SARPELE CURCUBEU INCHIDE CERCUL. “Nicio abatere nu va mai fi tolerată, orice deviationism va fi imediat stopat”. O SINTEZA EXHAUSTIVA A RAZBOIULUI IMPOTRIVA ROMÂNIEI

11-11-2017 8 minute Sublinieri

Afis al Asociatiei LGBT MosaiQ

Operațiunea de blocare masivă a conturilor facebook ale anti-globaliştilor, ca şi operațiunea de demonizare a medicului ieșean Răzvan Constantinescu, aflată încă în curs, sunt acțiuni deliberate și coroborate între corporatocrație şi Statul Paralel, implicit acoperiții ei din mass-media și de pe rețelele de socializare, toți cei care vor să termine rapid și radical cu “trecutul” – Familie, Biserica, Tradiție, Stat, inclusiv cu democrația electivă.

Câțiva aleși vor trebui să conducă masa de ignoranți patibulari, “edentați” (apud G. Liiceanu), incapabili să voteze cu cine este girat de proprietarii Cheii Fericirii Absolute.

La Sibiu tocmai s-a încheiat o consfătuire a ONG-urilor Soros, în care s-au trasat direcțiile de atac. Conturile Facebook au fost închise brusc, iar protestele ”spontane” împânzesc țara. Agresivitatea atinge cote maxime, duşmanii Revoluției fiind purtați apoi, simbolic, prin piețele publice (canale tv, presă). Mii de conturi false atacă indezirabilii în haită, folosind un limbaj de o vulgaritate extremă.

Asistăm la un experiment care încercă să observe reacțiile, nodurile de solidaritate, replierile, direcțiile de contraatac şamd, în virtutea stopării definitive a vocilor opoziției la procesul forțat, revoluționar, de globalizare.

Care sunt noile direcții de forță mondialiste?

Recenta dezbatere, de la începutul lunii noiembrie, din Congresul SUA, în care mainstreamul politic a chemat la ordine corporațiile (care i-au pus în funcții pe unii dintre ei) a făcut o demonstrație, sub ochii întregii lumi: a aratat încotro mergem. După dezbateri aprinse, Stăpânii Internetului au arătat că nu pot face față la implicarea Rusiei și vicierea rezultatului alegerilor. Din SUA. Pare că e de râs, nu? Nu prea e. Ba e chiar sinistru.

Paul Dragoș Aligica, un politolog neoliberal ce nu poate fi bănuit nicio secundă de simpatii moscovite, a scris un rechizitoriu extrem de tăios pe subiect, oarecum înspăimântat de faptul că se anunță un Armaghedon în zona informațiilor din spațiul electronic, dominat total de giganții Facebook, Google și Twitter. Care, după ce “au făcut în campania electorală caz public din poziția partinică față de un candidat” (Hillary Clinton – n.m.), iar “angajații lor la toate nivelele au o anumită înclinare ideologică și politică pe care nu se sfiesc să o afirme și susțină atât prin patternul lor de donații politice cât și prin modul în care își exercită responasabilitațile profesionale” (sunt angajați exclusiv progresiști pro LGBT, pro-avort, pro-gender etc, orice abatere însemnând eliminarea din spațiul Stăpânilor Internetului – n.m.).

“TOATE aceste canale și fluxuri și platforme sunt pompate la greu resursele financiare și de influență ale establihsmentului american, ale celui occidental-european” […] “Bun. Și ce se întâmplă? Vine domnule Rusia, și cumpără adduri de 126 de mii de dolari, pe Facebook. (Mă rog, înmulțiți cu 10, sau cu cât vreți și comparați apoi cu bugetul de campanie de peste un miliard, DOAR bugetul ei, al părții vătămate [Hillary Clinton – n.m.] sau comparați cu bugetul de advertising al Facebook) Da. Și inserteaza “fake news” pe acest megaconglomerat propagandistic, pe acest leviatan fără precedent în istorie și fac ei ce fac acolo, cu niște “boti”… Și? Îi dă, domnule, cu roatele în sus. Kaput. Da. Uite așa. Schimbă RADICAL dinamica electorală în ditamai SUA, în, atenție: un sistem de vot bazat pe colegiu electoral. Nici mai mult nici mai puțin!”[…] “ATENȚIE, fără că vreuna dintre toate agențiile alea știute de la TV și cinema -aia cu drone, tehnologie, spioni, supercalculatoare- CIA, NSA, FBI și încă vreo 5-6 altele, cărora nici numele nu li se știe, niciuna deci, să poată face ceva. Ăia – cei mai tari în intelligence și counterintaelligence din lume- n-au putut, oameni buni, împiedica această operațiune.” – închei citatul.

Ridicolul este perfect. Corporatocrația încă nu şi-a revenit, deşi a trecut un an de atunci, din pierderea Casei Albe de către Hillary Clinton, iar aceasta se reverberează în România capturată de Statul Paralel, inclusiv în presă (Adevărul, Hotnews, ProTv, ziare.com, Realitatea). Mulți se prefac că Trump a pierdut, de fapt, alegerile. La televizor se desenează permanent o altă realitate.

Ce anunță însă această farsă din Congresul SUA?

O ideologizare TOTALĂ a zonei de internet controlată de giganții mondiali. Nicio abatere nu va mai fi tolerată, orice deviationism va fi imediat stopat. Nu mai vorbim de vocile conservatoare, care, în urma acestui “congres” al Stăpânilor Internetului, vor fi complet anihilate în spațiul mediatic mainstream și din rețelele de socializare.

Revolutia Globalistă nu are voie să se împiedice într-un instrument care a fost creat pentru manipulare și control! Clar? Orice încercare de resuveranizare a Statului Român, pe model polonez, maghiar, ceh etc. este de neconceput pentru ambasada Lumii Globaliste ridicată pe terenul lui Popoviciu – un escroc condamnat la 7 ani de închisoare, dispărut din țară, dar apărat de un avocat american cu un CV remarcabil: Louis Freeh a fost director al FBI.

Ambasadorul Klemm este, de fapt, ambasadorul corporatocrației ”soros”, care a acaparat aparatul birocratic (inclusiv Departamentul de Stat), a preluat presa mainstream şi vârfurile serviciilor. României i s-a exportat modelul italian, la o scară mult mai profundă şi folosind modelul demantelării partidelor din Cizmă prin anti-corupție (“Mani Pulite” a fost o operațiune coordonată de CIA), o dată cu înființarea DNA și a unei procuraturi în care dosarele se fac împreună cu SRI, iar apoi cei care sunt indezirabili intră în malaxorul unei justiții unde sunt plasați judecători acoperiți.

Amintiți-vă cum a fost terfelit judecătorul Toni Greblă atunci când s-a opus legilor Big Brother. Era nu un inginer sau un șofer de TIR, ci ditamai judecătorul la Curtea Constituțională a României, cel mai înalt for juridic al țării. Am ajuns la momentul în care ascultarile de telefoane se fac în masă: col. SRI Nicolae Ulieru mărturisea că “pe vremea lui Virgil Măgureanu se făceau 200-300 interceptări pe an, nu 260.000 de ascultări, ca acum”.Am ajuns la momentul în care SRI instrumentează dosare în justiție, iar col. Dragomir face afirmația că DNA a devenit doar o extensie a SRI. Iar asta se întâmplă la peste un sfert de secol de la căderea comunismului.

Remember:

Mediafax, 20 mai 2012:  “Ambasadorul Gitenstein ‘are tot dreptul’ să facă aprecieri la adresa procurorului-şef al DNA, pentru că Departamentul de Stat al SUA a “finanţat” atât DIICOT, cât şi DNA şi este interesat de ce se întâmplă cu această ‘investiţie’, a declarat, duminică, vicepreşedintele PDL Monica Macovei […] : “Da, are tot dreptul ambasadorul american sau alţi ambasadori să facă astfel de comentarii, pentru că SUA, Departamentul de Stat, a finanţat atât DIICOT, cât şi DNA, adică parchetele specializate pe crimă organizată şi corupţie. Sigur că-i interesează ce se întâmplă cu INVESTIȚIA lor, în sens de EFICIENȚĂ (s.m.) Doi: au investitori străini. Investorii străini sunt interesaţi să nu fie corupţie în România. Cine luptă cu corupţia din România, la nivel de investigaţii? DNA. Deci e firesc şi normal să fie îngrijorat şi să-şi spună părerea cu privire la cum e condus DNA, dacă e condus eficient împotriva corupţiei sau nu”, a explicat Monica Macovei.

Modul în care DNA a ajuns stat în stat, protejând interesele politice și financiare ale marilor corporații (dosarele Microsoft și EADS nu ating nici cu o pană pe decidenții din companiile străine, ci doar pe executanții români, care și ei, la rândul lor, au parte de o protecție specială, iar tunul tras de Bechtel cu cea mai scumpă autostrada din lume, nici măcar nu este cercetat), pulverizând însă capitalul românesc “corupt” și partidele politice “corupte”.

Ca premiu de excelență pentru modul în care a acționat în politică românească, ex-ambasadorul american la București Mark Gitenstein, a fost pus să conducă Fondul Proprietatea (FP), cel mai mare fond de investiţii închis din lume, ce are pachete de acțiuni inclusiv la OMV și Hidroelectrica. Veniturile brute ale FP din dividende, în primele șase luni ale acestui an, au fost de 539,9 milioane lei (136 milioane dolari). Bani care vin fără să miști un deget.

Aşa poate se înțelege de ce șefa DNA, Laura Codruța Kovesi, plagiatoarea “în limite rezonabile” a lucrării de diplomă, prezentă în noaptea alegerilor din 2009 (suspecte de a fi fost fraudate) în casa ignarului general Oprea și alături de “penalul Dragnea” în vilele SRI în curtea cărora se tranșau porci de Crăciun, este înzestrată cu puteri absolute, inaccesibile altor muritori, care fac să tremure și pe cei de la Inspecția Judiciară, veniți după mulți ani să facă un raport de activitate.

Deși instituția este brăzdată de mari scandaluri în ultimul timp, iar procurori din cadrul DNA au făcut abuzuri, profitând de intangibilitatea instituției, totuși forțele externe care doresc controlul statului român o protejează cu obstinație. Asumându-și chiar si riscul de a fi din ce în ce mai detestate.

România trebuie să rămână, cu orice preț (inclusiv prin acțiuni de tipul ”Colectiv”) o insulă globalistă în spatele blocului suveranist al Vişegrad. De fapt, un cap de pod al trădării valorilor europene. În acest scop, este folosită recurent tema ”pericolului rusesc”, care amenință pe toată lumea: influențează Brexitul, ”manipulează” alegerile din SUA, folosesc hackeri ca taximetristul român Gucifer, schimbă harta Europei prin ”sprijinul dat secesioniştilor” catalani sau scoțieni, ”ajută” partide conservatoare din Vest ori mari mişcări civice ce se opun revoluției sexomarxiste – cum ar fi, pe plan local, Coaliția pentru Familie.

Apropo de CpF

Biserica Ortodoxă, cea care încă mai articulează societatea românească, trebuie redusă la tăcere complet. Nu poți face globalism – ca de altfel orice totalitarism – cu o Biserică puternică.

Asupra ierarhiei BOR s-a produs un atac concertat prin servicii (implicit prin acoperiții din presă), care a urmărit decredibilizarea acesteia, întrucât a sprijinit inițiativa cetățenească pentru modificarea Constituției și securizare a Familiei. Referendumul ar fi o frână imensă în calea Marii Revoluții Sexomarxiste, care este în curs de a domina planeta.

Cristian Pantazi, directorul Hotnews (oficina de propagandă globalistă, într-un anume mod fiind chiar portavocea ambasadei LGBT), dădea următoarele sfaturi conducerii BOR la începutul lunii septembrie, a.c.: ”Referendumul pentru modificarea Constituției e populist, inutil și periculos. Pentru credincioșii ortodocși, ca și pentru ceilalți credincioși, câștigul unui asemenea referendum e zero”. Pantazi dădea de înțeles și care vor fi temele de atac, în cazul în care Biserica nu se retrage din tema referendumului: vor fi făcute publice în continuare „faptele imorale”, inclusiv cazuri de homosexualitate, ale preoților și ierarhilor și corupția din BOR, iar fondurile pentru salarii vor fi tăiate.

Deși am ridiculizat inițial pretențiile unui neica nimeni de a spune BOR că “Biserica trebuie să urmărească acum altă agenda: agenda împrospătării interne, fără de care riscă prăbușirea”, pare că avertismentul a fost luat în serios.

De dragul păstrării INSTITUȚIEI, iar nu al prezervării FAMILIEI (fără de care Biserica nu va mai avea cum să fiinteze), vârfuri ale ierarhiei au cedat șantajului globalist, tema referendumului fiind cvasi inexistentă în discursul din timpul marilor evenimente cum a fost ITO (ținut la Iași chiar în timp ce Pantazi dădea glas dorințelor corporatocrației) sau în timpul marilor pelerinaje din fiecare toamnă de la Iași și București, ori la lucrările Sinodului. În plus, dorința de a ridica Catedrala Patriarhală – singurul edificiu major care va marca zilele Centenarului – pare că nu are preț.

Încă un motiv de îngrijorare este completa neimplicare a ierarhiei BOR în parcursul unei legi absolut totalitare, care frizează demonia, prin care cetățeanului i se ia dreptul de a alege un anume tratament medical, fiind obligat prin lege să-și dea consimțământul, acesta fiind, vezi Doamne,”prezumat”. Este vorba, desigur, de legea OBLIGATIVITĂȚII vaccinării. Mai mult, preoților li s-a interzis să ia atitudine împotriva acestei legi absurde, prin care este naționalizat corpul uman.

Deci după pierderea suveranității statului, se dorește pierderea suveranității persoanei asupra propriului corp – un totalitarism de neimaginat în anii ce au urmat revoltei anticomuniste din 1989. Iar asta nu neliniștește ierarhia BOR, deși sunt încălcate – de dragul unor sume colosale ce intră în conturile BigPharma, după vaccinari industriale făcute ca în fermele de creștere a animalelor – tratate și convenții internaționale, inclusiv Constituția României. Lege care, o dată trecută, permite abuzuri de neimaginat asupra corpului social.

Este și motivul pentru care actualul ministru Bodoc a ținut că să-și exprime gratitudinea, în luna august a.c.: “Doresc să mulțumesc Preafericitului Părinte Patriarh Daniel și tuturor preoților care sunt alături de părinți și copii, pentru angajamentul și implicarea acestora în campania pro-vaccinare”, iar surse din interiorul Patriarhiei vorbesc despre presiunile făcute de acest ministru la orice i s-a părut o abatere a unor preoți care ar impieta parcursul acestei legi infernale.

Asta cu toate că inclusiv copii de preoți au fost afectați de vaccinuri, asupra unora efectele fiind letale, iar medici foarte cunoscuți – inclusiv conf. Răzvan Costantinescu (care deja trage consecințele propriei libertăți de gândire și exprimare), prof. dr. Pavel Chirilă, celebru medic creștin, sau prof. dr. Vasile Astărăstoae, fost rector al UMF Iași, dar și președinte al Colegiului Medicilor (un alt persecutat de Statul Paralel pe motiv că s-a opus privatizării Sănătății), pe lângă mulți alții mai puțin notorii, au avut poziții limpezi împotriva acestui abuz incontrolabil, care poate duce, în actuala lege, de la amenzi colosale, până la smulgerea copiilor din familii, de către un stat învestit cu puteri despotice.

Palatul Patriarhal nu a găzduit, cu toate acestea, o dezbatere în care să fie chemați experți în domeniu, ca să lămurească chestiunea obligativității vaccinării dpdv bioetic (comisia de Bioetică a BOR mai există?) și juridic. Ministerul Sănătății a fost creditat cu bună credință, deși pandemiile de gripă aviară, porcină sau epidemia de rujeolă au fost dovedite în realitate ca false, ultima devenind o campanie de marketing pentru legea vaccinării obligatorii.

Ce mai putem face noi, societatea civilă reală, neinregimentata la Revoluția Globalistă, noi, cei care ne dorim un climat de normalitate în care să ne creștem copiii?

În virtutea faptului că avem o clasa politică şantajabilă , iar cei în care ne puneam speranțele că vor fi alături de noi în aceste momente grele sunt mai degrabă preocupați că să își conserve pozițiile instituționale, cele peste trei milioane de semnături strânse pentru că Familia să subziste fiind puse în pericol de mașinațiunile Statului Paralel – ce este pus la dispoziția demenților mesianici, cei care vor să ne îmbunătățească artificial viața socială -, nu putem decât să ne mobilizăm începând de la bază. Trebuie să găsim alternative care scapă Stăpânilor Internetului. În niciun caz nu putem exclude un răspuns politic, care să redea României poziția pe care o merită, prin câștigarea demnității și resuveranizare. Cu toate că forțele care opereză în acesta lume sunt diabolice, noi avem ceva tare: o credință într-un Bine întrupat.

Va fi nevoie de jertfă? Absolut, dar înfrângerea sigură este a aceluia care nu crede și nu luptă.
A aceluia care se adaptează “strategic”, a aceluia care nu face nimic. “Ştiu faptele tale, că nu eşti nici rece, nici fierbinte. O, dacă ai fi rece sau fierbinte! Dar, fiindcă eşti căldicel, nici rece, nici fierbinte, am să te vărs din gura Mea.” (Apoc. 3, 15-16)

“Libertate, spuneaţi? Mai bine ţineţi-vă gura!” – ”EPIDEMIE” DE CONTURI BLOCATE PE FACEBOOK-ul ROMÂNESC. Control social prin CENZURA privatizata si raportare selectiva. am sentimentul că suntem din nou subiecții unui EXPERIMENT TOTALITAR. Pauza de democrație s-a terminat”

TEMA PROPAGANDEI RUSESTI – baros pentru ZDROBIREA LIBERTATII DE EXPRIMARE si NEGAREA REALITATILOR BRUTALE/ Adevarata vulnerabilitate a României: faptul ca este COBAIUL EXPERIMENTELOR ANTISOCIALE ale Occidentului/ Nota despre propaganda securista de proasta calitate starnita de vizita PF KIRILL

“TRUMP, FACUT PRESEDINTE DE PUTIN”. Strategia propagandei establishmentului democrat de a contesta LEGITIMITATEA presedintelui ales al SUA

STATUL PARALEL GLOBALIST CONTRA-ATACA PE FRONTUL IMPLICARII RUSIEI IN ALEGERILE DIN SUA. Consilieri din campania electorala a lui TRUMP, retinuti si acuzati de “CONSPIRATIE IMPOTRIVA SUA”. Ce inseamna, de fapt, acest lucru?/ MANEVRELE MURDARE ALE DEMOCRATILOR SI SCHELETELE DIN DEBARAUA LUI CLINTON

RUSSIAGATE. Scandalul contactelor intre TRUMP si RUSIA escaladeaza, dupa ce presedintele american l-a concediat pe seful FBI. Miza: stoparea “fenomenului Trump”?

DEEP STATE SAU STATUL PROFUND – NOUA ORDINE A PUTERII IN SOCIETATILE “DEMOCRATICE”. O explicatie pentru conflictele acerbe din SUA, dar si din România. CE ESTE SI IN CE CONSTA, DE FAPT, ”SISTEMUL”?

”Sîntem mai răi decît romanii necreștini de acum două mii de ani care aveau obiceiul de a grația la sărbători”. IACOBINISMUL TICALOS SI BUCURIA JOSNICA IN FATA SUFERINTEI UMANE. Scopul mascaradei arestarilor pe modelul CIA-italian “Mani pulite” si SEMNIFICATIA REFUZULUI GRATIERII UNOR OAMENI BOLNAVI (video)

DE LA STATUL CLIENTELAR LA STATUL PARALEL AL NOII SECURITATI/ Pica Dragnea? Bucuria nebunilor/ LUPTE CRANCENE PENTRU PUTERE SI SUPRAVIETUIRE IN SISTEMUL PROCURORISTIC/ Mica istorie a SISTEMULUI DE PROPAGANDA al statului politienesc/ DE CE AR FI DRAGNEA NOUL “PABLITO”? Sau despre falsa indreptatire a REGIMULUI TERORII

Votam …DNA? ABOLIREA DEMOCRATIEI IN NUMELE ANTICORUPTIEI. Cand partidele nu mai decid cine candideaza si electoratul nu mai alege decat “pe cine trebuie”… DEMONIZAREA PARTIDELOR SI POLITICIENILOR NE DA PE MANA “PRIVATILOR” CU INTERESE STRAINE?

CIA si precedentul italian (“Maini curate”) al ABUZULUI DE ARESTARI PREVENTIVE si al ANTICORUPTIEI ca DOCILIZARE a CLASEI POLITICE/ EREZIA JURIDICA A BINOMULUI DNA – SRI/ Frecventa catuselor pe ecranul democratiei/ PARADOXUL ANTICORUPTIEI: lectia arestarii lui Horia Georgescu, seful ANI/ SECRETUL LUI POLICHINELLE: cine s-a aflat in spatele coruptiei?

MAREA BRITANIE: DICTATURA ORWELLIANA CE A URMAT CASATORIILOR HOMOSEXUALE/ Australia: referendum consultativ pe tema REDEFINIRII CASATORIEI/ Razboiul impotriva referendumului pentru familie/ MINCIUNILE PROPAGANDISTILOR ANTI-CPF

LEGEA LIBERTICIDA SI ANTI-FAMILIE A VACCINARII OBLIGATORII A FOST VOTATA IN SENAT. Niciun vot impotriva, niciun amendament care sa imblanzeasca regimul sanctiunilor/ PROTESTE IN MARILE ORASE IMPOTRIVA VACCINARII OBLIGATORII. Numarul participantilor – sensibil mai mare decat in protestele anterioare (Video)


Categorii

Iulian Capsali, Justitie, Razboiul impotriva Bisericii/ crestinismului, Razboiul impotriva familiei / vietii/ copiilor, Razboiul impotriva Romaniei, Referendum casatorie familie, Revizuirea constitutiei, Vaccinuri / legea vaccinarii obligatorii

Etichete (taguri)

, , , , , , , , , , , , , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

9 Commentarii la “SARPELE CURCUBEU INCHIDE CERCUL. “Nicio abatere nu va mai fi tolerată, orice deviationism va fi imediat stopat”. O SINTEZA EXHAUSTIVA A RAZBOIULUI IMPOTRIVA ROMÂNIEI

 1. Hillary nu a castigat alegerile,
  Trump si cei care il sustin au inceput decimarea reteleor de pedofili,
  Atentatele/ asasinatele/accidentele/”sinuciderile” curg – semnale de panica/razbunare…
  Hollywood-ul este doar inceputul- Urmeaza Establishmentul,
  Establishmentul american se razbuna pe gigantii internetului acuzandu-i de slaba gestiune a influentei rusesti si cere implementarea de urgenta a cenzurii ! – Proiectul globalist se clatina…

  Vedeti aici cum prezinta Sorina Matei audierile din Congresul american:
  http://sorinamatei.ro/puterea-dumneavoastra-ne-lasa-fara-respiratie/

  Toata zvarcoleala asta de la Washington arata o panica fara precedent – De unde vine de fapt acesta panica ?…

 2. Doamne ajută tuturor !!! Mulţumiri pentru postarea acestui articol, care surprinde cu acuratețe situaţia de o gravitate fără precedent din România zilelor noastre.S-ar putea ca mulţi din cei care-l vor citi să creadă că este exagerat pericolul prezentat în articol,dar nu este așa.Spunea Părintele Nicolae Steinhardt :”Poate cele mai teribile cuvinte din Sfânta Evanghelie sunt la LUCA, 22.27:”Dacă vă voi spune ceva nu veţi crede!”.Nu-L credem, nu putem,nu ne străduim … să-L credem,nu-i credem nici pe ceilalți.Ajungem să ne dumirim,să înţelegem ceva ,dar nu putem stabili comunicarea cu ceilalți,care nu ne cred.Experienţele sunt intransmisibile.”(am citat din memorie)”.Din păcate,adevărul este că cei mai mulţi dintre noi nu cred că situaţia este atât de gravă și “este nevoie de multă rugăciune cu durere”(Sfântul Paisie Aghioritul) !!! Aţi semnalat deseori în articolele frăţiilor voastre,că ţara-i pe marginea prăpastiei și “lumea (întreagă) arde, voi pricepeţi asta? “(Sfântul Paisie Aghioritul),iar recent, că mitropolitul Neofit de Morfou ne îndeamnă la rugăciune de noapte.Să sperăm că-i vom urma sfatul cât mai mulţi dintre noi ,până nu va fi prea târziu.Iertare și Doamne ajută tuturor românilor !!!

 3. Stef:

  Am citit cu stoicism pana la capat prezentarea Sorinei Matei. Nu stiu care e teza ei ca nu o enunta, dar ce inteleg e ca orice informatie care nu convine establishmentului e ‘de la rusi’ (axioma 1). Axioma 2 (de la sine inteleasa si pt un copil de clasa zero): ‘rusii e rai’. Concluzie logica: sa eliminam “rusii” (adica tot ce nu ne convine) de pe platformele de socializare! Pt ca uite, bietii baieti de la fb/twitter/google s.a., in spiritul lor idealist, cu drept la exprimare libera, eliminarea cenzurii si alte visuri de sugaci, nici n au bagat de seama naivii cum orcii au patruns in imperiu pe cai obscure, iar acum fac ravagii. Off, idealistii lu’ mama! e nevoie aici de o mana ferma sa trimita orcii de unde au venit si sa restabilim consensul in regatul virtual.

  Ma lasi… Dezbaterea aia, daca e reala, e pt prostimea prostimii, cu fb/twitter/zuckenberg pe post de “politistul bun”. Deci nu stiu cat de disperati sunt – de fapt da, cred ca sunt – dar stiu ca sunt niste manipulatori cls 1 si ar fi facut cariera cel putin la fel de frumoasa in teatru!

 4. Planul Coudenhove- Kalergi cu privire la amestecul rasial este implementat te google.
  Daca vreti sa aveti un soc, dati cautare pe imagini pentru urmatoarele cuvinte:

  American Inventors
  White couple
  White woman with children
  European history people
  Happy American couple
  European people art
  White man and white woman

 5. @Doroteea
  Ai observat bine cum e cu prezentarea in romana cat si cu dezbaterea din Congres. Cat despre Sorina Matei, cred ca e incadrata de multa vreme in acea lupta impotriva multvanturatei si trambitatei “propagande rusesti” si raspunde instructiunilor cabalei deep state – am vazut relatarile despre listele cu jurnalistii acoperiti si am inteles cum sta treaba…
  Dezbaterea este si pentru alimentarea valului de propaganda mainstream impotriva lui Trump si impotriva nationalistilor americani, care il sustin in mare parte pe acesta – Ridicolul devine evident din incercarile repetate de a stoarce ceva date care sa dovedeasca cum influenteaza rusii opiniile maselor largi – In schimb establishmentul nu scoate o vorba despre Clinton, Obama si vanzarea prin primire de donatii a 20% din uraniul american catre Rusia.
  Concret este ca, in urma acestui circ, cenzura pe facebook , youtube si twitter este din ce in ce mai agresiva – Cel putin pe YouTube presa alternativa si antiglobalista din zona occidentala este puternic demonetizata prin noile sisteme implementate de Google.

 6. Ca sa nu fie totusi impartial, google da numai oameni albi pentru urmatoarele cuvinte:
  criminal
  murderer
  convict

  Concluzia o intelege si un copil de 5 ani: albii e rai, negrii e buni!

 7. @stef
  Marele leader Trump a trimis azi tweetul tuturor tweeturilor referitoare la Kim Jong-un, care a pus intreaga planeta pe jar:

  Why would Kim Jong-un insult me by calling me “old,” when I would NEVER call him “short and fat?” Oh well, I try so hard to be his friend – and maybe someday that will happen!
  https://mobile.twitter.com/realDonaldTrump/status/929511061954297857?p=v

  Trump a stabilit un nou record de imbecilitate!

 8. Pingback: PRESEDINTELE STATULUI PARALEL. Iohannis acopera subteranele securistice in discursul... de ZIUA NATIONALA!/ Cladirea in care traiau români emigranti in Germania, INCENDIATA intentionat/ ROMÂNIA VIITORULUI: golita de romani, cu copii singuri si casatorii
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare