Antena 1 amendata de CNA pentru afirmatiile “discriminatorii” ale lui Cheloo la adresa unui concurent homosexual

10-12-2013 34 secunde Sublinieri

chelelelelel_69017600_11275700

Consiliul Naţional al Audiovizualului a amendat cu 10.000 de lei postul Antena 1 pentru discriminare în emisiunea ‘X Factor’ difuzată pe 24 noiembrie, pentru care s-au înregistrat la CNA 700 de reclamaţii, relatează Agerpres.

Potrivit Asociaţiei Accept, în ediția respectivă, “Cătălin Ştefan Ion, cunoscut sub numele de Cheloo, în calitate de membru al juriului, a discreditat în mod public pe unul din concurenţi, din motive ce ţineau de orientarea sexuală a acestuia”.

Membrii CNA au apreciat că emisiunea a încălcat articolul 40, alineatul 3 din Codul de reglementare a conţinutului audiovizual, potrivit căruia ‘Moderatorii programelor au obligaţia să nu folosească şi să nu permită invitaţilor să folosească un limbaj injurios sau să instige la violenţă’, şi articolul 47, alineatul 2 din Cod – ‘Este interzisă în programele audiovizuale orice discriminare pe considerente de rasă, religie, naţionalitate, sex, orientare sexuală sau etnie’.

Avocatul Antena Group, Mirela Bomboe, consideră însă că “nu a existat nicio instigare la ură, la violenţă, iar concurentul nu a fost afectat în vreun fel”.


Categorii

1. DIVERSE, Homosexualitate

Etichete (taguri)

, , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

7 Commentarii la “Antena 1 amendata de CNA pentru afirmatiile “discriminatorii” ale lui Cheloo la adresa unui concurent homosexual

 1. In ce tara traim ??
  Antena 1 amendata de CNA,
  Pro TV, NU…

  In cazul nostru nu se ia in considerare discriminarea ce ni se face?
  Doar pentru homosexuali exista antidiscriminare?

  Numarul reclamatiilor au fost imcomparabil mai mare in cazul casatoriilor gay de la ProTV. Pe cine reprezinta aceste CNA ? Noi cetatenii romani le platim salariile acestor monstri, nu homosexualii. Din cotizatiia homosexualilor nu le-ar ajunge banii nici pe o luna de zile. Parlamentul Romaniei cu Pontovan in frunte ce pazeste ii lasa sa-si face de cap?

  Pana pana la urma care este baiul?
  Cine conduce acest CNA, Ronald Steven Lauder? Eu ca cetatean roman nu ma simt reprezentat de aceasta “autotitate publica” numita CNA si ca mine sunt multe alte milioane de cetateni ina tara asta !

  Sper ca la aceste alegeri parlmaentare Macovei care ne-a adus ACCEPT pe cap sa nu mai ajunga europarlamentara. Sper sa nu ne mai punem singuri bete in roate.
  In parlamentul european trebuie trimis oameni care sa reprezinte interesele cetatenilor romani nu figurante gen Macovei!

 2. fratilor si antena1 ca si prost tv sunt bagati in aceias oala, niste caricaturi infecte, argentina o tara in care recent sa legiferat casatoriille intre persone de acelas sex, si toti acei mai sus mentionati adica prost tv si antena1 sunt niste wc-uri publice

 3. Antena culege ce-a semanat!Daca nu scoteau pederastul pe sticla nu aveau problema asta. Ba chiar n-ar fi stricat inca vreo trei zerouri la cuantumul amenzii. Bravo Cheloo!

 4. @Jan

  De acord dar, ProTv-ul de ce nu “plateste” pentru ce a semanat, adica de ce nu e tras la raspundere? Pentru ce a semanat proTv-ul zeourile adaugate ar trebui sa fie cu mult mai multe…

  Sau amenzile se aplică doar preferenţial, după placul CNA-ului??

 5. Pingback: CNA (RE)INSTAUREAZA CENZURA POLITICA. Somatie pentru afirmatia: in Romania e un un “cuib mafiotic”, nu un stat - Recomandari
 6. amenzile se aplica numai celor ce deranjeaza, ba mai mult decat atit unele posturi au fost si desfintate, vedem aici cazul otv-ului, acum nu sunt fan acelui post pt. ca am vazut si ce fel de indivizi sau perindat pe acolo, insa cei de la c.n.a procedeaza intr-un mod cu totul si cu totul infect, intrucat acestia sunt o unealta in mana mafiotilor

 7. Pingback: Coalitia pentru Familie cere CNA interzicerea episodului din “Bafta Charlie!” care face PROPAGANDA HOMOSEXUALITATII - Recomandari
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare