerci să manipulezi opinia publică. Dacă-i lauzi pe procurorii care fac anchete pe la ţară şi închizi ochii asupra metodelor de care se folosesc unii dintre ei, eşti de partea legii. Dacă zici că, la adăpostul unei cauze bune, au loc abuzuri şi încălcări ale drepturilor omului cu dedicaţie politică, eşti susţinător al hoţiilor electorale.

Dacă-l dai de gol pe vreun echidistant din ăştia şi-i aminteşti ce hram poartă, odată se dă după Barroso şi te acuză că vrei să manipulezi lumea, în timp ce el, îţi spune, e avocatul dreptăţii. Dar ce-are să recunoşti că eşti de partea lui Băsescu? A început să fie jenantă chestia asta şi-o dai pe dreptate, ca să poţi defila cu ea? Fiindcă asta înseamnă să te camuflezi în echidistant pentru a-l susţine pe Băsescu.

Vezi si:


Categorii

1. DIVERSE, Articolele saptamanii, Razboiul impotriva Romaniei, Tradatori si lichele

Etichete (taguri)


Articolul urmator/anterior

Comentarii

4 Commentarii la ““ACOPERITII” LUI BASESCU SI LOGICA BOLSEVICA

 1. Am scris la comentarii pe blogul lui Iliescu, dar desigur nu a publicat comentariul meu :-), ca el este razpunzator pentru faptul ca azi securitatea comunista este atat de bine pozitionata si reconstruita, cu vechi si noi “colonei” sub acoperire !
  In Piata Universitatii acum 22 de ani noi, Golanii, am cerut sa se aplice Punctul 8 din Proclamatia de la Timisoara, care interzicea intrarea in politica a fostilor activisti PCR si securisti !
  Din pacate domnul Iliescu nu numai ca ne-a persiflat, dar a si folosit “structurile” securiste la mitingruri si mineriade…
  Acum iata ca monstrul securist Basescu si camarila lui se intorc chiar impotriva celor care le-au permis sa supravietuiasca Revolutiei !

  As putea sa parafrazez un cantec “patriotic” comunist astfel :

  “Golanii” de ieri,
  “Ciumpalacii” de maine….

  Si totusi nu uitati :

  http://www.youtube.com/watch?v=lSlUW5Imylc&feature=related

 2. Pingback: REFERENDUM INVALIDAT, BASESCU SE INTOARCE LA COTROCENI - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
 3. Pingback: DOMNIA KNUTULUI PE SPINAREA ROMANULUI sau STALINISMUL SE INTOARCE. Comisia Europeana cere RESTRANGEREA LIBERTATII DE EXPRIMARE, iar agentii propagandisti ai regimului Basescu vor “SANCTIONAREA” POPORULUI. Un nou experiment de totalitarism R
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare