DE CE IUBIM SMECHERII? Hipnoza minciunii ca mod de a fi al “presedintelui cinstit” care “te face din vorbe” sau… CINE ESTE “LAŞUL”, CARE “CASTIGA LA MASA VERDE”?

1-08-2012 2 minute Sublinieri

CA IN LIGA LUI MITICA…

Pro memoria... doar pentru cei care nu s-au spalat inca de tot pe creier cu samponul fanatismului orb, de tip antihristic si carora le mai pasa de adevar:

Traian Basescu in nov.2007 despre cvorumul la referendum: Este un abuz!

Traian Basescu la TVR, 12 iulie 2012

Traian Basescu la GDS, 18 iulie 2012

Traian Basescu, 31 iulie 2012

Posibila tema de cercetare pentru o antropologie a tanarului si intelectualului roman “recent”, reeducat de “tranzitia” postcomunista si postmoderna:

IDOLUL UNEI PARTI A ROMANILOR: SMENARUL SI SMECHERUL FARA SCRUPULE, DAR… “COOL”

***

“Introducerea artificială a unui prag de 50 la sută plus unu din electoratul din listă pentru validarea unui referendum arată discriminarea pe care politicienii o practică atunci când cetăţenii români sunt chemaţi la vot împotriva interesului lor, dar în interesul românilor”. Incredibil dar adevărat: sunt cuvintele lui Traian Băsescu dintr-un discurs de la cotroceni, din 29 noiembrie 2007.

  • Eu o să plec prin decizia oamenilor. Prin referendum, preşedintele este la judecata oamenilor. Pentru mine n-are relevanţă cum se va merge la referendum. Eu am obligaţia să respect rezultatele referendumului.
  • Nu ştiu în ce conditii se va valida referendumul. Obiectivul meu este să fiu vertical în faţa românilor, eu n-am facut decât ce se putea face să salvez ţara. În perioadă de criză, mi-am asumat responsabilitatea faptelor. […]
  • Obiectivul meu este să obţin mai multe voturi de NU decât de DA. Eu nu sunt un om care să se ascundă sub un prag.
  • Nu le voi spune susţinătorilor mei să stea acasă. Ar fi atitudinea unui preşedinte laş.
  • Eu NU îmi apăr scaunul. Nu vreau să câştig la masa verde.

Opţiunea mea este să le cer românilor să vină la vot. Nu vreau să mă întorc la masa verde şi nici nu vreau să mă întorc cu 5% pentru şi 95% contra. Cei care mizează pe invalidarea alegerilor din cauza prezenţei cred că se înşeală. Poziţia mea este să-mi fac datoria faţă de români, este să-i chem să se exprime şi să le explic importanţa votului pentru români.

29 de iulie e o coincidenţă importantă. Pe 29 iulie 1947 guvernul Petru Groza a scos în afara legii PNŢCD.

PDL riscă să intre în coliziune directă cu mine dacă ei vor opta pentru neparticipare. Să nu participe ei! Eu îi voi chema pe români la vot.

La momentul suspendării abordarea mea a fost «mergem la vot, ne batem şi-i batem». Era atitudinea care a caracterizat toată cariera mea politică”, a spus Băsescu.

El a menţionat că în 24 iulie a schimbat strategia de campanie.

Mulţi or să spună «de ce pe 24 după ce două săptămâni ne-ai spus că trebuie să mergem la vot». Răspunsul e simplu: legea care stabilea pragul a fost promulgată pe data de 24. (…) Eu nu puteam să schimb strategia de campanie până nu aveam certitudinea că prin lege nu se introduce pragul de validare a referendumului”, a explicat Traian Băsescu.

Băsescu a adăugat că “preşedintele interimar avea posibilitatea practică să nu valideze legea în forma în care a fost modificată, ci să ţină legea pentru promulgare timp de 10 zile, ceea ce o făcea inoperantă timp de 10 zile şi rămânea în vigoare OUG care elimina pragul“, a mai spus Traian Băsescu.

Va rugam, cititi si:

Legaturi:


Categorii

Alegeri in Romania, Tradatori si lichele

Etichete (taguri)


Articolul urmator/anterior

Comentarii

13 Commentarii la “DE CE IUBIM SMECHERII? Hipnoza minciunii ca mod de a fi al “presedintelui cinstit” care “te face din vorbe” sau… CINE ESTE “LAŞUL”, CARE “CASTIGA LA MASA VERDE”?

  1. Lumea a uitat de adevar, dar adevarul nu va uita niciodata de lume. Mai departe de interese personale, pragmatism, smecherism, demagogie, litera legii lipsita de principiile fondatoare (deci moarta, dar capabila sa deserveasca celor puternici) exista totusi si lumea reala, care traieste, simte, gandeste, sufera si se exprima. Cine nu tine cont de acest lucru este un nebun, indiferent cate argumente poate aduce in favoarea oricarei alte interpretari a realitatii.

  2. Smecherii au fost iubiti dintotdeauna, numai ca in alte vremuri li se spunea mai corect: fermecatori. Caci asa sunt: niste puslamale fermecatoare, care au invatat de la tatal minciunii arta de a vrajii. Fara sa faca nimic concret, satisfac patimi si nevoi omenesti. Simti o ura cumplita si o sete nestavilita de razbunare? Un fermecator te va citi si se va prezenta pe sine ca cel mai de temut justitiar si protector. Iti place senzualitatea? Omul se va inconjura de femei frumoase, provocatoare. Iti place petrecerea, spritul, ca tot omul? El va bea o sticla de vin, dansand pe masa in fata camerelor de filmat. Nu stie nimic sa faca, decat numai sa citeasca oamenii si sa le vada dorintele. Iar cand senzatia de satisfactie va trece, iti va prezenta nota de plata si se va asigura ca o vei plati cu varf si indesat, ca doar la asta se pricepe cu adevarat.
    Cum il identifici? Simplu-e tot timpul in lumina reflectoarelor si te asigura ca se pricepe la orice; trebuie doar sa vrei.

  3. Cetățeanul în tricou albastru nu are nici o rușine în a minți continuu. Dar sperăm că va rămâne definitiv în tricou, nu va mai apărea în costum și cu tricolorul în lateral… Deși, pentru cât a furat și distrus, nu i-ar strica un tricou vărgat…

  4. Pingback: UPDATE: Basescu ramane suspendat pana pe 31 august. CCR AMANA DECIZIA PRIVIND REFERENDUMUL, invocand CIFRELE FALSE PRIVIND POPULATIA ROMANIEI CU DREPT DE VOT - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
  5. Pingback: ROMANIA LA ORDINELE LUI BASESCU. Ioan Rus si-a dat demisia, Curtea Constitutionala decide, practic, INVALIDAREA referendumului, PARCHETUL ASMUTIT asupra chestorului AMENINTAT de presedintele suspendat - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
  6. Pingback: Traian Basescu si revenirea atmosferei anilor bolsevici: TEROARE SI TUPEU - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
  7. Pingback: Al doilea DIKTAT EUROPEAN in favoarea lui Traian Basescu. BARROSO, COMISARUL-SEF EUROPEAN, PRESEAZA PENTRU INVALIDAREA REFERENDUMULUI - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
  8. Pingback: ADIO, SUVERANITATE, ADIO LEGE, ADIO ROMANIA! Bun gasit teroare, absurd, dictatura! CCR se executa: BASESCU REVINE LA COTROCENI - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
  9. Pingback: INTRAREA IN NOAPTEA RAZBUNARII (I) - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
  10. Pingback: REFERENDUM INVALIDAT DE CCR CU 6-3, BASESCU SE INTOARCE LA COTROCENI GRATIE CEDARII ASPAZIEI COJOCARU - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
  11. Pingback: ALEGERILE DIN 9 DECEMBRIE. Sa mai votam? - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
  12. Pingback: HORROR-COMEDIA REPETENTILOR SI MITOMANILOR de la Cotroceni: CAS-ul, MTO-ul si HARVARD-ul – un “film” emblematic despre RAZBOIUL DINTRE PENIBILII SI SARLATANII care ne conduc si ne prostesc (VIDEO) - Recomandari
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare