“Cioclul” FAUCI critică „relaxarea” și ne sperie cu un NOU VIRUS GRIPAL “PORCIN”. Unele state din SUA reiau RESTRICȚIILE/ BILL GATES amenință și el cu un NOU VAL ÎN OCTOMBRIE-NOIEMBRIE, dacă nu suntem cuminți și crede că VACCINUL ANTI-COVID ar putea fi gata la sfârșitul anului. Ținta: 70-80% din populație să fie vaccinată/ Medicul MONICA POP: „Vaccinul anti-COVID, dacă va exista, trebuie să fie CATEGORIC opţional”

2-07-2020 4 minute Sublinieri

„Cam ăsta e nivelul. Captură de pe Adevărul, unul din articolele de pe front page”. Sursa foto: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=964436733992423&set=a.201267903642647&type=3&theater

Hotnews:

Coronavirus: Peste 50.000 de noi contaminări în 24 de ore în SUA, un record/ Unele state impun noi restricții

Cel puţin 52.898 de noi infecţii cu coronavirus au fost înregistrate în Statele Unite în 24 de ore, un nivel record de la începutul pandemiei, potrivit datelor afişate miercuri la orele 20.30 (joi, 00.30 GMT) de universitatea americană Johns Hopkins, scrie AFP, citată de Agerpres.

Noile contaminări ridică la circa 2,7 milioane numărul total de cazuri detectate pe teritoriul american. Numărul deceselor în ultimele 24 de ore se ridică la 706, bilanţul pandemiei în SUA fiind de 128.028 de morţi. Nivelul noilor cazuri detectate în Statele Unite este cel mai ridicat de la apariţia Sars-Cov-2, iar spitalizările cresc în mai multe focare ca Houston (Texas) şi Phoenix (Arizona).

Miercuri, statul Texas şi-a bătut recordul cotidian şi a raportat 8.076 de noi cazuri de COVID-19, cu aproape 1.000 în plus faţă de ziua precedentă.

Din cauza creşterii numărului de contaminări, unele state americane au fost nevoite să ia o pauză în ridicarea măsurilor de restricţie.

Guvernatorul Californiei, Gavin Newsom, a decis miercuri să interzică orice servire a mesei în spaţii închise la Los Angeles şi în alte 18 comitate ale statului lovite puternic de pandemie.

Interdicţia urmează să se aplice timp de “cel puţin trei săptămâni” şi se referă, de asemenea, la baruri, săli de cinema şi muzee.

Guvernatorul statului Michigan, în nordul ţării, a anunţat şi el închiderea majorităţii barurilor, identificate ca fiind originea unor “recente focare”, în timp ce în Oregon (nord-vest) şi în Pennsylvania (nord-est) a devenit obligatorie purtarea măştilor în spaţiul public.

***

EVZ:

Porcii: Fauci vorbește de un Nou Virus din China care ne poate băga înapoi în izolare

Doctorul Anthony Fauci a declarat că un nou virus, descoperit la porcii din China, ale trăsăturile Gripei Porcine din 2009 și ale Gripei Spaniole din 1918.

Fauci, membru important al grupului de combatere a COVID-19 format la nivelul Casei Albe, a fost audiat marți, 30 iunie, în Comisia pentru Sănătate a Senatului.

Doctorul a explicat că noul virus, cunoscut ca „G4 EA H1N1”, nu pare să infecteze oameni, deocamdată, dar are „capacități de adaptare”.

„Cu alte cuvinte, când ai un virus nou care se dovedește a fi un virus pandemic, acest lucru este cauzat de mutații și/sau de adaptarea sau schimbarea genelor”, a spus Fauci.

„Și poate fi găsit virusul la porci, la suine, care au caracteristicile virusului H1N1 din 2009, ale virusului original din 1918, ale căror rămășițe pot fi întâlnite la mulți dintre virușii noștri de gripă, precum și segmente de la alte gazde, ca porcii.”

Fauci i-a avertizat pe senatorii americani în legătură cu „posibilitatea să avem o altă gripă de tipul epidemiei de gripă porcină pe care am avut-o în 2009”.

„Este ceva care se află încă în faza de examinare.”

Gripa porcină H1N1 a apărut în Mexic în 2009, infectând cel puțin 700 de milioane de persoane în lumea întreagă, dintre care 60 de milioane în Statele Unite.

Se estimează că atunci au murit între 151.700 și 575.400 de oameni în toată lumea.

Gripa Spaniolă din 1918, pe care Fauci o compară adesea cu COVID-19, se estimează că a ucis între 30 și 50 de milioane de oameni în lumea întreagă.

În Primul Război Mondial, spre comparație, au murit 20 de milioane de oameni.

De asemenea, Fauci a afirmat că este „destul de îngrijorat”, privind recenta creștere de cazuri de coronavirus din China, acuzând țările lumii că s-au grăbit să adopte măsuri de relaxare, inclusiv Statele Unite.

„Trebuie să transmitem acest mesaj că suntem cu toții implicați în asta. Dacă vom reuși să învingem pandemia, vom reuși împreună (toate țările).”

Folosind de acum tradiționalul său ton panicat, Fauci a avertizat în legătură cu posibilă creștere exponențială a cazurilor în Statele Unite.

Referindu-se la nerespectarea măsurilor de prevenție și de izolare, el a spus: „Avem acum 40.000 și ceva de cazuri pe zi; nu aș fi surprins dacă am ajunge din nou la 100.000 de cazuri pe zi, dacă situația nu se schimbă”.

***

MEDIAFAX:

Bill Gates anunţă că vaccinul împotriva coronaviruslui ar putea apărea până la sfârşitul anului/ Miliardarul consideră că situaţia actuală este „mai sumbră” decât se aştepta

“O serie de ţări s-au descurcat extrem de bine în acest caz, iar tehnologia continuă să se îmbunătăţească. SUA, în special, nu au avut mesajele de conducere sau coordonarea la care te-ai fi aşteptat.”

Gates a spus că susţine punctul de vedere [al] dr. Anthony Fauci, cel mai înalt expert al bolii infecţioase din ţară, cu privire la predicţia că va exista un vaccin viabil până la sfârşitul anului sau la începutul anului 2021. El a spus că este în contact constant cu Fauci, relatează CNN.

În februarie, Gates, care împreună cu soţia sa Melinda, conduc fundaţia Bill şi Melinda Gates, s-au angajat cu până la 100 de milioane de dolari pentru a ajuta la limitarea focarului de coronavirus din întreaga lume. Ei au spus că fondurile vor fi folosite pentru a găsi un vaccin pentru virus, pentru a limita răspândirea acestuia şi pentru a îmbunătăţi detectarea şi tratamentul pacienţilor.

Gates a explicat într-un interviu la CNN că există două caracteristici evaluate în dezvoltarea unui vaccin. În primul rând, faptul că vaccinul împiedică persoana să se îmbolnăvească şi, în al doilea rând, că împiedică persoana să răspâdească virusul şi altora.

Gates a declarat că dovezile recente indică faptul că răspunsul la anticorpi este „foarte puternic”, ceea ce sugerează aproximativ un an de imunitate pentru oricine suferă de boală.

Fondatorul Microsoft a mai spus că consideră că majoritatea oamenilor îl vor face dacă va da rezultate.

“Dacă este un vaccin excelent, blochează inclusiv transmisibilitatea, toată lumea va beneficia de faptul că 70 până la 80% dintre oameni vor face vaccinul”, a spus el. „Ar trebui să fim capabili să obţinem imunitate de turmă dacă ajungem la acest nivel, iar atunci ar putea să scadă numerele”.

***

AS:

Bill Gates prezice un mare vârf al cazurilor Covid-19 la sfârșitul lui 2020

Bill Gates este unul dintre cei mai puternici oameni din lume; el este fondatorul Microsoft și are o avere de 106 miliarde dolari. Gates avertizează că ratele de infectare Covid-19 vor înregistra un al doilea val la toamnă, în jur de octombrie-noiembrie, când temperaturile se vor răci. 

„Un mai bun tratament reduce decesele, dar, pe măsură ce vom intra în octombrie și noiembrie, „chestia asta” va reveni la numere mari, dacă nu vom restrânge comportamentul nostru mai mult decât o facem acum”, a avertizat Gates în timpul unei intervenții la o emisiune CNN.

El a dat vina pe politicieni pentru că au eșuat în răspunsul dat pandemiei și a a caracterizat drept „stânjenitor” răspunsul dat de autoritățile SUA, comparativ cu cel dat de alte țări. Mulți oameni refuză să poarte măști și nu urmează recomandările legate de distanțarea socială din cauza a ceea ce spun politicienii despre eficiența lor. (…)

***

Gandul:

REACȚIE. Monica Pop, despre vaccinul anti-Covid: „În niciun caz nu trebuie să fie obligatoriu, pentru nicio categorie!”

Șefa Spitalului de Urgență Oftalmologic din București, cunoscutul medic Monica Pop, consideră că în cazul în care pe piață apare un vacccin pentru coronavirus, acesta nu ar trebui să fie obligatoriu, pentru nicio categorie de pacienți.

„Opțional, în niciun caz obligatoriu! Vaccinul anti-covid, dacă va exista, trebuie să fie categoric opțional, ca și cel antigripal, că tot un fel de gripă e! În niciun caz și pentru nicio categorie de oameni NU OBLIGATORIU!”, a scris Monica Pop marți pe pagina sa de Facebook.

Când ar putea să apară vaccinul anti-Covid?

Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS) în urmă cu două săptămâni că speră că, până la sfârşitul anului, vor putea fi produse câteva sute de milioane de vaccinuri împotriva COVID-19, şi chiar două miliarde în 2021.

Pe măsură ce cursa pentru vaccinuri se accelerează, Soumya Swaminathan, director ştiinţific al OMS, a indicat că peste două sute de candidaţi la vaccin sunt studiaţi la nivel mondial şi o duzină de studii clinice sunt în curs de desfăşurare.

„Dacă suntem foarte norocoşi, vor fi unul sau doi candidaţi înainte de sfârşitul acestui an”, a spus ea în cadrul unei conferinţe de presă.

Cine vor fi primii vaccinați

Înaltul responsabil al OMS a identificat trei grupuri de populaţie cărora li se va acorda prioritate la vaccinare: lucrătorii aflaţi în prima linie, cum ar fi medicii şi poliţiştii, persoanele cele mai vulnerabile, precum vârstnicii, persoanele care trăiesc într-un mediu cu risc mare de contaminare, cum ar fi mahalale urbane şi centrele de asistenţă socială sau căminele de bătrâni care au fost foarte afectate, cum este cazul Italiei.

”Plecăm de la ipoteza că am putea avea câteva sute de milioane de doze până la sfârşitul acestui an, în manieră foarte optimistă”, a declarat Swaminathan. Sperăm că până în 2021 vom avea două miliarde doze de unu, două sau trei vaccinuri eficiente”, a adăugat oficialul OMS, citat de Agerpres.

OMS NU VREA “RELAXAREA RESTRICȚIILOR prea devreme”, ci „NOUA NORMALITATE” până la vaccin/ Profesor de la OXFORD despre situația din Marea Britanie: RESTRICȚIILE SUNT NE-NECESARE ȘI DĂUNĂTOARE/ Critica modelelor matematice pe care se bazează „lockdown”-ul/ “Cum sunteți manipulați” – IONUȚ APAHIDEANU: ce sunt „ASIMPTOMATICII” și cum numărăm infectații?/ „HIDRA INTERESELOR” COVID

#RAȚIUNE-NU-ISTERIE. Administrația Trump renunță la MODELUL PREDICTIV susținut de BILL GATES în combaterea pandemiei/ Studiu israelian care pune la îndoială eficiența DISTANȚĂRII SOCIALE extreme/ De ce este umflată RATA MORTALITĂȚII?/ Cum DEMONTEAZĂ alți savanți GERMANI teoriile oficiale despre COVID?

Șeful OMS: Cel mai mare pericol NU este virusul, ci ABSENȚA UNEI CONDUCERI GLOBALE/ George Soros declarase anterior că pandemia este un MOMENT REVOLUȚIONAR, „în care ceea ce era imposibil sau chiar de neconceput în vremuri normale a devenit absolut necesar”/ BILL GATES și giganți ai internetului, printre cei mai mari CÂȘTIGĂTORI în urma pandemiei

VIRGILIU GHEORGHE despre PANDEMIE, teroarea mediatică, VACCINAREA obligatorie și TRANSFORMĂRILE NOII ORDINI MONDIALE: “Asistăm la cel mai mare experiment social și mediatic din istoria lumii”

BILL GATES, care finanțează cercetări pentru un vaccin anti-Covid-19, susține VACCINAREA GLOBALĂ pentru stoparea pandemiei și consideră că RISCURILE și despăgubirile pentru EFECTELE SECUNDARE trebuie asumate de guvernele naționale. Din nou despre ce este adevărat și ce este fals despre filantropii cu agende globale

CORONA-VI(ru)SUL TOTALITAR al “filantropilor” plutocrației. BILL GATES și “NOUL NORMAL”. De la EVENT 201 la ID2020

MARII INCHIZITORI AI PANDEM(ON)IEI. “Filantropul” salvator BILL GATES și scenariile de ieșire provizorie din carantină – FĂRĂ ADUNĂRI PUBLICE ÎN LUME, PÂNĂ NE ÎNȚEAPĂ PE TOȚI CU VACCINUL LUI, PESTE 18 LUNI? Ce este adevărat și ce este fals din agenda multimiliardarului, privind MONITORIZAREA CELOR VACCINATI? Către un nou apartheid: IMUNIZAȚI cu certificat digital vs. CARANTINAȚI?


Categorii

1. DIVERSE, Pandemia de coronavirus/ COVID-19, Vaccinuri / legea vaccinarii obligatorii

Etichete (taguri)

, , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

8 Commentarii la ““Cioclul” FAUCI critică „relaxarea” și ne sperie cu un NOU VIRUS GRIPAL “PORCIN”. Unele state din SUA reiau RESTRICȚIILE/ BILL GATES amenință și el cu un NOU VAL ÎN OCTOMBRIE-NOIEMBRIE, dacă nu suntem cuminți și crede că VACCINUL ANTI-COVID ar putea fi gata la sfârșitul anului. Ținta: 70-80% din populație să fie vaccinată/ Medicul MONICA POP: „Vaccinul anti-COVID, dacă va exista, trebuie să fie CATEGORIC opţional”

 1. Cu gripa porcina ne-am lamurit inca de-atunci. Cifrele lor sint niste miciuni sfruntate.
  “Gripa spaniola” este si ea o inventie, cel putin la nivel lexical. Nu a fost nici gripa, si nici “spaniola”. Am mai spus-o, si nu de la mine, o sa caut sursa, a fost un caz de malpraxis la scara mare: tineri soldati vaccinati obligatoriu cu un cocktail de vaccinuri ca sa faca fata, cica, bolilor din tarile unde erau trimisi sa lupte. Acei tineri au murit de supra-vaccinare, cind nu i-a ucis razboiul pur si simplu. Ca sa ascunda crima sub pres, au scos virusul gripei spaniole din palarie.
  Acelasi truc de magie il fac si acum cu succes. In timp ce lumea casca gura la tv unde afla mereu de valuri de infectari, imbolnaviri, decese pentru ca VIRUS si nici o lata boala, incet se construieste lagarul digital mondial, orwelian.
  Sa ne rugam la Dumnezeu, la Maica Domnului, la sfintii ocrotitori sa ne ajute sa ne mintuim in vremurile din ce in ce mai grele care vin peste noi ca un tavalug!

 2. Pingback: PAȘAPORTUL PENTRU DISTOPIA ORWELLIANĂ PERFECTĂ. Cum se intersectează proiectul „COVI-PASS”, pașaportul digital pentru sănătate, cu viziunile lui Bill Gates/ Edward Snowden despre extinderea supravegherii sub pretextul combaterii pandemiei: SE C
 3. Pingback: PARIS MATCH: Bill Gates a devenit PRINCIPALUL SPONSOR al OMS. Revista franceză acuză o campanie orchestrată de Organizația Mondială a Sănătății și Bill Gates pentru decredibilizarea hidroxiclorochinei
 4. Pingback: Proteste în Montreal față de purtarea măștilor. O TREIME dintre canadieni NU vor să facă vaccin anti-Covid când va fi disponibil, iar 60% se tem de EFECTELE ADVERSE/ Bill Gates donează din nou pentru a face vaccinul disponibil tuturor/ România a
 5. Pingback: Consilierul șef al MARII BRITANII are acțiuni de sute de mii de lire sterline la GSK, o companie BIG PHARMA care are contract cu guvernul pentru dezvoltarea VACCINULUI ANTICOVID/ Se confirmă și oficial: ASTRAZENECA are imunitate parțială în UE
 6. Uite ca seringarul sef al planetei a dezvaluit una din etapele plandemiei; atunci in iulie; dezvaluire care a fost tot cu intentie: aceea de a o face mai usor inghitita !

 7. Pingback: ANTOHONY FAUCI acuzat de finanțarea experimentelor din laboratorul WUHAN care au provocat PANDEMIA DE COVID-19 (Video). Jurnalistul Carlson Tucker: „Fauci pedepsește țara - voi, noi, toată lumea. Întrebarea este: de ce face asta?”
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare