Antena 1 urmeaza PRO TV-ului in PROPAGANDA TV PRO-HOMOSEXUALITATE. X Factor promoveaza un concurent GAY

9-11-2013 1 minut Sublinieri

PAOLO-LAGANA

Delia: „Din acest moment, tu ai treabă cu mine, şi numai cu mine, ignori tot ce se întâmplă în această sală!”

Diversitatea a fost ingredientul-cheie al audiţiilor pentru cel mai nou sezon X Factor, super show difuzat în fiecare duminicã, de la 20:30, la Antena 1. De la copii de doar 14 ani şi pânã la oameni veniţi de la mii şi mii de km, cu toţii au vrut sã pãşeascã pe scena X Factor, chiar şi pentru câteva clipe, convinşi cã au ceva de spus în muzicã. Printre ei şi Paolo, un tânăr de 26 de ani, din Italia, care nu a avut nicio problemă să îşi dezvăluie sexualitatea: „Dintotdeauna am fost neînţeles de colegi, eram şi gras şi homosexual” şi-a început Paolo discursul pe scena X Factor.

Delia şi-a dat seama imediat că Paolo poate fi pus în dificulatate de Cheloo, aşa că s-a grăbit să îi spună: „Din acest moment, tu ai treabă cu mine, şi numai cu mine, ignori tot ce se întâmplă în această sală!”. Tânărul însă nu s-a sfiit să îşi spună întreaga poveste: „Am luptat mult. Oamenii din jur nu mă acceptau. I-am spus mamei pe la 16 ani că sunt gay şi de atunci pot spune că am învăţat pe pielea mea că dacă vrei ca cei din jur să te accepte, trebuie să le arăţi că eşti deschis.”

Paolo a venit în România pentru a-şi urma visul, acela de a păşi în lumea filmului: „Am început ca asistent de producţie şi am ajuns să apar în mai multe filme, ba chiar am avut un rol într-un film italian care s-a filmat în România.” Tânărul nu a fost deloc deranjat de faptul că juratul Cheloo a părăsit masa juriului pe momentul său, ba chiar s-a ambiţionat să le demonstreze că merită un loc pe scena X Factor. Cum se va descurca Paolo, rămâne de văzut duminica aceasta, de la 20:30, la Antena 1. Tot duminică, telespectatorii vor asista şi la prima parte a unuia dintre cele mai tensionate momente de la X Factor – tabăra de pregătire. Mai exigenţi şi mai necruţători ca niciodată, cei trei juraţi vor stabili atunci care dintre concurenţii ajunşi în Bootcamp merită să rămână în competiţie şi care dintre ei trebuie să plece acasă.


Categorii

1. DIVERSE, Homosexualitate, Razboiul impotriva familiei / vietii/ copiilor

Etichete (taguri)

, , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

3 Commentarii la “Antena 1 urmeaza PRO TV-ului in PROPAGANDA TV PRO-HOMOSEXUALITATE. X Factor promoveaza un concurent GAY

  1. trebuie renuntat la televizor

  2. Pingback: CRIMAGANDIT LA PRO TV. Cum a fost “EXECUTAT” un concurent de la “MASTERCHEF” pentru ca nu a intrat in JOCUL PROPAGANDEI HOMOSEXUALE - Recomandari
  3. Tipica agresivitate homosexuala. M-as mira ca “neintelesul” Paolo sa nu fi fost pus inadins acolo, ca sa se demonstreze cat de “toleranti” sunt romanii.

Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare