“Dacă nimeni nu se opune, ACELAȘI SISTEM VA FI ÎN CURÂND ȘI ÎN ROMÂNIA”/ Coalitia pentru Familie ii bate obrazul presedintelui KLAUS IOHANNIS, chemandu-l la PROTESTUL pentru CAMELIA SMICALA si copiii sai (VIDEO)/ PS MACARIE a primit acceptul PROTECTIEI COPILULUI din Finlanda de a vizita copiii (ACTUALIZAT)

11-11-2017 9 minute Sublinieri

 • Coalitia pentru Familie:

Comunicat de Presă

Coaliția pentru Familie și Platforma civică „ÎMPREUNĂ” a organizat sȃmbata, 11 noiembrie, în fața Ambasadei Finlandei, o manifestație de solidaritate cu familia dr. Camelia Smicală.
Evenimentul a transmis atât un puternic mesaj de solidaritate și sprijin mult ȋncercatei familii cât și reiterarea publică a faptului că societatea civilă romȃnească nu rămȃne nepăsătoare nici la suferințele conaționalilor săi aflați departe de țară, si nici la încercările de sfidare a drepturilor pe care părinții români le au față de copiii lor.

Toate abuzurile la care a fost supusă familia dr. Camelia Smicală au fost exercitate în numele „interesului suprem al copilului”, însă Coaliția pentru Familie și Platforma civică „ÎMPREUNĂ” au subliniat astăzi că, în virtutea aceluiași interes superior al copilului trebuie respectate drepturile Mariei și ale lui Mihai Smicală și nu ȋncălcate grav dispozițiile art 9 alin. 1 din Convenția ONU privind Drepturile Copilului, prin separarea de mamă, împotriva voinței lor.

Fiecare dintre aceste aspecte au fost subliniate prin luarile de cuvȃnt ale reprezentanților organizatorilor, respectiv Mihai Gheorghiu, președintele Comitetului de inițiativă cetățenească privind revizuirea art. 48 alin. 1 din Constitutia României și avocat Ana Corina Săcrieru, purtătorul de cuvânt, ori de către invitații Marius Bodnariu, Sami Țuțac și Virgil Achihai.

Coaliția pentru Familie și Platforma civică „ÎMPREUNĂ” au cerut în mod expres prin vocea președintelui Mihai Gheorghiu ca familia monoparentală a doamnei Camelia Smicală să fie apărată în egală măsură de către autoritățile publice din România, inclusiv de către președintele Klaus Werner Iohannis care are datoria constituțională, nu numai morală, de a apăra viața, libertatea și exercitarea drepturilor fundamentale ale oricărui cetățean roman, indiferent de vârstă sau de locul unde se află el la un moment dat sau altul.

Coaliția pentru Familie este o inițiativă civică fără personalitate juridică, independentă de orice partid politic și neafiliată confesional, deschisă celor care împărtășesc valorile familiei.

Platforma civică “ÎMPREUNĂ” este cea mai mare și profundă formă de unitate a societății civile din România, compusă din sute de organizații și persoane fizice, intelectuali din tot spațiul românesc, reuniți pentru prima dată în istoria recentă a țării într-un număr atȃt de copleșitor.

 • Stiripentruviata:

VIDEO cu transcriere integrală. Camelia Smicală: Sunt zeci de mii de copii răpiţi din familii de aşa-zisul sistem de protecţia copilului în întreaga Europă. Dacă nimeni nu se opune, acelaşi sistem va fi curând şi în România”

Vineri, în ajunul evenimentului, Camelia Smicală a lansat un avertisment grav. Declaraţiile medicului român vin înainte de un miting de sprijin organizat de Coaliţia pentru Familie şi Platforma ÎMPREUNĂ pentru reunirea cu mama lor a copiilor Smicală, luaţi ilegal şi abuziv de stat în custodia sa. Evenimentul este programat pentru sâmbătă, 11 noiembrie 2017, începând de la ora 12:00, la Ambasada Finlandei la Bucureşti (Str. Atena 2 bis). Redăm mai jos clipul video transmis de dr. Smicală pe Facebook şi transcrierea integrală a acestuia.

Bună seara!

Încerc să fac un scurt LIVE, pentru că mâine sunt protestele şi eu nu pot fi acolo.

Îmi cer scuze, sunt foarte obosită, m-am sculat la cinci şi jumătate, am condus astăzi 160 de kilometri, am fost la serviciu. Apoi am văzut copiii, pe Mihai şi pe Maria, bineînţeles, pe rând, câte o oră şi jumătate pe fiecare.

Sunt încă tulburată după întâlnirea cu ei. Maria este foarte speriată. I-e frică să nu facă sau să nu spună ceva care ar putea să întrerupă întâlnirile cu mine. Din câte am înţeles, a fost ameninţată că, dacă vrea la dans, sau la biserică, nu va mai putea să se întâlnească cu mine.

Mihai e trist. Mihai mi-a spus că este chinuit la şcoală. Copiii râd de el pentru că stă la casa de copii. Am încercat cât am putut să-i înveselesc. Maria a reuşit să râdă puţin ca să mă înveselească pe mine.

Am plecat de acolo cu o durere imensă în suflet. Vă mulţumesc tuturor celor care sunteţi alături de noi, care aţi ieşit şi înainte la proteste pentru noi, nişte necunoscuţi. Vă mulţumesc tuturor celor care mă susţineţi pe Facebook, pe Messenger, prin toate metodele. Nu aş fi rezistat fără ajutorul vostru.

Vreau să vă cer să vă rupeţi din timpul vostru ca să mergeţi la proteste. Eu nu pot fi acolo, pentru că nu pot părăsi Finlanda, dar cu sufletul voi fi acolo.

Nu numai pentru copiii mei. În Finlanda sunt mii de cazuri de copii răpiţi din familii – cele mai multe pe motive hilare. În Ţările Nordice s-a făcut un… îmi cer scuze, mi-e foarte greu să vorbesc… în Ţările Nordice s-a instaurat un sistem aşa-zis de protecţie a copilului care de fapt lucrează împotriva copiilor.

Pur şi simplu sunt zeci de mii de copii răpiţi din familii, foarte mulţi daţi apoi spre adopţie în familii homosexuale. Se urmăreşte distrugerea familiei ca unitate de bază a societăţii.

Dacă nimeni nu se opune, acelaşi sistem va fi curând şi în România.

S-a tot vorbit despre Finlanda. Vreau să spun în continuare nu este vorba despre Finlanda ca ţară. Sunt… mii de copii furaţi din familiile lor. Finlandezii cărora li s-au furat copiii nu au nicio posibilitate să se apere. Foarte mulţi mi-au cerut ajutorul şi au cerut ajutorul României.

Cu siguranţă aceeaşi situaţie există şi în alte ţări. Eu cred că Dumnezeu a ales într-un fel România şi românii să apere drepturile copiilor.

Ceea ce s-a făcut în Norvegia a fost un semnal de alarmă. S-a tras un semnal de alarmă, dar nu s-a ajuns la o rezolvare a situaţiei. Îi mulţumesc Familiei Bodnariu, care este alături de noi. Vreau să vă spun că nici lor nu li s-a făcut dreptate. Nu a plătit nimeni pentru ceea ce li s-a făcut. Nimeni nu a plătit pentru ceea ce i s-a făcut familiei Nan. Chiar dacă copiii lor au fost înapoiaţi familiei, au rămas urme adânci, iar sistemul merge în continuare.

Cazul nostru a ajuns foarte departe. Am ajuns până la ONU, la CEDO, cu ajutorul vostru, cu ajutorul ambasadorului României la Helsinki, domnul Răzvan Rotundu, căruia îi mulţumesc, cu ajutorul domnului Doru Coliu, al domnului Constantin Codreanu, (al domnului) Matei Dobrovie, al doamnei ministru Păstârnac şi al domnului Prim-Ministru Tudose, care a fost de fapt singurul prim-ministru care s-a interesat de noi, care ne-a plătit un avocat – cel puţin pe procesul penal.

Deoarece cazul nostru a ajuns în instanţe atât de departe, dacă continuăm lupta, se poate ajunge la un precedent juridic pe baza căruia se pot rezolva celelalte cazuri.

Eu mi-am asumat riscul să ies din nou în public, deşi au încercat să mă anihileze prin toate metodele posibile. După cum am mai spus, au încercat să mă omoare, mi-au luat absolut toţi banii, tot ce am muncit în 20 de ani ca medic, deci m-au terminat financiar. Mi-au luat locul de muncă. Efectiv am fost izgonită din oraşul Tampere.

Cu toate acestea, nu am renunţat şi consider că e singura mea armă de apărare care mi-a mai rămas în prezent. Deoarece justiţia nu funcţionează, tratatele internaţionale, drepturile omului, drepturile copilului până la urmă sunt doar nişte tratate pe hârtie. Nimeni nu obligă o ţară să le respecte. Nu există măsuri coercitive în cazul în care o ţară care nu respectă aceste drepturi să fie sancţionată. CEDO dă până la urmă nişte amenzi de câteva mii de euro şi nu obligă acea ţară să-şi schimbe sistemul sau să facă ceva pentru respectarea drepturilor omului.

Consider că numai cu ajutorul vostru şi numai uniţi putem salva şi copiii mei, şi miile de copii aflaţi efectiv în închisori în întreaga Europă. Cel puţin în Ţările Nordice sunt zeci de mii de cazuri.

Copiii mei se află efectiv în închisoare. Au condiţii mult mai rele decât în închisoare. Nu au dreptul să vorbească cu familia nesupravegheaţi. Nu au voie în continuare să meargă la biserică. Copiii nu au fost lăsaţi să meargă la biserică. Nu au voie să aibă o viaţă normală, li s-a răpit complet copilăria.

Despre mine nu mai vorbesc, nu mai are nicio importanţă. Dar vă rog să ieşiţi la protest pentru copiii mei şi pentru toţi copiii din Europa aflaţi în închisorile aşa-ziselor „servicii de protecţia copilului”.

Vă mulţumesc din suflet. Dumnezeu să vă răsplătească.

Doamne ajută!

VIDEO. Copiii Cameliei Smicală le mulţumesc românilor care le-au susţinut şi le susţin cauza

Sâmbătă, 11 noiembrie,  în fața Ambasadei Finlandei la Bucureşti a avut loc un miting de solidarizare cu medicul român Camelia Smicală. Evenimentul a fost organizat de Coaliția pentru Familie și Platforma Civică ÎMPREUNĂ.

Medicul Camelia Smicală a postat pe profilul personal de Facebook un video prin care copiii le mulţumesc în limba română tuturor românilor care le susţin cauza.

Marius Bodnariu o susţine pe Camelia Smicală şi face apel la Finlanda să nu urmeze drumul deschis de Norvegia „ca exemplu altor naţiuni, pentru distrugerea familiei”

Marius Bodnariu, românul căruia statul norvegian i-a luat cu forţa toţi copiii în mod aubziv, a participat al mitingul de susţinere organizat sâmbătă, 11 noiembrie 2017, de Coaliţia pentru Familie şi Platforma Civică ÎMPREUNĂ pentru Camelia Smicală, românca aflată într-o situaţie similară în Finlanda.

După multe proteste în întreaga lume, familia Bodnariu şi-a recuperat copiii şi s-a repatriat în România.

Marius Bodnariu a venit la protest însoţit de fiicele sale (foto sus, centru) şi a avut o scurtă alocuţiune, în care a spus:

Să continuaţi să vă rugaţi pentru ei! Ne bucurăm că noi înşine putem fi o mărturie vie că Dumnezeu răspunde rugăciunilor. El este un Dumnezeu atotputernic, care poate să schimbe planurile celui rău. Aş transmite un mesaj Finlandei cu această ocazie: Nu urma drumul pe care Norvegia vrea să il deschidă si să îl dea ca exemplu altor naţiuni, prin distrugerea familiei.

Un nou miting de solidarizare cu doctorița Camelia Smicală  a avut loc sâmbătă, 11 noiembrie,  în fața Ambasadei Finlandei la București, acțiune organizată de Coaliția pentru Familie și Platforma Împreună, și la care au luat parte câteva zeci de pesoane. La protest a fost prezent și Marius Bodnariu, al cărui caz, similar cu cel al doctoriței Smicală, a fost extrem de mediatizat anul trecut, după ce protecția copilului din Norvegia, Barnevernet, i-a luat cu forța cei cinci copii. Dar care, până la urmă, au fost redați părinților, famila completă revenind în România.

Tot azi, într-un scurt mesaj postat pe Facebook, cei doi copii ai Cameliei Smicală, Maria și Mihai, spun că vor să revină acasă, la mama lor, de care le este dor.

Mihai Gheorghiu, Președintele Comitetului de Inițiativă al Coaliției pentru Familie,  prezent la protest, a declarat că  acest caz este „o tragedie cu care Europa a început să se obișnuiască, cu despărțirea copiilor de părinți, pentru motive închipuite, fără nicio importanță. Prin prezența noastră aici vrem să arătăm că ne pasă, că suntem alături de ei, că ne rugăm pentru ei și mai ales că cerem atât statului finlandez, care trebuie să reunească această familie, cât și statului român să facă un pas decisiv pentru rezolvarea acestui caz. Atât mama cât și copiii sunt cetățeni români. Statul român ne oferă țarcuri din spatele cărora trebuie să ne exprimăm, are o grijă deosebită față de siguranța tuturor, mai puțin de siguranța copiilor doctorului Smicală”. 

„Îl rugăm pe președintele Klaus Iohannis să fie aproape de familia Smicală, să intervină cu autoritatea, cu prestația funcției de președinte al României, și să facă ceva concret pentru această familie. Există o cerere a doamnei Smicală pentru repatriere. Îi cerem președintelui României să-și plece ochii, urechea, către această familie”, a mai spus Președintele Comitetului de Inițiativă al Coaliției pentru Familie.

Marius Bodnariu, trecut prin experiența luării cu forța a celor cinci copii de către statul norvegian, a venit la protest însoțit de fiicele sale.

„Să continuați să vă rugați pentru ei! Ne bucurăm că noi înșine putem fi o mărturie vie că Dumnezeu răspunde rugăciunilor. El este un Dumnezeu atotputernic, care poate să schimbe planurile celui rău. Aș transmite un mesaj Finlandei cu această ocazie: Nu urma drumul pe care Norvegia vrea să il deschidă si să îl dea ca exemplu altor națiuni, prin distrugerea familiei”, a declarat Bodnariu.

Nu este prima dată când românii s-au solidarizat cu medicul Camelia Smicală, ai cărei copii au fost luați abuziv de statul finlandez. Pe 21 mai, de Sfinții Împărați Constantin și Elena, mitinguri de susținere a familiei Smicală au avut loc în mai multe orașe din țară. Și în vară au avut loc manifestații de sprijinire a medicului român.

Stimate Domnule Președinte,

Coaliția pentru Familie și Platforma civică “ÎMPREUNĂ” vă aduc la cunoștință situația tragică a copiilor doamnei doctor Camelia Smicală care sunt despărțiți de mama lor de aproape doi ani de zile. Această situație necesită, de urgență, implicarea activă și decisivă a statului român care trebuie să vină în sprijinul și în apărarea acestei familii. Lungul șir de abuzuri la adresa doamnei doctor Camelia Smicală și a familiei sale trebuie să înceteze.

Incapacitatea statului român de a-și apăra cetățenii transmite poporului român un mesaj de descurajare și dezamăgire.

Suntem aici în fața unui caz care, oricât ar părea de complicat din punct de vedere juridic, este un caz de nesocotire flagrantă a art. 9 alin. 1 din Conventia ONU privind drepturile copilului prin separarea celor doi minori de mamă, împotriva voinței lor, nesocotindu-se astfel relația fundamentală mamă – copil. Nimic nu poate legitima demersul autorităților finlandeze împotriva acestei mame și împotriva copiilor ei care își doresc necontenit să fie alături de mama lor.

Pentru noi este un caz de conștiință, o situație în care trebuie să primeze elementara solidaritate umană, apărarea interesului superior al copiilor de a fi alături de mama lor. În acest sens, credem că tot ceea ce putem face noi este să demonstrăm concret sprijinul pe care cetățenii români îl acordă familiei Smicală.

Totodată sperăm ca Președintele României să se implice și să facă demersurile necesare pe lângă autoritățile statului finlandez pentru a trata acest caz cu respectarea interesului superior al minorilor și fără distrugerea unei familii.

Cei doi copii sunt cetățeni români. Președintele României are datoria constituțională, nu numai morală, de a apăra viața, libertatea și exercitarea drepturilor fundamentale ale oricărui cetățean roman, indiferent de vârstă sau de locul unde se află el la un moment dat sau altul.

Având în vedere precedentul istoric pe care l-ați creat, coborând în mijlocul unei manifestații populare în iarna anului 2017, vă invităm Stimate Domnule Președinte, în mijlocul nostru, în ziua de 11 noiembrie, ora 12:00, pentru a demonstra împreună cu noi sprijinul de care cauza unificării familiei dr. Camelia Smicală se bucură în societatea românească.

Coaliția pentru Familie
Platforma civică „ÎMPREUNĂ”

Cei doi copii ai medicului Camelia Smicală, care sunt cetăţeni români, au fost în mod abuziv despărţiţi de mama lor şi sunt ţinuţi împotriva voinţei lor în sistemul de protecţia copilului din această ţară. Coaliţia pentru Familie şi Platforma Civică ÎMPREUNĂ organizează sâmbătă, 11 noiembrie 2017, la ora 12:00, o manifestaţie în favoarea reîntregirii familei Smicală din Finlanda prin revenirea copiilor alături de mama lor. Oferim un scurt interviu cu Mihai Gheorghiu, preşedintele comitetului de iniţiativă al Coaliţiei pentru Familie.

Dle Gheorghiu, aţi chemat românii în faţa Ambasadei Finlandei la Bucureşti pentru a cere returnarea copiilor Smicală către mama lor. Care este mesajul Coaliţiei pentru Familie către autorităţile finlandeze

Mesajul nostru este foarte simplu, foarte direct şi pe deplin uman: reunificarea familiei, întoarcerea copiilor acasă.

Coaliţia pentru Familie a fost acuzată că este împotriva familiilor monoparentale. Acum militaţi pentru întoarcerea copiilor la mama lor, adică sprijiniţi o familie monoparentală. Care este cu adevărat poziţia CpF faţă de familiile monoparentale?

Acuzaţia a fost şi este falsă, este un exerciţiu de dezinformare practicat de grupurile tactice ale ONG-urilor care promovează agenda revoluţiei culturale şi a corectitudinii politice.

Sunt multe voci care laudă sistemul de protecţie socială – inclusiv pe cel de protecţia copilului – din ţările nordice, spre care privesc ca spre un model de urmat. Credeţi că, în cazul Smicală, e vorba doar de o aplicare defectuoasă şi coruptă a unor principii, sau principiile însele si filozofia de la baza sistemului prezintă probleme?

Protecţia copilului în unele state a devenit un non-sens, nu protejezi copilul transformându-l în bun al statului cu care operezi pe piaţa redistribuirii copiilor sub noile imperative ale unei biopolitici scandaloase şi din ce în ce mai invazive, mai totalitare. Exemplul familiei Bodnariu stă mărturie pentru această nouă biopolitică a postmodernităţii nihiliste.

Ce doriţi să îi transmiteţi doamnei Smicală?

Doamnei dr. Camelia Smicală îi doresc să fie puternică, să creadă în continuare în biruinţă. Noi îi vom fi alături cu tot ceea ce putem.

Dar oficialilor români implicaţi în rezolvarea acestui caz?

Statul român trebuie să îşi apere cetăţenii cu deplină hotărâre şi cu demnitate. Această permanentă atitudine de rândaş care nu îndrăzneşte să-şi supere stăpânii produce imense daune tuturor, cetăţenilor şi apoi statului însuşi.

 • Anghel Buturuga:

Coalitia pentru Familie protesteaza pentru o familie monopoarentala

Adica pentru familia Cameliei Smicala.

Nicio organizatie implicata in blocarea referendumului, niciuna, niciun activist sau troll anti-CpF care s-a tavalit pe jos in chinuri ca vine CPF si prigoneste familiile monoparentale nu a spus un singur cuvintel si nu a facut nimic pentru a ajuta aceasta femeie singura si abuzata de un sistem opresiv. Ba dimpotriva – -ii suspectez ca sustin abuzul acesta in forma continuata.

Dupa cuvintele voastre veti fi judecati.
Discursul fara fapte e manipulare.

Preasfințitul Părinte Episcop Macarie Drăgoi al Episcopiei Ortodoxe Române a Europei de Nord va vizita, pe 18 noiembrie 2017, familia Cameliei Smicală, mama româncă din Tampere ce se află în grava situație de a avea pe cei doi copii ai săi preluați de autoritățile din Finlanda, continuând, astfel, demersurile depuse în acest caz dureros.

La cererea Preasfințitului Macarie, Protecția Copilului a acceptat ca ierarhul român să-i viziteze, în calitate de părinte duhovnicesc, pe cei doi copii plasați sub autoritatea instituției, Johan-Mihail și Maria-Alexandra, pentru a-i spovedi, împărtăși și alina sufletește.

Reamintim că Preasfințitul Macarie a mai făcut un demers similar pe 23 mai 2017, pe atunci răspunsul Protecției Copilului din Finlanda fiind negativ. Episcopul ortodox român al Europei de Nord s-a implicat intens și în alte cazuri de familii de români care s-au confruntat cu situații similare, cele mai cunoscute fiind cazurile familiilor Nan și Bodnariu din Norvegia.

BIROUL DE PRESĂ AL EPISCOPIEI ORTODOXE ROMÂNE A EUROPEI DE NORD


Categorii

1. DIVERSE, Confiscarea copiilor de catre stat, PS Macarie Dragoi, Razboiul impotriva familiei / vietii/ copiilor, Video

Etichete (taguri)

, , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

18 Commentarii la ““Dacă nimeni nu se opune, ACELAȘI SISTEM VA FI ÎN CURÂND ȘI ÎN ROMÂNIA”/ Coalitia pentru Familie ii bate obrazul presedintelui KLAUS IOHANNIS, chemandu-l la PROTESTUL pentru CAMELIA SMICALA si copiii sai (VIDEO)/ PS MACARIE a primit acceptul PROTECTIEI COPILULUI din Finlanda de a vizita copiii (ACTUALIZAT)

 1. propun ca in fiecare seara la 10, pret de min 15 min, sa rugam toti pe Maica Domnului si pe sfinti sa mijloceasca pt ei. Oricum, printr un acatist, niste psalmi, rugaciune cu propriile cuvinte, cum simtim. Dar la 10 sa fim toti pret de min 15 min cu gandurile concentratw la rugaciune pt ei.

 2. „Sunt zeci de mii de copii răpiţi din familii de aşa-zisul sistem de protecţia copilului în întreaga Europă. Dacă nimeni nu se opune, acelaşi sistem va fi curând şi în România”

  Sa nu uitam ca Romania a fost campioana mondiala la avorturi, cot la cot cu Rusia, si ca parintele Nicolae Tanase a facut eforturi incredibile pentru a salva cat mai multi copii abandonati.
  Sa nu uitam ca sistemul a inceput de fapt in Romania, in orfelinatele pline de copii abandonati, care au fost vanduti spre adoptie in strainatate si de care nu se mai stie nimic. Gurile rele spun ca si actualul presedinte ar fi fost implicat in astfel de tranzactii.

 3. PS Macarie despre Sfintii martiri nasaudeni, dar si despre COSMARUL COPIILOR CAMELIEI SMICALA

 4. Pingback: Părintele Episcop MACARIE DRĂGOI despre SFINȚII MARTIRI NĂSĂUDENI: "Să nu ne pierdem credința, fiindcă nu ne putem juca cu mântuirea noastră!". MĂRTURIE TARE ȘI INTERVENȚIE ÎN CAZUL COPIILOR CONFISCAȚI ȘI TRAUMATIZAȚI AI CAMELIE
 5. La scoli si gradinite li se cere educatoarelor/invatatoarelor sa afle de la copii daca parintii lucreaza in tara sau strainatate. Copiii cu parintii in strainatate au inceput sa se trezeasca acasa cu Protectia Copilului, care vine sa ancheteze in ce conditii traiesc, cum sunt hraniti, cine e desemnat tutorele legal al copilului…granturile norvegiene incep sa-si gaseasca justificare.

 6. @ RobertCr:

  Totusi sper ca nu cu motivul asta, ci ca sa fie convinsi parintii sa se intoarca, fiindca e o adevarata tragedie ce se intampla cu copiii acestia cvasi-abandonati.

 7. Din pacate nu pot sa pun gandul bun, acesti conducatori tradatori, au alte ganduri cu copiii nostrii. Le-au bulversat pe mamicile, bunicii, care erau cu copiii acasa. Tam,nesam, fara sa anunti, fara sa informezi, s-au trezit cu ei la usa. Au plafonat de la 1 ianuarie 2018 indemnizatia de crestere a copilului la 1250 lei, nu mai este 85% din salariul minim, numai grija poporului nu o au. In clasa a saptea ora saptamanala intitulata: Gandirea critica, pregatesc terenul pentru adeptii lui Soros.

 8. @ Robert:

  Nici eu nu am incredere, dar nu e chiar TOTUL asa de negru INCA. Mai sunt si insule de normalitate la noi, unde totusi inca mai exista credinta si chiar si putina omenie, bune intentii, uneori cu mijloace strambe de aplicare… Nadajduiesc ca asa e in multe cazuri. Daca se intampla insa ceva in directia de care te temi, se va afla si vom scrie si noi. Si gandirea critica e ceva bun, in sine, depinde mult doar cum este folosita. Dar predata cu onestitate este chiar necesara, fiindca exact pe ea o exercitam noi aici. Sa invatam sa NU luam totul de-a gata dupa cum ne livreaza cineva niste idei gata facute, sa studiem, sa cercetam, sa reflectam… Sigur, nu si drepturile copilului. Dar daca as fi profesor, m-as folosi anume de prilejul GANDIRII CRITICE, ca sa pot dinamita toate miturile, toate falsurile care li baga pe cat copiilor inca din scoala. Macar sa-i faci sa-si puna intrebari.

 9. GHID practic pentru distrugerea societății normale:

  • atacarea autorității tatălui, negarea rolurilor specifice ale tatălui și ale mamei, erodarea dreptului lor de educatori preeminenți ai copiilor în cadrul familiei. • abolirea diferențelor în educația băieților și a fetelor. • abolirea oricăror forme de dominanță masculină (ex. prezența femeilor în rîndul forțelor armate, a poliției etc.). • declararea femeilor ca fiind o „clasă oprimată” și a bărbaților ca „opresori”. • fuzionarea sau inversarea rolului sexelor. (LGBT(q/i) – n/a). • „eliberarea” copiilor din familiile lor. • abolirea familiei așa cum o cunoaștem. (valul de știri din occidentul mult-prea-luminat, despre al 3-lea gen, etc)
  http://www.altnews.ro/2017/10/ghid-practic-pentru-distrugerea_8.html

 10. Re/Vedeți despre asta documentarul făcut de Aaron Russo, “America – Freedom to Fascism”, că zice acolo explicit despre planul și lucrarea subversivă multiseculare pentru “emanciparea femeilor”, fabricarea de “false falgs”, “war on terror” [dublu sens pentru război asupra terorismului], etc. made by Rockefeller & their masters/stăpânii lor.

 11. Pingback: PS MACARIE la copiii Cameliei Smicală: „NU VĂD NICIUN MOTIV pentru care acești copii să rămână DEPARTE de MAMA și SEPARAȚI între ei” Un nou caz dramatic in FINLANDA.. "Serviciul social joacă un PINOG-PONG SINISTRU cu sufletele noastre
 12. Pingback: PLATFORMA IMPREUNA cere presedintelui, premierului si liderilor Parlamentului implicarea in DRAMATICUL CAZ AL CAMELIEI SMICALA/ Un fenomen grav: tot mai multe cazuri definite de instantele românești "RAPIRE INTERNATIONALE DE MINORI" in urma ca
 13. Pingback: COALITIA PENTRU FAMILIE reactioneaza in cazul politistului pedofil: "Copiii familiilor romanilor sunt victimele predilecte ale unor retele nationale si internationale de pedofili"! / Avocatul CJUE sustine cauza REDEFINIRII CASATORIEI pentru cupl
 14. Pingback: PREASFINȚITUL MACARIE împreună cu enoriașii de la Stockholm, alături de CAMELIA SMICALĂ (video, text): "SUNTEM ÎMPREUNĂ! Aceasta înseamnă Biserica. SĂ TE DOARĂ ATUNCI CÂND FRATELE TĂU ESTE ÎN DURERE. Este cumplit atunci când dragostea
 15. Pingback: PREASFINȚITUL MACARIE împreună cu enoriașii de la Stockholm, în rugăciune CU și PENTRU CAMELIA SMICALĂ (video, text): "SUNTEM ÎMPREUNĂ! Aceasta înseamnă Biserica. SĂ TE DOARĂ ATUNCI CÂND FRATELE TĂU ESTE ÎN DURERE. Este cumplit atunc
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare