PARIS MATCH: Bill Gates a devenit PRINCIPALUL SPONSOR al OMS. Revista franceză acuză o campanie orchestrată de Organizația Mondială a Sănătății și Bill Gates pentru decredibilizarea hidroxiclorochinei

29-07-2020 3 minute Sublinieri

An employee of a Syrian pharmaceutical factory shows pills of the hydroxychloroquine drug, used in Syria to prevent or cure COVID-19, on April 28,2020 in the government controlled central city of Homs. – There is no proof yet hydroxychloroquine works to prevent or cure COVID-19, but Syrian doctors have been told to join others around the world in prescribing it for the time being. The factory is one of several authorities have authorised to manufacture the drug, in a country with 45 official cases of COVID-19 illness, including three deaths. (Photo by LOUAI BESHARA / AFP)

Hidroxiclorochina: David și Goliat, actul I

Detractorii

de Philippe Gorny, Paris Match, 28.07.2020

Covid-19 a scos la lumina zilei două lumi științifice aflate la antipozi una fașă de cealaltă, două clanuri care divizează în aceeași măsură opinia publică: detractorii și suporterii hidroxiclorochinei!

Cei din tabăra ”anti” sunt puternic reprezentați de marile instituții precum Organizația Mondială a Sănătății (OMS) sau, în Statele Unite,  National Institute of Allergy and Infectious Diseases – Institutul Național de Alergii și Boli Infecțioase (NIAID), precum și Food and Drug Administration – Administrația Hranei și Medicamentelor (FDA), ca să le cităm pe cele mai influente.

Să ne amintim câteva fapte: mult contestatul și politicianul  Tedros Adhanom Ghebreyesus (”doctorul” TAG), de origine etiopiană, director al OMS din iulie 2017, a făcut obiectul unei petiții online cu peste un milion de semnături prin care se cere demisia lui imediată pentru că este inapt pentru funcție și pentru faptul de a fi minimizat riscul pandemiei la începuturi, ceea ce, în afara Asiei, a dus la o întârziere importantă în punerea în aplicare a măsurilor preventive împotriva virusului. La cererea a 116 țări, s-a deschis recent o anchetă pe marginea  proastei sale gestionări a crizei.

Patronul OMS, o “marionetă chinezească”  

Tedros Adhanom Ghebreyesus (TAG) mai este împopoțonat și cu porecla de ”marionetă chinezească”. În timp ce întreaga planetă arăta cu degetul ascunzișurile cu care umbla regimul lui Xi Jinping privind epidemia în curs, el felicita public China pentru  ”măsurile fără precedent [menite să] stăvilească pandemia și atașamentul [său] […] față de transparență și protecția populației mondiale”. Nu e surprinzător: cel mai mare creditor al Africii, Imperiul de Mijloc, beneficiază în schimb de acces privilegiat la materiile sale prime energetice și miniere. Este principalul partener comercial al Etiopiei, cea de a doua beneficiară africană de fondurile chinezești. Asta spune totul.

Pe lângă postul său actual, ”doctorul” TAG este și la ordinele Fundației Bill și Melinda Gates, devenită principalul sponsor al OMS după ce Trump a hotărât să înghețe participarea Statelor Unite la această organizație. Aproape 25% din bugetul anual total al OMS, cu mult peste contribuția Statelor, este astăzi asigurat direct sau indirect de Fundația Gates.

Aceasta a investit de asemeni (în acțiuni) în numeroase laboratoare, majoritatea americane ((Bristol-Myers Squibb, Eli Lilly, Johnson & Johnson, MSD, Pfizer) dar nu numai (GSK, Sanofi și altele). Nu e nici o surpriză că Gates susține laboratorul Gilead care vrea să-și comercializeze prin orice mijloace, în ciuda rezultatelor clinice puțin convingătoare, antiviralul foarte scump redemsivir (2 300 de dolari pentru cinci zile de tratament).

Orice demonstrație a eficacității hidroxiclorochinei (HCQ) asupra lui  Covid-19 îi dăunează lui Gilead

Gilead încearcă de asemeni să-și crească la maxim acțiunea la Bursă înainte ca laboratorul AstraZeneca să fuzioneze cât de curând cu el pentru o sumă între 240-275 miliarde de dolari. Orice demonstrație a eficacității hidroxiclorochinei  (HCQ) asupra lui  Covid-19 îi dăunează lui Gilead și, în general, vaccinurilor și moleculelor pe care le pregătește un consorțiu de mastodonți farmaceutici cu care Fundația Gates a încheiat acorduri (AstraZeneca și Gilead, de exemplu). NIAID condus din 1884 de doctorul Anthony Fauci și FDA (autoritatea care decide punerea pe piață a medicamentelor în Statele Unite) sunt alți dușmani sălbatici ai HCQ, în numele intereselor americane.

În articolele precedente (Paris Match n° 3708 : L’hydroxychloroquine victime d’un complot » – Hidroxiclorochina victima unui complot, pagina Covid-19 din n° 3710, și pe parismatch.com din 3 iunie 2020 « La bataille de la chloroquine fait rage » – Bătălia clorochinei este în toi), am denunțat studiile metodologice neconcludente care din aprilie încoace au fost publicate în diverse reviste pentru a decredibiliza HCQ. Sursele de finanțare care le-au susținut conduc toate la actorii și la legăturile de interese citate mai sus.

Două dintre aceste studii au creat un scandal, deoarece frauda era imensă. A trebuit să fie  retrase din ”Lancet” și din ”New England Journal of Medecine”, două reviste prestigioase ale căror motivații sau interese reale se pare că nu au avut nimic de-a face cu știința. Strategia acestor publicații este simplă: semănați îndoiala, că tot va da niște roade. Dar mai rău decât atât: în timp ce HCQ trebuie să fie prescrisă la începutul infecției pentru a diminua încărcătura virală, trei studii de mare anvergură  coordonate de OMS, numite respectiv Solidarity, Recovery și Remap-Cap, au administrat HCQ la pacienți într-un stadiu târziu și în doze ridicate sau toxice, potențial mortale: o doză de 2 400 mg în Recovery și Remap-cap. Este de patru ori doza maximă admisă de agenția franceză a medicamentului (ANSM) și mai mult decât doza toxică (riscurile de tulburări grave de ritm cardiac), cerând spitalizarea imediată.

Studiul Remap-Cap, care se axează pe pacienții sub ventilator sau în stare de șoc, te umple de oroare. HCQ poate fi dată cu consimțământul bolnavilor sau fără dacă nu au puterea să și-l dea, la nevoie prin sondă gastrică. Ca să grăbească rezultatul fatal și să dea vina pe HCQ? Nimic nu-i stă în cale acestui Goliat cu o putere nemărginită și fără scrupule. Cu toate acestea, David este încă în viață. Va fi actul II.

sursa: https://www.parismatch.com/Actu/Sante/Hydroxychloroquine-Goliath-contre-David-acte-I-les-detracteurs-1695365

The British Medical Journal: Organizația Mondială a Sănătății a ÎNCĂLCAT GRAV standardele etice prin vaccinările EXPERIMENTALE anti-malarie pe sute de mii de copii din Africa. Ascunderea unor EFECTE SECUNDARE GRAVE și consimțământul prezumat, printre practicile neetice/ „De ce isi doresc guvernantii sa ii faca pe români sa devina soareci de laborator pentru OMS?”

Interviu cu Denis Rancourt, cercetător, profesor și activist civic din Canada, despre MORTALITATEA Covid-19, declararea PANDEMIEI de către OMS și (in)eficiența MĂȘTILOR. „Când ai o lipsă de date, nu poți aplica o politică draconică”/ „SUNTEM DEJA ÎN PLINĂ DISTOPIE”

Șefa OMS-ului din România: Este nevoie de o CONDUCERE GLOBALĂ în combaterea PANDEMIEI. Vreo legătură între dorințele oficialilor OMS și proiectul de lege al Guvernului?/ Antonio Guterres, șeful ONU, vorbea și el despre GUVERNARE GLOBALĂ EFICIENTĂ în contextul pandemiei

RĂZBOIUL PSIHOLOGIC AL MĂȘTILOR. Un studiu despre EFICIENȚA MĂȘTILOR în stoparea Covid-19 care a stat la baza unor DECIZII PUBLICE este contestat categoric de EPIDEMIOLOGI IMPORTANȚI/ 90% din măștile de protecție verificate de ANPC NU respectă prevederile legale/ DIDIER RAOULT audiat de parlamentarii francezi. „Decizia de a izola oamenii, ca și cea de a purta măști pe stradă NU SE BAZEAZĂ PE DATE ȘTIINȚIFICE STABILITE”

Șeful OMS: Cel mai mare pericol NU este virusul, ci ABSENȚA UNEI CONDUCERI GLOBALE/ George Soros declarase anterior că pandemia este un MOMENT REVOLUȚIONAR, „în care ceea ce era imposibil sau chiar de neconceput în vremuri normale a devenit absolut necesar”/ BILL GATES și giganți ai internetului, printre cei mai mari CÂȘTIGĂTORI în urma pandemiei

PAȘAPORTUL PENTRU DISTOPIA ORWELLIANĂ PERFECTĂ. Cum se intersectează proiectul „COVI-PASS”, pașaportul digital pentru sănătate, cu viziunile lui Bill Gates/ EDWARD SNOWDEN despre extinderea supravegherii sub pretextul combaterii pandemiei: SE CONSTRUIEȘTE ARHITECTURA OPRESIUNII

“Cioclul” FAUCI critică „relaxarea” și ne sperie cu un NOU VIRUS GRIPAL “PORCIN”. Unele state din SUA reiau RESTRICȚIILE/ BILL GATES amenință și el cu un NOU VAL ÎN OCTOMBRIE-NOIEMBRIE, dacă nu suntem cuminți și crede că VACCINUL ANTI-COVID ar putea fi gata la sfârșitul anului. Ținta: 70-80% din populație să fie vaccinată/ Medicul MONICA POP: „Vaccinul anti-COVID, dacă va exista, trebuie să fie CATEGORIC opţional”

BILL GATES, care finanțează cercetări pentru un vaccin anti-Covid-19, susține VACCINAREA GLOBALĂ pentru stoparea pandemiei și consideră că RISCURILE și despăgubirile pentru EFECTELE SECUNDARE trebuie asumate de guvernele naționale. Din nou despre ce este adevărat și ce este fals despre filantropii cu agende globale

CORONA-VI(ru)SUL TOTALITAR al “filantropilor” plutocrației. BILL GATES și “NOUL NORMAL”. De la EVENT 201 la ID2020

MARII INCHIZITORI AI PANDEM(ON)IEI. “Filantropul” salvator BILL GATES și scenariile de ieșire provizorie din carantină – FĂRĂ ADUNĂRI PUBLICE ÎN LUME, PÂNĂ NE ÎNȚEAPĂ PE TOȚI CU VACCINUL LUI, PESTE 18 LUNI? Ce este adevărat și ce este fals din agenda multimiliardarului, privind MONITORIZAREA CELOR VACCINATI? Către un nou apartheid: IMUNIZAȚI cu certificat digital vs. CARANTINAȚI?


Categorii

1. DIVERSE, Pandemia de coronavirus/ COVID-19, Razboiul impotriva populatiei

Etichete (taguri)

, , , , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

6 Commentarii la “PARIS MATCH: Bill Gates a devenit PRINCIPALUL SPONSOR al OMS. Revista franceză acuză o campanie orchestrată de Organizația Mondială a Sănătății și Bill Gates pentru decredibilizarea hidroxiclorochinei

  1. Pingback: PARIS MATCH în chestiunea Hidroxichlorochinei: DAVID vs GOLIAT, actul II: Susținătorii/ Epidemiolog de la YALE în Newsweek: cheia în lupta Covid-19: Hidroxichlorochina/ De ce au nevoie producătii de vaccinuri anti-Covid de IMUNITATE?/ În România s
  2. Pingback: Christian Perronne, profesor de boli infecțioase și fost șef al Comisiei pentru Boli Transmisibile din Franța, despre corupția industriei farmaceutice și goana după vaccinul anti-Covid: SUNTEM ÎNTR-UN DELIR TOTAL! Gilead și Bill Gates sunt în co
  3. Pingback: SPECIALIȘTI ÎN INFECTIOLOGIE, EPIDEMIOLOGI, ȘEFI DE INSTITUȚII MEDICALE DEMITIZÂND CORONA-ISTERIA ȘI SPERIETOAREA VALULUI DOI. Compilație cu Luc Montagnier, Didier Raoult, Christian Perronne, Jean-François Toussaint, Laurent Toubiana, Éric Caumes
  4. Pingback: Strategia de vaccinare anti-Covid propusă de New England Journal of Medicine pentru SUA: IMPUNEREA OBLIGATORIE de facto, cu prețul pierderii serviciului sau reținerii la domiciliu, după o primă perioadă de vaccinare voluntară. Autorii, stipendiați
  5. Pingback: DESPRE IVERMECTINĂ. Ce arată studiile actuale privitoare la uzul ivermectinei în combaterea Covid-19? De ce e ipocrită și mincinoasă opoziția înverșunată stârnită de acest potențial remediu, ieftin și disponibil pe scară largă?
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare