Armata SUA a facut EXPERIMENTE RADIOACTIVE asupra populatiei civile, saracilor si minoritatilor (VIDEO)

3-10-2012 1 minut Sublinieri

Armata americană a efectuat experimente ultra-secrete pe cetăţenii din oraşul St. Louis, Missouri. Testele au durat ani de zile, oamenii fiind expuşi la compuşi radioactivi în timpul Războiului Rece. Dezvăluirea incredibilă aparţine profesorului de sociologie în cadrul St. Louis Community College, Lisa Martino-Taylor, scrie Daily Mail.

Deşi autorităţile s-au bătut cu pumnii în piept că substanţele aruncate au fost “inofensive”, Lisa Martino-Taylor a descoperit că spray-ul conţinea un aditiv radioactiv. Martino-Taylor susţine că se află în posesia a mii de documente şi fotografii ce atestă că populaţia săracă şi minorităţile din St. Louis au fost victimele acestui spray radioactiv, fără a li se spune despre acţiunea armatei americane. “Experimentul a fost ţinut secret dintr-un motiv foarte bun: nu au găsit voluntari care să spună: Sigur, vreau să respir sulfurat de zinc şi cadmiu cu particule radioactive!“, a explicat profesorul pentru televiziunea KSDK.

Cecetătorul a descoperit fotografii care arată cum particulele radioactive au fost distribuite în St. Louis în anii 1953, 1954 şi în perioada 1963-1965. În Corpus Christi, chimicalele au fost aruncate din avioane deasupra unei mari părţi a oraşului, iar în St. Louis, armata a montat aspersoare chimice pe clădiri, şcoli şi blocuri de locuinţe şi a folosit totodată unităţi mobile.

“Este şocant să vezi acest nivel de duplicitate şi de falsitate. În mod evident, au depus un efort masiv pentru a păcăli oamenii”, afirmă profesorul Martino-Taylor. Documentele descoperite de profesorul Martino-Taylor arată că substanţa era amestecată cu particule radioactive, produse de o companie care nu mai există astăzi, denumită US Radium. Compania US Radium e cunoscută pentru faptul că s-a arătat în instanţă că vopselurile produse în fabrica sa conţineau particule radioactive ce au dus la moartea mai multor femei care le-au folosit”, afirmă profesorul Martino-Taylor.

Studiul arată că unul dintre compuşii folosiţi de armata SUA în experimentul efectuat în St. Louis era FP2266, cunoscut şi sub numele de „Radium 226”. Aceeaşi substanţă a provocat moartea a mai multor angajaţi ai companiei producătoare. Acum, armata americană a admis că a adăugat o substanţă fluorescentă compusului „inofensiv”, însă datele referitoare la radioactivitatea substanţei rămân clasificate.

În 1972, guvernul SUA a comandat distrugerea complexului de locuinţe Pruitt-Igoe, fiind neclar dacă autorităţile au investigat pe termen lung starea de sănătate a persoanelor pe care a fost efectuat experimentul. În urma noilor dezvăluiri, politicienii din Missouri se declară şocaţi şi au cerut armatei SUA să ofere amănunte despre aceste teste.


Categorii

1. DIVERSE, Razboiul impotriva populatiei, Video

Etichete (taguri)

, , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

1 Commentariu la “Armata SUA a facut EXPERIMENTE RADIOACTIVE asupra populatiei civile, saracilor si minoritatilor (VIDEO)

  1. Pingback: Soldatii britanici au TORTURAT si UCIS civili irakieni [VIDEO] - Recomandari
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare