BILL GATES, care finanțează cercetări pentru un vaccin anti-Covid-19, susține VACCINAREA GLOBALĂ pentru stoparea pandemiei și consideră că RISCURILE și despăgubirile pentru EFECTELE SECUNDARE trebuie asumate de guvernele naționale. Din nou despre ce este adevărat și ce este fals despre filantropii cu agende globale

19-05-2020 4 minute Sublinieri

Bill Gates a afirmat recent, într-un interviu acordat CNBC, că vaccinul anti-coronavirus trebuie îmbunătățit, astfel încât să funcționeze la toate categoriile de vârstă, ceea ce pune problema riscurilor și despăgubirilor pe care statele trebuie să le asume dacă va exista o campanie globală de vaccinare. Gates consideră că ieșirea din regimul de restricții pandemic nu poate fi făcută decât în condiții de strictă monitorizare a cazurilor de infectare (ceea ce presupune testare masivă și cartografiere amănunțită a societății astfel încât să fie depistabile traseele de infectare) și/sau în condițiile în care există un vaccin împotriva acestui virus.

Interpelat ca unul din cei care cunosc mai multe date despre pandemie și despre măsurile necesare depășirii acesteia de către CNBC, Gates este chestionat și pe tema vaccinului. El afirmă următoarele:

„avem nevoie, în mod evident, de un vaccin care să fie eficient pentru cei vârstnici pentru că ei sunt cei mai expuși”.

„Făcând asta, îmbunătățind vaccinul astfel încât să acționeze la vîrstnici, și să nu ai, totodată, efecte secundare, dacă avem unul la 10.000 asta înseamnă mult mai mult, 700.000 de oameni care vor suferi din cauza asta.”

„Eficiența vaccinurilor la cei bătrâni este o uriașă provocare”, spune Gates, care se referă și la vaccinul antigripal obișnuit, ce „nu este eficient la cei vârstnici”.

Filantropul american încheie intervenția despre vaccinuri spunând că „și (în ceea ce privește) decizia concretă, de a spune OK, să dăm acest vaccin întregii lumi, guvernele trebuie implicate pentru că o să fie un anumit risc și o să fie necesară o anumită despăgubire”.

Dacă siteurile anti-vaccin au interpretat literal estimarea lui Gates privind efectele secundare ale viitorului vaccin anti-corona, lucrurile, după cum se văd, sunt ceva mai nuanțate, de fapt, mai ambigue, după cum ambiguu este discursul filantropului. Astfel, ceea ce spune în mod clar Gates este că

1) vaccinul anti-coronavirus trebuie să fie „îmbunătățit” (amp it up), adică, cu alte cuvinte, mai „tare”, altfel nu va fi eficient tocmai pentru categoria vârstnicilor, cea mai expusă și că

2) guvernele trebuie să-și asume riscurile vaccinării globale și să acorde despăgubiri celor care vor suferi de pe urma efectelor secundare.

Ceea ce este neclar în ce spune Gates este acea cifră de 1 la 10.000 pe care o invocă, precum și cea de 700.000 de suferinzi de pe urma efectelor secundare. Dacă ultima poate fi socotită, eventual, cifra celor afectați de efecte secundare din SUA dacă va exista o rată de 1 la 10.000, de unde a scos Gates rata în sine? Este ea o estimare a grupurilor finanțate de fundația sa și care lucrează la vaccin? Este o cifră spusă ca să ilustreze un argument? De vreme ce reporterița de la CNBC nu a avut curiozitatea să afle mai multe, rămânem cu aceste afirmații vagi. La fel de vagă este implicarea guvernelor în distribuirea vaccinului – va dărui, oare, Gates, generos, vaccinul planetei, odată ce l-a finanțat, sau guvernele sunt chemate să achiziționeze minunăția odată ce va fi fabricată? Ceea ce înseamnă o afacere la scară planetară pentru producători? În orice caz, Gates a făcut deja apel la guverne pentru a finanța cercetările legate de vaccin.

Gates finanțează masiv cercetările legate de producerea unui vaccin anti-Covid-19, este implicat în susținerea unor instituții de cercetare care au produs modelele estimative ce au stat la baza deciziilor de „lockdown” (măsuri de izolare socială) din unele țări și este o prezență constantă mediatică în această perioadă, dat fiind previziunile sale anterioare despre izbucnirea unei pandemii. Mai mult decât atât, tema Bill Gates a ajuns una strategică în războiul informațional. A afirma că Bill Gates vrea să profite de pe urma acestei crize, pentru a edifica un fel de dictatură globală pe bază de tehnologia cipurilor și de vaccinuri, sau pentru a reduce populația, te califică instant, potrivit grupurilor de control al narațiunilor, la propagandă a Kremlinului. Că are un interes Kremlinul să propage teze conspiraționiste este una. Dar asta nu înseamnă că orice teză favorabilă sau sponsorizată de Kremlin este automat falsă – ci doar că, dintr-un motiv sau altul, este folosită în războiul propagandistic. De asemenea, neîncrederea în rolul lui Gates nu este o pură invenție a rușilor, care funcționează, în acest caz, mai degrabă ca un fel de BULK al opiniilor neconforme și indezirabile. Ci este o reacție firească a „oamenilor de rând” care, cum explică aici și un editorialist de stânga, nu pot crede că bogătani altfel total indiferenți față de viața amărâților și față de injustițiile structurale sunt apucați, brusc și foarte selectiv, de grija de semenul lor.

În cele din urmă, sursa primară a acestor teorii, conspiraționiste sau nu, este Gates însuși. Spre exemplu, este celebră afirmația sa din cadrul unei conferințe TED din 2010: „Lumea astăzi are 6,7 miliarde oameni. Asta înseamnă aproape 9 miliarde (estimare de creștere 0 n.n.). Acum, dacă facem o treabă minunată cu noi vaccinuri, îngrijire medicală, servicii medicale de reproducere, am putea să scădem (numărul populației – n.n.) cu, poate, 10-15%.”

Cum interpretezi această afirmație? Varianta dură este a infera de aici că Gates vrea să reducă populația prin vaccinuri. Raportat la propriile sale declarații și concepții împărtășite public, însă, Gates consideră că reducerea populației poate fi obținută prin furnizarea de servicii medicale de bază țărilor nedezvoltate (inclusiv servicii de control și planning), astfel încât cei săraci vor începe să se reproducă similar celor din țările bogate. Problematic aici nu este doar mijlocul, ci scopul. De ce ar fi un obiectiv reducerea populației? Este în regulă ca un filantrop care are astfel de concepții să aibă o asemenea influență asupra guvernelor? Fie amintit, printre altele, că tatăl lui Bill Gates, William Gates Sr, avocat și om de afaceri, a fost și el un filantrop implicat în acțiunile Planned Parenthood, celebra industrie de avorturi implicată inclusiv în comerț cu organe preluate de la pruncii nenăscuți avortați.

Există acuzații despre interesele conjugate ale lui Bill Gates și ale OMS în edificarea unor programe de vaccinare și de control al fertilității/reproducerii. Un caz concret se referă la campania de vaccinare anti-tetanos din Kenya, unde o asociație de medici catolici, susținută de cardinalii din țara africană, a acuzat că în compoziția acestor vaccinuri se aflau substanțe de sterilizare. Acuzațiile au fost respinse de OMS, dar au fost reluate pe baza unor analize de laborator realizate de medicii catolici care ar fi arătat că jumătate din vaccinurile testate ar fi avut substanța respectivă. Autorii unui studiu publicat despre această afacere în Open Access Library Journal au furnizat acest grafic despre presupuse conexiuni între centre eugeniste, familia Gates și OMS:

Sursa: studiul „HCG Found in WHO Tetanus Vaccine in Kenya Raises Concern in the Developing World”, publicat în Open Access Library Journal 10 2017, link: http://www.oalib.com/paper/5290033#.Wm-rDFQ-e2x

Ca multe alte studii pe aceste teme delicate, și acesta are o istorie complicată de retractări și răzgândiri. Articolul a fost retractat, pe motive neclare, după care a fost republicat. În orice caz, în prezent e accesibil și publicat pe Open Acces Library.

Mai multe despre alte făcute și nefăcute ale lui Bill Gates pot fi citite și în această sinteză realizată de ContraMundum.

Este adevărat că lucrurile întotdeauna sunt nuanțate, și a le îngroșa sau a concluziona planul complet după unele indicii oferite de realitate poate face greu de sesizat diferența între factualitate, inferență mai mult sai mai puțin fundamentată și scenariu. Așa cum am mai arătat, puterea și influența acestor filantropi, fie că vorbim de Soros, în ceea ce privește modelarea socio-politică, fie că vorbim de Gates, în ceea ce privește modelarea socio-medicală sau biopolitică, crește în vremuri de criză inclusiv față de stat. Ei devin adevărați Mari Inchizitori, preocupați să facă binele altora privându-i de libertate, furnizându-le, în schimb, „siguranță” și „privilegii”. Este nu doar perfect normal să fim critici față de agenda și ideile acestor oameni incredibil de puternici, dar este chiar o datorie.

CORONA-VI(ru)SUL TOTALITAR al “filantropilor” plutocrației. BILL GATES și “NOUL NORMAL”. De la EVENT 201 la ID2020

#RAȚIUNE-NU-ISTERIE. Administrația Trump renunță la MODELUL PREDICTIV susținut de BILL GATES în combaterea pandemiei/ Studiu israelian care pune la îndoială eficiența DISTANȚĂRII SOCIALE extreme/ De ce este umflată RATA MORTALITĂȚII?/ Cum DEMONTEAZĂ alți savanți GERMANI teoriile oficiale despre COVID?

MARII INCHIZITORI AI PANDEM(ON)IEI. “Filantropul” salvator BILL GATES și scenariile de ieșire provizorie din carantină – FĂRĂ ADUNĂRI PUBLICE ÎN LUME, PÂNĂ NE ÎNȚEAPĂ PE TOȚI CU VACCINUL LUI, PESTE 18 LUNI? Ce este adevărat și ce este fals din agenda multimiliardarului, privind MONITORIZAREA CELOR VACCINATI? Către un nou apartheid: IMUNIZAȚI cu certificat digital vs. CARANTINAȚI?

CORONAVIRUSUL ȘI AGENDA GLOBALISTĂ sau de ce „leacul” poate fi mai rău decât boala. Prin legea marțială medicală, spre reprimarea dizidenței și controlul populației?

ULTIMA FRONTIERA IN MANIPULAREA GENOMULUI UMAN: modificarea liniei germinative/ “PROFETII” PANDEMIILOR APOCALIPTICE: DARPA si proiectul VACCINULUI ADN/ BILL GATES: VACCINARE IN MASA PRIN SUPRAVEGHERE ORWELLIANA

Bill Gates, “filantropia” VACCINARILOR si “dumnezeul” sau cu iz masonic

Bill Gates investeste in BRATARA GALVANICA, tehnologie biometrica de masurare a gradul de atentie al ELEVILOR

Bill Gates vrea REVOLUTIE DIGITALA pentru combaterea FOAMETEI. OMG si legaturile dintre Gates, Rockeffeler, Banca Mondiala si MONSTANTO

ALIANTA GLOBALA PENTRU VACCINURI SI IMUNIZARI – campanie mamut in vederea vaccinarii a 243 milioane de copii din tarile sarace. BILL GATES (CO-FONDATOR) SI DAVID CAMERON SE IMPLICA MASIV

 

 

 


Categorii

1. DIVERSE, Noile totalitarisme, dictatura si reeducare, Pandemia de coronavirus/ COVID-19, Vaccinuri / legea vaccinarii obligatorii

Etichete (taguri)

, , , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

14 Commentarii la “BILL GATES, care finanțează cercetări pentru un vaccin anti-Covid-19, susține VACCINAREA GLOBALĂ pentru stoparea pandemiei și consideră că RISCURILE și despăgubirile pentru EFECTELE SECUNDARE trebuie asumate de guvernele naționale. Din nou despre ce este adevărat și ce este fals despre filantropii cu agende globale

 1. Doua dintre vaccinurile Covid cu mari sanse sa fie aprobate la nivel mondial sunt vaccinul dezvoltat de compania Moderna si cel dezvoltat de Johnson & Johnson. Din pacate, ambele vaccinuri sunt produse cu ajutorul unor celule de copii avortati de tipul HEK 293 ( celule provenite initial din rinichii unui copilas avortat) si respectiv PER C6 ( celule provenite initial din irisul unui copilas avortat). Vezi aici: https://cogforlife.org/2020/03/31/another-pharmaceutical-company-johnson-johnson-using-aborted-fetal-cells-to-develop-covid-19-vaccine/
  Catolicii din state s-au mobilizat mai repede si au condamnat aceasta practica, cel mai vocal fiind Bp. Strickland si Dr. Stacy Trasancos care afirma ca vor refuza astfel de vaccinuri care incalca constiinta religioasa si cer sprijin tuturor. Vezi aici:
  https://stphilipinstitute.org/right-the-wrong/
  Merita scris un articol despre acest lucru fiindca in curand ne va afecta si pe ortodoxi deopotriva.
  Dumnezeu sa ne ocroteasca!

 2. Adicătelea BG rezolvă un vaccin pe care să-l cumpere guvernele naționale, deci popoarele, iar dacă (și vor apărea) apar efecte secundare, atunci tot guvernele popoarelor, adică noi, să plătim daunele, deși vaccinul a fost dezvoltat de către altul.
  În plus, nebunul= Bill Gates mai vrea ca să fim vaccinați, tot de către guvernele naționale, 7 mlrd de poporeni; iar dacă 1:10.000 pică din cauza vaccinului, atunci aceste victime colaterale ale campaniei vor fi în număr de 700.000. Bineînțeles că 1:10.000 e o cifră aruncată la fentă, căci în realitate ar fi mai mare …
  Dacă n-ar fi de plâns, atunci cu adevărat ar fi de râs!

 3. Toate persoanele cu boli autoimune, printre care și cei cu diabet tip ll, de exemplu, vor avea efecte secundare serioase de la vaccinuri.

 4. Cred ca in corpul medical exista multă indolenta față de consecințele negative ale vaccinurilor și de aceea în România s-a mers pe vaccinarea obligatorie, ceea ce în alte tari nu se întâmpla. Mai rămâne speranța doar la Dumnezeu sa ne arate cum sa ne poziționat în această situație, îngăduita de El.

 5. Pingback: Articole interesante | MĂRTURIE CREȘTIN-ORTODOXĂ
 6. Pingback: VIRGILIU GHEORGHE despre PANDEMIE, teroarea mediatică, VACCINAREA obligatorie și TRANSFORMĂRILE NOII ORDINI MONDIALE: "Asistăm la cel mai mare experiment social și mediatic din istoria lumii" - Cuvântul Ortodox
 7. Pingback: Șeful OMS: Cel mai mare pericol NU este virusul, ci ABSENȚA UNEI CONDUCERI GLOBALE/ George Soros declarase anterior că pandemia este un MOMENT REVOLUȚIONAR, „în care ceea ce era imposibil sau chiar de neconceput în vremuri normale a devenit absolu
 8. Pingback: FAUCI critică „relaxarea” și ne sperie cu un NOU VIRUS GRIPAL. Unele state din SUA reiau RESTRICȚIILE/ BILL GATES crede că VACCINUL ANTI-COVID ar putea fi gata la sfârșitul anului. Ținta: 70-80% din populație să fie vaccinată/ Medicul Monica
 9. Pingback: PAȘAPORTUL PENTRU DISTOPIA ORWELLIANĂ PERFECTĂ. Cum se intersectează proiectul „COVI-PASS”, pașaportul digital pentru sănătate, cu viziunile lui Bill Gates/ Edward Snowden despre extinderea supravegherii sub pretextul combaterii pandemiei: SE C
 10. Pingback: PARIS MATCH: Bill Gates a devenit PRINCIPALUL SPONSOR al OMS. Revista franceză acuză o campanie orchestrată de Organizația Mondială a Sănătății și Bill Gates pentru decredibilizarea hidroxiclorochinei
 11. Pingback: PARIS MATCH în chestiunea Hidroxichlorochinei: DAVID vs GOLIAT, actul II: Susținătorii/ Epidemiolog de la YALE în Newsweek: cheia în lupta Covid-19: Hidroxichlorochina/ De ce au nevoie producătii de vaccinuri anti-Covid de IMUNITATE?/ În România s
 12. Pingback: Proteste în Montreal față de purtarea măștilor. O TREIME dintre canadieni NU vor să facă vaccin anti-Covid când va fi disponibil, iar 60% se tem de EFECTELE ADVERSE/ Bill Gates donează din nou pentru a face vaccinul disponibil tuturor/ România a
 13. Pingback: Christian Perronne, profesor de boli infecțioase și fost șef al Comisiei pentru Boli Transmisibile din Franța, despre corupția industriei farmaceutice și goana după vaccinul anti-Covid: SUNTEM ÎNTR-UN DELIR TOTAL! Gilead și Bill Gates sunt în co
 14. Pingback: TEHNOCRATIE ȘI OLIGARHIE. Cum poate fi explicată mărirea și decăderea lui Bill Gates?/ Industria vaccinurilor experimentale Covid au produs noi bogați ai lumii/ „Eterna reîntoarcere a „vaccinării” anti-COVID 19 – iată ce ni se propune în
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare