Continuitate de la Vest la Est: CUM NE-AU TOPIT “INVESTITORII” RUSI COMBINATELE METALURGICE [emisiunea In premiera, Antena 3 – VIDEO]

10-12-2013 27 secunde Sublinieri

Şase combinate metalurgice au fost cumpărate pe nimic de companii ruseşti. Şi toate şase au fost aduse în pragul falimentului în câţiva ani, pentru ca, de curând, mândria de odinioară a României să fie vândută la pachet pe 52 de euro.

În schimb, utilaje din aceste uzine au fost date la fier vechi pe milioane de euro, sau mutate în fabrici din Rusia. Printre echipamenele dispărute de la noi se număra şi maşini strategice atât de importante încât şi serviciile secrete americane s-au interesat de ele.

În urma ruşilor au rămas ruine ca după război şi câteva oraşe în faliment.

Acum rămâne doar să ne întrebăm: “E doar o coincidenţă că am ajuns să fim atât de dependenţi de importul din est?”


Categorii

1. DIVERSE, Documentare/ Reportaje, Razboiul impotriva Romaniei, Rusia, Tradatori si lichele, Video

Etichete (taguri)

, ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

1 Commentariu la “Continuitate de la Vest la Est: CUM NE-AU TOPIT “INVESTITORII” RUSI COMBINATELE METALURGICE [emisiunea In premiera, Antena 3 – VIDEO]

  1. Da. Asta apropo de ce trebuie sa ne asteptam la “Rasaritul pravoslavnic”, care de fapt numai crestin-ortodox nu e in actiunile sale externe.

Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare