CHRISTIAN PERRONNE, profesor de boli infecțioase și fost șef al Comisiei pentru Boli Transmisibile din Franța, despre CORUPȚIA BIG PHARMA și goana după vaccinul anti-Covid: SUNTEM ÎNTR-UN DELIR TOTAL! Gilead și Bill Gates sunt în conflicte de interese majore

29-08-2020 6 minute Sublinieri

Prof. Dr. Christian Perronne, profesor de boli infecțioase și tropicale la Universitatea Versailles-Saint-Quentin-en-Yvelines, șeful departamentului de boli infecțioase la spitalul Raymond-Poincaré din Garches, 15 ani președintele Comisiei pentru Boli Transmisibile ale Înaltului Consiliu pentru Sănătate Publică din Franța, autorul cartii “Există o greșeală pe care nu au făcut-o?” despre gestionarea crizei coronavirus în Franța.

Fragmente din emisiunea lui André Bercoff de la Sud Radio, iunie 2020:

„Am făcut parte din sistem, am fost 15 ani președintele Comisiei pentru Boli Transmisibile, am consiliat multe guverne pe timpul multor crize sanitare, am condus grupul de lucru la OMS pe problema vaccinării, știu ce vorbesc. Nu pot înțelege cum toate aceste instituții au putut fi manipulate de industria farmaceutică pentru a ne conduce într-un impas teribil.

Mi se pare evident că, atunci când ne uităm la toate țările care au folosit tratamentul dr. Raoult cu hidroxiclorochină și azitromicină – Grecia, Portugalia, Maroc, chiar și SUA – toate au un procent de mortalitate raportat la numărul de spitalizări de sub 6%, pe când Franța are 20%. E halucinant refuzul de a accepta aceste rezultate pozitive. Fauci a fost de la început împotriva clorochinei, el e foarte atașat de industria farmaceutică și de compania Gilead în particular. Nu sunt un susținător al lui Trump, dar are meritul de a fi oferit clorochina americanilor, de a fi achiziționat dozele necesare. Vedem că am fost mințiți asupra efectelor acestui tratament, aceasta trebuie să înceteze.

Un studiu în China a arătat ca hidroxiclorochina funcționează, apoi dr. Raoult a tratat 24 de bolnavi la început – nu mulți, dar statisticile semnificative pe un număr mic de bolnavi sunt foarte grăitoare, nu așa cum spun anumiți ziariști sau intelighenția de specialiști, de îmi venea să urlu – apoi pe 80 de bolnavi, pe 1200, acum pe 3700. Deci e clar că tratamentul funcționează. Nici măcar nu ai nevoie, potrivit normelor OMS, de studiu comparativ cu placebo atunci când ai reacție pozitivă în 98% de cazuri. Cei care contestă aceste rezultate sunt cumpărați de industria farmaceutică, nu mi-e frică s-o spun. E o rușine națională.

(…) Un epidemiolog nu poate niciodată spune de la început cum va evolua o epidemie. Însă am putut spune că guvernul și Macron sunt vinovați când nu au anticipat (…) și au spus că totul trebuie dovedit înainte de a lua o decizie asupra tratamentului. S-a spus să așteptăm avizul societăților științifice, când toate acestea sunt corupte, primesc milioane de euro din partea societăților farmaceutice. Am fost scandalizat de această legătură pe care mulți experți o au cu industria farmaceutică, corupție care a făcut ca zeci de mii de francezi să moară, să nu ne fie frică de cuvinte. Cred că tratamentul cu hidroxiclorochină ar fi salvat 25000 de oameni îm Franța. E enorm! Trebuie aruncat în aer tot acest sistem de decizie în domeniul medical, cu toate aceste reviste de specialitate care sunt corupte. inclusiv cele mai mari – JAMA (Journal of the American Medical Association), am văzut scandalul The Lancet. Am denunțat asta când am scris cartea despre maladia Lyme, deja fostul redactor șef al The New England Journal of Medicine a scris acum câtva timp un articol în NY Times denunțând corupția din acea redacție. Richard Horton, redactor șef al The Lancet a scris un pamflet teribil în 2016 spunând că revista e un putregai, însă el a rămas acolo după aceea, ceea ce nu înțeleg – scuipă în supă și continuă să o mănânce?

Primesc, însă, mesaje de încurajare de la mulți reprezentanți ai industriei farmaceutice, pentru că exista și acolo o anumită etică în trecut, deși influență și corupție la un nivel mai mic au existat și înainte. Dar de 20 de ani totul s-a mutat în SUA, cu marile multinaționale controlate din Chicago, New York sau San Francisco, iar filialele franceze sunt obligate să se alinieze. Corupția s-a înmulțit de 10 ori. Știu cum e relația cu industria farmaceutică, am trait-o, dar eu m-am oprit la timp. Atunci când am început să ocup poziții publice, mi-am spus că e imposibil, nu pot continua să fiu și cu industria farmaceutică. Dacă aș fi acceptat, acum aș fi milionar. Am refuzat, pentru că nu asta înseamnă medicina pentru mine, ci să vindec oameni ca și cum aș face-o pentru mine, pentru familia mea. Toți medicii generaliști gândesc același lucru astăzi și e o rușine absolută că statul interzice medicilor să prescrie un anumit tratament – e o premieră și un scandal absolut. Când Consiliul Național amenință medici cu radierea, când Agenția medicamentului a început să ancheteze oameni, inclusiv pe mine … ajungem ca în acel adagiu: „mai bine o autopsie bună, decât un tratament fără dovezi”.

(…) Înainte de a vorbi de vaccin, să ne uităm la toate conflictele de interese în SUA, Gilead și Bill Gates sunt în conflicte de interese majore; dacă vedem fluctuația la bursă a Gilead, e clar că au fost interese în spate și că se miza pe beneficii de miliarde din această criză. E respingător să faci asta pe seama sănătății oamenilor. Hidroxiclorochina trebuia demolată, pentru că este un medicament ieftin. În ceea ce privește vaccinul, epidemia e pe cale să dispară, însă Macron și Merkel au declarat că au dat 8 miliarde de euro pentru găsirea unui vaccin pentru un virus; ce e pe cale să dispară! Ce e cu delirul acesta? Apoi durează să dezvolți un vaccin. Pentru un virus relativ cunoscut durează 3 luni, dar pentru unul nou, pornind de la zero, este o întreagă aventură – trebuie testate efectele secundare. Apoi cum testezi pe populație când virusul a dispărut? Este și scandalul de la Institutul Pasteur care a validat 24 de teste serologice pentru măsurarea anticorpilor și a declarat că toate sunt foarte bune, iar un cercetător de acolo a contestat arătând că doar unul dintre teste e foarte bun, cel chinezesc, mai sunt 3-4 care sunt mediocre, iar celelalte sunt execrabile. Deci testele nu sunt de încredere. După aceea vin și ne spun că au apărut din nou 100 de cazuri în China, virusul revine și toți trebuie să ne vaccinăm. Pentru un vaccin trebuie așteptat cel puțin un an. Suntem într-un delir total. ”

Serge, farmacist: „Este o corupție generală a instituțiilor sanitare, e o ofensivă Big Pharma de a vaccina întreaga planetă cu vaccinuri nesigure. Obligăm copiii să primească vaccinuri ce conțin produse toxice, mercur, Alușiniu, Formol, perturbatori endocrinieni. Mai multe laboratoare mondiale fac aceasta și deocamdată degeaba depunem plângeri. Există pesticide, glifosat, fluorocol. erbicide, ADN fetal uman care e mutagen în vaccinuri, retroviruși, nanoparticule, iar autoritățile iau măsuri împotriva hidroxiclorochinei sub influența FDA și CDC, ultimul fiind proprietar a 20 de licențe de vaccin. E intolerabil!”

Dr. Perronne. „Eu nu sunt împotriva vaccinurilor, au salvat foarte multe vieți. Există, însă, o derivă. Acum Bill Gates deține o bună parte din OMS. Un coleg de la OMS mi-a arătat ștatul de plată și era emis de Bill și Melinda Gates. Am văzut la o conferință un reprezentant GAVI al Fundației Gates care prezenta diapozitive frumoase despre cum vaccinează, iar un francez dintr-un ONG ne-a arătat poze cu locurile în care erau depozitate vaccinurile, într-un hangar bătut de soare unde erau 42 de grade, deși vaccinurile trebuiau ținute la rece pe tot lanțul de livrare. Am văzut cum se topește reprezentantul GAVI. Afacerea lor e să vândă, nu le pasă de africani. La început am crezut și eu că e un filantrop – deloc! Franța dă bani Fundației Gates, după care africanii cred că Franța i-a părăsit, dar îi salvează Gates, care face milioane din vânzarea vaccinurilor în țările sărace.

Nu avem nicio nevoie de vaccin pentru acest virus. Virusul e pe cale să dispară și putem foarte bine să tratăm oamenii cu hidroxiclorochină, azitromicină și Artemisia. Vaccinul este o simplă poveste comercială. (…)

Fragmente din interviul acordat de Prof. Peronne Thana TV, august 2020 (partea I și partea II)

„Cei care mă susțin sunt în principal medicii generaliști, care sunt revoltați, pentru că s-au simțit abandonați, pentru prima dată în Republica franceză li s-a retras prin decret dreptul de a prescrie ce tratament consideră potrivit, s-au văzut deposedați, infantililizați, de aceea m-au susținut total. Apoi sunt foștii mei patroni, fostele spitale unde am lucrat, care mărturisesc că medicina este pe cale să deraieze complet. Cei tineri sunt mai împărțițți, pentru că cred că sunt prinși în sistem, sunt manipulați și manipulabili, din păcate.

De la începutul lui iulie am văzut doar cinci bolnavi de virus la noi în spital, numărul a scăzut considerabil. Ceilalți medici evită, însă, în continuare, să prescrie hidroxiclorochină și azitromicină, deși studiile le demonstrează eficiența. Mi-e greu să fiu supărat pe ei, pentru că sunt sub presiune.

Deși cartea e foarte bine documentată, până acum nu m-a căutat niciun jurnalist de investigație. Dar e greu pentru cineva care nu este din mediul medical să navigheze prin aceste informații contradictorii care ni se livrează.

Când s-a luat decizia de interzicere a hidroxiclorochinei, decizia a fost luată de alta persoană decât cea abilitată, nu există vot în consiliu, nu există declarație privind posibilul conflict de interese, deși trebuiau să existe. Pot înțelege că era urgent, dar exista o procedură de urgență care nu a fost respectată.

Nu e normal să apară medici pe canalele de televiziune la ora de maximă audiență fără să clarifice dacă se află sau nu în poziție de conflict de interese. Știu din rapoartele de la ONU, de la Geneva, că industria farmaceutică este sursa celei mai mari corupții din lume. Asta pentru că un medicament nu este scump, costă în principal studiile, după care se pot face profituri foarte mari – Redemsivir costă câțiva dolari și e vândut cu câteva sute (n.r. v. și https://www.7sur7.be/monde/cout-de-production-6-euros-prix-de-vente-2-000-euros-le-producteur-du-remdesivir-sous-le-feu-des-critiques~a0486da1/). Cu medicamentele difuzate în masă se pot face ușor miliarde de euro. E un subiect fierbinte și trebuie să fim conștienți de toate acestea.

Ce m-a frapat a fost că în mijlocul valului de epidemie OMS a postat un anunț mare pe pagina lor spunând că virusul se va eterniza. Mai târziu l-au retras. Cum de puteau ști aceasta? Se promovează un scenariu catastrofic atunci când nimeni nu poate prevedea evoluția unui virus. Foarte rar apar epidemii cu un val doi de răspândire, dar nimeni nu poate anticipa.

Sunt sătul să aud că sunt acuzat de a fi conspiraționist, acum e o acuzație folosită în fiecare săptămână de unde în trecut o auzeai o dată pe an. Cum nu ești de acord cu guvernul sau cu o asociație științifică ești conspiraționist. Dar am putut folosi clorochina și asta a dus la prăbușirea numărului de cazuri de bolnavi la terapie intensivă. E un fapt. Au existat presiuni asupra subordonaților mei din partea breslei și a denunțătorilor de asa-zise fake-news și am amânat publicarea rezultatelor pentru a nu le crea oamenilor probleme. A fost publicat apoi la începutul lui august și de atunci n-au putut formula nicio critică concretă. Dar tot nu prescriu hidroxiclorochina.”

„Am mulți colegi doctori care atunci când s-au îmbolnăvit, au luat hidroxiclorochină și azitromicină. Știu un medic care s-a tratat astfel și, după ce s-a vindecat, atunci când a fost întrebat tendențios de către colegi dacă ar folosi din nou tratamentul, a zis că nu… Am colegi în vârstă care au urmat tratamentul și au spus că în 24-48 de ore și-au revenit. Asta am văzut și noi în spital că se întâmplă dacă tratamentul nu e dat tardiv. În scandalosul studiu Recovery au dat doze toxice de hidroxiclorochină, de patru ori doza maximă permisă, în condițiile în care în doze mare medicamentul e folosit la tentative de sinucidere. Cum a putut un comitet de etică din Marea Britanie să permită aceasta? Apoi ni se spune că e periculoasă. E rușinos.

Sunt atacat de niște indivizi care simt că sunt cu spatele la zid și încearcă totul pentru a mă compromite. Dar zilnic primesc sute de scirsori de la pacienți și de la medici care mă laudă și mă încurajează.

Lucrurile nu s-au reîntors la normal după fiascoul studiului publicat în The Lancet din cauza uriașei corupției din sistem. Dr Fauci a încercat pe toate căile să blocheze hidroxiclorochina și a reușit acum din nou, ceea ce e un mare scandal: El a sponsorizat Gilead pentru producția Redemsivir, care este un medicament potențial toxic care, în plus, nu are nici un efect asupra mortalității. Lucrurile acestea au început să apară în mass-media. Așa că au modificat criteriile studiului pe parcurs, ceea ce este interzis, și au arătat că Redemsivir poate reduce numărul de zile de spitalizare, pentru a nu înregistra un eșec în privința scăderii mortalității. Lucrurile acestea sunt publice. Apoi a obținut în timp record autorizatia FDA și a Agenției europene a medicamentului. N-am văzut în viața mea un medicament aprobat pe baza unui singur studiu, și acela viciat. Acum poți prescrie Redemsivir, ceea ce eu nu aș face niciodată.

Acum vedem campania de înspăimântare a OMS, chipurile epidemia ar exploda din nou în India. Au între 15-20000 de morți la un miliard de oameni, Apoi ne uităm că din cele 2000 de cazuri pe săptămână, 1000 reprezentau morți nedeclarate din trecut. Mă îngrijorează astfel de manipulări.”

PARIS MATCH: Bill Gates a devenit PRINCIPALUL SPONSOR al OMS. Revista franceză acuză o campanie orchestrată de Organizația Mondială a Sănătății și Bill Gates pentru decredibilizarea hidroxiclorochinei

PARIS MATCH în chestiunea Hidroxichlorochinei: DAVID vs GOLIAT, actul II: Susținătorii/ Epidemiolog de la YALE în Newsweek: cheia în lupta împotriva Covid-19: Hidroxichlorochina/ De ce au nevoie producătii de vaccinuri anti-Covid de IMUNITATE?/ În România se efectuează STUDII CLINICE cu vaccinurile anti-Covid și cu Remdesivir

Arhiepiscopul Macarie al Australiei și alți lideri creștini protestează față de VACCINUL anti-Covid al ASTRAZENECA. Motivul: recoltarea țesutului fetal s-a făcut de la un COPIL AVORTAT

The British Medical Journal: Organizația Mondială a Sănătății a ÎNCĂLCAT GRAV standardele etice prin vaccinările EXPERIMENTALE anti-malarie pe sute de mii de copii din Africa. Ascunderea unor EFECTE SECUNDARE GRAVE și consimțământul prezumat, printre practicile neetice/ „De ce isi doresc guvernantii sa ii faca pe români sa devina soareci de laborator pentru OMS?”

(VIDEO): Interviu cu DENIS RANCOURT, cercetător, profesor și activist civic din Canada, despre MORTALITATEA Covid-19, declararea PANDEMIEI de către OMS și (in)eficiența MĂȘTILOR. “Când ai o lipsă de date, nu poți aplica o politică draconică”/ “SUNTEM DEJA ÎN PLINĂ DISTOPIE”

“Cioclul” FAUCI critică „relaxarea” și ne sperie cu un NOU VIRUS GRIPAL “PORCIN”. Unele state din SUA reiau RESTRICȚIILE/ BILL GATES amenință și el cu un NOU VAL ÎN OCTOMBRIE-NOIEMBRIE, dacă nu suntem cuminți și crede că VACCINUL ANTI-COVID ar putea fi gata la sfârșitul anului. Ținta: 70-80% din populație să fie vaccinată/ Medicul MONICA POP: „Vaccinul anti-COVID, dacă va exista, trebuie să fie CATEGORIC opţional”

BILL GATES, care finanțează cercetări pentru un vaccin anti-Covid-19, susține VACCINAREA GLOBALĂ pentru stoparea pandemiei și consideră că RISCURILE și despăgubirile pentru EFECTELE SECUNDARE trebuie asumate de guvernele naționale. Din nou despre ce este adevărat și ce este fals despre filantropii cu agende globale


Categorii

Pandemia de coronavirus/ COVID-19, Razboiul impotriva sanatatii, Studii, oameni de stiinta, Vaccinuri / legea vaccinarii obligatorii, Video

Etichete (taguri)

, , , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

10 Commentarii la “CHRISTIAN PERRONNE, profesor de boli infecțioase și fost șef al Comisiei pentru Boli Transmisibile din Franța, despre CORUPȚIA BIG PHARMA și goana după vaccinul anti-Covid: SUNTEM ÎNTR-UN DELIR TOTAL! Gilead și Bill Gates sunt în conflicte de interese majore

 1. Eu multumesc lui Dumnezeu ca mai sunt oameni intregi la minte care au curajul sa spuna adevarul.
  Am convingerea ca pe acestia care risca totul din dragoste pentru aproapele, Dumnezeu nu-i va lasa afara din Imparatia Sa.

 2. https://www.national.ro/recomandari/vaccinul-romanesc-anti-covid-11-ani-de-imunitate-693172.html

  “Toate cercetările arată că imunitatea bazată pe anticorpi nu ține mult timp, iar vaccinul nostru, bazat pe imunitate celulară, extrapolând datele celor care l-au dezvoltat în cancer, are o memorie de cel puțin 11 ani.

  Imunitatea umorală, cea care produce anticorpi, protejează doar câteva luni. De altfel, cei de la Astrazeneca au și anunțat că este posibil ca viitorul vaccin să fie repetat după un an de zile. Imunitatea are două componente, una bazată pe anticorpi, în principiu, și o componentă bazată pe celule. În cancer, de exemplu, dacă dezvolți anticorpi, mori repede, pentru că anticorpii nu pot omorî celulele tumorale…

  De curând a apărut un articol într-o publicație medicală suedeză de prestigiu, care a arătat că toate cazurile asimptomatice și ușoare au răspuns prin imunitate celulară și toate cazurile grave au răspuns prin imunitate umorală, prin anticorpi. Altfel spus, un organism care răspunde corect, răspunde cu imunitate celulară. Noi am tot repetat acest lucru, că în niciuna dintre infecțiile cu virusul ARN din această categorie de coronavirus nu s-au obținut vaccinuri. Și nu s-au obținut pentru că toate platformele, tehnologiile care urmăresc rezolvarea acestei probleme se bazează pe vaccinuri care duceau la dezvoltarea de anticorpi și anticorpii nu sunt eficienți în cazul acestor boli”, ne-a declarat prof.dr.Virgil Păunescu.

 3. Pingback: Geneticiana Alexandra Henrion Caude despre originile virusului SARS-CoV-2, riscurile restricțiilor și purtării măștilor și impunerea unui tratament prin vaccin experimental (Video): „ANIHILAREA COMPLETĂ a tot ceea ce are specia umană la nivel de
 4. Pingback: SPECIALIȘTI ÎN INFECTIOLOGIE, EPIDEMIOLOGI, ȘEFI DE INSTITUȚII MEDICALE DEMITIZÂND CORONA-ISTERIA ȘI SPERIETOAREA VALULUI DOI. Compilație cu Luc Montagnier, Didier Raoult, Christian Perronne, Jean-François Toussaint, Laurent Toubiana, Éric Caumes
 5. Pingback: România s-ar fi „abonat” la 17 milioane de VACCINURI anticoronavirus de la ASTRAZENECA. Vaccinul testat a produs EFECTE ADVERSE GRAVE, iar reprezentantul companiei anunța IMUNITATE față de eventuale cereri de compensații. Vaccinul este contestat
 6. Pingback: Strategia de vaccinare anti-Covid propusă de New England Journal of Medicine pentru SUA: IMPUNEREA OBLIGATORIE de facto, cu prețul pierderii serviciului sau reținerii la domiciliu, după o primă perioadă de vaccinare voluntară. Autorii, stipendiați
 7. Pingback: Episcopul catolic tradiționalist Athanasius SCHNEIDER: creștinii trebuie să REFUZE vaccinul Covid din fetuși avortați, chiar dacă va însemna MARTIRIU. „Dacă vaccinul va fi impus, vom intra în timpul Apocalipsei”
 8. Pingback: PLANIFICATORII MARII VACCINIADE COVIDICE. Ministrul Tătaru: primele tranșe din vaccin ar ajunge în DECEMBRIE/ Arafat: „trebuie OPRITE mesajele care pun la îndoială ce spun medicii”/ Se vorbește de ECHIPE MOBILE, chiar și de ARMATĂ, pentru vacc
 9. Pingback: VACCINURILE ANTI-COVID-19 ARNm de la Pfizer și Moderna se bazează pe o tehnologie cu totul nouă și comportă „RISCURI UNICE ȘI NECUNOSCUTE”. Compendiu de texte din Jerusalem Post, The Lancet, Nature, Independent
 10. Pingback: Profesorul și medicul infecționist CHRISTIAN PERRONNE, fost vice al experților OMS pentru vaccinare pe Europa: VACCINURILE PFIZER ȘI MODERNA, O ÎNȘELĂTORIE. „Oamenii care promovează aceste terapii genetice, numite în mod fals „vaccinuri”, i
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare