COPILUL DE 9 ANI AL ANEI-MARIA STANCU, “EXECUTAT SILIT”! “Lipit de pieptul mamei, careia n-a vrut să-i dea drumul nicio secundă”, RAFAEL a fost si va mai fi traumatizat de incercarile autoritatilor de a-l DRESA sa accepte sa se mute in Portugalia, la tatal sau, IN CIUDA REFUZULUI SAU DISPERAT! “Drepturile copilului” nu se mai aplica atunci cand PRIMEAZA INTERESELE UNUI CETATEAN STRAIN? (video)

20-08-2016 5 minute Sublinieri

*

media_147153534444645900

Lipit de pieptul mamei, careia n-a vrut să-i dea drumul nicio secundă. Aşa a venit copilul Anei Stancu în faţa executorului judecătoresc care trebuia să-l încredinţeze tatălui venit din Portugalia. Ce a urmat, vedeţi acum! Atenţie! Urmează imagini care vă pot afecta emoţional!

Sta lipit de mama! Ii inconjura cu manutele gatul si se stringe tot in ea, ca si cum ar vrea sa arate universului ca nimic nu-i mai poate desparti. Asa a venit la Protectia Copilului baietelul Anei Stancu, acuzata ca si-a rapit copilul si l-a adus in Romania. Un copil greu incercat de legile adultilor. Astazi trebuia sa ajunga la tata, venit special din Portugalia.

Amedeo Mihai Szel: Sunt pregatit sa-l cresc si copilul are toate conditiile acolo.

Cu ochii in lacrimi, Ana Stancu nu poate scoate un cuvant. Isi tine copilul de 8 ani in brate pana in fata executorului care ar trebui sa-l dea tatalui, conform deciziei judecatoresti.

Tatal isi doreste fiul alaturi. Spune ca acuzatiile impotriva lui sunt false. Ba si condamnarea din Portugalia la doi ani de inchisoare cu suspendare pentru violenta domestica ar fi una neclara.

Amedeo Mihai Szel: In Portugalia, o femeie daca se duce la tribunal si reclama ca a fost batuta de sot, are sanse sa castige casa are sanse sa castige tot. Niciodata, niciodata nu am lovit-o si sunt martori in Romania care pot sa spuna asta. (Ati vrut sa o omorati?) Daca eu v-am spus ca nu am lovit o niciodata..

O ora au durat negocierile intre parinti, copil si executor. La iesire, baietelul iese exact asa cum a intrat. Lipit de mama!

Ana Stancu: A fost o executare grea. Rafael a fost ferm si e foarte obosit, cere sa manance. De vreo trei ori daca mi amintesc bine a spus nu.

Adrian Amuza: Tatal nici macar nu a incercat sa interactioneze cu copilul.

In urma au ramas avocatii si tatal, care are o decizie de executare in mana, asa ca va trece la urmatorul pas.

Amuza Adrian: Acum deja s-a formulat o cerere de catre creditor, de catre tata care cere program de consiliere.

Astazi, baietelul ramane alaturi de mama, dar va trebui obisnuit cu ideea ca judecatorii au decis sa mearga cu tata. Va urma un program de consiliere la care va participa un psiholog, dar si mama celui mic. Tatal se va intoarce in Portugalia si va reveni numai in momentul in care copilul este pregatit sa plece cu el.

La aceasta procedura dureroasa Ana Stancu a fost sustinuta si de Ana Nedelcu, o alta mama care a trecut printr-un cosmar asemanator. Si ea a fost acuzata ca si-a rapit copilul.

Ana Nedelcu: Ca mama am incurajat-o sa aiba curaj si sa aiba incredre in copil ca va spune ce vrea si ca dorinta lui va fi respectata.

Ana Stancu trece de doi ani printr-un cosmar. A plecat din Portugalia, dupa ce a reusit sa divorteze si sa obtina custodia celui mic. Insa chiar si asa nu avea dreptul sa plece de acolo fara acordul tatalui. Femeia crede ca a facut tot ce este mai bine pentru copil, asa ca a venit in Romania. Aici, fostul sot i-a intentat proces de rapire internationala de minori pe care l-a castigat. In urma acestei decizii el a obtinut executarea silita in instanta a propriului sau copil.

Românca acuzată că și-a răpit copilul de lângă tatăl său din Portugalia și l-a adus în țară, a trecut joi, prin momente dramatice. Fostul soț și executorul judecătoresc au încercat să-l ia pe copilul de 9 ani, însă acesta s-a opus cu vehemență, informează Știrileprotv.ro. Așa că va fi consiliat de psihologi care trebuie să îi explice că niște oameni mari, îmbrăcați în robe negre i-au decis soarta.

Românca acuzată că și-a răpit copilul de lângă tatăl său din Portugalia și l-a adus în țară, a trecut joi, prin momente dramatice. Fostul soț și executorul judecătoresc au încercat să-l ia pe copilul de 9 ani, însă acesta s-a opus cu vehemență, informează Știrileprotv.ro. Așa că va fi consiliat de psihologi care trebuie să îi explice că niște oameni mari, îmbrăcați în robe negre i-au decis soarta.

Cât a stat în sediul direcției pentru protecția copilului, locul unde trebuia făcută executarea silită, copilul de 9 ani nu a avut ochi decât pentru cea care i-a dat viață și nu a contat faptul că venise tatăl său pe care nu îl mai văzuse de doi ani. Rafael și-a îmbrațișat mama cu putere.

”Am venit să îl iau în Portugalia, îi pot asigura toate condițiile acolo”, a declarat Mihai Amedeo Szel, tatăl lui Rafael.

După mai bine de o oră, negocierile și încercările de a-l convinge pe băiețel să se întoarcă în Portugalia cu tatăl său au eșuat. Iar procedura de executare silită este pentru moment blocată.

”Copilul nu a vrut niciun moment să stea de vorbă cu tatăl, el nu vrea în Portugalia”, a declarat Adrian Amuza, avocatul mamei.

Tatăl nu pare impresionat de refuzul copilului, fiind convins că mama l-a îndepărtat de el în mod intenționat. Băiețelul a trăit în Portugalia de la naștere până la divorțul părinților.

Tatăl este cel care a cerut ca băiețelul să fie supus unui program de consiliere psihologică prin care până și mama lui ar putea fi obligată să îi explice că judecătorii au decis că el trebuie să meargă înapoi în Portugalia.

Decizia în dosarul de răpire internațională este definitivă, însă Anamaria Stancu speră că judecătorii îi vor permite să își crească băiatul în România.

Astăzi, 18.08.2016, ora 12.00, a avut loc “executarea” silită a minorului Rafael, fiul mamei Ana Maria Stancu!
Felicităm, în primul rând, Justiția din România pentru acest event, judecătoarea aceea dreaptă care, cu demnitate, a dat verdictul acela iresponsabil, “definitiv şi irevocabil”!

Cum a putut, oare, Doamne?!… Ce s-a întâmplat în sufletul ei?!
Poate, nimic anormal… Somnul rațiunii naşte monştri!

…Un copil speriat, agățându-se cu disperare de gâtul mamei, ascunzându-se în brațele ei, un copil traumatizat de neghiobii cu diplome emblematice, ajuns pe drumuri în țara lui!, plângea cu sufletul lui de copil…

Dumnezeule!, mi-a fost, pur şi simplu, ruşine!
Mi-a fost ruşine pentru că noi, românii, ne tratăm aşa rău propriii copii.
Mi-a fost ruşine pentru că nici măcar, nu îi respectăm. Nu îi tratăm nici ca pe ființe umane. Iar, primii care greşesc în acest sens, sunt proştii cu diplome. Infirmii care şi-au piedut demnitatea. Oamenii care nu mai gândesc. Oamenii care nu mai au suflete.

… Rafael este un băiețel traumatizat. Nici nu a vrut să coboare din brațele mamei sale. Acolo s-a simțit el în siguranță. Acolo este singurul loc din lume pentru el unde poate plânge în tihnă. Cu sufletul lui micuț, de copil, care nu înțelege lumea aceasta care îl hăituieşte, care îl alungă în țări străine, în brațele condamnaților!

Cerem organelor abilitate să se autosesizeze. Să apere Interesul Suprem al Copilului. Cum este posibil ca un copil, care este român!, care vorbeşte numai limba română!, care s-a integrat de doi ani în şcoala românească şi locuieşte aici, în țara lui, să fie condamnat şi aruncat prin străinătățuri, ca praful pe drumuri, şi-n mâinile cui?!
Ne batem joc chiar de copiii noştri?!

Există cineva care trage la răspundere în țara asta, judecătorii făcuți la normă, în care nu mai credem, pentru că s-au compromis şi se compromit la infinit?
Deja, unii “oameni ai legii” nu au în cap decât dogmele îngurgitate, lipsa oricărei deontologii profesionale! Pentru ce mai există ei?!
Să ne omoare cu zile?

… Am văzut reacția lui Rafael. Am văzut chinul la care a fost supus. A spus o dată “Nu!”… L-au mai chemat o dată… Şi, încă o dată, după “îngrijiri”… De ce, oare?! Au crezut, poate, că s-a răzgândit?!

Ce educație psihologică are un executor judecătoresc?! Dacă nici măcar judecătorul nu se ridică la înălțimea responsabilității sale, a misiunii sale în societate, dacă şi dumneaei bâjbâie, ce tratamente să-i mai aplicăm acestui copil?!
Facem experiențe pe el?

… În timp ce trăiam drama alături de Rafael, am auzit cum circula un anumit zvon prin holurile insituției menite să ne apere drepturile… Un anumit ministru care nu mai e!, ar fi dat o circulară prin care le impunea judecătorilor să nu ofenseze cumva țările străine, să le dea câştig de cauză totdeauna în defavoarea românilor! Ca să nu-i deranjăm! Ca să nu-i supărăm! Ca să nu-i agasăm cu modesta noastră existență!… Ca să ne permitem să ne ducem şi noi traiul bonom, domnule ministru, la o margine de şanț!
Sper să nu fie adevărat. Dar, totuşi… Cred că este adevărat!
Pentru că prea mulți dintre “ai noştri” stau în genunchi în fața lor…

Rafael plângea… Mama lui plângea… Dacă aş fi avut vreo putere divină, nu m-aş fi răzbunat pe judecătoarea care a dat sentința nemiloasă, în totală contradicție cu drepturile omului. Aş fi silit-o numai, să privească, fie şi pentru o clipă, spectacolul grotesc, drama pe care cu însăşi mâna ei a creat-o, frica întipărită pe fața lui Rafael, privirea lui de copil…
Dacă nimic nu s-ar fi mişcat în sufletul ei, ar fi meritat să trăiască într-o zi aceeaşi dramă…

… Cum scăpăm, însă, Țara de incompetenți?! De oameni care ne vând, de sistemul diabolic care i-a format?!

Nu mai plânge, Rafael! Eşti doar un copil. Sunt mulți ca tine, care plâng. Dar de la înălțimea Mercedes-urilor, nu-i vede nimeni. Sunt multe milioane de români care sunt batjocoriți la fel ca tine. Li s-au uscat lacrimile pe obraz. Au trecut demult de pragul disperării…
Dar, nimeni nu-i vede. Nimeni nu-i crede.

Până într-o zi când nu vor mai putea răbda. Şi, atunci, va fi atunci, Rafael!…

media_147153534409411000


Categorii

1. DIVERSE, Confiscarea copiilor de catre stat, George Alexander, Razboiul impotriva familiei / vietii/ copiilor, Video

Etichete (taguri)

, , , , , , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

4 Commentarii la “COPILUL DE 9 ANI AL ANEI-MARIA STANCU, “EXECUTAT SILIT”! “Lipit de pieptul mamei, careia n-a vrut să-i dea drumul nicio secundă”, RAFAEL a fost si va mai fi traumatizat de incercarile autoritatilor de a-l DRESA sa accepte sa se mute in Portugalia, la tatal sau, IN CIUDA REFUZULUI SAU DISPERAT! “Drepturile copilului” nu se mai aplica atunci cand PRIMEAZA INTERESELE UNUI CETATEAN STRAIN? (video)

 1. Bietul copil.

  Iar Romania are guvernul ales de romani; niste neo-fanarioti, cozi de topor ajunsi la putere, slugi pentru straini si despoti pentru romani, sprijiniti de o gloata de aplaudaci si de zbiri.

  De fapt ce s-a schimbat?

  Nu mare lucru in afara faptului ca populatia a scazut cu 3-4 milioane iar durata de viata este dintre cele mai scazute din Europa “democratica si civilizata”.

  Asa ca nu ar trebui sa ne plangem de cei care ne conduc pentru ca este vina alegatorilor, a noastra in primul rand, pentru situatia in care santem.

  Isus Cristos a spus: “Fiti intelepti ca serpii si nevinovati ca porumbeii” .

  In intelegerea mea aceste vorbe nu sant un indemn la prostie.
  Iar prostia se plateste; din greu.

 2. @ Adrian Cazan:

  Iisus Hristos 🙂

  Tocmai ca guvernul asta nu e ales deloc, e numit in urma unei inscenari, a unei “pseudorevolutii”. Insa la noi, indiferent cine ar conduce, e doar o intrecere “istorica” care dintre ei sa fie mai slugarnici. Vina alegatorilor? E si asta, insa nici nu prea au avut de ales, in general, iar mecanismele sunt facute in asa fel incat sa nu prea conteze oricum ce vrea “poporul”.

 3. Cred ca aveti dreptate dar curatenia trebuie sa inceapa de jos in sus; pentru ca altfel nu se va schimba nimic bazandu-ne numai pe “bunavointa” alesilor si a strainilor.
  De aceea Biserica are un rol primordial in regenerarea morala a natiunii (si de aceea este atacata tot timpul).

 4. Pingback: Sub ochii noștri indiferenți se petrec NOILE FORME “LEGALE” DE SILUIRE A CONȘTIINȚELOR ȘI DE TORTURĂ PSIHOLOGICĂ: Strigătul bunicii lui Mihai si Maria, copiii terorizați după ce au fost separați de mama Camelia din Finlanda/ ANA MAR
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare