AP: epidemie de poliomielită derivată din VACCINUL ORAL anti-polio în Africa centrală. Acum o săptămână OMS declarase continentul african „LIBER DE POLIOMIELITĂ” în urma unei campanii de vaccinare susținută și de Fundația lui BILL GATES

5-09-2020 2 minute Sublinieri

Associated Press:

ONU spune că noua epidemie de poliomielită din Sudan este cauzată de vaccinul oral

OMS a declarat că o nouă răspândire a poliomielitei în Sudan este legată de epidemia cauzată de vaccin din Chad – la o săptămână după ce agenția ONU declarase Africa un continent liber de virusul polio. 

Într-o declarație din cursul acestei săptămâni, OMS a arătat că doi copii din Sudan, unul din statul Darfur de Sud și celălalt din statul Gedarif, apropiate de granițele cu Etiopia și Eritrea, au paralizat în martie și aprilie. Ambii fuseseră vaccinați recent împotriva poliomielitei. OMS a afirmat că investigațiile inițiale arată că aceste cazuri sunt legate de răspândirea derivată din virusul din vaccin din Chad, detectată anul trecut și care se răspândește în Chad și Cameroon. 

„Există o circulație locală în Sudan și o transmitere continuă din Chad”, a spus agenția ONU, adăugând că secvențierea genetică confirmă numeroase intrări ale virusului în Sudan din Chad.

OMS a spus că a găsit 11 cazuri adiționale de polio derivate din vaccin în Sudan și că virusul a fost, de asemenea, identificat în mostre de mediu. Sunt mult mai multe cazuri neraportate pentru fiecare caz de polio confirmat. Boala foarte infecțioasă se poate răspândi foarte repede în apele contaminate și afectează cel mai adesea copiii sub cinci ani.  

În rare cazuri, virusul polio din vaccinul oral poate suferi mutații în forme capabile să genereze noi epidemii.

Sătpămâna trecută, OMS și partenerii au declarat continentul African drept liber de virusul polio, caracterizând ocazia drept „o zi incredibilă și emoționantă.” 

Luni, OMS a avertizat că riscul răspândirii virusului polio derivat din vaccin în Africa centrală și în cornul african este „ridicat”, remarcând mișcările ample de populație din regiune. 

Mai mult de o duzină de țări africane se luptă cu epidemii de polio cauzate de virus, printre care Angola, Congo, Nigeria și Zambia. (…) Virusul polio „sălbatic” este endemic și în Afganistan și Pakistan; ambele țări se luptă și cu epidemiile cauzate de virusul derivat din vaccin.

Nota noastră

Organizatorii campaniei de vaccinare anti-polio din Africa, demarată încă din anii 90, consideră că au fost salvați milioane de copii de la paralizie. Totodată, vaccinul oral anti-polio, care se bazează de un virus viu, dar atenuat, cauzează la rândul său cazuri și chiar epidemii, cum a recunoscut, recent, însăși OMS.

Din coaliția care susține campania de vaccinări anti-polio de pe continentul african și nu numai face parte și Fundația lui Bill Gates.

În multiple ocazii, mainstream media și agențiile de fact checking au considerat drept știri false atribuirea epidemiilor de polio cauzate de vaccinul oral susținut de Fundația Gates.

Captură Reuters

Captură Stopfals

 

Dacă, uneori, detaliile pot fi, într-adevăr, false sau fără acoperire (numărul de cazuri, darea în judecată a lui Bill Gates, a se vedea capturile din Reuters și Stopfals de mai sus), aceste respingeri sunt înșelătoare în sine, deoarece trec cu vederea problemele reale, admise oficial, ale campaniilor de vaccinare susținute de Gates.

Una dintre ele este, după cum o admite chiar OMS, cauzarea de poliomielită, adică paralizie, din virusul derivat din vaccinul oral.

Alte probleme țin de modul neetic în care s-au dus unele campanii de vaccinare, cum ar fi cea anti-malarie, după cum a semnalat acest comentariu din British Medical Journal, care critică OMS pentru că a încurajat vaccinări fără consimțământ și prin ascunderea unor efecte secundare grave, cum ar fi inclusiv moartea.

Dacă în cazuri cu virusuri precum polio sau malaria Fundația Gates se descurcă atât de bine, avem, nu-i așa, toată încrederea că va izbuti răspândirea unui foarte eficient și fără efecte secundare vaccin anti-Covid, după cum ne va încredința presa și ne vor lămuri agențiile de fact-checking care, total întâmplător, sunt deseori sponsorizate de aceeași omniprezentă Fundație.


Categorii

1. DIVERSE, Vaccinuri / legea vaccinarii obligatorii

Etichete (taguri)

, , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

3 Commentarii la “AP: epidemie de poliomielită derivată din VACCINUL ORAL anti-polio în Africa centrală. Acum o săptămână OMS declarase continentul african „LIBER DE POLIOMIELITĂ” în urma unei campanii de vaccinare susținută și de Fundația lui BILL GATES

  1. Pingback: REMINDER: documentar elvețian din 2010, redat la emisiunea Subiectiv, despre scandalul FAKE PANDEMIILOR gripei porcine și gripei aviare instrumentate de OMS (Video)
  2. Pingback: Strategia de vaccinare anti-Covid propusă de New England Journal of Medicine pentru SUA: IMPUNEREA OBLIGATORIE de facto, cu prețul pierderii serviciului sau reținerii la domiciliu, după o primă perioadă de vaccinare voluntară. Autorii, stipendiați
  3. Pingback: TEHNOCRATIE ȘI OLIGARHIE. Cum poate fi explicată mărirea și decăderea lui Bill Gates?/ Industria vaccinurilor experimentale Covid au produs noi bogați ai lumii/ „Eterna reîntoarcere a „vaccinării” anti-COVID 19 – iată ce ni se propune în
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare