CINE NE OMOARA COPIII SI ISI BATE JOC APOI DE PARINTII INDOLIATI? Criza bebelusilor din Arges – MUSAMALIZATA, cauza nedescoperita sau ascunsa printre DIAGNOSTICE CONTRADICTORII, pista VACCINURILOR – tot mai plauzibila, dar in continuare exclusa! 3 COPILASI MORTI SI 6 INCA INTERNATI – OCAZIE DE ZAMBETE NESIMTITE SI RASPUNSURI SFIDATOARE din partea oficialilor ministerului sanatatii, care dau vina pe… PARINTI si pe MAINILE MURDARE! (VIDEO)

24-02-2016 12 minute Sublinieri

CINE ARE DE FAPT, MAINILE MURDARE DE SANGELE BEBELUSILOR MORTI SUBIT SI CINE SE SPALA PE MAINI DE ORICE RESPONSABILITATE?


BUNICA UNUIA DINTRE COPIII MORTI IN ARGES acuza nesimtirea oficialilor sanatatii si musamalizarea anchetei…

 • DCNews:

Nicolai: ca procuror, aș merge pe acestă pistă în criza bebelușilor

Europarlamentara Norica Nicolai a lansat, duminică seară, în emisiunea “Sinteza Zilei” de la Antena 3, un scenariu bombă în criza bebelușilor.

Norica Nicolai spune că toți ne trimit la cauze de igienă precară. Însă, gândind ca un procuror, Norica Nicolai a precizat că ar merge pe aspectul care leagă toate aceste cazuri: vaccinurile obligatorii. Politiciana a amintit cazul din anii ’60 care a afectat generații întregi.

“Eu cred că dacă cineva are un pic de respect are obligația să dea un răspuns. M-am gândit la această pistă ca procuror, ar fi interesant să ne uitam și pe această pistă”, a precizat Norica Nicolai.

Elena Ghiță este bunica Ioanei, unul dintre cei trei bebeluși cu sindrom hemolitic-uremic morți în spital. Ea a vorbit, duminică seară, în emisiunea “Sinteza Zilei” de la Antena 3, despre cazul familiei sale.

“E una din cele mai mari drame care a încercat să fie mușamalizată, punându-se în față cazul Antena 3. E o mușamalizare a unei din cele mai mari tragedii pe care le-am trăit, a spus Mihai Gâdea, despre cazul copiilor cu sindrom hemolitic uremic.

Bunica fetiței a povestit că a fost cu Ioana la spitalul din Pitești, deși avea o simplă diaree, nu cu sânge. ”A făcut tratament medicamentos și totul părea că merg spre bine”, a spus bunica fetiței.

Apoi, fetița a început să vomite. La al doilea episod de acest fel, au dus copilul la medic. La spital i s-au făcut analizele, nu au ieșit tocmai bune și a urmat o ecografie. ”Acolo a apărut suspiciunea de sindrom hemolitic uremic și am fost trimiși la București”, potrivit antena3.ro.

În Capitală, povestește bunica Ioanie, fetiței i s-au luat probe și a fost pusă pe tratament, până când s-a luat decizia să îi facă dializă.

Mai mult, femeia susține că medicii i-au spus că vine weekendul, în spital vor fi numai doi chirugi și doi anesteziști, și nu vor să aștepte până luni cu dializa, pentru a nu risca faptul ca fetița să se simtă mai rău și să nu se ajungă în situația în care să nu fie medici care să nu aibă timp de ea.

”La probele trimise în străinătate, acest virus (sindrom hemolitic uremic – n.r.) nu s-a confirmat la Ioana”, susține Elena Ghiță.

Bunica fetiței a dezvăluit că nu au fost luate probe complete de acasă. Au fost luate două probe, una de lapte praf și una dintr-o sticlă de apă îmbuteliată, pe care oricum familia o fierbea. Nu au fost luate probe de la apa de la robinet.

Bunica fetiței a povestit că timp de 24 de ore copilul nu a dormit, pe urmă începuse să respire greu. Doctorul, susține femeia, i-ar fi răspuns că este normal, că ce ar fi vrut, să fie somnolent. Ulterior, doctorii i-au pus fetiței mască de oxigen, au apărut probleme de insuficiență cardiacă și s-au gândit s-o intubeze. Dar până să o intubeze, susține bunica Ioanei, fetița a intrat în stop cardio-respirator și a fost resuscitată. Ulterior, a fost intubată, “dar a fost târziu, pentru că a făcut iar stop”, spune bunica Ioanei. S-a încercat resuscitarea ei, dar Ioana nu a mai răspuns.

Elena Ghiță a spus că, atunci când a întrebat medicul de gardă cum a fost posibil să se întâmple decesul copilei, doctorița a întrebat-o, la rândul ei, răstită, dacă nu i-a spus nimeni că acest sindrom hemolitic atacă și creierul: “Mi-a explicat că un vas subțire de sânge de la creier i-a pocnit și a făcut atac cerebral”.

În certificatul deces scrie că Ioana a murit de pneumonie.

Bunica Ioanei subliniază că toată este aruncată pe părinți că nu se spală pe mâini, că nu spală fructele sau că nu fierb carnea, ceea ce consideră că este anormal. Ioana a lăsat în urma sa un frățior de cinci ani, care o iubea și care nu înțelege de ce Ioana a ales să se facă îngeraș.

 • Observator TV:

Părinţii bebeluşilor ucişi de bacteria misterioasă din Argeş îşi înmormântează copiii fără să ştie ce i-a îmbolnăvit (18 februarie)

Nicio explicaţie, niciun răspuns, niciun vinovat. Sunt trei săptămâni de spaimă, sub ameninţarea bacteriei ucigaşe. Şi trei fetiţe răpuse – Diana a murit prima.

Andreea a fost înmormântată azi, iar Maria mâine. Părinţii ei îi acuză pe medicii din Argeş de nepăsare. Sunt convinşi că fiica lor era acum în viaţă, dacă era transferată din timp la Bucureşti. Şi vor să dea statul în judecată. Autorităţile spun că şansele să descopere sursa contaminării scad de la o zi la alta.

Părinţii Mariei sunt convinşi că fiica lor putea fi salvată, dacă medicii din Piteşti nu întârziau transferul, spre Bucureşti. O asistentă chiar le-ar fi reproşat că se grăbesc. Epidemia de e.Coli izbucnise de câteva zile.

Situaţia avea să devină critică, atât de rapid, încât i-a surprins şi pe medici.

În timp ce mamele îşi îngroapă copiii, autorităţile se zbat să afle sursa, sau sursele, contaminării. Misterul se adânceşte, spre “frustrarea” ministrului Sănătăţii.

La Marie Curie mai sunt internaţi şapte copii, diagnosticaţi cu sindromul hemolitic-uremic. Trei dintre ei sunt la terapie intensivă. O fetiţă, Ana Maria, dă semne că şi-a revenit. 

În ziua în care Centrul European de Control al Bolilor a trimis o echipă de specialişti la Marie Curie, din spital a plecat un expert spre Piteşti.

Procurorii au deschis deja un dosar penal pentru omor din culpă, încă de la prima victimă a bacteriei ucigaşe.

Rămasă fără singurul ei copil, mama Mariei aproape imploră autorităţile să-şi facă treaba.

Familiile care şi-au îngropat copiii răpuşi de bacteria ucigaşă cer răspunsuri (23 februarie)

În timp ce părinţii bebeluşilor răpuşi de bacteria ucigaşă cer vinovaţi, ministrul Sănătăţii inventează răspunsuri. Deşi a declarat că experţii străini au o anchetă proprie, şefii lor spun că au venit în România să ajute cu instrumente şi informaţii.

Şi că doar autorităţile române sunt responsabile de anchetă.

Nu s-au găsit vinovaţi. Nici soluţii. Nici măcar sursa de la care a pornit valul de contaminări. Ministrul care se declara zilele trecute frustrat de stadiul anchetei pare acum mai liniştit.

La Marie Curie mai sunt internaţi şase copii, cu sindrom hemolitic-uremic. Trei dintre ei fac, în continuare, dializă. Pentru unul dintre bebeluşi, lupta medicilor a dat rezultate. Şi astăzi a plecat acasă. Deşi focarul de infecţii cu bacteria e.Coli pare să fi dispărut de la sine, experţii spun că o nouă epidemie ar putea reizbucni oricând. Mai ales că sursa e în continuare un mister.

Părinţii din Argeş vor să se facă lumină. Şi sunt pregătiţi să ajungă în instanţă, pentru asta.

Medicii din România resping vehement ipoteza potrivit căreia vaccinul făcut copiilor ar fi dus la declanșarea sindromului hemolitic uremic, așa cum se speculează în acest zile.

”Vaccinul nu transmite niciun microb”, a asigurat dr. Ovidiu Limoncu, medic pediatru, sâmbătă, la emisiunea Dincolo de știri, de la Antena 3.

De aceeași părere este și dr. Denis Stănescu, purtător de cuvânt la Spitalul Marie Curie din Capitală, care susține că vaccinul nu poate induce această boală.

Mai mult, spune medicul pediatru, ”se folosește același lot de vaccin la mulți copii”, iar din toți copii cu sindrom hemolitic uremic, numai doi au fost vaccinați.

Și chirurgul Victor Strâmbu, secretar de stat în Ministerul Sănătății, este de aceeași părere și sfătuiește părinții să-și vaccineze copiii în continuare, confom calendarului.

”Nu are niciun fel de legătură vaccinul făcut copiilor cu sindromului hemolitic uremic”, a asigurat dr. Victor Strâmbu, secretar de stat în Ministerul Sănătății, punând astfel capăt speculațiilor care circulă în acest zile.

 • Activenews:

Noi voci susțin ipoteza că UN VACCIN ar fi responsabil pentru situația din Argeș: “Bâlbâiala autorităților în cazul bebelușilor decedați alertează părinții și societatea civilă”

Asociația pentru Protecția Consumatorilor din România (APC România) a solicitat autorităților date concrete privind statusul vaccinal al bebelușilor decedați recent sau internați în stare gravă la spitalele „Matei Balș” și „MarieCurie”.

Inițiativa a apărut ca urmare a numeroaselor solicitări venite din întreaga țară din partea părinților îngrijorați de această situație și care doresc o informare corectă și completă.

Dat fiind faptul că unii dintre părinții bebelușilor internați au declarat presei locale că aceștia au fost vaccinați anterior și la scurt timp înaintea declanșării simptomelor, precum și declarațiile medicilor cum că toți copiii internați au fost vaccinați, APC România consideră vitală aprofundarea acestei ipoteze, mai ales în condițiile în care majoritatea vaccinurilor sunt administrate nou-născuților și copiilor sub 1 an.

“Deși Ministerul Sănătății a negat în cadrul unui comunicat transmis în data de 16.02.2016 existența vreunei corelații între vaccinurile administrate bebelușilor și sindromul hemolitic-uremic, pe motiv că nu există argumente medicale în acest sens, cazuistica din alte țări raportează cazuri de corelație directă între vaccin și sindromul menționat. Așadar, părinții sunt deosebit de preocupați să primească un răspuns oficial la întrebările lor pe această temă, după o anchetă și o investigație amănunțită, care să nu evite statutul vaccinal ca factor comun al situației copiilor internați/decedați.

Ministrul Sănătății, Patriciu Achimaș-Cadariu, a declarat în data de 17.02.2016, la TVR, că au fost parcurse toate etapele standard ale unei anchete în cazul copiilor cu sindrom hemolitic-uremic, însă nu a fost descoperit ‘agentul etiologic’, ci acesta este doar ‘bănuit’.

Larga distribuție geografică a cazurilor semnalate, pe întreg cuprinsul județului Argeș și ulterior apariția de noi cazuri și în alte județe, excludea practic de la bun început toate cauzele externe investigate până acum de autorități, fapt ce sugerează că ancheta este condusă în mod greșit. De altfel, deja autoritățile au recunoscut că tratarea cu antibiotice a bebelușilor în faza incipientă a bolii nu a făcut decât să le înrăutățească starea deja gravă“, anunță un comunicat al APC România.

„Faptul că până în acest moment au fost lansate doar ipoteze contradictorii sau lipsite de o bază medicală solidă, de altfel ulterior infirmate public, sunt dovada unui management defectuos al acestei situații de profundă criză a sistemului medical. Ancheta legată de statutul vaccinal al copiilor decedați și internați este esențială pentru a se putea exclude ipoteza unei încercări de mușamalizare a aplicării unor proceduri medicale care pun în pericol viața și sănătatea copiilor. Solicităm Ministerului Sanatatii să ne informeze despre situația livrării de loturi de vaccinuri EUVAX sau hexavalente în regiunea afectată și perioada în care acele vaccinuri au fost administrate copiilor afectați. În astfel de situații, autoritățile trebuie să dea dovadă de deplină transparență în relația cu părinții și cu societatea civilă, pentru a evita riscul unei pierderi ingrijorătoare de încredere a cetățenilor în actul medical și în capacitatea autorităților de a gestiona situații de criză, a declarat Conf. univ. dr. Costel Stanciu, presedinte APC România.

“În absența oricarei preocupări pentru statusul vaccinal al copiilor internați, ca posibila cauză a tragediei, am solicitat autorităților concluziile pe aceasta ipoteză, însă din păcate răspunsul este departe de a fi cel așteptat.

Menționăm că sindromul hemolitic-uremic reprezintă o intoxicare foarte puternică a organismului, care poate conduce la insuficiență renală, retard mintal, epilepsie, diabet zaharat, necroză intestinală, insuficiență cardiacă și, în numeroase cazuri, la decesul pacientului”, încheie comunicatul APC România.

Pentru a afla de ce s-au îmbolnăvit copiii din Argeș, autoritățile fac doar o „anchetă alimentară”

Portocale? Morcovi? Apă, lapte sau carne de vită? După trei săptămâni și jumătate de la înregistrarea primului caz de Sindrom Hemolitic Uremic, autoritățile încă bâjbâie în depistarea cauzelor îmbolnăvirilor.

Avem doar o certitudine: în acest moment se merge pe ipoteza că bacteria E.Coli e singura responsabilă. Asta, deși doar pentru câțiva dintre copiii internați la „Marie Curie” analizele au indicat prezența acestei bacterii. Ȋn cazul Dianei, fetița care a murit la 4 februarie, s-a depistat E.Coli nepatogen. Iar Sindromul Hemolitic Uremic (SHU) poate fi produs doar de E.Coli enterohemoragic, care este extrem de patogen.

Specialiștii au explicat că analizele nu sunt relevante, deoarece au fost făcute târziu, după ce copiilor le-a fost administrat antibiotic. Ioana, fetița care a decedat la 15 februarie, nu primise însă niciun antibiotic înainte de examenul de coprocultură. Iar în cazul acestui copil, diagnosticat și el cu SHU, Institutul Cantacuzino a infirmat prezența E.Coli. Ce a ucis-o pe Ioana? Din ce cauză au murit ceilalți doi bebeluși din Argeș?

Autoritățile au ales varianta cea mai la îndemână: ipoteza că avem de-a face cu E.Coli, o bacterie ce poate provoca uneori SHU. Și toate investigațiile care se fac acum urmăresc doar depistarea sursei acestei bacterii. La 17 februarie, Institutul Național de Sănătate Publică (INSP) a trimis în toată țara un model de fișă declarare caz boala diareică acută cu deshidratare severă/sindrom hemolitic uremic (SHU) la copilul sub 5 ani. Cu ajutorul acestei fișe, se colectează date la nivel național, pentru ca, prin suprapunerea informațiilor, să se identifice similitudinile.

Investigația demarată de INSP se bazează însă doar pe o „anchetă alimentară”, cu întrebări despre laptele, apa, sucurile, fructele și legumele consumate de copilul bolnav. Ȋn cazul în care acestea provin din comerț, trebuie precizată sursa.

Fișa INSP nu conține nicio întrebare referitoare la vaccinarea copilului sau la medicația antidiareică ce i-a fost administrată acestuia acasă, de către părinți, semn că aceaste ipoteze au fost excluse din start de către autorități.

Este eficientă o astfel de „anchetă alimentară”? S-a stabilit deja că bebelușii din Argeș afectați de SHU nu primiseră aceeași alimentație, din aceleași surse. Mai mult, în cazul fetiței de 5 luni, Maia Ștefania, prima ajunsă la „Marie Curie” (n.r. – în 29 ianuarie) și diagnosticată cu SHU, diversificarea alimentației a început după declanșarea bolii, atunci când, în afara laptelui praf, ea a fost hrănită cu mucilagiu de orez și morcov fier pasat.

Ministrul Sănătății, Patriciu Achimaș-Cadariu, îndeamnă populația României să se spele pe mâini. Așa cum face și el, în cazul deceselor celor trei copii. Așa cum fac și subalternii săi care joacă „ala-bala-portocala”, încercând să depisteze sursa unei bacterii ce nu a fost depistată la copiii diagnosticați cu SHU.

Doctor Todea-Gross: Dacă se continuă cu vaccinurile în același ritm, în 30 de ani toți copiii vor suferi de o boală alergică

În ultimele zile au apărut din ce în ce mai multe voci ce susțin ipoteza că un vaccin ar fi responsabil pentru îmbolnăvirea copiilor din județul Argeș. În acest context, vă prezentăm un interviu realizat în 2013 de revista “Familia Ortodoxă” cu medicul clujean Christa Todea-Gross, pe tema vaccinurilor și a reacțiilor adverse postvaccinale. Prin acest material nu dorim să sugerăm că ipoteza mai sus menționată este adevărată, ci dorim doar să oferim mai multe informații despre vaccinuri și problemele asociate vaccinării.

Medicul Christa Todea-Gross este autoarea cărții „Vaccinurile: Prevenție sau boală? O nouă patologie pediatrică”, o lucrare care ridică întrebări precum au rezolvat într-adevăr vaccinurile marile epidemii sau este aceasta o ipoteză care s-a dovedit nefondată? Sunt companiile care le produc sincer preocupate de bolile oamenilor sau există un interes economic în promovarea feluritelor vaccinuri?

Întrebată care sunt efectele vaccinurilor asupra copiilor și de ce apar aceste reacții adverse, doamna doctor răspunde:

“Termenul medical corect este cel de „reacții adverse postvaccinale”, care sunt numeroase, mai mult sau mai puțin grave, unele recunoscute de către medicină, altele nu. Sunt recunoscute în mod oficial doar acele reacții adverse care apar în primele patruzeci de zile de la vaccinare (excepție făcând vaccinul antituberculos BCG) și nu voi insista asupra lor, fiind descrise în carte.

Cele mai severe reacții adverse, denumite de către medicii din Occident „complicații postvaccinale”, nu sunt recunoscute în mod oficial și debutează după această perioadă. Aceste complicații nu sunt altceva decât bolile sistemului imun: alergiile, bolile alergice, bolile autoimune și bolile maligne (limfoame, leucemii). Deși bolile maligne sunt cele mai grave, pe primul loc ca frecvență rămân bolile autoimune, care sunt boli severe, cronice și nevindecabile, dintre care enumăr câteva:

– bolile autoimune digestive: alergia la lapte de vacă, alergia la gluten, boala Crohn, rectocolita ulcero-hemoragică, diabet zaharat tip 1 etc.;

– bolile autoimune reumatologice: ARJ la copil (artrita reumatoidă juvenilă), PR (poliartrita reumatoidă) la adult;

– bolile autoimune hematologice: anemia Biermer, anemii hemolitice, trombocitopenie etc.;

– boli autoimune cutanate: psoriazis, vitiligo;

– bolile autoimune neurologice: sindromul Guillain-Barré, scleroza multiplă, epilepsie, paralizii de nervi cranieni (urmate de surditate, orbire sau lipsa vorbirii), encefalite, meningite, sindrom ADHD, autism etc.

Cea mai gravă complicație postvaccinală este decesul. „Sindromul morții subite la sugar” este o astfel de complicație și s-a dovedit că este dată de vaccinul DTP’, explică medicul Christa Todea-Gross.

De asemenea, doamna doctor explică care sunt cauzele reacțiilor adverse postvaccinale și le împarte in trei grupe.

“În primul rând, aș vorbi despre principiul vaccinării. Acesta este un principiu fals, artificial, la care organismul uman nu se poate adapta. De ce? Fiindcă „mecanismele de funcționare” ale sistemul imun al omului nu sunt „aplicabile” în cazul unui vaccin. Sistemul nostru imun este asemenea unei mașini care funcționează după anumite reguli stricte, precise, stabilite și adaptate în decursul a mii de ani… De două secole, noi încercăm să reprogramăm un mecanism perfect, dar nu reușim, fiindcă este imposibil. Sacrificiul unei astfel de „încercări” a fost prea mare: distrugerea lentă și sistematică a celei mai puternice arme de supraviețuire a organismului uman – sistemul imun. În concluzie, principiul vaccinării este unul simplist și ineficient, fiind un model „artificial”, bazat pe alte legi decât cele naturale, la care, după cum o dovedesc studiile și practica medicală, sistemul nostru imun nu se adaptează, ci se îmbolnăvește.

În al doilea rând, numărul mare de vaccinuri, administrate într-un timp foarte scurt unui organism imatur și cu un sistem imun incomplet maturizat. Un medic din Occident afirma că un vaccin administrat unui sugar echivalează cu treizeci de vaccinuri administrate unui adult în decurs de o zi… Un adult nu ar putea suporta o asemenea agresiune, dar un sugar trebuie s-o facă! Consecințele le vedem…

În al treilea rând, combinația de vaccinuri. Să ne întoarcem puțin în timp. În Germania (și în toate țările europene, de altfel), în anul 1972 existau numai cinci vaccinuri la sugari! Toate vaccinurile erau administrate separat. Este motivul pentru care organismul reușea să facă față unei asemenea agresiuni, iar îmbolnăvirile nu erau atât de frecvente și atât de grave. În anul 1975 încă nu se știa de sindromul ADHD! În 1976 crește numărul vaccinurilor la doisprezece și este pentru prima dată când se administrează simultan două vaccinuri. În continuare a crescut numărul vaccinurilor la paisprezece, apoi la treizeci și două! În 1995 se folosește trivaccinul DTP (trei vaccinuri combinate), apoi tetravaccinul (patru vaccinuri combinate). În 2006 s-a ajuns la patruzeci de vaccinuri la un singur copil și se introduce pentru prima dată hexavaccinul la sugar (șase vaccinuri simultan!). Din acest an, frecvența sindromului ADHD crește foarte mult. La fel și autismul.

În România, numărul de vaccinuri administrate sugarului până la vârsta de 1 an este în număr de douăzeci și nouă, iar până la 9 ani – treizeci și patru de vaccinuri (fără să socotim și vaccinurile opționale!). Combinația de șase vaccinuri se administrează și sugarilor din România la vârsta de 2, respectiv 6 luni, iar sindromul ADHD și autismul sunt deja destul de răspândite între copiii români. Un singur vaccin conține un singur antigen (viral, bacterian etc.) și o cantitate mai mică de adjuvanți și conservanți, deci o cantitate mai mică de substanțe neurotoxice (mercur, aluminiu) sau alergice (proteine animale, antibiotice etc.). Combinația mai multor vaccinuri a dus inevitabil la înmulțirea efectelor neurotoxice și alergice, cu efectele dezastruoase pe care le vedem”, explică doctorul.

Christa Todea-Gross mai arată care este, în opinia sa, cel mai periculos vaccin.

“Cel mai toxic vaccin este cel care are cele mai multe combinații de vaccinuri și cei mai mulți conservanți și adjuvanți neurotoxici (aluminiu, mercur): hexavaccinul de la 2 luni și combinația de opt vaccinuri de la 1 an.

Dar, în același timp, nu putem simplifica matematic o reacție postvaccinală. Spre exemplu, vaccinul BCG singur poate provoca o tuberculoză primară pulmonară ori extrapulmonară gravă, sau otite purulente, care duc la pierderea auzului. Vaccinul DTP (trivaccin) poate provoca „sindromul morții subite la sugar”, iar exemplele pot continua. Repetarea aceluiași vaccin reprezintă un alt pericol. Are loc o hiperimunizare, prin formarea unui titru (o cantitate) mult prea mare de anticorpi – așa cum se întâmplă în cazul vaccinului DTP, care se administrează de patru ori (!) până la vârsta de 1 an, cu provocarea unor boli alergice și apoi a bolilor autoimune: eczema atopică, alergia la lapte de vacă, astm bronșic etc.

Toate acestea se întâmplă din cauza dezechilibrului sistemului imun, prin stimularea unilaterală a imunității umorale, în detrimentul celei celulare. Dacă este întreruptă la timp vaccinarea și tratată corespunzător boala alergică, copilul se vindecă. Dacă se continuă vaccinarea, observăm că are loc o trecere de la o boală alergică la una autoimună mai ușoară (alergie la lapte de vacă), apoi la altă boală autoimună mai gravă (alergie la gluten) etc. De fapt, sistemul imun clachează și în final se instalează o boală autoimună gravă, fie la 1,5-2 ani (ADHD, autism, astm bronșic), fie la 6-7 ani (diabet zaharat, ARJ), sau chiar în adolescență (scleroza multiplă, poliartrita reumatoidă, boala Crohn, rectocolita ulcero-hemoragică, diabet zaharat tip 1 etc.). Vaccinurile au bătaie lungă, de ani de zile, chiar zeci de ani”, explică medicul Gross..

Întrebată care sunt care sunt consecințele pe termen lung asupra sănătății populației, dacă se continuă cu vaccinurile în același ritm, doctorul spune că în 30 de ani se preconizează că toți copiii vor suferi de o boală alergică:

“Statisticile arată că, la ora actuală, în țările dezvoltate (fără ca situația să fie diferită de cea din România!), unul din doi copii suferă de alergie, tot al treilea copil suferă de eczemă atopică și unul din zece de astm bronșic. Nici una dintre aceste boli nu are un tratament etiologic, ci doar unul simptomatic – adică ameliorează simptomele, dar nu vindecă. Se preconizează că în decurs de 30 de ani toți copiii vor suferi de o boală alergică. Nu vor mai suferi de banalele boli ale copilăriei, tratabile și vindecabile în 3-7 zile, ci vor suferi o viață întreagă de boli cronice, ireversibile, de cele mai multe ori debilizante!

Dar nu trebuie să ne uităm atât de departe… Deja putem vorbi la ora actuală de o epidemie de autism în România în rândul copiilor, iar o mare parte din cazurile de sindrom ADHD nu sunt diagnosticate. Ca urmare, numărul lor este cu mult mai mare decât cel oficial. Numărul cazurilor de boli neurologice postvaccinale crește de la o zi la alta. Vaccinurile din copilărie au deschis o „poartă” și pentru alte boli cronice, nevindecabile: peste un milion de români suferă de o boală rară… Statisticile arată că 75% dintre pacienții cu boli rare sunt copiii, conform datelor Alianței Naționale pentru Boli Rare din România. Acestea pot fi boli autoimune, boli toxice și infecțioase, boli pulmonare, leucemii sau alte cancere rare etc. Legătura dintre aceste afecțiuni rare și vaccinuri o fac numeroase studii din Occident.

Este nevoie de o mare reformă în medicina preventivă. Programul național de vaccinare, din nefericire, constituie o prevenție care îmbolnăvește și uneori chiar ucide”, explică doamna doctor Christa Todea-Gross

Pentru a citi întreg interviul, click AICI.

61774140

Vedeti si:


Categorii

Epidemii, gripa porcina, gripa aviara, e.coli, Razboiul impotriva sanatatii, Sistemul romanesc de sanatate, Vaccinuri / legea vaccinarii obligatorii, Video

Etichete (taguri)

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

17 Commentarii la “CINE NE OMOARA COPIII SI ISI BATE JOC APOI DE PARINTII INDOLIATI? Criza bebelusilor din Arges – MUSAMALIZATA, cauza nedescoperita sau ascunsa printre DIAGNOSTICE CONTRADICTORII, pista VACCINURILOR – tot mai plauzibila, dar in continuare exclusa! 3 COPILASI MORTI SI 6 INCA INTERNATI – OCAZIE DE ZAMBETE NESIMTITE SI RASPUNSURI SFIDATOARE din partea oficialilor ministerului sanatatii, care dau vina pe… PARINTI si pe MAINILE MURDARE! (VIDEO)

 1. Pingback: Ministrul Sanatatii, PATRICIU ACHIMAȘ, in loc sa-si dea demisia pentru gestionarea execrabila a “crizei bebelusilor din Arges”, CERE ORE OBLIGATORII DE “EDUCATIE PENTRU SANATATE”: “Ar trebui să facem o presiune în acest se
 2. De tot rasu’-plansu’…ca si cum ai zice ca in Arges locuiesc cei mai nespalati , de a fost posibil sa se întâmple asta . Nu inteleg insa , cum de nu le este rusine sa iasă in fata cu asemenea explicatii puerile ? Oare chiar atât de trogloditi ne vad din cercurile lor inalte ? Chiar atât de spălați pe creier , încât sa înghițim orice galusca insipidă de-a lor ? Nu se gaseste intre ei nici unul care sa le explice ca nu orice “trasa de par” se transforma in teorie ?
  Iarta-ne , Doamne , ca netrebnici ne-am facut cu toții !

 3. Am (re)citit interviul d-nei d. Christa Todea-Gross si toate comentariile. In unele sunt dezvaluite drame cutremuratoare ale unor parinti care-si vad copilasii schiloditi pe viata in urma vaccinurilor, dar si adulti care se lupta din copilarie cu boli cronice, din aceeasi cauza. Dar am vazut si citeva comentarii injurioase, care pun cu nerusinare sub semnul intrebarii insasi calitatea de medic a d-nei Todea-Gross.
  Cum sa nu faci legatura cu vaccinuile cind tu intri in cabinetul medical cu un copil sanatos si iesi cu el in coma? Sau vezi cum iti paralizeaza sau regreseaza la scurt timp dupa aceea?
  Si-i mai si improasca cu noroi pe argeseni, cum ca ar fi niste nespalati! Dar daca apa aia cu care se spala e contaminata? Probe de apa nu s-au luat, insa intr-un alt material postat aici se spunea ca intr-una din localitati apa n-ar fi potabila.
  Nu stiu ce sansa vor avea bietii parinti indoliati in instanta, dar cu siguranta, vinovatii nu vor avea nici un raspuns in fata Dreptului Judecator.

 4. “Prospectul vaccinului Hexaxim prevede reacții adverse grave precum: sindrom Guillain-Barré, poliradiculonevrită, paralizie facială, nevrită optică, demielinizarea sistemului nervos central, scleroză multiplă, encefalopatie, encefalită și recunoaște că ar conține 600 micrograme de Aluminiu, in doar 0.5 ml de vaccin.”
  Pentru a aduce la lumină adevărul și a opri riscul apariției altor noi victime, cred că părinții afectați trebuie să meargă mai departe, să sesizeze procuratura, să meargă cu investigația până în sfera penală, căci a lăsa investigația in seama unei comisii de specialiști, care printre altele s-au remarcat în activități de propagandă vaccinalistă, este ca și cum ai pune lupul să cerceteze moartea mieilor.”

  Sursa: https://bucovinaprofunda.wordpress.com/2016/02/24/de-ce-mor-copiii-in-romania-sindromul-hemolitic-uremic-si-vaccinurile-propaganda-vaccinarii-in-masa-intre-inconstienta-criminala-si-dezastru-genocidar-aluminiul-din-vaccinuri-vanatoarea-de-bacter/

 5. Fratilor, tari ca si Mexic si Vietnam care s-au confruntat cu cazuri similare au OPRIT VACCINAREA retragand de pe piata vaccinul contra Hepatitei B !!! Dam vina pe aceste bacterii pe care le consideram bau-bau-ul pentru toate bolile exact ca si in Evul mediu. Bacteriile nu fac decat sa descompuna ceea ce este mort, sau bolnav, asta e rolul lor primordial, respectiv acela de a decompune alimentele in tubul digestiv. Sunt ferm convinsa ca acest caz se va inchide fara raspuns si peste cateva luni nu se va mai vorbi despre el – DAR PROBLEMA RAMANE NEREZOLVATA pentru generatiile de copii din ce in ce mai bolnavi ce vin dupa noi. Doamna medic Christa Todea Gross a oferit niste raspunsuri complete si clare pentru fiecare tip de boala pentru care exista un vaccin, pentru fiecare efect secundar ce poate aparea dupa vaccin. Cartea dansei se poate descarca gratuit de pe net si ar trebui citita de fiecare parinte inainte de a lua decizia de a vaccina sau nu. Doar asa se va putea supravietui in aceasta lume, in care autoritatile nu isi mai fac rolul lor, in care se doreste ca marea majoritatii a oamenilor sa nu mai faca deosebirea intre negru si alb – tocmai pentru a li se impune orice din partea autoritatilor

 6. http://www.evz.ro/un-medic-specialist-de-la-spitalul-grigore-alexandrescu-sustine-ca-sursa-de-imbolnavire-a-bebelusilor-cu-sindrom-hemolitic-uremic-ar-putea-fi-un-iart-cu-arome.html

  Daca se confirma faptul ca nenorocirea asta se transmite de la om la om, atunci ii vai de noi pentru ca nu-i suficient ca adultii consuma lactate cu probiotice, dar au aparut si formule de lapte praf cu probiotice. Cine stie ce culturi au folosit producatorii, mai mult sau mai putin modificate genetic, dar gustul si mirosul laptelui praf bio cu probiotice este unul tare respingator. De altfel poate fi o explicatie pentru modul cum ajunge o asemenea bacterie (care de altfel traieste in intestinele animale), in organismul uman.

 7. Mai stie cineva de doamna Christa Todea Gross ? Acum vreo 2 ani auzisem ca era in derulare un nou proiect editorial…nimic de atunci .

 8. Bacteria nu este misterioasa ci MINCINOASA la fel ca toti medicii care au sustinut ca nu se spala parintii pe maini. RUSINE! Tocmai voi vorbiti de igiena???? sa nu uitam de mizeria din spitale de gandaci si de conditiile infecte, cand te duci cu o boala si vii acasa cu mai multe??????????????

 9. Pingback: Asociatia pentru Protectia Consumatorilor acuza MUSAMALIZAREA CAUZELOR REALE ale imbolnavirilor bebelusilor din Arges. SE CERE INVESTIGAREA PISTELOR VACCINURILOR SI A TRATAMENTELOR MEDICAMENTOASE | Cuvântul Ortodox
 10. Pingback: Asociatia pentru Protectia Consumatorilor acuza MUSAMALIZAREA CAUZELOR REALE ale imbolnavirilor bebelusilor din Arges. BACTERIA E.COLI – O SURSA FALSA?! Cine a mintit si de ce? AU FOST VACCINATI ACESTI COPII CU UN VACCIN HEXAVALENT… EXPERIMENT
 11. Pingback: Asociatia pentru Protectia Consumatorilor acuza MUSAMALIZAREA CAUZELOR REALE ale imbolnavirilor bebelusilor din Arges. BACTERIA E.COLI – O SURSA FALSA? Cine a mintit si de ce? AU FOST VACCINATI ACESTI COPII CU UN VACCIN HEXAVALENT… EXPERIMENTA
 12. Pingback: Asociatia pentru Protectia Consumatorilor acuza MUSAMALIZAREA CAUZELOR REALE ale imbolnavirilor bebelusilor din Arges. BACTERIA E.COLI – O SURSA FALSA? A mintit Ministerul Sanatatii? AU FOST VACCINATI ACESTI COPII CU UN VACCIN HEXAVALENT… EXPE
 13. Pingback: “Rezolvarea” DIVERSIONISTA a cazului imbolnavirilor copiilor din Arges prin FALIMENTAREA UNEI FIRME AUTOHTONE DE LACTATE. De ce brânza de la BRĂDET nu putea cauza moartea bebelusilor si care este MESAJUL “SUBLIMINAL” AL AUTORITAT
 14. http://www.ortodoxiatinerilor.ro/Vaccinurile.pdf

  Aceasta este cartea dr.Christa Teodor- Gross
  Moartea bebelusilor e data de vaccinuri!

 15. Daca oare cauza este cu totul alta si nu bacteria mult cautata? Un articol de acum cateva luni mi-a atras atentia in mod deosebit:
  http://www.digi24.ro/Stiri/Digi24/Actualitate/Stiri/Incident+radioactiv+in+judetul+Arges

  Greu de spus acum cat si cum a influentat iodul radioactiv respectiv pasunile din zona, mai ales ca distanta Campulung Pitesti este una destul de mica, undeva la 50 km din cate am inteles.

Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare