AJUTOR PENTRU O FAMILIE DE ORFANI. Patru frati din judetul Alba au ramas fara ambii parinti

30-04-2016 1 minut Sublinieri

In Saptamana Mare, 4 frati necajiti din Alba isi spun povestea trista in fata celor dispusi sa faca o fapta buna si sa ii ajute. Copiii si-au pierdut ambii parinti.

Sora cea mare de 20 de ani are acum grija de cei trei frati mai mici, insa le este foarte greu. Isi doresc doar sa ramana impreuna, sa nu ajunga printre straini.

La inceputul anului soarta celor 4 frati din Farau, judetul Alba, s-a schimbat definitiv. Mai intai tatal lor a fost rapus de o boala de ficat, iar in urma cu 3 saptamani mama s-a prapadit de leucemie. Ramasi singuri pe lume cei 4 frati incearca sa se descurce singuri. Sora cea mare de 20 de ani lucreaza la o fabrica de cablaje si face zilnic naveta 60 de km pentru un salariu de o mie de lei.


DATE DE CONTACT pentru cei care vor sa ii ajute:

Mirela Andrea: 0758.634.772

Adresa: Comuna Farau, nr. 121, Andrea Mirela ( Manasie) langa caminul cultural

Primar Farau, Gligor Barabas: 0741.042.257


Mirela Andrea: “Eu ii ajut cum pot, le fac mancare, le spal. Imi doresc sa fim sanatosi si sa fim impreuna.”

Celelalte fete de 13 si 16 ani ajuta si ele cum pot sa tina ingrijita casuta saracacioasa cu 2 camere.

Petronela Andrea: “Noi incercam si noi sa o ajutam pe sora noastra daca ne pune sa facem curatenie o ajutam, avem grija de ceilalti fratiori, nu vreau lucruri materiale, vreau sa ramanem toti aici asa cum putem.”

Copiii merg la scoala si tot ce isi doresc de la iepurasul de Paste e sa-i ajute sa ramana impreuna.

Ana Maria Andrea: “Noi doar impreuna putem sa ne descurcam.”

Baiatul cel mic, Daniel, are 8 ani.

Daniel Andrea: “Eu imi doresc de Pasti o bicicleta si o minge.”

Cu ajutorul de inmormantare fata cea mare incearca sa amenajeze una dintre camere astfel incat sa le ofere fratiorilor un trai decent. Vecinii impresionati de soarta lor ii ajuta si ei cum pot.

Maria Solomon, vecina: “Eu m-am intristat cand am aflat ce s-a intamplat in familia lor, sunt niste copii foarte cuminti, se descurca singuri, si incercam sa ii ajutam cu ce putem.”

Bietii orfani se multumesc cu orice ajutor venit acum de sarbatori. Ei ar avea nevoie de un frigider si de materiale de constructii.

251


Categorii

1. DIVERSE, Suferinta de langa noi, Video

Etichete (taguri)

,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare